Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Billige billetter til Disneyland Paris: typer af billetter, hvordan man sparer penge, tilgængelige muligheder, osv.

En dag eller to i Disneyland vil bringe dig tilbage til din barndom. Uanset om du er alene eller med din familie, kan du besøge parken og få mest muligt ud af den med disse tips til at få de billigste billetter.

Ana Caballero

Ana Caballero

13 minutters læst

Billige billetter til Disneyland Paris: typer af billetter, hvordan man sparer penge, tilgængelige muligheder, osv.

Askepotas slot, Disneyland Paris | ©David Jafra

Den fantastiske sans for detaljerne, attraktionerne og alt det, du kan lære om film og special effects, gør Disneyland til et unikt besøg for alle, også selvom du ikke tager af sted med børn, eller selvom Disney-film ikke er din favoritfilm.

Inden du køber din billet, skal du vide, at der er to parker: den traditionelle park (Disneyland) og Disney Studios-parken (Walt Disney Studios). De ligger ved siden af hinanden og har begge attraktioner: den billigste måde er at købe en 1-dagsbillet, der gælder for begge parker.

Den bedste løsning

Disneyland Paris 1-dag billetter

En-dagsbillet til en eller to parker

Du kan vælge, om du vil bruge din dag på kun én af de to parker, eller om du vil nyde begge parker og de bedste attraktioner i hver park så mange gange, du vil.

Endagsbilletten til Disneyland Paris er ikke kun den billigste mulighed for at besøge Disney-universet, men den tilpasser sig også til de præferencer, du har under dit besøg. Du kan vælge, om du foretrækker at bruge din dag på kun én af parkerne (den du ønsker), eller om du for lidt flere penge foretrækker at gå ind i begge parker og gå fra den ene til den anden, når du har lyst til det.

Billetten giver dig naturligvis adgang til alle forlystelser og shows i den park, du vælger, eller begge dele, hvis det er tilfældet. Hvis du køber din billet på forhånd, kan du få mest muligt ud af din tid, da du ikke behøver at stå i kø ved indgangen, og når du først har fået den godkendt, kan du nyde alt det, Disney-parkerne har at byde på, så mange gange du vil og i den rækkefølge, du vil.

 • Anbefales, hvis... du vil sikre dig adgang til Disney-parkerne før dit besøg og ikke skal stå i kø ved ankomsten.

Billettyper efter pris, og hvordan du får de billigste billetter

Slentretur i Disneyland Paris
Slentretur i Disneyland Paris

Mit råd er at købe billetterne på forhånd for at få de bedste priser: Du kan også købe en endagsbillet, en kombineret billet til to dage - hvilket er billigere end at købe begge billetter hver for sig - og endda en pakke, som omfatter transport fra Paris og også er billigere end at købe den separat.

Efter en grundig undersøgelse af alle de tilgængelige billettyper er denne 1-dagsbillet til parken den billigste.

Book dine dagsbilletter til Disneyland Paris

Spar penge med en endagsbillet til begge parker

Indgang til parken| ©Thomas Evraert
Indgang til parken| ©Thomas Evraert

Ved mit første besøg troede jeg, at Disney-universet i Paris var begrænset til de to parker; jeg blev overrasket over at opdage, at Disneyland Paris er et helt kompleks, der ud over parkerne også omfatter butikker, hoteller, natklubber, restauranter og pladser.

Alt er ordnet med den samme opmærksomhed på detaljerne som i parkerne (hele Disney-parkenes univers er jo netop kendetegnet ved den omhyggelighed og omhu, der ligger bag hvert enkelt element). Med din 1-dags Disney-billet kan du udforske det hele, og det er et besøg værd for at se på den enorme størrelse af det hele. Når du er der, vil du se, at der endda er guidede ture, hvor du kan besøge alle hjørner af dette resort.

Kan det betale sig at købe en billet til to dage?

Hvis du bliver i to dage, er den billigste løsning selvfølgelig at tage en 2-dagesbillet til Disneyland fra starten og bruge en hel dag på hver park.

Men hvis du kun bliver her en dag, er det efter min mening bedst at se hovedparken og gemme den anden park til et andet besøg, for hvis du prøver at se begge dele på samme dag, går du glip af mange detaljer.

Book dine flerdagsbilletter til Disneyland Paris

Udforsk Walt Disney Studios Park med adgang til begge parker

The Hollywood Tower Hotel, Walt Disney Studios| ©Zino Scheers
The Hollywood Tower Hotel, Walt Disney Studios| ©Zino Scheers

For dem, der er nysgerrige på filmens verden og special effects, er denne park et paradis (og husk, at det er inkluderet i din 1-dags entré til parken).

Der er forskellige shows (med flere shows i løbet af dagen), hvor de fortæller dig, hvordan Disney-film blev lavet, eller hvilke de første special effects i filmhistorien var. Du kan se et actionbilshow, gå ind i Armageddon-skibet, køre i rutschebanen Aerosmith eller prøve det frie fald i Tower of Terror.

Parken har også områder, der er dedikeret til Pixar-film som Toy Story, Monsters SA, Finding Nemo (skildpaddernes luftstrømsforlystelse er et must at se) og Ratatouille. Det er en mindre park end hovedparken, men den har intet at misunde med hensyn til attraktioner og shows. Jeg anbefaler på det kraftigste, at du ikke udelukker det fra dit besøg.

Anas rejsetips

Hvis du vil se begge parker på én dag, skal du huske, at Walt Disney Studios lukker kl. 19.00, mens Disneyland har åbent til kl. 23.00.

Vælg fleksibel adgang, hvis du er usikker på datoer

Hvis der er én ting, vi har lært i den seneste tid, er det, at fleksibilitet, når det kommer til rejser, og at det er en fordel at kunne ændre eller aflyse datoer. Så hvis du overvejer at rejse til Paris og ikke er sikker på, hvilken dag du vil besøge Disney, kan du vælge denne fleksible billet til Disneyland Paris med et års varighed.

Hvordan virker det? Du køber den og vælger den ønskede dato, og billetten er gyldig i et år fra den samme dag. Så et godt tip er at bestille den den første dag, du skal være i Paris, så du er sikker på, at du kan bruge den på den dag, der passer dig bedst på din rejse.

Book dine dagsbilletter til Disneyland Paris

Den billigste endagsbillet med transport fra Paris

Disneyland Paris' hovedpromenade
Disneyland Paris' hovedpromenade

Uanset hvilken billetmulighed du vælger, er der tjenester, der omfatter transport til parken. Feriestedet ligger langt fra centrum af Paris (i Marne-la-Vallée-området), og selv om du kan komme dertil med RER-tog (den billigste mulighed), sparer du meget tid med en Disneyland-billet med bustransport inkluderet - og du kommer direkte til parkernes porte.

Privat shuttle til og fra Disneyland fra Paris

Privat overførsel| ©Dan Gold
Privat overførsel| ©Dan Gold

Efter turen er køerne for at komme ud af Disney imponerende lange og endnu længere for at komme på toget. Hvis du overvejer muligheden for at investere lidt mere, men have mere frihed med hensyn til tidsplaner og bevægelsesfrihed, vil jeg råde dig til at overveje muligheden for at købe din billet til Disneyland og bestille en privat transport til og fra Disneyland. Du vil være meget taknemmelig for det.

De bedste tips til, hvordan du kan spare penge i Disneyland og få en lige så fantastisk, men billigere oplevelse

Hvis du glæder dig til at tage til Disneyland, men er bange for, at besøget bliver for dyrt for dit budget, skal du ikke være bekymret. Vi har allerede set, at der er måder at få billetterne billigere på, men hvis du tillader det, vil jeg give dig en lille liste, som du kan følge for at sikre, at dit besøg i parken bliver meget billigere, mens du får en fantastisk tid uden at bekymre dig om din pengepung:

 • Billetter: på forhånd og online, for at få dem billigere: som vi allerede har set, er dette den billigste måde at købe billetter på.
  1-dags Disneyland-billet.
 • Souvenirs: Du vil blive slået af de snesevis af hjørner, hvor du kan få alle slags Disney-souvenirs i parken, men du skal ikke falde for fristelsen fra disse "turistfælder": langt de fleste udstoppede dyr, krus, T-shirts osv. kan du få i butikker uden for parken eller i centrum af Paris, og de er billigere.
 • Overnatning: At sove i parken er ofte en unødvendig luksus: Hvis du ikke har budgettet til at bo i et af Disneylands resorts, skal du ikke være bekymret. Der er områder omkring parken, som har gode forbindelser til parken, og som giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din tid uden at skulle bruge de penge, som parkens hoteller koster.
 • Lavsæson, bedste priser: Forår og sommer er normalt de mest travle sæsoner i parken, og derfor kan billetter, indkvartering og endda transport være lidt dyrere. Hvis du har et valg, så undgå højsæsonen (og der vil være mindre trængsel indenfor!).
 • Hvis du kan, så undgå weekender og helligdage: Der er hele året rundt særlige datoer (helligdage, jul, lange weekender eller endda lørdage og søndage), hvor alt er dyrere (og desuden overfyldt). Hvis du kan, bør du undgå dem for at få en billigere, men også mere afslappet oplevelse.
 • Brug offentlig transport til at komme til parken: Det er måske ikke det mest bekvemme, da der er spidsbelastningsperioder, hvor togene er mere overfyldte, men det er helt sikkert en god måde at spare penge på. Men hvis du overvejer at leje privat transport, ved du allerede, at denne mulighed er tilgængelig.
 • Spar på måltiderne: Mange af parkens restauranter har priser, der ligger over gennemsnittet. Så vælg godt, hvor du sætter dig ned for at spise: Tjek menuen, før du bestiller, og hvis du kan, så tag snacks med i din rygsæk for at spare på udgifterne til snacks. Du vil kunne tanke op uden at skulle betale ekstra.

Book dine flerdagsbilletter til Disneyland Paris

Få mest muligt ud af din tid i Disneyland Park

Big Thunder Mountain, Frontierland| ©Thomas Evraert
Big Thunder Mountain, Frontierland| ©Thomas Evraert

Med alle oplysningerne om, hvordan du køber de billigste billetter til Disneyland Paris, er det tid til at hygge dig ved at få en idé om, hvad du finder i en park, der (jeg gentager) ikke kun er for børn. Disneys stærke side er ikke forlystelserne, selv om Space Mountain er en pioner blandt indendørs rutsjebaner, ej heller showene, selv om forlystelserne er berømte over hele verden, og ikke engang de figurer, der interagerer med børn.

I Disney-parkerne er konstant innovation og sans for detaljerne den stærke side, og det er noget, der kan mærkes i alt; det er derfor, at voksne, der er klar over dette, nyder besøget endnu mere end børn. Hvad vil du finde der?

Main Street USA

Disneyland Park er den vigtigste park. Den er overskygget af "Main Street USA": en "landsby" bygget op omkring et hovedtorv, hvorfra man kan bevæge sig rundt i parken, fuld af forskellige dekorerede butikker og med et togstop ved indgangen, der kører rundt i parken.

Når du har gået ned ad Main Street (og det er værd at gøre det, tro ikke, at det kun er et shoppingområde, for så tager du fejl), har du de fire hovedområder i parken til rådighed med deres respektive forlystelser og shows, som hver især har en anden atmosfære.

Fantasyland

Dette er det mest klassiske Disney-område og det område med det største antal attraktioner for børn. Bag Sleeping Beauty Castle kan du finde Krusene fra Skønheden og Udyret, Alice's Labyrinth, Peter Pan's Flight, Snehvide og Pinocchio's historier, Dumbo's Flight eller It's a Small World-vandkarrusellen med figurer fra alle kontinenter.

Discoveryland

Dette er området, der er dedikeret til fremtiden og science fiction, og derfor er det også her, at den berømte indendørs rutsjebane Space Mountain ligger (det er en rigtig god oplevelse). Her finder du også Star Wars-flysimulatoren, Buzz Lightyears sabelspil, Kaptajn Nemos skib, Videopolis-teatret og en bilmotorvej.

Frontierland

Det er cowboys og indianere. Her finder du Big Thunder Montain, spøgelseshuset (et besøg værd), Pocahontas' landsby og Woodys rodeoforlystelse.

Adventureland

Dette område, der er dedikeret til eventyrverdenen, har store grønne områder som Robinsonhytten og piratstranden. Stjerneattraktionerne er Pirates of the Caribbean (som inspirerede filmen) og rutsjebanen Indiana Jones.

Anas rejsetips

Når natturen er slut, er køerne til toget uendelige. Forlad parken lidt tidligere, eller lej privat transport til dit hotel.

Planlæg dit besøg i Disney

Illumination og fyrværkerishow over slottet| ©Zino Scheers
Illumination og fyrværkerishow over slottet| ©Zino Scheers

Book tidligt for at få de billigste billetter

Der er store køer ved parkens billetkontorer, og der er meget at se på kort tid, så spar dig selv for nerverne og gå direkte ind med din billet. Den bedste måde at spare tid og penge på er at købe dine Disneyland Paris-billetter på forhånd: Du får en kupon, som du kan veksle til din billet i en af automaterne ved indgangen til parken (der er mange af dem, og du behøver ikke vente). Du kommer ind i parken direkte gennem drejeskrankerne ved indgangen uden at skulle stå i kø ved billetlugerne.

Datoer og tidspunkter for billetter

Billetterne er afhængige af årstiden, men ikke af en bestemt dag. Du kan købe dine billetter før din rejse til Paris og, når du er i Paris, beslutte, hvilken dag du vil bruge dem afhængigt af faktorer som f.eks. vejret. Hvis du køber dine billetter på forhånd, kan du også vælge billettyper og sammenligne priser, så du kan spare penge og få dem billigere.

Når du først har fået din billet godkendt ved indgangen til begge parker, kan du komme ind så ofte du vil i løbet af dagen, men husk, at Studio Park lukker tidligere end hovedparken (omkring kl. 19.00), som er åben indtil efter natparaden (omkring kl. 23.00). Lukningstidspunktet kan variere afhængigt af årstiden, men åbningstidspunktet er altid kl. 9.30.

Hvornår skal du tage af sted?

Disneyland Paris er åbent alle dage året rundt (der kan være undtagelser, som annonceres på hjemmesiden, men det er ikke almindeligt), men afhængigt af sæsonen, du tager dertil, vil du finde nogle særlige begivenheder eller andre. Der er perioder af året, der er dedikeret til forskellige Disney-film og særlige jule- eller Halloween-fester.

Når du planlægger dit besøg i Disneyland Paris, skal du huske på, at det regner meget i Paris, så det er en god idé at tjekke vejret inden dit besøg; du kan besøge parken i regnvejr, men du vil ikke nyde den lige så meget. Det er også en god idé at undgå de varmeste dage, som også falder sammen med højsæsonen (sommer). Hvad angår ugedage, gælder samme regel som for andre turiststeder: undgå weekender og helligdage.

Sådan kommer du dertil

Disney-parkerne ligger langt fra centrum af Paris, men du kan nemt komme dertil med RER-toget (Paris' tognet). Linje A (rød) er det sidste stop og er angivet på alle togstationer; det tager ca. 45 minutter fra det centrale Paris.

Det virkelige problem er normalt at komme tilbage, da du efter paraden måske vil blive til middag på en af restauranterne uden for parken, og selv hvis du ikke vil, skal du skynde dig at sikre dig, at toget ikke lukker, da der ikke kører tog tidligt om morgenen i Paris.

Jeg anbefaler, at du booker en privat shuttlebus til og fra Disneyland på forhånd for at undgå travlhed og trængsel i sidste øjeblik, når du kommer ind i parken om morgenen.

Besøgets varighed

Parkerne åbner kl. 9.30. Disney Studios lukker kl. 19.00, og hovedparken lukker omkring kl. 23.00, efter at natforlystelsen er slut. Hvis du vil se begge parker ordentligt, skal du bruge mindst to dage, da der er mange forlystelser at køre i, mange shows at se og mange detaljer at nyde.

Det er ikke et hastebesøg værd, men hvis du ikke har noget valg, og du kun skal blive en dag, så vælg en af de to parker for at få mest muligt ud af det (hvis du har billetter til to parker, kan du dog skifte fra den ene park til den anden).

Spar på måltider

Disney Resort er klar til at spise på en af de mange restauranter, som alle er indrettet med forskellige temaer. Selv om der er nogle restauranter med menukort, er det meste af den mad, du finder, fastfood (pizza, hamburgere, hotdogs), og du kan ikke medbringe mad fra andre steder end parken.

Spar på indkvartering

Hvis Disneyland er en af dine vigtigste destinationer under dit besøg i Paris, vil jeg råde dig til at bo tæt på parken for at gøre det nemmere. Overnatningsmulighederne i Disney-komplekset er vidunderlige, men de er også ofte meget dyrere. En god mulighed for at få mest valuta for pengene og spare på dit ophold er at søge efter overnatning i Chessy-området, som er meget billigere, men lige så tæt på parken og med god og hurtig adgang til den.

Udstillinger

Når du kommer ind i parken, får du et program med shows. Brug et par minutter på at beslutte, hvilke af dem du gerne vil se (hvis du er i tvivl om, hvilken af dem du gerne vil se, kan du spørge et medlem af kundeservice), og planlæg dit besøg efter disse tidsplaner.

Hvis du skal besøge begge parker, er det bedst at tage til Studios Park først, som normalt har færre besøgende om morgenen, og stille dig i kø til de første shows der.

Officiel ansøgning

Der er så meget at se, at det kan være lidt kaotisk at organisere dit besøg i Disneyland Paris. Ved indgangen får du et kort over parken, men når du kommer til attraktionerne, vil du se, at mange af dem har forskellige adgangskort og nogle gange lange køer til dem. Det bedste tip: Download parkens officielle app, hvor du hele tiden kan se, hvor længe du skal vente på hver enkelt forlystelse, og hvor den enkelte forlystelse ligger. Du vil få mere ud af din tid.

Undgå køerne

Ved indgangen til nogle forlystelser har du en maskine, hvor du kan få et fast pass til en bestemt tid. Disse attraktioner er markeret på kortet. Planlæg din tid, og før du går til en forlystelse, kan du få et fastpass til en nærliggende forlystelse, så du kan gå direkte igennem køen på det aftalte tidspunkt.

Vær opmærksom på, at fastpasses også "løber ud", og der er et bestemt tidspunkt, hvor du ikke får flere, og du skal vente i den normale kø. Husk dette og afstandene mellem de forskellige attraktioner, så du undgår at bruge hele dagen på at løbe fra den ene attraktion til den anden.

Anas rejsetips

Glem ikke at installere parkens officielle app, så du kan holde styr på dine ventetider ved forlystelserne, så sparer du dobbelt så meget tid.

Hvis du er interesseret i at tage til Disney Park Paris, vil du også være interesseret i

Krydstogt på Seinen| ©Joe deSousa
Krydstogt på Seinen| ©Joe deSousa

Hvis din hovedårsag til at komme til Paris er at besøge Disneyland, bør du ikke gå glip af at se det centrale Paris, selv om det kun er en dagstur. Hvis du ikke gør det, vil du fortryde, at du ikke har afsat mindst en dag til det, og selv om du ikke kan opleve Paris fuldt ud i denne periode, vil du få et godt indtryk af byens vidundere.

Hvis du beslutter dig for at tage hele vejen til Paris, er en meget billig mulighed for at få et overblik at booke en sightseeingbus, der kører dig rundt i hele byen. Her er en artikel om Hop-på Hop-af busrejser så du kan tilrettelægge dit besøg til perfektion.

Uanset om du rejser med børn eller ej, kan det også være en god idé at tage på et krydstogt på Seinen, da de vil være mere underholdt, mens I alle kan slappe af og nyde den vidunderlige udsigt. Du har flere oplysninger om Seine flodkrydstogter i den vejledning, som jeg har udarbejdet om emnet.

For at få mest muligt ud af dit besøg i Paris anbefaler jeg, at du overvejer at købe Paris Pass, et turistkort, der giver dig "flat rate"-adgang til de bedste seværdigheder i byen. Her er den praktiske vejledning, som jeg har udarbejdet om Paris passerer.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor mange dage tager det at besøge Disneyland Paris?

  Da Disneyland består af to forskellige parker, anbefaler Disneyland Paris mindst tre hele dage til at opleve alle parkens attraktioner (2 dage til Disneyland Park og 1 dag til Walt Disney Studios Park).

 • Er der sæsonbestemte eller særlige arrangementer afhængigt af årstiden?

  Disneylands sæsonbestemte og særlige begivenheder varierer i løbet af året, og mange af dem falder sammen med Disneys seneste filmudgivelser. Når det er sagt, er der mange begivenheder, der afholdes hvert år, som du kan deltage i, hvis du planlægger dit besøg, så det falder sammen med dem.

 • Hvor stort er Disneyland Paris, og hvor langt er det fra centrum?

  Disneyland Paris har et areal på 19,5 km² og ligger ca. 45 km øst for det centrale Paris. Der er flere måder at komme dertil på: Du kan leje en bil og køre dertil, tage offentlig transport fra Nation Station eller tage Disneyland Shuttle-bussen.

 • Hvordan kan jeg få de billigste billetter til Disneyland?

  Du kan købe dem på billetkontoret eller på forhånd online, men det er bedst at købe dem online i god tid for at undgå køerne og sikre dig din billet.