Billige billetter til Disneyland Paris: typer af billetter, hvordan man sparer penge, tilgængelige muligheder, osv.

Et besøg i Disneyland Paris vil tage dig tilbage til din barndom. Få mest muligt ud af parken med disse tips til at få de billigste billetter.

Ana Caballero

Ana Caballero

15 minutters læst

Billige billetter til Disneyland Paris: typer af billetter, hvordan man sparer penge, tilgængelige muligheder, osv.

Askepot-slottet, Disneyland Paris | ©David Jafra

De mange attraktioner og alt det, man kan lære om film og special effects, gør Disneyland til et unikt besøg for alle, også selvom man ikke har børn, eller selvom Disney-film ikke er ens favorit.

Før du køber din billet, skal du vide, at der er to parker: den traditionelle park (Disneyland) og Disney Studios-parken (Walt Disney Studios). De ligger ved siden af hinanden og har begge attraktioner: Den mest økonomiske måde er at købe en 1-dagsbillet, der gælder til en af de to parker.

Den bedste løsning

Disneyland Paris 1-dagsbilletter

Den billigste endagsbillet, der giver dig mulighed for at nyde en eller begge parker.

Vælg, om du vil dedikere din dag til kun én af de to parker, eller om du vil nyde begge parker og de bedste attraktioner i hver park, så mange gange du vil.

Disneyland Paris-dagsbilletten er ikke kun den mest økonomiske mulighed for at besøge Disney-universet, men tilpasser sig også til de præferencer, du har under dit besøg. Du kan vælge, om du kun vil bruge dagen på en af parkerne (den, du ønsker), eller om du for lidt flere penge vil besøge begge parker og gå fra den ene til den anden, når du har lyst.

Billetten giver dig selvfølgelig adgang til alle attraktioner og shows i den valgte park eller i begge, hvis det er det, du ønsker. Hvis du køber din billet på forhånd, kan du få mest muligt ud af din tid, da du ikke behøver at stå i kø ved indgangen, og når du har valideret den, kan du nyde alt, hvad Disney-parkerne har at byde på, så mange gange du vil og i den rækkefølge, du vil.

  • Anbefales, hvis... du vil sikre dig adgang til Disney-parkerne før dit besøg og ikke behøver at stå i kø ved ankomsten.

Sådan får du de billigste billetter til Disneyland

Spadseretur rundt i Disneyland Paris
Spadseretur rundt i Disneyland Paris

Mit råd er at købe dine Disneyland-billetter online og på forhånd for at få de bedste priser: Du kan også købe en endagsbillet, en kombineret billet til to dage - som er billigere, end hvis du køber begge separat - og endda tage en pakke, som inkluderer transport fra Paris og også er billigere end at købe den separat.

Efter en grundig undersøgelse af alle de tilgængelige billettyper er endagsbilletten til parken den billigste, især hvis du kun vælger at besøge en af de to parker.

Book endagsbilletter til Disneyland Paris

Hvor meget koster Disneyland-billetter?

Besøg Disney i Paris| ©Patricia Ferreira
Besøg Disney i Paris| ©Patricia Ferreira

Fra 72 euro kan du få de billigste billetter til Disneyland. I dette tilfælde får du adgang til en af de to parker i en dag, og du kan vælge hvilken som helst af dem. Hvis du vil have mest muligt ud af dagen og prøve at nyde så mange attraktioner som muligt, kan du fra 100 euro købe billetter til begge parker.

Andre muligheder er flerdagspas til Disneyland, som du kan vælge, når du bestiller, hvor mange dage du vil besøge Disney-komplekset i Paris. Fra ca. 175 euro for en todagesbillet til ca. 300 euro for et firedagespas har du ubegrænset adgang til begge parker.

Book billetter til Disneyland Paris

Kan du besøge begge parker på én dag?

Indgang til parken| ©Thomas Evraert
Indgang til parken| ©Thomas Evraert

Disneyland Paris er et helt kompleks, der ud over parkerne omfatter butikker, hoteller, diskoteker, restauranter og pladser. Men hvis du vil spare på entréen, og du ikke er Disney-entusiast , er det en god idé at besøge begge parker, selvom du kun kan bruge én dag.

Der er kræset for detaljerne i parkerne (hele Disney-parkernes univers er jo netop kendetegnet ved den omhyggelighed og omhu, der ligger bag hvert enkelt element). Med din 1-dags Disneyland-billet kan du udforske meget af resortet, selvom der vil være mange attraktioner og shows, som du bliver nødt til at reservere til et andet tidspunkt.

Giver det økonomisk mening at købe en todagesbillet?

Hvis du bliver i to dage, selvfølgelig: den mest økonomiske mulighed er at købe en 2-dages billet til Disneyland fra starten og dedikere en hel dag til hver park.

Hvis du virkelig godt kan lide Disney World, er den ideelle mulighed måske at købe et 3-dages pas for at se begge parker. For lidt flere penge kan du virkelig stoppe op og nyde begge parker i ro og mag. Du kan vælge en hvilken som helst af disse muligheder, når du bestiller flerdagsbilletter.

Book flerdagsbilletter til Disneyland Paris

Spar på billetterne, og gå ikke glip af Walt Disney Studios Park

The Hollywood Tower Hotel, Walt Disney Studios| ©Zino Scheers
The Hollywood Tower Hotel, Walt Disney Studios| ©Zino Scheers

For dem, der er nysgerrige på filmens verden og special effects, vil Walt Disney Studios være et paradis, og husk, at det er inkluderet i din 1-dagsbillet til parken. Du sparer penge med passet, hvis du vælger at se det sammen med Disneyland på samme dag.

Det tilbyder forskellige shows (med flere shows i løbet af dagen), hvor de fortæller dig, hvordan Disney-film blev lavet, eller hvilke var de første specialeffekter i filmhistorien. Du kan se et actionbilshow, gå ind i Armageddon-skibet, køre Aerosmith-rutsjebanen eller prøve Tower of Terror frit fald.

Denne park har også områder dedikeret til Pixar-film som Toy Story, Monsters SA, Finding Nemo (skildpaddernes luftstrømsattraktion er en af de attraktioner, man skal se) og Ratatouille. Det er en mindre park end hovedparken, men den har intet at misunde med hensyn til attraktioner og shows. Jeg anbefaler på det kraftigste, at du ikke udelukker den fra dit besøg.

Ana's Traveller Tip

Hvis du vil se begge parker på én dag, så husk, at Walt Disney Studios lukker kl. 19, mens Disneyland har åbent til kl. 23.

Vælg fleksibel indgang, hvis du er usikker på dine datoer

Solnedgang i Disneyland| ©G R
Solnedgang i Disneyland| ©G R

Hvis der er én ting, vi har lært i den seneste tid, så er det, at det er en fordel at være fleksibel, når man rejser, og at kunne ændre eller aflyse datoer. Så hvis du overvejer at rejse til Paris, og du ikke er sikker på, hvilken dag du vil besøge Disney, kan du vælge den fleksible billet til Disneyland Paris med et års varighed.

Hvordan fungerer det? Meget nemt! Du køber den og vælger den dato, du ønsker, og billetten er gyldig i et år fra samme dag. Så et godt tip er at bestille den til den første dag, du skal være i Paris, så du er sikker på, at du kan bruge den den dag, der passer dig bedst under din rejse.

Book billetter til Disneyland Paris

Den billigste endagsbillet med transport fra Paris

Disneyland Paris hovedforlystelse
Disneyland Paris hovedforlystelse

Uanset hvilken billetmulighed du vælger, er der tjenester, der inkluderer transport til parken. Resortet ligger langt fra centrum af Paris (i Marne-la-Vallée-området), og selvom du kan komme dertil med RER-tog (den billigste løsning), sparer du meget tid med en Disneyland-billet med shuttlebus inkluderet - og du ankommer direkte til parkens porte.

Book billetter til Disneyland Paris

For lidt ekstra kan du vælge privat transport til og fra Disneyland

Privat transport| ©Dan Gold
Privat transport| ©Dan Gold

Efter forlystelsen er køerne for at komme ud af Disney imponerende og endnu længere for at komme på toget. Hvis du overvejer muligheden for at investere lidt mere, men have mere frihed til tidsplaner og bevægelse, råder jeg dig til at overveje muligheden for at købe din billet til Disney land og booke en privat transfer til og fra Disneyland, du vil være meget taknemmelig for det.

Book billetter til Disneyland Paris

De bedste tips til at spare penge i Disneyland

Alice i Disneyland Paris| ©Morgan Moinet
Alice i Disneyland Paris| ©Morgan Moinet

Hvis du glæder dig til at tage til Disneyland, men er bange for at overskride budgettet, skal du ikke bekymre dig. Vi har allerede set, at der er måder at få dine billetter billigere på, men hvis du vil tillade mig, er her en lille tjekliste, du kan følge for at sikre, at dit besøg i parken bliver meget billigere, mens du har det sjovt uden at bekymre dig om din pengepung:

  • Billetter: på forhånd og online for at få dem billigere: som vi allerede har set, er dette den billigste endagsbillet til Disneyland.
  • Souvenirs: Du vil blive slået af de snesevis af hjørner, hvor du kan få enhver form for Disney-souvenir i parken, men lad dig ikke friste af disse "turistfælder": Langt de fleste tøjdyr, krus, T-shirts osv. kan du få i butikker uden for parken eller i centrum af Paris, og de vil være billigere.
  • Overnatning: At sove inde i parken er ofte en unødvendig luksus: Hvis du ikke har råd til at bo i et af Disneylands resorts, skal du ikke bekymre dig. Der er områder omkring parken, som er godt forbundet med parken, og som giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din tid uden at bruge de penge, som parkens hoteller koster.
  • Lavsæson, bedste priser: Forår og sommer plejer at være de travleste sæsoner i parken, og derfor kan billetter, indkvartering og endda transport være lidt dyrere. Hvis du har et valg, så undgå højsæsonen (og der vil være mindre trængsel indenfor!).
  • Undgå weekender og helligdage, hvis du kan: Hele året rundt er der særlige datoer som jul eller halloween, men også lange weekender eller endda lørdage og søndage, hvor alt er dyrere (og mere overfyldt). Hvis du kan, så undgå dem for at få en billigere, men også mere afslappet oplevelse.
  • Brug offentlig transport til at komme til parken: Det er måske ikke det mest bekvemme, da der er spidsbelastningstider, hvor togene er mere overfyldte, men det er bestemt en god måde at spare på dagen. Men hvis du overvejer at hyre privat transport, ved du allerede, at denne mulighed er tilgængelig.
  • Spar på måltiderne: Mange af parkens restauranter har priser over gennemsnittet. Så vælg med omhu, hvor du sætter dig for at spise: Tjek menuen, før du bestiller, og hvis du kan, så tag snacks med i rygsækken for at spare på udgifterne til snacks. Så kan du tanke op uden at skulle betale ekstra.

Book dagsbilletter til Disneyland Paris

Få mest muligt ud af din tid i Disneyland Park

Big Thunder Mountain, Frontierland| ©Thomas Evraert
Big Thunder Mountain, Frontierland| ©Thomas Evraert

Med alle oplysningerne om, hvordan man køber de billigste billetter til Disneyland Paris, er det tid til at hygge sig ved at få en idé om, hvad man finder i en park, der (jeg gentager) ikke kun er for børn. Disneys stærke side er ikke attraktionerne, selvom Space Mountain er en pioner blandt indendørs rutsjebaner; det er heller ikke showene, selvom forlystelserne er berømte over hele verden; ikke engang de figurer, der interagerer med børn.

I Disney-parkerne er konstant innovation og opmærksomhed på detaljer den stærke side, og det er noget, der kan ses i alt; det er derfor, voksne, der er klar over dette, nyder besøget endnu mere end børn. Hvad vil du finde der?

Hovedgaden i USA

Disneyland Park er hovedparken. Den ledes af "Main Street USA": en "landsby" bygget op omkring et hovedtorv, hvorfra man kan bevæge sig rundt i parken, fuld af butikker, der alle er dekoreret forskelligt, og med et togstop ved indgangen, der fører dig rundt i parken.

Når du er gået langs Main Street (og det er det værd, tro ikke, at det bare er et shoppingområde, for du tager fejl), har du parkens fire hovedområder til rådighed med deres respektive attraktioner og shows, hver af dem med en anden atmosfære.

Fantasyland

Dette er det mest klassiske Disney-område og det, der har flest attraktioner for børn. Bag Torneroses slot finder du Krusene fra Skønheden og Udyret, Alice' Labyrint, Peter Pans flyvetur, Snehvide og Pinocchios historier, Dumbos flyvetur eller vandkarrusellen It's a Small World med figurer fra alle kontinenter.

Discoveryland

Dette er området dedikeret til fremtiden og science fiction og derfor det med den berømte indendørs rutsjebane Space Mountain (det er en rigtig eksplosion). Her finder du også Star Wars-flysimulatoren, Buzz Lightyears sabel-spil, Kaptajn Nemos skib, Videopolis-teatret og en bilmotorvej.

Grænseland

Dette er området med cowboys og indianere. Her finder du Big Thunder Montain, spøgelseshuset (som er et besøg værd), Pocahontas' landsby eller Woodys rodeoattraktion.

Eventyrland

Dette område er dedikeret til eventyrets verden og har store grønne områder som Robinsons hytte og Piratstranden. Stjerneattraktionerne er Pirates of the Caribbean (som inspirerede filmen) og Indiana Jones-rutsjebanen.

Ana's Traveller Tip

Når natforlystelsen er slut, er køerne til toget uendelige. Forlad parken lidt før tid, eller lej privat transport til dit hotel.

Vælg dine rejsedatoer med omhu og optimer dit besøg

Lysshow og pyroteknik på slottet| ©Zino Scheers
Lysshow og pyroteknik på slottet| ©Zino Scheers

Det siger sig selv, at en så populær attraktion besøges af tusindvis af mennesker hver dag. På trods af de udvidede åbningstider er det praktisk at kende til andre tips til at udforske Disneyland, så du kan nyde en perfekt dag i parken. Her er nogle af dem:

Book i forvejen for at få de billigste billetter

Der er enorme køer ved parkens billetluger og mange ting at se på kort tid; spar dig selv for nerverne og gå direkte ind med din billet. Den bedste måde at spare tid og penge på er at købe dine Disneyland Paris-billetterforhånd: Du modtager en voucher, som du kan veksle til din billet i en af automaterne ved indgangen til parken (der er mange, og du behøver ikke vente). Du kommer direkte ind i parken gennem drejekrydsene ved indgangen uden at vente i kø ved billetkontoret.

Datoer og tidspunkter for billetter

Billetterne er afhængige af årstiden, men ikke af en bestemt dag. Du kan købe dine billetter før din rejse til Paris, og når du er der, kan du beslutte, hvilken dag du vil bruge dem, afhængigt af faktorer som vejret. Ved at købe dine billetter på forhånd kan du også vælge billettype og sammenligne priser, så du kan spare penge og få dem billigere.

Når du har valideret din billet ved porten til en af de to parker, kan du komme ind så ofte, du vil, i løbet af dagen, men husk, at studieparken lukker tidligere end hovedparken (omkring kl. 19), som er åben indtil efter natparaden (omkring kl. 23). Lukketiden kan variere afhængigt af årstiden, men åbningstiden er altid kl. 9.30. Du kan finde flere oplysninger i vores indlæg om åbningstiderne i Disney-parkerne.

Hvornår skal man tage afsted

Disneyland Paris har åbent hver dag året rundt (der kan være undtagelser, som annonceres på hjemmesiden, men det er ikke almindeligt), men afhængigt af hvilken sæson du tager af sted, vil du finde nogle særlige begivenheder eller andre. Der er perioder af året, der er dedikeret til de forskellige Disney-film, og særlige fester til jul eller Halloween.

Når du planlægger dit besøg i Disneyland Paris, skal du tage højde for, at det regner meget i Paris, så det er en god idé at tjekke vejret før dit besøg; du kan besøge parken, når det regner, men du vil ikke nyde den lige så meget. Det er også tilrådeligt at undgå de varmeste dage, som også falder sammen med højsæsonen (sommeren). Med hensyn til ugedage gælder den samme regel som for andre turiststeder: undgå weekender og helligdage.

Book dagsbilletter til Disneyland Paris

Spar på transporten, og planlæg din tid godt

Metro| ©Sam Nashashibi
Metro| ©Sam Nashashibi

Når du organiserer dit besøg i Disneyland, skal du tage højde for dets størrelse og alt det, der er at se og lave, og det er en anbefaling, du vil være taknemmelig for, når du er i komplekset. Vær opmærksom på det:

Sådan kommer du derhen

Disney-parkerne ligger langt fra centrum af Paris, men du kan nemt komme dertil med RER (Paris' tognet). Linje A (rød) er det sidste stop og er annonceret på alle togstationer; det tager ca. 45 minutter fra centrum af Paris. Her er alle mulighederne for at komme dertil.

Det virkelige problem er som regel at komme tilbage, da du efter turen måske vil spise middag på nogle af restauranterne uden for parken, og selv hvis du ikke vil det, skal du skynde dig for at sikre, at toget ikke lukker, da togene ikke kører tidligt om morgenen i Paris.

Jeg anbefaler, at du bestiller privat transport til og fra Disneyland på forhånd, da du på den måde undgår travlhed og trængsel i sidste øjeblik, når du kommer ind i parken om morgenen.

Varighed af besøget

Parkerne åbner kl. 9.30. Disney Studios lukker kl. 19.00, og hovedparken lukker omkring kl. 23.00, når natforlystelsen slutter. For at se begge parker ordentligt har du brug for mindst to dage, da der er mange forlystelser at køre, mange shows at se og mange detaljer at nyde.

Det er ikke værd at gøre besøget i en fart, men hvis du ikke har noget valg, og du kun vil tilbringe en dag i Disneyland, skal du vælge en af de to parker for at nyde det bedre (selvom hvis du har en billet til to parker, kan du gå fra den ene til den anden uden problemer).

Til sidst vil jeg give dig disse andre guides til dem, der er så heldige at have flere dage til at besøge Disney World i Paris: Hvad skal man se i Disneyland Paris på 3 dage og Hvad skal man se i Disneyland Paris på 4 dage.

Book flerdagsbilletter til Disneyland Paris

Andre tips til at få mest muligt ud af dit besøg

Mickey i Disneyland Paris| ©Haydn Blackey
Mickey i Disneyland Paris| ©Haydn Blackey

Du ved allerede, at der er mange attraktioner at opleve i Disneyland, og det er ikke hver dag, man rejser til Disneys univers. Derfor vil jeg give dig disse andre tips, så både unge og gamle kan få mest muligt ud af denne magiske oplevelse.

Spar på måltiderne

Disney Resort er forberedt på, at du kan spise i en af de mange restauranter, der alle er indrettet med forskellige temaer. Selvom der er nogle restauranter med menuer, er det meste af den mad, du finder, fastfood (pizza, hamburgere, hotdogs), og du kan ikke medbringe mad uden for parken.

Spar penge på overnatning

Hvis Disneyland er en af dine hoveddestinationer under dit besøg i Paris, vil jeg råde dig til at bo tæt på parken for at gøre det nemmere for dig selv. De overnatningssteder, der hører til Disney-komplekset, er virkelig vidunderlige, men de har også en tendens til at være meget dyrere. En god mulighed for at få mest værdi for pengene og spare på dit ophold er at kigge efter indkvartering i Chessy-området, som er meget billigere, men lige så tæt på parken og med en god og hurtig kommunikation med den.

Udstillinger

Når du kommer ind i parken, får du udleveret et program med shows. Brug et par minutter på at beslutte, hvilke du vil se (hvis du er i tvivl om, hvilket du bedst kan lide, kan du spørge en medarbejder i kundeservice), og tilrettelæg dit besøg efter disse tidsplaner.

Hvis du skal se begge parker, er det bedst at gå først til Studios Park, som normalt har færre besøgende om morgenen, og stille sig i kø til de første shows, der afholdes der.

Officiel app

Med så meget at se kan det være lidt kaotisk at organisere sit besøg i Disneyland Paris. Ved indgangen får du et kort over parken, men når du kommer til attraktionerne, vil du se, at mange af dem har forskellige adgangskort, og nogle gange er der lange køer til dem. Det bedste tip: Download parkens officielle app, hvor du hele tiden kan se, hvor længe du skal vente på hver attraktion, og hvor de er. Så får du mere ud af din tid.

Undgå køerne

Ved indgangen til nogle attraktioner er der en automat, hvor man kan få et fastpass til et bestemt tidspunkt. Disse attraktioner er markeret på kortet. Planlæg din tid, og før du går ind i en forlystelse, kan du få et fastpass til en nærliggende forlystelse, så du kan gå direkte til køen på det tidspunkt, du ønsker.

Vær forsigtig, fastpasses "løber også tør", og der er et bestemt tidspunkt, hvor du ikke får flere, og du bliver nødt til at vente i den normale kø. Husk dette og også afstandene mellem de forskellige attraktioner, så du undgår at bruge hele dagen på at løbe fra den ene attraktion til den anden.

Book dagsbilletter til Disneyland Paris

Hvis du er interesseret i at tage til Disney Park Paris, vil du også være interesseret i

Flodkrydstogt på Seinen| ©Joe deSousa
Flodkrydstogt på Seinen| ©Joe deSousa

Hvis din hovedårsag til at rejse til Paris er Disneyland, må du ikke gå glip af at se centrum af Paris, selv om det kun er på en dagstur. Hvis du ikke gør det, vil du fortryde, at du ikke afsatte mindst en dag til det, og selvom du ikke vil kunne opleve Paris i sin fulde udstrækning i løbet af denne tid, vil du få en idé om byens vidundere.

Hvis du beslutter dig for at tage hele vejen til Paris, er en meget billig mulighed for at få et overblik at booke turistbussen, der tager dig rundt i hele byen. Her er en artikel om Hop-på Hop-af busrejser så du kan organisere dit besøg til perfektion.

Uanset om du rejser med børn eller ej, kan det også være en god idé at tage et krydstogt på Seinen, da de vil være mere underholdt, mens I alle kan slappe af og nyde den vidunderlige udsigt. Du har flere oplysninger om Seine flodkrydstogter i den guide, jeg har udarbejdet om emnet.

Og endelig, for at få mest muligt ud af dit besøg i Paris, anbefaler jeg, at du overvejer at købe Paris Pass, et turistkort, der giver dig en "flat rate" for adgang til de bedste attraktioner i byen. Her er den praktiske guide, jeg har sammensat om Paris passerer.

Book dagsbilletter til Disneyland Paris