Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Bedste ting at gøre i Washington DC

USA's hovedstad er en spændende by fuld af historie, monumenter, kultur og magt. Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte dit besøg, er her en liste over de steder, du skal besøge i Washington, som du skal se. Bemærk!

Irene Quesada

Irene Quesada

37 minutters læst

Bedste ting at gøre i Washington DC

Washington DC | ©Harold Mendoza

Byen med Det Hvide Hus og Capitol har et uendeligt antal monumenter og historiske bygninger, som har været vidner og hovedpersoner i store øjeblikke i USA's historie. Der er også et stort repertoire af vigtige museer med en bred vifte af temaer.

Washington DC tilbyder også en bred vifte af fritidsaktiviteter. Der er mange parker og også kvarterer med meget personlighed, hvor du vil nyde at opleve gaderne og gastronomien. Det omkringliggende område har også mange interessante steder at besøge. Jeg vil fortælle dig alt om dem nedenfor.

1. Tag på en bustur i byen

Sightseeingbus med Capitol i baggrunden| ©eGuide Travel
Sightseeingbus med Capitol i baggrunden| ©eGuide Travel

Det Hvide Hus, Obelisken, Capitol... Du er lige ankommet, og det er blot nogle af de ikoniske steder, hvor du kan begynde at opleve Washington DC. Denne by gennemsyret af historie er fuld af attraktioner at besøge. Dens neoklassiske arkitektur vil overraske dig, der er til stede i monumenter og museer.

Vil du have tid til at se alt på en behagelig måde? Den bedste måde at se denne store by på er uden tvivl på en guidet bustur, som du kan hoppe på og af så mange gange, du vil. Du besøger alle seværdighederne og får et godt overblik over metropolen.

Hvis du vil vide mere, kan du læse denne artikel om de bedste sightseeingbusser i Washington DC.

Book en Hop On Hop Off-tur

2. Kom indenfor i National Archives

National Archives Museum| ©Viator
National Archives Museum| ©Viator

Nationalarkiverne har til huse i en imponerende neoklassisk bygning. I dag er de åbne for offentligheden og viser stolt Uafhængighedserklæringen, den amerikanske forfatning og Bill of Rights. Et meget interessant besøg for at lære mere om USA's historie.

Forlad ikke Washington DC uden at tage et kig på de vigtigste dokumenter i landets historie. For at få mest muligt ud af dette besøg foreslår jeg denne meget komplette guidede tur, som ud over at give dig en detaljeret redegørelse for dette besøg også omfatter andre stop på symbolske steder undervejs.

Bestil en rundvisning i National Archives

3. Tag billeder af byen om natten

Nat ved Lincoln Memorial Reflecting Pool| ©Vince Costanzo
Nat ved Lincoln Memorial Reflecting Pool| ©Vince Costanzo

Solnedgang i Washington DC er meget populært. Et anbefalet sted at se den er fra Obelisken, da der er en stor pool foran den, og du kan tage et flot billede med den orange himmel, der spejler sig i den.

Når mørket falder på, er det ikke tid til at tage hjem, tværtimod. Belysningen i byen er en attraktion i sig selv og er værd at se. Vil du tage billeder af de mest ikoniske bygninger, der er oplyst? Tag på en bustur, der tager dig med til de smukkeste steder og forklarer dig alt, hvad der er at vide.

Hvis du vil vide mere, kan du læse denne artikel om de bedste natture i Washington DC.

Book en natlig rundvisning i byen

4. Besøg George Washingtons palæ

George Washingtons palæ| ©Paull Young
George Washingtons palæ| ©Paull Young

George Washington var USA's første præsident i 1789. I en alder af 20 år arvede han Mount Vernon-ejendommen, som dengang var en plantage. I dag er det et historisk sted at besøge. Ejendommen med sit palæ og sine haver er en fornøjelse at slentre rundt i, og det er også meget interessant at se den udstilling af artefakter, som den huser.

Det ligger 25 km fra byen og i fredelige omgivelser omgivet af natur. Hvis du ønsker at kombinere en dag omgivet af grønt og historie, er dette den perfekte mulighed. Hvis du vil få mest muligt ud af det, kan du tjekke denne guidede tur.

Book en tur til Mount Vernon

5. Se veterankirkegården

Arlington-kirkegården| ©Tim Evanson
Arlington-kirkegården| ©Tim Evanson

Arlington National Cemetery ligger på den anden side af Potomac-floden i Virginia. Dens særpræg er, at det er en militær kirkegård, hvor der ligger veteraner fra alle krige, startende med borgerkrigen. Blandt dens rækker af grave kan du se en af de mest besøgte og med en flamme, der aldrig slukkes, nemlig John F. Kennedys grav.

Denne kirkegård, der er imponerende på grund af sin størrelse og de lange rækker af hvide gravsten, besøges bedst med en guidet tur, da du vil lære de vigtigste historiske fakta og kuriositeter om de berømte personer, der er begravet her.

Hvis du vil vide mere, kan du tjekke denne artikel om Arlington War Memorials og Arlington Cemetery i Washington DC.

Book en rundvisning på Arlington

6. Middagskrydstogt

Natkrydstogt på Potomac-floden| ©krishanu_seal
Natkrydstogt på Potomac-floden| ©krishanu_seal

Potomac-floden adskiller Washington DC fra Virginia. Den krydses af Long Bridge, som er en gruppe af tre broer, der forbinder de to stater. Det er en meget hurtigt strømmende flod, så både sejler på den hver dag. Dens vand er meget roligt, og du kan se smukke udsigter over byen.

Hvis du er interesseret i at tage en bådtur, skal du vælge tidspunktet for solnedgang, så er du garanteret at få nogle fantastiske billeder. For at fuldende planen foreslår jeg, at du også tager et gourmetmiddagskrydstogt. En fantastisk plan at nyde som par eller med din familie.

Hvis du vil vide mere, kan du tjekke denne artikel om krydstogter i Washington DC.

Book et krydstogt med middag

7. Lej en cykel, og udforsk byen i dit eget tempo

Cykel rundt om Washington Obelisk| ©Tony DeFilippo
Cykel rundt om Washington Obelisk| ©Tony DeFilippo

Washington er et ret fladt sted, så det er ikke svært at se Washingtonianere og turister komme rundt på cykler. Et sted, som jeg anbefaler at cykle, er National Mall, som er et grønt område med flere monumenter for berømte personer og en række museer. Hvis du tager af sted om foråret, må du ikke gå glip af Basin Basin, hvor du kan se kirsebærblomster i blomst, så hvorfor ikke leje en cykel? Du vil få en fantastisk dag med at udforske byen i dit eget tempo.

Lej en cykel

8. Tag på en madtur i Georgetown

Madtur| ©James Schwartz
Madtur| ©James Schwartz

Georgetown er et kvarter i Washington DC, der er kendt for sin personlighed. Du vil blive slået af den gamle arkitektur og de mange palæer, Georgetown University, butikkerne og de mange... Det er et meget malerisk og livligt kvarter med mange universitetsstuderende, og det er nemt at finde livemusik i gaderne. Det ligger også på bredden af floden og har endda en lille havn. Det har det hele!

I dette kvarter er der mange lokale restauranter. Vil du gerne prøve amerikansk mad på restauranterne i Georgetown? Jeg foreslår en tur, der udvælger de bedste stop til dette. Du vil smage de lokale smagsoplevelser og lære om byens historie.

Hvis du vil vide mere, kan du tjekke denne artikel om madture i Washington DC.

Book en madtur

9. Oplev det bedste af byen på én dag

Sightseeingbus gennem Washingtons gader| ©Elvert Barnes
Sightseeingbus gennem Washingtons gader| ©Elvert Barnes

Washington DC er et sted fyldt med historiske steder og monumenter. Gennem dem kan du lære om hovedstadens historie og dens udvikling. Du vil opdage, at mange steder er velkendte for dig, da mange af dem har været vist i film, begyndende med Det Hvide Hus og Lincoln Memorial.

Hvis du ikke ved, hvor du skal begynde, er det helt normalt, der er så meget at se og så interessant! Mit råd er, at hvis du vil se de seværdigheder, der skal ses, bør du booke en dag til at tage på en bustur. På den måde bliver du ikke træt af at gå fra det ene sted til det andet, og du får et godt overblik over byen.

Book en guidet tur

10. Gå ind på Capitol

Capitol Hill Dome| ©Brian Allen
Capitol Hill Dome| ©Brian Allen

Capitol Hill ligger i det historiske Capitol Hill-kvarter på en bakke, der gør det synligt fra alle hjørner af byen, og er symbolet på det amerikanske demokrati og et must på din liste over ting at se i Washington DC.

Denne ikoniske hvide bygning med en stor kuppel, der ender i en obelisk, huser de to huse i den amerikanske kongres, hvor den sydlige fløj tilhører Repræsentanternes Hus og den nordlige fløj tilhører Senatet. Her træffes nogle af de vigtigste beslutninger, som styrer landets politik og endda har konsekvenser i andre dele af verden.

For at få mest muligt ud af dette besøg anbefaler jeg, at du gør det med en ekspertguide, som vil fortælle dig alle de nysgerrige og interessante fakta om dette sted.

Hvis du vil vide mere, kan du læse denne artikel om alt, hvad der er værd at vide om at besøge Capitol i Washington DC.

Book en guidet rundvisning på Capitol

11. Mad, historie og kunst på U Street

U Street| ©Mike Maguire
U Street| ©Mike Maguire

Hvad er det ved U Street, der gør den til en af de mest berømte gader i Washington DC? Det er især den farverige gadekunst, underholdning og mad. Det er ikke kun et sted, hvor man kan have det sjovt, men det er også fyldt med historiske steder, der henviser til den afroamerikanske historie, da gaden engang var kendt som Black Broadway.

Hvis du tager af sted, skal du huske at prøve den halve røg på Ben's Chili Bowl, en af de mest symbolske restauranter. Vil du prøve andre lokale delikatesser og lære alle gadens hemmeligheder at kende? Mit forslag er en guidet tur, du vil se de bedste vægmalerier på gaden, lære om historien og prøve de anbefalede retter og drikkevarer, en meget komplet plan!

Book en guidet tur med mad på U Street

12. Tag på tur til de historiske steder i en elektrisk bil

Udsigt fra det gamle postkontorets klokketårn| ©Ben Schumin
Udsigt fra det gamle postkontorets klokketårn| ©Ben Schumin

I USA er alting stort. For eksempel er Smithsonian Institution det største museumskompleks i verden. Det består af 16 museer og zoologisk have. De ligger langs National Mall, som er den store park, der løber fra Capitol til Washington Monument.

Kort sagt, store områder at gå rundt i! En alternativ og mere bæredygtig måde at gøre det på er ved at tage en tur i en elbil. Du vil se de berømte monumenter og historiske steder på en guidet tur på en sjov måde.

Book en guidet tur i en elbil

13. Besøg John F. Kennedys grav

Krigsveteraner ved en ceremoni| ©Arlington National Cemetery
Krigsveteraner ved en ceremoni| ©Arlington National Cemetery

I nærheden af Pentagon, på den anden side af Potomac-floden fra Pentagon, ligger Arlington National Cemetery, hvor veteraner fra alle de krige, som USA har udkæmpet siden sin uafhængighed, samt andre vigtige nationale personligheder såsom præsident John F. Kennedy er begravet.

Arlington Cemetery blev en nationalpark i 2004, og andre steder at besøge omfatter mindesmærker for rumfærgerne Challenger og Columbia, et mindesmærke for dem, der døde på Pan Am-flyet i Lockerbie, og et mindesmærke for ofrene for 11. september 2001.

I betragtning af den enorme størrelse anbefaler jeg at tage en rundvisning på Arlington National Cemetery for at få et indgående indblik i kirkegården.

Book en guidet rundvisning på Arlington

14. Beundre kirsebærblomsterne

Forår i Washington| ©Craig James
Forår i Washington| ©Craig James

Havde du forventet at se et felt med kirsebærblomster midt i Washington DC's centrum? Der er et, og det er et ægte japansk kirsebærblomster. Det viser sig, at Tokyos borgmester i 1912 gav 3.000 japanske kirsebærtræer til byen. Siden da er der hvert år blevet afholdt en kirsebærblomstfestival mellem marts og april. En meget ventet begivenhed for byens borgere og fuld af aktiviteter og forestillinger.

Området, hvor den ligger, er tidevandsbassinet, og det er ret omfattende. Hvis du vil se det i dybden og også nyde de nærliggende historiske steder som Eisenhower- og Einstein-monumentet, anbefaler jeg en guidet cykeltur. Du vil kunne komme hurtigt rundt og nyde det lyserøde og hvide landskab.

Book en guidet cykeltur gennem kirsebærblomstertræerne

15. Besøg National Museum of African American History and Culture

Uden for museet om natten| ©brutus61534
Uden for museet om natten| ©brutus61534

Gennem gallerierne på dette museum kan du lære om den afroamerikanske historie fra det 15. århundrede til i dag. En meget komplet rundvisning, der omfatter kunst, religion og historie, og som ikke efterlader sine besøgende ligeglade.

Det er i Washington DC, at Martin Luther King som bekendt sagde til sine tilhørere "I have a dream". Der er mange øjeblikke og steder, der var vidne til den afroamerikanske kamp for borgerrettigheder, som du kan lære om på en specialiseret rundvisning, der tager dig til disse steder samt til museet. Gå ikke glip af det!

Hvis du vil vide mere, kan du læse denne artikel om alt, hvad der er værd at vide om Museum of African American History i Washington DC.

Book en guidet rundvisning i den afroamerikanske historie

16. Se de hjemsøgte steder

Thomas Jefferson Memorial| ©Gage Skidmore
Thomas Jefferson Memorial| ©Gage Skidmore

Om natten er det smukt i denne by med sine oplyste bygninger og monumenter. Men som alle andre steder har den også en mørk side, og der er virkelige historier og uhyggelige legender om steder som selve Capitol og Det Hvide Hus.

Kan du lide uhyggelige historier? Med natten som baggrund kan du tage på spøgelsestur, hvis du tør. Du vil lære om byens historie på en anderledes og underholdende måde.

Book en spøgelsestur

17. Gå ud at spise med en lokal ølsmagning

Ølsmagning| ©Meritt Thomas
Ølsmagning| ©Meritt Thomas

Du har måske hørt, at øl i Amerika ikke er dets bedste egenskab. Det har ændret sig meget i de seneste år med fremkomsten af håndværksøl. Nye bryggerier skyder op i Washington DC og eksperimenterer med processer og smagsvarianter, og de er allerede meget anerkendte og værdsatte.

Har du lyst til at prøve disse øl? Jeg foreslår, at du får kendskab til de bedste steder, hvor du kan få en smagning ledsaget af mad. Spis, drik og fortsæt dit besøg i byen resten af dagen!

Book en ølsmagning

18. Gennemkrydse byen med Segway

Guidet Segway-tur| ©David Wilson
Guidet Segway-tur| ©David Wilson

I Washington DC er der omkring 70 historiske bygninger og en lignende håndfuld monumenter, der hver især har deres egen interesse. Det er mange billeder at tage, mange oplysninger at lære og mange kilometer at tilbagelægge.

National Mall alene er 3 kilometer lang, og der er meget at se på den. Hvis du vil komme hurtigt rundt og besøge de mest anbefalede steder i byen, hvorfor så ikke tage en Segway? Det er sjovt, hurtigt, stille og miljøvenligt - jeg anbefaler det!

Book en guidet Segway-tur

19. Besøg det naturhistoriske museum

Nam June Paik inde på museet| ©TimothyJ
Nam June Paik inde på museet| ©TimothyJ

Dette museum er højt vurderet som det næstmest besøgte af Smithsonian Institution, som er en samling af 16 museer i Washington DC. Du kan se alt fra mumier til enorme dyr ansigt til ansigt.

Berømt er verdens dinosaur- og naturaliserede pattedyrsrum samt en stor samling af ædelstene. Der er ingen tvivl om, at du vil nyde dette besøg meget.

Hvis du vil vide mere, kan du læse denne artikel om Smithsonian Museum i Washington DC: billetter, guidede ture og meget mere.

Book dine billetter til Natural History Museum

20. Tag en brunch på et krydstogt

Brunch om bord| ©Nadin Sh
Brunch om bord| ©Nadin Sh

Den mægtige Potomac-floden passeres dagligt af hundredvis af både i alle størrelser. Du kan tage vandtaxaen til forskellige dele af byen, eller du kan sejle på floden for fornøjelsens skyld og beundre udsigten. Når kirsebærblomsterne er i blomst, kan du også se dem fra floden med skyline i baggrunden. Sikke et skue!

Her er en plan for at få mest muligt ud af dagen. Bestil en brunchbuffet på et luksuskrydstogtskib. En ideel måde at tilbringe formiddagen på, mens du spiser og nyder byen fra en anden vinkel.

Book en brunch om bord på et krydstogtskib

21. Tag en tur til Mount Vernon

Mount Vernon| ©OG Productionz
Mount Vernon| ©OG Productionz

Måske har du, da du planlagde din rejse til USA's hovedstad, ikke i første omgang tænkt på en tur til byens udkant, fordi der er så meget at se i Washington DC, men lejligheden fortjener det virkelig, og jeg anbefaler, at du reserverer en dag af din ferie til denne aktivitet, fordi du vil kunne se andre meget interessante steder i nærheden og tilføje nye oplevelser til din rejselogbog. Ledemotivet for enhver rejsende!

Under dit ophold i Washington DC foreslår jeg, at du tager en tur til Mount Vernon, det tidligere hjem for George Washington og hans kone Martha. Denne oplevelse giver en meget interessant sammenhæng til at lære den amerikanske karakter at kende og komme tættere på det historiske hjerte af en nation med kun få århundreders historie og lære mere om nationens oprindelse og hvordan den blev grundlagt.

Hvis du vil vide mere, kan du læse denne artikel om Mount Vernon-turen fra Washington

22. Slentretur gennem Dupont Circle

Dupont Circle| ©Sara Cottle
Dupont Circle| ©Sara Cottle

Et af Washington DC's mest kendte kvarterer er Dupont Circle. Det strækker sig i en cirkulær form fra sit navngivende torv og er hjemsted for et væld af ambassader og historiske bygninger. Ud over en moderne side er der også en traditionel side, såsom Dupont Farmers Market om søndagen og Gilded Age-villaer.

Området er højt værdsat, og der findes adskillige restauranter, kunstgallerier og butikker. Denne kontrast tiltrækker mange mennesker og gør det til et meget kosmopolitisk kvarter, som man ikke må gå glip af! For at besøge de bedste steder, hvorfor ikke tage en guidet tur? Du vil se interessante steder, og du vil også lære om skandalerne bag nogle af palæerne... Og længere kan jeg ikke gå!

Book en rundvisning til Dupont Circle

23. Husk Lincoln-mordet på Lincoln

Abraham Lincoln| ©ElevenPhotographs
Abraham Lincoln| ©ElevenPhotographs

Attentatet på Abraham Lincoln fandt sted i 1865 ved indgangen til Ford's Theatre. Denne begivenhed havde en indvirkning på landets historie og chokerede det amerikanske samfund, da han var en meget elsket præsident.

Mens du er på attentatstedet, kan du tage på en specialiseret guidet tur og lære, hvordan denne begivenhed ændrede historiens gang, handlingen og detaljerne i attentatet og jagten på hans morder, John Wilkes Booth.

Book en rundvisning i forbindelse med Lincoln-mordet

24. Hyg dig med et trylleshow

Trylleshow| ©Julius Drost
Trylleshow| ©Julius Drost

Washington DC's eftermiddage og aftener er oplivet af mange underholdningsaktiviteter. I USA går de meget op i at skabe kontakt med publikum, så liveshows er meget populære. Vil du gerne føle dig som en lokal og gå til et trylle- og komedieshow? Jeg kan anbefale The Magic Duel, en duo med meget positive anmeldelser og et imponerende sceneshow. Book dine billetter og nyd en fantastisk aften i byen.

Book dine billetter til Magic Duel

25. Besøg National Gallery of Art

National Gallery of Art| ©AgnosticPreachersKid
National Gallery of Art| ©AgnosticPreachersKid

Washington DC er USA's hovedstad og ikke forgæves en af verdens metropoler med de største kilder til videnskabelig og humanistisk formidling. Derfor er en anden af de væsentlige ting at gøre her at besøge et af de mange museer i byen.

The National Gallery of Art er et af de mest populære, og du kan se værker af Picasso, Rembrandt, Kandinsky, Renoir og mange flere. Nyd en rundvisning på museet med en guidet tur, der vil tage dig gennem de vigtigste værker ledsaget af deres historie.

Book en guidet rundvisning på det nationale kunstgalleri i Artel

26. Oplev Harlem-siden af Washington DC

U Street| ©Teddy
U Street| ©Teddy

Washington DC er et område med masser af karakter. Det er fødestedet for jazzstormanden Duke Ellington. Dette er U Street, en gade og dens omgivelser, hvor du kan værdsætte indflydelsen fra afroamerikansk kultur og musik. Er du vinylsamler? Så finder du de bedste butikker her.

Der er masser af vægmalerier på væggene, musikbarer og restauranter med lækker mad. Husk at tjekke Ben's Chili Bowl, der er en livsnyder, som er kendt verden over for sin half smoke, en anderledes slags hotdog. Hvis du vil se områdets mest interessante seværdigheder og dets historie, skal du tage på en guidet tur - du vil elske det!

Book en guidet rundvisning på U Street

27. Tag en guidet cykeltur

Tag en cykeltur| ©KnowledgeCommonsDC
Tag en cykeltur| ©KnowledgeCommonsDC

Nu er det klart, at der er mange interessante områder at se. Alene National Mall, en 3 km lang rektangulær park, fører dig fra Washington Monument til Capitol. Det er her, at du kan tage et meget flot billede af Obelisken, der spejler sig i dammen.

Inde i National Mall er der flere mindesmærker for berømte personer, og på siderne ligger de nationale museer og zoologisk have. Det eneste jeg kan sige er, at du skal bruge et kort for at komme rundt i National Mall. For at se en sådan koncentration af historie og kunst kan jeg anbefale en guidet cykeltur. Det er en sjov måde at se byen på, og du får set det hele.

Hvis du kan lide at få rørt benene, kan du læse denne artikel om de bedste cykelture i Washington DC.

Book en guidet cykeltur

28. Besøg præsidenthusene (Houses of the Presidency)

Det Hvide Hus| ©René DeAnda
Det Hvide Hus| ©René DeAnda

Som hjemsted for Det Hvide Hus har dusinvis af præsidenter passeret gennem Det Hvide Hus og denne by. Deres ophold i hovedstaden er ikke begrænset til deres tid i embedet; disse præsidenter har eller havde sekundære hjem i Washington DC's fineste kvarterer. Faktisk boede en af dem, Grover Cleveland, aldrig i Det Hvide Hus.

Hvis du er interesseret i den politiske udvikling og historie i USA, må du ikke gå glip af denne ekspertrundvisning i præsidenternes palæer, mens du får de mest interessante anekdoter i stil med serien Det Hvide Hus' vestlige fløj.

Book en rundvisning i præsidenternes huse

29. Genskab dig selv i det historiske centrum af Alexandria

Besøg Alexandrias gamle bydel| ©Ken Lund
Besøg Alexandrias gamle bydel| ©Ken Lund

Nej, vi er ikke taget til Egypten, vi er stadig i Amerika. Alexandria ligger ca. 10 kilometer fra Washington DC og er kendt for at være en af de ældste byer i USA. Dens historiske centrum er meget roligt og farverigt med velbevaret arkitektur. Den ligger også ved Potomac-floden, så den har en fin promenade langs vandet.

King Street Mile er kendt for sine farverige facader og lokale butikker. Det er en meget anbefalelsesværdig udflugt for at få en smagsprøve på den amerikanske karakter. At slentre gennem dens gader er som en rejse tilbage i tiden. For at få mest muligt ud af dit besøg anbefaler jeg denne tur, der tager dig derhen og viser dig de smukkeste steder og deres historie.

Book en guidet tur i Alexandria

30. Løs ledetrådene i Escape Room

Escape Room| ©David Hofmann
Escape Room| ©David Hofmann

Der er masser af sjove ting at lave i USA's hovedstad. Hvis du er en rastløs person, kan lide at spille spil eller blot leder efter en indendørs plan for en regnvejrsdag, anbefaler jeg et Escape Room. Her kan du vælge et eventyr efter eget valg og sætte din forstand på prøve. En medrivende og interaktiv oplevelse, der er ideel til at nyde sammen med venner eller familie.

Book et Escape Room

31. Mød de kvinder, der vandt den kolde krig

Lær Georgetown at kende| ©Vicenç Feliú
Lær Georgetown at kende| ©Vicenç Feliú

Under den kolde krig var det mænd, der var i den politiske ledelse, men i virkeligheden er der en meget vigtig position, som kvinder indtog, og den er ikke så anerkendt. Det var i denne periode, at den feministiske bevægelse begyndte at tage form, med dens kampe og resultater i en vanskelig global æra.

I Georgetowns gader findes der flere hjem for de mest indflydelsesrige kvinder fra den tid. Hvis du ønsker at lære om denne parallelle historie, som ikke er fortalt i bøgerne, har du en fantastisk mulighed med denne guidede tur, som vil give dig en god og underholdende historieundervisning.

Bestil en rundvisning om kvinder i den kolde krig

32. Besøg bibelmuseet

Den hellige bibel| ©Priscilla Du Preez
Den hellige bibel| ©Priscilla Du Preez

Navnet på dette museum har helt sikkert fanget din opmærksomhed. Dette nysgerrige museum med 6 etager viser ikke kun tekster og genstande, men også fordybende oplevelser og interaktive gallerier, så du kan lære på en anderledes måde om Bibelens indflydelse på verden. Selvfølgelig har dette museum vakt de mest kontroversielle meninger. Under alle omstændigheder er det et meget underholdende besøg og et museum ud over det sædvanlige.

Hvis du vil vide mere, kan du tjekke denne artikel om de bedste museer i Washington DC.

Book dine billetter til Museum of the Bible

33. Tag til en kamp med Washington Wizards

Basketballkamp| ©Markus Spiske
Basketballkamp| ©Markus Spiske

Du kan ikke kun tage på kulturel sightseeing, men en anden af de mest spændende ting at lave i Washington DC er at gå til en basketballkamp.

Uanset om du elsker sporten, eller du vil nyde spændingen og atmosfæren, som denne sport skaber på banen, må du ikke gå glip af denne oplevelse. Det er også meget familievenlige shows, så hvis du rejser med børn, kan I tage sammen til en Washington Wizards-kamp. De vil blive begejstrede!

Book dine billetter til Washington Wizards

34. Besøg Loudoun Winery

Winery| ©Shutter Runner
Winery| ©Shutter Runner

Loudoun County er et smukt grønt område ca. en time fra Washington DC, der er kendt for sine vinmarker og dermed sine vingårde. Den årlige druehøst i Loudon er vurderet til over 2 millioner dollars. Det drejer sig ikke kun om kvantitet, men også om kvalitet, som har vundet priser ved Governor's Cup Wine Competition.

Et besøg, som man ikke må gå glip af, hvis man er vinelsker. Omgivelserne vil minde om det franske landskab, men endnu større. Hvis du ønsker at besøge denne enorme udstrækning af vinmarker, besøge de bedste vinhuse og smage deres vine, må du ikke gå glip af denne private rundvisning.

Book en tur til Loudoun-kældrene

35. Prøv Hard Rock Café-menuen

Hard Rock Café| ©Magda Ehlers
Hard Rock Café| ©Magda Ehlers

Du har sikkert hørt om Hard Rock Café i andre store hovedstæder i verden. Verdens mest berømte temarestaurant ligger også i Washington DC, lige ved siden af Ford Theatre, hvor Lincoln blev myrdet.

Hvis du slentrer rundt i dette centrale område, og du bliver sulten, kan du snuppe en Twisted Mac, Chicken & Cheese. Hvis du vil være sikker på at få en plads, skal du reservere en plads og få en menu til en særlig pris.

Reserver en menu på Hard Rock Café

36. Gys med spøgelserne i Georgetown

Rundvisning i Georgetown| ©Fatma Şenses
Rundvisning i Georgetown| ©Fatma Şenses

Georgetown ligger på bredden af Potomac-floden og er en af de ældste dele af byen, som engang var adskilt fra downtown Washington. At gå gennem de brostensbelagte gader, der er foret med palæer og huse fra en anden tid, er som en tur til en lille by med en helt anden atmosfære end den mere monumentale del af Washington.

Et besøg til en spadseretur eller en shoppingtur er et must, men der er også en alternativ måde at se den på: Du kan lære om dens mysterier, legender og spøgelser på en uhyggelig rundvisning. Oplev de skjulte historier bag nogle af dens palæer og gyder.

Hvis du vil vide mere, kan du læse denne artikel om de bedste ture i Georgetown, Washington DC.

Book en spøgelsestur i Georgetown

37. Få mere at vide om historien om kvinderne i det røde lyskvarter

Pennsylvania Avenue| ©Will Ma
Pennsylvania Avenue| ©Will Ma

Under borgerkrigen ændrede den berømte Pennsylvania Avenue, der nu er flankeret af historiske regeringsbygninger, sig meget under borgerkrigen. Dengang dukkede der hurtigt barer og bordeller op, og området blev et rødt lyskvarter. De kvinder, der drev disse forretninger, spillede på dette tidspunkt en vigtig rolle i samfundet og i nogle politiske anliggender. Hvis du vil vide mere, kan jeg anbefale en specialiseret rundvisning i dette område med en ekspertguide, som vil fortælle dig interessante anekdoter og historien om denne æra.

Book en rundvisning i rødt lyskvarterets historie

38. Besøg Little Ethiopia

U Street| ©Brad West
U Street| ©Brad West

Vidste du, at Washington DC er hjemsted for omkring 200.000 mennesker fra Etiopien? Det er det største samfund uden for Etiopien. En god repræsentation kan ses på U Street, hvor du kan se deres indflydelse i gadekunst, butikker og restauranter.

Det er ikke tilfældigt, at mange af de bedst bedømte restauranter i dette farverige område er etiopiske. Det er en vigtig del af byens madscene. Er du sulten og nysgerrig? Her er en rundvisning, der tager dig rundt i området og fører dig til de bedst vurderede restauranter.

Book en rundvisning i etiopisk mad

39. Få mere at vide om politiske skandaler

Præsident Obama på Pennsylvania Avenue| ©Chris Grafton
Præsident Obama på Pennsylvania Avenue| ©Chris Grafton

Pennsylvania Avenue løber fra Det Hvide Hus til Capitol. Kan du forestille dig alt det, der er sket på denne gade i årenes løb siden den første præsident, George Washington? Når vi taler om politik, er der altid andre parallelle emner: korruption, skandaler, løgne ... Ringer det dig en klokke? Ja, intet land er forskånet, og i Washington er der nogle af de mest saftige.

Hvis du vil vide mere om de hemmelige og ikke så hemmelige skandaler under Obama, Trump, Nixon, Kennedy, Reagan, Clinton og mange flere, anbefaler jeg, at du ikke går glip af denne guidede tur. Super interessant!

Book en skandaltur

40. Overvære en baseballkamp med Washington Nationals

Baseballbane| ©MiguelRomero
Baseballbane| ©MiguelRomero

Baseball er en af de mest populære sportsgrene i USA. Washington Nationals er et meget elsket hold, og det er en begivenhed i sig selv at overvære en af deres kampe. Atmosfæren er sjov og spændende. Kender du ikke reglerne for baseball? Bare rolig, de er meget enkle. Gå ikke glip af muligheden for at overvære en kamp, du vil huske det for evigt.

Book Washington Nationals billetter

41. Lufthavnstransport

Washington lufthavn| ©Pixabay
Washington lufthavn| ©Pixabay

Du har allerede besluttet dig for din rejse til denne fantastiske by og købt dine flybilletter. Min første anbefaling er at bestille din lufthavnstransport til Washington DC. Med alt det, du har set at besøge, tror jeg ikke, at du ønsker at spilde et minut af din rejse. Hvis du ikke ønsker at gå igennem alle mulighederne, kan du altid vælge denne private transfer, hvor du vil begynde at lære om hovedstaden fra din chauffør.

Book en lufthavnstransport

42. Mød berømthederne på Madame Tussauds

Madame Tussauds| ©Mathew Browne
Madame Tussauds| ©Mathew Browne

Madame Tussauds er et berømt museum med steder i verdens største hovedstæder, der udstiller voksreproduktioner af berømtheder og genskabte kulisser. Hvad kan du se på Madame Tussauds i Washington DC? Dens udstilling er anderledes, da den fokuserer mere på det historiske, der ikke skal overgås i denne by. Så hvis du ønsker at møde berømtheder, lære og gå gennem de mest berømte historiske ture, må du ikke gå glip af det.

43. Dyk ned i grotterne i Luray Caverns

Luray Caverns| ©Sarraf Ahmed
Luray Caverns| ©Sarraf Ahmed

I USA kan du finde spektakulære natursteder, især for deres blotte størrelse. Meget tæt på Washington DC, i Virginia, nabostaten, kan du besøge Luray Caverns.

Det er et fantastisk sted, hvor man kan gå langs de underjordiske stier og beundre den skønhed, som stalaktitterne og stalagmitterne afspejler sig i det gennemsigtige vand. Belysningen forstærker yderligere dens skønhed. Hvis du har lyst til at komme ud af byen for en dag og udforske, så tag denne tur.

44. Nysgerrighed på det internationale spionmuseum

Det internationale spionmuseum| ©Yohan Marion
Det internationale spionmuseum| ©Yohan Marion

Dette meget populære museum skildrer autentisk spionagepraksis og udstiller metoder, der blev brugt under den kolde krig og den amerikanske borgerkrig samt i terrorhandlinger. Det internationale spionmuseum ligger i det centrale Penn-kvarter. En enestående mulighed for at lære om spionagens udvikling gennem årene gennem genstande og projektioner. Hvis du tager af sted med børn eller teenagere, vil de helt sikkert nyde det.

45. Sig goddag til Darth Vader, når han træder ind i Washington Cathedral

Washington Cathedral| ©Mathias Reding
Washington Cathedral| ©Mathias Reding

Kan du forestille dig Darth Vader og en vaskebjørn på toppen af en katedral, hvor de holder et vågent øje med de forbipasserende nedenunder? Det lyder lidt usædvanligt, men det er ikke en skrøne - det er virkeligt!

Hvis du besøger Washington Cathedral, kan du finde dem på toppen af det nordvestlige tårn, men vær advaret, du skal bruge en god kikkert for at se dem tydeligt. Disse to mærkelige figurer blev udskåret på ydersiden af Washington National Cathedral som resultat af en børnekonkurrence, der blev afholdt af magasinet National Geographic World.

En anden grund til at se denne nygotiske kirke i Washington er dog, at den er den sjettestørste katedral i verden og den næststørste i USA. Fra dens tårne får du en panoramaudsigt over byen fra over 100 meters højde, hvilket er en af de bedste udsigter i Washington DC.

46. Besøg statuerne af veteraner fra Korea-krigen

Mindesmærke for veteraner fra den koreanske krig| ©Chad Stembridge
Mindesmærke for veteraner fra den koreanske krig| ©Chad Stembridge

Dette mindesmærke, der ligger sydvest for Lincoln Memorial Pond, består af en række 19 store statuer, der repræsenterer de dele af militæret, der kæmpede i krigen. Den scene, som disse skulpturer danner, er gribende. Ved siden af dem er der en væg med fotos af de soldater, der deltog i krigen, og som man har hyldet med dette monumentale ensemble. Sørg for at besøge mindesmærket for veteraner fra den koreanske krig på din spadseretur ned ad National Mall.

47. Gå ind i Ford's Theatre, hvor Lincoln blev myrdet

Ford's Theatre| ©Nick Castelli
Ford's Theatre| ©Nick Castelli

Ford's Theatre blev bygget i 1833, oprindeligt som en kirke. Det blev senere ombygget til teater og har siden været igennem flere katastrofer. I 1862 blev det ødelagt af en brand, kort efter i 1865 fandt mordet på Abraham Lincoln sted indenfor, og i 1893 styrtede en del af bygningen sammen, hvilket kostede flere mennesker livet.

Den er nu renoveret og har bevaret sin historiske karakter. Den er stedet for informative arrangementer og udstillinger om aftenen for attentatet mod Lincoln. Du bør helt sikkert besøge dette sted med så meget historie. Tjek arrangementskalenderen på deres hjemmeside.

48. Slap af i den botaniske have

Bartholdi-fontænen| ©Kelian Pfleger
Bartholdi-fontænen| ©Kelian Pfleger

Som du måske har bemærket ved at læse denne liste, er der ikke mangel på grønne områder i Washington. Jeg vil gerne anbefale en af dem for sig selv, nemlig den botaniske have. Den ligger meget tæt på, lige sydvest for Capitol.

Her kan du se det smukke Bartholdi-springvand og en udendørs samling af en bred vifte af eksotiske planter. Du kan besøge den gratis alle dage mellem kl. 10 og 17. Denne byens Eden vil genoplade dine batterier for resten af dagen.

49. Kom helt tæt på Det Hvide Hus

Det Hvide Hus| ©David Everett Strickler
Det Hvide Hus| ©David Everett Strickler

Dette er en af de mest ikoniske og repræsentative bygninger for den amerikanske magt, som du kan se i Washington DC ved siden af Capitol. Det Hvide Hus har været præsidentens officielle residens siden 1789, da George Washington besluttede at placere landets hovedstad her og valgte et landsted på bredden af Potomac-floden til at bygge et præsidentbolig i engelsk stil.

Det bedste sted at se det udefra og tage nogle billeder foran espalieret er på nordsiden, fra Pennsylvania Avenue. Det er det mest typiske billede, du har set så mange gange i film!

Men hvis du vil besøge det indre, kræver det lidt planlægning, da du skal ansøge gennem den amerikanske ambassade i dit hjemland, hvilket kan tage alt fra 6 måneder til 21 dage at få godkendt.

Hvis du ikke har tid til at ansøge, kan du altid gå til besøgscentret på 1450 Pennsylvania Avenue, ved siden af Det Hvide Hus. Der er flere udstillinger om det berømte palæ og dets berømte beboere, som måske vil interessere dig, hvis du kan lide historie. Der er åbent for offentligheden alle ugens dage indtil kl. 16.00.

50. Besøg National Portrait Gallery

National Portrait Gallery| ©Amy-Leigh Barnard
National Portrait Gallery| ©Amy-Leigh Barnard

Portrætmuseet er en del af Smithsonian Institution, et velrenommeret netværk af museer, der også er ansvarlig for uddannelse og forskning. Det ligger ved siden af Ford's Theatre, i hjertet af downtown. National Portrait Gallery samler portrætter og fotografier fra alle perioder og i forskellige teknikker af kunstneres, politikeres, videnskabsfolks ansigter... En anderledes måde at lære om historien fra antikken til i dag på.

51. Sig goddag til de store pandaer i zoologisk have

Kæmpepanda| ©Bruce Hong
Kæmpepanda| ©Bruce Hong

I den nordlige del af byen ligger byens zoologiske have, så hvorfor ikke gå en tur? Det er en af de bedst vurderede. Nyd særlige arrangementer i løbet af året, uddannelsesaktiviteter og selvfølgelig kan du beundre de mere end 1500 dyr, der bor der. Der er gratis adgang, men det er nødvendigt at reservere plads. Find ud af mere om aktiviteterne på deres websted, og få en underholdende eftermiddag.

52. Sug op i historien på National Museum of the American Indians

National Museum of the American Indian| ©Ronny Rondon
National Museum of the American Indian| ©Ronny Rondon

Dette museum, der ligger kun få minutter fra Capitol, vil overraske dig selv på afstand med sin spektakulære moderne facade med buede kanter. Indenfor på National Museum of the American Indian kan du se udstillingen, der afspejler oprindelsen og udviklingen af de mange oprindelige folk i Amerika. Du må ikke gå uden at tage et kig, og der er gratis adgang. Du vil helt sikkert blive forbløffet. Ah! Jeg anbefaler buffetrestauranten indenfor.

53. Bliv forbløffet af moderne kunst i Renwick Gallery

Renwick Gallery| ©Enrique Alarcon
Renwick Gallery| ©Enrique Alarcon

Dette galleri, der ligger ved siden af Det Hvide Hus, er en af de vigtigste udstillinger af moderne kunst. Renwick Gallery 's interiør er meget sofistikeret og elegant, hvilket står i fin kontrast til udstillingen af moderne kunstgenstande og malerier.

Både de permanente og midlertidige samlinger er ofte fulde af farver og overrasker de besøgende. Det er ikke et særligt stort museum, så det er perfekt til at integrere det i din gåtur rundt om Det Hvide Hus. Du er sikker på at få nogle fantastiske billeder.

54. Find dit show på John F. Kennedy Center for the Performing Arts

John F. Kennedy Center for scenekunst| ©Clay Elliot
John F. Kennedy Center for scenekunst| ©Clay Elliot

Dette center har en billedskøn beliggenhed, da det ligger lige ved bredden af Potomac-floden. Afhængigt af hvor du kigger hen, ser det ud til at flyde på floden. Det blev bygget til ære for John F. Kennedy, og indenfor er det meget tværfagligt, da man indenfor kan finde flere teatre, et operahus og en koncertsal samt andre rum dedikeret til kunst. Der er endda en jazzklub.

Tjek programmet for John F. Kennedy Center for the Performing Arts for at finde en forestilling, du kan overvære, eller kig ind og få en rundvisning i det storslåede interiør.

55. Besøg museet for det berømte tidsskrift National Geographic

National Geographic Museum| ©Haut Risque
National Geographic Museum| ©Haut Risque

Er du en fan af det verdensberømte natur-, historie- og videnskabsmagasin? Så er du heldig, for i hjertet af byens centrum kan du besøge National Geographic Museum. Der er nogle af deres bedste fotos udstillet samt historiske udstillinger. Besøg deres websted for at holde dig opdateret om midlertidige udstillinger. Kom ind og rejs gennem verdenshistorien.

56. Tilbring søndagen på Eastern Market

Eastern Market| ©Ctac
Eastern Market| ©Ctac

Dette marked har eksisteret siden 1873, ikke mindre. Hvis du tilfældigvis er der på en søndag, kan du komme og kigge på antikviteter og kunsthåndværk, snuse til de lokale råvarer og få en bid mad ved en af de mange boder. I det omkringliggende område finder du andre markeder i tilknytning til markedet, hvilket skaber en traditionel og festlig atmosfære. Du vil føle dig som en lokal. Tjek deres websted for at få flere oplysninger.

57. Omgiv dig selv med luksus på Hillwood Estate

Hillwood Estate| ©Ashley Hajimirsadeghi
Hillwood Estate| ©Ashley Hajimirsadeghi

Dette museum for dekorativ kunst har til huse i et palæ på den nordlige side af byen, hvor Rock Creek, en fantastisk park, begynder. Dette er Hillwood Estate. Det er kendt for sin samling af franske og russiske værker, herunder nogle af de berømte Fabergé-æg.

Udstillingen er ikke begrænset til de udstillede værker, men også til de luksuriøse værelser i palæet og dets haver. Der er en stor samling af orkideer og eksotiske planter. Da det ligger lidt længere væk fra centrum, er det en oase af fred, hvor du i ro og mag kan nyde et have-museum, der tager dig tilbage til en anden tid.

58. Hop ind til en koncert på 9:30 Club

9:30 Club-koncert| ©Sebastian Ervi
9:30 Club-koncert| ©Sebastian Ervi

Hvis du kan lide livemusik og natteliv, kan jeg varmt anbefale dig at tage til 9:30 Club. Det har været aktivt siden 80'erne og er et af de mest berømte spillesteder for livemusik i USA. Det har set store navne som Red Hot Chilli Peppers, Bob Dylan, Adele... Lokalet har en fantastisk lyd. Et tip, hvis du kommer i tide, kan du sidde på øverste etage, der er bedre udsigt. Tjek deres hjemmeside for deres koncertplan og få en god aften i byen.

59. Forsvind i Rock Creek Park, byens oase

Rock Creek Park| ©Hannah Tu
Rock Creek Park| ©Hannah Tu

Der er mange grunde til at besøge denne park. Denne oase i byen har mange vandrestier, en golfbane, et amfiteater og flere rekreative aktiviteter. Rock Creek Park blev grundlagt i 1890 med dette for øje, nemlig som et sted for afslapning og underholdning for borgerne.

Hvorfor ikke udforske den til fods eller på cykel og have en picnic? Du kan endda se stjernerne ved højlys dag, da en af faciliteterne er et planetarium. En ting mere, der er et skjult borgerkrigsfort kaldet Fort DeRussy. For at finde det skal du spørge efter det, men vær forsigtig, der er ikke mange, der kender til det.

60. Rejs til Asien gennem Freer Gallery

Asiatisk kunst| ©Alex Kalligas
Asiatisk kunst| ©Alex Kalligas

Dette galleri, der også er kendt som Asian Museum, ligger på National Mall. Det huser gamle genstande fra forskellige dele af Asien, såsom keramik, manuskripter, skærme, skulpturer og malerier. Hvis du går derhen, vil du blive forbløffet over Peacock Room, et rum, der er helt dekoreret i guld og blå, og som betragtes som et mesterværk.

Udvendigt er det kendetegnet ved en smuk italiensk renæssancefacade med store buer. Indenfor kan du komme ind i et skjult underjordisk galleri. Der er gratis adgang, og det er hurtigt at se, så det er det hele værd!

61. Fotografer Thomas Jefferson Memorial

Thomas Jefferson Memorial| ©Yeon Choi
Thomas Jefferson Memorial| ©Yeon Choi

Thomas Jefferson anses for at være en af de mest indflydelsesrige personer i dannelsen af Amerikas Forenede Stater. Du kan besøge hans mindesmærke i en smuk del af byen, på bredden af floden i Tidal Basin. Hvis du tager derhen om foråret, vil du se det ledsaget af kirsebærblomstertræer. Selve mindesmærket er et foto værd med sine mange søjler og kuplen, der er spektakulær om dagen og oplyst om natten.

62. Smag den bedste mad i Union Market District

Amerikansk mad| ©Dex Ezekiel
Amerikansk mad| ©Dex Ezekiel

Denne markedsplads med boder med verdensmad er et populært rejsemål for Washington DC's borgere. Hvis du er en foodie, anbefaler jeg dig at besøge det, da det er som et udstillingsvindue af de mest varierede stilarter af mad. Inklusive lokale, selvfølgelig. Den svære del bliver at vælge.

I Union Market District finder du både kunst og kultur og mad. Når vejret er godt, er der også borde udenfor. Det er ikke et sted, der ofte besøges af turister, så benyt lejligheden til at nyde et måltid i den bedste atmosfære.

63. Find Jeanne d'Arc-statuen i Meridian Hill Park

Jeanne d'Arc-statuen| ©ZEBULON72
Jeanne d'Arc-statuen| ©ZEBULON72

I den nordlige del af byen ligger denne smukke rektangulære park med en dejlig trappe og et vandfald. Et meget fredeligt og smukt sted at tilbringe noget tid i naturen og genoplade dine batterier. I Meridian Hill Park er der flere skulpturer, som du vil støde på på din gåtur. En af dem er Jeanne d'Arc på hesteryg med et sværd. Du vil dog kun kunne se hendes tomme hånd, da sværdet er blevet stjålet, og det sker hver gang det bliver udskiftet.

64. Rejs tilbage i tiden på Museum of American History

Abraham Lincoln| ©Garry T
Abraham Lincoln| ©Garry T

Har du gjort dig umage med at besøge alle Smithsonian-museerne? Du har 11 af dem alene på siden af National Mall- de ligger i det mindste tæt på hinanden! Et af dem på Museum of American History. Det er super underholdende, du kan endda se ind i alt fra Batmans bil til den hat, som Lincoln havde på på dagen for sit mord.

Hvis du er interesseret i en rejse gennem den amerikanske historie, bør du ikke gå glip af dette museum, samlingen af nysgerrige genstande vil forbløffe dig. Tjek deres hjemmeside for at holde dig opdateret om deres aktiviteter.

65. Genoplev slaget ved Gettysburg

Gettysburg| ©S Pakhrin
Gettysburg| ©S Pakhrin

Hvis du elsker krigsfilm eller er historiefan, kan jeg anbefale et besøg i Gettysburg National Park. Det var stedet for borgerkrigsslaget ved Gettysburg i 1863, som varede 3 dage, men var et af de blodigste.

I dag er det en nationalpark, der bevarer oplysninger om dette krigsøjeblik gennem ture, et museum og et besøgscenter samt hyldest og monumenter til de faldne. Et besøg, der ikke vil efterlade dig ligeglad.

66. Transporter dig selv til fremtiden med Artechouse's fordybende udstilling

Artechouse| ©Richard Hirajeta
Artechouse| ©Richard Hirajeta

Denne udstilling ligger på den sydlige side af National Mall. Den fordybende oplevelse, som Artechouse tilbyder, vil tage dig ud af virkeligheden og ind i en farverig fremtidsverden i en unik oplevelse. Hvis du tager af sted som familie, er det en plan, der helt sikkert vil behage alle.

67. Besøg flådens mindesmærke

Flådemonumentet| ©Mark Tegethoff
Flådemonumentet| ©Mark Tegethoff

Som du allerede har set, er denne by fuld af hyldester. En mere, som jeg anbefaler dig at besøge, er United States Navy Memorial. Det ligger på en plads på Pennsylvania Avenue, nord for National Mall. Denne bygning er udelukkende dedikeret til at hylde flåden og flådeveteraner ved at udstille artefakter, skulpturer, dokumenter og meget mere. Medtag den i dit besøg for at udvide dit repertoire af hyldester.

68. Få mere at vide om den nazistiske holocaust

Artefakter fra den nazistiske holocaust| ©Tiffffney
Artefakter fra den nazistiske holocaust| ©Tiffffney

Dette museum viser de forskellige faser af den nazistiske holocaust gennem sin samling af genstande, fotografier og projektioner. Det mindes også Holocaustens ofre og overlevende. Det har en omfattende permanent samling og andre midlertidige samlinger, som du kan se på dets websted.

Museets pædagogiske og informative arbejde er bemærkelsesværdigt, og det får også de besøgende til at føle sig som en del af oplevelsen. Kom og se det, det vil ikke efterlade dig ligeglad.

69. Lad dig imponere af Basilica of the National Shrine of the Immaculate Conception

Basilica of the National Sanctuary of the Immaculate Conception Basilica of the National Sanctuary of the Immaculate Conception| ©Nik Guiney
Basilica of the National Sanctuary of the Immaculate Conception Basilica of the National Sanctuary of the Immaculate Conception| ©Nik Guiney

Nordøst for centrum ligger denne imponerende basilika af enorm størrelse, som blev indviet i 1959. Den er blandt de 10 største i verden. Den og dens farverige kuppel vil efterlade dig med åben mund. Det lige så spektakulære interiør med sine glasmosaikker, mosaikker og malerier er et besøg værd. Et vigtigt besøg.

70. Gå en tur gennem skulpturhaven på Hirshhorn Museum

Hirshhorn Museum| ©Raulbot
Hirshhorn Museum| ©Raulbot

Hirshorn Museum udstiller moderne og nutidig kunst og ligger på National Mall. Du kan genkende det udefra, fordi det ikke har den neoklassiske stil som de omkringliggende museer - tværtimod skiller dets runde facade sig ud fra resten. Du vil elske dets samling af alternativ kunst, og der er en overraskelse på ydersiden. Gå en tur i haven, og du vil finde en udendørs udstilling med store skulpturer i forskellige stilarter, som du vil elske.

71. Besøg Smithsonian Institution Castle

Smithsonian Institution Castle| ©Sara Cottle
Smithsonian Institution Castle| ©Sara Cottle

Den første bygning på Smithsonian Institution er også kendt som slottet. Den ligger i midten af National Mall, og du vil kunne genkende den på dens røde mursten. Det blev oprettet som en institution for forskning og formidling, og herfra blev alle de museer, der nu er en del af institutionen, oprettet.

Besøg besøgscentret for at få mere at vide om dets og de tilstødende museers historie. Det er en fantastisk måde at starte din rundtur i Washington DC's mest kulturelle område på.

72. Beundre Phillips Museums store kunstsamling

Udstillede værker| ©Brcunel
Udstillede værker| ©Brcunel

Phillips Museum har eksisteret siden 1921 og var banebrydende i sin tid, idet det altid udstillede værker af de mest moderne og avantgardistiske kunstnere. I dets rum kan du også se store klassikere som Renoir, Cezanne, Picasso og mange flere.

Det ligger i det smukke Dupont Circle-område. Så benyt lejligheden til at besøge det, når du kommer forbi. Du er sikker på at nyde dit besøg, det er et af de mest højt vurderede kunstmuseer i verden.

73. Besøg Martin Luther King Memorial

Martin Luther King Memorial| ©Dineda Nyepan
Martin Luther King Memorial| ©Dineda Nyepan

Den kendte aktivist Martin Luther King var forkæmper for borgerrettighederne for sorte i USA og var en nøgleperson i deres kamp.

På bredden af Tidal Basin, tæt på det sted, hvor han holdt sin berømte tale, der begyndte med "I have a dream", står et monument, som du ikke bør gå glip af. Det er en imponerende statue, der er næsten 10 meter høj. Du vil elske den både om dagen på grund af dens placering i parken omgivet af kirsebærtræer og om natten med dens smukke belysning.

74. Udnyt Washington Sightseeing Pass

Sightseeing Pass| ©MolaViajar
Sightseeing Pass| ©MolaViajar

I en storby som Washington DC med så meget at se og gøre kan det være overvældende. Men for at undgå at blive overvældet anbefaler jeg, at du planlægger dine ruter godt, så får du mest muligt ud af din tur. Som et tip foreslår jeg, at du køber et sightseeing-pas.

Washington Sightseeing Pass er en god mulighed, hvis du vil spare penge, da det har rabatter på op til 60 % på mange attraktioner, og du sparer tid, fordi du undgår de lange køer for at få billetter til monumenterne.

Hvis du vil vide mere, kan du tjekke denne artikel om Washington Sightseeing Pass.

Køb dit Washington Sightseeing Pass