Washington DC på 1 Dag: alt du skal vide

Et 24-timers besøg i Washington DC lyder ikke så langt ude. I denne hvirvelvindstur foreslår jeg en rute, så du får mest muligt ud af din dag i denne by!

Laura Gómez

Laura Gómez

7 minutters læst

Washington DC på 1 Dag: alt du skal vide

Washington ved solnedgang | ©National Park Service

Washington DC er byen, hvor USA's præsident bor, og hvor det moderne Amerikas historie blev lagt. Tusindvis af besøgende fra ind- og udland ankommer dagligt, inspireret af patriotismen, historien og alt det, der er at se og gøre i Washington.

Her er en rundtur i Washington DC fra solopgang til solnedgang. Til at begynde med en grundlæggende tur: National Mall, hvor du ser monumenter og andre steder med amerikansk stolthed, og derefter går du ind på nogle af museerne. Om eftermiddagen besøger du Logan Circle-kvarteret og afslutter dagen enten med en aftentur eller på barerne på den berømte U St.

Start dagen med en rundtur i National Mall med sightseeingbus eller sporvogn

National Mall| ©Sebastian Bassi
National Mall| ©Sebastian Bassi

I Washington DC er der patriotisme overalt... så hvis du er førstegangsbesøgende, bør en tur rundt til bygningerne og monumenterne på National Mall ikke mangle på din rejseplan. Du kan tage turen til fods, men hvis det er en dagstur med masser at se på, anbefaler jeg, at du tager Big Bus-bussen eller turistsporvognen.

Begge muligheder giver dig mulighed for at få et første overblik over de steder, som alle besøgende i Washington DC skal se:

 • Det Hvide Hus.
 • Washington Monument.
 • Holocaust Memorial Museum.
 • Smithsonian Institution Museer.
 • Og mange flere.

En af de store fordele ved disse transportmidler er, at du kan hoppe af og på så mange gange, du vil, så du kan bevæge dig i dit eget tempo og bruge mere eller mindre tid på hver attraktion afhængigt af dine interesser.

Book en plads på Washington Sightseeing Bus

Nu til et museum: Smithsonian National Museum of Natural History

Nationalmuseet for naturhistorie| ©Cynthia LaRue
Nationalmuseet for naturhistorie| ©Cynthia LaRue

Blandt alle de bedste museer i Washington er min favorit Smithsonian National Museum of Natural History, som også er et af de mest besøgte og fascinerende. Her finder du udstillinger om menneskets historie, naturen og dens udvikling i rum, der viser betydningen af oceaner, skove, klima, insekter ... selv egyptiske mumier!

Det er meget nemt at komme til dette museum med bus. Stå af ved stoppested nr. 8, som ligger på hjørnet af 10th NW og Constitution Ave, og museet ligger lige foran dig. Og hvis du har lejet Big Bus-turbussen, vil din ankomst til Smithsonian National Museum of Natural History være endnu lettere, fordi et af stoppestederne er ved museet.

Forresten, så du ikke farer vild blandt de mere end 146 millioner eksemplarer af flora, fauna, mineraler osv. på museet, anbefaler jeg, at du lejer en to timers guidet tur. Det kunne ikke være nemmere!

Book en guidet tur til Smithsonian Museum of Natural History

Næste stop: National Museum of American History

Nationalmuseet for amerikansk historie| ©Carol M. Highsmith
Nationalmuseet for amerikansk historie| ©Carol M. Highsmith

For at komme til din næste destination, National Museum of American History, skal du bare krydse 12th St NW, så er du der på mindre end 5 minutter.

Dette besøg vil være sjovt, afslappet og fantastisk på samme tid. Du vil se alt fra Morse, Edison og Bell patenter, historiske artefakter som kanoner og geværer, vintage trykte reklamer og barndoms TV memorabilia som "The Muppets", Sesame Street og Bob Ross malerier.

Da din tid vil være begrænset, anbefaler jeg, at du tjekker de udstillinger, der er tilgængelige på forhånd på museets hjemmeside på dette link og noterer dem, der interesserer dig mest. Husk, at det er dit første besøg, og at det er umuligt at se alt, men... noget er bedre, ikke?

Gå ud af National Mall i retning af Logan Circle-kvarteret

Logan Circle| ©Carol M. Highsmith
Logan Circle| ©Carol M. Highsmith

Næste stop på denne endagstur til Washington er Logan Circle-kvarteret, et godt sted at stoppe og genoplade batterierne.

Gaden 14th St. er den bedste reference, og her finder du alle slags restauranter og forretninger. Det er et af de mest trendy steder at spise i byen, og i Logan Circle finder du en blanding af internationale retter, der afspejler områdets rigdom. En rigdom, hvor trofaste, livslange beboere, migranter fra hele verden, universitetsstuderende, der lejer kældre, og et stærkt LGBTQ-miljø lever fredeligt side om side.

Da det er et meget eftertragtet område i byen, kan priserne selvfølgelig være meget høje, men det betyder ikke, at der ikke er noget for enhver pengepung. I dette link kan du se nogle af de tilgængelige muligheder.

Sådan kommer du til Logan Circle fra National Mall

Vær opmærksompå de skridt, du skal tage for at komme til Logan Circle fra dit tidligere stop ved National Museum of American History:

 • Kryds Madison Dr NW, og du vil snart stå i kø ved metrostationen Smithsonian.
 • Tag sølvlinjen mod Wiehle-Reston East.
 • Ved det andet stop, ved Metro Center-stationen, skifter du til den røde linje mod Glenmont.
 • Skift igen ved det næste stop, denne gang til den gule linje mod Greenbelt.
 • Du er ankommet til din destination: Mt. Vernon Sq station.

Det lyder måske lidt kompliceret, men det officielle Metro Transit-kort vil vise dig det bedre.

Når du så forlader den underjordiske station, skal du gå langs M St. NW fra 9th til 14th St. Med antallet af bygninger med så fascinerende arkitektur og et perfekt velplejet område med træer, glemmer du et øjeblik, hvorfor du kom her.

To muligheder for aftenen

Aften ved Lincoln Memorial Reflecting Pool| ©Vince Costanzo
Aften ved Lincoln Memorial Reflecting Pool| ©Vince Costanzo

For resten af turen giver jeg dig to muligheder. Den første er at blive i Logan Circle-kvarteret og nyde nattelivet; den anden er at vende tilbage til National Mall og det omkringliggende område for at få en natlig rundtur i byen.

Hvis du har lyst til denne anden mulighed, skal du selvfølgelig huske på, at turene har en omtrentlig afgangstid kl. 19.30, og at du skal have god tid med undergrundsbanen eller taxaen til at komme derhen.

Første mulighed: Logan Circle

Udnyt det faktum, at Logan Circle er blevet en af de mest populære dele af byens nattelivsscene ved at tage til U St.-korridoren. I de senere år er U St.-korridoren blevet forvandlet til en lang række barer, spækket med jazzsteder og andre musiksteder. Du vil elske at gå ned ad denne gade, før du pakker dine tasker.

En mulighed, jeg anbefaler her, er 9:30 Club, som i sine mere end fire årtier har været vært for live uafhængige musik shows og lejlighedsvis overraskelser fra musiklegender.

Eller hvis du vil fortsætte med at spise og smage på byens ikoniske retter, kan du tage til Ben's Chilli Bowl, hvor en årtier gammel chiliopskrift venter på dig i et meget vintage og originalt etablissement.

Anden mulighed: nattur

Ligesom jeg ved du, at det er en meget interessant oplevelse at gå rundt i en by om natten, og når det er muligt, bør du opleve det. Selvom du besøger steder, du allerede har besøgt om dagen, er det noget andet at se dem om natten takket være de lys, der pryder gaderne, bygningerne og monumenterne.

I Washington DC har du flere muligheder:

 • Natturcykel: På denne nattur tilbagelægger du cirka 8 kilometer, og du kan besøge steder og monumenter som Vietnam War Memorial, Lincoln Memorial og World War II Memorial og lære om deres historie og detaljer, da du bliver ledsaget af en guide. Velegnet til de mere sporty!
 • Nattur i elbil: Oplev en helt personlig oplevelse på denne 2-timers tur, hvor højst 7 personer kører rundt på National Mall om natten. Denne tur er for dig, hvis du kan lide privatliv og foretrækker at rejse i små grupper.
 • Night Bus Tour: Tag på en natlig rundtur i en af verdens smukkeste byer i en luksusbus med åbent tag - en oplevelse, du ikke må gå glip af!
 • Ghost Tour: Oplev en skræmmende nat, hvor du lærer om legenderne og skrækhistorierne i den amerikanske hovedstad ved at besøge nogle af de mest berømte steder i byen. Kun egnet til mysterieelskere!

Book en natlig rundtur i Washington

Nogle sidste tips til dit besøg

Besøg i Capitol| ©Ed Uthman
Besøg i Capitol| ©Ed Uthman
 • Mere et "must" end et forslag. Find på forhånd ud af, hvilke museer der ligger i nærheden af National Mall, hvor de ligger, og hvilke udstillinger der er på dem, så du kan vælge dem, der interesserer dig.
 • Når USA's præsident bor i området, er det ikke underligt, at Washington DC, og især National Mall, er et område med ekstrem sikkerhed. DC-politiet, Capitol-politiet, parkpolitiet og endda Secret Service holder øje med det, så du skal ikke bekymre dig, hvis du er nødt til at besøge det om natten (selvom det ikke er det mest almindelige). Uanset hvad er det vigtigt at være opmærksom og logisk for din egen sikkerhed og komfort.
 • Prøv at ankomme til National Mall med en fuld morgenmad. Nogle gange tager man af sted uden en god morgenmad, fordi man har travlt, eller fordi maven simpelthen ikke vil acceptere noget på grund af spændingen. Når du er ude, skal du ikke stole på, at "der er noget", for det bliver ikke nemt. På den ene side er der for få muligheder for de mange mennesker, der ankommer hver dag, og på den anden side vil du miste en masse tid, som du kunne bruge på museerne. En anden ting, du kan gøre, er at medbringe en snack og spise den ved et af stoppestederne, så sulten ikke angriber dig. Og glem ikke at tage vand med, for selv om du er på en tur på hjul, vil den intense middagssol tage pippet fra dig.

Din rejseplan for dagen i et billede

 • Om formiddagen
 • Første tilgang og museer
 • Tag en sightseeingtur med bus eller trolley
 • Besøg Smithsonian National Museum of Natural History (naturhistorisk museum)
 • Besøg Nationalmuseet for amerikansk historie
 • Midt på dagen
 • Spadseretur og frokost i det mest trendy område
 • Slentretur gennem Logan Circle-kvarteret
 • Tank op på en restaurant
 • Om aftenen
 • To muligheder
 • Oplev nattelivet på U St.
 • Tag på en natlig rundtur i byen på cykel, med sporvogn, elbil, bus eller spøgelsestur.