Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

National Archives Museum Billetter i Washington: sådan køber du billetter samt prisleje

USA's dokumentariske hukommelse hviler i dette museum med mere end 15 milliarder arkiver og nogle af landets vigtigste historiske dokumenter.

Matías Rodríguez

Matías Rodríguez

8 minutters læst

National Archives Museum Billetter i Washington: sådan køber du billetter samt prisleje

National Archives Museum, Washington DC | Sebastian Pichler

Blandt de ting, man kan se og gøre i Washington DC, er en af de vigtigste ting at besøge National Archives Museum, som er hjemsted for Uafhængighedserklæringen, den amerikanske forfatning, Bill of Rights og 15 milliarder andre dokumenter.

Dette museum, der ligger ved siden af National Mall, meget tæt på de bedste monumenter i Washington DC, og hvis besøg kan kombineres med et besøg på Capitol, er et af de vigtigste i den amerikanske hovedstad, da det rummer mindet om landets grundlæggelse og de nationale arkiver om dets korte, men intense historie.

Den mest komplette løsning

Guidet rundvisning i Washington DC National Archives

En guidet tur i en privat gruppe for at opdage alle hemmelighederne i det nationale arkivmuseum.

Oplev USA's historie og dets dokumentariske hukommelse på en to timers rundvisning på museet med hjælp fra en lokal ekspertguide.

På denne rundvisning vil du opleve de vigtigste dokumenter i National Archives Museum og historien bag dem alle. På denne to timers rundvisning på et af de bedste museer i Washington DC vil du forstå, hvordan USA's magt blev opbygget på kort tid.

Denne private gruppetur med en lokal ekspertguide vil tage dig med gennem museets mere end 15 milliarder arkiver, hvilket gør det til landets største dokumentariske arkiv.

Anbefales hvis... Du er interesseret i at opdage USA's historie og hemmelighederne bag dets grundlæggelse.

Hvor meget koster billetter til National Archives Museum i Washington DC?

National Archives Museum| ©Viator
National Archives Museum| ©Viator

Der er gratis adgang til National Archives Museum i Washington DC, selv om du ved reservationen eller ved indgangen skal betale et ikke-refunderbart symbolsk gebyr på 1 euro for serviceudgifter, en skik, der også gælder for besøg på andre attraktioner og museer i Washington DC.

Det er heller ikke nødvendigt at reservere for at besøge dette museum, så du kan gå direkte på dagen for dit besøg, selv om jeg anbefaler, at du reserverer din plads på museet og planlægger dit besøg på forhånd, især hvis du planlægger at rejse til Washington DC om sommeren eller i månederne fra marts til maj.

Bemærk, at ture kan bookes 90 dage i forvejen, så hvis du planlægger at tilrettelægge en rejseplan for en rundtur i Washington DC, har du masser af tid til det.

  • Pris... Adgang til museet er gratis.
  • Beliggenhed... 701 Constitution Ave, Washington.
  • Åbningstider.... Hver dag fra kl. 10.00 til 17.30.

Bestil et besøg på National Archives Museum

Hvilke typer billetter er tilgængelige? Er der billetter til National Archives Museum i Washington DC, hvor man kan springe køen over?

De Forenede Staters flag| ©Tim Mossholder
De Forenede Staters flag| ©Tim Mossholder

Billetter til National Archives Museum er gratis, så de er ikke opdelt, og der er ikke forskellige typer billetter. Du kan bestille dine billetter på forhånd online eller gå direkte til museet, i begge tilfælde skal du betale det nominelle gebyr på 1 euro.

Der er ingen skip-the-line-billetter til museet, så hvis du planlægger at besøge Washington DC i april eller i højsæsonmånederne, anbefaler jeg, at du booker på forhånd for at undgå lange ventetider.

På grund af museets beliggenhed nær National Mall tilbyder nogle af Washington DC's cykelture eller monumentturer også en guidet tur til National Archives Museum.

Book en rundvisning på National Archives Museum

Er adgang til National Archives Museum i Washington DC inkluderet i et af byens sightseeingpas?

Skøjtebane på National Mall| ©Erman Akdogan
Skøjtebane på National Mall| ©Erman Akdogan

Adgang til National Archives Museum er gratis, så det er ikke inkluderet i Washington Sightseeing Pass, selv om det inkluderer andre ture i nærheden, så hvis du booker det, kan du få mest muligt ud af det ved at tage på rundvisning på museet på egen hånd efter et besøg i nærheden.

I nærheden af National Mall kan du besøge International Spy Museum, som er inkluderet i Sightseeing Pass, eller Madame Tussauds DC Museum, som har voksskulpturer af alle præsidenter i USA's historie.

Washington Sightseeing Pass omfatter også cykelture i National Mall og natlige sceniske busture i byen, som er en af de bedste ting at lave i Washington DC om aftenen.

Du kan købe Washington Sightseeing Pass for 1, 2 eller 3 dage og bruge det i det uendelige på de mere end 15 attraktioner, der er inkluderet i dets gyldighedsperiode, eller købe Flex Pass for 1, 2 eller 4 attraktioner inden for 60 dage. Med begge muligheder for Sightseeing Passet kan du spare penge og tid ved at springe køerne over ved de fleste attraktioner.

Bestil Washington Sightseeing Pass

Findes der billetter, der inkluderer den guidede rundvisning på National Archives Museum i Washington DC, og er det det værd?

Nationalmuseet for amerikansk historie| ©Carol M. Highsmith
Nationalmuseet for amerikansk historie| ©Carol M. Highsmith

Der er gratis adgang, og der findes ikke forskellige typer billetter, så de omfatter ikke den guidede rundvisning, selv om det er muligt at bestille en guidet rundvisning på National Archives Museum i Washington DC.

Det er helt sikkert værd at få hjælp fra en kyndig lokal guide for at få mest muligt ud af museet og lære om dets hemmeligheder og de bedste udstillingsgenstande i samlingen, herunder den amerikanske forfatning og uafhængighedserklæringen.

Ligesom et besøg på Washington DC's krigsmindesmærker får National Archives Museum en helt ny betydning, når du får en guidet rundvisning på museet uden at gå glip af en eneste detalje.

Bestil et besøg på National Archives Museum

Er der særlige billetter til børn?

Pige, der fejrer| ©Thomas Park
Pige, der fejrer| ©Thomas Park

Hvis du besøger Washington DC med børn, kan du besøge National Archives Museum, ikke fordi der er særlige eller nedsatte billetter til børn, men fordi al adgang er gratis.

Et besøg på dette museum er dog ikke nødvendigvis af stor interesse for børn, da alle udstillingerne består af arkivdokumenter og et dybdegående kig på USA's historie.

For en børnevenlig oplevelse anbefaler jeg et besøg i Det Hvide Hus og dets historier, en rundvisning på byens Smithsonian Museum eller en madtur i Washington DC.

Book et besøg på National Archives Museum

Hvorfor er det værd at købe billetter online i stedet for ved billetkontoret?

Facaden af Capitol| ©Louis Velazquez
Facaden af Capitol| ©Louis Velazquez

Selv om billetter er gratis og kan købes ved kassen lige før dit besøg, kræver National Archives Museum, at besøgende skal angive dato og klokkeslæt for deres rundvisning, når de booker online, så for at undgå besvær anbefaler jeg, at du booker din plads online for at undgå bøvl.

Hvis du planlægger at besøge Washington DC i julen eller i de travle turistmåneder, anbefaler jeg også, at du booker på forhånd for at undgå køer ved billetkontoret.

Bemærk, at hvis du bestiller billetter online på forhånd, behøver du ikke at udskrive billetter eller hente dem nogen steder, men kan i stedet fremvise din billet fra din mobiltelefon eller et andet digitalt medie for at mindske forurening og papirspild.

Bestil et besøg på National Archives Museum

Åbningstider for National Archives Museum i Washington DC

Udsigt fra klokketårnet på det gamle postkontor| ©Ben Schumin
Udsigt fra klokketårnet på det gamle postkontor| ©Ben Schumin

National Archives Museum i Washington DC har åbent dagligt fra kl. 10.00 til 17.30, så du har god tid til at kombinere dit besøg med andre aktiviteter.

Hvis du planlægger at tage på et morgentur på Potomac-floden i Washington DC eller en rundtur i Georgetown, kan du sagtens besøge museet om eftermiddagen, da der er adgang til kl. 16.30, en time før lukketid.

Book en rundvisning i Georgetown

Hvor meget tid har du brug for til at besøge National Archives Museum i Washington DC?

Nattur med bus| ©Mateo D
Nattur med bus| ©Mateo D

Det står dig frit for at besøge National Archives Museum, og der er ingen fast besøgstid, men hvis du tager en guidet rundvisning, kan du se hele museet på ca. 2 timer.

Denne guidede rundvisning omfatter et besøg i de bedste dokumenter i arkiverne, et kig på historien om grundlæggelsen af USA og en rundvisning i arkitekturen, som er en af de mest klassiske i Washington DC.

Hvis du planlægger et kort ophold i byen, kan en guidet rundvisning hjælpe dig med at optimere din tid og fokusere dit besøg på de bedste genstande på museet. Hvis det er tilfældet, er her en liste over ting at se og gøre i Washington DC i løbet af et 2-dages besøg.

Book et besøg på National Archives Museum

Bedste tidspunkt at besøge National Archives Museum i Washington DC

Washington om efteråret| ©Dez Hester
Washington om efteråret| ©Dez Hester

Hvis du planlægger at besøge Washington DC i løbet af efteråret, er du i byen på det bedste tidspunkt at besøge National Archives Museum på.

I disse måneder er turistmængderne mærkbart mindre overfyldte, og du kan slentre rundt i byen på en mere afslappet måde og nyde museerne med færre menneskemængder.

I løbet af efteråret kan du endda få billetter samme dag ved billetlugen og finde bedre priser på guidede ture og andre ture i byen.

Hvordan kommer man til National Archives Museum i Washington DC?

Capitol og lovene| ©SridharSaraf
Capitol og lovene| ©SridharSaraf

National Archives Museum ligger i et område ved siden af National Mall, tæt på Det Hvide Hus, Capitol og George Washington Monument, så ethvert transportmiddel, der kan få dig dertil, vil være nyttigt for at komme til museet.

Den mest almindelige mulighed er at bruge bus 38B og derefter kombinere med bus 33 til Constitution Ave.

Du kan også vælge bus 32 og 36 og derefter gå tre blokke til museets hoveddør, eller du kan tage en afWashington DC 'shop-on-hop-off-turbusser, som har et stop foran museet.

Du kan også besøge stedet, hvis du har lejet en bil eller kører i privatbil, selv om jeg i betragtning af den begrænsede parkeringsplads vil jeg fraråde dig at nærme dig National Mall-området i bil.

Book en hop on-hop off-turbus i Washington DC

Hvad du ikke må gå glip af på National Archives Museum i Washington DC

George Washington-monumentet| ©Olof Nyman
George Washington-monumentet| ©Olof Nyman

På National Archives Museum i Washington DC kan du lære om USA's rige historie gennem landets dokumentariske hukommelse, såsom den amerikanske forfatning, uafhængighedserklæringen og Bill of Rights og Federalist Papers.

Du kan også besøge de offentlige hvælvinger, der huser de massive granitfigurer af George Washington og John F. Kennedy, se den originale Emancipationsproklamation, der førte til afskaffelsen af slaveriet, og en kopi af Magna Carta fra 1297.

En guidet rundvisning på National Archives Museum vil også give dig et indblik i grundene til, at Washington DC betragtes som en by af mysterier og hemmeligheder, og hvordan USA blev en verdensmagt uden fortilfælde på så kort tid.

Tips til at besøge National Archives Museum i Washington DC

Historisk dokument| ©Taylor Flowe
Historisk dokument| ©Taylor Flowe

National Archives Museum er et af de bedste museer i Washington DC, så det første, jeg vil råde dig til at gøre, er at besøge det for at lære, hvordan USA bevarer sin dokumentariske historie samt nogle af de vigtigste arkiver, som landets demokratiske principper er baseret på.

Jeg anbefaler også, at du tager dig tid til at lære det at kende, da det har mere end 15 milliarder dokumentariske arkiver, som du uden tvivl ikke vil kunne kende i deres helhed, selv om du vil kunne gennemgå dem i store træk.

Hvis du har mulighed for det, er det bedst at tage en guidet rundvisning, som varer ca. 2 timer, så du kan få forklaret de vigtigste oplysninger i museet.

Hvis du planlægger at rejse til Washington DC i sommermånederne eller i højsæsonen eller i julen, vil jeg råde dig til at bestille din billet online på forhånd, hvilket du kan gøre op til 90 dage før dit besøg for at sikre din plads og undgå køer og unødvendige forsinkelser.