Bedste vandaktiviteter i Miami

Miami er en destination, der skiller sig ud ved sine smukke havlandskaber og sit eksotiske dyreliv. Den bedste måde at opleve det på er ved at nyde de mange vandaktiviteter, som dette sted har at byde på.

Carmen Navarro

Carmen Navarro

9 minutters læst

Bedste vandaktiviteter i Miami

Miami | ©Mack Male

Miami er kendt for sine paradisiske strande med drømmende blåt vand og gyldent sand. Det er ikke overraskende, at vandaktiviteter er dens stærke side. Desuden giver mange af dem dig mulighed for at komme tæt på nogle af paradisets naturlige skønheder, f.eks. koralrevene i John Pennekamp Coral Reef State Park.

Hvis du kan lide paddle boarding, som alle har talt om på det seneste, så er dette destinationen for dig. Men hvis du foretrækker noget andet, er der masser at lave og se i Miami, og der er masser at vælge imellem for at have det sjovt.

Oplev koralrevene i Coral Reef State Park

Coral Reef State Park koralrev| ©Cindy Zheng
Coral Reef State Park koralrev| ©Cindy Zheng

Hvis du kan lide at dykke eller snorkle, vil du helt sikkert nyde det smukke undervandssceneri. Koralrev er undervandsstrukturer med en særlig charme og en unik skønhed. Når vi taler om den i Miami, taler vi om den tredjestørste i verden.

Pennekamp Coral Reef Park ligger meget tæt på byen, knap en times kørsel derfra. Her kan du svømme og endda dykke mellem mangrove og koraller og opleve det vidunderlige og eksotiske havliv, der lever i dette utrolige økosystem.

Hvis du har tålmodighed nok og er lidt heldig, er det muligt at se delfiner, søkøer og nogle havskildpadder.

For at nyde det anbefaler vi, at du tager på en guidet tur, hvor eksperter vil tage dig til de mest interessante steder og give dig interessante oplysninger om dette fantastiske sted.

Christ of the Abyss, en af hovedattraktionerne i Coral Reef State Park.

En af hovedattraktionerne i Coral Reef er Christ of the Abyss. En statue på mere end to og en halv meter, der står i en dybde på omkring 25 fod, og som dykkere elsker at besøge.

Statuen er den tredje af sin slags og forestiller en Kristus med udstrakte arme, en kopi af den, der findes i Genova i Italien. Det er interessant, at begge statuer ifølge deres nuværende placering ville stå over for hinanden på den anden side af vandet.

Book et krydstogt i Miami med vandaktiviteter

Oplev flyboarding i Miami

Flyboard i Miami| ©Jessee Vervecken
Flyboard i Miami| ©Jessee Vervecken

En anden af de akvatiske discipliner, der har erobret rum, er flyboarding. Denne aktivitet består i at balancere på et bræt, der bogstaveligt talt hæver sig over havets overflade ved hjælp af en kraftig vandstråle.

I Miami kan du se en masse af denne sport, som selv de mest berømte mennesker har besluttet at prøve. Udsigten fra højderne gør denne oplevelse simpelthen utrolig, fuld af adrenalin og sjov til det yderste.

På de fleste af de strande, hvor de tilbyder denne service, har de en instruktør, der forklarer detaljerne i flyboarding og giver den nødvendige støtte og rådgivning for at mestre det.

De fleste af dem, der har prøvet det for første gang, siger, at det handler om at finde et balancepunkt, og det er det hele. Når du er klar, er det eneste, du skal gøre, at komme op i fart, flyve og nyde det.

Book en Flyboard-session i Miami

Kør langs kysten på en jetski

Jet Sky i Miami| ©Edgardo Garcia
Jet Sky i Miami| ©Edgardo Garcia

Dette er en ideel aktivitet for par eller venner, da hver jetski har plads til to personer. Jet Sky er perfekt til at dykke ned i et hav af adrenalin og fart, mens du nyder brisen og solen.

Det er en glimrende mulighed for at nyde Miami Bay-landskabet og se nogle af de lokale dyreliv. Det er altid tilrådeligt at have en ekspertguide med for at få råd om brugen af køretøjet og frem for alt for at lære de mest interessante punkter på ruten at kende.

Book en tur på jetski i Miami

Sejl i en kajak og gå skibbrud på en øde ø

Kajaksejlads i Miami| ©luiz Oliveira
Kajaksejlads i Miami| ©luiz Oliveira

Et af de bedste steder at sejle i kajak er i Oleta River State Park.

Turen starter som regel i mangroverne i Biscayne, og det er en stille og afslappende tur til en af de øde øer i bugten. Der er naturligvis masser af steder at dyrke denne sport i Miami.

Når du når frem til disse stop, kan du udforske lidt og nyde lidt tid på stranden i næsten absolut ensomhed - som en rigtig skibbrudne!

Du kan leje en dobbeltkajak, så længe du vil, og tage en tur rundt på øerne og nyde landskabet i det smukke Miami. Lejepriserne afhænger af antallet af timer.

Det ideelle er at tage en tur på mindst tre timer, så du kan tage hele oplevelsen med dig hjem.

Book en kajaktur i North Miami Beach

Parasailing, det bedste, vandet og luften

Parasailing i Miami| ©Marco Zanferrari
Parasailing i Miami| ©Marco Zanferrari

Parasailing er en adrenalinfyldt vandaktivitet, der giver dig en unik udsigt over Miami fra de to mest privilegerede positioner for at nyde byen, nemlig fra vandet og luften.

Det er naturligvis tilrådeligt at gøre det, når dagen er helt klar, og solen og brisen skaber et perfekt klima.

Denne vandaktivitet består i at svæve over havet takket være en faldskærm eller en parasailvinge, der drives frem ved at binde sig fast til en båd, som sejler langs kysten med høj hastighed.

Det er en perfekt aktivitet at nyde sammen med venner eller familie, da disse faldskærme kan bære op til tre personer ad gangen.

Når du er i luften, kan du nyde udsigten over bugten og også nyde synet af havdyr som skildpadder og delfiner.

Book en oplevelse med parasailing

Bådtur med en række vandaktiviteter

Dykning i Miami| ©Ines Hegedus-Garcia
Dykning i Miami| ©Ines Hegedus-Garcia

Hvis du ikke ønsker at sejle i din egen båd, men kan lide tanken om at sejle rundt langs kysten i en båd, kan du leje en privat tur for 2 til 6 personer. Turen starter med en afslappet rute, indtil du når din destination, hvor adrenalinen starter, når du kaster anker.

Stoppet vil være perfekt til at nyde ikke kun udsigten, men også alle de vandaktiviteter, du ønsker. Du kan vælge at sejle kajak eller paddle boarding, dykke eller snorkle.

Og hvis du virkelig har lyst til at flyde på en måtte og slappe af i et stykke tid, er det også dit valg - det er op til dig! Der er masser af ture i Miami at vælge imellem.

Book et krydstogt til Key West med snorkling

Oplev adrenalinsuset med speedbåden

Speed Boat| ©Ansel Adams
Speed Boat| ©Ansel Adams

Kør langs Miamis kystlinje i en adrenalinfyldt oplevelse. En anderledes måde at nyde udsigten over bugten på og lære interessante fakta og historier om de vigtigste turistattraktioner i området, som tilbydes af guiderne på disse Speed Boat-ture.

Turen varer ca. 45 minutter, og en af de mest populære ruter starter fra Bayside og går hele vejen til Miami Beach. Føl dig som en karakter fra din yndlingsserie, og nyd vinden og havet for fuld skrue.

Book en tur i speedbåd i Miami

Nyd paddleboarding, den mest trendy sport i Miami

Paddleboard| ©Larry Bryant
Paddleboard| ©Larry Bryant

Du har sikkert hørt det mere end én gang, for det er en af de mest populære vandsportsgrene.

Paddleboarding tester din balance og fysiske udholdenhed, mens du nyder det krystalblå vand og den dejlige havbrise. Hvor? Næsten overalt, også i Miami Beach.

Mens du padleboarding, er det muligt at se landet og dets dyreliv fra et andet perspektiv. I Miami med sine mangrover og huse tæt på kysten er denne udsigt en sand fornøjelse.

Gå ikke glip af denne marine verden

Hvis stedet er rigtigt placeret, kan du også observere det marine liv, som roligt passerer forbi under din bord. Virginia Key i Miami er netop et sådant sted, hvor du kan komme helt tæt på f.eks. blide søkøer i deres naturlige habitat.

Disse skabninger er et af Florida-statens ikoner og er en af de mange arter, der er beskyttet som truede arter. Derfor er der mange fonde og programmer, der har til formål at tage sig af dem.

At kunne se dem og lære mere om søkøer er en fantastisk mulighed og en måde at hjælpe disse havpattedyr til at sejre.

Tag sejlundervisning og lej en båd

Båd i Miami| ©Ines Hegedus-Garcia
Båd i Miami| ©Ines Hegedus-Garcia

En aktivitet med en unik charme, der giver en oplevelse som kun få andre. I Miami kan du beslutte dig for at sejle din egen båd og tage et fire timers kursus, som omfatter to timers øvelse.

En anden mulighed er et intensivt kursus af en times varighed, hvor du kan nyde og tage den grundlæggende viden om sejlads med hjem. Hvis du føler dig eventyrlysten nok, kan du tage 15 minutters ekspreskursus og chartre en katamaran i en halv dag for at sejle rundt i farvandet som en rigtig kaptajn.

Fra da af vil du finde dig selv fordybet i Miamis smukke landskab, blot en af de mange oplevelser, der tilbydes, og du skal sørge for at se flora og fauna!

Lær windsurfing i Miami

Windsurfing i Miami| ©searchofbeauty
Windsurfing i Miami| ©searchofbeauty

Windsurfing er en vandaktivitet, som du ikke må gå glip af. I Miami finder du muligheder for korte kurser, som giver dig mulighed for at lære det grundlæggende i denne disciplin, så du kan nyde alt det, den har at tilbyde.

Denne disciplin tilbyder både de fysiske krav, som en god vandsport stiller, og muligheden for at slappe af og nyde udsigten, vejret og havbrisen og køle af fra sommervarmen. Vidste du, at windsurfing blev født i USA?

Når du besøger Miami, skal du besøge Everglades

Everglades med helikopter| ©HMC
Everglades med helikopter| ©HMC

Når du er i Miami, er det et must at tage en tur til Everglades National Park. Det er en enestående mulighed for at se de mægtige alligatorer helt tæt på og personligt, der strejfer rundt som mesterne i sumpen.

Everglades er et enestående naturlandskab med en særlig skønhed og et eksotisk dyreliv, der omfatter fugle, gnavere, krybdyr og insekter samt hjorte og naturligvis alligatorer.

Så mange vidundere har tilsammen gjort det til et verdensarvsområde og et biosfærereservat, hvilket er endnu en grund til at sætte det på din liste over interessante steder.

Du kan tage en lille tur i Everglades og tage på en bådtur, den slags med den store vifte på den, og se meget malerisk.

Om bord har du mulighed for at få et dybere indblik i økosystemet.

Alligatorerne

Alligatoren er en type ferskvandsreptil, som normalt er mellem 4 og 6 meter lang, men de ses sjældent så store. Miami er et af de steder, hvor vi kan finde bestande af denne art, som i andre tider blev jaget og drevet til næsten at forsvinde.

I dette samfund er det dog mere end almindeligt at se dem vandre rundt og endda gå ind i hushaver og på offentlige steder. De angriber sjældent mennesker, men man bør alligevel respektere dem og give dem deres plads, når man støder på dem.

Så hvis du støder på en alligator, så tag din mobiltelefon frem, tag et godt billede og forsvind uden at forstyrre den.

Tips til at nyde vandaktiviteter i Miami i godt vejr

South Beach, Miami| ©Mike McBey
South Beach, Miami| ©Mike McBey

Nu hvor vi ved, hvad der er nogle af de bedste vandaktiviteter i Miami, skal vi bare vide, hvornår på året vi kan nyde dem bedst. Det bedste vejr er naturligvis solskinsdage, og selv om man siger, at solen altid skinner i denne by, er det sandt, at nogle måneder kan være mere behagelige.

Derfor anbefaler vi først og fremmest sommeren, som på trods af det meget varme klima garanterer, at strandene er dejlige. Desuden er der masser at lave i Miami om sommeren. Og der er næsten garanti for solskinsvejr.

Hvis du på den anden side ikke ønsker at have så høje temperaturer, kan du altid besøge Miami om foråret, i marts og april, hvor vejret er varmt nok, men uden at temperaturen bliver for høj. Om aftenen falder den lidt for at afslutte dagen med en forfriskende brise.

Desuden er det meget usandsynligt, at der kommer en koldfront i disse måneder, og der falder sjældent regn. Så der er garanti for stranddage og vandsport.