By krydstogter

Tag på et sjovt krydstogt for at se Washingtons skyline, mens du nyder et uforglemmeligt festkrydstogt langs Potomac.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

5 minutters læst

By krydstogter

Kirsebærblomster på bredden af Potomac | ©Sean Robertson

En af de fedeste ting at lave i Washington på en ferie er at tage på en bådtur på Potomac-floden. Du får ikke kun mulighed for at se nogle af de mest berømte monumenter fra et andet perspektiv, men du får også mulighed for at nyde en velsmagende fest efterfulgt af en god gammeldags dansefest om bord. Er du klar til en dag til at huske?

1. Tag på et aftenkrydstogt

Natkrydstogt på Potomac-floden| ©krishanu_seal
Natkrydstogt på Potomac-floden| ©krishanu_seal

Har du lyst til en anderledes aften i Washington? Få mest muligt ud af dit ophold i USA's hovedstad, og tag dit bedste tøj på til en aftenkrydstogt med middag på Potomac-floden.

Under denne type tur har du mulighed for at nyde den spektakulære panoramaudsigt over byens smukkeste monumenter, mens solen går ned, og landskabet er oplyst af små blinkende farvede lys. Det er en magisk oplevelse!

Det er en god måde at starte aftenen på at udforske Potomac-floden på en hyggelig bådtur for at se Washingtons oplyste skyline.

Sæt dig ned og slap af med udsigten, mens aftenen bliver mere spændende. Du skal bruge dine kræfter til at danse natten lang om bord på båden med levende musik efter middagen - tag dit kamera med, for du vil opleve Washington som aldrig før!

Book dit krydstogt i Washington

2. Tag på et naturskønt krydstogt med frokost inkluderet

Lincoln Memorial og Washington Monument på Potomac| ©F Delventhal
Lincoln Memorial og Washington Monument på Potomac| ©F Delventhal

Dagsgæster eller dem, der rejser som familie, kan også tage på et sjovt morgentur på Potomac-floden med frokost inkluderet, hvis du har andre planer om at nyde aftenen i den amerikanske hovedstad.

En bådtur i Washington er en original måde at se byens skyline på, og du får et mere komplet og anderledes billede af byen, når du ser den fra vandet.

Under turen kan du se nogle af byens smukkeste monumenter, mens du sidder komfortabelt på dækket af båden og tager nogle af de fedeste billeder på din tur, mens kaptajnen fortæller dig anekdoter om Washingtons historie.

Bagefter vil du nyde en lækker frokostbuffet, og om aftenen vil der være en sjov fest med DJ, og du vil have en god tid på dansegulvet!

Book dit krydstogt i Washington


Hvor meget koster det at tage på krydstogt i Washington?

Georgetown University fra Potomac| ©F Delventhal
Georgetown University fra Potomac| ©F Delventhal

Der er ingen tvivl om, at Washington er en spændende by fuld af historie og fantastiske monumenter. De fleste turister tager en gå- eller bustur rundt i byen og glemmer nogle gange, at Potomac-floden byder på en fantastisk udsigt over USA's hovedstad.

Derfor er mit råd, hvis det er første gang, du er i Washington, og du vil have det fulde billede af byen, at du også tager et krydstogt på Potomac - der er masser af ture til rådighed! Og de er også super sjove, for ikke alene sejler du langs floden og får en afslappende tur, men der er også krydstogter med frokost eller middag og endda fester om bord med DJ's. Lyder det ikke fantastisk?

Så hvis du er på udkig efter noget originalt og anderledes at lave på din ferie, bør du helt sikkert tage et krydstogt i Washington med i dine planer. Du kan finde muligheder fra næsten 70 euro.

I Hellotickets kan du sammenligne priser, tidsplaner samt tilgængelighed af billetter og dag- eller natkrydstogter, du vil helt sikkert finde den tur, der passer bedst til dig!

Book dit krydstogt i Washington

Hvor længe varer krydstogterne i Washington?

Hovedstadens pariserhjul| ©Gary Lopater
Hovedstadens pariserhjul| ©Gary Lopater

Potomac-floden er en af Washingtons største turistattraktioner, og turene langs floden varierer normalt i længde alt efter temaet for krydstogtet.

Nogle ture er begrænset til en kort tur langs vandet for at nyde udsigten over flodbredden, men Washington-krydstogter, der omfatter frokost og en fest om bord, varer normalt 2-3 timer.

Da de ikke er for lange, er disse aktiviteter perfekte til at lave om morgenen eller aftenen, så du kan hvile benene lidt efter så meget sightseeing. Du kan derefter bruge resten af dagen på sightseeing i Washington.

Hvad er bedst, et krydstogt om dagen eller om natten?

Nyd de smukke synspunkter i Washington oplyst om natten.| ©soomness
Nyd de smukke synspunkter i Washington oplyst om natten.| ©soomness

Det afhænger af din smag, men efter min mening er Washington om natten et syn, der skal ses.

Det er en magisk oplevelse at tage en hyggelig bådtur ved solnedgang, mens du ser byens store monumenter oplyst og sejler ned ad Potomac-floden.

Læg dertil en god fest med musik om bord, og jeg synes, at det er den perfekte afslutning på en unik og meget speciel aften, som du vil opleve på din ferie.

Hvordan bestiller man et krydstogt i Washington?

Krydstogt under Woodrow Wilson Memorial Bridge| ©Ron Cogswell
Krydstogt under Woodrow Wilson Memorial Bridge| ©Ron Cogswell

Du kan bestille din plads til et krydstogt i Washington online og forud for din rejsedato. Det eneste du skal gøre er at vælge det tidspunkt, hvor du ønsker at deltage i aktiviteten, antallet af passagerer og den dag, du ønsker at tage af sted, for at tjekke tilgængelighed.

Derefter skal du udfylde de ønskede felter for at foretage reservationen og til sidst fortsætte med betalingen. Så nemt er det!

Dette er en meget original aktivitet, så ved at bestille online og hjemmefra behøver du ikke at bekymre dig om at få dine billetter, når du er i Washington, du kan være sikker på at tage dem med dig, inden du lander, og i stedet for at stå i kø ved billetkontoret kan du bruge tiden på andre ting!

Book dit krydstogt i Washington

Hvorfor er det værd at tage et krydstogt i Washington DC?

Capitolets kuppel som set fra krydstogtskibet| ©F Delventhal
Capitolets kuppel som set fra krydstogtskibet| ©F Delventhal

Fordi det er en sjov og original måde at udforske byen på fra et andet perspektiv!

Om bord på båden vil du ikke kun se nogle af Washingtons smukkeste landskaber og et væld af monumenter, men du vil også få en afslappende tur langs floden, inden du nyder en lækker middag og en fest med musik og dans. Hvad mere kan du ønske dig?

Du vil få en god oplevelse og tage uforglemmelige minder med hjem fra dit ophold i hovedstaden!

Desuden kan du vælge mellem dag- og natkrydstogter, så du kan vælge den krydstogt, der passer bedst til din smag og dine forhold. Hvis I f.eks. rejser som par, kan I tilbringe en romantisk aften på aftenkrydstogtet, mens I ser solen gå ned og Washingtons skyline lysne op, inden I nyder middagen og dansen.

Hvis du rejser med din familie, kan du også vælge et krydstogt om dagen med frokostbuffet og dans til en DJ. Børnene vil helt sikkert elske sejlturen og en god tid på Potomac-floden, en original oplevelse, som de ikke vil glemme!

Hvad vil jeg se på et krydstogt i Washington DC?

Jefferson Memorial| ©David Tato
Jefferson Memorial| ©David Tato

På ruten vil du se nogle af de mest populære seværdigheder:

  • Potomac-floden
  • George Washington-monumentet
  • Arlington National Cemetery
  • Abraham Lincoln Memorial
  • Kennedy Center for te Performing Arts
  • Thomas Jefferson Memorial
  • Woodrow Wilson Memorial Bridge
  • Reagan National Airport
  • Det amerikanske søforskningslaboratorium
  • Historiske centrum af Alexandria