Flamencomuseet i Sevilla: ture, billetter og mere

Hvis du overvejer at besøge Museum of Flamenco Dance på din næste rejse til Sevilla, har du her alle de oplysninger, du har brug for til at planlægge dit besøg.

Katherine Betances

Katherine Betances

9 minutters læst

Flamencomuseet i Sevilla: ture, billetter og mere

Flamenco, Sevilla | ©Ana Carvajal

Blandt de mange ting, du kan se og nyde på et besøg i Sevilla, er muligheden for at se det eneste museum for flamencodans i verden. Et sted helt dedikeret til en smuk kunst, der er en del af kulturen og identiteten i den andalusiske region.

Hvis du er interesseret i at besøge dette sted, hvis du vil købe billetter, finde ud af, hvordan besøgene er, og hvad du finder derinde, vil du nyde de oplysninger, jeg deler med dig nedenfor.

Den bedste løsning

Sevilla Flamenco Dans Museum Billetter

Få din billet til museet, der udelukkende er dedikeret til flamencoens rødder og udbredelse.

Med disse billetter vil du opdage vigtigheden af denne traditionelle spanske dans og den omfattende udstilling af kostumer, kunstværker og optrædener med flamencodans.

Lær om flamenco-kunstens historie og oprindelse, og sug til dig af den andalusiske folklore med billetter til Flamenco Dance Museum. Du kan gå gennem de forskellige rum i dit eget tempo, hvor du kan se typiske kjoler fra alle epoker, fotografier, kunstværker og endda filmforevisninger, hvor du lærer alt om flamencokulturen i Andalusien.

Dette unikke museum ligger i hjertet af Santa Cruz-kvarteret og har til formål at uddybe og udbrede denne kunstform. Under dit besøg på Flamenco Dance Museum kan du stoppe for at se de interaktive videoer dedikeret til de bedste dansere i historien eller endda tilmelde dig et sangkursus.

Anbefales, hvis... du er interesseret i flamencoens verden, især i en af de mest lidenskabelige og smukke danse i verden.


Den mest komplette løsning

Flamenco-show i Sevilla på Museo del Baile Flamenco

Et besøg på Museo del Baile med billetter til live flamenco-showet

Dette produkt giver dig mulighed for at besøge Flamenco Dance Museum og se den permanente udstilling, midlertidige udstillinger og et flamenco-show i et intimt rum med få siddepladser til en lavere pris end de almindelige muligheder.

På Flamenco-museet kan du nyde de to hovedtilbud, som stedet tilbyder: Dels et besøg i de forskellige udstillingsområder, som omfatter de permanente udstillingsområder, området med de folkloristiske kostumer og også det midlertidige udstillingsområde, hvor der altid er interessante nyheder.

Om aftenen kan du overvære et af de bedste flamenco-shows i byen i en lille gruppe, som giver dig mulighed for at opleve kunstnerne på meget tæt hold. Showet varer en time og består af seks kunstnere, der følger koreografien af danseren og koreografen Cristina Hoyos.

Anbefales, hvis... du nyder, beundrer eller er nysgerrig efter flamencoens kultur, med denne kombinerede billet kan du ikke kun nyde udstillingen inde på museet, men også et show med førsteklasses dansere.

Hvor meget koster billetter til Flamenco Dance Museum i Sevilla?

Inde i Flamenco-museet| ©Manuel
Inde i Flamenco-museet| ©Manuel

At besøge udstillingen på Flamenco Dance Museum koster ca. 10 ¤ pr. deltager. Men når man besøger Flamenco Dance Museum, er det vigtigt at huske på, at det mere end et museum er et sted, hvor man formidler og bevarer flamencoens kunst.

Det betyder, at der ud over den sædvanlige udstilling også foregår andre typer aktiviteter i dette rum. Lad os tage et kig på de vigtigste af dem.

Billetter til at besøge Flamenco Dance Museum.

Som sagt fås billetter til Flamenco Dance Museum for voksne fra 10 euro, og den reducerede billetpris er omkring 8 euro. Børn mellem 6 og 12 år betaler ca. 6 euro, mens børn under 6 år er gratis.

Alle børn under 12 år skal ledsages af en voksen for at komme ind på museet. En enkelt billet til museet giver dig mulighed for at nyde den permanente udstilling, som vises i interaktive rum, hvor kunst og teknologi blandes for at give en fordybende oplevelse.

Kombineret show + museumsbillet

Den kombinerede billet er designet, så du kan nyde den permanente udstilling og også et flamenco-show i hjertet af Sevilla.

Prisen for denne oplevelse er ca. 29 euro for en voksenbillet, 22 euro for en reduceret billet, børn mellem 6 og 12 år betaler ca. 16 euro, mens børn under 6 år er gratis.

Alle børn under 12 år skal være ledsaget af en voksen.

Book billetter med show til Flamenco Dance Museum

Er der guidede ture på Flamenco Dance Museum i Sevilla, og er det det værd?

Flamenco Dance Museum| ©Ecodallaluna
Flamenco Dance Museum| ©Ecodallaluna

I øjeblikket er der ingen guidede ture på Flamenco Dance Museum, og det er måske ikke nødvendigt at betale for en sådan udflugt til udstillingen, da rummene og kunstinstallationerne indeni er perfekt organiseret til at give den besøgende en fordybende oplevelse.

Udstillingerne er også godt forklaret, og der er flere sprog inkluderet, herunder spansk, engelsk, fransk, tysk, kinesisk og japansk.

Selvom det ikke er muligt at finde guidede ture i øjeblikket, er billetter til flamenco-shows, der afholdes på museet, tilgængelige på tur-søgewebsteder som Hellotickets. Den bedste del? Ofte til billigere priser end ved at købe billetten i døren. Udnyt det!

Book billetter til Flamenco Dance Museum

Sådan får du billetter til Flamenco Dance Museum i Sevilla ved billetkontoret

Flamenco i Sevilla| ©FlyingCrimson
Flamenco i Sevilla| ©FlyingCrimson

Du kan købe billetter til museet direkte i billetkontoret, der ligger lige ved hovedindgangen til spillestedet. Hvis du kun er interesseret i at se udstillingen, er det meget nemt at få en plads: Bare sørg for at være der mindst en time før udstillingens lukketid.

Men hvis din hovedinteresse i Flamenco Dance Museum er at se et flamenco-show, er det bedst at købe dine billetter på forhånd.

Årsagen? De rum, der er dedikeret til danseshows, er ret små, og hensigten er at opretholde en intim og tæt atmosfære med tilskuerne, hvilket betyder, at man er nødt til at begrænse kapaciteten, og billetterne til showet bliver som regel udsolgt meget hurtigt.

Hvis du booker online, kan du få billigere billetter og undgå denne form for ulejlighed.

Book billetter til Flamenco Dance Museum

Er billetter til Flamenco Dance Museum inkluderet i nogen af byens turistpas?

Flamenco-show| ©Jarrod Zenjiro
Flamenco-show| ©Jarrod Zenjiro

Nej, i øjeblikket er billetter til Flamenco Dance Museum i Sevilla ikke inkluderet i nogen af byens turistpas.

Det er dog muligt at spare penge på museumsbesøget ved at købe billetter på forhånd på søgeportaler som Hellotickets

. Man kan også spare penge ved at leje en guidet tur til Sevillas højdepunkter og prøve at inkludere et besøg på museet for at beundre samlingerne og se et live flamenco-show.

Den slags udflugter er meget populære i byen, og der er mange rejsearrangører, der tilbyder den slags oplevelser.

Book billetter til Flamenco Dance Museum

Sådan kommer du til Flamenco Dance Museum i Sevilla

Tog til Sevilla| ©Matthew Black
Tog til Sevilla| ©Matthew Black

Museet for flamencodans i Sevilla ligger på Manuel Rojas Marcos Street i hjertet af byen i et tidligere palæ fra det 18. århundrede, som tilhørte en velhavende familie.

Stedet er blevet smukt renoveret i årenes løb, og på grund af dets strategiske placering er det nemt at finde transportforbindelser til dette område af byen. Jeg lister de tilgængelige muligheder nedenfor.

 • Sevillas sporvogn: Sevillas offentlige transport er yderst effektiv; for at komme til dette område af byen skal du tage sporvognslinjen til Plaza Nueva. Den ligger 7 minutters gang fra museets indgang.
 • Offentlig bus: Flere offentlige buslinjer stopper i nærheden af museet. De tætteste er dem, der stopper ved Plaza Encarnación og Plaza Ponce de Léon.
 • Sevillas turistbus: Den bedste måde at komme rundt til de forskellige attraktioner i byen. Bussen har forudbestemte stoppesteder nær de forskellige monumenter, museer, kirker og andre seværdigheder for besøgende i byen. En ny bus kører forbi hvert stoppested hver halve time.

Book din billet til turistbussen i Sevilla

Er det tilrådeligt at tage på Flamenco Dance Museum med børn?

Flamenco-skilte i Sevilla| ©Jose Antonio Moreno
Flamenco-skilte i Sevilla| ©Jose Antonio Moreno

Selvom Flamenco Dance Museum i Sevilla er et meget børnevenligt sted at tage hen, og du endda vil opdage, at billetter til børn under 12 år er billigere, og børn under 6 år er gratis, tror jeg, at det kan være kedeligt for de små kun at se museets permanente udstilling.

Hvis du besøger Sevilla med børn, er et mere interessant alternativ at købe billetter til museet kombineret med flamenco-showet, da det kan være meget sjovere for dem at se dansere og sangere i verdensklasse live og på nært hold.

Under alle omstændigheder må du ikke gå glip af den permanente udstilling, selvom børn måske ikke finder den historiske del interessant, er udstillingen af flamenco-dragter fra alle perioder et område af udstillingen, som de virkelig nyder.

Hovedværker, du ikke må gå glip af på Flamenco Dance Museum i Sevilla

Museum for flamencodans| ©Güldem Üstün
Museum for flamencodans| ©Güldem Üstün

Museet for flamencodans i Sevilla blev grundlagt af en af de største eksponenter for denne kunst, ikke bare i Spanien, men i hele verden, den berømte bailaora Cristina Hoyos.

Et andet interessant aspekt ved museet er dets beliggenhed; den herregård, der i dag fungerer som udstillingssted, blev bygget på ruinerne af et gammelt romersk tempel.

 • Rum5: Dette udstillingsrum består af en stor halvcirkelformet skærm, hvor der præsenteres en koreografi.
 • Udstilling af kostumer: En samling af mytiske kostumer fra de vigtigste dansere i flamencoens historie i Sevilla.

Book billetter til Flamenco Dance Museum

Hvor meget tid har du brug for til at besøge Flamenco Dance Museum i Sevilla?

Flamenco| ©Flavio
Flamenco| ©Flavio

Igen afhænger det primært af de aktiviteter, du ønsker at foretage dig under dit besøg på Flamenco Dance Museum.

Hvis du beslutter dig for kun at deltage i udstillingsområdet for at se både museets permanente samling og de midlertidige samlinger på andet niveau, skal du afsætte en time til at gennemføre turen.

Hvis din hovedinteresse derimod er at deltage i flamenco-showet med titlen "Sueños Flamencos", skal du vide, at disse normalt varer lidt over en time. I dette rum vil du se en præsentation af 3 professionelle dansere, 2 sangere og 1 guitarist.

Min anbefaling er at tage begge aktiviteter, så længe din rejseplan tillader det, og at afsætte mindst 2,5 time til dit besøg på Museo del Baile i Sevilla.

Åbningstider for Flamenco Dance Museum

Flamenco-show| ©Howard Lifshitz
Flamenco-show| ©Howard Lifshitz

Afhængigt af de aktiviteter, du ønsker at lave på museet, bør du tage højde for to primære åbningstider.

 • Museets åbningstider: Muse et er åbent hver dag fra kl. 11.00 om formiddagen til kl. 18.00 om eftermiddagen. Billetkontoret lukker kl. 18.00, og den sidste gruppe besøgende får lov til at komme ind.
 • Showtider: Flamenco-showet finder sted hver dag i små grupper og på tre tidspunkter, kl. 17.00, kl. 19.00 og det sidste kl. 20.45. Museets ledelse tillader, at der arrangeres private shows på andre tidspunkter, men de skal bestilles i forvejen.

Min anbefaling: Planlæg dit besøg på Museo del Baile Flamenco, så du kan se udstillingen enten før dagens første show eller efter det. På den måde kan du få mest muligt ud af din tid og nå begge aktiviteter på én gang.

Denne mulighed er ideel for folk, der skal være i byen i en kort periode, f.eks. to dage i Sevilla.

Tips til at besøge Flamenco Dance Museum i Sevilla

At danse flamenco| ©mmdurango
At danse flamenco| ©mmdurango

Her er et par tips, der kan hjælpe dig med at organisere dit besøg og få en bedre oplevelse.

 • Organiser din tur: Dette punkt er især nyttigt, hvis du køber en fællesbillet, der inkluderer et besøg på museet og et live flamenco-show. Jeg råder dig til at tjekke tidsplanen og organisere aktiviteterne på en sådan måde, at du kan nå begge dele på én gang.
 • Køb dine billetter på forhånd: Flamenco-showet på Museo de Baile afholdes i et lille rum med begrænsede siddepladser; selvom det er en meget fin måde at nyde showet på (da man kan se de optrædende på meget tæt hold), betyder de begrænsede siddepladser, at billetterne bliver udsolgt meget hurtigt. Der er kun tre forestillinger om dagen, så forudbestilling er den eneste måde at garantere en plads på, især i den travle sommersæson i Sevilla.
 • Seaktivitetskalenderen før dit besøg: Ud over at være et udstillingssted er Museum of Flamenco Dance i Sevilla et område, der er dedikeret til formidling af kunst og bevarelse af flamencokulturen. Der arrangeres hele tiden midlertidige udstillinger eller aktiviteter som Flamenco Poems Show eller danseundervisning, som kan være af interesse for beundrere.
 • Kæledyr er ikke tilladt: Husk, at kæledyr ikke er tilladt på museet under dit besøg, den eneste undtagelse er førerhunde.

Book billetter til Flamenco Dance Museum

Hvor kan man spise i nærheden af Flamenco Dance Museum i Sevilla?

Mad i Sevilla| ©Avinash Bhat
Mad i Sevilla| ©Avinash Bhat

Det er meget sandsynligt, at du efter flamencoshowet får lyst til en lækker middag. Da museet ligger i et meget turistet område, er der masser af gode restauranter at vælge imellem, så du finder en bred vifte af priser og stilarter.

 • Bar Alfalfa Spansk tapasbar, der ligger 2 minutter fra museet med en hyggelig og rustik atmosfære.
 • La Bartola Restaurant med en rolig atmosfære, der ligger 5 minutters gang fra museet. Det gastronomiske tilbud omfatter en række spanske retter, tapas og veganske og vegetariske muligheder.
 • El Giraldillo Sevilla Ligger 5 minutter fra museet og er et af de bedste steder at spise andalusisk mad i Sevilla. Udsigten til katedralen fra dette sted er smuk.
 • La Cantina Mexicana er et mexicansk indrettet sted, der serverer små retter, øl, margarita og andre mexicanske delikatesser.

Book billetter til Flamenco Dance Museum