Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Billige billetter til Disneyland Paris: typer af billetter, hvordan man sparer penge, tilgængelige muligheder, osv.

Et besøg i Disneyland Paris vil bringe dig tilbage til din barndom. Få mest muligt ud af parken med disse tips til at få de billigste billetter.

Ana Caballero

Ana Caballero

15 minutters læst

Billige billetter til Disneyland Paris: typer af billetter, hvordan man sparer penge, tilgængelige muligheder, osv.

Askepotas slot, Disneyland Paris | ©David Jafra

De mange attraktioner og alt det, man kan lære om film og special effects, gør Disneyland til et unikt besøg for alle, også selv om man ikke har børn, eller selv om Disney-film ikke er ens favoritfilm.

Inden du køber din billet, skal du vide, at der er to parker: den traditionelle park (Disneyland) og Disney Studios-parken (Walt Disney Studios). De ligger ved siden af hinanden og har begge attraktioner: den mest økonomiske måde er at købe en 1-dagsbillet, der gælder til en af de to parker.

Den bedste løsning

Disneyland Paris 1-dag billetter

Den billigste endagsbillet, som giver dig mulighed for at nyde en eller begge parker.

Du kan vælge, om du vil bruge din dag på kun én af de to parker, eller om du vil nyde begge parker og de bedste attraktioner i hver park så mange gange, du vil.

Disneyland Paris-dagsbilletten er ikke kun den mest økonomiske mulighed for at besøge Disney-universet, men den tilpasser sig også til de præferencer, du har under dit besøg. Vælg selv, om du foretrækker at dedikere din dag til kun én af parkerne (den park, du ønsker), eller om du for lidt flere penge foretrækker at gå ind i begge parker og gå fra den ene til den anden, når du har lyst.

Billetten giver dig naturligvis adgang til alle forlystelser og shows i den valgte park eller i begge, hvis det er tilfældet. Hvis du køber din billet på forhånd, kan du få mest muligt ud af din tid, da du ikke behøver at stå i kø ved indgangen, og når du først har fået den bekræftet, kan du nyde alt det, Disney-parkerne har at byde på, så mange gange du vil og i den rækkefølge, du ønsker.

  • Anbefales, hvis... du vil sikre dig adgang til Disney-parkerne før dit besøg og ikke behøver at stå i kø ved ankomsten.

Sådan får du de billigste billetter til Disneyland

Slentre rundt i Disneyland Paris
Slentre rundt i Disneyland Paris

Mit råd er at købe dine Disneyland-billetter online og på forhånd for at få de bedste priser: Du kan også købe en endagsbillet, en kombineret billet til to dage - som er billigere, end hvis du køber begge dele hver for sig - og endda tage en pakke, der inkluderer transport fra Paris, og som også er billigere end at købe den separat.

Efter en udtømmende undersøgelse af alle de tilgængelige billettyper er endagsbilletten til parken den billigste, især hvis du vælger kun at besøge en af de to parker.

Bestil endagsbilletter til Disneyland Paris

Hvor meget koster billetter til Disneyland?

Besøg hos Disney i Paris| ©Patricia Ferreira
Besøg hos Disney i Paris| ©Patricia Ferreira

Fra 72 euro kan du få de billigste billetter til Disneyland. I dette tilfælde får du adgang til en dag til en af de to parker, du kan vælge hvilken som helst af dem. Hvis du ønsker at få mest muligt ud af dagen og forsøge at nyde så mange attraktioner som muligt, kan du fra 100 euro købe billetter til begge parker.

Andre muligheder er flerdagskort til Disneyland, hvor du ved bestillingen kan vælge, hvor mange dage du vil besøge Disney-komplekset i Paris. Fra ca. 175 euro for en to-dagesbillet til ca. 300 euro for et fire-dagespas har du ubegrænset adgang til begge parker.

Bestil billetter til Disneyland Paris

Kan du besøge begge parker på én dag?

Adgang til parken| ©Thomas Evraert
Adgang til parken| ©Thomas Evraert

Disneyland Paris er et helt kompleks, der ud over parkerne omfatter butikker, hoteller, diskoteker, restauranter og pladser. Men hvis du ønsker at spare på entréen, og du ikke er Disney-entusiast, er det en god mulighed at besøge begge parker, selv om du kun kan bruge én dag.

Alt er lige så velplejet som parkerne (hele universet af Disney-parker er jo netop kendetegnet ved den omhyggelighed og omhu, der er lagt i hvert eneste element). Med din 1-dags Disneyland-billet kan du udforske meget af feriestedet, selv om der vil være mange attraktioner og shows, som du må reservere til en anden gang.

Giver det økonomisk mening at købe en 2-dagsbillet?

Hvis du skal blive to dage, selvfølgelig: Den mest økonomiske løsning er at købe en 2-dagesbillet til Disneyland fra starten og dedikere en hel dag til hver park.

Hvad mere er, hvis du virkelig kan lide Disney World, er den ideelle løsning for dig måske at købe et 3-dagespas for at se begge parker. For lidt flere penge kan du virkelig stoppe op og nyde begge parker i din fritid. Du kan vælge en af disse muligheder, når du bestiller flerdagsbilletter.

Book flerdagsbilletter til Disneyland Paris

Spar på billetterne, og gå ikke glip af Walt Disney Studios Park

The Hollywood Tower Hotel, Walt Disney Studios| ©Zino Scheers
The Hollywood Tower Hotel, Walt Disney Studios| ©Zino Scheers

For dem, der er nysgerrige på filmens verden og special effects, vil Walt Disney Studios være et paradis, og husk, at det er inkluderet i din 1-dags billet til parken. Du sparer med passet, hvis du vælger at se det sammen med Disneyland på samme dag.

Der tilbydes forskellige shows (med flere shows i løbet af dagen), hvor de fortæller dig, hvordan Disney-filmene blev lavet, eller hvilke de første special effects i filmhistorien var. Du kan se et actionbilshow, gå ind i Armageddon-skibet, køre i rutsjebanen Aerosmith eller prøve det frie fald i Tower of Terror.

Denne park har også områder dedikeret til Pixar-film som Toy Story, Monsters SA, Finding Nemo (skildpaddernes luftstrømmeforlystelse er et must-see) og Ratatouille. Det er en mindre park end hovedparken, men den har intet at misunde med hensyn til attraktioner og shows. Jeg anbefaler på det kraftigste, at du ikke udelukker den fra dit besøg.

Anas rejsetips

Hvis du skal se begge parker på én dag, skal du huske, at Walt Disney Studios lukker kl. 19.00, mens Disneyland har åbent til kl. 23.00.

Vælg fleksibel adgang, hvis du er usikker på dine datoer

Solnedgang i Disneyland| ©G R
Solnedgang i Disneyland| ©G R

Hvis der er én ting, vi har lært i den seneste tid, er det en fordel at være fleksibel, når man rejser, og at det er en fordel at kunne ændre eller aflyse datoer. Så hvis du overvejer at rejse til Paris, og du ikke er sikker på, hvilken dag du vil besøge Disney, kan du vælge den fleksible billet til Disneyland Paris med et års varighed.

Hvordan fungerer det? Meget nemt! Du køber den og vælger den ønskede dato, og billetten er gyldig i et år fra den samme dag. Så et godt tip er at bestille den den første dag, du skal være i Paris, så du er sikker på, at du kan bruge den på den dag, der passer dig bedst på din rejse.

Bestil billetter til Disneyland Paris

Den billigste endagsbillet med transport fra Paris

Disneyland Paris vigtigste forlystelse
Disneyland Paris vigtigste forlystelse

Uanset hvilken billetmulighed du vælger, er der tjenester, der omfatter transport til parken. Feriestedet ligger langt fra centrum af Paris (i Marne-la-Vallée-området), og selv om du kan komme dertil med RER-tog (den billigste mulighed), sparer du meget tid med en Disneyland-billet med shuttlebus inkluderet - og du ankommer direkte til parkens porte.

Bestil billetter til Disneyland Paris

For lidt ekstra kan du vælge privat transport til og fra Disneyland

Privat transport| ©Dan Gold
Privat transport| ©Dan Gold

Efter turen er køerne for at komme ud af Disney imponerende og endnu længere for at komme på toget. Hvis du overvejer muligheden for at investere lidt mere, men til gengæld have mere frihed i forhold til tidsplaner og bevægelse, vil jeg råde dig til at overveje muligheden for at købe din billet til Disneyland og booke en privat transport til og fra Disneyland, du vil være meget taknemmelig for det.

Bestil billetter til Disneyland Paris

De bedste tips til at spare penge i Disneyland

Alice i Disneyland Paris| ©Morgan Moinet
Alice i Disneyland Paris| ©Morgan Moinet

Hvis du glæder dig til at tage til Disneyland, men er bange for at overskride budgettet, så fortvivl ej. Vi har allerede set, at der er måder at få billetterne billigere på, men hvis du tillader det, får du her en lille tjekliste, som du kan følge for at sikre, at dit besøg i parken bliver meget billigere, samtidig med at du kan få en god oplevelse uden at bekymre dig om din pengepung:

  • Billetter: På forhånd og online for at få dem billigere: Som vi allerede har set, er dette den billigste 1-dagsbillet til Disneyland.
  • Souvenirs: Du vil blive slået af de snesevis af hjørner, hvor du kan få enhver form for Disney-souvenir i parken, men fald ikke for fristelsen af disse "turistfælder": Langt de fleste tøjdyr, krus, T-shirts osv. kan du få i butikker uden for parken eller i centrum af Paris, og de vil være billigere.
  • Overnatning: At sove inde i parken er ofte en unødvendig luksus: Hvis du ikke har budgettet til at bo i et af Disneylands resorts, skal du ikke være bekymret. Der er områder omkring parken, som har gode forbindelser til parken, og som giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din tid uden at bruge de penge, som parkens hoteller koster.
  • Lavsæson, bedste priser: Forår og sommer plejer at være de travleste sæsoner i parken, og derfor kan billetter, indkvartering og endda transport være lidt dyrere. Hvis du har et valg, så undgå højsæsonen (plus at der vil være færre menneskemængder indenfor!).
  • Undgå weekender og helligdage, hvis du kan: Hele året rundt er der særlige datoer, f.eks. jul eller Halloween, men også lange weekender eller endda lørdage og søndage, hvor alt er dyrere (og mere overfyldt). Hvis du kan, så undgå dem for at få en billigere, men også mere afslappet oplevelse.
  • Brug offentlig transport til at komme til parken: Det er måske ikke det mest bekvemme, da der er spidsbelastningstidspunkter, hvor togene er mere overfyldte, men det er helt sikkert en god måde at spare på på dagen. Hvis du overvejer at leje privat transport, ved du dog allerede, at denne mulighed er tilgængelig.
  • Spar på måltider: Mange af parkens restauranter har priser over gennemsnittet. Så vælg godt, hvor du sætter dig ned for at spise: Tjek menuen, før du bestiller, og hvis du kan, så tag snacks med i din rygsæk for at spare på snackudgifterne. Så kan du tanke op uden at skulle betale ekstra.

Bestil dagsbilletter til Disneyland Paris

Få mest muligt ud af din tid i Disneyland Park

Big Thunder Mountain, Frontierland| ©Thomas Evraert
Big Thunder Mountain, Frontierland| ©Thomas Evraert

Med alle oplysningerne om, hvordan du køber de billigste billetter til Disneyland Paris, er det tid til at hygge dig ved at få en idé om, hvad du finder i en park, der (jeg gentager) ikke kun er for børn. Disneys stærke side er ikke dens forlystelser, selv om Space Mountain er en pioner blandt indendørs rutsjebaner; det er heller ikke dens shows, selv om dens forlystelser er berømte over hele verden; og heller ikke de figurer, der interagerer med børn.

I Disney-parkerne er konstant fornyelse og opmærksomhed på detaljerne deres stærke side, og det er noget, der kan mærkes i alt; det er derfor, at voksne, der er klar over dette, nyder besøget endnu mere end børn. Hvad vil du finde der?

Main Street USA

Disneyland Park er den vigtigste park. Den har "Main Street USA" som hovedcentrum: en "landsby" bygget op omkring et hovedtorv, hvorfra man kan bevæge sig rundt i parken, fuld af forskellige dekorerede butikker og med et togstop ved indgangen, som fører en rundt i parken.

Når du har gået ned ad Main Street (og det er værd at gøre det, tro ikke, at det kun er et shoppingområde, for så tager du fejl), har du til din rådighed de fire hovedområder i parken med deres respektive attraktioner og shows, der hver især har en anden atmosfære.

Fantasyland

Dette er det mest klassiske Disney-område og det med det største antal attraktioner for børn. Bag Torneroses slot finder du Skønheden og Udyrets krus, Alice's Labyrint, Peter Pan's Flight, Snehvide og Pinocchio's historier, Dumbo's Flight eller It's a Small World vandkarrusellen med figurer fra alle kontinenter.

Discoveryland

Dette er det område, der er dedikeret til fremtiden og science fiction og derfor det område med den berømte indendørs rutsjebane Space Mountain (det er en rigtig god oplevelse). Her finder du også Star Wars-flyvesimulatoren, Buzz Lightyears sabelspil, Kaptajn Nemos skib, Videopolis-teatret og en bilmotorvej.

Frontierland

Dette er det område, der foregår i cowboys og indianere. Her finder du Big Thunder Montain, spøgelseshuset (et besøg værd), Pocahontas' landsby eller Woodys rodeoforlystelse.

Adventureland

Dette område, der er dedikeret til eventyrets verden, har store grønne områder som Robinson's Hut og Pirate Beach. Stjerneattraktionerne er Pirates of the Caribbean (som inspirerede filmen) og Indiana Jones- rutsjebanen.

Anas rejsetips

Når natturen er slut, er køerne til toget uendelige. Forlad parken lidt før tid, eller lej privat transport til dit hotel.

Vælg dine rejsedatoer med omtanke, og optimer dit besøg

Lysshow og pyroteknik på slottet| ©Zino Scheers
Lysshow og pyroteknik på slottet| ©Zino Scheers

Det er indlysende, at en så populær attraktion besøges af tusindvis af mennesker hver dag. På trods af at de har udvidede åbningstider, er det praktisk at kende andre tips til at udforske Disneyland for at hjælpe dig med at nyde en perfekt dag i parken. Her er et par stykker:

Book i forvejen for at få de billigste billetter

Der er store køer ved parkens billetskranker og mange ting at se på kort tid; spar dig selv for nerverne og gå direkte ind med din billet. Den bedste mulighed for at spare tid og penge er at købe dine Disneyland Paris-billetterforhånd: Du får en kupon, som du kan veksle til din billet i en af automaterne ved indgangen til parken (der er mange, og du behøver ikke at vente). Du kommer ind i parken direkte gennem drejeskrankerne ved indgangen uden at skulle stå i kø ved billetkontoret.

Datoer og tidspunkter for billetter

Billetterne er afhængige af en tid på året, men ikke af en bestemt dag. Du kan købe dine billetter før din rejse til Paris og, når du er der, beslutte hvilken dag du vil bruge dem afhængigt af faktorer som f.eks. vejret. Hvis du køber dine billetter på forhånd, kan du også vælge billettype og sammenligne priserne, så du kan spare penge og få dem billigere.

Når du først har godkendt din billet ved indgangen til en af de to parker, kan du komme ind så ofte du vil i løbet af dagen, men husk, at studieparken lukker tidligere end hovedparken (omkring kl. 19), som er åben indtil efter natparaden (omkring kl. 23). Lukningstidspunktet kan variere afhængigt af årstiden, men åbningstidspunktet er altid kl. 9.30. Du kan finde flere oplysninger i vores indlæg om Disney Parks åbningstider.

Hvornår skal du tage af sted

Disneyland Paris har åbent alle årets dage (der kan være undtagelser, der annonceres på hjemmesiden, men det er ikke almindeligt), men afhængigt af den sæson, du tager af sted, vil du finde nogle særlige begivenheder eller andre. Der er perioder af året, der er dedikeret til forskellige Disney-film og særlige jule- eller Halloween-fester.

Når du planlægger dit besøg i Disneyland Paris, skal du huske på, at det regner meget i Paris, så det er en god idé at tjekke vejret inden dit besøg; du kan besøge parken i regnvejr, men du vil ikke nyde den lige så meget. Det er også tilrådeligt at undgå de varmeste dage, som også falder sammen med højsæsonen (sommeren). Hvad angår ugedage, gælder samme regel som for andre turiststeder: undgå weekender og helligdage.

Bestil dagsbilletter til Disneyland Paris

Spar på transfers, og planlæg din tid godt

Metro| ©Sam Nashashibi
Metro| ©Sam Nashashibi

At organisere dit besøg i Disneyland under hensyntagen til dets store størrelse og alt det, der er at se og gøre der, er en anbefaling, som du vil være taknemmelig for, når du er i komplekset. Vær opmærksom på:

Hvordan man kommer dertil

Disney-parkerne ligger langt fra centrum af Paris, men du kan nemt komme dertil med RER (Paris' tognet). Du kan tage linje A (rød), som er sidste stop og annonceres på alle togstationer; det tager dig ca. 45 minutter fra centrum af Paris. Her er alle mulighederne for at komme dertil.

Det virkelige problem er ofte at komme tilbage, da du efter paraden måske vil blive til middag på en af restauranterne uden for parken, og selv hvis du ikke vil, skal du skynde dig for at sikre dig, at toget ikke lukker, da der ikke kører tog tidligt om morgenen i Paris.

Jeg anbefaler, at du på forhånd bestiller privat transport til og fra Disneyland, da du på den måde undgår sidste øjebliks travlhed og trængsel, når du kommer ind i parken om morgenen.

Varighed af besøget

Parkerne åbner kl. 9.30 om morgenen. Disney Studios lukker kl. 19.00 og hovedparken lukker omkring kl. 23.00 efter at natforlystelsen er slut. For at se begge parker ordentligt skal du bruge mindst to dage, da der er mange forlystelser at køre på, mange shows at se og mange detaljer at nyde.

Det er ikke værd at gøre besøget i en fart, men hvis du ikke har noget andet valg, og du kun skal bruge en dag i Disneyland, skal du vælge en af de to parker for at nyde det bedre (selv om du kan gå fra den ene til den anden uden problemer, hvis du har billet til to parker).

Til sidst vil jeg overlade dig disse andre guides til dem, der er heldige nok til at have flere dage til at besøge Disney World i Paris: Hvad skal man se i Disneyland Paris på 3 dage og Hvad skal man se i Disneyland Paris på 4 dage.

Book flerdagsbilletter til Disneyland Paris

Andre tips til at få mest muligt ud af dit besøg

Mickey i Disneyland Paris| ©Haydn Blackey
Mickey i Disneyland Paris| ©Haydn Blackey

Du ved allerede, at der er mange attraktioner at nyde i Disneyland, og det er ikke hver dag, at du rejser til Disney-universet. Derfor vil jeg efterlade dig med disse andre tips, så både unge og gamle kan få mest muligt ud af denne magiske oplevelse.

Spar på måltiderne

Disney Resort er klar til at du kan spise i en af de mange restauranter, der alle er indrettet med forskellige temaer. Selv om der er nogle restauranter med menukort, er det meste af den mad, du finder, fastfood (pizza, hamburgere, hotdogs), og du kan ikke medbringe mad fra andre steder end parken.

Spar på overnatning

Hvis Disneyland er en af dine hoveddestinationer under dit besøg i Paris, vil jeg råde dig til at bo tæt på parken for at gøre det nemmere for dig. De overnatningssteder, der hører til Disney-komplekset, er virkelig vidunderlige, men de har tendens til også at være meget dyrere. En god mulighed for at finde den bedste værdi for pengene og spare på dit ophold er at kigge efter indkvartering i Chessy-området, meget billigere, men også tæt på parken og med en god og hurtig kommunikation med den.

Viser

Når du kommer ind i parken, får du programmet for shows. Brug et par minutter på at beslutte, hvilke du vil se (hvis du er i tvivl om, hvilket show du bedst kan lide, kan du spørge et medlem af kundeservice), og tilrettelæg dit besøg efter disse programmer.

Hvis du skal se begge parker, er det bedst at tage til Studios Park først, som har tendens til at have færre besøgende om morgenen, og stå i kø for at få de første adgangskort til de shows, der afholdes der.

Officiel app

Med så meget at se, kan det være lidt kaotisk at organisere dit besøg i Disneyland Paris. Ved indgangen får du et kort over parken, men når du kommer til attraktionerne, vil du se, at mange af dem har forskellige adgangskort, og nogle gange er der lange køer til dem. Det bedste tip: Download parkens officielle app, hvor du hele tiden kan se, hvor længe du skal vente på hver enkelt attraktion, og hvor de enkelte attraktioner ligger. Så får du mere ud af din tid.

Undgå køerne

Ved indgangen til nogle forlystelser har du en automat, hvor du kan få et fast pass til en bestemt tid. Disse attraktioner er markeret på kortet. Organiser din tid, og før du går på en forlystelse, kan du få et fastpass til en nærliggende forlystelse, så du kan gå direkte ind i køen på det tidspunkt, du ønsker.

Vær opmærksom på, at fastpasses også "løber ud", og der er et bestemt tidspunkt, hvor du ikke får flere, og du skal vente i den normale kø. Husk dette og også afstandene mellem de forskellige forlystelser, så du undgår at bruge dagen på at løbe fra den ene forlystelse til den anden.

Bestil dagsbilletter til Disneyland Paris

Hvis du er interesseret i at tage til Disney Park Paris, vil du også være interesseret i

Krydstogt på Seine-floden| ©Joe deSousa
Krydstogt på Seine-floden| ©Joe deSousa

Hvis din hovedårsag til at rejse til Paris er at tage til Disneyland, må du ikke gå glip af at se centrum af Paris, selv om det er på en dagstur. Hvis du ikke gør det, vil du fortryde, at du ikke har afsat mindst en dag til det, og selv om du ikke vil kunne værdsætte Paris fuldt ud i løbet af denne tid, vil du få en idé om de vidundere, som byen har at byde på.

Hvis du beslutter dig for at tage hele vejen til Paris, er en meget billig mulighed for et overblik at booke sightseeingbussen, der kører dig rundt i hele byen. Her er en artikel om Hop-på Hop-af busrejser så du kan tilrettelægge dit besøg til perfektion.

Uanset om du rejser med børn eller ej, kan det også være en god idé at tage på et krydstogt på Seinen, da de vil være mere underholdt, mens I alle kan slappe af og nyde den fantastiske udsigt. Du har flere oplysninger om Seine flodkrydstogter i den guide, som jeg har udarbejdet om emnet.

Og endelig vil jeg for at få mest muligt ud af dit besøg i Paris anbefale dig at overveje at købe Paris Pass, et turistkort, som giver dig en "fast pris" for adgang til de bedste seværdigheder i byen. Her er den praktiske guide, som jeg har sammensat om det Paris passerer.

Bestil dagsbilletter til Disneyland Paris