Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Byture

Washington er en utrolig by, der er værd at udforske i dybden. Der findes intet bedre end disse rundvisninger i Washington, USA's hovedstad!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

8 minutters læst

Byture

Gaderne i Washington med Capitol i baggrunden | ©Jorge Alcala

Mange rejsende drømmer om at se USA's østkyst og besøge Washington, landets hovedstad. Hvis du vil nyde et uforglemmeligt ophold og lære byen at kende i dybden, anbefaler jeg, at du tager et kig på de bedste ture i Washington DC.

1. Få en komplet rundvisning i byens vigtigste monumenter

Det Hvide Hus| ©Jonathan Cutrer
Det Hvide Hus| ©Jonathan Cutrer

Washington er en by med en masse historie og store monumenter, hvilket man straks kan se på en spadseretur gennem byens gader.

Hvis det er første gang, du er i USA's hovedstad, eller hvis du ikke har meget tid i byen, er den bedste måde at komme i kontakt med byen og se de vigtigste turistattraktioner på at tage på en guidet tur i Washington.

I betragtning af byens størrelse og det store antal seværdigheder, som den har at byde på, er mit råd at tage på en guidet rundvisning i Washington, så en guide kan afsløre alle hemmelighederne, mens du lærer om byens historie og andre kuriositeter.

Der er forskellige typer af ture i Washington (til fods, på cykel, med bus, med båd på Potomac-floden...), som du kan vælge imellem, og som viser dig symbolske steder som Det Hvide Hus, Capitol, National Archives Museum eller de forskellige monumenter for vigtige amerikanske ledere som Lincoln, Washington og Jefferson, blandt mange andre.

Bestil en rundvisning i Washington

2. Se Washington belyst om natten på en natlig rundtur

Capitol oplyst om natten| ©John Brighenti
Capitol oplyst om natten| ©John Brighenti

At se Washington under en natlig rundtur er en fantastisk oplevelse, som du skal have.

Om morgenen er det en dynamisk og overraskende by, og om aftenen bliver den magisk og fascinerende. Faktisk anses den for at være en af de smukkeste byer i verden, da dens oplyste monumenter ser fantastiske ud i måneskin.

Jeg vil anbefale, at du tager en natlig rundtur i Washington på din første aften i hovedstaden. Det er et uforglemmeligt minde at se himlen blive farvestrålende i skumringen, når byens skyline gradvist lyser op.

I selskab med en guide kan du nyde Washingtons smukke landskab og de oplyste monumenter på en hyggelig spadseretur. Washington er en stor by, og for at du ikke skal gå fra det ene sted til det andet, foregår natture normalt i komfortable busser.

Når du ankommer til din destination, kan du stige af for at se monumentet på tæt hold, gå rundt og tage fantastiske billeder, mens guiden fortæller dig om dets historie - et af de smukkeste minder, du vil få med dig fra dit ophold!

Bestil en rundvisning i Washington

3. Kør rundt i Washington på en guidet cykeltur

Turist på cykel| ©Elvert Barnes
Turist på cykel| ©Elvert Barnes

Hvis du er en af de rejsende, der elsker at lære en by at kende ved at fortabe dig i dens gader, er der ingen tvivl om, at en af de bedste ture i Washington DC, du kan tage, er en guidet cykeltur.

I selskab med en lokal guide vil du ikke kun besøge de vigtigste turistattraktioner i den amerikanske hovedstad, men du vil også dyrke udendørs sport og lære Washington at kende på en original og sjov måde.

Jeg anbefaler faktisk, at du tager en guidet cykeltur, hvis du rejser med familien, fordi børnene vil have det sjovt med at cykle, vandre og gøre noget anderledes.

Desuden er det en sikker aktivitet, fordi operatørerne normalt stiller cykler til rådighed, der er tilpasset de rejsendes størrelse, samt udstyr og hjelm til børnene - det vil være en oplevelse, som de ikke glemmer fra deres ferie!

Om dagen:

En guidet cykeltur i løbet af dagen er en fantastisk måde at få pulsen på byen på og komme i kontakt med de lokale, som du vil se på vej til arbejde, i skole eller bare på en gåtur.

Under cykelturen besøger du forskellige historiske steder og gør stop på ruten for at tage billeder af landskabet og monumenter, mens du lytter til guiden, der forklarer historien og anekdoter om de steder, du ser. En meget anbefalelsesværdig plan!

Nat:

Når solen går ned, er Washington forvandlet. Dagens travlhed og travlhed viger til fordel for nattens stilhed. Solnedgang er det ideelle tidspunkt til at tage en guidet cykeltur i byen, da du har mulighed for at se skyline langsomt lyse op og se Washingtons vigtigste seværdigheder i et særligt lys, væk fra de menneskemængder, der normalt omgiver dig om morgenen.

Bestil en rundvisning i Washington

4. Tag på et krydstogt for at få den bedste udsigt over Washington DC

Oplev den smukke udsigt over byen fra Potomac.| ©Juha Uitto
Oplev den smukke udsigt over byen fra Potomac.| ©Juha Uitto

En af de fedeste ting at lave på en ferie i Washington er at tage på en bådtur på den berømte Potomac-floden.

På denne rejse vil du ikke kun se nogle af byens mest berømte seværdigheder fra et helt andet perspektiv, men du vil også nyde en lækker festmiddag med masser af fest om bord.

Hvis du kan lide tanken om at have en sjov tid på et krydstogt, nyde Washingtons landskab, god mad og en DJ-drevet fest, så gå ikke glip af indlægget Washington DC City Cruises for at opdage nogle af de bedste krydstogter, der sejler på Potomac.

Bestil en rundvisning i Washington

5. Hop på Washington DC Sightseeing-bussen

By sightseeing bus| ©Elvert Barnes
By sightseeing bus| ©Elvert Barnes

At udforske Washington i en sightseeingbus er en meget praktisk idé, da du hurtigt kan lære de vigtigste områder af byen at kende, mens du sidder komfortabelt i bussen.

Hvis du ikke har meget tid til at se alle monumenterne til fods, eller hvis det er første gang, du besøger Washington, er det efter min mening en god måde at få et komplet overblik over USA's hovedstad på.

Under turen kan du desuden høre guiden forklare historien og de særlige forhold omkring de steder, du ser, hvilket giver dig den sammenhæng, du har brug for for at lære mere om byen.

Hvis du vil vide alt om turistbusser i Washington i detaljer, anbefaler jeg dig at læse indlægget De bedste turistbusser i Washington DC for at få flere oplysninger.

Om dagen

Washington er en stor by fuld af interessante monumenter. Den hurtigste måde at udforske byen på er at tage en sightseeingbus, som viser dig de vigtigste turistattraktioner langs en af de ruter, der dækker de forskellige områder i hovedstaden.

Med Hop-on Hop-off-systemet kan du desuden oprette din egen rejseplan (hop på og af ved et stoppested efter eget valg) og bruge køretøjet som offentlig transportmiddel til at bevæge dig mellem forskellige dele af byen.

Om natten

Det fascinerende ved Washington DC er, at man på hvert øjeblik af dagen kan se forskellige facetter af denne smukke monumentale by.

Når mørket falder på, lyser monumenterne langsomt op, og atmosfæren i byen ændrer sig fuldstændigt. Om natten lyser de i et særligt lys og er normalt ikke omgivet af så mange turister som om morgenen, så stemningen er mere rolig.

Sæt dig ned på den natlige sightseeingbustur, og slap af for at nyde det smukke landskab, der vil udfolde sig foran dine øjne under turen - at se Washingtons skyline oplyst er en unik og meget speciel oplevelse!

Bestil en rundvisning i Washington

6. Rundtur i Washington i en elektrisk buggy

Sightseeing Buggyer| ©hiroo yamagata
Sightseeing Buggyer| ©hiroo yamagata

Hvis du rejser til Washington med en gruppe venner, er dette en af de bedste ture, du kan tage for at udforske byen. Den er beregnet til små grupper på højst 5 personer, og du er sikker på at få en personlig rundvisning i Washingtons gader med en lokal guide, der detaljeret forklarer alle de seværdigheder, du vil se.

Med en elektrisk buggy-tur i Washington vil du se Washingtons mest ikoniske historiske steder og byen generelt fra et helt nyt perspektiv, så du vil kunne mærke byens puls som en lokal. Lyder fantastisk, ikke sandt?

Bestil en rundvisning i Washington

7. Besøg Washington på hjul: tag på en Segway-tur

Rundtur i byen med Segway| ©woodleywonderworks
Rundtur i byen med Segway| ©woodleywonderworks

En anden sjov måde at lære Washington at kende på er at tage på en guidet Segway-tur.

Under turen får du i selskab med en lokal guide mulighed for at se de vigtigste turistattraktioner i den amerikanske hovedstad på en meget original og sjov måde, mens du lytter til dens historie og mærkelige anekdoter.

Du er måske lidt bange for at køre på et af disse køretøjer på gaden, hvis du aldrig har taget en Segway-tur før, men du behøver ikke at bekymre dig, for før du tager af sted, får du en omfattende træningssession med din guide for at lære at betjene den korrekt. Desuden vil arrangøren af aktiviteten give dig det nødvendige sikkerhedsudstyr, så alt går glat.

Hvis du er på udkig efter en anderledes og original aktivitet i din ferie i Washington, kan jeg anbefale dig at tage på en Segway-tur. Især hvis du rejser med din familie, for børnene vil have det sjovt at køre et af disse køretøjer selv, selv om de skal være mindst 16 år gamle for at kunne gøre det. De vil elske det!

Bestil en rundvisning i Washington


Hvor meget koster en rundvisning i Washington?

Detalje af Martin Luther King Jr. mindesmærket| ©Elizabeth Villalta
Detalje af Martin Luther King Jr. mindesmærket| ©Elizabeth Villalta

Det fantastiske ved ture i Washington er, at der er muligheder for enhver smag og ethvert budget.

Du kan finde billige aktiviteter som f.eks. en cykel- eller bustur i byen til under 40 euro eller muligheder, hvor du for lidt mere kan få en VIP-tur i Washington med adgang til Capitol, National Archives Museum og et kort krydstogt på Potomac-floden, hvilket kan give dig et meget komplet overblik over byen.

Hvor længe varer rundvisninger i Washington normalt?

Tidevandsbassin| ©Andy He
Tidevandsbassin| ©Andy He

Længden af turene i Washington varierer meget. Den korteste tur kan vare 2 timer, mens den længste er på ca. 7 timer.

Hvis du har lidt tid til at udforske byen, anbefaler jeg at vælge en kort tur på 2-3 timer med buggy, segway, cykel, krydstogtskib eller turistbus. Du vil se byens vigtigste seværdigheder og monumenter hurtigt, komfortabelt og på en sjov måde.

Hvis tiden ikke er et problem for dig, og du kan udforske byen tomme for tomme for at nyde seværdighederne og monumenterne og tage masser af billeder, så vil jeg råde dig til at tage en guidet vandretur i Washington, fordi du vil se hovedstaden i detaljer.

Er det værd at tage en guidet tur i Washington D.C.?

Detalje af Lincoln Memorial| ©Joshua Bedford
Detalje af Lincoln Memorial| ©Joshua Bedford

Absolut. Washington er en by fuld af historie og turistattraktioner. Hvis du vil lære om byens oprindelse, dens rolle som landets hovedstad gennem historien eller om de kuriositeter, der omgiver dens monumenter, er der intet bedre end at tage på en guidet tur, hvor en professionel guide viser dig rundt i byen på en didaktisk og underholdende måde.

Hvad skal jeg se på en guidet tur i Washington?

Thomas Jefferson Memorial| ©Yeon Choi
Thomas Jefferson Memorial| ©Yeon Choi
 • Det Hvide Hus
 • Capitol
 • Det nationale indkøbscenter
 • Abraham Lincoln Memorial
 • Washington-obelisken
 • Martin Luther King Jr Memorial
 • Thomas Jefferson Memorial
 • Arlington National Cemetery
 • Mindesmærket for Vietnam- og Korea-veteraner
 • Mindesmærke for Anden Verdenskrig
 • Kongresbiblioteket
 • National Archives Museum
 • Mindesmærket for Iwo Jima
 • Potomac-floden
 • Konstitutionshaverne
 • Tidevandsbassinet i West Potomac Park

Er indgangsgebyrer til monumenterne inkluderet i byrundturene?

Udsmykning af kongresbibliotekets indre| ©Ricardo Gomez Angel
Udsmykning af kongresbibliotekets indre| ©Ricardo Gomez Angel

Afhængigt af hvilken Washington-tur du vil tage, er der nogle ture, hvor du kan komme indenfor i visse monumenter, og andre, hvor du primært ser det ydre.

I Hellotickets kan du sammenligne ruter, priser, tidsplaner, tilgængelighed af billetter og ture i Washington, så du kan finde den tur, der passer bedst til dig!