10 ting at lave i Benidorm med børn

At rejse med børn kan føles som en udfordring, når man ikke ved, hvilke aktiviteter man kan lave sammen med dem. Det er derfor, jeg inviterer dig til at læse mere om, hvad man kan lave som familie i Benidorm.

Keyvis Montilva

Keyvis Montilva

9 minutters læst

10 ting at lave i Benidorm med børn

Letrero de Terra mitica |©Arianna Romagnoli

Costa Blanca er en turistdestination med et væld af naturlige attraktioner. Samtidig er den mest besøgte by i denne berømte spanske region også et sted, der egner sig til hele familien. Derfor er mange af de bedste ting, man kan lave i Benidorm, velegnede til en gruppe, der rejser med børn.

Så jeg råder dig til at fortsætte med at læse dette indlæg, hvis du vil have en mere konkret og præcis idé om den slags planer og aktiviteter, du kan nyde med børn under et besøg i byen med skyskrabere på den spanske middelhavskyst. Det vil være meget nyttigt for din logistiske planlægning såvel som for tilrettelæggelsen af dit budget.

1. Et besøg i vandlandet Aqualandia

Aqualandia|©Aqualandia Benidorm
Aqualandia|©Aqualandia Benidorm

Vandlande er en typisk attraktion i turistbyer, og hvis du tænker på de bedste vandlande i denne by, så vil Aqualandia altid være det forventede svar. Det skyldes både den store størrelse og kvaliteten af attraktionerne.

Parken har forskellige swimmingpools, nogle afslapningsområder, flere rutsjebaner til alle højder og størrelser og nogle underholdningsområder, så dine børn kan få mest muligt ud af deres adrenalin. Bemærk, at der også er et varieret gastronomisk tilbud, og at adgang til omklædningsrum, lægehjælp og parkering er inkluderet i entréprisen.

For mange turister, der besøger Benidorm hver sommer, er dette det bedste vandland i Spanien, mens andre anser det for at være et ret beskedent, men underholdende sted. Uanset hvad er det blandt de bedste vandlande i Benidorm og et sted, man ikke må gå glip af, hvis man planlægger en tur til byen med børn.

Detaljer af interesse:

 • Pris: Entreen koster omkring 40 euro for voksne, og børn mellem 4 og 12 år betaler normalt en mere fordelagtig rabat, som næsten altid ligger på omkring 20 %.
 • Åbningstider: Bemærk, at denne park kun er åben i sommersæsonen. Det vil sige fra midten af maj til begyndelsen af oktober, hvor åbningstiderne er fra kl. 10 til 20. Resten af året kan der være åbent i weekenderne.

Book dine billetter til Aqualandia Waterpark

2. En tur på jetski i Benidorms bugt

Poniente-stranden.|©CovBoy2007
Poniente-stranden.|©CovBoy2007

En tur på jetski langs en af strandene i den berømte Benidorm-bugt kan varmt anbefales, hvis du vil dele et underholdende øjeblik med dine børn, søskende eller nevøer og niecer. Denne type tur starter normalt fra både Levante- og Poniente-strandene og er en relativt kort tur i bugten.

På turen kan du nyde det smukke landskab fuld af skyskrabere samt de smukke klipper i Sierra Helada, som åbner den nordlige ende af byen. Det er også almindeligt, at denne type jetski-tur tager dig med til den lille og berømte ø Benidorm, og hvis du gør dig umage, kan du se nærmere på ikoniske steder i byen som balkonen ved Middelhavet eller bakken i den gamle bydel i Benidorm.

Husk, at det er en sikker og sjov aktivitet at lave med børn i alle aldre, så længe de kan holde fast i håndtagene på jetski 'en. Men hvis du er på udkig efter en mere komplet og familievenlig plan, hvor alle kan deltage på samme tid, er det bedst at vælge en bådtur rundt i Benidorm.

Detaljer af interesse:

 • Pris: Prisen er den samme uanset deltagernes alder eller højde, og gennemsnitsprisen for at leje en jetski er omkring 110 €.
 • Varighed: Denne type tur varer normalt ca. 30 minutter.

Jetski i Benidorm

3. En eftermiddagstur rundt i forlystelsesparken Terra Mitica

Benidorm Terra Mitica|©DEREK APPLETON
Benidorm Terra Mitica|©DEREK APPLETON

Forlystelsesparker er en succes i mange byer rundt om i verden, og i en by som Benidorm, der modtager så mange turister hele året, er det logisk, at der er mindst én, der er et benchmark for kvalitet og fornøjelse. Det er Terra Mytica, og det er bestemt et sted, du bør besøge, hvis du overvejer, hvad du skal lave med dine børn på en kort eller lang ferie i Benidorm

Temaet for dette sted har at gøre med en ret original idé. Det er en forlystelsespark, hvor attraktionerne er direkte inspireret af de gamle samfund i den vestlige verden. Colosseum, Akropolis i Athen eller en sø inspireret af Egypten er blot nogle af de attraktioner, der ledsages af rutsjebaner og elevatorture. Samt masser af live shows, der vil få dig til at føle, at du lever i oldtiden.

Jeg kan forsikre dig om, at dette er en af de bedste ting at lave med børn i denne by. Selvom det er en plan, der kan tage hele din eftermiddag, har du stadig en god del af dagen fri til at nyde de bedste ting at lave i Benidorm om aftenen.

Detaljer af interesse:

 • Pris: Prisen for en voksenbillet til denne forlystelsespark er normalt omkring €40 pr. person, mens børn mellem 4 og 12 år normalt betaler mere fordelagtige priser med 30% rabat.
 • Åbningstider**: Åbningstiderne** i denne park ligner mange andre attraktioner i Benidorm. Den er kun åben hele ugen i det sene forår og i de tidlige efterårsmåneder. Resten af året er der normalt åbent i weekenderne. Den er normalt åben fra kl. 10 til 20.

Køb dine billetter til Terra Mitica i Benidorm

4. Nyd en hurtig tur på en bananbåd

Folk rider på en bananbåd|©Alisson Dagsindal
Folk rider på en bananbåd|©Alisson Dagsindal

En bananbåd er et ret repræsentativt billede på sommersjov, og denne form for aktivitet er en god plan at dele med familien. Som du kan forestille dig, er det en af de aktiviteter, man skal se eller lave i Benidorm, hvis man rejser med børn. Især med dem, der er på udkig efter ekstrem spænding, og hvis det er dit tilfælde, vil du sikkert være interesseret i at vide, at dette er en sikker og passende plan for dem.

Husk, at det deles med en gruppe mennesker, der normalt spænder mellem fem og 10 deltagere. Der er også det faktum, at det faktisk anbefales eller kræves i nogle tilfælde, at kun børn over syv eller otte år deltager. Som med resten af vandaktiviteterne i denne by kan du være sikker på, at servicen inkluderer den redningsvest og hjelm, du skal bruge for at beskytte dig selv og børnene.

I løbet af sommeren er denne type tur, hvor man skal holde godt fast for ikke at falde af bananbåden, en af de bedste ting at lave i Benidorm. Det er derfor, det er almindeligt at se mere end én gruppe deltage i denne type tur, når man besøger en af strandene i byen.

Detaljer af interesse:

 • Pris: Gennemsnitsprisen for en tur i bananbåd er omkring 38 € pr. person. Deltagerens alder er irrelevant for prisen på denne service.
 • Varighed: Den mest almindelige varighed af denne type tur er mellem 10 og 15 minutter. Det er mere end nok tid til at få mest muligt ud af oplevelsen.

5. En cykeltur på Benidorms veje

Mennesker på cykler|©Agustín Navarro2011
Mennesker på cykler|©Agustín Navarro2011

En sportsaktivitet kan også være en god situation at lave med børn på en tur til Benidorm, især hvis I er en familie, der er vant til denne type situation. Hvis det er tilfældet, kan jeg ikke lade være med at anbefale, at I tager en cykeltur på en af vejene i nærheden af denne smukke kystby i Valencia-regionen.

Husk på, at mange af disse ture er ret krævende, da de vælger veje, der vil tage dig cirka 40 km. Der er kortere muligheder, der kan anbefales, selvom en plan som denne er meget interessant for familier, der normalt cykler med deres børn.

Det mest almindelige er, at betalingen for turen inkluderer ledsagelse af en specialiseret guide samt leje af cyklen og alt sikkerhedsudstyret. Det er en af de bedste aktiviteter at lave i Benidorm i december, da temperaturen er gunstig nok til at gøre turen til en mere behagelig og fornøjelig oplevelse.

Som du kan forestille dig, er det vigtigt, at barnet kan styre en landevejscykel, og derfor er det mest almindeligt, at denne aktivitet kun er tilladt for børn over otte år.

Detaljer af interesse:

 • Pris: Den normale pris for denne type cykeloplevelse er omkring 40 euro pr. person. Selvom det er muligt, at børn mellem 8 og 15 år betaler lidt mindre.
 • Varighed: Turens længde afhænger af ruten, men det er almindeligt, at nogle af dem varer mere end fem timer i deres helhed.

Nyd en cykeltur i Benidorm

6. En kajak- og snorkeltur i Jávea

Smilende mand i en kajak|©Pixabay
Smilende mand i en kajak|©Pixabay

Som en destination på Costa Blanca er det logisk, at mange af de aktiviteter, der er egnede for børn, er relateret til stranden og nydelsen af havet. Netop derfor er en udflugt, der inkluderer en kajaktur og en snorkeltur til nabokommunen Javea, en af de bedste ting at gøre for dem, der rejser til Benidorm med de små.

I denne type planer kan du forvente at blive ledsaget af en guide samt at få alt det udstyr, du skal bruge for at nyde aktiviteterne. Oftest er kajakaktiviteter i og omkring Benidorm reserveret til La Granadella-stranden på grund af det klare og rolige vand og nærheden til klipperne i Javea.

Hjemrejsen fra Benidorm er normalt også inkluderet, selvom der normalt er et mødested, som er tilgængeligt for alle deltagere.

Detaljer af interesse:

 • Pris: Prisen for en oplevelse som denne er ca. 45 euro pr. person. Børn under 18 år betaler normalt en lavere pris.
 • Varighed: Kajakturen i snorkelsessionen varer normalt cirka to timer. Derudover er transporten fra Benidorm nogle gange ikke inkluderet i prisen.

7. Et besøg på de fleste af byens strande

Stole foran stranden|©Juan Santacreu
Stole foran stranden|©Juan Santacreu

Hvis de smås lyst til at nyde stranden og lege i havet er så stor, at de ikke kan vente på en biltur til et andet område, så skal du begynde at besøge de forskellige strande, der findes i Benidorm. Levante og Poniente er de to mest berømte for deres store vidder, men der er også andre bugter i nærheden, som måske fanger dit øje, hvis du kommer tidligt nok til at få en plads.

Til gengæld skal du vide, at et familiebesøg på stranden er en af de bedste ting at lave i Benidorm i september. Det skyldes, at tilstrømningen af turister er faldet drastisk i denne sommermåned, og det giver mulighed for at nyde det offentlige rum på en meget mere rolig måde.

8. Mød dyrene i Mundomar

Delfiner laver akrobatik|©Andrey Glazunov
Delfiner laver akrobatik|©Andrey Glazunov

Mundomar er en forlystelsespark med en lang række eksotiske havdyr, og den ligger lige ved siden af vandlandet Aqualandia. Hvis du beslutter dig for at besøge den, vil du støde på nogle virkelig imponerende skabninger som søløver, flaskedelfiner og pingviner.

Husk på, at dette er en af de bedste ting at lave med børn i Benidorm i oktober, da turistmængderne er faldet i en sådan grad, at du ikke behøver at stå i kø for at nyde attraktionerne og begivenhederne i denne lille, men underholdende park.

Detaljer af interesse:

 • Pris: Voksenbilletter til Mundomar koster normalt omkring 31 euro, mens børn under 18 år normalt betaler omkring 25 euro.
 • Åbningstider: Mundomar er en forlystelsespark, der er åben året rundt, og hvis du ønsker at besøge den uden for sommerperioden, skal du gøre det på lørdage og søndage fra kl. 10 til 18.30.

9. Du kan også lære faunaen og floraen i Terranatura at kende

Kvinde med en fugl på armen|©Raphaël Quinet
Kvinde med en fugl på armen|©Raphaël Quinet

Når man ved, at Benidorm er en stor turistdestination om sommeren, giver det mening, at der også er andre parker, som er et familiebesøg værd, især når man rejser med små børn. Terra Natura og Aquanatura er to af dem, og førstnævnte er en oplevelsespark, hvor besøgende har mulighed for at komme helt tæt på det habitat, som et stort antal dyr lever i til daglig.

I denne park er der arter fra tre kontinenter, herunder løver, tigre, elefanter, næsehorn, jaguarer, krokodiller og et væld af andre store planteædere og husdyr. I mellemtiden er Aquanatura et andet søstersted, som er designet til børneunderholdning i bedste vandlandstil.

Begge steder kan indgå i en todages tur til Benidorm, hvis det er en prioritet for dig at finde alternativ børneunderholdning.

Detaljer af interesse:

 • Pris: Du kan købe en kombineret billet til begge parker for ca. 40 € pr. voksen og ca. 30 € pr. barn under 12 år.
 • Åbningstider**:** Dette er også en park, der normalt er åben i højsæsonen. Det vil sige fra midten af maj til midten af oktober. Resten af året er der kun åbent i weekenderne.

Book kombinerede billetter til Terra Natura

10. En legesession i La Aigüera-parken

La Aigüera-parken|©rita213
La Aigüera-parken|©rita213

Denne berømte og centralt beliggende park i byen Benidorm er et fremragende alternativ, hvis du leder efter et sikkert og behageligt sted, hvor dine børn kan løbe frit og have det sjovt, som de er, små børn, der leder efter frihed i deres ferie.

Dens strategiske placering gør den tilgængelig med Benidorms Hop On Hop Off-busser. Nogle vigtige steder som rådhuset eller den berømte Plaza Triangular ligger kun et par meter væk.

Du kan komme gratis ind, og det er en god plan at inkludere i en byrundtur i byen, hvis du vil veksle med det som en aktivitet, der også er interessant for de små i huset.