Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Dagstur til Segovia og Toledo fra Madrid

4.2
(698 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: fra 11 til 13 timer
Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
322 € 293 €
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Besøg to byer på verdensarvslisten på denne dagstur til Toledo og Segovia fra Madrid , med mulighed for at tilføje en tredje by: Avila. I grupper på ca. 30 personer rejser du i et komfortabelt køretøj med aircondition med en professionel guide .

Du vil blandt andet kunne se den imponerende katedral Primada, udsigten fra Mirador del Valle og også nyde indgangen til Alcázar-slottet i Segovia. Oplev disse emblematiske byer i en gruppe eller vælg muligheden for en privat tur kun for dig og dine ledsagere.

 • Tag på en heldags privat eller delt tur til Toledo og Segovia fra Madrid , og udforsk den berømte Alcazar.
 • Stig om bord på et køretøj med aircondition og oplev Primatkatedralen og den berømte romerske akvædukt fra det 2. århundrede med en professionel guide .
 • Nyd din adgangsbillet til Alcazar i Segovia, som er på UNESCO's verdensarvsliste.
 • Tilføj til denne tur en guidet vandretur i Avila ved at vælge den tilsvarende mulighed .

Hvad er inkluderet

 • Endags gruppeudflugt til Toledo og Segovia fra Madrid med adgang til Alcazar i Segovia.
 • Køretøj med aircondition.
 • Professionel guide.
 • Guidet rundvisning i Toledo og Segovia.

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Fordyb dig i historien, arkitekturen og den kulturelle charme i to gamle byer på denne dagstur til Toledo og Segovia fra Madrid . Vælg mellem en privat tur eller en gruppetur med omkring 30 personer, og nyd et besøg på Alcazar i Segovia. Denne aktivitet omfatter transport tur/retur i et køretøj med aircondition .

Med en professionel guide vil du opleve den gamle by Toledo, der blev erklæret for verdensarv i 1986. Fra udsigtspunktet Mirador del Valle vil du kunne nyde en betagende panoramaudsigt over Toledo . Benyt lejligheden til at tage de bedste billeder af byen. På denne vandretur vil du besøge et kunsthåndværksted og lære om damaskemaleriets kunst. Sammen med din guide går du gennem de smalle labyrintiske gader i den gamle bydel og udforsker La Juderia de Toledo, det kvarter, hvor jøderne boede i middelalderen.

Du vil også opleve imponerende monumenter fra Alcázar af Toledo til kirker i Mudejar-stil som f.eks. kirken Santo Tomé .

I Segovia kan du opleve den romerske arkitektur gennem den berømte romerske akvædukt fra det 2. århundrede i byens centrum. Du vil udforske hjertet af Segovia og se historiske monumenter som f.eks. apsis i Segovia-katedralen og Corpus Christi-kirken, den gamle store synagoge.

Stop foran Segovias mest berømte middelalderborg og se på det ydre af dette monument fra det 12. århundrede. Nyd din adgangsbillet til Alcázar-slottet i Segovia, og udforsk i et par minutter dets forskellige rum og sale.

Hvis du foretrækker det, kan du tilføje en guidet vandretur i Ávila til turen. Du vil se dens middelalderlige mure og hele det historiske centrum. Du går gennem de historiske gader med din guide og ser utrolige monumenter som bl.a. katedralen i Avila.

Anmeldelser

4.2
· 698 Anmeldelser
 • R
  Roberto
  4
  (0 Anmeldelser)
  Anbefales.
 • C
  Carmen
  5
  (0 Anmeldelser)
  Primate Cathedral efterlod mig med åben mund, alt var fantastisk!
 • L
  Lorenzo
  5
  (0 Anmeldelser)
  Både Toledo og Segovia er steder fulde af kultur. Turen førte mig ind i regionen på en uforglemmelig måde. Guiden gjorde et fremragende stykke arbejde. Jeg nød virkelig dagen og servicen.
 • Y
  Yarah
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg elskede det!!!!
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler