Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Afgangstransfers til lufthavne i Paris

Når du lander i Paris, er der ingen tid at spilde: Her er de bedste muligheder for at komme til dit hotel så hurtigt og komfortabelt som muligt.

Ana Caballero

Ana Caballero

8 minutters læst

Afgangstransfers til lufthavne i Paris

Lufthavnstransport | ©Colin Brown Photography

Paris' to største lufthavne er Charles de Gaulle og Orly. Begge har gode forbindelser til byens centrum og Disneyland, og jeg vil fortælle dig, hvordan du bedst kommer dertil fra hver af dem.

1. Sådan kommer du fra Paris' lufthavne til byens centrum

Louvre-museet| ©Fabio Fistarol
Louvre-museet| ©Fabio Fistarol

Fra Charles de Gaulle til Paris eller til Disneyland

Fra Orly til Paris eller Disney

Book din transfer til Paris fra lufthavnene

2. Transfer til og fra Charles de Gaulle lufthavn

Privat transfer| ©Kārlis Dambrāns
Privat transfer| ©Kārlis Dambrāns

At booke din transfer på forhånd (enten offentlig eller privat) er den mest komfortable og tidsbesparende løsning.

Fælles transfer fra Charles de Gaulle til dit hotel

Den delte transfer til Paris fra Charles de Gaulle har køretøjer til maksimalt 8 passagerer. Det er en fuldt udstyret transfer eller varevogn med masser af bagageplads, som henter dig ved ankomsten sammen med andre passagerer og sætter dig af ved døren til dit hotel efter en behagelig og problemfri rejse.

Hvordan fungerer det? Når du har booket, behøver du ikke bekymre dig om noget: Når dit fly ankommer, vil chaufføren være i lufthavnen og vente på dig i op til en time (forudsat at du skal gå fra borde og hente din bagage, er det mere end nok tid).

Book din transfer til Paris fra lufthavnene

Delt transfer fra dit hotel til Charles de Gaulle

At komme fra lufthavnen til hotellet er det første, vi bekymrer os om, når vi rejser, men nogle gange overser vi det faktum, at vi i slutningen af vores rejse skal tilbage til lufthavnen fra Paris, og vi ønsker ikke at komme for sent eller spilde dyrebar rejsetid ved at ankomme til lufthavnen for tidligt.

Når du vender tilbage, henter chaufføren dig på dit hotel i god tid, du rejser med en gruppe på højst 8 personer i et fuldt udstyret køretøj, og du bliver sat af direkte ved terminalen, hvor dit fly afgår. Du skal oplyse detaljer om din returflyvning og hotellets adresse, når du booker, så chaufføren ved, hvor og hvornår han skal hente dig.

Book din transfer fra Paris til lufthavnene

Privat transport fra Charles de Gaulle til dit hotel

Hvis du vil have den mest komfortable og hurtigste måde at komme fra Charles de Gaulle-lufthavnen til dit hotel i Paris, kan du bestille en privat transfer med afhentning i lufthavnen. Selv hvis dit fly ankommer mellem kl. 4 og 22 fra mandag til søndag, vil en professionel chauffør hente dig, når dit fly ankommer, og sætte dig af ved døren til dit hotel på kun 40 minutter.

Fordelene ved denne mulighed spænder fra komfort til bagageplads og personlig service. Bookingen foregår online, og du skal angive dine kontaktoplysninger og flyoplysninger, så chaufføren kan finde dig. Når du er i lufthavnen, slipper du for ventetiden og besværet med at finde transport.

Privat transport fra dit hotel til Charles de Gaulle

Husk, at hvis du har særlige behov eller bagage, kan du kontakte firmaet, når du har foretaget din reservation, så de kan svare på eventuelle spørgsmål; dette er en personlig service.

Delt transport fra Charles de Gaulle til Disneyland

Hvis du rejser til Paris for at besøge Disneyland Park, og du bor på et af parkens hoteller, kan du booke en delt transfer til Disneyland fra Charles de Gaulle. En fuldt udstyret bus henter dig og din familie og sætter jer af enten ved jeres hotel eller ved Disneyland Paris' busstation, hvorfra I kan nå jeres bolig på få minutter.

Delt transfer fra Disneyland til Charles de Gaulle

Din lufthavnstransport fra Disneyland henter dig på dit hotel i Disneyland Paris og kører dig til Charles de Gaulle i god tid, så du ikke kommer for sent til dit fly. Det er vigtigt at bemærke afgangstiden for den bus, der er angivet, når du foretager din reservation: busser til Charles de Gaulle afgår hver eller hver anden time. Når du har foretaget din reservation, får du en tidsplan og instruktioner om, hvordan du kommer til Charles de Gaulle.

Andre muligheder for at komme mellem byen og Charles de Gaulle

  • Toget (RER): Det stopper kun ved terminal 1 og 2 i Charles de Gaulle lufthavn, hvis du ankommer til en anden terminal, kan du tage den direkte transport mellem terminalerne (shuttles). RER B kører fra kl. 4.50 til 23.15, koster 10,50 euro og har flere stoppesteder i det centrale Paris: Gare Du Nord (du kan bestille privat transport fra Gare du Nord til dit hotel i det centrale Paris), St. Michel-Notre Dame, Châtelet Les Halles og Denfert-Rochereau. Fra enhver af disse kan du tage metroen til din bolig uden at forlade stationen.
  • Den direkte bus: Jeg anbefaler kun dette, hvis dit hotel ligger tæt på din endelige destination; ellers er toget bedre. Du kan tage Roissy-bussen, som stopper ved metrostationen Opera, og Le Bus Direct. Sidstnævnte har to linjer, hver med flere stop: linje 2 sætter dig af ved Porte Maillot, Champs Elysées eller Eiffeltårnet, og linje 4 ved Gare de Lyon eller Gare de Montparnasse.
  • Bybussen: den billigste, men også den mest besværlige, når det gælder tid og bagageplads. Linje 350 og 351 er dem, der kører gennem lufthavnen. Hvis du ikke kender byen, skal du tænke dig om en ekstra gang, før du tager bybussen, for den er ikke så nem at finde rundt med som RER og metro, når du først er ankommet til Paris.
  • Natbussen: Hvis du ankommer til lufthavnen i de tidlige morgentimer og ikke har andre transportmuligheder, kører linjerne N140 og N143 fra Charles de Gaulle-lufthavnen til Gare de l'Est i Paris. De kører hvert 30. minut mellem kl. 25.55 og 5.00 og koster 8 euro.
  • Taxa eller VTC fra Charles de Gaulle lufthavn til dit hotel: Dette er en meget komfortabel mulighed, men også den dyreste, da det kan koste mellem 45 og 55 euro hver vej.

Ana's Traveller Tip

Ved returrejser skal du være opmærksom på eventuel trafik og give dig god tid til at nå dit fly til tiden.

3. Transport til og fra Orly lufthavn

RER-tog til Paris| ©m-louis .®
RER-tog til Paris| ©m-louis .®

Fælles transfer fra Orly til dit hotel i Paris

Hvis du bestiller en delt transfer fra Orly til Paris, rejser du i en gruppe på maks. 8 rejsende, og du bliver sat af ved døren til dit hotel. Når du møder din chauffør i lufthavnen, behøver du ikke at vente på resten af gruppen i mere end 10-15 minutter, da virksomheden har flere køretøjer og chauffører for at sikre, at dette ikke sker.

Hvordan fungerer det? Du vil blive bedt om dine kontakt- og flyoplysninger, og du vil modtage en bekræftelseskupon via e-mail, som du skal fremvise ved ankomsten. Hvis du rejser med børn, kommer børn under tre år gratis om bord, men hvis du har brug for et barnesæde, skal du selv sørge for det. Selvom der er rigelig bagageplads, bedes du informere selskabet, hvis du medbringer stor eller sart bagage.

Delt transfer fra dit hotel i Paris til Orly

Denne service er tilgængelig for din returnering til lufthavnen fra byens centrum. Når du booker den, skal du også oplyse dine kontaktoplysninger, adressen på dit hotel, hvor du vil hentes, og senere kan du bekræfte, hvornår du vil hentes. Mit råd, hvis du vil have en problemfri tur, er at give god tid i forvejen, da trafikken i Paris kan være lidt kaotisk i myldretiden.

Privat transfer fra Orly til dit hotel i det centrale Paris

Hvis du vil have en endnu mere behagelig ankomst til Paris, kan du hyre en privat transportservice til dit hotel. Når du booker, skal du angive dine oplysninger, flynummer og ankomstdato, så de kan arrangere at hente dig.

Når du har modtaget din bookingbekræftelse, vil du få oplyst mødestedet med din chauffør. Da du ikke skal dele køretøjet med andre, behøver du heller ikke at vente på noget, og så snart du møder din chauffør, er du klar til at køre.

Book din transfer til Paris fra lufthavnene

Privat transport fra dit hotel i Paris til Orly

Hvis du vil booke den samme service, når du vil tilbage til lufthavnen fra dit hotel, skal du vide, at servicen er nøjagtig den samme og også fungerer 24 timer i døgnet, hvilket gør det til en god mulighed for flyvninger, der afgår tidligt om morgenen. Når du bestiller din private transfer, vil du igen blive bedt om kontaktoplysninger, dit hotels adresse og flyoplysninger, så du kan planlægge din afhentning uden uforudsete omstændigheder.

Fælles transport fra Orly Lufthavn til Disneyland

Der er en delt transferservice mellem Orly lufthavn og Disneyland, som du kan booke på forhånd, og som sikrer en komfortabel og hurtig transfer mellem de to punkter. Når du booker, vil du blive bedt om dine kontaktoplysninger og flyoplysninger, og når du har gjort det, vil du modtage en voucher med en bekræftelse på dit køb.

På denne voucher står mødestedet med din chauffør, som venter på dig få meter fra lufthavnens udgang.

Delt transport fra Disneyland til Orly

Den samme envejsservice er også tilgængelig, når du skal tilbage til Orly fra Disneyland Park. Det kan varmt anbefales, da der er afgange hver time, og det er den mest behagelige måde at komme til lufthavnen på uden at skulle fare vild i metroen med din bagage på ryggen.

Hvis du har særlig omfangsrig eller sart bagage, er mit råd at kontakte selskabet for at fortælle dem det eller spørge, om der er ekstra gebyrer.

Andre muligheder for at komme mellem byen og Orly

  • Direkte bus: Kaldes Orlybus og er let at finde ved terminalerne. Det er den mest populære løsning, fordi det kun tager 30 minutter at komme til Denfert-Rochereau-stationen, hvorfra du kan tage metroen til dit hotel. Prisen er også ganske overkommelig: 8 euro.
  • Bybus: Bus 1 har flere stoppesteder i Paris. Jeg anbefaler den kun, hvis et af dem ligger tæt på dit overnatningssted, ellers tager den mere end dobbelt så lang tid som Orlybussen og koster mere (12 euro). Hvis du ankommer om natten, kører natbussen til Gare de Lyon og Gare de L'Est på linjerne N31 og N313.
  • Sporvogn (RER): RER B kører også til Orly-lufthavnen, men kun til terminal 1 og 2. Det tager ca. 30 minutter, har flere stoppesteder i centrum af Paris, hvor du kan tage metroen til din bolig, og koster 10,50 euro.
  • Taxa eller VTC: Du kan også tage en taxa eller Uber, når du ankommer til lufthavnen, som sætter dig af direkte ved dit hotel, men det bliver dyrere (omkring 40 euro i alt).

Book din transfer fra Paris til lufthavnene

4. Hvad skal du gøre, når du ankommer til Paris?

Terminalen i Orly Lufthavn| ©Mathieu Marquer
Terminalen i Orly Lufthavn| ©Mathieu Marquer

Du er ankommet til Paris. Det er tid til at lære en af de smukkeste byer i verden at kende, så jeg anbefaler, at du tager et kig på mine indlæg om byen, da de er fulde af praktiske tips, så du kan beslutte, hvordan du vil bruge din tid under din rejse. Jeg efterlader dig med de mest komplette, så du kan begynde at organisere dine ideer.