Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Disneyland Paris til Halloween

Halloween i Disneyland Park er mere end bare en nat med rædsel, det er en hel festival fuld af unikke aktiviteter, der strækker sig over en måned.

Carlos Bleda

Carlos Bleda

7 minutters læst

Disneyland Paris til Halloween

Disneyland Paris' slot på Halloween | ©Clem

Halloween er en af de mest betydningsfulde begivenheder i kalenderen for Europas mest berømte forlystelsespark. Så meget, at det går ud over natten til den 31. oktober og starter den 1. oktober indtil den 7. november. Hvis du rejser til Paris på disse datoer, kan det varmt anbefales at købe Disney-billetter.

I denne periode kan vi nyde en lang række aktiviteter relateret til Halloween, som kun kan nydes på disse datoer. Hvis du vil finde ud af, hvad der er særligt ved denne begivenhed, og hvad vi kan lave i Disneyland Paris på Halloween, skal du bare fortsætte med at læse.

Træd ind i det fortryllede palæ Phantom Manor

Phantom Manor| ©David Jafra
Phantom Manor| ©David Jafra

Det bedste, du kan gøre for at komme i Halloween-stemning, er at besøge de mest skræmmende attraktioner, når du har købt dine Disney-billetter. Spøgelseshuset Phantom Manor er den mest populære gyserattraktion og genskaber et træpalæ fra det vilde vesten.

Indenfor venter spøgelser og andre overraskelser, som vil forsøge at give de besøgende mere end en forskrækkelse. Specialeffekterne og hologrammerne er meget vellykkede og formår at fordybe os i en skræmmende, men sjov atmosfære.

Børn kan sagtens komme ind, selvom der er mange mørke områder, som de mere skræmte måske ikke vil nyde så meget.

Book din billet til Disneyland

Besøg den mest skræmmende side af Hollywood

Twilight Zones rædselstårn| ©Alexf
Twilight Zones rædselstårn| ©Alexf

I den anden park i Disney-komplekset, Walt Disney Studios, er der også plads til skræk og rædsel. Hvis du vil have en gyserfilmlignende oplevelse efter at have købt Disney-billetter, er The Hollywood Tower attraktionen for dig.

I Production Courtyard-området og midt i Los Angeles' typiske glamour ligger dette tårn, som i Hollywoods guldalder var et hotel, men som nu er forfaldent, og dets eneste lejere er ånder og onde væsener.

Det særlige ved denne attraktion er, at der ikke er en enkelt rute, og at den ændrer sig tilfældigt. Så hver besøgende får en forskellig oplevelse, men altid med rædslen til stede.

Book din billet til Disneyland

Tag til Halloween Soirée-fest

Soirée Halloween-festen| ©Timili Timili
Soirée Halloween-festen| ©Timili Timili

Den centrale begivenhed på festivalen er Halloween Soirée. Nogle af attraktionerne holder åbent, mens der afholdes unikke arrangementer den aften, f.eks:

 • En skeletfest med ingen ringere end Fedtmule og hans søn Max som værter.
 • Et show, hvor Kaptajn Klo lærer dig, hvordan man bliver pirat.
 • Dansegulve i forskellige områder af parken med forskellige stilarter, hvor du kan danse med nogle af Disney-figurerne.
 • En særlig forlystelse kaldet**"Mickey's Halloween Surprise**".
 • Et afsluttende show med nogle af Disneys mest berømte skurke.

Interessante detaljer

 • Hvornår: 31. oktober
 • Tid: starter kl. 20.00 og slutter kl. 2.00 om natten.
 • Pris: skal betales separat fra entréen til parken og koster omkring 89 euro.
 • Anbefaling: Det tilrådes at skynde sig at få billetterne i god tid, da der altid er udsolgt.

Book din billet til Disneyland

Mød Disney-skurkene

Med Klo i Disney| ©Bert Snyers
Med Klo i Disney| ©Bert Snyers

Halloween-festivalen er en unik mulighed for at møde de mest berømte skurke fra Disneys verden. På denne tid af året er de stjernerne i parken, og det er mere almindeligt at se dem. Men bare rolig, for uden for skærmen er de venligere, og du vil kunne få taget et billede med dem uden problemer.

Desuden ændrer symbolet på Disneyland Paris, Torneroses slot, sig radikalt under festivalen på grund af Maleficent. Den onde heks vil kaste en trylleformular, der vil forvandle slottet, og hun vil bevogte det med hjælp fra andre skurke. Så tøv ikke, og køb dine Disney Halloween-billetter.

Tag selfies med dine yndlingsfigurer

En anden af de ting, vi kan gøre i Disney på disse datoer, er at tage selfies med de mest berømte skurke og figurer.

For at gøre dette vil hovedpersonerne i filmene tilfældigt komme til Studio Theater under Torneroses slot, så vi kan tage billeder med dem. Der er ingen faste tidspunkter, så hold øje med dem.

Jafar, Cruella de Vil eller Captain Hook er nogle af de skurke, du kan møde.

Book din billet til Disneyland

Gå ikke glip af de særlige kostumer

Daisy Paw til Halloween| ©morfredus
Daisy Paw til Halloween| ©morfredus

Hele året rundt kan vi møde Mickey, Anders, Fedtmule og co., men kun til Halloween kan vi se dem i deres særlige kostumer.

Alle Disney-figurerne udnytter festivalen til at bære unikke kostumer med Halloween-tema. Skurkene får mere af rampelyset, men de deler det med Mickey og hans venner - hvem vil ikke se Mickey klædt ud som en heks eller Fedtmule som et græskar?

I Fantasyland-området er der stadig "Meet Mickey"-showet, hvor du kan møde Fedtmule, Anders, Minnie og mange flere. Alle sammen i deres halloweenkostumer.

Book din billet til Disneyland

Nyd en unik atmosfære takket være dekorationerne

Disneys halloween-dekorationer| ©Shagshag
Disneys halloween-dekorationer| ©Shagshag

En af hovedattraktionerne ved Disneys Halloween-festival er udsmykningen. Alle gader og attraktioner viser de typiske dekorative elementer som græskar eller edderkoppespind, men taget til det næste niveau.

Detaljegraden i Halloween-dekorationerne er overvældende. Alene af den grund kan et besøg i Disney under Halloween-festivalen varmt anbefales.

Ud over de typiske græskar og edderkoppespind er der særlige områder som Frontierland, der er inspireret af Pixar-filmen Coco, som handler om de dødes dag.

Book din billet til Disneyland

Oplev den særlige Halloween-parade

Halloween-parade| ©Aurélien JEANNE
Halloween-parade| ©Aurélien JEANNE

Næsten hver dag fejrer Disney sin traditionelle parade med spektakulære vogne og danse ledsaget af de mest berømte figurer. Men på Halloween forvandles vognene, de bliver mere skræmmende, og deres hovedpersoner klæder sig ud efter lejligheden.

Den største nyhed er Torneroses drage, som kommer ud af sin hule for at deltage i paraden og begejstrer publikum ved at spytte flammer ud af sin mund.

Spis særlige retter i restauranterne

Disney-dekorationer| ©morfredus
Disney-dekorationer| ©morfredus

Alle elementer i parken er forvandlet for at bidrage til Halloween-stemningen, og maden i restauranterne er ingen undtagelse.

Der er særlige menuer, hvor drikkevarer er byttet ud med trylledrikke, og de sædvanlige retter er skiftet ud med traditionelle Halloween-kager og -slik.

Restauranterne i Disneyland Paris er også dekoreret med elementer, der passer til festivalen. Lokalerne i Disney Village-området, et separat fritidsområde med restauranter og butikker, er også tilpasset atmosfæren i resten af parken.

Køb souvenirs til Halloween

Dekoreret Halloween-slot| ©David Jafra
Dekoreret Halloween-slot| ©David Jafra

For at sikre, at din oplevelse ikke kun bliver i hukommelsen, sælger parkens butikker også særlige Halloween-souvenirs. Fra kostumer til slik til udstoppede dyr og figurer af dine yndlingsfigurer i halloweenkostumer.

De bedste butikker til at købe dine Halloween-souvenirs er:

 • Thunder Mesa Mercantile Building i Frontierland.
 • Og Tower Hotel Gifts i Walt Disney Studios.

Book din billet til Disneyland

Klæd dig ud som dine yndlingsfigurer

Person i kostume i Disneyland Paris| ©natasha jerjomina
Person i kostume i Disneyland Paris| ©natasha jerjomina

Resten af året kan børn klæde sig ud som deres yndlingsfigurer fra Disney, men ikke voksne, da parken forbyder det. Men til Halloween gøres der en undtagelse, og voksne, der har lyst til at klæde sig ud, får lov til at komme ind.

Det er en god mulighed for at klæde sig godt og skræmmende ud som familie. Hvis du mangler ideer eller ikke har et kostume, er der mange muligheder i parkens butikker for at klæde sig ud som den Disney-figur, du vælger. Spild ikke muligheden!

Disneys turiststrøm på Halloween

Mennesker i Disney| ©Aurélien JEANNE
Mennesker i Disney| ©Aurélien JEANNE

På trods af lavsæsonen i Paris får Halloween-festivalen besøgstallet i Disneyland til at stige. Når den 31. oktober nærmer sig, stiger antallet af besøgende og køerne ved Disneylands bedste attraktioner.

Faktisk er Halloween i sig selv en af de travleste dage på året. Så hvis du vil nyde stemningen uden menneskemængderne, er det bedst at tage af sted i begyndelsen eller midten af måneden og i løbet af ugen.

Og hvis du vil til fest den 31., skal du vide, at der er stor efterspørgsel, og at alle tilgængelige billetter altid er udsolgt. I dagene omkring denne dato, hvor den 1. november er en helligdag i Frankrig, er der en større tilstrømning af besøgende.

Book din billet til Disneyland

Disneys Halloween-priser

Forberedelse af, hvad du skal medbringe| ©Ketut Subiyanto
Forberedelse af, hvad du skal medbringe| ©Ketut Subiyanto

Da der er stor efterspørgsel på disse datoer, er Disneys priser noget højere. Især på de dage, der ligger tættest på Halloween, er hotellerne fyldt op, og det er mere kompliceret og lidt dyrere at få et værelse.

Billetterne til parken holder deres standardpris, men billetten til festen den 31. sælges separat, og prisen starter ved 89 €.

Hvad skal man pakke for at besøge Disney på Halloween?

Penge| ©cottonbro
Penge| ©cottonbro

I slutningen af oktober og begyndelsen af november begynder det at blive koldt i Paris, så varmt tøj er et must. Husk også, at parken for det meste er udendørs.

Du kommer til at gå meget for at komme rundt, så tag behagelige sko på. En paraply i rygsækken er også en god idé.

Og som noget nyt til Halloween må voksne undtagelsesvis klæde sig ud. Så glem ikke at pakke dit halloweenkostume. Jeg håber, at disse tips vil hjælpe dig med at få en skræmmende og sjov oplevelse i Disneyland Paris.

Book din billet til Disneyland