Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Bedste Dagsture Fra Bangkok

Bangkok er Thailands hjerte, og derfra kan du tage på fantastiske ture til andre dele af landet og opleve et uforglemmeligt eventyr i dette asiatiske land!

Ana Caballero

Ana Caballero

9 minutters læst

Bedste Dagsture Fra Bangkok

Vista del rio y edificio dorado |©Robson Hatsukami Morgan

Blandt de bedste ting at lave i Bangkok er udflugter fra Bangkok. I det omkringliggende område finder du interessante provinser og byer som Kanchanaburi, Ayutthaya og Pattaya, blandt andre fantastiske dele af Thailand. Disse steder byder på betagende aktiviteter og turistmål, som du vil elske at besøge.

Hvert af disse rejsemål vil vise dig en anden side af Thailand. Nogle vil vise dig strandene, andre de smukke elefanter, de flydende markeder eller noget af historien. Husk, at du skal bruge mindst en hel dag på disse udflugter for at nyde hver af dem, men det vil være det værd!

1. Ayutthaya-templer og flodkrydstogt fra Bangkok

Brune og orange bygninger|©Alice
Brune og orange bygninger|©Alice

Bangkok har smukke og imponerende templer, men de er ikke de eneste i Thailand. I Siams gamle hovedstad, Ayutthaya, finder du også utrolige bygninger, der er værd at besøge, og som har samme mystik som de bedste templer. En tur fra Bangkok til Ayutthaya koster i gennemsnit 70 euro og varer i gennemsnit ni timer.

For at begynde denne tur møder din guide dig på dit hotel på et aftalt tidspunkt. Derefter kan du stige ombord på bilen og begynde rejsen nordpå. Ved ankomsten til Ayutthaya kan du starte en gåtur for at se de utrolige templer, klostre, paladsruiner og endda buddhistiske statuer, der blev halshugget.

Din guide vil fortælle dig alle detaljerne om denne gamle by, der for det meste blev ødelagt af burmeserne. Den er nu på UNESCO's verdensarvsliste. Nogle steder kræver entré for at besøge, men det er normalt inkluderet i turens pris, så bare rolig.

På denne tur kan du også nyde frokost, som er inkluderet i turen. På tilbagevejen kan du tage en båd tilbage til centrum af Bangkok. Det vil give dig mulighed for at se byen og dens omgivelser fra et andet perspektiv og nyde din ferie i Thailand endnu mere.

Interessante detaljer

 • Pris: omkring 90 €.
 • Varighed: ca. 9 timer.
 • Transportmiddel: Du kan rejse med privat bil og derefter med båd.
 • Fordele ved denne mulighed: Den er ideel, hvis du vil lære en by at kende, som tager dig tilbage i tiden. Den inkluderer også frokost og entré til de forskellige steder.
 • Ulemper ved denne mulighed: Det kan tage en hel dag.

Book en tur til Ayutthaya fra Bangkok

2. Dagstur til flydende markeder fra Bangkok

Damnoen Saduak|© Suhyeon Choi
Damnoen Saduak|© Suhyeon Choi

En dagstur til de flydende markeder fra Bangkok er en oplevelse, du skal sætte på din rejseplan. Jeg er sikker på, at du aldrig har set noget lignende i dit liv, det er betagende! Turen koster normalt i gennemsnit 70 euro og varer cirka seks timer.

For at begynde dette eventyr skal du møde din guide på et forudbestemt sted. Derfra stiger du ind i et køretøj og kører mod markederne. Inden du når frem, kan du stoppe ved værkstederne, der laver kokosslik, lære lidt om processen og prøve noget af dette håndlavede slik!

Efter dette korte stop kan du fortsætte til de flydende markeder i Damnoen Saduak, hvor du kan hoppe på en båd! Derefter kan du gå ind på markedet og udforske alle butikkerne og boderne. Køb nogle souvenirs med hjem, og se på de lokale i deres daglige gøremål.

Hvis du har lyst, kan du gå en ekstra tur her eller bare vende tilbage til udgangspunktet. Bemærk, at du kan finde lækker mad til frokost på markedet, men det er for egen regning. For at få mest muligt ud af muligheden kan du tage en madtur for at afrunde din dag i Thailand.

Interessante detaljer

 • Pris: omkring 70 €.
 • Varighed: ca. 6 timer.
 • Transportmiddel: privat køretøj og båd.
 • Fordele ved denne mulighed: Du får mulighed for at besøge et flydende marked, smage traditionelt slik og sejle med båd.
 • Ulemper ved denne mulighed: frokost er ikke inkluderet i turprisen.

Book en tur til Bangkoks marked

3. Dagstur i lille gruppe til Pattaya og Coral Island fra Bangkok

Koraløen|© TopTenFlash
Koraløen|© TopTenFlash

Hvis du vil nyde havet, anbefaler jeg en tur fra Bangkok til Pattaya , en by med de bedste strande i Thailand. En udflugt til Pattaya koster i gennemsnit 70 euro og varer cirka 13 timer. Derudover er et besøg på Coral Island normalt inkluderet.

For at starte denne tur skal du møde din guide og din gruppe på et sted, som din guide har aftalt i Bangkok. Derfra går du ombord på en komfortabel privat bil til Pattaya. Pattaya var engang en fiskerlandsby, men er nu en af de travleste turistdestinationer i landet. Du kan besøge Wat Phra Yai-templet, et af Thailands mange vidundere, og hænge ud på en af strandene.

Efter et stykke tid kan du hoppe på en båd til Coral Island. Der kan du nyde en række aktiviteter som dykning, snorkling og svømning. Det bliver en utrolig oplevelse, hvor du kan observere hele panoramaet og tage smukke billeder af dette naturparadis.

Når tiden er gået, tager din guide dig med tilbage til udgangspunktet. Men du har også mulighed for at nyde natten i denne by. Du kan endda besøge en kabaret og få en anderledes oplevelse i Thailand og lære andre facetter af den frodige skønhed at kende.

Interessante detaljer

 • Pris: omkring 70 €.
 • Varighed: ca. 13 timer.
 • Transportmiddel: privat køretøj og båd.
 • Fordele ved denne mulighed: Du får mulighed for at besøge en nærliggende by og køle af på en strand.
 • Ulemper ved denne mulighed: Denne type oplevelse tager en hel dag, så det er ikke ideelt, hvis du kun er i Bangkok i kort tid.

Rejsetip
Glem ikke at medbringe solcreme og badetøj samt skiftetøj for at nyde stranden. Vær opmærksom på, at du kan betale for en række tjenester, der ikke er inkluderet i turen, såsom stole eller parasoller. Det er bedst, hvis du har kontanter med til hurtig og nem betaling.

4. Erawan nationalpark og broen over floden Kwai - lille gruppetur

Broen over floden Kwai|©Peter Abraham
Broen over floden Kwai|©Peter Abraham

Hvis du er interesseret i Thailands historie og natur, anbefaler jeg en tur til Erawan National Park. Den inkluderer som regel også en gåtur på broen over floden Kwai. Denne tur koster i gennemsnit 80 euro og varer cirka 14 timer.

For at starte turen møder du din guide i Bangkok, hvor du stiger om bord på en privat bil. Det giver dig mulighed for at rejse komfortabelt, indtil du når Kanchanaburi-provinsen. Her starter I dagen med at besøge Erawan National Park, hvor I kan beundre de smukke Erawan-vandfald.

I parken kan I også gå en tur ad de forskellige stier og se dens kalkstenshuler. Det næste sted på listen er JEATH War Museum, hvor du kan lære om dødsjernbanen, som blev bygget af krigsfanger. Du vil også lære om Anden Verdenskrig, og hvordan den blev oplevet i dette land.

Efter denne tur er det tid til at tage en tur på broen over floden Kwai. Derfra vil du kunne se et smukt landskab, som du kan tage billeder af. Bemærk venligst, at entré til alle de ovennævnte steder er inkluderet i turprisen. Sidst på dagen vil din guide tage dig tilbage til udgangspunktet.

Interessante detaljer

 • Pris: omkring 80 €.
 • Varighed: ca. 14 timer.
 • Transportmiddel: privat køretøj.
 • Fordele ved denne mulighed: Du får mulighed for at besøge en naturpark, et museum og en bro på samme dag og ikke langt fra Bangkok.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du ikke planlægger at være i Bangkok i lang tid, passer denne plan dig måske ikke, da den tager en hel dag af din ferie.

Book en tur til Erawan og Kwai-floden

5. Privat tur til Kanchanaburi Erawan-vandfaldet og elefantpleje

Erawan-vandfaldet i Kanchanaburi, Thailand|©Uwe Schwarzbach
Erawan-vandfaldet i Kanchanaburi, Thailand|©Uwe Schwarzbach

Udflugter til Kanchanaburi-provinsen er nogle af de mest anbefalede. Det skyldes den smukke natur og de underholdende aktiviteter. Afhængigt af disse koster turen i gennemsnit €200. Bemærk, at varigheden af disse oplevelser er 12 timer eller mere.

For at nyde denne oplevelse skal du møde din guide på et forudbestemt sted i Bangkok. Derfra kører du til Erawan National Park og dens vandfald. Hvis du er forberedt, kan du tage en dukkert i det krystalklare vand. Du får også tid til at gå på stierne og se de forskellige grotter i parken.

Den næste aktivitet er et besøg i Elephant Haven Observe. Her kan du interagere med de reddede elefanter og lære alt om dem. Glem ikke at tage nogle billeder. Jeg anbefaler også, at du følger alle guidens instruktioner om at behandle dyrene, som de skal.

Hvis du rejser med børn til Bangkok, vil denne tur være meget underholdende for dem, da de vil komme til at se en rigtig elefant! Bemærk venligst, at alle entréer til de ovennævnte steder er inkluderet i den endelige pris for denne tur. Frokost er også inkluderet. Hvis du gerne vil vide mere om menuen, skal du kontakte din guide. Det er vigtigt at vide på forhånd, især hvis du har fødevareallergier eller -intolerancer.

Detaljer af interesse

 • Pris: omkring 200 €.
 • Varighed: ca. 12 timer.
 • Transportmiddel: privat køretøj.
 • Fordele ved denne mulighed: Inkluderer frokost og et besøg hos elefanter i Thailand.
 • Ulemper ved denne mulighed: Denne tur anbefales ikke til folk, der er bange for store dyr som f.eks. elefanter.

Book en elefanttur til Erawan

Hvad skal man medbringe på en tur fra Bangkok?

Gruppe af mennesker på en katamaran|©Thai-Online Pattaya Thailand excursions, tours and travel
Gruppe af mennesker på en katamaran|©Thai-Online Pattaya Thailand excursions, tours and travel

Bangkok er, ligesom resten af Thailand, en by med høje temperaturer, så varme er almindeligt. Den bedste tid på året at besøge Bangkok er en måned uden regn, da regn ofte er et problem, især hvis man vil gå ture. Disse måneder er fra november til april.

Uanset hvilken måned du beslutter dig for at besøge denne by, anbefaler jeg, at du altid har køligt og behageligt tøj på. Lad frakker og trøjer blive hjemme, da du ikke får brug for dem i Thailand. Hvis du rejser i de regnfulde måneder, skal du medbringe en paraply og behagelige, vandtætte støvler.

Selvom de fleste af disse ture har en professionel guide, anbefaler jeg, at du har et kort ved hånden, så du kan finde rundt i byen og dens omgivelser. Du kan bruge Google Maps, men sørg for at have en internetforbindelse hele tiden. Se også efter information om, hvordan du kommer rundt med offentlig transport, da det vil være en stor hjælp.

Tips til at rejse fra Bangkok

En gruppe mennesker beder|©Enrica
En gruppe mennesker beder|©Enrica

Thailand er et asiatisk paradis, der strækker sig langt ud over Bangkok. Selvom Bangkok normalt er den mest besøgte by, bør du ikke gå glip af muligheden for at se det omkringliggende område, når du er der. Min anbefaling er at lave lidt research på de nærliggende byer og kigge efter de vigtigste attraktioner, måske finder du noget, jeg ikke har nævnt før!

På den anden side råder jeg dig til at lave lidt research på kulturen, hvad der anses for passende, og hvad der ikke er. For eksempel er en af de sjove fakta om dette land, at man skal gå ind i de fleste templer iført lange bukser.

Mange rejseledere forventer også, at deres kunder køber frokost, middag eller snacks under en tur. Dette er normalt specificeret i de aftalte tjenester, men du kan tage højde for det ved at spørge, komme ud af tvivl og overholde protokollen.

Lad os sammenligne mulighederne

Yaksha-vogtere|© Worachat Sodsri
Yaksha-vogtere|© Worachat Sodsri
 • Ayutthaya-templer og flodkrydstogt fra Bangkok
 • Pris: ca. 90 €.
 • Varighed: ca. 9 timer.
 • Transportmiddel: Du kan rejse med privat bil og derefter med båd.
 • Fordele ved denne mulighed: Den er ideel, hvis du vil lære en by at kende, som tager dig tilbage i tiden. Den inkluderer også frokost og entré til de forskellige steder.
 • Ulemper ved denne mulighed: Det kan tage en hel dag.
 • Dagstur til de flydende markeder fra Bangkok
 • Pris: omkring 70 €.
 • Varighed: ca. 6 timer.
 • Transportmiddel: privat køretøj og båd.
 • Fordele ved denne mulighed: Du kommer til at se et flydende marked, smage traditionelt slik og sejle med båd.
 • Ulemper ved denne mulighed: frokost er ikke inkluderet i turprisen.
 • Dagstur i lille gruppe til Pattaya og Coral Island fra Bangkok
 • Pris: omkring 70 €.
 • Varighed: ca. 13 timer.
 • Transportmiddel: privat køretøj og båd.
 • Fordele ved denne mulighed: Du kommer til at se en nærliggende by og køle af på en strand.
 • Ulemper ved denne mulighed: Denne type oplevelse tager en hel dag, så det er ikke ideelt, hvis du kun er i Bangkok i kort tid.
 • Tur til Erawan National Park og River Kwai Bridge
 • Pris: omkring 80 €.
 • Varighed: ca. 14 timer.
 • Transportmiddel: privat køretøj.
 • Fordele ved denne mulighed: Du får mulighed for at besøge en naturpark, et museum og en bro på samme dag og ikke langt fra Bangkok.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du ikke planlægger at være i Bangkok i lang tid, passer denne plan dig måske ikke, da den tager en hel dag af din ferie.
 • Privat udflugt til Kanchanaburi Erawan-vandfaldet og elefantvogtning
 • Pris: omkring 200 €.
 • Varighed: ca. 12 timer.
 • Transportmiddel: privat køretøj.
 • Fordele ved denne mulighed: inkluderer frokost plus et besøg hos thailandske elefanter.
 • Ulemper ved denne mulighed: Denne tur anbefales ikke til folk, der er bange for store dyr som elefanter.