Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Bedste Ture I Bangkok

Bangkok gemmer på smuk natur, fantastisk kultur og lækker mad - book en tur og rejs direkte til Thailand for at få en fantastisk tid!

Ana Caballero

Ana Caballero

10 minutters læst

Bedste Ture I Bangkok

Mercado flotante en Bangkok|© Frida Aguilar Estrada

Thailand har været det mest populære rejsemål for unge turister i de senere år. Bangkok, hovedstaden i dette land, er blevet den mest besøgte by takket være de mange forskellige destinationer og aktiviteter, den tilbyder. Dens officielle navn er Krung Thep Mahanakhon.

Blandt så mange muligheder for at nyde det bedste, Bangkok har at byde på, anbefaler jeg at tage på ture. Du vil finde en række muligheder for at komme rundt i byen og ikke gå glip af noget. Du vil også kunne nyde god thailandsk mad.

1. Privat guide i Bangkok og omegn: personlig tur

Mennesker på vandring i naturen|© Kentaro Toma
Mennesker på vandring i naturen|© Kentaro Toma

Hvis du er en velinformeret turist, har du sikkert flere destinationer i tankerne, som du gerne vil udforske. I så fald anbefaler jeg, at du hyrer en privat guide og viser ham eller hende dine interessante steder. På den måde vil denne professionelle guide tage dig direkte til de steder, du ønsker. Disse ture koster i gennemsnit 60 euro og varer cirka otte timer.

Nogle af de mest populære steder på disse ture inkluderer Grand Palace og det flydende marked. Du kan også besøge Bangkoks livlige kvarterer og smage på lokal mad. Bemærk venligst, at alt, hvad du spiser under turen, er for egen regning. Det er almindeligt, at turister også tilbyder mad til deres guide.

Du kan også besøge byens bedste templer, herunder Wat Po og Wat Arun. Andre steder at besøge inkluderer Jim Thompson House, Khaosan Road og meget mere. Entré til museer og templer er for egen regning, og det samme gælder transport.

Du skal også huske på, at denne type tur ikke inkluderer privat transport, men at din guide vil fortælle dig, hvilken offentlig transport du skal tage. Du vil også være nødt til at gå, især hvis de steder, du besøger, ligger tæt på hinanden.

Detaljer af interesse

 • Pris: omkring 60 €.
 • Varighed: ca. 8 timer.
 • Transportmiddel: Du tager offentlig transport og går rundt i byen.
 • Fordele ved denne mulighed: Du vil kunne gå rundt i byen og besøge de steder, du vælger, og din guide vil ledsage dig hele tiden.
 • Ulemper ved denne mulighed: Det er bedre at lave lidt mere research, før du hyrer denne service, så du ved, hvilke steder du skal besøge. Du kan dog bede din guide om at udpege de bedste muligheder.

Book en privat tur i Bangkok

2. Bangkok by night: templer, markeder og spisning i en tuk tuk

Wat Phra Kaeo om natten|©Heiko S
Wat Phra Kaeo om natten|©Heiko S

En af de bedste ting at lave om natten i Bangkok er en tuk tuk-tur. Tuk tuk-ture koster i gennemsnit 75 euro og varer omkring fire timer. For at starte skal du møde din guide på den station, han eller hun beder dig om at gå til. Det er som regel Krung Thonburi, ved Green Line-udgangen.

Det første, du gør på en aftentur, er at hoppe på en tuk-tuk. En tuk-tuk er en motoriseret trehjulet cykel, som er meget populær i mange asiatiske lande. Ombord ser du byen, dens templer og skyskrabere oplyst.

Med dette transportmiddel besøger du forskellige destinationer som markeder, paladser og endda de travle gader i Chinatown. Der kan du finde steder at spise autentisk thailandsk fastfood og endda nyde en lækker dessert. Din guide vil hele tiden fortælle dig vigtige detaljer og fakta om alle de steder, du besøger.

Bemærk venligst, at denne tur ikke inkluderer indgang til de forskellige templer, men at du selv er ansvarlig for dem. Når turen er slut, vil din guide køre dig tilbage til udgangspunktet eller til den nærmeste station for offentlig transport til det hotel, hvor du bor.

Detaljer af interesse

 • Pris: omkring 75 €.
 • Varighed: ca. 4 timer.
 • Transportmiddel: tuk tuk.
 • Fordele ved denne mulighed: Du får mulighed for at opleve Bangkok by night og en af byens mest populære transportformer.
 • Ulemper ved denne mulighed: Indgang til de besøgte steder er ikke inkluderet.

Book en gastronomisk tuk tuk-tur

3. Markedstur med madlavningskursus plus frokost eller middag

Bangkoks marked|©Mallory Parkington
Bangkoks marked|©Mallory Parkington

Kan du lide thailandsk mad? Hvis du svarede ja, bør du tilmelde dig denne madlavningskursustur i Bangkok. Der er ingen bedre måde at lære om en kultur på end gennem dens køkken. Denne type oplevelser koster normalt i gennemsnit 40 euro og varer cirka fire timer.

Madture i Bangkok er dagens orden. Men for at gøre dem mere interessante, er der madlavningskurser inkluderet. For at starte denne tur skal du først møde din guide og gruppe et bestemt sted i byen. Derfra kan du tage til det nærmeste marked.

Her vil din guide og kok fortælle dig, hvilke ingredienser du skal købe. Du vil blive fascineret af at se alle de butikker og ingredienser, du kan vælge imellem. Så er det tid til at gå i køkkenet, hvor magien sker. Fra en liste på 20 retter kan du vælge de fem, der fanger dit øje. Det er blandt andet stegt ris med ananas, grøn karry og sursød kylling.

Når du har valgt, hvad du vil tilberede, giver kokken dig de instruktioner, du har brug for. Når du er færdig, kan du nyde en lækker frokost eller middag, afhængigt af hvornår på dagen du tager denne tur. Det vil være en god anledning til at dele med andre turister, før du vender tilbage til dit hotel eller fortsætter med at nyde byen.

Detaljer af interesse

 • Pris: omkring 40 €.
 • Varighed: ca. 4 timer.
 • Transportmiddel: vandretur.
 • Fordele ved denne mulighed: Du kan lære, hvordan man tilbereder thailandske retter.
 • Ulemper ved denne mulighed: Du kommer ikke til at se mange dele af byen. Anbefales heller ikke, hvis du ikke kan lide at lave mad.

Book et madlavningskursus i Bangkok

4. Bangkoks flydende marked og jernbanemarked, kokosnød og saltværksted

Flydende marked|©Eduardo Gibba
Flydende marked|©Eduardo Gibba

Har du nogensinde set et flydende marked? Det får du i hvert fald i Bangkok! Din guide tager dig med ud og ser dem, og du lærer også, hvordan nogle af byens kokos- og saltværksteder fungerer. Hele oplevelsen koster i gennemsnit 40 euro og varer cirka syv timer.

En tur til Bangkoks flydende markeder er et must på dit besøg i Bangkok. For at komme rundt skal du møde din guide på et aftalt sted. Han eller hun vil fortælle dig, hvilken transport du skal tage for at komme til det sted, hvor du går om bord på en båd, der fører dig til Damnoen Saduak flydende marked.

Du kan tage en bådtur og derefter gå rundt på markedet. Så er det tid til at besøge jernbanemarkedet. Når du besøger disse steder, får du mulighed for at lære om den lokale kultur og se, hvordan de lokale opfører sig. Du vil også kunne tage en souvenir med hjem, når du kommer hjem.

De sidste stop er normalt de små værksteder, hvor der laves kokossukker og salt. Du kan få en smagsprøve og lære om alt det arbejde, disse mennesker udfører. Til sidst kører din guide dig tilbage til udgangspunktet eller sætter dig af ved det sted, der ligger tættest på dit hotel eller din næste destination.

Interessante detaljer

 • Pris: omkring 40 €.
 • Varighed: ca. 7 timer.
 • Transportmiddel: båd og vandretur.
 • Fordele ved denne mulighed: Du vil kunne se steder, der ikke findes i andre dele af verden.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du bliver søsyg af at rejse med båd, er dette måske ikke den bedste mulighed for dig.

5. Middagskrydstogt på Bangkoks Chao Phraya-flod

Flodkrydstogt i Bangkok|©eGuide Travel
Flodkrydstogt i Bangkok|©eGuide Travel

Et flodkrydstogt i Bangkok er en unik oplevelse, du skal have i Bangkok. Turen foregår på Chao Phraya-floden, og for at komme dertil skal du møde din guide et sted, der er aftalt på forhånd. Prisen for dette krydstogt er i gennemsnit €50, og det varer i gennemsnit tre timer.

Fra mødestedet fører din guide dig til molen, hvor du går om bord på en luksuriøs båd. Du kan sidde i de komfortable sæder eller slentre rundt på dækket og beundre byen, mens solen går ned. Efterhånden som turen skrider frem, vil din guide udpege de steder, der kan ses derfra. Højdepunkterne omfatter Morgengryets Tempel og Grand Palace.

På et tidspunkt under turen kan du nyde den store buffet med thaimad, der er inkluderet i denne tur. Du vil kunne spise lækre retter og endda desserter ved denne fantastiske middag. Du får endda mulighed for at lytte til den melodiøse musik fra et liveband eller lokale gæstekunstnere.

På denne tur kommer du også under Royal Barges National Museum Bridge, samt Asiatique Museum The Riverfront og Phra Sumen Wat Rakang Kositaram Fort, blandt andre steder. Ved slutningen af turen vender du tilbage til molen, så du enten kan vende tilbage til dit hotel eller fortsætte med at nyde natten i Bangkok med andre livlige planer.

Detaljer af interesse

 • Pris: omkring 50 €.
 • Varighed: ca. 3 timer.
 • Transportmiddel: båd.
 • Fordele ved denne mulighed: Du kan nyde en lækker thailandsk buffet og en natlig udsigt over byen.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du har tendens til at blive søsyg på bådture, er dette måske ikke den bedste mulighed for at lære Bangkok at kende.

Book et dinner cruise i Bangkok

6. Bambuscykeltur i skumringen for at se ildfluerne danse

Bambuscykel|©orangebrompton
Bambuscykel|©orangebrompton

Kunne du tænke dig at se et naturligt skue bestående af tusindvis af ildfluer? I Bangkok kan du se det på en cykeltur i skumringen. Denne oplevelse koster i gennemsnit 60 euro og varer cirka fem timer. Bare mød din guide på et bestemt sted, tag din cykel og start turen.

Cykelture i Bangkok er meget populære og efterspurgte. På denne tur får du mulighed for at cykle på en cykel lavet af bambus- har du nogensinde set en, vil du elske den! Det er sikre og miljøvenlige køretøjer, som vil hjælpe dig med at lære byen at kende.

Hvis du vil se ildfluerne, som er populære i byen, så bør du tage denne tur om natten. Turen tager dig normalt gennem hovedstadens baggader, indtil du når en restaurant nær Chao Phraya-floden. Her kan du nyde en middag, som er inkluderet i turens endelige pris. Efter middagen kan du fortsætte turen derhen, hvor din guide beder dig om at gå.

Bemærk venligst, at du kun kan se ildfluerne, hvis du rejser til Bangkok mellem maj og december. På andre årstider vil du kunne tage den samme tur, men du vil ikke kunne se ildfluerne. En flaske vand og en sikkerhedshjelm er inkluderet i turen.

Interessante detaljer

 • Pris: omkring 60 €.
 • Varighed: ca. 5 timer.
 • Transportmiddel: bambuscykel.
 • Fordele ved denne mulighed: Du vil kunne opleve byen på en bambuscykel og interagere med Bangkoks natur.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du ikke ved, hvordan man cykler, ville det være bedre at tage en anden type tur.

Book en cykeltur i Bangkok

Hvad skal man medbringe til en tur i Bangkok?

pige med kuffert|© Rui Silvestre
pige med kuffert|© Rui Silvestre

Når du rejser til Bangkok, skal du være opmærksom på, at klimaet året rundt er varmt, og at luftfugtigheden normalt er høj. Det skyldes, at byen gennemstrømmes af Chao Phraya-floden. Hvis du vil mærke mindre varme under dit ophold, er januar den bedste tid på året at besøge Bangkok.

Jeg anbefaler dog, at du undersøger lidt mere for at se, om der er aktiviteter eller festivaler, der afholdes i en anden måned. Uanset hvilken tid på året du rejser, skal du huske, at det tøj, du har på, skal være let og køligt. På den måde vil du kunne gå i fred og ikke få det for varmt.

Hvis du rejser i regnfulde måneder, må du ikke glemme at medbringe en paraply. På den anden side må du ikke glemme solcreme og altid have en flaske vand ved hånden. Det er også en god idé at have kontanter ved hånden i lokal valuta, så du lettere kan give drikkepenge eller betale for service.

Tips til at rejse rundt i Bangkok

Mennesker på gaden i Bangkok|©Tautvaldas Tumenas
Mennesker på gaden i Bangkok|©Tautvaldas Tumenas

En af de ting, du bør vide om Bangkok, er, at det betragtes som respektløst at købe Buddha-souvenirs. Du vil endda se reklametavler, der forklarer dette. Hvis du vil have en souvenir med hjem, er det bedst at tage et kunsthåndværk eller noget lignende med.

På den anden side er det en god idé at lave lidt research på de steder, du gerne vil se i Bangkok. Mange ture kan skræddersys til dig, så det vil være en god mulighed for dig at planlægge en rejseplan, der lever op til dine forventninger. På den måde vil du kunne nyde meget mere af dette asiatiske paradis i Thailand.

Lad os sammenligne mulighederne

To busser på avenuen|©Fotomac360
To busser på avenuen|©Fotomac360
 • Privat guide i og omkring Bangkok: personlig tur
 • Pris: ca. 60 €.
 • Varighed: ca. 8 timer.
 • Transportmiddel: Du vil tage offentlig transport og gå rundt i byen.
 • Fordele ved denne mulighed: Du vil kunne gå rundt i byen og besøge de steder, du ønsker, og din guide vil ledsage dig hele tiden.
 • Ulemper ved denne mulighed: Det er bedre at lave lidt mere research, før du hyrer denne service, så du ved, hvilke steder du skal besøge. Du kan dog bede din guide om at udpege de bedste muligheder.
 • Bangkok by night: templer, markeder og mad i en tuk tuk.
 • Pris: ca. 75 €.
 • Varighed: ca. 4 timer.
 • Transportmiddel: tuk tuk.
 • Fordele ved denne mulighed: Du får mulighed for at opleve Bangkok by night og en af byens mest populære transportformer.
 • Ulemper ved denne mulighed: Indgang til de besøgte steder er ikke inkluderet.
 • Markedstur med madlavningskursus plus frokost eller middag.
 • Pris: omkring 40 euro.
 • Varighed: ca. 4 timer.
 • Transportmiddel: vandretur.
 • Fordele ved denne mulighed: Du kan lære at tilberede thailandske retter.
 • Ulemper ved denne mulighed: Du kommer ikke til at se mange dele af byen. Anbefales heller ikke, hvis du ikke kan lide at lave mad.
 • Bangkoks flydende marked og jernbanemarked, kokosnødde- og saltværksted.
 • Pris: omkring 40 €.
 • Varighed: ca. 7 timer.
 • Transportmiddel: båd og gåtur.
 • Fordele ved denne mulighed: Du vil kunne se steder, der ikke findes i andre dele af verden.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du bliver søsyg af at rejse med båd, er dette måske ikke den bedste mulighed for dig.
 • Middagskrydstogt på Bangkoks Chao Phraya-flod
 • Pris: omkring 50 euro.
 • Varighed: ca. 3 timer.
 • Transportmiddel: båd.
 • Fordele ved denne mulighed: Du kan nyde en lækker thailandsk buffet og en natlig udsigt over byen.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du har tendens til at blive søsyg på bådture, er dette måske ikke den bedste mulighed for at lære Bangkok at kende.
 • Bambuscykeltur i skumringen for at se de dansende ildfluer.
 • Pris: omkring 60 euro.
 • Varighed: ca. 5 timer.
 • Transportmiddel: bambuscykel.
 • Fordele ved denne mulighed: Du kan komme rundt i byen på en bambuscykel og interagere med Bangkoks natur.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du ikke ved, hvordan man cykler, ville det være bedre at tage en anden type tur.