Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

War Memorials og Arlington National Cemetery

En tur til Washington skal indeholde et besøg på den berømte Arlington-kirkegård. I dette indlæg vil jeg fortælle dig om de bedste ture til at besøge den.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

8 minutters læst

War Memorials og Arlington National Cemetery

Grave på Arlington-kirkegården | ©Chris Gainor

Adskilt fra Washingtons centrum på den anden side af Potomac-floden ligger Arlington Cemetery, hvor tusindvis af amerikanske soldater ligger begravet, og som du sikkert kender fra film. Det er et af de steder i Washington, man ikke må gå glip af. Jeg skal fortælle dig hvorfor!

Den mest komplette løsning

Arlington National Cemetery tur

Arlington Nationale Kirkegård

På denne ca. 2-timers tur til Arlington National Cemetery med en professionel historisk guide vil du opdage historien om dette legendariske sted.

På denne tur til Arlington National Cemetery, en af de mest historiske i USA og hjemsted for gravene for soldater, der har tjent landet i lokale og internationale krige siden det 19. århundrede, besøger du monumenter som præsident John F. Kennedys grav, USS Maine Memorial, USS Maine Memorial, USS Maine Memorial, USS Maine Memorial, USS Maine Memorial, USS Maine Memorial, USS Maine Memorial, USS Maine Memorial, USS Maine Memorial og USS Maine Memorial. Kennedy; USS Maine Memorial, som ærer de soldater, der døde i eksplosionen af slagskibet USS Maine (ACR-1) i Havanas havn; og den ukendte soldats grav, som anses for at være det mest symbolske sted på kirkegården. Her ligger resterne af en uidentificeret soldat, der døde i Første Verdenskrig.

En vandretur på cirka to timer med en professionel guide, der forklarer stedets historie. Turen starter ved velkomstcentret, som har en række historiske artefakter, der henviser til militærkirkegårdens betydning for landets samfund. Derudover vil du også se vagtskiftet ved det 3. amerikanske infanteriregiment.

Anbefales, hvis... du er historieinteresseret.

Gåtur på Arlington-kirkegården

Arlington nationale kirkegård| ©S Turby
Arlington nationale kirkegård| ©S Turby

Denne militære kirkegård dækker 250 hektar og er den største kirkegård i verden. På grund af dens karakteristika er det tilrådeligt at vælge et besøg på Arlington Cemetery med en professionel guide, som vil vise dig dens historie i detaljer og dens mest emblematiske steder.

Selvom det overvejende er en militær kirke gård, hvor resterne af mere end 400.000 amerikanere, der deltog i alle de krigskonflikter, landet har været involveret i siden borgerkrigen, hviler, er civile, der gav værdifulde tjenester til nationen og præsidenter som William Howard Taft og John F. Kennedy også begravet her. Kennedy, hvor den "evige flamme" hviler.

På en vandretur på Arlington-kirkegården kan du bl.a. opleve andre vigtige steder som Arlington House (den tidligere konføderationsgeneral Robert E. Lees bolig), mindesmærket for USS Maine, Pentagon-mindesmærket, mindesmærkerne for rumfærgerne Challenger og Columbia og vagtskiftet ved den ukendte soldats grav. På din rejse til Washington kan du afsætte en del af formiddagen til dette besøg. Det tager ikke lang tid, og du vil se en af de mest enestående amerikanske nationalparker.

Book dit besøg på Arlington Cemetery

Arlington National Cemetery Sightseeing Trolley Tour

Arlington National Cemetery-sporvognsturen er en meget behagelig måde at besøge denne monumentale enklave på, da du vil se gravene for soldater, der har deltaget i krige og væbnede konflikter siden det 19. århundrede, og du vil lære om stedets historie fra en professionel guide.

Desuden kan du stå af og på sporvognen, når du vil, og nyde oplevelsen på den mest personlige måde. En historisk rejse gennem USA's militærkultur!

Book en tur med Arlington Cemetery Tram Tour

Sightseeing-sporvogn i Washington DC

Du har også mulighed for at tage en 90-minutters sightseeingtur med sporvogn i Washington DC med gratis stop. En behagelig måde at lære USA's hovedstad og dens hovedattraktioner at kende på med kommentarer fra en professionel guide.

Du vil se de mest emblematiske steder i Washington DC som Det Hvide Hus, Washington Monumentet eller Lincoln Memorial, blandt mange andre. Du kan også tilføje et besøg på Arlington National Cemetery til oplevelsen.

Book en tur med Washington DC Sightseeing Tram

Arlington National Cemetery-tur for små grupper

Og hvis du er på udkig efter den mest personlige oplevelse, kan du vælge Arlington National Cemetery-turen for små grupper, hvor du i små grupper på op til otte personer i cirka to en halv time går rundt på dette emblematiske sted, der ærer mindet om de militære døde i kamp i forskellige krige.

Den professionelle guide, der er ekspert i historie, vil forklare de fakta og detaljer, der er vigtige for at forstå betydningen af dette legendariske sted i amerikansk kultur, og du vil besøge monumenter som John F. Kennedys evige flamme. Og selvfølgelig vil du også være vidne til det berømte vagtskifte i det 3. amerikanske infanteriregiment.

Du har også mulighed for at tage turen udelukkende med din gruppe. For at gøre det skal du blot anmode om muligheden for en privat rundvisning, når du booker.

Reservationer til rundvisning på Arlington National Cemetery

Bustur til Arlington-kirkegården

Guidet bustur på kirkegården| ©Arlington National Cemetery
Guidet bustur på kirkegården| ©Arlington National Cemetery

Hvis du ikke har meget tid på din rejse til Washington, men ikke vil gå glip af muligheden for at besøge den mest berømte kirkegård i USA, så anbefaler jeg, at du vælger en bustur til Arlington Cemetery med hop-on hop-off-stop.

Det gode ved Hop-on Hop-off-systemet er, at du kan sammensætte din egen rute og besøge kirkegården i dit eget tempo, stå af ved det stoppested, du vælger, for at udforske et bestemt område og derefter hoppe på bussen igen for at fortsætte ruten til enden.

Under busturen til Arlington Cemetery vil du få en guidet fortælling, der forklarer de steder, du ser langs ruten. Når du står af bussen for at udforske et område, anbefaler jeg, at du downloader ANC Explorer-appen på din mobiltelefon, som har selvguidede ture og hjælper dig med at finde specifikke grave, du gerne vil se, f.eks. præsident John F. Kennedy og hans kone Jackies grave eller den ukendte soldats grav, blandt andre. Du kan finde den på iOS eller Android.


Hvor meget koster det at få en rundvisning på Arlington Cemetery?

Den ukendte soldats grav| ©Philippa Rose-Tite
Den ukendte soldats grav| ©Philippa Rose-Tite

Selv om der er gratis adgang til Arlington Cemetery, og man kan besøge den på egen hånd, mener jeg, at den bedste måde at lære dens historie og de mest bemærkelsesværdige steder at kende på er at tage på en organiseret tur med en professionel guide, da den er meget stor og har stor betydning og baggrund for følelsen af landet. Det er også meget mere underholdende.

Der findes forskellige organiserede ture til Arlington Cemetery med forskellige priser. De varierer afhængigt af faktorer som turens længde, gruppens størrelse, om det er til fods eller med bus, om man har en guide med, og hvor mange steder man besøger på ruten. Du kan finde muligheder fra så lidt som 14 euro.

Book dit besøg på Arlington Cemetery

Hvor lange er turene til Arlington Cemetery?

Kirkegårdens grav| ©Forrest Smith
Kirkegårdens grav| ©Forrest Smith

Arlington Cemetery er åben fra 8 morgen til 17 aften. I åbningstiden kan du besøge denne nationalpark ved at vælge den tur, der passer bedst til dit skema.

Den korteste Arlington Cemetery-tur varer ca. 30 minutter, mens den længste tur kan vare ca. 5 timer.

Der er forskellige tidsplaner til rådighed! På Hellotickets kan du sammenligne ture, tidsplaner og priser for at vælge den, der passer bedst til dig.

Book dit besøg på Arlington Cemetery

Kan jeg tage en guidet tur på Arlington Cemetery?

Guidet tur| ©Nicole Saavedra
Guidet tur| ©Nicole Saavedra

Selvfølgelig kan du det! Faktisk er et besøg på Arlington Cemetery den mest anbefalede mulighed, fordi den er enorm og har så meget at se.

For at sikre, at du ikke går glip af nogen detaljer, er det bedst at deltage i en guidet tur på kirkegården, der viser dig de mest emblematiske steder og forklarer dens historie og oprindelse.

Book dit besøg på Arlington Cemetery

Hvilke grave og mindesmærker kan jeg se på Arlington Cemetery?

Kennedy og hans kones grav| ©Arlington National Cemetery
Kennedy og hans kones grav| ©Arlington National Cemetery

Nogle af højdepunkterne ved et besøg på Arlington Cemetery inkluderer:

 • Welcome Center: et lille museum med militærtema, som er et besøg værd for at lære om Arlington-kirkegårdens historie og dens betydning for landet.
 • Arlington House: tidligere residens for konføderationsgeneralen Robert E. Lee.
 • Præsident John F. Kennedys grav: den evige flamme, der har brændt over graven siden hans begravelse den 25. november 1963.
 • USS Maine Memorial: til ære for ofrene for eksplosionen på Maine i 1898.
 • Tomb of the Unknown Soldier: mindesmærke for de uidentificerede faldne soldater, der omkom i Første Verdenskrig, Anden Verdenskrig, Koreakrigen og Vietnamkrigen.
 • Pentagon Memorial: mindesmærke for ofrene i Pentagon under 9/11-angrebene.
 • Space Shuttle Challenger and Columbia Memorials: til ære for de besætningsmedlemmer, der døde i begge ulykker.
 • Civil War Unknowns Memorial: hædrer soldater, der omkom i den amerikanskeborgerkrig.
 • Confederate Memorial: hylder soldaterne i den konfødererede hær.
 • Gravfor præsident William Howard Taft: USA's 27. præsident og højesteretsdommer.
 • General John J. Pershings grav: Den eneste amerikanske soldat, der opnåede rang af General of the Armies i sin levetid, kun overgået af George Washington, der fik den med tilbagevirkende kraft med større anciennitet.
 • George C. Marshalls grav: Hærens stabschef under Anden Verdenskrig, hvis navn gav navn til planen for genopbygningen af Europa efter krigen.
 • Memorial Amphitheatre: et sted, hvor der afholdes begravelser og mindehøjtideligheder på Veterans Day eller Memorial Day.

Book dit besøg på Arlington Cemetery

Hvorfor er en tur til Arlington Cemetery umagen værd?

Kørselsvejledning til den ukendte soldats grav| ©Sara Cottle
Kørselsvejledning til den ukendte soldats grav| ©Sara Cottle

Selvom det er en kirkegård og måske ikke virker som et turistmæssigt sted ved første øjekast, er et besøg på Arlington C emetery en mulighed for at lære om USA's historie ved at se gravene og monumenterne dedikeret til vigtige nationale personer og begivenheder.

Det er også et meget bevægende og gribende sted, da tusindvis af soldater og veteraner, der gav deres liv for deres land, er begravet her. At se de lange rækker af hvide gravsten, som vi har set så mange gange på film, er virkelig ærefrygtindgydende. Det samme er det at se vagtskifteceremonien ved den ukendte soldats grav.

Arlington Cemetery er også slående på grund af den højtidelige skønhed i haverne og den følelse af ro, den formidler. Faktisk blev den erklæret nationalpark i 2004, så det er et fantastisk sted at slentre rundt på en solskinsdag og tage smukke billeder af naturen og forårets og efterårets farver. Vidste du, at den har over 8.500 eksotiske og indfødte træarter? Fantastisk!

Book dit besøg på Arlington Cemetery

Hvornår er der vagtskifte på Arlington Cemetery?

Udskiftning af vagten| ©Doug Keeling
Udskiftning af vagten| ©Doug Keeling

Hvis du gerne vil overvære den berømte vagtskifteceremoni på Arlington Cemetery, finder den sted fra 1. oktober til 31. marts hver hele time og fra 1. april til 30. september hver halve time.

Det foregår foran den ukendte soldats grav og udføres af soldater fra det 3. amerikanske infanteriregiment, kendt som "Old Guard", den ældste aktive infanterienhed i hæren, der har gjort tjeneste siden 1784, og som har bevogtet graven hver dag, 24 timer i døgnet, siden 2. juli 1937.

Book dit besøg på Arlington Cemetery

Hvad skal man medbringe til Arlington Cemetery?

Arlington House| ©Arlington National Cemetery
Arlington House| ©Arlington National Cemetery

Dokumentation

For at komme ind på Arlington Cemetery og besøge kirkegården skal udenlandske besøgende fremvise deres pas ved sikkerhedskontrollen, da udenlandske ID-kort ikke accepteres.

Amerikanere skal dog fremvise et foto-ID udstedt af regeringen eller staten.

Påklædning

Arlington Cemetery er et stort sted, og du skal gå en del mellem de forskellige seværdigheder, så det er tilrådeligt at have behagelige sko på under besøget.

Med hensyn til påklædning, så råder jeg dig til at tage smart og afslappet tøj på af respekt, da dette er et besøg på en kirkegård.

Book dit besøg på Arlington Cemetery

Hvornår skal man besøge Arlington Cemetery?

Veteraner ved en ceremoni| ©Arlington National Cemetery
Veteraner ved en ceremoni| ©Arlington National Cemetery

Det er altid et godt tidspunkt at besøge Arlington Cemetery, men hvis din rejse falder i november, kan du booke dine billetter til den særlige Veterans Day (11. november).

På denne dag kan du tage til Memorial Amphitheatre for at høre præsidentens tale til veteranerne og se en lille militærparade i fuld uniform.

Book dit besøg på Arlington Cemetery