11 ting at lave i Malaga om natten

Hvis Malaga allerede er en by, man forelsker sig i, er det en god idé at lægge planer for natten. Her er nogle muligheder

Andressa García

Andressa García

10 minutters læst

11 ting at lave i Malaga om natten

La Malagueta | ©Jose Antonio Rodríguez

Noget af det bedste ved Malagas natteliv er det store udvalg af ting, man kan lave om natten. I modsætning til andre byer, der pludselig kun giver dig barmuligheder, tilbyder Malaga en bredere vifte af nattelivsmuligheder.

At gå ud om natten er naturligvis en af de ting, du ikke må gå glip af i Malaga, uanset hvor længe du bliver i byen. Fra flamencoaftener til pubcrawls, du vil helt sikkert elske en aften ude i denne historiske, men kosmopolitiske by.

1. Gå ikke glip af et rent flamenco-show i Malaga!

Flamenco Tablao Alegria| ©Lena Isabella
Flamenco Tablao Alegria| ©Lena Isabella

En af de ting, du ikke må gå glip af om aftenen i Malaga, er uden tvivl flamenco-showet. Tablaoerne er blevet det mest efterspurgte alternativ i byen, og jeg anbefaler dig at bestille billetter til et flamenco-show på Tablao Alegria i Malaga, som ligger på Paseo del Muelle Uno, et kulturelt og gastronomisk sted, hvor du kan nyde uforglemmelige flamenco-forestillinger med rytmer som soleás, bulerías og fandangos, med sang, guitar og traditionelle danse.

Du kan også nyde en typisk Malaga-ret med din yndlingsdrink. Jeg anbefaler dog ikke, at du tager dine børn med til denne type show.

Detaljer af interesse

 • Sted: C. Vélez Málaga, 6, Málaga.
 • Pris: Cirka 25 euro pr. person.
 • Tidsplan: Showet starter normalt kl. 18.

Book billetter til et flamenco-show

2. Tag på en natlig vin- og tapastur

Tapas- og vinaften| ©Pepe Marina
Tapas- og vinaften| ©Pepe Marina

Dette er utvivlsomt en af de bedste aftenplaner, en guidet tur med eksperter inden for vinområdet. På denne tur besøger du de bedste vin- og tapassteder i Malaga by.

Det anses for at være en af de bedste gastronomiske ture i Malaga, for ud over at kende stedets natteliv kan du smage de mest eksotiske tapas, som denne by, der ligger meget tæt på Middelhavet, tilbyder dig. I løbet af tre en halv time kan du nyde den kulturelle og musikalske atmosfære i Malagas natteliv, og hele turen foregår til fods, så du kan nyde maden og drikkevarerne uden dårlig samvittighed, for bagefter kan du slippe kalorierne løs ved at gå gennem de mest populære områder i Malaga.

En af de bedste ting, som denne natlige og gastronomiske tur tilbyder dig, er, at du vil kunne smage de bedste smage fra det traditionelle spanske køkken samt forskellige typer iberisk tørret kød, som vil give dig lyst til mere. De søde vine er på et helt andet niveau.

Detaljer af interesse

 • Sted: Fra Marqués de Larios Street til Plaza de La Merced.
 • Pris: Denne tur kan koste ca. 74 euro pr. person.
 • Tidsplan: Turen varer ca. 3,5 timer og finder sted om aftenen med en tidsplan, der aftales i fællesskab.

Book en privat rundtur i Malaga

3. Tag på pubcrawl gennem byens bedste barer

Malaga Pub Crawl| ©Andreas Mordhorst
Malaga Pub Crawl| ©Andreas Mordhorst

Hvis du vil nyde de bedste barer i byen, så er denne tur lige noget for dig. På denne tur får du mulighed for at lære de mest utrolige steder i Malaga at kende. En guidet tur med en ekspert i området, som ud over at vise dig de bedste steder at drikke cocktails, vil fortælle dig lidt om byens historie og lade dig smage eksotiske smage fra Malagas cocktailbar.

Dette er helt sikkert en af de bedste ture i Malaga og er noget for dig, hvis du rejser med venner, eller hvis du vil møde nye mennesker. Indgangen til de forskellige klubber er inkluderet, og det samme er mængden af drinks, du ønsker at drikke. Det er en 3 til 5 timers tur med masser af sjov.

Detaljer af interesse

 • Beliggenhed: Turen går fra Plaza La Merced til Plaza de La Constitución, hvor nogle af de bedste barer i området ligger.
 • Pris: Denne oplevelse kan fås for ca. 17 euro pr. person.
 • Tid: Turen varer ca. 3 til 5 timer og starter normalt på det tidspunkt, som turlederen vælger.

Nyd en Pub Crawl-tur rundt i Malaga

4. Slap af i de arabiske bade

Arabiske bade| ©www.twin-loc.fr
Arabiske bade| ©www.twin-loc.fr

Hvad er bedre end at forkæle sig selv med en spa-session i Hammam Al Ándalus' arabiske bade. En afslappende session, der varer cirka 1 time og 30 minutter, hvor du vil nyde en behandling, der har til formål at genoplive din krop og dit sind med terapeutiske jacuzzier og tre bassiner med vand i forskellige temperaturer, varmt, lunt og koldt.

For at gøre din oplevelse så førsteklasses som muligt, vil du desuden modtage en traditionel Kessa-massage med drueolie og smage en te, der vil vække alle dine sanser. Genoplad dit energiniveau med denne afslappende oplevelse i Hammam Al Ándalus Arab-badene!

Book en arabisk badesession

5. Besøg en af de mest travle pladser i byens centrum

Nat i Malaga| ©Images by Brian
Nat i Malaga| ©Images by Brian

Plaza Mitjana og Uncibay er to af de travleste pladser i centrum af Malaga og er uden tvivl de natklubber, du ikke vil gå glip af på din tur rundt i byen. På den første af dem kan du finde de bedste pubber i Malaga, så det er et godt område at leve nattelivet fuldt ud.

Også i Mitjana vil du kunne finde utrolige tilbud på de forskellige pubber, især hvis du besøger stedet tidligt om aftenen og sent på eftermiddagen, så det er et godt sted at starte din nattelivstur i Malaga.

Når du forlader Mitjana, er Uncibay-pladsen en fremragende mulighed for at fortsætte natten, og det skyldes, at du vil kunne se forskellige emblematiske steder i byen med den unikke stemning, som natten bringer. Der er ikke mange pubber på pladsen, men du kan finde flere forslag, som vil få dig til at blive på nogle af dem. Det, du kan se på Plaza Uncibay, er Malagas katedral.

Detaljer af interesse

 • Beliggenhed: Begge ligger meget tæt på hinanden. De ligger i centrum af Malaga.
 • Pris: Denne tur er gratis, men du skal betale for indgangen til hver af pubberne.
 • Tidsplan: Du kan gøre denne aktivitet fra eftermiddag til aften.

6. Gå ikke glip af byen fra udsigtspunkterne og terrasserne

Udsigtspunkt over Malaga| ©Leo V
Udsigtspunkt over Malaga| ©Leo V

Hvis det, du leder efter, er en meget roligere plan, der giver dig mulighed for at se Malagas skyline, mens du får et par drinks og nyder en tapa eller to, så anbefaler jeg dig at besøge byens bedste terrasser. Disse steder er specielt designet til at tilbyde turisten en meget mere behagelig, bred og rolig udsigt over en by, der er så hektisk om natten.

Hvis du besøger byen i sommersæsonen, er det en god idé at få lidt frisk luft. Hvis du er på gennemrejse om vinteren, anbefaler jeg, at du medbringer jakker og frakker, så nattens kulde ikke ødelægger din aften; men glem ikke at tælle det med som en af de 10 bedste ting at lave i Malaga om vinteren.

Der er udsigtspunkter, som ligger lige i centrum af Malaga og giver dig en meget flot udsigt over byen. Der er andre længere væk, som giver dig mulighed for at se den udefra, mere som en tilskuer end en hovedperson i Malaga-natten. Et af de steder, jeg bedst kan lide at nyde udsigten, er uden tvivl udsigtspunktet ved Gibralfaro-slottet, fordi det giver dig en komplet udsigt over byen og er et af de mest emblematiske steder at besøge.

Detaljer af interesse

 • Placering: Nogle udsigtspunkter ligger i centrum, mens andre ligger længere væk fra byens travlhed.
 • Pris: Nogle af de bedste udsigtspunkter i centrum er betalingssteder, og prisen afhænger af, hvor meget de enkelte forretninger tager i entré. Gibralfaro-udsigtspunktet har en entrépris på mellem 2,5 og 5 euro pr. person.
 • Åbningstider: Udsigtspunkterne er åbne hele dagen og natten, så det bliver ikke noget problem at nyde dem.

7. Nyd en middag i La Malagueta

Rundt om La Malagueta| ©KAMO KAMOEIRAS
Rundt om La Malagueta| ©KAMO KAMOEIRAS

La Malagueta er måske det mest emblematiske kvarter i Malaga, så det er et must at besøge, især om natten. Her kan du nyde et atomart natteliv, hvor du vil opleve smage, dufte og populære rutiner om natten i Malaga.

Det er en god plan at besøge dette sted, uanset om du går med venner eller med din familie, og det er endda en god idé at gå denne tur, hvis du skal møde folk. Det er det mest trendy sted, hvor unge mennesker mødes, og hvor det ikke er svært at gå ud og have det sjovt.

Du kan finde mange pubber, men også meget eksklusive barer og frem for alt god mad. I La Malagueta kan du finde fremragende kvalitetsrestauranter, der tilbyder traditionel spansk mad såvel som en varieret international og middelhavsmenu.

Interessante detaljer

 • Beliggenhed: Den ligger lige ved siden af molen, så det bliver ikke svært at finde stedet.
 • Pris: Priserne på de forskellige pubber kan variere alt efter, hvilken type mad og cocktails de sælger, og også alt efter hvilken dag i kalenderen det er. Hver pub har sin egen indgangspris, og på hver af dem varierer menuen normalt i pris.
 • Åbningstider: La Malagueta er levende om natten, så du kan blive så længe og så sent, som du vil.

8. Tag på en kosmopolitisk kysttur i El Palo og Pedregalejo

Pedregalejo| ©yomismo31
Pedregalejo| ©yomismo31

En af de ture, som jeg helt sikkert elsker og anbefaler, er at gå rundt i områderne El Palo og Pedregalejo. I dag er de blevet referencepunkter for det kosmopolitiske liv i Malaga. På disse steder kan du finde den mest udsøgte spanske mad og middelhavsmad. Du vil også have mulighed for at nyde de mange pubber og barer, der er dedikeret til turister og lokale. Generelt serverer disse steder de bedste europæiske cocktails.

Hvis du ikke har lyst til at gå på bar eller pub, men hellere vil have en stille familietur, så er kysten et godt sted at gøre det. Der er masser af udendørs oplevelser selv om natten, som du kan få i Pedregalejo eller El Palo, og du kan sagtens betragte dem som en del af top 10 over de bedste aktiviteter i Malaga.

En af de bedste ting ved dette par byer er, at der altid er en fest eller noget godt at lave på hvert hjørne, så hvis du er på udkig efter sjov, er dette den rigtige plan for dig.

Detaljer af interesse

 • Beliggenhed: Ligger meget tæt på La Malagueta, også i kystområdet.
 • Pris: Billetpriserne på natklubberne i begge byer kan variere. Priserne på menuen kan også variere fra by til by.
 • Tid: Du kan starte denne aktivitet tidligt på eftermiddagen, så du kan se solnedgangen på kysten.

9. Nyd en nattevandring til den botaniske have i La Concepción

La Concepcións botaniske have| ©Liam Con
La Concepcións botaniske have| ©Liam Con

Et af de mest utrolige steder at besøge om natten er den botaniske have. Hvis du på din liste over ting, du skal se og lave i Malaga, leder efter et sted, der er roligt, væk fra travlheden på barerne og festplanerne, så skal du prøve et besøg i den botaniske have, som tilbyder en spektakulær nattur.

En ekspertguide vil tage dig med rundt i haven og vise dig alle de planter, der er bevaret på dette sted, hvilket inkluderer forhistoriske arter såvel som andre typer af mærkelige planter. Du får også mulighed for at se det lysshow, der konstant er tændt i haven.

Dette besøg kan gøres det meste af året, selvom der er en sæson, hvor denne slags natture ikke gøres, og det er i vintersæsonen. Under alle omstændigheder er dette et godt sted at besøge sammen med nogen. Du kan endda inkludere denne aktivitet på din liste over ting, du kan lave i Malaga med børn.

Detaljer af interesse

 • Beliggenhed: Det er 15 minutters gang fra linje 2 i den offentlige transport. Det ligger på vejen til den botaniske have.
 • Pris: Indgangsprisen pr. person er mellem 3 og 5 euro. For grupper på 20 til 30 personer koster det mellem 2 og 4 euro pr. person. Om vinteren er der gratis adgang om søndagen.
 • Åbningstider: Fra april til september er der åbent fra kl. 9.30 til 20.30. Fra oktober til marts fra kl. 9.30 til 17.30. Natturene finder sted mellem kl. 17.30 og 20.00 og varer en time.

10. Besøg badene i Carmen

Badene i Carmen| ©Maria Jose Martínez
Badene i Carmen| ©Maria Jose Martínez

Baños del Carmen er et af de mest emblematiske og historiske steder i Malaga. De åbnede for offentligheden i det første årti af det 20. århundrede, og siden da er de blevet et mødested par excellence for både lokale og besøgende. Det er terrasser på strandpromenaden, der tilbyder en privilegeret udsigt over byen og havet.

Her kan man ikke bare nyde den fantastiske udsigt, men også smage traditionel spansk mad og middelhavsmad og nogle af de bedste vine i byen.

Det er en god plan for aftenen. Faktisk kan du komme der så tidligt som om aftenen, så du kan nyde solnedgangen og byens solnedgang. Udover strandstemningen er det behagelige klima og den brise, man kan mærke på disse terrasser, en del af fordelene ved at vælge denne plan for at tilbringe de første timer af natten væk fra byens travlhed, og frem for alt er det ideelt at medtage blandt de 10 bedste ting at lave i Malaga om sommeren.

Detaljer af interesse

 • Placering: Det ligger på stranden i Pedregalejo, lige ved kysten.
 • Pris: Det er helt gratis at komme ind i badene, selvom der er nogle restauranter i området, der tager entré for at nyde udsigten og menuen.
 • Åbningstider: Du kan komme til dette sted fra sent om eftermiddagen til sent om aftenen.

11. Gå ikke glip af en vinoplevelse på Antigua Casa de Guardia

Antigua Casa de Guardia| ©Omenthethomen
Antigua Casa de Guardia| ©Omenthethomen

Her kan du opleve nogle af de bedste vine i Spanien. Hvis der er én ting, du kan smage i denne by, er det dens store udvalg af søde vine. Det er derfor, dette sted er et af de must-besøg på din tur til Malaga.

Noget af det bedste ved Antigua Casa de Guardia er, at dets historie går mere end 175 år tilbage. De vine, der tilbydes her, lagres ved hjælp af processer, der er blevet afprøvet og testet gennem årene. Det er en oplevelse, man kan nyde som par, med venner eller med familien.

Hvis du besøger dette sted, får du mulighed for at smage mindst fem typer vin med forskellige lagringsår, men alle af samme kvalitet. Opmærksomheden på stedet er ikke til at overse, og fra det øjeblik, du ankommer, føler du, at du er en del af familien, og desuden vil de ansvarlige for stedet vise dig rundt og give dig en smagsprøve på de bedste vinkreationer, de har på stedet.

Detaljer af interesse

 • Sted: Beliggende på Alameda Principal 18 i Malaga.
 • Pris: Der er gratis adgang, men du skal betale for dine drikkevarer inde i restauranten.
 • Åbningstider: Åbent mandag til torsdag fra 10:00 til 22:00 og fredag til lørdag fra 10:00 til 22:45. Om søndagen er der åbent fra kl. 11.00 til 15.00.