Moulin Rouge billetter: alt du skal vide

At overvære et show på Moulin Rouge vil blive et af de bedste minder fra din rejse. Her er de bedste muligheder for at gøre det

Ana Caballero

Ana Caballero

9 minutters læst

Moulin Rouge billetter: alt du skal vide

Moulin Rouge om natten | ©Leandro Kibisz

Når vi tænker på Moulin Rouge, verdens mest berømte kabaret, ser vi cancanerne for os og forestiller os musik i Paris. I dag er det muligt at genopleve denne pragt. Den virkelige magi i Moulin Rouge ligger i det natlige vintage-show, og der sælges hundredvis af billetter hver dag. Du kan købe dem enkeltvis eller som en del af en pakke med andre aktiviteter i Paris:

Min favorit

Moulin Rouge-billetter med middag og transport

Nyd den mest berømte kabaret i verden

Perfekt, hvis du vil opleve den berømte Moulin Rouge-kabaret på første hånd. Nyd oplevelsen, mens du nyder en middagsmenu og champagne.

Varighed: 4 timer 30 minutter

Nyd den mest berømte parisiske kabaret i verden og dens mere end 100 kunstnere på scenen. Lad dig forbløffe af kostumernes glamour og de farverige kulisser, og lad musikken transportere dig til den bohemeagtige atmosfære i byen i begyndelsen af det 20. århundrede.

Hvis du bestiller en billet til Moulin Rouge med middag og transport, kan du opleve den franske cancan på første hånd, mens du smager på den lokale gastronomi med en god champagne. Og med den bekvemmelighed, at du ikke behøver at rejse dertil.

Moulin Rouge er normalt åben hver dag året rundt med nogle undtagelser, og showet kører kl. 21 og 23. Showet varer ca. to timer, og billetten inkluderer en halv flaske champagne.

Hvorfor jeg kan lide denne mulighed: Dette er den mest komplette mulighed for at opleve magien i denne parisiske kabaret live.

Anbefales, hvis... du vil overvære et show på Moulin Rouge til den bedste pris.

Om billetpriser

Indgang til Moulin Rouge
Indgang til Moulin Rouge

En ting, du skal være opmærksom på, er, at prisen på billetter til Moulin Rouge afhænger af de ekstra ting, du tilføjer til showet, dvs. middag og drikkevarer. Der er fire menuer at vælge imellem (en af dem er vegansk) med franske retter og forskellige priser, og du kan inkludere eller ikke inkludere alkoholiske drikkevarer.

Man skal selvfølgelig bestille i forvejen, da kabareten ikke fungerer som en almindelig restaurant, hvor man kan bestille fra menukortet. Moulin Rouge-showet besøges af både turister og lokale, og især i højsæsonen er det tilrådeligt at bestille billetter på forhånd, så du ikke løber tør for pladser på den dag og det tidspunkt, du vælger.

Book billetter til Moulin Rouge med middag og transport

Middag på Moulin Rouge

Bord på Moulin Rouge| ©Unsplash
Bord på Moulin Rouge| ©Unsplash

Hvis du vælger at spise på Moulin Rouge, kan du vælge mellem en række forskellige menuer (herunder vegetariske og veganske retter), som skifter efter årstiden og altid inkluderer en forret, hovedret og dessert. Prisen på billetten stiger betydeligt med valget af middag, og selvom jeg anerkender, at menuen er meget omhyggeligt forberedt i både smag og præsentation, er den reelle merværdi ikke selve middagen, men showet på Moulin Rouge.

Hvis du vil opleve at spise på denne kabaret, så gør det, men gør det ikke på udkig efter ekspertise i køkkenet, for det, du vil finde, vil være noget korrekt og behageligt, men ikke mere. Husk også, at bordene på Moulin Rouge er delte, så hvis du vil nyde en intim middag, er dette ikke den bedste mulighed.

Book billetter til Moulin Rouge med middag og transport

Hvad tid er Moulin Rouge-showet?

Lær Moulin Rouge Paris at kende| ©Linh Nguyen
Lær Moulin Rouge Paris at kende| ©Linh Nguyen

Med nogle få undtagelser er showtiderne i Moulin Rouge altid de samme: der er et show kl. 21 og et kl. 23 hver dag fra mandag til søndag. Bemærk, at du bør komme i god tid for at se showet; et kvarter før showet anbefales.

Book billetter til Moulin Rouge med middag og transport

Hvordan er Moulin Rouge-showet?

Moulin Rouge-showet| ©Larry Koester
Moulin Rouge-showet| ©Larry Koester

Showet er uden tvivl betagende. Fjer og atter fjer, farverige kostumer og livlig musik og lyseffekter udgør den mest attraktive iscenesættelse i den franske music hall. Hvis man dertil lægger næsten hundrede dansere, der koordinerer fantastiske koreografier, vil man for en stund føle sig hensat til Belle Époque i al dens pragt.

Showene på Moulin Rouge kan skifte alt efter sæsonen, men de vil altid være baseret på den mytiske cancan-dans, der gjorde denne kabaret berømt. Opblomstringen af denne dans falder sammen med en tid præget af optimisme og social tilfredshed; i begyndelsen af det 20. århundrede var der tillid til teknologiske fremskridt, til den kunstneriske avantgarde og til økonomisk vækst.

Der var generelt en glæde og et ønske om at nyde livet, som materialiserede sig i denne dans, som malere som Tolouse Lautrec portrætterede i deres malerier. Denne stemning genskabes stadig hver aften den dag i dag, og for at opleve den, er det bedst at købe dine Moulin Rouge-billetter på forhånd med middag og champagne- og transport inkluderet!

Book billetter til Moulin Rouge med middag og transport

Planlæg dit besøg

Metro| ©Sam Nashashibi
Metro| ©Sam Nashashibi

Hvis du allerede har din billet til Moulin Rouge-showet, skal du nu bare kende et par detaljer for at organisere dit besøg så godt som muligt. Jeg fortæller dig alt om dem nedenfor:

  • Sådan kommer du derhen: Moulin Rouge ligger i Montmartre-distriktet, i Pigalle "red light district" i Paris. Området er godt forbundet, da det er en af de største turistattraktioner i byen.

Hvis du ikke har købt billet med transport, er den nemmeste måde at komme dertil med metroen: Stoppestedet "Blanche" på linje 2 sætter dig af lige uden for døren. En taxa eller en VTC er også gode muligheder, se vores indlæg om, hvordan man kommer til Moulin Rouge, for mere information.

  • Til middag: Hvis du har middag inkluderet, skal du ankomme til Moulin Rouge omkring klokken halv syv, da middagen serveres klokken syv. Showet varer to timer, og derefter har du et par minutter til at nyde den inkluderede champagne.
  • Sådan klæder du dig på til et show på Moulin Rouge: For at overvære showet er dresscoden formel uden den obligatoriske jakke og slips, og man skal undgå shorts og sportstøj. Indenfor finder du alt fra en enkelt morgenfrakke i VIP-logen til jeans. Det bedste er den klassiske "smart casual"; du skal ikke gå rundt i byen, og du skal ikke til et bryllup.
  • Sådan kommer du tilbage til hotellet fra Moulin Rouge: Hvis du vælger den anden del af showet, skal du være opmærksom på, at du måske misser den sidste metro til udgangen, da lukketiden er kl. 1.15 om natten. I så fald er der taxier til rådighed på taxaholdepladsen foran spillestedet samt VTC'er. Hvis du vil spare penge, anbefaler jeg, at du vælger fredag eller lørdag til at se anden del af showet, da metroen i Paris lukker en time senere på disse dage.

Book billetter til Moulin Rouge med middag og transport

Er det muligt at tage i Moulin Rouge med børn?

Kø til forestillingerne| ©Viator.com
Kø til forestillingerne| ©Viator.com

Børn fra seks år (altid ledsaget af en voksen) har adgang til showet. Det er noget, der i betragtning af kabaretens historie og den nuværende atmosfære i området ofte er overraskende, men sandheden er, at showet er egnet til alle aldre. Da jeg så showet, så jeg ingen børn, og jeg tror ikke, det er normalt at se dem, både på grund af tidspunktet for showet og prisen.

Er det muligt at tage billeder og videoer i Moulin Rouge?

I nærheden af Moulin Rouge| ©Dennis Jarvis
I nærheden af Moulin Rouge| ©Dennis Jarvis

Hvis du overvejer at tage dit kamera (eller endda din mobiltelefon) med et 100 procent opladet batteri til dette show, kan du godt skrotte den idé. Det er ikke tilladt at tage billeder eller video af nogen art under showet eller middagen. Tjenere kan tiltrække opmærksomhed, og arrangørerne selv tilbyder dig det officielle foto under middagen til en pris på ca. 20 euro.

Book billetter til Moulin Rouge med middag og transport

Hvad kan man lave i området omkring Moulin Rouge?

Pigalle-området| ©Timothy Keefe
Pigalle-området| ©Timothy Keefe

Pigalle-området er et af de mest maleriske i Paris, hvor du finder enorme erotiske butikker (mange med shows inkluderet), der tiltrækker sig opmærksomhed ikke kun på grund af deres indhold, men også på grund af deres neonlys. Pigalle by night er et livligt område, og det er svært at finde sammenligninger til at beskrive det.

Mit råd er, at du før eller efter din date på Moulin Rouge går rundt i dette område (du kan stå af ved metrostationen 'Pigalle' og derfra gå til 'Blanche') og indsnuser essensen af dette dristige og energiske Paris. Du kan også tage en sightseeing-busturog udforske det parisiske natteliv i de forskellige områder, som hver især har deres egen magi.

Ana's Traveller Tip

For at få mest muligt ud af området skal du vælge 21:00-showet. Inden da kan du besøge den øverste del af Montmartre med Sacre Coeur og Place des Painters, og efter forestillingen kan du gå rundt i Pigalle og tage en drink på en af klubberne.

Tag på en guidet tur i Montmartre, Moulin Rouge-distriktet

Sacre Coeur, Montmartre| ©Francisco Anzola
Sacre Coeur, Montmartre| ©Francisco Anzola

Uanset om det er samme dag, som du skal se Moulin Rouge-showet, eller en anden dag, må du ikke gå glip af at udforske området på et besøg i Mont martre-kvarteret på din rejse til Paris. Belle Epoque-historien er ikke komplet med et besøg i kabareten; Montmartre gemmer på mange flere historier, som vil forføre dig med samme intensitet som den røde mølle.

Af alle de ture, jeg har lavet i Paris, som du kan læse mere om i denne artikel på Paris-tureMontmartre er den, jeg har gentaget flest gange, netop fordi jeg aldrig bliver træt af at høre historierne om alle de kunstnere, der i dette kvarter fandt den sande betydning af det berømte slogan "Liberté, Égalite, Fraternité".

Rundvisningens rute

Hvem vil de fortælle dig om på denne tur? Tolouse Lautrec, Monet, Picasso, Van Gogh, Edith Piaf, filmen Amélie eller bøsseikonet Dalida. Mange historier, alle sammen blandet sammen, og alt dette, mens du slentrer gennem de smalle gader i Montmartre i aftenlyset (for mig et af de smukkeste øjeblikke på denne tur) og derefter sætter dig ned for at betragte byen fra trappen til Sacre Coeur.

Montmartre-turen med Paris Pass

Dette er et bypas, som giver dig gratis adgang til forskellige turistattraktioner og museer i Paris. Adgang til Moulin Rouge-showet er ikke inkluderet i dette kort, men det er en to timers guidet tur i kvarteret til gengæld.

Uanset om du besøger Paris for første gang eller ej, hvis du vil besøge flere af de vigtigste seværdigheder, er Paris Pass det værd: Det har over 60 seværdigheder inkluderet, det inkluderer offentlig transport i Paris, og der er forskellige priser afhængigt af, hvor mange dage du vil bruge det. Du kan læse mere om Paris passerer i denne artikel.

Book billetter til Moulin Rouge med middag og transport

Andre bohemiske steder i Paris

Skjulte hjørner
Skjulte hjørner

Moulin Rouge er et ikon for bohemelivet i Paris i slutningen af det 19. århundrede, men det er ikke det eneste. Byen Paris, og især Montmartre-kvarteret, er fuld af steder, der fortæller om denne periode. Hvis du vil gå en tur gennem de mest bohemeagtige hjørner af lysets by og selvfølgelig slentre gennem de smalle gader i Montmartre, må du ikke gå glip af steder som:

Montmartre-museet

Et kvarter som dette måtte have et sted at fortælle sin historie. På dette museum, der ligger på rue Cortot, kan du se alt fra billeder af kvarteret fra forskellige perioder til genstande, der fortæller om kabaretterne og de forbandede digtere, der boede i denne enklave.

Litterære caféer

Du kender måske Chat Noir-caféen fra de berømte sorte katteplakater, som du kan se i enhver souvenirbutik i Paris, men det er ikke den eneste. Både i Montmartre og i Montparnasse-distriktet i det sydlige Paris kan du finde steder, der blev besøgt af intellektuelle som Paul Verlaine, Baudelaire, Apollinaire og Hemingway.

Moulin de la Galette

Dette er en af de 30 møller, der eksisterede i dette kvarter i begyndelsen af det forrige århundrede. Om dagen er den let at finde, når man går langs Rue Lepic, men om natten kan det være mere kompliceret på grund af de grene, der skjuler den. I dag er det en elegant restaurant, men dens fortjeneste ligger i det faktum, at det var en af de kabareter, der var mest repræsenteret i forskellige boheme-kunstneres arbejde, herunder Renoir.

Book billetter til Moulin Rouge med middag og transport