Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Dubai i marts: den mest fuldstændige guide til byen for denne måned

Marts er den perfekte måned til at deltage i kunstneriske og kulturelle begivenheder og til at få unikke og levende oplevelser. Gå ikke glip af alle de ting, du kan lave i Dubai i denne måned af året.

Ana Caballero

Ana Caballero

8 minutters læst

Dubai i marts: den mest fuldstændige guide til byen for denne måned

På rundtur i Dubai | © Javier Ortega Figueiral

Marts er den sidste måned i højsæsonen i byen, og det betyder, at denne måned er spækket med kulturelle og kunstneriske messer som Dubai International Horse Fair eller Dubai Gold Festival, men hvis du er til adrenalin, må du ikke gå glip af eksklusive og spændende planer som vindtunnelen, en helikoptertur eller en tur i varmluftballon. Det ser godt ud, gør det ikke?

1. Test din adrenalin i Dubais vindtunnel

Faldskærmsudspring i Palm Beach| ©viaggiareadubai
Faldskærmsudspring i Palm Beach| ©viaggiareadubai

Hvis du har lyst til at prøve faldskærmsudspring, men ikke er helt sikker på det, og er vild med flyvende aktiviteter, kan du starte med at prøve vindtunnelen i Dubai. Når du booker din vindtunneloplevelse, kommer du op i 4 meters højde ved hjælp af luftstråler og kan lave lige så mange flips og twists, som du har lyst til.

Det bedste ved det? Det er velegnet til hele familien, og du får også individuel hjælp fra en instruktør. Kort sagt, du vil tro, at du flyver, men på en sikker og professionel måde. Tør du?

Book din vindtunneloplevelse i Dubai

2. Flyv over Dubais himmel med helikopter

På en helikoptertur| ©ierdnall
På en helikoptertur| ©ierdnall

Hvis du virkelig er på udkig efter et ægte eventyr i den utrolige by Dubai, skal du udnytte den klare himmel og de stadig milde temperaturer i marts til at svæve op i himlen og tage Dubais spektakulære bybillede i øjesyn, som nok ikke ligner noget andet.

Forestil dig at se byens menneskeskabte øer, luksusresorts og skyskrabere som Burj Khalifa fra oven, alt sammen med Dubais imponerende moskeer som baggrund.

Der er ingen tvivl om, at en helikopterflyvning i Dubai over himlen i hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater er en stærkt anbefalet plan, som du ikke bør gå glip af.

Book en helikopterflyvning i Dubai

3. Nætter med Dubai Acrobatics Week i Dubai

Ameer Basheer| ©Acrobacias
Ameer Basheer| ©Acrobacias

Marts er en favoritmåned for kunstelskere, så en kunstbegivenhed med talentfulde akrobater bør man ikke gå glip af.

Acrobatics Week afholdes på Caesars Palace Bluewaters, en scene, der giver dig mulighed for at nyde et show med en 360° udsigt - ingen klager! Den årlige begivenhed har deltagelse af de bedste akrobater fra hele verden, så vær forberedt på et show fyldt med koreografi, der grænser til det surrealistiske.

Gå ikke glip af La Perle de Dragone

Eller hvis du foretrækker det, kan du se akrobatikshowet La Perle i Dubai, som er et overvældende, fordybende show med lys, lyd og vand. Holdet på 65 artister, der hver dag optræder for tusindvis af tilskuere, vil give dig en oplevelse med umulige luft- og vandstunts og akrobatik.

Book billetter til showet La Perle

4. Tag en tur ud i ørkenen og få tusind og én oplevelse

Udnyt de varme temperaturer i marts og det faktum, at varmen endnu ikke er begyndt, og bestil en tur til Dubais ørken, som også inkluderer klitsafari, kamelridning, sandboarding, falkoplevelse og middag.

En SUV henter dig på dit hotel og kører dig til Al Khayma, hvor du vil tilbringe en af de mest intense dage i dit liv med de mest autentiske oplevelser, du kan finde i Dubai, hvor du kombinerer tradition med en kameltur, falkeaktivitet og et traditionelt tanoura-danseshow med modernitet med en klitsafari eller sandboarding over ørkensandet. Vil du gå glip af det?

Book en tur i Dubais ørken

5. Oplev luksus om bord på en megayacht

Dubai er helt sikkert luksusbyen, og jeg er sikker på, at du i hvert fald i perioder gerne vil have en forsmag på, hvordan det er at leve som på en megayacht. Nu har du muligheden for at gøre det ved at nyde et krydstogt på en megayacht, mens du betragter byens skyline med solnedgangens lys.

Derudover inkluderer denne fantastiske plan middag, som du kan vælge afhængigt af, hvor vip du vil være, og ubegrænsede drikkevarer. Ideelt som par eller med venner, ikke?

Book et krydstogt på en megayacht

6. Lær Dubais kultur at kende på den internationale hestemesse

Nyd Dubai International Horse Fair| ©group fazza
Nyd Dubai International Horse Fair| ©group fazza

Dubai International Horse Fair er en meget vigtig begivenhed for Dubai, da den repræsenterer hestesektoren i De Forenede Arabiske Emirater. Man skal forstå, at heste i Dubai altid har været et symbol på rigdom, magt og frihed, og derfor er begivenheden et tilløbsstykke for både turister og lokale. For at deltage i begivenheden anbefales det dog at booke en plads på den officielle hjemmeside for begivenheden.

Begivenheden varer 6 dage og afholdes i slutningen af marts i Dubai World Trade Center. Derudover har festivalen ikke kun til formål at fremhæve kvaliteterne hos de heste, der ejes af hvert firma, men det er også en festival, hvor mange mennesker vil have fornøjelsen af at se væddeløbshestene tæt på og lære lidt mere om denne lidenskabelige sport, der er rodfæstet i kulturen i De Forenede Arabiske Emirater.

Og hvis ridning er en af dine passioner, er det helt sikkert et must at booke en kameltur ved solopgang under dit ophold i Dubai - det bliver en oplevelse!

Book en kameltur ved solopgang

7. Gå ikke glip af Watch & Jewellery Middle East

Smykker| ©Ron Lach
Smykker| ©Ron Lach

Watch & Jewellery Middle East er en årlig begivenhed, der afholdes i både Dubai og Sharjah i slutningen af marts og varer ca. 5 dage. Arrangementet handler om udstillinger af dyrebare ure og luksussmykker og har deltagelse af mange eksperter og specialister i guld og diamanter, som vil forsøge at gøre deres del, holde foredrag og informere deltagerne om kvaliteterne ved hvert udstillet ur.

Arrangementet byder mange besøgende velkommen fra forskellige lande rundt om i verden; det anslås faktisk, at 60.000 besøgende om året kommer til Dubai for at deltage i denne særlige årlige begivenhed. Du kan deltage gratis i arrangementet i de store ur- og smykkeområder, som dem du vil se, hvis du køber billetter til Burj Khalifa. Hvis du er interesseret, anbefaler jeg, at du besøger arrangementets officielle hjemmeside, hvor du helt sikkert vil finde svar på alle dine spørgsmål.

Køb billetter til Burj Khalifa

8. Se solopgangen i en varmluftsballon

Marts er helt sikkert en god måned til udendørsaktiviteter i Dubai, da varmen ikke er så intens som på andre tidspunkter af året. Hvis du booker en ballonflyvning i Dubai ved solopgang, anbefaler jeg dog, at du tager noget varmt tøj med, for tidligt om morgenen kan temperaturen være lidt køligere.

Du skal stå tidligt op til denne aktivitet, men det er bestemt det værd for at se den bedste udsigt over Dubais ørken ved solopgang og derefter nyde en lækker gourmetmorgenmad. Kan du ikke vente med at få mundvandet til at løbe?

Book en tur i luftballon i Dubai

9. Besøg Abu Dhabi i den bedst mulige måned

En rejse på 9 eller 10 timer til Mellemøsten kan være et sandt mareridt i årets varmeste måneder, og højsæsonen for turister er heller ikke den bedste plan. Derfor er marts den bedste måned at tilbringe en hel dag i Abu Dhabi.

Vil du vide alle detaljerne? Hvis du booker en tur til Abu Dhabi fra Dubai, får du mulighed for at se de vigtigste seværdigheder i hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater:

  • Qasr al Watan-paladset og dets haver.
  • Observationsposten Etihad Towers, som du vil få adgang til.
  • Sheikh Zayed Grand Mosque, som du vil kunne komme ind i.

Selvfølgelig vil du hele tiden være ledsaget af en ekspertchauffør/guide, som vil tage dig fra Dubai til højdepunkterne i Abu Dhabi og fortælle dig alle Abu Dhabis hemmeligheder.

Book en tur til Abu Dhabi fra Dubai

10. Hav det sjovt på Dubai Gold Festival

Nyd Dubai Gold Festival| ©Insydo
Nyd Dubai Gold Festival| ©Insydo

Du må ikke gå glip af Dubai Gold Festival, hvis du elsker latinamerikansk musik og dans. Det er en årlig begivenhed, der afholdes på 1OAK, en meget berømt natklub i Dubai, hvor folk fra hele verden deltager.

Arrangementet finder sted en lørdag i midten af måneden, og DJ' s og førende reggaeton-koryfæer deltager i det, der minder om en privat koncert. Hvis du vil nyde et reggaeton-show i marts, så tøv ikke med at reservere plads på klubbens officielle hjemmeside.

Vejret i Dubai i marts

På gaderne i Al Fahidi| ©Ankur Panchbudhe
På gaderne i Al Fahidi| ©Ankur Panchbudhe

Vejret i Dubai i marts er ganske behageligt, selvom det er langt fra det spektakulære vejr, der omfavner byen i vintermånederne, men det er ideelt til poolparties, svømning på byens strande og natteliv. Den gennemsnitlige minimumstemperatur er 25°C, og maksimumstemperaturen overstiger normalt ikke 36°C.

Der falder næsten ikke regn i denne måned i Dubai, så du skal ikke bekymre dig om regntiden.

Er det dyrt at rejse til Dubai i marts?

Tjek hotelpriserne| ©Christina Morillo
Tjek hotelpriserne| ©Christina Morillo

Marts er måske den bedste måned for folk, der ønsker at nyde tålelige temperaturer og interessante aktiviteter uden at skulle betale så mange penge sammenlignet med andre måneder af året som december i Dubai eller januar i Dubai.

Men hvis du ønsker at betale mindre end i marts, kan du kigge på juni, juli eller august, selvom du i dette tilfælde skal være godt forberedt på de høje temperaturer.

Hvad skal man have på i Dubai i marts?

Pakning af din bagage| ©Monstera
Pakning af din bagage| ©Monstera

Når det gælder Dubai i marts, vil jeg anbefale, at du tager forårs- og sommertøj med, for selvom gennemsnitstemperaturen er ganske behagelig, skal du være forberedt på de hyppige og uventede temperaturstigninger. For en sikkerheds skyld er det også en god idé at finde ud af mere om, hvad man skal have på i Dubai i bestemte miljøer for at undgå pinligheder.

Er der mange turister i Dubai i marts?

Besøg i Dubai Souk| ©Jaime Ortola Crespo
Besøg i Dubai Souk| ©Jaime Ortola Crespo

Sammenlignet med andre højsæsonmåneder er dette den måned, hvor der er færrest turister, for ikke at nævne det faktum, at vi taler om Dubai, en by, hvor der altid vil være turister.

Er marts den bedste måned at svømme i?

Krydstogt i Dubai Marina| ©Krzysztof Skóra
Krydstogt i Dubai Marina| ©Krzysztof Skóra

I teorien er de bedste måneder at bade i Dubai marts, april og maj. Når du bevæger dig mod højre, har de gennemsnitlige maksimums- og minimumstemperaturer en tendens til at stige, så svaret på spørgsmålet vil afhænge af din særlige smag.

Derfor anbefaler jeg, at du læser mere om , hvordan Dubai er i april, og hvordan Dubai er i maj, for at få en bedre idé, før du beslutter dig for, hvilken måned du skal vælge, hvis du har et valg.

Generelt tager man dog ikke så meget på stranden i marts som i april og maj. Hvis du bor i Spanien eller omkring Middelhavet, kan vi sammenligne marts med slutningen af maj eller juni; og april og maj med henholdsvis juli og august. Det, du kan gøre i marts, er et krydstogt i Dubai Marina; så slipper du i det mindste for vandet og kan køle af i havbrisen uden at blive kold.

Book et krydstogt i Dubai Marina