Granada guidet tur med Alhambra og Genelife billetter

4.8
(15341 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Varighed: 5 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse

Denne oplevelse er i øjeblikket utilgængelig

Oversigt

Denne vandretur er en perfekt mulighed for at opleve de mest symbolske steder i Granada, en by, hvor den muslimske indflydelse blander sig med den kristne, jødiske og sigøjneriske indflydelse.

mindre end 6 timer vil du se Albaicín- og Sacromonte-kvartererne og passere tærsklen til to vigtige monumenter: Alhambra og Generalife. Ud over entréen er der også en ekspertguide med i prisen.

 • Lær Granadas historie at kende takket være forklaringer fra en lokal guide.
 • Gå ind i byens mest berømte monument: Alhambra.
 • Slentre gennem de storslåede Generalife-haver
 • Udforsk de smalle gader i Albaicín og Sacromonte

Hvad er inkluderet

 • Ekspertguide
 • Indgangen til Alhambra
 • Mad og drikkevarer

Hvad man kan forvente

Denne guidede tur varer normalt mellem 5 og 6 timer og berører Granada's seværdigheder: Alhambra, Generalife og kvartererne Albaicín og Sacromonte. Under turen vil du nyde godt af forklaringer fra en lokal guide, som kender alle byens hemmeligheder.

Alhambra er Granadas ubestridte dronning og det mest besøgte monument i Spanien. På arabisk betyder navnet "den røde", og det var oprindeligt et militærcitadel. Under Yusuf I's regeringstid blev denne militære fæstning omdannet til et pragtfuldt palads. Etapen tager ca. 3 timer og er den længste af hele ruten.

Lige på bakken over for Alhambra ligger Albaicín, et kvarter med et indviklet netværk af smalle gader, små pladser og udsigtspunkter med udsigt over den "røde fæstning". Det er erklæret UNESCO's verdensarvsliste og er hjemsted for pragtfulde paladser med haver, et hammam, renæssancebygningen Royal Chancery, kirker og andre monumenter af stor kunstnerisk og arkitektonisk værdi.

Et andet must er Generalife, et palads omgivet af smukke haver. Det blev opført i det 13. århundrede som en rekreativ residens for Nasridkongerne og er berømt for sine gårde og den frodige vegetation, der vokser der takket være et effektivt vandingssystem. Navnet stammer fra det arabiske "Yanat - al - Arif", som betyder "arkitektens have".

Sacromonte er en by i byen. Ifølge traditionen blev kvarteret født i det 16. århundrede, da arabere og jøder blev fordrevet fra Granada og bosatte sig på en bakke øst for den gamle bydel. To hundrede år senere bosatte en ny befolkning sig i området: sigøjnerne. Med deres ankomst begyndte de at udgrave grotterne, som stadig er det særlige kendetegn ved dette historiske kvarter.

Sacromonte er fødestedet for flamencoen , som her kaldes zambra, et udtryk, der stammer fra det arabiske "zamra" (fløjte) eller zamara (musikere). De hvidkalkede huse, der klamrer sig til bjergskråningerne, danner et betagende landskab. Herfra kan du også nyde en betagende udsigt over Alhambra.

Anmeldelser

4.8
· 15341 Anmeldelser
 • L
  Lucille
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er værd at gå rundt i hele Granada, selv om det er op og nedad, og det er lidt trættende.
 • G
  Gabriella
  4
  (0 Anmeldelser)
  En meget fornøjelig tur, som bestemt er værd at gentage!
 • S
  Sady
  4
  (0 Anmeldelser)
  Turen var fantastisk, selv om den var lidt uorganiseret, da vi var flere i gruppen, og guiden havde nogle komplikationer til tider.
 • R
  Ruby
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vores guide var meget kyndig og forklarede meget godt information og detaljer om Alhambra og kvartererne Albaisín og Sacremonte.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler