Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Paris passerer

Med Paris Pass kan du få mest muligt ud af byens seværdigheder uden at bekymre dig om dit budget: Her er hvordan du får det, og om det er det værd.

Ana Caballero

Ana Caballero

8 minutters læst

Paris passerer

Paris fra Notre Dame's hustage | © Pedro Lastra

Louvre, Pompidou, Musée d'Orsay, Musée d'Orsay, Musée Rodin, Eiffeltårnet, Opéra Garnier, Versailles, Notre Dame, Sacre Coeur, Triumfbuen... Der er så meget at se i Paris!

Den bedste løsning

Paris-passet

Hvis du er på udkig efter et turistkort til at besøge de vigtigste seværdigheder i Paris, er Paris Pass dit bedste valg.

Nyd Paris' bedste monumenter, sightseeingbusser og endda et krydstogt med dette to-dages sightseeingpas.

For at hjælpe dig med din rejseplan er der her alle oplysninger om de monumenter og aktiviteter, der er inkluderet i Paris Pass. Turistkort er et kort, som du kan købe for et bestemt antal dage for at få adgang til transport og de vigtigste turistattraktioner i byen til en reduceret pris.

P aris Pass er det vigtigste kort i Paris og også et af de mest fordelagtige. Med dette kort får du adgang til de mest populære attraktioner i Paris, såsom Eiffeltårnet eller Notre Dame, til den bedste pris. Det omfatter også parisisk morgenmad, vin- og ostesmagning, og du kan også hoppe på sightseeingbussen og tage på et krydstogt på Seinen - stor værdi!

 • Hvorfor jeg anbefaler Paris Pass: Hvis du er en person, der ønsker at få mest muligt ud af din rejse og besøge de mest symbolske monumenter og museer, kan du spare tid (med Paris Pass slipper du for køer ved billetkontoret) og penge, da det giver dig adgang til attraktionerne til en fast pris.

Bestil Paris Pass

Hvor meget koster Paris Pass?

Luftfoto af Triumfbuen
Luftfoto af Triumfbuen

Du kan få Paris Pass fra 98 euro. Det første du skal vide er, at prisen på Paris Pass afhænger af det antal dage, du bestiller kortet for. Du kan bestille Paris Pass for to eller tre dage.

I den tid, du har det aktivt, kan du få adgang til så mange af de inkluderede attraktioner, som du har lyst til, uden at betale ekstra og uden at stå i kø (nogle steder er der en indgang, der udelukkende er forbeholdt medlemmer af dette kort).

Bestil Paris Pass

Sådan fungerer Paris Pass

Slentretur gennem Louvre-pyramiden
Slentretur gennem Louvre-pyramiden

Samling

Når du har købt dit Pass, kan du vælge mellem følgende leveringsmetoder:

 • Levering til hjemmet
 • Levering til den bolig, hvor du skal bo under din rejse til Paris.
 • Afhentning på et af de kontorer i Paris, der er angivet i den kupon, som du får tilsendt, når du foretager din reservation.
 • Digital version, som du kan tage med dig på din mobil (da jeg købte den, var det ikke tilfældet, men jeg forestiller mig, at det snart bliver opdateret).

Aktivering

Når du har købt dit Paris Pass, er det gyldigt i to år, indtil det aktiveres, og det aktiveres første gang du bruger det ved en attraktion eller aktivitet. Bemærk venligst, at aktiveringen sker efter kalenderdage og ikke efter timer, så du skal ikke bruge dit Paris Pass for første gang i slutningen af en af dagene på din rejse, men i begyndelsen af dagen for at få mest muligt ud af det hele dagen.

Bestil Paris Pass

Hvad er inkluderet i Paris Pass

Paris Operaen| ©Edgardo W. Olivera
Paris Operaen| ©Edgardo W. Olivera

Paris Pass er et digitalt pas, der er gyldigt i 2 eller 3 på hinanden følgende dage, og som giver dig direkte adgang til nogle af byens største attraktioner samt nogle af Paris' must-do aktiviteter som f.eks. et krydstogt, parisisk morgenmad eller en vin- og ostesmagning.

Seværdigheder og aktiviteter inkluderet

 • Guidet rundvisning i Eiffeltårnet
 • Krydstogt på Seinen
 • En dagstur om bord på en sightseeingbus i Paris
 • Bestigning af Montparnasse-tårnet
 • Guidet rundvisning i den arkæologiske krypt i Notre Dame
 • Smagning af ost
 • En vin- og champagnesmagning
 • Parisisk morgenmad
 • Rundvisning på Stade de France

Seværdigheder, der ikke er inkluderet

Som du kan se, er der et stort fravær på denne liste: adgang til museer som Louvre er ikke inkluderet i Paris Pass, og det samme gælder adgang til katakomberne, Disneyland og Moulin Rouge-showet. Det er oplevelser, som du skal betale for separat, men i betragtning af alt det, som dette pas dækker, kan jeg forsikre dig om, at det stadig giver værdi for pengene.

Bestil Paris Pass

Er Paris Pass det værd eller ej?

Inde i Musée d'Orsay| ©Derek Key
Inde i Musée d'Orsay| ©Derek Key

Der er ikke noget præcist svar, det afhænger alt sammen af, hvad du vil bruge det til, og hvilken slags rejsende du er. Hvis du får mest muligt ud af det, vil Paris Pass spare dig penge og tid, det er helt sikkert.

Hvornår betaler Paris Pass sig selv tilbage?

 • Hvis du ikke vil gå glip af de ikoniske seværdigheder (som Eiffeltårnet og Notre Dame), skal du lave en liste over deres separate priser, lægge dem sammen og sammenligne det med prisen på passet.
 • Hvis du planlægger et krydstogt på Seinen, er det også inkluderet.
 • Hvis du vil have en panoramaudsigt over byen, er en sightseeingbustur altid en god mulighed, og en tur med Big Bus er inkluderet.
 • Hvis du er interesseret i gastronomiske planer, er Paris perfekt til at smage oste, vine og champagne. Du kan også nyde en autentisk fransk morgenmad.

Hvornår betaler Paris Pass sig IKKE tilbage?

 • Hvis du skal være i Paris på en længere rejse, behøver du ikke at pakke al din sightseeing ind på et par dage, så Paris Pass vil ikke være omkostningseffektivt, og det er bedre at nyde kulturen i Paris i din fritid.
 • Hvis du er mere interesseret i kultur og ikke ønsker at gå glip af de must-see seværdigheder i Paris såsom Louvre, Versailles eller Triumfbuen, skal du betale ekstra.

Anas rejsetips Lav en liste over de museer og seværdigheder, du gerne vil se i Paris, og beregn, hvor meget billetterne koster hver for sig, for at se, hvor meget du kan spare med Paris Pass.

Paris Pass og Paris Sightseeing-bussen

Luftfoto af Triumfbuen
Luftfoto af Triumfbuen

Hvis du har besluttet dig for at købe Paris Pass, må du ikke gå glip af muligheden for at tage på en sightseeingbustur i Paris.

Busture er ofte undervurderet som en "for turistet" mulighed, men jeg råder dig til at få dine fordomme af vejen, for denne tur er meget fornøjelig. Bemærk, at byens størrelse gør det umuligt at se den "på et øjeblik", hvilket den store bustur i Paris giver dig.

Det faktum, at det ikke er ideelt at besøge en by fra et køretøj, udelukker ikke muligheden for at nyde en rundvisning med kommentarer inkluderet for at nyde dens vigtigste se værdigheder før eller efter at have besøgt dem i dybden. Varigheden af den komplette rundvisning er halvanden time, og du kan finde flere detaljer om ruten og hvad du vil se i denne artikel påHop-på Hop-af busrejser.

Bestil Paris Pass

Paris Museum Pass

Musée d'Orsay| ©mfnure31
Musée d'Orsay| ©mfnure31

Paris Museum Pass er en god mulighed, hvis din hovedinteresse er museerne i Paris. Forskellen med Paris Pass er, at de fleste af de inkluderede besøg er på museer. I modsætning til Paris Pass omfatter Paris Museum Pass f.eks. ikke vinsmagning, et besøg i Paris Operaen, vandreture eller en tur op ad Montparnasse-tårnet.

Det omfatter dog et besøg på Triumfbuen, et besøg på Sainte Chapelle, indgangen til Versailles eller en klatring op i tårnene på Notre Dame (sidstnævnte er i øjeblikket ikke tilgængelig på grund af branden i 2019) og et en times krydstogt på Seinen med livekommentar under turen. Hvis du køber dette kort online, har du mulighed for levering til dit hotel i Paris, men ikke til en privat bolig i byen.

Andre Paris Sightseeing Passes

Detalje af Pompidou-centret| ©Matt Seymour
Detalje af Pompidou-centret| ©Matt Seymour

Selv om Paris Pass er det mest** populære**, findes der andre turistkort til at besøge Paris. De er alle ret ens med hensyn til brug, antal inkluderede seværdigheder og betingelser.

Der er dog subtile forskelle mellem dem, som kan få dig til at vælge det ene eller det andet.Paris Passlib ligner Paris Pass meget Paris Pass, men vil passe dig, hvis du leder efter en 5-dages mulighed, som er den eneste mulighed, som Paris Pass ikke har. Prisen er lidt lavere, så det kan være en god mulighed, hvis du ikke er interesseret i at se Paris Operaen, bestige Montparnasse-tårnet eller deltage i vinsmagning.

Disse tre turistattraktioner er den største forskel på Paris Pass, så hvis du ikke er interesseret i nogen af dem, kan Paris Passlib være en bedre mulighed.

Med Paris Passlib kan du også, hvis du betaler lidt ekstra, få adgang til en rundvisning på første sal i Eiffeltårnet.

Tips til at få mest muligt ud af Paris Pass (eller ethvert andet turistpas)

Alexander III-broen, Paris| ©Léonard Cotte
Alexander III-broen, Paris| ©Léonard Cotte

Plan

Det er klart, at ethvert pas betaler sig, hvis du vil se så mange ting som muligt på kort tid, men det betyder ikke, at du skal skynde dig fra det ene sted til det andet. Med en god planlægning kan du se flere seværdigheder (og dermed spare penge) uden at ofre ro og fred.

Før du begynder din rejse, skal du lave en liste over de ting, du gerne vil se, og organisere dig efter de områder, hvor de ligger; i mange af disse områder vil du også have mulighed for at tage på en gratis rundvisning til fods, så tro ikke, at det at købe Paris-passet betyder, at du skal bruge hele dagen på at besøge lukkede steder.

Vær opmærksom på åbningstider

Inden du aktiverer dit pas, skal du tjekke museernes og turistattraktionernes åbningsdage og -tider. Nogle er ofte lukket på helligdage eller særlige dage. Hvis din tur falder sammen med en af disse dage, skal du ikke aktivere dit kort for den pågældende dag eller benytte dig af Seinen-krydstogtet, vinsmagningen eller besøget i Versailles.

Få mere at vide om rabatter og guidede ture

Pariseroperaen| ©Jacqueline Duclercq
Pariseroperaen| ©Jacqueline Duclercq

Måske er du på rundtur i Notre Dame-kvarteret og ved ikke, at dit Paris Pass inkluderer en guidet tur til de arkæologiske krypter, der ligger lige foran katedralen. Før du planlægger et besøg til en attraktion, skal du kontrollere, at Paris Pass ikke omfatter guidede ture i området.

Spørg også de butikker eller restauranter, du besøger, om du får rabat med dette kort, da du ikke kun kan spare et betydeligt beløb på besøg, men også i lokale restauranter eller souvenirbutikker. Bemærk også, at tiden på dette kort løber efter kalenderdage for brug og ikke efter timer; hvis du ankommer til Paris om aftenen, skal du bruge den dag på at tage rundt i byen og aktivere dit Paris Passnæste morgen, så du ikke mister tid på at bruge det.

Bestil Paris Pass

Hvis du er interesseret i Paris Pass, vil du også være interesseret i

I nærheden af Moulin Rouge| ©Dennis Jarvis
I nærheden af Moulin Rouge| ©Dennis Jarvis

Med Paris Pass har du stadig nogle fantastiske ting at se i Paris.

Hvis du vil få mest muligt ud af resten af din tid i Lysets By, anbefaler jeg, at du besøger vores indlæg om Hvad skal du se og lave i Paris, hvor vi udvælger de vigtigste besøg, ture og monumenter. Bortset fra monumenter er der også shows, der er værd at se i Paris. Et af de mest berømte er Moulin Rouge-showet, og du kan også Moulin Rouge-billetter Du kan også besøge Moulin Rouge for at fuldende dit besøg i Paris og få mere at vide om showet i denne anden artikel: Dette er Moulin Rouge-showet i Paris

Endelig er en af de hyppigste tvivlsspørgsmål, du kan have, når du læser det store udvalg af museer, der er inkluderet i Paris Pass, hvordan du skal vælge. Jeg har skrevet denne anden artikel om Museer Billetter som du kan tage et kig på for at hjælpe dig med at træffe din beslutning.