Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Ikono Madrid billetter: hvordan man køber dem, hvad man skal se derinde, hvordan man kommer derhen, osv.

Det mest Instagrammable museum i verden ligger i Madrid og hedder Ikono Madrid. Hvis du vil være sikker på at få en plads i denne oase af fantasi, illusioner og farver, vil jeg fortælle dig alt, hvad du skal vide for at besøge den og få billetter.

Carmen Navarro

Carmen Navarro

6 minutters læst

Ikono Madrid billetter: hvordan man køber dem, hvad man skal se derinde, hvordan man kommer derhen, osv.

En af neonerne i Ikono Madrid | ©CN Traveler

Museum, kunstgalleri, kreativt rum eller blot det bedste sted at lade fantasien flyve. Ikono Madrid åbnede sine døre i august 2020 for at få os alle til at drømme, børn og voksne, og for at få os til at tilbringe noget fantasi.

Hvordan kunne det være anderledes, dette nyfødte museum er designet af og for nutidens generationer: Undervejs på turen kan du nyde fordybende sanseoplevelser, skifte landskab fra det ene sted til det andet og tage billeder, masser af billeder.

Vidste du, at ud over de utallige selfies, du vil tage, har museet en professionel fotograf til at fange de bedste øjeblikke af dit besøg? Ingen tvivl om, at du vil blive misundt på Instagram! Men lad os tage det trin for trin: det første, du skal gøre for at åbne himlens (fotografiske) porte, er at få din billet til Ikono Madrid.

Køb din billet

Madrid Ikono billetter

Forhåndsbilletter til Ikono Madrid til den bedste pris!

Hvis du ønsker at besøge det "instagrammerbare" paradis af lys, farver og former, skal du købe billetterne online på forhånd for at undgå køer og sikre dig en plads i Madrids modemuseum.

Hvis du planlægger dit besøg i Madrid, bør du vide, at der findes et nyt museum, som efter kun få måneder åbent for offentligheden er blevet en favoritoplevelse for unge og gamle, lokale og turister. På en tur rundt i de forskellige rum kan du teleportere dig selv fra en frodig japansk bambusskov til et rum fyldt med neonlys eller en kuglepool.

Det vigtigste er, at du kobler af fra omverdenen, lader fantasien flyve og fordyber dig i denne verden af fantasi, teksturer, farver og dufte, som triumferer i Madrid. Og selv om dette museum er meget mere end blot et sted at tage billeder, er det klart, at fotografering spiller en vigtig rolle. Du kan tage forskellige outfits på for at skifte tøj, du kan nyde at tage farverige billeder, og der er en fotograf på museet, som tager professionelle billeder af de besøgende.

Hvorfor jeg kan lide denne mulighed: Madrid er en by, der indbyder til at slentre rundt, fortabe sig i gaderne og suge kulturen til sig. Men uanset om du rejser i en gruppe, med din familie eller alene, kan du godt bruge denne dosis spænding og afslapning, som er ved at vinde stor popularitet i byen. Med et koncept, der lige er kommet fra USA, er Ikono Madrid unikt i Europa, hvilket gør det til det perfekte sted at besøge på din rejse.

Anbefales hvis... du allerede har besluttet dig for at fordybe dig i Ikonos parallelunivers og vil sikre dig, at du har en plads på det tidspunkt og den dag, du ønsker.


Hvad du vil se i Ikono Madrid

Et af værelserne i Ikono Madrid
Et af værelserne i Ikono Madrid

Jeg vil ærligt talt ikke afsløre for meget, for stedet er værd at opdage og nyde det rum for rum selv. På de tre etager og i de femten værelser kan du rejse rundt i verden, opdage dufte, du ikke kendte, eller blive transporteret til en nat, der er oplyst af millioner af farvede lys.

Dette er ikke et konventionelt museum: Du behøver ikke at planlægge din rute, have en baggrund om værkerne eller planlægge, hvilke gallerier du skal besøge. Du tager til Ikono Madrid for at give slip på dig selv, for at fordybe dig i de medrivende oplevelser og for at glemme alt om tid og rum.

Book billetter til Ikono Madrid

Kan jeg tage til Ikono Madrid med børn?

Kuglepoolen på Ikono Madrid
Kuglepoolen på Ikono Madrid

Det er ikke, at du kan, det er, at du skal! Ikono Madrid er åben for børn og voksne - jeg kan ikke garantere, hvem der vil nyde besøget mest. Børn under 13 år skal dog være ledsaget af en voksen for at deltage i oplevelsen.

Hvis du er bekymret for, om børnene vil få mest muligt ud af dette besøg, er der her en liste over grunde til, at de vil få en fantastisk oplevelse:

 • Ved at besøge Ikono Madrid vil de små kunne nyde lidt tid for sig selv efter at have gået i mange timer rundt i byen og besøgt andre mere "seriøse" museer som El Prado, Thyssen eller Reina Sofía.
 • I vil kunne opleve en familieoplevelse, hvor I vil nyde det sammen, unge og gamle, og jeg forsikrer jer om, at det vil være et af de øjeblikke, I vil huske mest fra jeres rejse.
 • De yngre børn vil lære, at museer ikke behøver at være kedelige, og at det kan være sjovt at lære noget.
 • Du vil vække deres nysgerrighed og helt sikkert også deres lyst til at rejse. Nogle af rummene vil fascinere dem på visse tidspunkter, og det vil vække deres lyst til at fortsætte med at lære mere og mere om verden.
 • De vil opdage lugte og teksturer, som de sikkert ikke kender endnu, så du stimulerer deres sanser.
 • Besøget er kort, hvilket gør det endnu mere bekvemt for mindre børn, da det er umuligt for dem at blive trætte.

Book billetter til Ikono Madrid

Hvor ligger Ikono Madrid, og hvordan kommer man dertil?

Opdagelse af dens steder
Opdagelse af dens steder

Ikono Madrid ligger lige midt i centrum af Madrid, i kvarteret Lavapiés, på Calle de Sánchez Bustillo.

Du kan komme dertil til fods, hvis du besøger byens centrum, eller med metro (med linje 1 og stop ved Estación del Arte). Du kan også gå derhen fra Atocha togstation (hvor hundredvis af tog fra og til togstationer), så der er ingen undskyldning for at gå glip af dette fantastiske "fordybende kunstgalleri".

Ikono Madrid åbningstider

Oplevelser under dit besøg
Oplevelser under dit besøg

Ikono Madrid har åbent alle ugens dage på følgende tidspunkter:

 • Mandag - fredag: fra 16:00 til 22:00
 • Lørdage og søndage: fra 10:00 til 14:00 og fra 16:00 til 22:00.

Hvor længe varer besøget?

Fotografering i et af gallerierne
Fotografering i et af gallerierne

Du kan gennemføre museumsrundvisningen på en time, men du kan også stoppe lidt længere for at få (endnu) mere ud af den. Det gør det til den perfekte pause fra dit besøg i byen og gør det muligt at fordybe dig i et helt andet univers, hvor det vigtigste er at have det sjovt.

Book billetter til Ikono Madrid

Hvad skal jeg medbringe til Ikono Madrid?

Forundres over dens neonlys
Forundres over dens neonlys

For at komme ind på museet skal du kun bruge dit ID og din billet, men hvis du har lyst til at tage billeder og skabe gode minder fra dit besøg, anbefaler jeg, at du tager noget ekstravagant eller prangende tøj med, som du kan skifte til eller lege med tilbehøret. Igen må du lade fantasien få frit løb for at afgøre, hvilket tøj der passer dig bedst. Ellers kan du altid få inspiration fra Ikono Madrids officielle Instagram-konto.

Husk også at medbringe din mobiltelefon eller dit kamera, da du ikke vil gå glip af et eneste billede på dette sted.

Hvad skal man se omkring Ikono Madrid

Byens mest innovative galleri
Byens mest innovative galleri

Mens du er i hjertet af byen, er det et godt tidspunkt at udforske gaderne i Lavapiés, et traditionelt kvarter fyldt med kontraster, brostensbelagte gader og farverige bygninger. Nogle af de bedste tapas og snacks i Madrid tilberedes her, så hvis dit besøg på Ikono har gjort dig sulten (eller tørstig), kan du helt sikkert finde en terrasse, hvor du kan genoplade dine batterier.

Du kan også gå langs den nærliggende Paseo del Prado, en af de største boulevarder i Madrid, som fører dig i lige linje til de berømte Neptuno- og Cibeles-fontæner. Du kan gøre alt dette på egen hånd eller deltage i en af de guidede ture i Madrid med en ekspertguide.

Et andet område, som jeg anbefaler at besøge, og som ikke ligger for langt fra Ikono Madrid, er kendt som Barrio de las Letras. Den mest traditionelle del af Madrid har små gader, der ser ud som om de er taget fra en malerisk landsby. De er for det meste fodgængervenlige, hvilket indbyder dig til at give slip og fortabe dig i dens hjørner. De store genier i spansk litteratur valgte det som et område, hvor de boede og hentede inspiration til deres værker (deraf navnet på kvarteret!).

Den berømte Puerta del Sol ligger heller ikke langt fra Ikono Madrid, kun 15 minutters gang derfra. Hvis du endnu ikke har sat dine ben på kilometer 0, som er udgangspunktet for alle veje i Spanien, eller hvis du endnu ikke har besøgt dette berømte torv, hvor tusindvis af madrilener samles hver nytårsaften, er det måske et godt tidspunkt.

Andre interessante museer i nærheden af Ikono Madrid

Prado-museet
Prado-museet

Men hvis der er noget, der kendetegner det område, hvor Ikono Madrid ligger, er det koncentrationen af museer. Vidste du, at de for nylig har ændret navnet på deres metrostation til "Estación del Arte"? I nærheden af Ikono ligger Reina Sofia-museet, Thyssen-museet og lidt længere væk Prado-museet.

Book billetter til Ikono Madrid

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor længe varer besøget i Ikono Madrid?

  Du kan tage hele turen på omkring en time.

 • Hvor stort er Ikono Madrid-museet?

  Museet er opdelt i tre etager og har 15 forskellige rum, der hver især har en anden atmosfære.

 • Kan jeg besøge Ikono Madrid med børn?

  De små vil nyde denne oplevelse i fulde drag: farver, lugte, sanser, lys og et uendeligt antal detaljer vil vække deres nysgerrighed.

 • Hvor ligger Ikono Madrid?

  I det centrale Madrid-kvarter Lavapiés, i Calle de Sánchez Bustillo.