I Amsterdam Pass og andre pas

Amsterdam har mange attraktioner, og uanset dit budget og længden af din rejse, er der flere turistpas, der giver dig mulighed for at nyde dem alle til en meget lav pris.

Vicky Del Moral

Vicky Del Moral

7 minutters læst

I Amsterdam Pass og andre pas

Typiske skæve huse fra Amsterdam | ©Bernard Niess

Der findes forskellige Amsterdam Explorer Passes, men fælles for dem alle er, at de er en slags flatrate, der giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din rejse ved at spare ventetid ved indgangen til hovedattraktionerne og bruge færre penge.

Den mest fleksible løsning

Amsterdam Explorer Pass

Ideel til lange ophold

Fra det øjeblik du aktiverer passet, har du i alt 60 dage til at se op til 7 af Amsterdams topattraktioner og få rabatter på op til 50% på resten.

Hvis du booker Amsterdam Explorer Pass, har du mulighed for at vælge mellem 3, 4, 5, 6 eller 7 attraktioner ud af de 30, der er på listen, og derudover får du rabatter på op til 50% på mange andre. Det bedste af det hele er, at du har maksimalt 60 dage til at bruge det, så det giver dig en masse fleksibilitet. Det anbefales at booke i forvejen via Go City-appen.

Anbefales, hvis... Hvis du tilbringer mere end en uge i Amsterdam og gerne vil se de forskellige attraktioner og museer i dit eget tempo, da du kan spare penge på dine besøg.

Den mest økonomiske løsning

Amsterdam All Inclusive-pas

Gå ikke glip af det vigtigste

Du kan købe et 1-, 2-, 3- eller 5-dages kort, som giver dig adgang til over 30 attraktioner, cykelture og krydstogter.

Hvis du bestiller Amsterdam All Inclusive Pass, som fås til 1, 2, 3 eller 5 dage, får du adgang til mere end 30 attraktioner og guidede ture, plus rabatterop til 50% på fritidssteder og restauranter, du kan cykle rundt uden ekstra omkostninger, og du har mulighed for at tage på krydstogt.

Anbefales, hvis... du vil se Amsterdams hovedattraktioner til en overkommelig pris.

Den mest komplette løsning

I Amsterdam City Card

Få mest muligt ud af dit ophold i Amsterdam

Du kan købe et 1-, 2-, 3-, 4- eller 5-dages kort, som giver dig gratis adgang til mere end 70 museer og attraktioner, 24-timers cykling, ubegrænset brug af offentlig transport eller et krydstogt.

Hvis du booker I Amsterdam City Card i 24, 48, 72, 96 eller 120 timer, har du fri adgang til mere end 70 museer og attraktioner i Amsterdam. Derudover kan du rejse frit og komfortabelt, uden ekstra omkostninger, på cykel i 24 timer og ubegrænset offentlig transport, og et kanalcruise er inkluderet.

Anbefales, hvis... Hvis du er en aktiv person, som ønsker at se så mange attraktioner som muligt på kortest mulig tid til en økonomisk pris.

Amsterdam Explorer Pass

Transport i Amsterdam|©TheBigF
Transport i Amsterdam|©TheBigF

Hvis du booker Amsterdam All Inclusive Pass, får du adgang til 3, 4, 5, 6 eller 7 af de 30 mest besøgte attraktioner i Amsterdam, og du får også mulighed for at spare op til 50% på andre attraktioner og steder i byen. En bred vifte af attraktioner er inkluderet, fra Rijksmuseum eller Heineken Experience til en bustur til Volendam, Edam og vindmøllerne og et krydstogt på Amsterdams kanaler.

Kortets gyldighed

Kortet er gyldigt i op til 60 dage fra aktivering, og du skal forudbestille via Go City-appen for at sikre, at du ikke løber tør.

Min anbefaling

Dette er uden tvivl det kort, jeg anbefaler, hvis du skal tilbringe et længere ophold i Amsterdam, da det er gyldigt i maksimalt 60 dage, så du fleksibelt kan se, hvad der interesserer dig mest, og bruge så meget tid, som du vil, på de attraktioner, du foretrækker. Alt imens du sparer på entréprisen.

Sådan fungerer det

 • Inkluderer adgang til 3, 4, 5, 6 eller 7 attraktioner.
 • Du har op til 60 dage til at bruge det.
 • Der medfølger en digital guidebog og Go City-appen med kort og rutevejledning.
 • Kun ét besøg pr. attraktion er tilladt, og forudbestilling er påkrævet.
 • Passet er gyldigt i to år fra købsdatoen og aktiveres ved det første besøg.

Book et Amsterdam Explorer Pass

Amsterdam All Inclusive-pas

Rijksmuseum| ©Frans Ruiter
Rijksmuseum| ©Frans Ruiter

Amsterdam All Inclusive Pass giver dig adgang til 30 af hovedstadens museer og attraktioner og sparer dig op til 50% på dine individuelle billetter, samt ubegrænset rejse rundt i byen om bord på en af byens sightseeingbusser eller på en af de hyggelige krydstogter langs byens berømte kanaler.

Kortets gyldighed

Kortet kan personaliseres, og du betaler kun for de dage, du vil bruge det (du kan vælge 1, 2, 3 eller 5 hele dage). Det fungerer i kalenderdage, så for at få mest muligt ud af det, skal du aktivere det om morgenen ved at besøge den første attraktion, du vil besøge, så begynder det at tælle, hvor længe du har brugt det. Den er også digital, hvilket betyder, at du køber den, modtager den og bruger den direkte fra din telefon. Det inkluderer også transport til og fra lufthavnen med bus.

Min anbefaling

Jeg anbefaler dig at købe Amsterdam All Inclusive Pass, hvis du skal til Amsterdam og nogle af dens omgivelser, og hvis du ikke kun er interesseret i de mest kulturelle attraktioner i byen (såsom dens største kunstgalleri Rijksmuseum eller Rembrandts husmuseum), men også i andre fritidsattraktioner, såsom Amsterdam Tulip Museum, et comedy show på Boom Chicago, et besøg på Johan Cruyff Arena eller Amsterdam Dungeon.

Det inkluderer også et besøg på det berømte A'dam Lookout, et observationsdæk med en uovertruffen panoramaudsigt fra toppen af A'dam Tower, og den sjove Heineken Experience, hvor du kan lære bryggerimuseet for Hollands mest ikoniske øl at kende og endda brygge din egen øl.

Sådan fungerer det

 • Det er et 1-, 2-, 3- eller 5-dages pas, der giver adgang til over 30 museer, attraktioner og guidede ture.
 • Digital guidebog med information om attraktionerne.
 • Passet er gyldigt én gang til hver attraktion, og turen er kun inkluderet én gang, men båd- og busture er ubegrænsede.
 • Voksenpas er for personer over 12 år, og børnepas er for børn mellem 3 og 12 år.
 • Direkte adgang til de inkluderede museer og attraktioner er ikke garanteret. Mange af dem kræver forudgående adgang.

Book et All Inclusive-pas til Amsterdam

I Amsterdam City Card

I Amsterdam City Card-1|©Ariane Colenbrander
I Amsterdam City Card-1|©Ariane Colenbrander

Hvis du booker I Amsterdam City Card, har du adgang i 1, 2, 3, 4 eller 5 dage til i alt 70 museer i Amsterdam og kan nyde en sejltur på de berømte Amsterdam-kanaler. Derudover kan du leje en Yellow Bike i 24 timer og bruge offentlig transport ubegrænset.

Kortets gyldighed

Kortet er gyldigt i 24, 48, 72, 96 eller 120 timer, afhængigt af dit valg. Det har dog to chips, som aktiveres separat. Den ene aktiveres, når du går ind på et museum eller en attraktion for første gang, mens den anden aktiveres, når du bruger offentlig transport for første gang. Husk, at det fungerer på kalenderdagsbasis, så aktiver det som det første om morgenen, så du kan drage fuld fordel af det.

Min anbefaling

Det kan varmt anbefales, hvis du er en aktiv person, der ønsker at se så mange attraktioner som muligt på kortest mulig tid og til en økonomisk pris, da der er en bred vifte af attraktioner på tilbud. Faktisk er det det kort, der indeholder den mest omfattende liste over interessante steder.

Sådan fungerer det

 • Kortet er aktivt i 1, 2, 3, 3, 4 eller 5 dage.
 • Du har fri adgang til mere end 70 museer og attraktioner.
 • Du vil kunne leje cykler i 24 timer og ubegrænset brug af offentlig transport.
 • Du har mulighed for at tage på kanalrundfart i Amsterdam.
 • Forhåndsreservation anbefales.

Book I Amsterdam City Card

Holland Pass

Van Gogh Museum| ©Alan de la Cruz
Van Gogh Museum| ©Alan de la Cruz

Holland Pass er meget lig Amsterdam Pass med hensyn til fordele, med betydelige besparelser på køer og op til 50% rabat på prisen på attraktionsbilletter. Men som navnet antyder, inkluderer dette kort ikke kun attraktioner i Amsterdam, men også i andre byer i landet, såsom Rotterdam, Haag, Giethoorn, Volendam, Haarlem og Utrecht, med i alt 60 attraktioner.

Så hvis du ikke kun vil besøge hovedstaden, men også lære Holland at kende gennem nogle af landets vigtigste byer, ville jeg ikke tænke mig om to gange og købe Holland Pass, som også er gyldigt i 1 måned fra første gang, det tages i brug.

Sådan fungerer det

Holland Pass fungerer på den måde, at man indløser point til "guld"- og "sølv"-attraktioner, alt efter hvor vigtige de er. Ud over at indeholde en omfattende guide til Holland med kort, information og rejseplaner, giver Holland Pass ikke adgang til A'dam Lookout og Heineken Experience, men giver adgang til det uundværlige Van Gogh Museum (hvor jeg råder dig til at besøge indløsningsstedet så hurtigt som muligt for at tjekke tilgængelighed) og Keukenhof-haverne og Madame Tussauds.

Holland Pass stor. Fra 80 euro

 • 3 museer eller attraktioner i guldkategorien.
 • 3 museer eller attraktioner i sølvkategorien.

Holland Pass medium. Fra €60

 • 2 museer eller attraktioner i guldkategorien.
 • 2 museer eller attraktioner i sølvkategorien.

Holland Pass lille. Fra €45

 • 1 museum eller attraktion i guldkategorien.
 • 2 museer eller attraktioner i sølvkategorien.

Et dagskort til kanalrundfarten

Krydstogt i Amsterdam| ©Maria Eklind
Krydstogt i Amsterdam| ©Maria Eklind

Det faktum, at Amsterdam populært kaldes "Nordens Venedig", kan hjælpe dig med at visualisere, hvordan en sejltur langs nogle af de 160 kanaler, der krydses af mere end 1.200 broer, også er en praktisk, sjov og anderledes måde at opleve byen på. Det er en oplevelse, du bør opleve mindst én dag på din rejse, selvom du kan vælge op til 48 timers voucher langs de to forskellige ruter, Blue Line og Orange Line.

Hvorfor jeg kan lide dette pas

Med dette cruise pass kan du organisere din sightseeing i Amsterdam fra dit komfortable sæde om bord på en båd, mens du lytter til en audioguide om byens historie og de seværdigheder, du vil se under dit krydstogt. Du kan undervejs bestemme, hvor du vil hoppe på og af for at besøge steder som byens største kunstgalleri, Rijksmuseum, Albert Cuyp-markedet, A'dam Lookout, Anne Franks Hus og Heineken-fabrikken.

Hvis du er interesseret i at finde ud af mere om, hvad Heineken Experience handler om, har jeg linket til min artikel på Heineken Experience så du kan læse mere om det.


Hvis du er interesseret i sightseeingkort, vil du også være interesseret i

9 gader kvarter| ©Gerard Stolk
9 gader kvarter| ©Gerard Stolk

Med garanteret adgang til de bedste attraktioner i byen (eller landet) er alt, hvad der er tilbage, at nyde det. En god måde at gøre det på er at gå gennem byens gader og kvarterer med en specialiseret guide, som kan forklare alt, hvad du ser. Jeg har skrevet en guide om Amsterdam-ture.

Hvis du ikke kun har besluttet dig for at besøge Amsterdam, men også for at opdage det bedste af landet med Holland Pass, anbefaler jeg, at du læser denne artikel på Dagsture og udflugter fra Amsterdam for at planlægge dit besøg til de bedste destinationer i Holland.

Book Amsterdam All Inclusive Pass