Malaga Alcazaba prisleje

Alcazaba i Malaga er utvivlsomt et monument, der minder os om den islamiske periode i Spanien. Jeg viser dig alle de priser og tilbud, du kan drage fordel af for at besøge det.

Andressa García

Andressa García

10 minutters læst

Malaga Alcazaba prisleje

Alcazaba i Malaga | ©Kristoffer Trolle

Fra gratis adgang en dag om ugen til billetter til nedsat pris har du mange muligheder for at komme ind i Alcazaba, hvilket gør det til en fremragende plan at inkludere i din liste over ting at se og gøre i Malaga.

At gå ind i Alcazaba i Malaga er bedst, når du har mere end én dag til at besøge byen, for du har ikke kun mulighed for at besøge dette sted, men også det store Gibralfaro-slot, som ligger på toppen af bjerget af samme navn.

Hvor meget koster billetter til Alcazaba i Malaga?

Alcazaba| ©F Delventhal
Alcazaba| ©F Delventhal

Almindelig adgang til Alcazaba har en standardpris hele året rundt og ligger generelt på omkring 3,50 euro. Du skal vide, at i det kompleks, hvor Alcazaba ligger, finder du også Gibralfaro-slottet, så hvis du ønsker at besøge hvert af monumenterne separat, skal du betale ca. 3,50 euro for hvert enkelt.

Selv om de ligger samme sted, er de begge langt nok fra hinanden til, at du skal betale en individuel entré for at se dem. Hvad angår Alcazaba, ligger det i foden af bjerget. For at vende tilbage til de generelle billetpriser, skal du vide, at disse billetpriser gælder for offentligheden.

Uanset hvilken dato du ønsker at tage af sted, eller hvilket tidspunkt på dagen du tager af sted, koster disse billetter generelt altid omkring 3,50 euro. Denne pris omfatter din egen rundvisning i alle faciliteterne, hvor du altid skal overholde reglerne under dit besøg.

Der kan også købes billetter til grupper på mere end 10 personer. Hvis du ønsker at besøge Alcazaba med din familie eller venner, kan du gøre det ved at betale lidt mindre pr. billet. For grupper på mindst 10 personer kan denne billet koste omkring 2,50 euro pr. person.

Bestil dit besøg til Alcazaba

Billetpriser til Alcazaba i Malaga på billetkontoret

Alcazaba| ©Alf Melin
Alcazaba| ©Alf Melin

Selv om der er visse måder, hvorpå du kan købe billetter til dette sted online, skal du som regel primært betale for billetterne på billetkontoret, som er den måde, hvorpå denne indhegning tillader betaling af entréen.

Med hensyn til betalingsmetoderne finder du ud af, når du ankommer til billetkontoret, hvilke typer af betaling de accepterer for at købe din billet. Det er vigtigt at vide, at for at købe din billet på billetkontoret skal du ankomme ca. 20 til 30 minutter før det tidspunkt, hvor du ønsker at starte turen.

Da det i princippet er den vigtigste måde at købe billetter på, er der normalt mange mennesker på stedet, der venter på at tage deres billet og starte turen. På en måde er den fysiske billet en fordel, fordi du får en fin souvenir af dit besøg på stedet.

Ligesom ved individuelle billetter skal billetter til store grupper på mere end 10 personer købes på billetkontoret for at få rabat, og ligeledes anbefaler jeg, at I ankommer til stedet mindst 20-30 minutter før den rundvisning, I forventer at foretage.

Billetpriser til Alcazaba i Malaga for børn

Alcazaba'en| ©Nirgal Ksi
Alcazaba'en| ©Nirgal Ksi

Alcazaba er tilgængelig for offentligheden, men i modsætning til andre museer og andre steder af turistmæssig, historisk og kulturel interesse i Spanien og specifikt i Malaga, er billetterne for børn normalt til samme pris som for voksne.

På denne måde skal børn betale en fuld entré på 3,5 dollars hver. På den måde ved du, at for at komme ind på stedet med børn skal du regne med entréen for dem, til fuld pris.

Prisen for skoler kan variere en smule, fordi der tilbydes en særlig guidet rundvisning, dramatiseret eller med særlig skabelse af visse gymkhanas, der vil motivere børnene til at ville vide flere detaljer om den historie, der fortælles inde i Alcazaba'en. I denne forstand kan billetterne for hvert barn ligge mellem 6 og 8 euro.

Pris for kombinerede billetter til Alcazaba i Malaga og Gibralfaro-slottet

Alcazaba| ©Fernando Ceballos
Alcazaba| ©Fernando Ceballos

Som bekendt er både Gibralfaro-slottet og Alcazaba monumenter, der ligger i samme kompleksGibralfaro-bjerget, men det er dog ikke monumenter, der ligger så tæt på hinanden, at man kan forstå, at et besøg på det ene er et besøg på det andet.

Til at begynde med skal du vide, at du for at besøge begge museer skal bruge mellem 3 og 3 og en halv time, for i hvert af dem kan du nemt bruge omkring halvanden time på at gå rundt i hvert rum indenfor. Under alle omstændigheder er det, hvis du har tid til det, en god tur at se en hel dag eller i det mindste en halv dag.

Hvis du ønsker at besøge begge steder på samme tid, har du to muligheder. Den ene er at købe billetter enkeltvis og nyde Gibralfaro Castle og Alcazaba individuelt.

Den anden mulighed er at købe en kombineret billet til den fulde rundvisning af begge monumenter, som du kan købe på billetkontoret på den dag, du tager af sted. I sidstnævnte tilfælde koster billetten med almindelig adgang ca. 5,50 euro pr. person. Hvis du deltager med en gruppe på mere end 10 personer, kan du betale mindst 4 euro pr. billet.

Er det gratis at komme ind i Alcazaba i Malaga, og er det det værd?

Alcazaba| ©Gerben Jacobs
Alcazaba| ©Gerben Jacobs

Ligesom mange af de 10 bedste museer i Malaga, såsom Carmen Thyssen-museet, er Alcazaba et af de museer, der tilbyder dig et par øjeblikke til at nyde faciliteterne gratis. Dette er meget interessant at vide, hvis din tur til Malaga falder sammen med museets gratis dag.

Der er gratis adgang for offentligheden hver søndag, en ugedag, som generelt er valgt af resten af museerne til at tilbyde gratis besøg. For både Alcazaba og Gibralfaro-slottet gælder det, at gratis adgang om søndagen starter kl. 14.00.

Der er ingen gratis adgang baseret på alder eller handicap, så når du besøger Alcazaba eller Gibralfaros slot, skal du betale enten fuld entré eller reduceret entré, alt efter hvad der er tilfældet.

Bestil dine billetter til Museo Carmen Thyssen

Hvem kan få gratis adgang til Alcazaba?

Udsigt over Alcazaba og det romerske teater| ©Johannes Schwanbeck
Udsigt over Alcazaba og det romerske teater| ©Johannes Schwanbeck

Når monumentet er åbent gratis, er alle besøgende garanteret adgang uden undtagelse. Som du ved, skal alle, der ønsker at komme ind på dette sted uden for søndag, som er den dag, hvor den gratis adgang er aktiveret, betale for det.

Det er vigtigt, at du, inden du går gratis ind på Alcazaba, tager højde for mængden af mennesker, der normalt besøger disse monumenter ved at udnytte den gratis time, så jeg anbefaler dig at gå mindst to timer før lukketid, for at kunne nyde besøget inde på begge steder maksimalt.

Nedsatte priser for at komme ind i Alcazaba i Malaga

Alcazaba| ©Herbert Frank
Alcazaba| ©Herbert Frank

Da der ikke er nogen gratis adgangsfordele for nogen form for publikum i Alcazaba, tilbyder de billetter til nedsat pris, hvilket betyder, at de beder om en lavere pris end den almindelige adgang, hvis du opfylder de betingelser, der anmodes om på billetkontoret.

Billetter til nedsat pris gælder kun for studerende, personer med et handicap på mindst 33 %, personer over 65 år, pensionister og arbejdsløse. Hvis du ikke udfylder nogen af disse pladser, skal du betale det fulde entrégebyr.

Billetterabatten udgør mere end 50 % af den normale billetpris, hvorved prisen for reducerede billetter er ca. 1,50 euro. Disse billetrabatter gælder alle ugens dage, herunder helligdage, hvor spillestedet er åbent for offentligheden.

Hvor meget er entréprisen, hvis du vil tilføje en guidet rundvisning i Alcazaba i Malaga?

Alcazaba, Malaga| ©laredawg
Alcazaba, Malaga| ©laredawg

Guidede ture i Alcazaba er pengene værd, især fordi denne type guidet rundvisning giver dig et meget dybere indblik i den rige historie og kultur, der ligger bag disse mure. Uanset om du inkluderer den guidede tur eller ej, er dette en tur, der anses for at være en af de bedste udflugter i Malaga på grund af dens historiske og kulturelle bidrag.

Stedet tilbyder forskellige typer af ture at vælge imellem, hvis du ønsker at nyde at besøge monumenterne uden at gå glip af nogen detaljer. De guidede ture er inddelt i: klassiske ture, privat tur, skoletur og gratis tur.

Hver har naturligvis sin egen prisliste og tidsplan. Jeg vil fortælle dig lidt mere om deres priser, hvis du vil vide mere om Alcazaba's åbningstider, anbefaler jeg dig at læse mere om det.

Klassisk tur

I tilfælde af den første mulighed, som er den klassiske tur, er det en guidet tur med stedets eksperter, som vil fortælle dig alt, hvad du har brug for at vide om Alcazaba og dens historie. Du vil også kunne dele med andre turister, som er der for at lære dette par monumenter at kende på tæt hold.

Dette er en tur, som du kan gøre alene, med din familie eller med dine venner, og denne slags ture er også aktiviteter, som du kan lave i Malaga med børn. Den er for alle borgere. Hvad angår prisen, kan denne svinge mellem 4 og 10 euro, afhængigt af den enkelte besøgendes tilstand.

Fra mandag til lørdag skal børn fra 4 til 15 år betale 4 euro cirka for at nyde turen med entré inkluderet, mens studerende betaler omkring 5 euro og resten af det voksne publikum skal betale for at komme ind mindst 6 euro.

Om søndagen stiger priserne en smule, idet prisen for den guidede rundvisning inklusive entré for børn mellem 4 og 15 år er ca. 6 euro. Studerende skal betale omkring 8 euro, og resten af publikum, der ønsker en guidet rundvisning, skal betale mindst 10 euro hver.

Privat rundvisning

I forbindelse med den private rundvisning ændres betingelserne en smule, fordi det vil være en rundvisning, der er rettet mod grupper af personer, familie eller venner, der rejser sammen. Hvis dette er dit tilfælde, vil dette være dit bedste alternativ, idet du betaler for en fælles billet og får en personlig og helt privat rundvisning i hele Alcazaba-komplekset.

I dette tilfælde kan priserne variere alt efter gruppens størrelse, idet de er opdelt i tre priser: en for små grupper, en for mellemstore grupper og en for store grupper.

Hvis du tager af sted med en lille gruppe af familie og venner, kan du betale ca. 85 euro pr. gruppe. De skal deltage med mellem en og fire personer, ikke mere end dette beløb. Hvis I er en gruppe på mellem 5 og 12 personer, koster den guidede tur inklusive entré 130 euro pr. gruppe.

For større grupper på mellem 13 og 25 personer, så koster entréen plus guidet rundvisning pr. gruppe 185 euro. I alle tilfælde varer turen mellem en og halvanden time.

Skoletur

Denne tur henvender sig især til grupper af børn og skolebørn, så det er ikke en tur, som er tilgængelig for turister. Men jeg vil forklare, hvordan den fungerer. På denne type skoletur skal du betale mellem 6 og 10 euro pr. elev.

I dette tilfælde afhænger betalingen ikke kun af antallet af elever, men også af typen af tur. Der er tre måder at besøge Alcazaba på på disse skoleture. En af dem er med dramatiserede besøg, en anden er en historisk og kulturel rundvisning og den tredje type er med gymkhanas inkluderet.

Hver af de forskellige måder at besøge stedet på er tilgængelige for bestemte aldersgrupper. Men under alle omstændigheder varierer priserne for hver af metoderne afhængigt af antallet af børn i hver gruppe. De historiske og kulturelle besøg koster ca. 6 euro for mere end 50 elever og ca. 8 euro for mindre end 50 elever.

De dramatiserede besøg koster mindst 8 euro pr. barn for grupper på 50 eller flere børn, og prisen vil være 10 euro pr. barn for grupper på mindre end 50 børn. Gymkhanas har samme pris som de kulturelle besøg.

Adgangsgebyrer til Alcazaba i Malaga i højsæson vs. lavsæson

Plaza de Armas, Alcazaba| ©Paul VanDerWerf
Plaza de Armas, Alcazaba| ©Paul VanDerWerf

Priserne er altid de samme uanset årstid. I Alcazaba er der ingen prisforskel, fordi monumentet besøges i den travleste sæson af året i det tidsrum, hvor byen er øde.

Dette er en stor fordel, fordi det betyder, at det altid vil være en god mulighed at inkludere i din top 10 over ting at lave i Malaga, uden at du behøver at tænke på, om det vil være en billigere eller dyrere aktivitet end på andre tidspunkter.

Hvordan kan du spare, når du besøger Alcazaba i Malaga?

Inde i Alcazaba i Malaga| ©Nick Kenrick
Inde i Alcazaba i Malaga| ©Nick Kenrick

En af de bedste måder at spare på et besøg i Alcazaba er uden tvivl at tage af sted om søndagen, hvor der er gratis adgang, men det har sine ulemper, og det er, at du stadig skal betale for en guidet rundvisning, hvis du vil have en anden til at forklare alt om det sted, du besøger.

Hvis du beslutter dig for at tage på en guidet tur, vil jeg anbefale dig at vælge den fælles tur i stedet for den private, fordi den grundlæggende giver dig den samme oplevelse, bortset fra at du på denne tur vil kunne dele med andre mennesker uden for din turgruppe. Og uden tvivl er besparelsen bemærkelsesværdig, når man tænker på, at den generelle pris for en normal guidet tur er 10 euro.

En anden ting, du bør vide, er, at du for at komme til Alcazaba også kan købe et turistbuskort til Malaga, som bringer dig til nogle af de vigtigste steder i byen, herunder dette par monumenter. Jeg anbefaler dig at søge efter oplysninger om denne turistbus, som vil spare dig penge på dit besøg i byen og Alcazaba.

Book din turistbustur i Malaga

Kan jeg komme gratis ind i Alcazaba med et turistkort til byen?

Alcazaba i Malaga| ©Herbert Frank
Alcazaba i Malaga| ©Herbert Frank

MalagaPass er kortet, der tager dig med på opdagelse i forskellige hjørner og ikoniske steder i hele byen, og selvfølgelig kan Alcazaba og Gibralfaro-slottet ikke udelades.

Blandt de fordele, som dette kort giver dig, er muligheden for at købe det på forhånd og aktivere det, når du ønsker det. Alcazaba, Gibralfaro-slottet, det romerske teater og mange andre ikoniske strukturer i Malaga, hvad enten de stammer fra det moderne eller islamiske Spanien, er blot nogle af de interessante steder, der kan besøges.

Når du køber dette kort, kan du få gratis adgang til alle de steder, jeg nævnte før, og også til mange andre, som er beskrevet i listen over steder på kortet. Du vil også få et eksplicit kort over hvert af de steder, du skal besøge, og du vil få en betydelig rabat på de steder og etablissementer, der er identificeret med MálagaPass-klistermærket.