Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Afgangstransfers til lufthavne i Paris

Når du lander i Paris, er der ingen tid at spilde: Her er de bedste måder at komme til dit hotel så hurtigt og komfortabelt som muligt.

Ana Caballero

Ana Caballero

8 minutters læst

Afgangstransfers til lufthavne i Paris

Lufthavnstransport | ©Colin Brown Photography

De to største lufthavne i Paris er Charles de Gaulle og Orly. Begge har gode forbindelser til byens centrum og Disneyland, og jeg vil fortælle dig, hvordan du bedst kommer dertil fra hver af dem.

1. Sådan kommer du fra Paris' lufthavne til centrum af Paris

Louvre-museet| ©Fabio Fistarol
Louvre-museet| ©Fabio Fistarol

Fra Charles de Gaulle til Paris eller til Disney

Fra Orly til Paris eller Disney

Book din transport til Paris fra lufthavnene

2. Transport til og fra Charles de Gaulle Lufthavn

Privat overførsel| ©Kārlis Dambrāns
Privat overførsel| ©Kārlis Dambrāns

At leje en transport på forhånd (enten offentlig eller privat) er den mest praktiske og tidsbesparende løsning.

Fælles transport fra Charles de Gaulle til dit hotel

Den delte transport til Paris fra Charles de Gaulle har køretøjer til op til 8 passagerer. Det er en fuldt udstyret transport eller varevogn med masser af bagageplads, som henter dig ved ankomsten sammen med andre passagerer og sætter dig af ved døren til dit hotel efter en behagelig og problemfri rejse.

Hvordan virker det? Når du har booket, behøver du ikke at bekymre dig om noget som helst: Når dit fly ankommer, vil chaufføren være i lufthavnen og vente på dig i op til en time (hvis du skal gå fra borde og hente din bagage, er det mere end nok tid).

Book din transport til Paris fra lufthavnene

Fælles transport fra dit hotel til Charles de Gaulle

At komme fra lufthavnen til hotellet er det første, vi bekymrer os om, når vi rejser, men nogle gange glemmer vi, at vi ved rejsens afslutning skal tilbage til lufthavnen fra Paris, og vi ønsker ikke at komme for sent eller spilde dyrebar rejsetid ved at ankomme for tidligt i lufthavnen.

Ved hjemkomsten henter chaufføren dig fra dit hotel i god tid, og du vil rejse med en gruppe på højst 8 personer i et fuldt udstyret køretøj, og du vil blive sat af direkte ved terminalen, hvor dit fly afgår fra. Du skal oplyse oplysninger om dit returfly og din hoteladresse, når du foretager din reservation, så chaufføren ved, hvor og hvornår han/hun skal hente dig.

Bestil din transport fra Paris til lufthavnene

Privat transport fra Charles de Gaulle til dit hotel

Hvis du ønsker den mest komfortable og hurtigste måde at komme fra Charles de Gaulle lufthavn til dit hotel i Paris på, kan du leje en privat transport med afhentning i lufthavnen. Selv hvis dit fly ankommer mellem kl. 04.00 og 22.00 fra mandag til søndag, vil en professionel chauffør hente dig, når dit fly ankommer, og sætte dig af ved døren til dit hotel på kun 40 minutter.

Fordelene ved denne løsning spænder fra komfort til bagageplads og personlig service. Bookingprocessen foregår online, og du skal oplyse dine kontaktoplysninger og flyoplysninger, så chaufføren kan finde dig. Når du er i lufthavnen, sparer du dig selv for ventetiden og besværet med at finde transport.

Privat transport fra dit hotel til Charles de Gaulle

Husk, at hvis du har særlige behov eller bagage, kan du kontakte selskabet, når du har foretaget din reservation, så de kan besvare eventuelle spørgsmål, som du måtte have; dette er en personlig service.

Fælles transport fra Charles de Gaulle til Disneyland

Hvis du skal besøge Disneyland Park på din rejse til Paris, og du bor på et af parkens hoteller, kan du bestille en fælles transport til Disneyland fra Charles de Gaulle. En veludstyret bus henter dig og din familie og sætter dig af enten ved dit hotel eller ved Disneyland Paris' busstation, hvorfra du kan komme til din bolig på få minutter.

Delt transport fra Disneyland til Charles de Gaulle

Transferen fra Disneyland til og fra lufthavnen henter dig på dit Disneyland Paris-hotel og kører dig til Charles de Gaulle i god tid, så du ikke går glip af dit fly. Det er vigtigt at være opmærksom på afgangstiden for den bus, du får oplyst, når du foretager din reservation: busser til Charles de Gaulle afgår hver anden time. Når du har foretaget din reservation, vil du få det mest bekvemme afgangstidspunkt og instruktioner.

Andre muligheder for at komme mellem byen og Charles de Gaulle

 • Toget (RER): Det stopper kun ved terminal 1 og 2 i Charles de Gaulle-lufthavnen, men hvis du ankommer til en anden terminal, kan du tage den direkte shuttlebus mellem terminalerne. RER B kører fra 4:50 til 23:15, koster 10,50 euro og har flere stop i det centrale Paris: Gare Du Nord (du kan bestille en privat transport fra Gare du Nord til dit hotel i det centrale Paris), St. Michel-Notre Dame, Châtelet Les Halles og Denfert-Rochereau. Fra alle disse kan du tage metroen til din bolig uden at forlade stationen.
 • Den direkte bus: Jeg anbefaler kun dette, hvis dit hotel ligger tæt på din endelige destination; ellers er toget bedre. Du kan tage Roissy-bussen, som stopper ved metrostationen Opera, og Le Bus Direct. Sidstnævnte har to linjer med flere stop: linje 2 sætter dig af ved Porte Maillot, Champs Elysées eller Eiffeltårnet, og linje 4 ved Gare de Lyon eller Gare de Montparnasse.
 • Bybussen: den billigste, men også den mest besværlige med hensyn til tid og bagageplads. Linje 350 og 351 er dem, der går gennem lufthavnen. Hvis du ikke kender byen, skal du tænke dig om en ekstra gang, før du tager bybussen, da den ikke er lige så nem at finde rundt i som RER og metro, når du ankommer til Paris.
 • Natbussen: Hvis du ankommer til lufthavnen tidligt om morgenen og ikke har andre transportmuligheder, kører linjerne N140 og N143 fra Charles de Gaulle-lufthavnen til Gare de l'Est i Paris. De kører hvert 30. minut mellem kl. 25.55 og 5.00 og koster 8 euro.
 • Taxa eller VTC fra Charles de Gaulle lufthavn til dit hotel: Dette er en meget komfortabel løsning, men også den dyreste, da den kan koste mellem 45 og 55 euro hver vej.

Anas rejsetips

Ved returtransfer skal du være opmærksom på eventuel trafik og give dig god tid til at nå frem til dit fly til tiden.

3. Transport til og fra Orly lufthavn

RER-tog til Paris| ©m-louis .®
RER-tog til Paris| ©m-louis .®

Fælles transport fra Orly lufthavn til dit hotel i Paris

Hvis du bestiller en delt transfer fra Orly til Paris, rejser du i en gruppe på højst 8 rejsende, og du bliver sat af ved døren til dit hotel. Når du møder din chauffør i lufthavnen, skal du ikke vente på resten af gruppen i mere end 10-15 minutter, da selskabet har flere køretøjer og chauffører for at sikre, at dette ikke sker.

Hvordan virker det? Du vil blive bedt om at oplyse dine kontakt- og flyoplysninger, og du vil modtage en bekræftelseskupon via e-mail, som du skal fremvise ved ankomsten. Hvis du rejser med børn under tre år, kommer du gratis med, men hvis du har brug for et barnesæde, skal du selv sørge for det. Selv om der er rigeligt med bagageplads, bedes du informere selskabet, hvis du medbringer stor eller skrøbelig bagage.

Fælles transport fra dit hotel i Paris til Orly lufthavn

Denne service er tilgængelig for din hjemrejse til lufthavnen fra byens centrum. Når du bestiller den, skal du også angive dine kontaktoplysninger og din hoteladresse, og senere kan du bekræfte det tidspunkt, du ønsker at blive hentet. Hvis du vil have en problemfri tur, er mit råd at give dig god tid i forvejen, da trafikken i Paris kan være lidt kaotisk i myldretiden.

Privat transfer fra Orly til dit hotel i Paris centrum

For en endnu mere behagelig ankomst til Paris kan du leje en privat transport til dit hotel. Når du booker, skal du oplyse dine oplysninger, dit flynummer og din ankomstdato, så vi kan arrangere afhentning.

Når du modtager din reservationsbekræftelse, får du oplyst mødestedet med din chauffør. Da du ikke skal dele køretøjet med andre, behøver du heller ikke at vente på noget, og så snart du møder din chauffør, er du klar til at køre.

Book din transport til Paris fra lufthavnene

Privat transport fra dit hotel i Paris til Orly lufthavn

Hvis du vil benytte denne samme service, når du ønsker at vende tilbage til lufthavnen fra dit hotel, skal du vide, at servicen er nøjagtig den samme, og at den også fungerer 24 timer i døgnet, hvilket gør den til en god mulighed for flyafgange tidligt om morgenen. Når du bestiller din private transport, bliver du igen bedt om dine kontaktoplysninger, hoteladresse og flyoplysninger, så du kan planlægge din afhentning uden uforudsete omstændigheder.

Delt transport fra Orly lufthavn til Disneyland

Der er en fælles transportservice mellem Orly Lufthavn og Disneyland, som du kan bestille på forhånd for at sikre en komfortabel og hurtig transport mellem de to steder. Når du bestiller den, bliver du bedt om at oplyse dine kontaktoplysninger og flyoplysninger, og når du har gjort det, modtager du en kupon med bekræftelsen af dit køb.

På denne voucher har du et mødested med din chauffør, som venter på dig kun få meter fra lufthavnsudgangen.

Fælles transport fra Disneyland til Orly

Den samme enkeltbillet er også tilgængelig for din returrejse til Orly fra Disneyland Park. Det kan varmt anbefales, da der er transfer hver time, og det er den mest behagelige måde at komme til lufthavnen på uden at skulle fare vild i metrotransfers med kufferten på ryggen.

Hvis du har særlig stor eller skrøbelig bagage med, er det mit råd at kontakte selskabet for at give dem besked eller spørge, om der er ekstra gebyrer.

Andre muligheder for at bevæge sig mellem byen og Orly

 • Direkte bus: Orlybus, som er let tilgængelig ved terminalerne. Det er den mest populære løsning, fordi den efter kun 30 minutter kører dig til Denfert-Rochereau-stationen, hvorfra du kan tage metroen til dit hotel. Prisen er også ganske overkommelig: 8 euro.
 • Bybus: Bus 1 har flere stoppesteder i Paris. Jeg anbefaler det kun, hvis en af dem er tæt på din bolig, ellers tager det mere end dobbelt så lang tid som Orlybus og koster mere (12 euro). Hvis du ankommer om natten, kan du med natbussen komme til Gare de Lyon og Gare de L'Est på linjerne N31 og N313.
 • Sporvogn (RER): RER B kører også til Orly lufthavn, men kun til terminal 1 og 2. Den tager ca. 30 minutter, har flere stop i centrum af Paris, hvor du kan komme videre med metroen til din bolig, og koster 10,50 euro.
 • Taxa eller VTC: Du kan også tage en taxa eller Uber, når du ankommer til lufthavnen, som sætter dig af direkte ved dit hotel, selv om det er dyrere (ca. 40 euro i alt).

Bestil din transport fra Paris til lufthavnene

4. Hvad skal du gøre, når du ankommer til Paris?

Terminal i Orly Lufthavn| ©Mathieu Marquer
Terminal i Orly Lufthavn| ©Mathieu Marquer

Du er ankommet til Paris. Det er på tide at begynde at lære en af verdens smukkeste byer at kende, så jeg anbefaler, at du tager et kig på mine indlæg om byen, da de er fulde af praktiske tips, så du kan beslutte, hvordan du vil bruge din tid på din rejse. Jeg giver dig de mest komplette, så du kan begynde at organisere dine idéer.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor langt er der fra Orly lufthavn til Paris?

  Orly Lufthavn ligger ca. 13 km syd for Paris. Transfers fra lufthavnen tager ca. 30 minutter til byen.

 • Hvor mange terminaler har Orly?

  Orly lufthavn er en ret stor lufthavn, der består af fire terminaler, der er forbundet med hinanden (Orly 1-4).

 • Hvor lang tid i forvejen skal jeg ankomme til Orly lufthavn før mit fly?

  En time anses generelt ikke for at være nok. To timer burde være nok, men husk på, at trafikpropper er almindelige i Paris, især om sommeren.