Bedste Båd- og katamaranture i Punta Cana

Punta Cana ligger på den østlige spids af Den Dominikanske Republik, hvilket gør det til et ideelt sted at nyde det Caribiske Havs vidder med en bådtur.

Matías Rodríguez

Matías Rodríguez

9 minutters læst

Bedste Båd- og katamaranture i Punta Cana

Punta Cana | ©Studio Sarah Lou

Punta Cana er en paradisisk destination på grund af sin natur og sine strande samt de mange besøg, der kan foretages med byen som base. Fra at tage en tur til Santo Domingo til at vælge en af snorkeloplevelserne eller tage på en bådtur, en aktivitet, der er blandt de bedste ting at lave i Punta Cana.

Punta Canas beliggenhed på den østlige spids af Den Dominikanske Republik betyder, at den ligger ud til det Caribiske Hav og de nærliggende øer, hvilket gør en bådtur til en ideel udflugt for at besøge de bedste strande i området.

1. Dagstur til Saona Island fra Punta Cana med katamaran

Saona Island| ©Wernner
Saona Island| ©Wernner

Dette er en af de mest populære udflugter, da Saona er den mest berømte af øerne ud for Punta Canas kyst.

Denne tur omfatter en katamarantur med en sjov tur til øen, hvor du kommer forbi andre nærliggende seværdigheder. Herefter tilbringer du ca. tre timer på Saona, et paradis med hvidt sand, palmer og krystalklart vand i hjertet af det Caribiske Hav.

Disse udflugter omfatter normalt afhentning på hotellet, frokost med en typisk dominikansk menu og en åben bar. På nogle af mulighederne kan du også vælge hummer som en af de lækreste lokale retter.

udflugter til Saona fra Punta Cana kan du også deltage i forskellige aktiviteter, f.eks. snorkling, strandsport som fodbold eller volleyball eller blot udforske stedet i dit eget tempo og slappe af.

På turen hjemturen er der også en sjov katamarantur forbi Cayo Raton, Catalinita Island og Yuma Bay.

Oplysninger om interesse

 • Prisen for udflugten... Starter ved 75 euro med katamarantransport tur/retur med turen inkluderet og afhentning på hotellet. Der er også frokost med dominikansk menu og åben bar med alkoholiske drikkevarer.
 • Udflugtens varighed... Ca. otte timer.
 • Fordele ved denne udflugt... Det er et alternativ med et godt forhold mellem kvalitet og pris for at lære de mest symbolske af de nærliggende øer i Punta Cana at kende.

Bestil en dagstur til Saona Island fra Punta Cana

2. Katamarantur til Los Haitises med stop ved Montaña Redonda

Katamarantur til Los Haitises| ©Jhonny
Katamarantur til Los Haitises| ©Jhonny

Los Haitises er en af de smukkeste nationalparker i det caribiske område og skiller sig ud ved en række klippebjerge, der rejser sig op af vandet, og som man kan opleve fra katamaranen på turen rundt i Samaná-bugten.

På disse udflugter kan du lære dette beskyttede naturområde og de klippefyldte mogotes fulde af pelikaner at kende.

Los Haitises er også kendt for sine grotter med Taino-indianernes piktogrammer og helleristninger og for det varme vand i Jivales-floden, hvor man kan bade og svømme.

Disse udflugter omfatter normalt afhentning på hotellet og en typisk dominikansk frokost, inden de fortsætter med en buggy-tur til toppen af Montaña Redonda.

Montaña Redonda byder på et idyllisk landskab, da det ligger mellem to laguner, Limon og Redonda. Hjemrejsen til Punta Cana er normalt planlagt efter en rejse på ca. ni timer.

Oplysninger om interesse

 • Prisen for udflugten... Starter ved 129 euro med tur/retur-transport med katamaran inklusive turen og afhentning på hotellet. Omfatter også frokost med dominikansk menu og rundvisning på Montaña Redonda.
 • Udflugtens varighed... Ca. ni timer.
 • Fordele ved denne udflugt... Dette er et fremragende alternativ til en afslappende katamarantur til Samaná-bugten, som er et symbolsk sted i Den Dominikanske Republik, men som kun er lidt besøgt af turister.

Book en buggy-tur i Punta Cana

3. Dagsudflugt til Cayo Levantado og El Limon-vandfaldet med katamarantur fra Punta Cana

Cayo Levantado| ©Lee Armstrong-Jones
Cayo Levantado| ©Lee Armstrong-Jones

Dette er en af de mest komplette udflugter i Punta Cana. Du vil kunne nyde vandfald, en safaristi, naturlige kilder og en tur med katamaran, som vil vise dig, at Den Dominikanske Republik er fuld af aktiviteter.

Turen starter med afhentning på hotellet og en bustur til Samaná, hvor du på en safari kan opleve det oprindelige folks historie og El Limón-vandfaldet.

Ved El Limón-vandfaldet, der er kendetegnet ved sin beliggenhed midt i en tropisk skov og er omgivet af klare kilder, kan du vælge en vandretur langs naturstierne eller en ridetur.

På vej tilbage til Samaná går du om bord på en katamaran og sejler fra Bahía Clara til Bacardi Island for at besøge Cayo Encantado og tage en tur langs kysten ved Cayo La Farola.

Om bord på katamaranen kan du vælge en frokost med en typisk dominikansk menu, og du vil få permanent hjælp af en lokal ekspertguide, som vil fortælle dig om detaljerne i turen og hemmelighederne ved de steder, du besøger.

Alt i alt er dette en af de bedste udflugter fra Punta Cana, især for dem, der nyder havet og naturaktiviteter.

Oplysninger om interesse

 • Pris for udflugten... Ca. 135 euro med busforbindelser tur/retur, katamarantur og assistance fra en lokal ekspertguide.
 • Udflugtens varighed... Ca. ti til tolv timer.
 • Fordele ved denne udflugt... Det er en meget komplet udflugt, hvor du besøger Bacardi Island og Cayo Levantado og nyder en tur med katamaran med frokost inkluderet.

Book en dagsudflugt fra Punta Cana

4. Ekspreskatamarantur med snorkling i det Caribiske Hav

Macao Beach| ©Darleny Lopez
Macao Beach| ©Darleny Lopez

På denne ekspresudflugt kan du køre langs Punta Canas kyst og lære en alternativ profil af byen at kende, og du kan tage ud i det Caribiske Hav for at snorkle. Det er en ideel tur, hvis du planlægger et kort ophold i byen, eller hvis du planlægger at besøge andre steder på samme dag, f.eks. Monkeyland eller Macao Beach.

Disse udflugter giver dig mulighed for at opleve Punta Cana fra det Caribiske Hav på en afslappende bådtur med hjælp fra en lokal ekspertguide, der viser dig de bedste snorklingsteder, herunder koralrevene omkring den dominikanske kyst.

Normalt omfatter disse udflugter også afhentning på hotellet, åben bar med alkoholholdige drikkevarer og cocktails samt snorkeludstyr. Hvis du er på udkig efter en hurtig tur langs den dominikanske kystlinje, kan du under alle omstændigheder vælge en oplevelse som denne, hvor du kan nyde en bådtur på en tur, der ikke tager en hel dag.

Oplysninger om interesse

 • Pris for udflugten... Starter ved 59 euro med afhentning på hotellet, katamarantur og snorkeloplevelse.
 • Varighed af udflugten... Ca. tre timer.
 • Fordele ved denne udflugt... Dette er den ideelle mulighed, hvis du er på udkig efter en bådtur og vil spare tid.

Book en udflugt til Macao Beach

5. Halvdags katamarantur i det Caribiske Hav med Taiguey Emotion Show om bord

Katamaran Taiguey Emotion Show| ©Raul L
Katamaran Taiguey Emotion Show| ©Raul L

Hvis du kan lide bådture og musik, er denne tur måske ideel for dig, fordi du vil kunne nyde en behagelig bådtur langs den dominikanske kyst og også et typisk caribisk show: Taiguey Emotion Show-oplevelsen, som henviser til de første indbyggere i Den Dominikanske Republik.

Katamaranturen omfatter normalt et stop ved Playa Blanca, en af de mest berømte strande på den krystalklare kyst i Punta Cana. Herfra kan du nyde koralrevene og endda snorkle.

Når du er tilbage på båden, finder der et typisk indiansk show sted, som omfatter en kombination af musikalske rytmer som salsa, merengue, bachata, dembow og mambo.

Disse udflugter omfatter normalt afhentning på hotellet og snorkeludstyr samt ledsagelse af en lokal ekspertguide. Denne oplevelse omfatter dog normalt ikke frokost eller en åben bar.

I løbet af den ca. tre timer lange tur kan du nyde en sejltur med musik om bord og derefter få tid til andre aktiviteter, f.eks. et besøg i Santo Domingo eller en tur til Monkeyland fra Punta Cana.

Oplysninger om interesse

 • Pris for udflugten... Ca. 55 euro med afhentning på hotellet, katamarantur og Taiguey Emotion Show.
 • Varighed af udflugten... Ca. tre timer.
 • Fordele ved denne udflugt... Dette er den ideelle mulighed, hvis du er interesseret i at sejle rundt i det Caribiske Hav med båd og nyde et traditionelt show.
 • Ulemper ved denne tur... Den omfatter mange aktiviteter, og de er alle interessante, så du kan synes, at det er en lidt forhastet tur, især det korte stop ved Playa Blanca.

Book en dagsudflugt til Monkeyland fra Punta Cana

Hvor lang er en bådtur i Punta Cana?

Samana-bugten| ©Ariel D
Samana-bugten| ©Ariel D

Udflugtens længde afhænger af aktiviteterne på den valgte tur. De længere udflugter varer mellem 10 og 12 timer og omfatter en tur til Samana-bugten, Montaña Redonda og Cayo Levantado. Varigheden omfatter transport tur/retur med afhentning på hotellet i Punta Cana.

Ekspresturene varer ca. tre timer og er ideelle, hvis du planlægger et kort ophold i Punta Cana eller har andre aktiviteter planlagt i løbet af samme dag. På disse ture kan du nyde en sejltur og byens skyline fra Caribien.

Hvad vil jeg se på en bådtur i Punta Cana?

Runde bjerge| ©Margarita A
Runde bjerge| ©Margarita A

På disse udflugter kan du nyde en behagelig sejltur på Caribien, der bader Punta Canas kyster, og du kan også lære nogle af turiststederne i nærheden af byen at kende undervejs.

Her er de steder, der normalt besøges på disse udflugter:

 • Saona Island: Det er den mest karakteristiske af de øer, der omgiver Punta Cana, og den skiller sig ud ved sit hvide sand og krystalklare vand. Der er også koralrev, en del af Parque Nacional del Este og hjemsted for Flamingo-lagunen.
 • Los Haitises: Det er en nationalpark, der skiller sig ud ved de klippeformationer, der rejser sig over vandet, og som kan skelnes fra bugten Samaná. Der er mulighed for ridning, vandreture og terrængående køretøjer.
 • Montaña Redonda: Den ligger i nationalparken Los Haitises og byder på en bred panoramaudsigt og et idyllisk landskab, fordi den ligger mellem to laguner, Limón og La Redonda.
 • Cayo Levantado: Det er en ø med maleriske landskaber i bugten Samaná, som ligger i Bacardi-øen, med hvide strande og udsigt til det Caribiske Hav.
 • El Limón-vandfaldet: Det ligger i det indre af nationalparken Los Haitises og er et af de størstevandfald i Den Dominikanske Republik, og det er det mest besøgte naturlige bassin i landet.

Tips til en bådtur i Punta Cana

Sommer i Punta Cana| ©RLBrinkman
Sommer i Punta Cana| ©RLBrinkman

Det er vigtigt at vide, hvornår det er bedst at besøge Punta Cana, for at få mest muligt ud af din rejse.

Fra december til april er det højsæson i Punta Cana, så hvis du planlægger at rejse på dette tidspunkt, anbefaler jeg, at du bestiller udflugter på forhånd for at undgå forsinkelser og prisstigninger på grund af last-minute-bookinger.

Husk på, at der er en større tilstrømning af turister, så hvis du leder efter stille steder eller steder med få besøgende, skal du forlade hovedstrøget.

Når du bestiller den tur, du ønsker, skal du også overveje turens længde, da nogle ture kan vare ti eller tolv timer, så du har lidt tid til andre udflugter i løbet af samme dag.

Det er vigtigt at overveje, hvis du planlægger et kort ophold i byen, eller hvis du rejser til Punta Cana med børn, da det i disse tilfælde kan være bedre at vælge en kortere tur.

Hvor meget koster en bådtur i Punta Cana?

Penge i euro| ©Pixabay
Penge i euro| ©Pixabay

Det afhænger af den valgte tur, men de mest økonomiske er ekspresudflugterne, som består af en ca. tre timers sejltur i Caribien ud for Punta Canas kyst.

Nogle af disse ture omfatter også snorkling, en rundtur i koralrevene eller shows om bord på båden. Der kan bestilles ekspresudflugter fra 55 euro.

Længere udflugter på 10 eller 12 timer eller udflugter, der omfatter aktiviteter som f.eks. besøg på Round Mountain eller Cayo Levantado, kan koste fra 149 euro, men husk, at disse priser omfatter entré til attraktioner, eventyrsport som f.eks. zip-line-oplevelser, transport og normalt også afhentning på hotellet og måltider.

Den bedste tur til rimelige penge er katamaranturen til Saona Island, da den ikke kun giver dig mulighed for at se et af de mest ikoniske steder i Punta Cana-området, men du kan også nyde en sejltur på det Caribiske Hav med fritid på Saona.

Book en zipline-oplevelsestur

Hvorfor er det tilrådeligt at tage en bådtur i Punta Cana?

Slap af i Punta Cana| ©Ted Murphy
Slap af i Punta Cana| ©Ted Murphy

Det Caribiske Hav er et af de mest krystalklare og varmeste i verden, og en sejltur på dets farvande kan være en af de mest berigende oplevelser.

I kystområdet Punta Cana kan du desuden besøge koralrev, snorklingsteder, paradisiske øer som Saona eller bugter med idylliske landskaber som Levantado. Det er også muligt at deltage i en bred vifte af aktiviteter i forbindelse med bådture.

Det er en meget interessant oplevelse at lære byens skyline at kende fra vandet, og det samme gælder muligheden for at slappe af i det rolige vand i Caribien. Uanset om det er en ekspresudflugt eller en heldagsudflugt med andre aktiviteter, kan en bådtur i Punta Cana være et af højdepunkterne på dit besøg i Den Dominikanske Republik.