Schweiziske Alper Dagsture fra Zürich

De schweiziske alper er blandt de mest imponerende og betagende attraktioner i Schweiz. Tjek nogle af de ture, der tager dig dertil.

Andressa García

Andressa García

9 minutters læst

Schweiziske Alper Dagsture fra Zürich

Udsigt over de schweiziske alper | ©kyhuskers2

Landsbyerne i Bern og toppen af Europa er nogle af de steder i Alperne, som du kan nyde i disse oplevelser. Et besøg i Alperne er en must-do aktivitet blandt de bedste ting at se og gøre i Zürich.

En af de mest spektakulære oplevelser på denne type tur er at tage et tandhjulstog gennem gletsjere og sneklædte Al per til de højeste bjerge i Europa og se noget af Schweiz' mest utrolige natur.

Den anbefalede løsning

Jungfraujoch Og Oberland Dagstur Fra Zürich

Udforsk de schweiziske alper, besøg drømmelandsbyer, og tag svævebanen Eiger Express.

Nyd disse vidunderlige landskaber på en guidet tur. Rejs i luksustransport, og tag postkortbilleder.

Denne heldagsudflugt tager dig fra Zürich ind i de schweiziske alper ad betagende stier. Du kører med den berømte svævebane Eiger Express til Jungfraujoch, et bjergpas, der er på verdensarvslisten. Der kan du også besøge Sfinx-observatoriet og derefter tage en tur til Ispaladset, hvor du kan beundre skulpturer og kunstværker.

Anbefales, hvis... du er i Zürich og ikke vil gå glip af denne rene naturoplevelse kun 130 km væk.


Hvordan er dagsturen til Jungfraujoch og Oberland?

Sfinx-observatoriet| © Erich Westendarp
Sfinx-observatoriet| © Erich Westendarp

På denne heldagsoplevelse kommer du til at se Europas højeste bjerg, også kendt som Jungfraujoch. Du vil besøge Jungfrau-regionen og byerne Interlaken og Grindelwald samt Berner Oberland, en højalpin region, der er kendt for sine farverige landskaber, søer og grønne bakker.

En ekspertguide vil ledsage dig på hele turen og give dig kommentarer på engelsk om hvert af de steder, du stopper ved. Du får mulighed for at tage svævebanen og et af de bedste naturskønne tog fra Zürich for at nyde landskabet, og du får også mulighed for at komme ind i et ispalads og klatre op til Sfinx-observatoriet for at tage fantastiske billeder af landskabet.

Interessante detaljer

 • Pris: fra 298 euro pr. person.
 • Varighed: 12 timer, fra du forlader hotellet, til du er tilbage.
 • Transportmiddel: Du skal selv ankomme til mødestedet i Zürich by, lige ved busterminalen. Derfra går du om bord i en airconditioneret og fuldt udstyret bil, som kører dig til stationen, hvor du stiger på tandhjulstoget. Den næste tur er med tog til svævebanestationen, hvor du stiger om bord på kabelbanen.
 • Fordele ved denne tur: Omkostningerne til tandhjulsbanen og svævebanetransporten er inkluderet. En ekspertguide er inkluderet. Du kan vælge at tage denne tur på engelsk, spansk eller tysk. Offentlig transport er tilgængelig i nærheden af startstedet for oplevelsen. Kæledyr er tilladt, og der er adgang for barnevogne og børnesæder.

Book din tur til Jungfraujoch og Oberland

Dagstur til Zermatt og Gornergrat i små grupper

Skiløb i Zermatt| © Julita
Skiløb i Zermatt| © Julita

På denne tur kan du tage til Gornergrat og se Matterhorns sneklædte tinder. På denne tur har du mulighed for at tage fra Zürich til Bern og derefter videre til disse imponerende schweiziske landskaber. For at komme til Gornergrat går du ombord på et tandhjulstog, som tager dig gennem smuk natur på vejen.

Med denne kombinerede udflugt vil du lære det historiske og kulturelle centrum af Zermatt-området at kende. Turlederen vil hjælpe dig med at få lidt mere at vide om geografien i dette område, mens han fortæller dig om de forskellige kulturelle karakteristika i Schweiz og dets traditioner.

Interessante detaljer

 • Pris: fra 500 euro pr. person.
 • Varighed: turen varer ca. 11-12 timer.
 • Transportmidler: bustur til togstationen. Togtur op til Zermatt og op til Gornergrat. En del af turen foregår til fods.
 • Fordele ved denne tur: Indgangsbilletter til alle attraktioner er inkluderet samt alle skatter, afgifter og ekspeditionsgebyrer. En rejseleder er inkluderet på hele turen. Et prioritetskort til Matterhorn-toget er også inkluderet.

Book din tur til Zermatt og Gornergrat-bjerget

Udflugt til Grindelwald og Interlaken

Klatre til toppen af Europa| © Andrew Bowden
Klatre til toppen af Europa| © Andrew Bowden

Næsten alle sightseeing-oplevelser i Alperne inkluderer en togrejse, der vil efterlade dig med smukke postkort, især hvis du vælger at besøge Zürich om vinteren.

På denne 12-timers kombinationstur starter du din rejse fra Zürich i en bil med aircondition til Interlaken, hvor du stiger på toget. Derfra fortsætter rejsen til næste stop ved endestationen i Grindelwald. Her kan du skifte transportmiddel igen og tage svævebanen til toppen af Europa.

Ledsaget af en ekspertguide vil du kunne nyde den utrolige panoramaudsigt over bjergene og tage en uforglemmelig souvenir med hjem.

Interessante detaljer

 • Pris: fra 178 euro pr. person.
 • Varighed: turen varer cirka 12 timer.
 • Transportmiddel: udstyret køretøj til togstationen. Derefter intercitytog, svævebane, og hvis du ønsker det, kan du tage zip-lining eller køre på mountainbike.
 • Fordele ved denne udflugt: En rejseleder er inkluderet under hele turen. Indgangsbilletter til de forskellige attraktioner er inkluderet. Alle skatter, afgifter og gebyrer er dækket. Inklusive entré til Grindelwald-terminalen på toppen af Europa.

Book din tur til Grindelwald og Interlaken

Helikopterflyvning over Jungfraujoch og transfer fra Zürich i limousine

Helikopterflyvning på Jungfraujoch| © Seb Mooze
Helikopterflyvning på Jungfraujoch| © Seb Mooze

Hvis det allerede er en unik oplevelse at besøge Jungfraujoch-området med tandhjulsbane og svævebane og have mulighed for at gå i sneen, så forestil dig at sætte dig ind i en helikopter og flyve over Alperne. En af de største fordele ved denne flyvetur er, at du kan gøre det alene sammen med din gruppe.

Denne tur inkluderer transport i limousine til heliporten, hvor du går ombord på helikopteren sammen med din gruppe for at klatre op til toppen af Europa og se det utrolige landskab helt tæt på.

Det er vigtigt at bemærke, at flyvningen kan blive aflyst på grund af vejrforhold, ofte på grund af vind eller sne, uanset årstiden. I dette tilfælde kan oplevelsen byttes ud med en togtur til toppen af Jungfraujoch.

Interessante detaljer

 • Pris: Ca. 8.980 € pr. voksen, men det kan variere alt efter gruppens størrelse.
 • Varighed: en heldagsoplevelse på mellem 8 og 10 timer.
 • Transportmiddel: privat transport fra dit hotel i Zürich.
 • Fordele ved denne flyvning: Alle skatter og afgifter er inkluderet i prisen. Privat transport er også inkluderet, samt returtransport fra dit hotel i Zürich. Du vil have en privat guide, som vil forklare hele turen. Dette er en privat tur, så det er kun din gruppe, der deltager.
 • Ulemper ved denne flyvning: Denne plan er ikke egnet til folk med hjerteproblemer, rygproblemer eller gravide kvinder. Det er ikke en kørestolsvenlig oplevelse. Vejret skal være godt, for at denne aktivitet kan finde sted, ellers bliver du nødt til at aflyse og finde en anden måde at komme op på. Mad og drikke er ikke inkluderet.

Udflugt med bestigning af Titlis-bjerget og byen Lucerne

Svævebane til Titlis-bjerget| © george17168
Svævebane til Titlis-bjerget| © george17168

Denne heldagstur er en af de bedste udflugter i Zürich, fordi den tager dig med til nogle af de smukkeste steder i Schweiz som Titlis-bjerget og byen Lucerne.

Turen starter med en kort byrundtur i Luzern, hvor du vil blive guidet af en guide, der vil give dig en orientering om hvert sted, du vil se på turen.

Når du har lagt Luzern bag dig, fortsætter du til byen Engelberg, som ligger ved foden af Titlis-bjerget, som du også får mulighed for at bestige i løbet af turen. Når du er på toppen, vil jeg opfordre dig til at tage masser af billeder af den spektakulære udsigt over Alperne, som du kun kan se fra dette særlige sted. Du vil også tage en stolelift, hvis vejret tillader det.

Interessante detaljer

 • Pris: fra 179 euro pr. person.
 • Varighed: ca. 9,5 timer, fra du forlader dit hotel, til du er tilbage igen.
 • Transportmidler: Du skal selv sørge for at komme til mødestedet i Zürich, hvor du stiger på bussen med alle bekvemmeligheder. Du kan også tage svævebanen.
 • Fordele ved denne tur: Du vil hele tiden være ledsaget af en rejseleder. Køretøjet, der kører dig frem og tilbage, er udstyret med alt, hvad du har brug for. Inkluderer svævebanetur og snow tubing i Glacier Park. Det inkluderer også et besøg i gletsjerhulen, hvis vejret tillader det.

Privat guidet udflugt om bord på Glacier Express til Alperne

Gletsjerekspressen| © Kevin Poh
Gletsjerekspressen| © Kevin Poh

På denne naturskønne tur får du mulighed for at se spektakulære landskaber, mens du er om bord på Glacier Express. Inkluderet i denne oplevelse er en vandretur i hele byen Chur, en af de smukkeste byer i de schweiziske alper. Du kommer også til at besøge Grand Canyon og de højeste sneklædte toppe i landet.

På denne tur, som jeg ville inkludere i min komplette guide over ting at lave i Zürich på 3 dage, har du mulighed for at gå ombord på en luksusbus i Zürich og derefter rejse komfortabelt til togets påstigningssted. På den private tur har du mulighed for at tage flere billeder, så du kan huske turen.

Interessante detaljer

 • Pris: ca. 530 euro pr. person.
 • Varighed: turen varer ca. 10 timer, så det er en heldagstur.
 • Transportmiddel: denne tur foregår med tog, men for at komme til stationen skal du tage en bus med alle faciliteter i Zürich.
 • Fordele ved denne tur: Alle ekspeditionsgebyrer, skatter og ekstra gebyrer, der måtte opstå, er inkluderet. Det inkluderer også en ekspertguide, som vil guide dig på hele turen. Du vil have adgang til et informationshæfte under turen. Dit sæde på Glacier Express-toget er inkluderet. Afhentning og aflevering på hotellet er inkluderet. Dette er en privat oplevelse, så kun din gruppe kan deltage. Det er tilgængeligt for kørestolsbrugere.

Selvguidet tur i Zermatt og Gornergrat-bjerget

Gornergrat-bjerget| ©Zerda
Gornergrat-bjerget| ©Zerda

På denne selvguidede tur får du en komplet trin-for-trin-guide til, hvordan du får en fantastisk oplevelse på Gornergrat-bjerget og i alpelandsbyen Zermatt. Det er en af de bedste oplevelser for uafhængige rejsende, der gerne vil have tid til at se hvert sted på egen hånd.

En af de mest interessante ting at se i landsbyen Zermatt er, at det er et helt bilfrit alpint område. Desuden vil du altid have Matterhorn foran dig, hvilket giver dig en postkortperfekt udsigt, så du kan tage alle de billeder, du vil. Nødkommunikation med rejsebureauet er garanteret under hele turen.

Interessante detaljer

 • Pris: Denne oplevelse koster ca. 378 euro pr. person.
 • Varighed: Du kan gennemføre denne tur på ca. 8 timer, fra du forlader togstationen i Zürich, til du er hjemme igen.
 • Transportmiddel: du stiger ombord på et tandhjulstog, men for at komme til togstationen skal du selv tage offentlig transport.
 • Fordele ved denne guidede tur: Alle skatter, ekspeditionsgebyrer og billetpriser, der kræves under turen, er inkluderet. Desuden er billetter til toget og brochurer med køreplaner og alternativer inkluderet.

Tips til en rejse til de schweiziske alper

Udsigt over Alperne| © Enrique
Udsigt over Alperne| © Enrique
 • Tag lukkede sko på, der passer til vinteren, så du kan klare de kolde temperaturer og sneen.
 • Tag varmt tøj på, da disse ture ofte finder sted om vinteren, så det er vigtigt at holde kroppen varm.
 • Tjek vejret, før du begiver dig ud på en sådan oplevelse, for i nogle tilfælde bliver oplevelserne aflyst på grund af dårligt vejr.
 • Hvis du har fødevarebegrænsninger, bør du fortælle din guide det på forhånd, hvis turen inkluderer smagsprøver på ost eller andre fødevarer.

Book din tur i de schweiziske alper fra Zürich

Hvilke landsbyer må jeg ikke gå glip af på en tur til Alperne?

Kirke i Grindelwald| © gaborszoke
Kirke i Grindelwald| © gaborszoke

Især landsbyerne i Bern må du ikke gå glip af, og steder som Interlaken og Grindelwald er de mest specielle i hele Alperegionen. På din tur gennem Alperne kommer du gennem nogle landsbyer i det schweiziske landskab, i hvert fald bare på gennemrejse, så jeg anbefaler, at du tager masser af billeder her.

Du kommer selvfølgelig til at besøge Jungfraujoch-området, en hyggelig landsby, som du får mulighed for at fotografere fra højderne og blandt gaderne. Du vil også kunne besøge eller måske se nogle andre landsbyer på vejen, såsom Coira og Lauterbrunnen.

Book din rejse til de schweiziske alper fra Zürich

Hvad er fordelene ved at tage på en guidet tur i forhold til at besøge Alperne på egen hånd?

 • At tage på en guidet tur til Alperne
 • Du ved, hvilke steder der er de mest interessante at besøge.
 • Du har styr på alt omkring sikkerhed og skat
 • Lyt til ekspertkommentarer og lær alt om Alperne
 • Du har alt det udstyr, du skal bruge til at gå i sneen og klatre i højderne.
 • Du har altid nogen ved hånden til at fortælle dig, hvordan du bruger alt det, du ikke ved.
 • Tag afsted på egen hånd i Alperne
 • Du vil besøge steder, men du vil måske gå glip af mange andre, fordi du ikke ved, hvad du laver.
 • Du bliver nødt til at betale alle skatter og entréer, blandt andet, på hvert sted.
 • Du vil ikke have mulighed for at lytte til kommentarer og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.
 • Du bliver nødt til at leje eller købe det nødvendige udstyr til at gå i sneen.
 • Du bliver nødt til at spørge hvert øjeblik, hvad du skal gøre, hvor du skal hen, og hvad du skal gøre næste gang.