Snorkeloplevelser

Omgivet af paradisiske strande overalt, er det svært at vælge de bedste dyk- og snorkelture. I Punta Cana finder du mange muligheder for at kombinere flere aktiviteter.

Carla Yaquer

Carla Yaquer

11 minutters læst

Snorkeloplevelser

Snorkling i Punta Cana | ©Benjamin L. Jones

Den Dominikanske Republik er kendt for sine strande, sin livlige atmosfære og sin lækre mad (ja, og også mamajuana). Den privilegerede beliggenhed i hjertet af det Caribiske Hav byder på en række strande med uberørt vand, fisk og koraller. Derfor er snorkling en af de aktiviteter, som man ikke må gå glip af i Punta Cana, og derfor er snorkling en af de vigtigste.

I dette indlæg finder du fester for voksne og børn med snorkling, oplevelser kombineret med dykning, undervandsscootere og krydstogter i alle afskygninger, så du kan få kendskab til de vigtigste muligheder og planlægge din rejse til Punta Cana.

1. Bådsejlads med snorkling, paragliding og svømning med hajer

Snorkling i Punta Cana| ©Jonathan Heisler
Snorkling i Punta Cana| ©Jonathan Heisler

Book dette 4 i 1-eventyr, den mest komplette snorkeltur i Punta Cana. En bus kører dig til katamaranen, som sejler dig rundt på Bávaro Beach. Inden du går om bord på båden, får du en panoramaudsigt over stranden fra oven.

Senere vil du opleve et nært møde med hajer og rokker, og du ender i en naturlig pool, hvor du fejrer med Caribien i baggrunden og en flydende bar foran dig.

Fire aktiviteter på samme dag

Oplevelsen er fascinerende, og det er fascinerende at opleve Punta Cana fra luften og derefter dykke ned i dette caribiske paradis, hvilket forfører millioner af rejsende hvert år. Se denne video for at få en idé, men jeg siger dig, det er næsten uimodståeligt at besøge stedet.

Når du stiger af svæveflyet, inviterer det turkise hav dig til at plaske rundt i vandet og beundre koralrev og tropiske fisk. Forøg derefter størrelsen af disse fisk, så de kan svømme i en havpark blandt hajer og rokker.

Til sidst bliver du ført til en af øens naturlige pools, hvor du kan nyde en cocktail i en flydende bar, svømme i takt til en lokal DJ eller bare slappe af på Bávaros hvide sand. Dette er helt sikkert en af de bedste dagsture i Punta Cana.

Oplysninger om interesse

 • Pris: Fra 136 €.
 • Varighed: 5 timer.
 • Hvad oplevelsen kan omfatte: Snorkleudstyr. Lette snacks og frisk frugt. Ubegrænset antal alkoholfrie og alkoholiske drikkevarer. Bådtur. Transport til og fra dit hotel.
 • Det skal du vide: Dette er en tur for en stor gruppe. Der kan være op til 60 personer om bord på båden. På den anden side er den maksimale tilladte vægt for paragliding 227 kg, og endelig skal mindreårige ledsages af en voksen for at deltage i denne aktivitet.

Book din snorkling, parasailing og hajsvømning i Punta Cana

2. Katamarankrydstogt med snorkling og paragliding

Snorkling dag| ©Angel Beil
Snorkling dag| ©Angel Beil

Leder du efter kombinationer af aktiviteter med snorkling i Punta Cana? Denne type middagsudflugt er perfekt for rejsende, der ønsker at nyde Bavaro Beach fra luften og fra havet.

Turen starter med afhentning fra dit hotel. Denne type tur dækker hele hotelområdet i Punta Cana, og hvis du bor på Airbnb, kan du spørge din operatør om det nærmeste sted, hvor du kan nyde godt af denne service.

Bussen kører dig til Fishing Lodge Cap Cana Luxury-havnen, hvor du vil tage på paragliding over Bávaro. Hvis udsigten fra luften ikke giver dig åndenød, så vent til du snorkler i det dominikanske Caribien og opdager koralrevene sammen med tropiske fiskeskoler.

Oplevelsen efterlader dig ikke ligegyldig, og der er et udvalg af spil og drikkevarer i en flydende bar, mens en lokal DJ bringer dig ind i den livlige caribiske stemning. Til sidst bliver du kørt tilbage til dit udgangspunkt efter en underholdende aften.

Oplysninger om interesse

 • Pris: Fra 111 €.
 • Varighed: 5 timer.
 • Hvad oplevelsen kan omfatte: Snorkleudstyr. Snacks og frisk frugt. Bådtur. Transport til og fra dit hotel. Ubegrænset antal alkoholfrie og indenlandske alkoholiske drikkevarer.
 • Det skal du vide: Dette er en bådtur for store grupper, hvor minimumsalderen for at deltage er 2 år. Den maksimale vægt for paragliding er 204 kg.

Book din bådudflugt i Punta Cana

3. Buggy-tur med snorkling og besøg i en cenote

Buggy fra Punta Cana| ©johncooper911
Buggy fra Punta Cana| ©johncooper911

Hvis du ønsker en heldagsudflugt, der kombinerer et buggy-eventyr gennem den dominikanske regnskov med bådture, snorkling, en rundvisning på lokale gårde og masser af sjov i Punta Cana, er denne tur måske lige noget for dig.

Når du er blevet hentet på dit hotel, bliver du kørt til din operatørs racerbutik for at hente dit terrængående køretøj og køre gennem de tropiske haver på det dominikanske landskab. Midt på køreturen gør du dit første stop ved en økologisk gård for at smage på den dominikanske smag af kakao.

Landskabet er malerisk, kaffeplantager, banan- og tobaksplantager samt de uundgåelige kilder og cenoter, der udgør Parque Ecológico y Reserva Natural Ojos Indígenas. Omgivelserne er fascinerende. Og midt i denne skønhed kan du tage en dukkert omgivet af tilapia og andre ferskvandsfisk.

Macao strand og Cabeza de Toro-stranden

Det næste stop tager dig til kokosnøddeplantagerne ved Playa Macao, den eneste "strand med bølger" på denne tur. Hvis du ønsker at se det i et mere roligt tempo, kan du bestille en dagstur til Macao Beach fra Punta Cana.

Derefter ankommer du til Playa Bávaro, hvor en dobbeltkatamaran venter på dig for at fortsætte dit eventyr i en naturlig pool. Efter et stop til frokost får du mulighed for at snorkle langs Playa Cabeza de Toro i selskab med professionelle dykkere. Festen fortsætter på katamaranen, hvor du kan nyde snacks og cocktails, mens du danser til rytmen fra en lokal DJ, indtil dagen er omme, og du bliver kørt tilbage til dit hotel.

Oplysninger om interesse

 • Pris: Fra 108 €.
 • Varighed: 8 timer.
 • Hvad oplevelsen kan indeholde: Fuldt snorkeludstyr. Snacks, frokost og frisk frugt. Indgang til Los Hoyos del Salado cenote. Katamarantur. Transport til og fra dit hotel. Ubegrænset antal alkoholfrie og indenlandske alkoholiske drikkevarer.
 • Det skal du vide: Dette er en perfekt mulighed for en anderledes dag med mere end bare sol og sand i Punta Cana. Et godt råd: medbring et andet sæt tøj, for det er super sjovt at køre i buggy, men ruten dækker dit tøj med fodspor, og du bliver mudret!

Book en udflugt til Macao Beach i Punta Cana

4. Snorkling og dykning på Catalina Island fra Punta Cana

Catalina Island| ©Agirard
Catalina Island| ©Agirard

Den Dominikanske Republik er et land med dans og smag, og et besøg på denne ø er et must på en af de bedste katamaranudflugter i Punta Cana.

På denne type oplevelse interagerer besætningen hele tiden med deltagerne, og under turen kan du snorkle på Catalina Island og dykke til Muro.

Når disse aktiviteter er afsluttet, sejles gruppen til en privat strand med speedbåd. Undervejs kan du nyde landskabet, den åbne bar med alkoholiske drikkevarer og snacks. Omkring kl. 13.00 vil du få serveret frokost.

Uanset om du beslutter dig for at plaske rundt i det lave vand på denne strand, se et rev med din maske og snorkel, nyde dine drinks i havet, danse, synge eller tale med venner, er Catalina Island en fantastisk oplevelse.

Oplysninger om interesse

 • Pris: Fra 84 €.
 • Varighed: 8-9 timer, afhængigt af operatøren.
 • Hvad oplevelsen kan omfatte: Ubegrænset antal drikkevarer. Snorkleudstyr. Liggestol til stranden. Katamarantur. Transport til og fra dit hotel og adgang til 3 strande. Grillfrokost.
 • Det skal du vide: Der er 3 stop: Bavaro Beach, Catalina Island og en privat strand. Shuttletjenesten går gennem de største hoteller i Punta Cana og Bavaro, så det kan tage lidt tid.

Book din udflugt til Santa Catalina med snorkling fra Punta Cana

5. Bådfest for voksne i Punta Cana med snorkling

Fest på en båd| ©talksrealfast
Fest på en båd| ©talksrealfast

Tag poolbarens komfort med til stranden med denne oplevelse, en fest kun for voksne, hvor ubegrænset mad og cocktails tilberedes lige foran dine øjne.

Denne type udflugt tager en gruppe på op til 25 voksne med på en rundtur på 3 Punta Cana-strande med VIP-opmærksomhed. De fleste operatører vælger at stoppe ved:

 • Cabo Engaño, hvor du kan snorkle og svømme gennem koralrevets have.
 • Playa Cabeza De Toro er et andet fortryllende sted, der er kendt for sine stimer af mangefarvede fisk.
 • Piscina Natural er mødested for speedbåde og katamaraner med voksne, der fejrer den dominikanske rumba.

Atmosfæren er livlig fra det første minut om bord. En lokal DJ underholder turen, mens du snorkler, spiser snacks eller drikker og hygger dig.

Oplysninger om interesse

 • Pris: Fra 110 €.
 • Varighed: 4 timer.
 • Hvad oplevelsen kan indeholde: Fuldt snorkeludstyr. Frokost (sensationerne er deres skaldyrstallerken, men de har også flere muligheder og laver mad foran dine øjne i deres flydende køkken). Forskellige snacks. Ubegrænset antal alkoholfrie og indenlandske alkoholiske drikkevarer på deres "coyote bar" (flydende bar). Bådtur. Transport til og fra dit hotel.
 • Det skal du vide: Dette er en udflugt kun for voksne, og der serveres mad og drikkevarer non-stop. Jeg anbefaler, at du kun spiser en snack på de første par stop for let snorkling.

6. Krydstogt i lille gruppe med snorkling og paddle boarding

Krydstogt i Punta Cana| ©claude m banica
Krydstogt i Punta Cana| ©claude m banica

Rejser du med familie eller venner og leder efter en halvprivat bådtur? Det er den oplevelse, der har dit navn på den.

Med denne type tur besøger du Cabeza de Toro naturreservatet, hvor du kan beundre de marine skatte med noget af det snorkeludstyr, der er tilgængeligt på katamaranen, tage et bræt og padle, solbade i hængekøjerne eller dykke ned i havet og nyde det i din fritid.

Oplevelsen starter med afhentning på dit hotel og transport til havnen, hvor du sejler til østsiden af øen, kun få meter fra Cabo Engaño.

Playa Cabeza de Toro, din destination, er et idyllisk lille stykke af det Caribiske Hav, hvor kokospalmer, hvidt sand, koralrev og turkisblåt vand fungerer som et naturligt tilflugtssted.

Når båden er ankeret, kan du hoppe i vandet med din snorkel. Oplevelsen er sjov, en favorit blandt børnene, og rummet er sikkert og gør det nemt for hele familien at nyde det. Du kan tilføje dette til din liste over ting, du kan lave i Punta Cana med børn.

Oplysninger om interesse

 • Pris: Fra 89 €.
 • Varighed: 3 timer og 30 minutter.
 • Hvad oplevelsen kan omfatte: Snorkleudstyr. Komplet padleudstyr. Lette snacks og frisk frugt. Alkoholfrie og alkoholholdige drikkevarer (saft, øl, tequila, vodka, rom, cocktails). Bådtur. Transport til og fra dit hotel.
 • Det skal du vide: Denne tur kan rumme op til 16 personer, og børn fra 2 år er velkomne.

Book din snorklingoplevelse i Punta Cana

7. Snorkeltogt i Punta Cana for voksne og børn

Snorkle med børn| ©Julie Spotts
Snorkle med børn| ©Julie Spotts

Familier med teenagere og små børn, der leder efter en mere privat udflugt, hvor atmosfæren er underholdende, og hvor voksne og børn har alt, hvad de har brug for til en sjov eftermiddag på stranden, bør have denne udflugt på listen over ting at se og gøre i Punta Cana.

Kom om bord på en katamaran med en begrænset kapacitet på 15 passagerer, hvilket garanterer personlig og venlig opmærksomhed til forældre og deres børn. Skibets destination er Cabeza de Toro Reef, en strand med turkisblåt vand, farverige koraller og et rigt tropisk dyreliv.

Der er masker og snorkler til voksne og børn om bord, så familier kan snorkle på lavt vand. Der tilbydes ubegrænsede indenlandske drikkevarer, og til frokost kan du vælge mellem fisk og skaldyr, kød, kylling eller grøntsager.

Oplysninger om interesse

 • Pris: Fra 111 €.
 • Varighed: 4 timer.
 • Hvad oplevelsen kan indeholde: Snorkleudstyr til voksne og børn. Frokost til lands og til vands. Lette snacks og frisk frugt. Alkoholfrie og ubegrænsede alkoholholdige drikkevarer (sodavand, øl, juice og rom). Bådtur. Transport til og fra dit hotel.
 • Det skal du vide: Denne tur har plads til op til 15 personer, du kan medbringe barnevogne, og børn og babyer er velkomne.

8. Snorkling og undervandsscooter i Punta Cana

Undervandsscooter i Punta Cana| ©Vinicius Tonidonadel
Undervandsscooter i Punta Cana| ©Vinicius Tonidonadel

Denne tur er perfekt for snorklere, der ønsker at tilføje oplevelsen af en motoriseret undervandsscooter, eller for dem, der ikke kan svømme og ønsker at dykke.

Denne type udflugt starter i havnen i Cap Cana, hvorfra du vil rejse i en lille gruppe på op til 15 personer langs en strand i Bavaro for at dykke ned i det Caribiske Havs dybder.

Du kan beundre den marine flora og fauna fra båden eller katamaranen gennem den gennemsigtige glasbund, plaske rundt i vandet eller tage på snorkeleventyr blandt fisk og koraller.

Når det er din tur, kan du benytte dig af undervandsscooteren. Du skal ikke fortvivle, stemningen er afslappet, vandet er varmt og roligt, og du kan holde dig hydreret med drikkevarer inkluderet.

Oplysninger om interesse

 • Pris: Fra 75 €.
 • Varighed: 3 timer og 30 minutter.
 • Hvad oplevelsen kan indeholde: Snorkleudstyr til voksne. Sodavand og vand. Anvendelse af den motoriserede undervandsscooter. Bådtur med Panoramic one.
 • Det skal du vide: Du skal selv transportere dig til havnen i Cap Cana eller anmode om shuttleservice mod et tillægsgebyr. Brugstiden for undervandsscooteren varierer mellem 10 og 15 minutter pr. person.

9. Introduktion til dykning med pooltræning og snorkling

Snorkling| ©cn4117
Snorkling| ©cn4117

Har du nogensinde tænkt på, hvordan det er at dykke i det Caribiske Hav? Du er ikke alene. Mange mennesker deler den samme nysgerrighed, og med denne oplevelse kan du gøre det sammen med en PADI-certificeret dykker i Punta Cana.

På få timer lærer du det grundlæggende i dykning, mens du oplever dit første dyk i åbent vand.

Du har også tid til at snorkle og svømme blandt fisk, rev og havskildpadder. Dette er to forskellige perspektiver på dykning i én sjov udflugt.

Oplysninger om interesse

 • Pris: Fra 175 €.
 • Varighed: 3 timer og 30 minutter.
 • Hvad oplevelsen kan indeholde: Lektion i pooltræning med professionel dykker. Transport med speedbåd til en strand i Bávaro. Dyk på en strand i Bavaro. Udlejning af snorkleudstyr. Fuldt snorkleudstyr. Transport tur/retur til og fra de vigtigste hoteller i Punta Cana.
 • Det skal du vide: Oplevelsen foregår i grupper med højst 12 deltagere, og du skal være over 12 år for at deltage.

10. Tur i speedbåd og snorkling i Punta Cana

Speedbåd| ©Miguel Pelzer
Speedbåd| ©Miguel Pelzer

Nyd en privat bådtur og snorkel på to strande i Punta Cana, alt sammen i dit eget tempo. En ideel tur for par.

Tag til Bávaro Reef, og tag en dukkert i vandet med din maske og snorkel for at se stimer af fisk, små skildpadder og andet farverigt havliv.

Når du beslutter dig for at skifte strand, vil speedbådschaufføren køre dig til Piscina Natural, hvor der er en festlig stemning hele året rundt.

Oplysninger om interesse

 • Pris: Fra 66 €.
 • Varighed: 1 eller 2 timer, afhængigt af operatøren.
 • Hvad oplevelsen kan indeholde: Vand og sodavand. Snorkleudstyr. Tur i speedbåd. Transport til og fra dit hotel.
 • Det skal du vide: Der er 2 stop inkluderet: Bavaro Reef og Natural Pool, men dette andet sted er lige så smukt som det er overfyldt. Hvis det er en romantisk udflugt, skal du blive længere ved det første stop, da chaufføren kun skifter strand, når du beder om det.

Book en udflugt til Sanoa Island fra Punta Cana