Miami Lufthavn Overførsler

Hvis du lander i Miami efter en lang flyvetur, er der intet bedre end at komme til dit hotel på den hurtigste, mest komfortable og økonomiske måde.

Alex Grande

Alex Grande

4 minutters læst

Miami Lufthavn Overførsler

American Airlines-fly i terminalen i Miamis lufthavn | ©Thank You (20,5 millions+) views

Hvis du rejser til Miami, er det for at slappe af og nyde det, og dør-til-dør-transfer fra lufthavnen til dit hotel er den bedste mulighed for at starte og slutte din rejse problemfrit.

De bedste overførsler fra Miami Lufthavn til byen og havnen

Inde i terminalen i Miami lufthavn| ©Sebastian Stephan Thiel
Inde i terminalen i Miami lufthavn| ©Sebastian Stephan Thiel

Der er flere måder at komme fra lufthavnen - eller havnen i Miami - til byens centrum på, men hvis du ønsker den mest komfortable måde, anbefaler jeg uden tvivl en transport i et privat køretøj. Den kører dig direkte til dit hotel, og hvis du lejer den i forvejen, slipper du for besværet med at komme dertil. Hvis du i dit tilfælde har brug for en transfer til havnen, når dit fly lander, er der også mulighed for at få forbindelse mellem lufthavnen og havnen.

Men hvis du ønsker at spare penge til dit besøg i Miami, kan du selvfølgelig tage offentlig transport fra lufthavnen og tage toget til centrum. Du har også altid mulighed for at benytte Uber eller leje din egen bil, hvilket er en almindelig praksis på denne type rejse.

Book en transport mellem lufthavnen og dit hotel i Miami

Privat transport fra Miami Internationale Lufthavn til byen

Privat overførsel| ©Vladimir Proskurovskiy
Privat overførsel| ©Vladimir Proskurovskiy

Dette er den nemmeste måde at komme til Miami fra lufthavnen på. Når du lander, vil en chauffør vente på dig ved udgangen for at køre dig og dine ledsagere i et privat køretøj og sætte dig af ved døren til dit hotel.

Den store fordel ved denne private transport fra lufthavnen til dit hotel i Miami er, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvordan du kommer ind til byen, du får hjælp med din bagage, og du behøver ikke at vente på andre eller gøre ekstra stop, du kører direkte fra lufthavnen til dit hotel i en komfortabel minibus.

Førsteklasses privat transport fra lufthavnen til centrum

Hvis du ønsker en endnu mere eksklusiv løsning end den foregående, har du mulighed for at foretage denne rejse fra dør til dør med en privat transport i et Premium-køretøj. Denne service fungerer på samme måde som den foregående: du skal oplyse dine fly- og indkvarteringsoplysninger, så selskabet kan arrangere afhentning og transport til dit hotel så hurtigt og komfortabelt som muligt.

Book en transfer mellem lufthavnen og dit hotel i Miami

Privat transport til havnen i Miami

Luftfoto af havnen i Miami| ©Thank You (20,5 millions+) views
Luftfoto af havnen i Miami| ©Thank You (20,5 millions+) views

Måske har du en langt mere spændende plan, når du ankommer til Miami - tag på krydstogt eller en yachttur! Derfor kan du bruge denne private transport til at komme til havnen i Miami på en komfortabel, hurtig og stressfri måde.

Som med den foregående mulighed venter din chauffør på dig i ankomstterminalen og er klar til at hjælpe dig med din bagage og køre dig i et privat køretøj til din destination i havnen uden at du behøver at gøre unødvendige stop eller vente.

Book en transport mellem lufthavnen og dit hotel i Miami

Andre muligheder fra Miami lufthavn

Togstation i Miami Lufthavn| ©Phillip Pessar
Togstation i Miami Lufthavn| ©Phillip Pessar

Hvis biltransfer ikke er noget for dig, er her nogle alternative transportformer, rangeret fra bedst til værst efter min erfaring:

Offentlig transport: MIA Mover

Den billigste måde at komme til Miami på er med MIA Mover, et tog, der kører dig fra lufthavnen til Miami Intermodal Center, hvorfra du kan tage den orange monoraillinje til Miamis centrum.

Hvis du vil med MIA Mover i lufthavnen, skal du gå op på tredje etage mellem Dolphin- og Flamingo-garagerne og tage Skyride til stationen.

Lej en bil

Hvis du havde planer om at leje en bil til brug under dit ophold i Miami, anbefaler jeg, at du springer alle andre måder at komme ind til centrum på fra lufthavnen over og lejer en bil direkte fra lufthavnen og kører til dit hotel.

På denne måde sparer du det ekstra overførselsgebyr, og du har din bil klar fra starten af din rejse, så du kan udforske Miami uden begrænsninger.

Uber

En anden mulighed er at tage en Uber til dit hotel, men sandheden er, at hvis du vælger dette, er det næsten bedre at bestille en transport på forhånd. Du betaler mere eller mindre det samme, men har den fordel, at du ikke behøver at bede om det, når du ankommer i lufthavnen, og at du får personlig service.

Alex' rejsetips

Der findes to apps, der kan hjælpe dig med at undgå at fare vild i den offentlige transport: Miami-Dade Transit Tracker og Miami Trolley App, som fås til iPhone og Android.

Andre oplevelser, som du måske er interesseret i

Turistbusstoppested| ©Ed Webster
Turistbusstoppested| ©Ed Webster

Hvis du skal rejse til Miami, vil jeg anbefale dig at tage på en rundtur i Miami og opleve de mest ikoniske kvarterer som f.eks. det historiske art deco-kvarter eller Little Havana. Hvis du er interesseret i at tage på denne tur, vil du være interesseret i at læse denne artikel om Miami ture.

En anden mulighed er at tage på en Hop-on Hop-off sightseeingbustur, en komfortabel og hurtig måde at se Miami på på én dag, perfekt hvis du har lidt tid eller lige er ankommet til byen og ikke ved, hvor du skal starte. Få mere at vide i denne artikel om Hop-på Hop-af busrejser.

Book en transfer mellem lufthavnen og dit hotel i Miami