Bedste vandparker i Benidorm

Ud over smukke strande og høje skyskrabere er det turistede og livlige Benidorm hjemsted for en række vandparker, hvor du kan køle dig ned om sommeren og samtidig have det sjovt.

Ana Caballero

Ana Caballero

9 minutters læst

Bedste vandparker i Benidorm

vista de Aqualandia Benidorm |©rgrimesy

Benidorm er en livlig turistby og et af de mest populære rejsemål for sommerferier. Hvis du beslutter dig for at tilbringe et par dage her, vil du ikke mangle noget at se og gøre, f.eks. bade på strandene, deltage i endeløse aktiviteter eller nyde det livlige natteliv. Men hvis du leder efter en sjov plan for hele familien, hvad er så bedre end at tilbringe en dag i en af de fantastiske vandparker?

Uanset om du rejser til Benidorm med børn eller ej, er et besøg i en vandpark altid en god mulighed for at nyde sommeren og køle af på de varmeste dage. Det er ligegyldigt, om du vil slappe af ved poolen, eller om du er til spænding, Benidorm har noget for enhver smag.

1. Tilbring en spændende dag i Aqualandia

Aqualandia Benidorm|©Aqualandia Benidorm
Aqualandia Benidorm|©Aqualandia Benidorm

Aqualandia er et vandland, der ligger i naturlige omgivelser, hvor du kan finde en lang række attraktioner for hele familien. Svømning i et kæmpe bølgebassin eller glid i fuld fart ned ad de højeste vandrutsjebaner er blot nogle af de ting, du kan gøre der. Derudover har Aqualandia også forskellige børneområder og legeområder for de små.

Når du er i parken, kan du følge en af de 3 foreslåede ruter, som du kan vælge alt efter din smag.

 • Familierute: Den mest afslappede af ruterne, der er designet til børn, familier eller blot til dem, der ikke er fans af spænding og spænding.
 • Friends Route: den anden mulighed, hvor du på denne rute kommer forbi mere stille attraktioner samt nogle mere spændende attraktioner.
 • Extreme Route: designet til adrenalinelskere.

I parken kan du naturligvis også finde steder at spise og hvile dig, f.eks. caféer, restauranter og pizzeriaer. Eller hvis du på den anden side foretrækker at medbringe din egen mad, kan du nyde den i picnic- og grillområdet. Når dagen nærmer sig sin afslutning, har du mulighed for at tage et brusebad i omklædningsrummene eller endda købe en souvenir i gavebutikken for at mindes denne fantastiske dag.

Praktiske oplysninger

 • Hvor: Sierra Helada, s/n, 03503 Benidorm, Alicante.
 • Åbningsdatoer: Aqualandia åbner sine døre hvert år i juni og lukker i slutningen af september.
 • Åbningstider: Generelt åbner parken sine døre kl. 10.00 og lukker mellem kl. 19.00 og 21.00 afhængigt af årstiden. Det er tilrådeligt at konsultere den officielle hjemmeside før dit besøg.
 • Hvordan man kommer dertil: Der er flere måder at komme til denne store vandpark på; til fods, det er lidt over 40 minutters gang fra Benidorms centrum; i bil, kun 10 minutters kørsel fra Benidorms centrum; eller med bus, fra Benidorms centrum kan du tage L1-bussen, som kører fra dig ved siden af parken på ca. 20 minutter.

Køb din billet til Aqualandia

2. Besøg Aqua Natura

Børn leger i poolen|© Cor Dulce
Børn leger i poolen|© Cor Dulce

Aqua Natura er en vandforlystelsespark, der ligger ved siden af Terra Natura zoo. Denne forlystelsespark har været i drift siden 2009 og er den perfekte plan, hvis du rejser til Benidorm i august eller resten af de varmere måneder, da du der kan køle dig ned i en af dens pools eller nyde adrenalinen, når du glider ned ad de svimlende rutsjebaner, som parken huser indenfor.

Nogle af de mest fremragende attraktioner er den store centrale pool med et vandfald og et spa-område, La Cresta, som kombinerer ideen om en rutschebane med en rutsjebane, eller Aqua Snake, en gigantisk rutschebane, hvorfra I kan springe ud som et par på en flyder. I finder naturligvis også muligheder for de små i børneunderholdningsområderne.

Men højdepunktet i parken er måske havfrueskolen, som har tendens til at begejstre især de små. Her kan børnene opleve det spændende eventyr at blive en havfrue for en dag, startende med en makeover, et sjovt kostume og til sidst en lektion i at svømme med en monoflåde. Ved afslutningen af undervisningen har de mulighed for at få taget deres fotobog af professionelle fotografer, så de aldrig glemmer dagen.

Praktiske oplysninger

 • Hvor: Avda. Alcalde Eduardo Zaplana, krydset med CV-70, 03502 Benidorm, Alicante.
 • Åbningsdatoer: Aqua Natura er normalt åbent hvert år fra maj til oktober.
 • Åbningstider: I maj og oktober er åbningstiden normalt fra 11:00 til 17:30. Fra juni til september er åbningstiden 10:30, og lukketiden varierer mellem 18:30 og 19:30 afhængigt af sæsonen. Det er også tilrådeligt at bekræfte åbningstiderne på den officielle hjemmeside før dit besøg, da de kan variere fra år til år.
 • Hvordan man kommer dertil: Man kan komme til parken i bil via motorvej AP-7 ved afkørsel 65 eller via vej N-332. Du kan også komme dertil med taxa fra Benidorm, da afstanden ikke er lang, så det bliver ikke alt for dyrt.

Køb din billet til Aqua Natura:

3. Nyd seværdighederne i Terra Mitica

Terra Mitica|©Jeremy Thompson
Terra Mitica|©Jeremy Thompson

Selv om Terra Mitica betragtes som en forlystelsespark snarere end en vandpark, har den flere vandattraktioner, hvor du kan køle dig ned og have det sjovt. Terra Mitica er placeret i forskellige civilisationers historie, så mens du nyder de sjove attraktioner, kan du se arenaen i det romerske Colosseum, udforske porten i Alexandria eller opleve det majestætiske Egypten blandt mange andre symbolske steder.

Denne forlystelsespark er designet til glæde for både børn og voksne og har aktiviteter for enhver smag. Nogle af de mest bemærkelsesværdige vandattraktioner er det store spa-område, Nilen eller Argos Rapids, hvor du går om bord på et cirkulært fartøj og kører langs flodløbet, mens du hopper, snurrer og bliver plasket af det forfriskende vand.

Når du er der, har du også mulighed for at nyde en af de voksnes yndlingsattraktioner, nemlig poolbaren, en bar med drikkevarer og forfriskninger, som du kan få adgang til uden at komme op af vandet i en stor pool. Og selvfølgelig er der forskellige restauranter og spisesteder, gave- og slikbutikker og et bredt udvalg af shows.

Praktiske oplysninger

 • Hvor: Partida del Moralet, s/n, 03502 Benidorm, Alicante.
 • Åbningsdatoer: er normalt åben hvert år fra april til oktober.
 • Åbningstider: Vi anbefaler, at du tjekker hjemmesiden, da der kan ske ændringer.
 • Hvordan man kommer dertil: Den bedste måde at komme til Terra Mitica fra Benidorm på er i bil, da der ikke er nogen direkte busruter, og taxaer ville være noget dyre. Parken er forbundet med N-332, N-340, N-330 og motorvej A-7, som har en direkte afkørsel til Terra Mitica.

Køb din billet til Terra Mitica

4. Omgiv dig med de mest utrolige dyr i Mundomar

Mundomar|©Rab Taylor
Mundomar|©Rab Taylor

Hvis du rejser til Benidorm i to dage eller mere, er en af de planer, du ikke må gå glip af, at besøge den fascinerende vanddyreparken Mundomar.

Mundomar er et ideelt sted, hvis du ønsker at tilbringe tid med din familie. I denne interessante zoologiske park vil du ikke kun have mulighed for at møde utallige dyrearter, men du vil også kunne komme i kontakt med dem ved at lave nogle af de fantastiske aktiviteter og oplevelser, der tilbydes, såsom at svømme med søløver, tage billeder med delfiner eller interagere med venlige lemurer.

Selv om den især er kendt for sine vanddyr, kan du også møde nogle landlevende arter, såsom pattedyr, fugle og krybdyr. Og som om det ikke var nok, kan du nyde de shows og forestillinger, der tilbydes i denne meget komplette park, ligesom der er restauranter, kiosker og picnicområder, hvor du kan spise frokost eller tage en pause.

Praktiske oplysninger

 • Hvor: Calle Sierra Helada, s/n, 03503 Benidorm, Alicante.
 • Åbningsdatoer: Mundomar er åben fra april til 1. november. I månederne april, maj, september og oktober er parken dog ikke åben hver dag, så det anbefales at tjekke kalenderen på den officielle hjemmeside.
 • Åbningstider: normalt kl. 10.00 og lukker mellem kl. 18.00 og 19.00, afhængigt af årstiden.
 • Hvordan man kommer dertil: Du kan komme til parken med bil, tog eller bus. Hvis du køber din billet til Mundomar på TRAM-FGV-stationerne, får du en gratis returbillet med tog, bus eller sporvogn, og det er en ekstra oplysning.

5. Bo på det originale Magic Robin Hood

<figcaption href="image|size=medium|url=https://res.cloudinary.com/hello-tickets/image/upload/v1677192241/post_images/Benidorm/40735270263_cd4d59b1eb_k_Cropped.jpg|caption=Robin Hood & Little John|©Charles "The Disney Geniu">Robin Hood & Little John</figcaption></figure></figure><span data-type="non-translate-span" translate="no"></span>Den <a href="link|text=Magic Robin Hood|url=https://www.magicrobinhood.com/">Magic Robin Hood</a> ligger kun få kilometer fra Benidorm, og i modsætning til de tidligere er det ikke bare en <strong>vandforlystelsespark</strong>, men et ekstraordinært <strong>ferieområde</strong>, hvor du kan finde et <strong>stort udvalg af aktiviteter</strong> at lave, ligesom det er det ideelle sted at tilbringe et par fantastiske dage med familien.<span data-type="non-translate-span" translate="no"></span>Dette spændende sted er også det <strong>første feriested med en middelalderlig atmosfære</strong> i Europa. Og hvilken bedre plan kan man lave med de små end at leve en storslået oplevelse i en luksuriøs feriepark dedikeret til den maleriske karakter af <strong>Robin Hood</strong>?<span data-type="non-translate-span" translate="no"></span> Ud over at bo i sjove <strong>temahytter</strong> med al mulig komfort kan I nyde dens faciliteter, såsom <strong>restauranter</strong>, <strong>temabarer</strong>, <strong>spillelokaler</strong> udstyret med den nyeste teknologi og selvfølgelig dens spændende <strong>vandpark</strong>. I parken finder du blandt mange andre kilder til sjov store pools og høje <strong>vandrutsjebaner</strong>.<span data-type="non-translate-span" translate="no"></span> <h3 data-number="">Praktisk information</h3> <ul> <li><strong> <li><strong>Hvor det ligger</strong>: Camino Viejo de Altea, s/n - 03581 El Albir.</li> <li><strong>Openingsdatoer</strong>: Åbent hele året rundt. Vandlandet er dog muligvis ikke åbent for offentligheden i vintermånederne, så det anbefales at tjekke på den officielle hjemmeside, inden du booker.</li> <li><strong>Omgivelser</strong>: Magic Robin Hood er åbent 24 timer i døgnet.</li> <li><strong>Hvordan kommer man dertil</strong>: Den bedste måde at komme til Magic Robin Hood fra Benidorm er <strong>i bil</strong>, da der ikke er nogen direkte busforbindelse til feriestedet. Hvis du ikke har egen bil, har du dog også mulighed for at tage en bus til <strong>El Albir</strong> i kommunen <strong>Alfaz del Pi</strong>, og derfra tage en taxa eller en anden bus til parken.</li> </ul><span data-type="non-translate-span" translate="no"></span> <h2 data-number="">Hvad er det bedste tidspunkt at tage til en vandpark i Benidorm?</h2><span data-type="non-translate-span" translate="no"></span></span><figure><figcaption href="image|size=medium|url=https://res.cloudinary.com/hello-tickets/image/upload/v1677192558/post_images/Benidorm/2458012770_727214df51_b_Cropped.jpg|caption=Niagara Aqualandia Benidorm|©Aqualandia Benidorm">Niagara Aqualandia Benidorm</figcaption></figure></figure><span data-type="non-translate-span" translate="no"></span>Som tidligere nævnt, lukker vandparkerne <strong>dørene om vinteren</strong>, så hvis <a href="link|text=rejser til Benidorm fra oktober og frem|element=sc-319-3985">du rejser til Benidorm fra oktober og frem</a>, kan du desværre ikke nyde godt af denne sjove plan. <span data-type="non-translate-span" translate="no"></span> Hvad angår vejret i disse måneder, nyder Benidorm et <strong>middelhavsklima</strong>, hvor <strong>August er den varmeste måned</strong> med en gennemsnitstemperatur på omkring 31ºC. <strong>højsæsonen</strong> i Benidorm er i juli og august måned, så <strong>turistsæsonen</strong> er på sit højeste.<span data-type="non-translate-span" translate="no"></span>Med tanke på disse data vil det bedste tidspunkt at besøge en vandpark i Benidorm være i månederne <strong>maj, juni eller begyndelsen af september</strong>, da vejret vil være varmt nok til at nyde vandattraktionerne, og det vil endnu ikke være højsæson for turisterne, hvilket kan give dig ubehag ved at besøge parken, såsom lange køer for at komme op i forlystelserne. <span data-type="non-translate-span" translate="no"></span><h2 data-number="">Tips til at tage i en vandpark i Benidorm</h2><span data-type="non-translate-span" translate="no"></span><span><figure><figcaption href="image|size=medium|url=https://res.cloudinary.com/hello-tickets/image/upload/v1677192726/post_images/Benidorm/2457172609_541b532d8e_b_1_Cropped.jpg|caption=Black-Hole Aqualandia Benidorm|©Aqualandia Benidorm">Black-Hole Aqualandia Benidorm</figcaption></figure><span data-type="non-translate-span" translate="no"></span><span>Næstfølgende vil jeg dele en række tips med dig, så du under dit besøg i en vandpark er <strong>korrekt forberedt</strong> og kan nyde oplevelsen fuldt ud.<span data-type="non-translate-span" translate="no"></span></span></span><h3 data-number="">Køb din billet i forvejen</h3> Som nævnt i artiklen åbner vandparker kun i de varmere måneder, hvilket falder sammen med <strong>højsæsonen</strong> for turister. Derfor er det tilrådeligt at <strong>købe sin billet på forhånd</strong> for at undgå risikoen for at finde <strong>ingen ledige billetter</strong> eller at prisen er højere end normalt.<span data-type="non-translate-span" translate="no"></span></span></span><h3 data-number="">Klæd dig passende på til lejligheden</h3> Vejret i Benidorm i de måneder, hvor vandparkerne er åbne, er normalt varmt, selv om det kan blive køligere, når skumringen nærmer sig, hvis din rejse ligger i maj eller september, så hvis du gerne vil nyde <a href="link|text=nightlife in Benidorm|element=sc-319-3960">nattelivet i Benidorm</a>, er det tilrådeligt at medbringe en let jakke. <span data-type="non-translate-span" translate="no"></span>Det anbefales dog, at tøjet til et besøg i et vandland i Benidorm er <strong>køligt og sommerligt</strong>. Og selvfølgelig må du ikke glemme det vigtigste, nemlig <strong>badetøj</strong>. Hvad angår fodtøj, skal du ikke glemme at medbringe <strong>sandaler eller klipklappere</strong>, der kan blive våde, da du skal bruge dem for at komme ind i nogle af faciliteterne. <span data-type="non-translate-span" translate="no"></span> <h3 data-number="">Medbring ekstra tøj</h3> I et vandland er det ikke svært for dit tøj at blive vådt, og nogle gange tørrer din badedragt ikke helt. Derfor anbefaler jeg, at du <strong>medbringer ekstra tøj</strong>, så du kan skifte på toiletterne eller i omklædningsrummene, inden du forlader parken, så du undgår ulejligheden ved at skulle komme hjem med vådt tøj.<span data-type="non-translate-span" translate="no"></span></span></span><h3 data-number="">Medbring solcreme og solbriller </h3>Hvis du rejser til Benidorm i den varmere årstid, er der stor sandsynlighed for, at du på din tur vil blive ledsaget af en strålende sol, så <strong>medbring solbeskyttelse er vigtigt</strong> til denne aktivitet. Da du er nedsænket i vandet, vil det også være farligere at blive udsat for solen, så du skal passe på din hud så meget som muligt. <span data-type="non-translate-span" translate="no"></span>Solcreme bør være egnet til din hudtype og den tid, du vil blive udsat for solen, og solbriller bør have <strong>UV-beskyttelse</strong>, og det anbefales, at de også er polariserede.<span data-type="non-translate-span" translate="no"></span><span data-type="non-translate-span" translate="no"></span>.