Malaga Picasso-museet prisleje

Picasso-museet er et af de obligatoriske stop, hvis du besøger Malaga, og derfor vil jeg gerne fortælle dig, hvor meget et besøg på dette interessante sted koster.

Andressa García

Andressa García

9 minutters læst

Malaga Picasso-museet prisleje

Picasso-museet i Malaga | ©F Delventhal

Picasso-museet er åbent for offentligheden på alle tider af året, men før du tager derhen, skal du tage højde for billetpriserne til stedet. Derfor vil jeg fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om priserne for at få adgang til dette museum.

Der er billetter til alle, fra almindelige adgangsbilletter til voksne til reducerede billetter til børn. Du kan endda købe dine billetter på forhånd for at spare tid og penge på dit besøg på Picasso-museet. Billetpriserne er sat til din fordel, så du kan sætte museet på din liste over ting at se og gøre i Malaga.

Hvor meget koster billetter til Picasso-museet?

Picasso-museet i Malaga| ©Fran Villena
Picasso-museet i Malaga| ©Fran Villena

For at komme ind på museet skal du betale for billetter, som du kan købe på billetkontoret eller bestille på forhånd online. Det første, du skal vide om prisen på billetter til museet, er, at de normalt koster ca. 7-9 euro pr. person.

Prisen kan variere alt efter forskellige omstændigheder, hvoraf en af dem er den type værk og/eller udstillinger, du ønsker at se. Hvad angår billetter til de forskellige udstillinger i kulturprogrammet, bør du søge oplysninger om billetprisen på hjemmesiden, hvor disse oplysninger løbende opdateres for offentligheden.

Den generelle billetpris giver normalt adgang til museets fællesområder, men nogle gange kan prisen stige, hvis du ønsker at besøge nogle midlertidige og særlige udstillinger, der tilbydes på museet på det tidspunkt, hvor du har planlagt dit besøg.

Book dine billetter til Picasso-museet

Billetpriser ved Picasso-museets billetkontor

Malaga, Picasso-museet| ©Dr Bob Hall
Malaga, Picasso-museet| ©Dr Bob Hall

Ved billetkontoret er priserne for billetter til almindelig adgang de samme som jeg nævnte før, mellem 7 og 9 euro pr. person. Det du skal huske på, hvis du vil købe dine billetter på museet, er, at billetkontoret lukker 30 minutter før museet lukker, så prøv altid at komme tidligt, så du kan købe dine billetter uden problemer.

Det er naturligvis en god idé at købe på billetkontoret, hvis du ønsker at beholde din billet som souvenir, så du altid vil huske dit besøg på dette sted. Men hvis du er ligeglad med det, kan du også købe din billet via hjemmesiden.

Hvis du ønsker at købe online, skal du vide, at du også kan købe billetter til de forskellige musikshows og kunstudstillinger, der konstant præsenteres her. Når du ankommer til museets indgang, kan du fremvise din e-billet eller din printede billet.

Gratis billetter til børn på Picassomuseet

Børn på museet| ©Daniel Lobo
Børn på museet| ©Daniel Lobo

Børn får altid en fortrinsbehandling på de fleste turistattraktioner, og det er en fordel, som jeg anbefaler, at du udn ytter, når du rejser med dem. I tilfældet med Picassomuseet i Malaga gælder denne regel også.

Børn og unge op til 16 år kan komme ind uden at betale entré, så det er et stort plus, som du ikke må gå glip af, hvis du vil tage børn og teenagere med for at lære lidt om Picassos kunst, liv og værk at kende.

I tilfælde af børn op til 13 år skal de have selskab af en voksen for at besøge museet, ældre end denne alder kan deltage alene og stadig ikke betale entré til stedet. Det er vigtigt at vide, at disse gratis adgangsgebyrer kun gælder for indgangen til museet, hvis du ønsker at nyde andre oplevelser inde på museet, såsom midlertidige udstillinger eller andre midlertidige shows, skal du betale ekstra.

Det er værd at betale ekstra for billetterne til de midlertidige udstillinger, for de er helt sikkert en del af top 10 over aktiviteter, man skal lave i Malaga, fordi de lærer dig om byens og Picassos historie, kultur og kunst.

Pris for de kombinerede billetter til Picasso-museet

Inde på museet| ©Francisco Ovies
Inde på museet| ©Francisco Ovies

Picassomuseet er et sted med flere udstillinger og permanente samlinger, så du kan besøge museet kun for disse udstillinger. Hvis du kun vil se denne del af museet, skal du kun betale almindelig adgang.

Også dette museum, som er opført som et af de 10 bedste museer i Malaga, giver dig mulighed for kun at besøge de midlertidige udstillinger, hvis du allerede har besøgt stedet før og ønsker at se nye ting. I så fald skal du også kun betale den almindelige entré eller spørge ved billetkontoret, hvad prisen er for de enkelte udstillinger.

Nogle gange kan den generelle adgangspris omfatte adgang til andre midlertidige udstillinger, men du kan få disse specifikke oplysninger på billetkontoret, når du besøger museet.

Hvis du ikke får denne type kombinationsbillet, kan du altid købe de traditionelle kombinationsbilletter, som normalt koster omkring 12 euro pr. person for at se både den permanente og de midlertidige udstillinger.

Kan du komme gratis ind på Picasso-museet, og er det det værd?

Adgang til museet| ©Daniel Lobo
Adgang til museet| ©Daniel Lobo

Faktisk kan du komme gratis ind på Picassomuseet. Der er allerede visse muligheder, der giver dig mulighed for at komme gratis ind, hvis du opfylder visse krav, såsom at være over 65 år og andre karakteristika. Men hvis du ikke opfylder disse krav, er der en måde, hvorpå du kan komme gratis ind på museet.

Hver søndag har du mulighed for at komme gratis ind på museet, så længe du går ind i løbet af de sidste to timer af museets åbningstid. Hvis du vil have et godt besøg, anbefaler jeg dog, at du ankommer tidligt og venter tålmodigt, indtil du får lov til at komme ind på museet.

Det er også muligt at komme gratis ind på museet på visse særlige dage som f.eks. Andalusiens dag den 28. februar. Andre datoer, hvor du kan komme gratis ind, er museumsdagen den 18. maj, turismens dag den 27. september og årsdagen for museets indvielse den 27. oktober.

Nu må jeg sige, at det afhænger meget af den dag, du vælger at besøge museet, om det er det værd eller ej. Hvis du tager af sted på en helligdag, vil der måske være flere mennesker end normalt, fordi museet normalt besøges af mange turister.

Hvis du vil drage fordel af den gratis adgang hver søndag, anbefaler jeg, at du ankommer i god tid og forsøger at besøge museet uden for sæsonen. I højsæsonen besøger mange turister museet i løbet af den gratis dag for at reducere omkostningerne.

Hvem kan komme gratis ind på Picassomuseet?

Balkonen på Picasso-museet| ©Teacher Traveler
Balkonen på Picasso-museet| ©Teacher Traveler

Nogle mennesker behøver ikke at vente på hver søndag eller helligdag for at komme gratis ind på museet. Du kan finde gratis billetter til børn. Handicappede har også mulighed for at komme gratis ind på museet, men for at kunne gøre det skal de fremvise deres id-kort eller anden dokumentation, der beviser deres handicap.

Hvis handicappede har brug for konstant opmærksomhed og ledsagelse af en anden person, kan de også få gratis adgang til faciliteterne, så længe dette er skriftligt angivet.

Studerende fra universitetet i Malaga, som kan fremvise gyldigt id-kort, har gratis adgang til museet, og det samme gælder lærere fra universitetet i Malaga, som kan fremvise deres akkreditering.

Arbejdsløse, der er registreret i SEPE, har også mulighed for at benytte museets faciliteter gratis, hvis de kan fremvise alle de tilsvarende akkrediteringer.

Nedsatte priser for adgang til Picasso-museet

Fuglebade inde på museet| ©Martin Haisch
Fuglebade inde på museet| ©Martin Haisch

Der er også nedsatte entrépriser på Picassomuseet, og du skal blot opfylde nogle få betingelser for at nyde godt af dem. Hvis du er turist i byen og ikke opfylder nogen af disse betingelser, skal du betale fuld entré.

Studerende generelt op til 26 år, som fremviser deres studiekort, har mulighed for at komme ind med rabat på entréprisen. Også de, der har et gyldigt Euro Youth Card og fremviser det på billetkontoret, inden de går ind, får rabat.

Personer over 65 år betaler også reduceret entré, som normalt koster omkring 5-7 euro, men for at finde ud af præcis, hvor meget du skal betale for entréen, skal du henvende dig på billetkontoret for at være sikker på, hvor meget du skal betale.

Hvis du køber billetter til nedsat pris, skal du være opmærksom på, at de kun gælder for permanente udstillinger, men ikke for midlertidige udstillinger. I sidstnævnte tilfælde skal du betale den ekstra entré til disse udstillinger til fuld pris.

Hvor meget koster billetten, hvis du ønsker at inkludere en guidet rundvisning på Picasso-museet?

Adgang til Picasso-museet| ©Dr Bob Hall
Adgang til Picasso-museet| ©Dr Bob Hall

Guidede rundvisninger på museet koster i tillæg til den almindelige entré, du har to muligheder for at få en guidet rundvisning på museet. Den ene af dem er den ekspresrundvisning, som varer ca. 30 minutter, og du har mulighed for at anmode om den ved billetkontoret, så snart du ankommer.

Denne ekspresomvisning koster ca. 25 euro, hvis rundvisningen gennemføres på engelsk. Hvis du ønsker en rundvisning på engelsk eller fransk, skal du betale 30 euro pr. person. Denne guidede rundvisning omfatter et besøg i alle de permanente udstillinger.

På den anden side har du mulighed for at vælge den udvidede rundvisning, som varer op til 50 minutter og tager dig med på en afslappet rundvisning i hver af de udstillinger, der vises på museet. Denne rundvisning skal bestilles på forhånd.

Prisen for disse billetter er normalt 70 euro pr. person, hvis rundvisningen gives på spansk. Hvis du ønsker at anmode om rundvisningen på engelsk eller fransk, kan det beløb, der skal betales, være omkring 75 euro.

Picasso-museets billetpriser i højsæson vs. lavsæson

Museumsvindue| ©Teacher Traveler
Museumsvindue| ©Teacher Traveler

Billetpriserne til Picasso-museet er de samme hele året rundt. De kan dog ændre sig alt efter hvilken type udstilling der vises, og du kan også få prisnedslag, hvis du opfylder nogle af betingelserne herfor. Du kan også få gratis billetter på de samme betingelser.

Priserne ændrer sig ikke alt efter årstiden, men det, der kan variere fra den ene sæson til den anden, er tilgængeligheden af billetter til museet og antallet af turister, som du får på dit besøg.

For at undgå dårlige overraskelser med hensyn til antallet af turister og for at undgå at løbe risikoen for at løbe tør for billetter, er det, jeg anbefaler, at du altid bestiller online i god tid, på den måde er du sikker på at få dine billetter i god tid og ikke står tilbage uden at besøge museet.

Hvis du ønsker at gå til et bestemt show, kan du altid gå ind på hjemmesiden, hvor du vil kunne se de forskellige shows planlagt med deres datoer, herunder dem, der vil blive opført i højsæsonen. Via denne side vil du kunne købe dine billetter på forhånd, selv til disse særlige begivenheder.

Hvordan kan man spare, når man besøger Picassomuseet?

Picasso-museet i Malaga| ©ForceMajeureMontenegro
Picasso-museet i Malaga| ©ForceMajeureMontenegro

Der er mange måder, hvorpå du kan spare penge, hvis du besøger Picassomuseet. En af dem er helt sikkert at besøge dette sted på de tidspunkter, hvor der er gratis adgang. Hvis du planlægger dit besøg til en søndag under din rejse til Malaga, så kan du drage fordel af den gratis entré.

Hvis din rejse ikke falder sammen med en søndag, men du ønsker at inkludere dette besøg blandt de aktiviteter, du skal lave i Malaga med børn, så husk at anmode om gratis adgang for dem. Hvis du vil spare endnu flere penge, anbefaler jeg, at du som minimum medbringer noget vand at drikke før og efter dit besøg på museet. Selv om der er en café inde på museet, kan det være nyttigt ikke at købe vand på stedet for at spare penge.

Kan jeg komme ind på Picassomuseet med et turistkort?

Inde på museet| ©Trigui
Inde på museet| ©Trigui

Hvis du ønsker at spare penge og har mange steder at besøge inde i Malaga ved hjælp af kun ét kort, kan du gøre det uden problemer. Det kort, der giver dig denne mulighed, er MálagaPass, som giver dig mulighed for at besøge de mest interessante steder i byen.

Med dette turistkort kan du ikke kun besøge Picasso-museet, men også andre steder som Gibralfaro-slottet, den russiske museumssamling eller Alcazaba, som jeg i øvrigt anbefaler dig at tjekke priserne og åbningstiderne for at besøge. Du kan også besøge 28 andre steder af turistmæssig interesse med dette kort.

Kortet giver også rabatter i butikkerne på hvert af disse steder og guider på mere end 7 sprog. Det er helt sikkert en god mulighed for at besøge Picassomuseet og mange andre steder. Jeg anbefaler dig at købe det online, inden du rejser til Malaga.

Bestil din billet til La Alcazaba