Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Moulin Rouge billetter: alt du skal vide

At overvære et show i Moulin Rouge vil blive et af de bedste minder fra din rejse. Her er de bedste muligheder for at gøre det

Ana Caballero

Ana Caballero

9 minutters læst

Moulin Rouge billetter: alt du skal vide

Moulin Rouge om natten | ©Leandro Kibisz

Når vi tænker på Moulin Rouge, verdens mest berømte cabaret, forestiller vi os cancanes og tidstypisk musik i Paris. I dag er det muligt at genopleve denne pragt.

Min favorit

Moulin Rouge-billetter

Nyd verdens mest berømte kabaret

Perfekt, hvis du ønsker at opleve den berømte cabaret Moulin Rouge på første hånd. Nyd oplevelsen, mens du nyder en middagsmenu og champagne.

Moulin Rouge's virkelige magi ligger i det natlige vintage-show, og der sælges hundredvis af billetter hver dag. Du kan købe dem enkeltvis eller som en del af en pakke med andre aktiviteter i Paris: Nyd verdens mest berømte parisiske cabaret og dens mere end 100 kunstnere på scenen.

Bliv forbløffet over glamouren i kostumerne, de farverige kulisser og lad musikken transportere dig til den bohemeagtige atmosfære i byen i begyndelsen af det 20. århundrede. Hvis dubestiller en billet til Moulin Rouge med middag, kan du opleve den franske cancan på første hånd, mens du smager på den lokale gastronomi med en god champagne.

Moulin Rouge har normalt åbent alle årets dage med enkelte undtagelser, og showet kører kl . 21 og 23. Showet varer ca. to timer, og billetten inkluderer en halv flaske champagne.Hvorfor jeg kan lide denne mulighed: Dette er den mest komplette mulighed for at opleve magien i denne parisiske kabaret live.Anbefales hvis... du vil overvære et show på Moulin Rouge til den bedste pris.

Om billetpriser

Entré til Moulin Rouge
Entré til Moulin Rouge

En ting du skal være opmærksom på er, at prisen på billetter til Moulin Rouge afhænger af de ekstraydelser, du tilføjer til showet, dvs. middag og drikkevarer. Der er fire menuer at vælge imellem (en af dem er vegansk) med franske retter og forskellige priser, og du kan inkludere eller ikke inkludere indtagelse af alkoholholdige drikkevarer.

Du skal naturligvis bestille på forhånd, da cabareten ikke fungerer som en almindelig restaurant, hvor du kan bestille fra menuen. Moulin Rouge-showet besøges af både turister og lokale, og især i højsæsonen er det tilrådeligt at bestille billetter på forhånd, så du ikke løber tør for pladser på den dag og det tidspunkt, du ønsker.

Book din billet til Moulin Rouge med middag

Spis på Moulin Rouge

Bord på Moulin Rouge| ©Unsplash
Bord på Moulin Rouge| ©Unsplash

Hvis du vælger at spise på Moulin Rouge, kan du vælge mellem en række forskellige menuer (herunder vegetariske og veganske retter), som skifter efter årstiden og altid omfatter en forret, hovedret og dessert.

Billetprisen stiger betydeligt med valget af middag, og selv om jeg erkender, at menuen er meget omhyggeligt tilberedt både i smag og præsentation, er den virkelige merværdi ikke selve middagen, men showet på Moulin Rouge. Hvis du ønsker at leve oplevelsen af at spise på denne cabaret, så værsgo, men gør det ikke på udkig efter ekspertise i køkkenet, for det, du vil finde, vil være noget korrekt og fornøjeligt, men ikke mere. Husk også på, atbordene på Moulin Rouge deles, så hvis du ønsker at nyde en intim middag, er dette ikke den bedste mulighed.

Book din billet til Moulin Rouge med middag

Hvad tid er Moulin Rouge-showet?

Lær Moulin Rouge Paris at kende| ©Linh Nguyen
Lær Moulin Rouge Paris at kende| ©Linh Nguyen

Showtiderne på Moulin Rouge er altid de samme, med nogle få undtagelser: Der er et show kl. 21.00 og et andet kl. 23.00 hver dag fra mandag til søndag. Bemærk venligst, at du skal ankomme i god tid for at se showet; et kvarter før showet anbefales.

Bestil din billet til Moulin Rouge med middag

Hvordan er Moulin Rouge-showet?

Moulin Rouge-showet| ©Larry Koester
Moulin Rouge-showet| ©Larry Koester

Showet er utvivlsomt fantastisk. Fjer og endnu flere fjer, farverige kostumer og livlig musik og lyseffekter udgør den mest attraktive iscenesættelse i den franske music hall.

Hvis man dertil lægger næsten hundrede dansere, der koordinerer fantastiske koreografier, vil man for en stund føle sig i Belle Époque i al sin pragt. De shows, der afholdes på Moulin Rouge, kan skifte alt efter sæson, men de vil altid være baseret på den mytiskecancan-dans, der gjorde denne cabaret berømt.

Denne dans' fremkomst falder sammen med en tid med optimisme og social tilfredshed; i begyndelsen af det 20. århundrede var der tillid til de teknologiske fremskridt, til den kunstneriske avantgarde og til den økonomiske vækst, og der var generelt en generel glæde og en lyst til at nyde livet, som udmøntede sig i denne dans, som malere somTolouse Lautrec har portrætteret i deres malerier. Denne stemning genskabes stadig hver aften den dag i dag, og for at opleve den er det bedst at købe din Moulin Rouge-billet med middag og champagne på forhånd.

Bestil din billet til Moulin Rouge med middag

Planlæg dit besøg

Metro| ©Sam Nashashibi
Metro| ©Sam Nashashibi

Hvis du allerede har din billet til Moulin Rouge-showet, skal du nu blot kende nogle få detaljer for at organisere dit besøg bedst muligt. Jeg fortæller dig alt om dem nedenfor:

  • Sådan kommer du dertil: Moulin Rouge ligger i Montmartre-kvarteret, i Pigalle, Paris' "rødt lyskvarter". Der er gode forbindelser til området, da det er en af de vigtigste turistattraktioner i byen.

Hvis du ikke har købt din billet med transfer, er den nemmeste måde at komme dertil med metro: stoppestedet "Blanche" på linje 2 sætter dig af lige uden for døren. En taxa eller en VTC er også gyldige muligheder, se vores indlæg om Hvordan man kommer til Moulin Rouge for at få flere oplysninger.

  • For middagstilbuddet: Hvis du har middagstilbuddet inkluderet, skal du komme til Moulin Rouge omkring klokken halv syv, da middagen serveres klokken syv. Showet varer to timer, og derefter har du et par minutter til at nyde den inkluderede champagne.
  • Hvordan man klæder sig på for at overvære et show på Moulin Rouge: For at overvære showet er dresscoden formel uden den obligatoriske jakke og slips, og man skal undgå shorts og sportstøj. Indenfor finder du alt fra den mærkelige morgenfrakke i VIP-logerne til jeans. Det bedste er det klassiske "smart casual"; du skal ikke gå rundt i byen, og du skal ikke til bryllup.
  • Sådan kommer du tilbage til hotellet fra Moulin Rouge: Hvis du vælger den anden session af showet, skal du være opmærksom på, at du kan gå glip af den sidste metro til udgangen, da lukketiden er 1:15 om natten. I så fald kan du få taxaer ved taxaholdepladsen foran spillestedet samt VTC'er. Hvis du vil spare penge, anbefaler jeg, at du vælger fredag eller lørdag som dage til at se showets andet hold, da metroen i Paris lukker en time senere på disse dage.

Book din billet til Moulin Rouge med middag

Er det muligt at tage til Moulin Rouge med børn?

Kø til forestillingerne| ©Viator.com
Kø til forestillingerne| ©Viator.com

Børn fra seks år (altid ledsaget af en voksen) har adgang til forestillingen. Dette er noget, der i betragtning af cabarettens historie og den nuværende stemning i området ofte er overraskende, men sandheden er, at showet er egnet for alle aldre. Da jeg gik hen for at se showet, så jeg ingen børn, og jeg tror ikke, det er normalt at se dem, både i forhold til showets varighed og prisen.

Er det muligt at tage billeder og video i Moulin Rouge?

I nærheden af Moulin Rouge| ©Dennis Jarvis
I nærheden af Moulin Rouge| ©Dennis Jarvis

Hvis du overvejer at tage dit kamera (eller endda din mobiltelefon) med et 100 procent opladet batteri med til dette show, kan du skrotte ideen. Det er nemlig ikke tilladt at tage billeder eller video af nogen art under showet eller middagen. Servitører kan tiltrække opmærksomhed, og arrangørerne selv tilbyder dig det officielle foto under middagen til en pris på ca. 20 euro.

Bestil din billet til Moulin Rouge med middag

Ting at lave i området omkring Moulin Rouge

Pigalle-området| ©Timothy Keefe
Pigalle-området| ©Timothy Keefe

Pigalle-området er et af de mest maleriske i Paris, hvor du finder store erotikbutikker (mange med shows inkluderet), der tiltrækker opmærksomhed ikke kun på grund af deres indhold, men også på grund af deres neonlys. Pigalle om natten er et livligt område, og det er svært at finde sammenligninger, der kan beskrive det.

Mit råd er, at du før eller efter din date på Moulin Rouge går rundt i dette område (du kan stå af ved metrostationen "Pigalle" og derfra gå til "Blanche") og suge essensen af dette vovede og energiske Paris til dig. I kan også tage på en sightseeingbusturog udforske det parisiske natteliv i de forskellige områder, der hver især har deres egen magi.

Anas rejsetip For at få mest muligt ud af området skal du vælge forestillingen kl. 21.00. Før det kan du besøge den øverste del af Montmartre med Sacre Coeur og Place des Painters, og efter showet kan du gå rundt i Pigalle og tage en drink på en af klubberne.

Bestil din billet til Moulin Rouge med middag

Tag på en guidet rundvisning i Montmartre, Moulin Rouge-kvarteret

Sacre Coeur, Montmartre| ©Francisco Anzola
Sacre Coeur, Montmartre| ©Francisco Anzola

Uanset om det er samme dag, du skal se Moulin Rouge-showet, eller om det er en anden dag, må du ikke gå glip af at udforske området på et besøg i Montmartre-kvarteret under din rejse til Paris. Historien om belle époque er ikke komplet med et besøg i cabareten; Montmartre gemmer på mange flere historier, som vil forføre dig med samme intensitet som den røde mølle.

Af alle de ture jeg har lavet i Paris, som du kan læse mere om i denne artikel om Paris-tureMontmartre er den, jeg har gentaget oftest, netop fordi jeg aldrig bliver træt af at høre historierne om alle de kunstnere, der i dette kvarter fandt den sande betydning af det berømte slogan "Liberté, Égalite, Fraternité".

Ruten for turen

Hvem vil de fortælle dig om på denne tur? Tolouse Lautrec, Monet, Picasso, Van Gogh, Edith Piaf, filmen Amélie eller bøsseikonet Dalida. Mange historier, alle sammen blandet sammen, og alt dette mens du slentrer gennem Montmartres smalle gader i aftenlyset (for mig et af de smukkeste øjeblikke at lave denne tur) og derefter sidder og betragter byen fra Sacre Coeurs trapper.

Montmartre-turen med Paris Pass

Dette er et bypas, som giver dig gratis adgang til forskellige turistattraktioner og museer i Paris. Adgang til Moulin Rouge-showet er ikke inkluderet i dette kort, men en to timers guidet rundvisning i kvarteret er det.

Uanset om du besøger Paris for første gang eller ej, og hvis du skal besøge flere af de vigtigste seværdigheder, er Paris Pass det hele værd: Det har over 60 seværdigheder inkluderet, omfatter offentlig transport i Paris, og der er forskellige priser afhængigt af, hvor mange dage du vil bruge det. Du kan læse mere om Paris passerer i denne artikel.

Andre boheme-steder i Paris

Skjulte hjørner
Skjulte hjørner

Moulin Rouge er et ikon for bohemelivet i Paris i slutningen af det 19. århundrede, men det er ikke det eneste. Byen Paris, og især Montmartre-kvarteret, er fuld af steder, der fortæller om denne periode. Hvis du ønsker at gå en tur gennem de mest bohemeagtige hjørner af lysets by, samt selvfølgelig at slentre gennem Montmartres smalle gader, må du ikke gå glip af steder som f.eks:

Montmartre Museum

Et kvarter som dette måtte have et sted at fortælle sin historie. På dette museum, der ligger på rue Cortot, kan du se alt fra billeder af kvarteret fra forskellige perioder til genstande, der fortæller om cabareterne og de forbandede digtere, der opholdt sig i denne enklave.

Litterære caféer

Du kender måske caféen Chat Noir fra de berømte plakater med den sorte kat, som du kan se i alle souvenirbutikker i Paris, men det er ikke den eneste. Både i Montmartre og i Montparnasse-kvarteret i den sydlige del af Paris kan du finde steder, der blev besøgt af intellektuelle som Paul Verlaine, Baudelaire, Apollinaire og Hemingway.

Moulin de la Galette

Dette er en af de 30 møller, der eksisterede i dette kvarter i begyndelsen af sidste århundrede. Selv om den om dagen er let at finde, når man går langs Rue Lepic, kan det om natten være mere kompliceret på grund af de grene, der skjuler den. I dag er det en elegant restaurant, men dets fortjeneste ligger i det faktum, at det var et af de cabareter, der var mest repræsenteret i forskellige boheme-kunstneres værker, herunder Renoir.