10 Ting At Lave I Bangkok Om Aftenen

Bangkoks natteliv er meget aktivt, du kan besøge natmarkederne, nyde street food eller tage et cruise på Chao Phraya-floden. Læs videre for at finde ud af mere!

Andressa García

Andressa García

10 minutters læst

10 Ting At Lave I Bangkok Om Aftenen

Vista de la ciudad por la noche |©cle_mobil

Om natten i Bangkok er der masser af fantastiske aktiviteter at tage sig til i byen. Du kan besøge natmarkederne, såsom Patpong Market og Asiatique Market; eller hvis du vil have en mere populær plan, kan du nyde god mad i Chinatown eller tage et krydstogt på Chao Phraya-floden.

Uanset hvilken plan du vælger for at opleve nattelivet i Bangkok, vil du nyde det, for det er uden tvivl noget af det bedste, du kan se og gøre i Bangkok, når du går rundt i byen om natten. En anden plan, du ikke må gå glip af, er at tage ud og nyde byens tagbarer.

1. Besøg Wat Arun-templet, og beundr dets oplyste skønhed

Wat Arun om natten|©YH Lim
Wat Arun om natten|©YH Lim

Hvis det om dagen er fantastisk at besøge Wat Arun, som er et af de bedste templer i Bangkok, vil du elske det om natten. Fra skumringen til sent om aftenen er templet oplyst, og en af de bedste måder at se det på er ved at gå ombord på en færge på Chao Phraya-floden, som sejler dig direkte til templet. For at se det i al sin pragt kan du enten se det nedefra eller gå op ad trapperne for at se byen fra toppen.

Du vil elske templets oplyste udsmykning, som blander farverne guld og hvid, der reflekteres i floden. Det er uden tvivl en betagende udsigt, som du ikke vil gå glip af, og som du ikke må gå glip af at fotografere. Templet er åbent indtil kl. 20.00 hver dag. Det har også flere bygninger og strukturer, du kan besøge, en af dem er krystalflaskepavillonen og porcelænspavillonen, hvor du kan se en stor samling af kinesisk porcelæn.

Detaljer af interesse

 • Pris: For at komme om bord på færgen skal man betale omkring 54 euro pr. person, og for at besøge templet koster det normalt omkring 3 euro pr. person.
 • Åbningstider: Templet er åbent til omkring kl. 20.00 hver dag, så du kan besøge stedet i de tidlige aftentimer.
 • Beliggenhed: Dette tempel ligger på 34 Thanon Arun Amarin i Thonburi-området.

Book en guidet tur i Bangkok

2. Nyd den oplyste by fra et krydstogt på Chao Phraya-floden

Natbåd|©Petr Petrov
Natbåd|©Petr Petrov

Mere end bare at se et enkelt tempel, er en af de bedste planer om natten at tage med på en af de bedste krydstogtture i Bangkok, en af dem, der tager dig langs Chao Phraya-floden, for at nyde Bangkoks seværdigheder om natten og oplyst. På denne type tur kan du ikke kun udforske floden, men også se nogle af byens templer og attraktioner, der ligger på dens bredder.

Et sceneri, du ikke må gå glip af, er silhuetten af byen Bangkok, mens du nyder en dejlig middag med drinks og levende musik. Det bedste ved denne type tur er, at hvis du vil, kan du stoppe ved nogle af de flydende markeder for at købe souvenirs og smage lokal mad.

Hvis du rejser til Bangkok i april, må du heller ikke gå glip af muligheden for at tage en af disse ture for at nyde panoramaudsigten over fyrværkeriet under det thailandske nytår. Et andet interessant sted, du vil se under turen, er Mahanakorn Tower, som er en af de højeste bygninger i byen, og om natten kan du se det fuldt oplyst.

Detaljer af interesse

 • Pris: For en natlig bådtur på Chao Phraya-floden skal du betale omkring 25 euro pr. person.
 • Varighed: Denne tur varer normalt ca. 2 timer.
 • Sted: Hele turen finder sted på Chao Phraya-floden.

Book et dinner cruise i Bangkok

3. Oplev nattelivsatmosfæren på Patpong Market

Patpong nat|©David Yap
Patpong nat|©David Yap

Patpong natmarked er et populært sted for både lokale og besøgende, og det ligger meget tæt på Silom-distriktet. Hvis der er noget, du vil bemærke ved dette sted, er det boderne, der sælger tøj, smykker, souvenirs og andre ting, hvilket gør det til det perfekte sted at shoppe souvenirs fra din rejse. Markedet er åbent mellem kl. 18.00 og midnat, så det er en ideel mulighed, hvis du vil opleve nattelivet.

En ting, du bør vide om dette sted, er, at da det er et populært marked, er der ofte mulighed for svindel eller røverier, men ud over det kan du købe en lang række varer Patpong Night Market. Efter dit besøg på markedet kan du købe autentiske thailandske souvenirs eller endda mærketøj og ure. Hvis du er på udkig efter noget autentisk, kan du vælge mellem en række kunsthåndværksprodukter lavet af træ eller keramik, eller du kan købe antikviteter og malerier af lokale kunstnere.

Hvis du vil have en drink eller en bid mad under din tur, kan du også finde barer, restauranter og natklubber indenfor. Markedet byder også på et bredt udvalg af street food. Jeg anbefaler dog, at man tager til dette område med en guide midt i en af de bedste Bangkok-ture, for Patpong er også kendt for at huse stripbarer og lignende steder, så det har etableret sig som et lidt farligt sted.

Detaljer af interesse

 • Pris: Hvis du ser stedet på egen hånd, skal du ikke betale noget. Hvis du tager en guidet tur i området, skal du betale omkring 15-20 euro pr. person, og du skal måske betale lidt mere, hvis du tager en nattur.
 • Åbningstider: Markedet er åbent dagligt mellem kl. 18.00 og midnat.
 • Beliggenhed: Markedet ligger i begyndelsen af Silom Street.

4. Få en drink på toppen af en skyskraber i Sky Bar

Natudsigt fra restauranten|©kittikorn nimitpara
Natudsigt fra restauranten|©kittikorn nimitpara

Hvis du vil have en plan med alkohol og et par panoramaudsigter, anbefaler jeg at gå op i en af Bangkoks bedste skyskrabere for at se byen fra oven. Et godt sted at gøre det er helt sikkert Sky Bar, som ligger på Lebua Hotel. Det er en berømt tagbar, der ligger på toppen af en 63-etagers skyskraber, så du kan forestille dig den spektakulære panoramaudsigt over byen, som du vil kunne nyde derfra.

Den er også kendt for sin elegante og eksklusive atmosfære. Under dit besøg på dette sted har du mulighed for at nyde et bredt udvalg af drinks og internationale retter, så det er helt sikkert et godt sted at starte en gastronomisk tur i Bangkok. Du må ikke gå glip af at tage fantastiske billeder fra højden af denne bar.

Når du besøger Sky Bar, skal du huske på, at stedet er ret populært blandt berømtheder og eksklusive besøgende, så du vil sandsynligvis finde en kø for at komme ind, og mad og drikke har en tendens til at koste lidt mere end på andre lignende steder.

Interessante detaljer

 • Pris: For at komme ind på dette sted skal du betale omkring 400 bath, hvilket svarer til omkring 12 euro pr. person.
 • Åbningstider: Baren er åben mellem 18:00 og 1:00 hver dag.
 • Beliggenhed: Sky bar ligger på 63. etage i Lebua State Tower, på hjørnet af Silom og Charoen Krung Road.

5. Tag en natlig tur med tuk-tuk

parkeret tuk tuk|©Minh Nhat
parkeret tuk tuk|©Minh Nhat

En af de aktiviteter, man bare må gøre i byen, er at tilmelde sig en tuk tuk-tur i Bangkok om natten. Denne oplevelse vil tage dig med på opdagelse i nogle af byens mest utrolige seværdigheder, oplyst af tusindvis af LED-lys, der gløder i nattens mørke. Blandt de steder, hvor du kan nyde de oplyste steder, er Mahanakorn-tårnet, Buddha-templerne og andre lignende steder.

De fleste af disse tuk tuk-ture i byen tager dig med til templer, markeder og traditionel mad i Bangkok. Det er helt sikkert en aktivitet, der vil få dig til at opleve byens magi om natten. Og på denne tur kan du endda smage lækker thaimad.

Detaljer af interesse

 • Pris: En tuk tuk-tur rundt i byen kan koste omkring 20 til 25 euro pr. person.
 • Tid: Denne tur gennemføres om natten, men du skal koordinere det nøjagtige tidspunkt med din guide.
 • Placering: Turen vil være over hele byen.

6. Nyd det livlige natteliv på Khao San Road

Khao San Road|©Tosterr
Khao San Road|©Tosterr

Khao San Road er en af de mest livlige gader i Bangkok, så om natten er den et fantastisk sted at nyde det pulserende og mangfoldige natteliv. Langs denne gade finder du adskillige barer, klubber og restauranter at vælge imellem, samt gadesælgere, hvor du kan købe mad og souvenirs. Om dagen er det en god destination at tage med på en cykeltur rundt i byen, men om natten er det perfekt til at nyde feststemningen og møde nye mennesker.

Du kan danse natten lang på en af de mange klubber med elektronisk musik, eller du kan nyde en drink på en udendørs bar. Hvis du foretrækker en mere travl atmosfære, kan du måske tjekke Khao San Road, som altid er fyldt med turister og lokale. Hvis du er backpacker eller gerne vil spare nogle penge på din overnatning, er dette et område, du bør overveje at bo i.

Interessante detaljer

 • Pris: Du behøver ikke betale noget for at nyde dette sted natten over. Hvis du vil tage en cykeltur for at se stedet i løbet af dagen, skal du betale omkring 20 euro pr. person.
 • Tid: Jeg anbefaler, at du nyder nattelivet fra sent om aftenen, fra kl. 19.00 og frem.
 • Beliggenhed: Underholdningen er spredt ud over hele Khao San Road.

Book en cykeltur i Bangkok

7. Spis og shop på Asiatique The Riverfront Night Market

Asiatique: The Riverfront|©Ronit Bhattacharjee
Asiatique: The Riverfront|©Ronit Bhattacharjee

Hvis et besøg på et natmarked ikke var nok, så skal du tjekke Asiatique The Riverfront natmarked, du vil elske det, fordi det er en fantastisk mulighed for spisning og shopping. På dette marked kan du faktisk finde mange muligheder for at købe traditionelt thailandsk kunsthåndværk og andre interessante produkter. Du kan også finde fantastiske spisesteder.

Og når det kommer til spisning, skal du vide, at på Asiatique The Riverfront Night Market finder du ikke kun flere boder med thailandsk mad og drikke, men de har også en bred vifte af internationale delikatesser at tilbyde dig.

Desuden bliver atmosfæren om natten endnu mere levende og underholdende, fordi du finder levende musik, gadeforestillinger og andre aktiviteter for enhver smag. Hvis det ikke er nok, kan du også tage en tur i det gigantiske pariserhjul ved siden af markedet, hvorfra du kan nyde panoramaudsigten over byen og Chao Phraya-floden.

Interessante detaljer

 • Pris: Du skal ikke betale noget for at komme ind på Asiatique The Riverfront Night Market, men du skal betale for dit forbrug.
 • Åbningstider: Markedet er åbent dag og nat, men for at nyde gadeunderholdningen og den festlige atmosfære anbefaler jeg, at man tager derhen om aftenen.
 • Beliggenhed: Markedet ligger på de tidligere dokker for Bangkoks East Asiatic Company, som selv ligger ved bredden af Chao Phraya-floden.

8. Tag en aftentur i Lumpini Park, og se en udendørs biograf

Lumpini Park om natten|©rung sirapat
Lumpini Park om natten|©rung sirapat

Tro det eller ej, men hvis du vil nyde en meget roligere plan i byen, kan jeg anbefale dig at gå en dejlig tur og udforske den oplyste natur i Lumpini Park. Denne park er også ideel til gå- og vandreture på de mange stier, selv om natten. Du kan også benytte lejligheden til at kigge på stjerner og nyde nattestemningen.

Her kan du tage en tur rundt om søområdet og springvandene. Hvis du har lyst til fysisk aktivitet, kan du endda deltage i de Tai Chi-sessioner, der er arrangeret i parken om natten. En anden interessant aktivitet, du kan lave i parken efter mørkets frembrud, er at deltage i udendørs biografsessioner. Det bedste er, at disse filmvisninger er gratis og især finder sted i weekenderne.

Interessante detaljer

 • Pris: Du skal ikke betale noget for at komme ind i parken, indgangen er gratis.
 • Åbningstider: Parken er åben mellem 4:30 og 21:00, hver dag.
 • Beliggenhed: Denne park ligger nærmere bestemt på 139/4 Thanon Witthayu, Khwaeng Lumphini, Khet Pathum Wan, Krung Thep Maha Nakhon.

9. Besøg Chatuchak natmarked

marked Bangkok|©Manjik.photography
marked Bangkok|©Manjik.photography

Hvis der er et sted, du skal besøge om natten, er det Chatuchak Night Market, som er kendt som et af de største og mest populære markeder i Thailand takket være sine mere end 15.000 boder, der sælger alle slags produkter, både thailandske og internationale.

Inde på markedet kan man købe tøj, kunsthåndværk og mad, men markedet er så stort, at det er meget nemt at fare vild, så en af anbefalingerne er at tage en hurtig rundtur på stedet, før man begynder at shoppe, så man kan finde rundt og undgå at fare vild. Og hvad angår shopping, er der en pudsig ting ved dette marked, nemlig at den bedste pris for de produkter, du får, afhænger af dine forhandlingsevner, så det er bedst at forhandle og sammenligne priser, før du køber.

Interessante detaljer

 • Pris: Du skal ikke betale noget for at komme ind på dette marked, men indenfor skal du betale for alt, hvad du forbruger eller ønsker at købe.
 • Åbningstider: Chatuchak Night Market er åbent mellem kl. 10.00 og 18.00.
 • Beliggenhed: Det ligger i området ved MRT Chatuchak metrostation i Bangkok, og der er flere muligheder for offentlig transport.

10. Se en traditionel thailandsk teaterforestilling på Sala Chalermkrung-teatret

Det kongelige teater Chalermkrung|©piggymonster
Det kongelige teater Chalermkrung|©piggymonster

En anden mulighed for at nyde lidt af byens natteliv er at overvære en khon-forestilling på Sala Chalermkrung. Det er en af de to typer traditionelt teater i Thailand, og det er det perfekte sted at nyde denne traditionelle kunstform, som blander de farverige traditionelle masker og kunstfærdige kostumer med thailandsk dans, som viser omhyggelige dansetrin og levende musik.

Hvad angår teatret, skal du vide, at det har været i drift siden 1933 og har præsenteret nogle af landets bedste traditionelle teater- og danseproduktioner. Dette teater er et populært sted for både lokale og turister, så du bør helt sikkert inkludere det i din tur til Bangkok by night.

Detaljer af interesse

 • Pris: Du skal betale omkring 15 euro pr. person for at se forestillinger på dette teater.
 • Åbningstider: Selvom åbningstiderne for guidede ture er mandag til søndag mellem kl. 10.00 og 18.00, kan du nyde forestillingerne på dette sted om aftenen.
 • Beliggenhed: Teatret ligger på adressen 66 Chalermkrung Hall, Charoen Krung Road og Wang Burapha Phirom, Phra Nakhon District.

Køb billetter til Calypso Cabaret