Madrid Lufthavn Overførsler

Hvis du lander i Madrid, er her de forskellige måder at komme til dit hotel i byens centrum på

Ana Caballero

Ana Caballero

7 minutters læst

Madrid Lufthavn Overførsler

Flyet landede i Adolfo Suárez-Barajas lufthavn | ©Miguel Ángel Sanz

Det er nemt at komme til og fra Barajas lufthavn til ethvert sted i byens centrum (ca. 15 km væk), men du har flere muligheder at vælge imellem, og du bør kende dem alle.

Transport fra lufthavnen

Privat transfer fra lufthavn til hotel i Madrid

Rejs komfortabelt fra lufthavnen til din bolig i Madrid.

Lej denne private transfer, så din ankomst til Madrid bliver bekymringsfri. En chauffør vil vente på at køre dig og dine ledsagere til dit hotel i centrum af Madrid.

Lej en privat transfer fra Barajas lufthavn til dit hotel eller din bolig i Madrid. Rejs komfortabelt, uden bekymringer, alene eller med din gruppe af ledsagere.

Denne dør-til-dør-service er tilgængelig 24 timer i døgnet. En chauffør venter på dig i afgangsterminalen og kører dig i et køretøj med aircondition til din destination.

Anbefales, hvis... du vil forenkle dit liv og sørge for, at du kommer til at hvile hurtigt og komfortabelt efter din flyvning.

Transfer til lufthavnen

Privat transfer fra hotel til lufthavn i Madrid

Kom til lufthavnen til tiden og uden bekymringer fra din bolig i Madrid.

Rejs fra dit hotel i centrum af Madrid direkte til lufthavnen sammen med dine ledsagere. En chauffør henter dig til tiden, så rejsen bliver stressfri.

Ankom komfortabelt og uden hastværk til Barajas lufthavn ved at hyre denne private transfer fra dit hotel eller din bolig i centrum. En professionel chauffør henter dig cirka to en halv time før dit fly, så du kan gå ombord på dit fly uden at skynde dig.

Du rejser komfortabelt i et køretøj med aircondition, og du behøver ikke engang at håndtere din bagage.

Anbefales, hvis... du vil være sikker på, at du kommer til lufthavnen og når dit fly til tiden, uden komplikationer og uden stress.

Den bedste transport mellem Madrid Barajas lufthavn og byens centrum

Adolfo Suárez-Barajas lufthavnsterminal| ©Jorge Láscar
Adolfo Suárez-Barajas lufthavnsterminal| ©Jorge Láscar

Hvis du vil forenkle din ankomst, anbefaler jeg den private dør-til-dør afhentningsservice i lufthavnen.

Privat transport fra Madrid lufthavn til centrum - Fra 99€

Privat transport| ©Dan Gold
Privat transport| ©Dan Gold

Ordet "privat" er ofte forbundet med adjektivet "dyr", og derfor er vi ofte tilbøjelige til at overse det, når det gælder en rejse, hvor vi gerne vil sætte penge af til at lære den by at kende, vi ankommer til. Men i Madrids tilfælde er prisen for at leje en privat transfer fra lufthavnen til byens centrum, som henter dig i lufthavnen og kører dig til dit hotel, ganske rimelig: fra 944, hvis du bestiller i forvejen. Den endelige pris afhænger dog af antallet af personer, der bruger servicen: Du kan anmode om en delt transfer eller et køretøj til dig og de personer, der rejser med dig.

Transferen fungerer på en enkel måde: Når du booker online, oplyser du dit hotel eller din indkvartering i Madrid og dine flyoplysninger (chaufføren kender allerede din ankomstterminal). Chaufføren vil møde dig og din gruppe ved terminalen, finde ud af, om dit fly er forsinket og vente på dig op til 45 minutter efter det planlagte tidspunkt.

Fordele ved at bruge en privat transfer

 • Du har plads nok til din bagage (hvis du har specialbagage, bedes du give os besked).
 • Det er barnevognsvenligt
 • Større bekvemmelighed, "dør til dør"-service
 • Pålidelige chauffører, der taler engelsk og spansk
 • Kommunikation med firmaet 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.
 • Gratis afbestilling af tjenesten med en dags varsel
 • Køretøj med aircondition (noget du vil sætte pris på, hvis du rejser om sommeren)

Book din transfer fra Madrid lufthavn til Madrid centrum

Privat transport fra Madrids centrum til lufthavnen

Luftfoto af en del af Madrids centrum| ©Ángela Ojeda Heyper
Luftfoto af en del af Madrids centrum| ©Ángela Ojeda Heyper

Transferservicen er også tilgængelig til samme pris, hvis du ønsker at booke den, når du skal tilbage til lufthavnen fra din bolig. Betingelserne er de samme, og det, du skal være opmærksom på, er, at afhentningstidspunktet altid er tre timer før dit flys afgang for at tage højde for eventuelle uforudsete begivenheder, check-in-tid, trafik osv.

Når du bestiller, skal du oplyse dine hoteloplysninger, så chaufføren kan hente dig, og så er du klar til at afslutte din rejse til Madrid på den mest behagelige måde.

Book din transfer fra centrum til Madrid lufthavn

Andre muligheder: offentlig transport, taxa eller VTC

Terminal 2 taxaholdeplads| ©Ricardo Ricote Rodríguez
Terminal 2 taxaholdeplads| ©Ricardo Ricote Rodríguez

Madrids lufthavn har fire terminaler: Terminal 1, 2 og 3 på den ene side og Terminal 4 på den anden. Metroen og busserne kører til begge terminaler, og det lokale tognet har et stop ved Terminal 4 (for andre typer transport er der tjenester i alle terminaler).

Metro

Metrolinje 4 har et stop ved Terminal 4 og et andet stop ved Terminal 1, 2 og 3. Det, du skal huske på, er, at i Madrid skal du have et kort for at køre med metroen (det vil også fungere til intercitybusser).

Forstadstog

Forstadstogsnettet i Madrid er integreret med metroen. Den linje, der kører fra terminal fire i Barajas lufthavn, har forbindelse til centrale stationer som Nuevos Ministerios, Atocha (togstation) eller Méndez Álvaro (Madrids busstation). Det sidste forstadstog kører omkring kl. 23.30, og det er noget hurtigere end metroen; med en frekvens på ca. 15 minutter kan du være i centrum på 40 minutter.

Bus

Du har to muligheder: Intercity-busserne, der kører gennem lufthavnen (linje 101 og 200), eller bussen, der kører direkte til centrum med stop ved Cibeles-fontænen og Atocha-stationen (begge centrale punkter). Hvis du ikke kender byen, anbefaler jeg, at du vælger den sidste mulighed.

Taxa eller VTC

Taxier i Madrid, der kører fra lufthavnen til centrum eller omvendt, koster 30 euro hver vej (du kan blive bedt om lidt mere, hvis der er en natpris, men de officielle priser bør være angivet inde i taxien). En anden udbredt mulighed i Madrid er VTC. Med Uber- eller Cabify-apps kan du bestille en, når du ankommer til lufthavnen, og prisen er normalt lidt billigere end en taxa (appen viser dig det, når du indtaster din destination, og du kan beslutte, om du vil acceptere det eller annullere turen).

ANA'S TRAVELLER TIP

Hvis taxachaufføren beder dig om et tillæg for din bagage, skal du huske, at det ikke er lovligt, da priserne reguleres uafhængigt af bagagen.

Nyttige tips til din ankomst til Madrids lufthavn

Terminal 4| ©Pablo
Terminal 4| ©Pablo

Uanset hvilken løsning du vælger, er det vigtigste, at du har styr på det, når du stiger af flyet, så du ikke spilder tid på unødvendige rejser. Madrids lufthavn er ret stor, så det vil tage lidt tid at komme ud af lufthavnen; hvis du har bestilt afhentningsservice, skal du ikke bekymre dig, for chaufføren vil tage højde for dette. Når du har hentet din bagage fra båndet, ankommer du til afgangsgaten, hvorfra du kan gå ud på gaden.

Hvis du vil have noget at spise eller drikke inden hjemrejsen, er der masser af restauranter både før og efter ombordstigningen. Vær dog opmærksom på, at priserne i lufthavnen vil være meget dyrere. Hvad angår de nærmeste omgivelser, er der ingen steder, hvor det er værd at gå ud at spise.

Hvis du skal rejse mellem terminalerne, behøver du ikke bruge metroen: Der er en gratis minibus, som forbinder terminalerne med hinanden. Den kører hvert 40. minut, og du kan spørge om den nøjagtige placering ved et af lufthavnens informationssteder. Den er også tilgængelig om natten.

Hvis du skal rundt i Madrid under din rejse, er metroen den bedste løsning, hvis du bor i byens centrum: Den er hurtig, billig og fungerer ganske godt. Du skal heller ikke udelukke at gå fra et område til et andet: Selvom byen er stor, kan mange dele af centrum nås til fods, og det er altid bedre at lære en by at kende til fods. Du behøver heller ikke at bekymre dig om sikkerheden: Madrid er en meget sikker by.

Book din transfer fra Madrid lufthavn til centrum af byen

Andre oplysninger om Madrid lufthavn

Adolfo Suárez-Barajas Lufthavn Landingsbane| ©Ricardo Ricote Rodríguez
Adolfo Suárez-Barajas Lufthavn Landingsbane| ©Ricardo Ricote Rodríguez

Nu har du fået svar på alle dine spørgsmål om at komme fra Madrid lufthavn til byens centrum, men der er måske et par ting mere, du bør vide om lufthavnen, hvis du skal tilbringe noget tid der, før dit returfly afgår.

 • WIFI-forbindelse er tilgængelig. Det kan være nyttigt både i de døde timer, hvor du venter på dit returfly, og hvis du har brug for at tænde din mobiltelefon undervejs for at ringe til en VTC eller kontakte ejeren af din bolig for at fortælle ham, at du er på vej.
 • Der er ingen rygeområder. Når du er kommet igennem sikkerhedskontrollen, er der ingen udendørs rygeområder, så vær opmærksom på det. Du må heller ikke bruge elektroniske cigaretter.
 • Der er ingen højttalermeddelelser. Hvis dit fly er forsinket, eller din gate er ændret, er du nødt til at kigge på skærmene i hele lufthavnen, da de ikke nødvendigvis annoncerer boarding eller andet.
 • Den er åben 24 timer i døgnet. Det er nyttigt, hvis dit fly afgår tidligt, og du gerne vil ankomme i god tid. Selvom madstederne ikke åbner før om morgenen, er der automater, hvor du kan få en kop kaffe eller en snack.
 • Du er nødt til at holde styr på din tid. Jeg anbefaler ikke, at du ankommer lige i tide til dit fly, for så når du det måske ikke. Madrids lufthavn er meget stor, og afhængigt af hvilken gate dit fly afgår fra, kan det tage op til en halv time at komme fra boarding gaten til lufthavnen.

Du vil måske også være interesseret i

Når du er i Madrid, er der utallige ting, du kan foretage dig. Tjek disse artikler for at finde ud af mere om nogle af dem: