Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Macao fra dagsture Punta Cana

Vil du væk fra det hele og i kontakt med naturen, så rejs til Punta Cana! Derfra kan du tage på udflugter til Macao Beach, et tropisk paradis, som du helt sikkert vil elske.

Ana Caballero

Ana Caballero

10 minutters læst

Macao fra dagsture Punta Cana

Punta Cana | ©bello castillo

Blandt de bedste ting at se og lave i Punta Cana er udflugterne til Macao Beach. Undervejs vil du kunne se smukke landskaber fulde af vegetation forenet med duften af hav. Du kan også beundre kaffeplantager og mange andre vidundere.

Disse udflugter er sjove, fordi de giver dig mulighed for at gøre mere end bare at gå til stederne. Du kan lære (eller huske), hvordan man kører på en cykel, en buggy eller endda en hest. Bare rolig, for du vil hele tiden være ledsaget af en professionel guide, som viser dig, hvilken rute du skal følge, og selvfølgelig lærer dig, hvordan du håndterer dit transportmiddel. Er du klar til dette eventyr? Så gør det!

Ridning på Macao Beach fra Punta Cana

Ridning på hesteryg| ©Claire Lau
Ridning på hesteryg| ©Claire Lau

Hvis du ikke har lyst til en klassisk vandre- eller bustur, men vil prøve noget andet, så er en ridetur fra Punta Cana til Macao Beach lige det, du leder efter. Disse ture varer normalt 2 timer og koster i gennemsnit €50. Det anbefales dog, at du har en vis rideerfaring.

Disse typer ture starter på en hestefarm på en mark i Punta Cana, et tropisk paradis, der er ideelt for par. Her forklarer professionelle guider det grundlæggende for turisterne: hvordan man rider og kontrollerer hesten. Hvis du ikke har nogen forkundskaber, skal du ikke bekymre dig, dine guider vil ledsage dig hele vejen til Macao Beach.

Disse rideudflugter finder sted langt væk fra feriestederne og meget tæt på strandbredden. Det er en ideel oplevelse, hvor man kan slappe af og koble af for en stund. Desuden er det totalt miljøvenligt, og hvis du kan lide dyr, vil det være den bedste oplevelse på din ferie.

Interessante detaljer

 • Pris: ca. 50 €.
 • Varighed: ca. 2 timer.
 • Transportmiddel: på hesteryg.
 • Fordele ved denne mulighed: Det er en sjov og anderledes tur, hvor du kommer i kontakt med dyr, og hvor der ikke bruges forurenende brændstof.
 • Ulemper ved denne mulighed: Folk, der aldrig har redet på en hest før, kan føle sig meget nervøse under turen.

Book en udflugt fra Punta Cana

Buggy-eventyr fra Punta Cana til Macao Beach med grottesvømning

Buggy fra Punta Cana| ©johncooper911
Buggy fra Punta Cana| ©johncooper911

Hvis du kan lide ekstreme ture, så anbefaler jeg et buggy-eventyr fra Punta Cana til Macao Beach. Turen varer i gennemsnit 4 timer og koster ca. 50 euro. Ombord på disse køretøjer vil du kunne komme dybt ind i landområderne i Den Dominikanske Republik og ikke kun se de smukke strande.

En buggy, også kendt som en sandbuggy, er en bil, der er specielt lavet til at køre på sandet. Det er en ideel bil til denne type udflugt, da professionelle guider vil tage dig med til de tropiske stier omkring Punta Cana. I disse områder er vejen ujævn.

På disse udflugter kommer du gennem banan-, kakao- og kaffeplantager. Undervejs kan din gruppe stoppe ved en ferskvandslagune for at svømme. Fortsætter I ruten, kommer I til kysten ved Macao Beach, som I også kan udforske i buggyen. Der kan du tage en afslappende svømmetur og lege i bølgerne.

Interessante detaljer

 • Pris: ca. 50 €.
 • Varighed: ca. 4 timer.
 • Transportmiddel: med buggy
 • Fordele ved denne mulighed: På denne type udflugt kan du lære landområderne i Punta Cana at kende på vej til Macao Beach.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du ikke ved, hvordan man kører, eller er lidt bange for at køre på ujævnt terræn, er dette måske ikke den bedste tur for dig.

Book et buggy-eventyr fra Punta Cana

Udflugt til Round Mountain og Macau Beach fra Punta Cana

Det runde bjerg| ©Margarita A
Det runde bjerg| ©Margarita A

Hvis du er en af dem, der gerne vil have mest muligt ud af din dag, bør du tage på en udflugt, der fører dig til Redonda Mountain og Macao Beach. Disse ture varer normalt 5 timer og koster i gennemsnit 80 euro. Det er en fantastisk mulighed for at beundre naturen i to helt forskellige landskaber.

Hvis du beslutter dig for at tage på denne type udflugt, skal du være opmærksom på, at de normalt starter med afhentning på dit hotel. Transporten vil tage dig til udkanten af den dominikanske by Miches, ved foden af Redonda-bjerget. Her skifter du transportmiddel og stiger om bord på en safarilastbil, der kører dig op på toppen af bjerget. Det er fantastisk, for på vejen kan du se den smukke vegetation blandet med havbrisen.

På toppen af bjerget kan du blive i cirka to timer for at nyde udsigten og tage billeder. Du kan også bruge den berømte bjerggynge og tage det bedste billede af din tur, det vil se ud som om, du flyver! Så er det tid til at tage den næste shuttle ned til Macao Beach.

Når du ankommer, kan du benytte lejligheden til at tage en svømmetur og nyde stedet i mindst en time. Der kan du spise noget typisk dominikansk mad på de omkringliggende restauranter. Når tiden er gået, kører din guide dig tilbage til dit hotel.

Interessante detaljer

 • Pris: omkring 80 €.
 • Varighed: ca. 5 timer.
 • Transportmiddel: bus og safari.
 • Fordele ved denne mulighed: Med denne type udflugt vil du kunne rejse til to forskellige steder og få mest muligt ud af din ferietid.
 • Ulemper ved denne mulighed: Det er en lidt længere tur end andre.

Book en tur fra Punta Cana

Elektrisk cykeltur fra Punta Cana til Macao Beach

Macao Strand| ©Darleny Lopez
Macao Strand| ©Darleny Lopez

Cykelture fra Punta Cana til Macao Beach er mere afslappede end andre ture. Ombord på denne transportform kan du føle dig mere i ét med omgivelserne, nyde brisen og endda stoppe op for at tage billeder. Disse cykler har integrerede elmotorer, som gør turen lettere og er ideel for alle typer mennesker.

Disse cykelture er ikke kun sjove, men hjælper dig også med at holde dig sund. I ca. 3 timer cykler du rundt og nyder naturen til en gennemsnitspris på 70 euro. Din guide vil tage dig med på en rute på ca. 15 km gennem lokale skove. Undervejs vil du se vandløb og lokal fauna og flora. Du kan også se livet for de mennesker, der bor i landsbyerne og deres kaffeplantager.

Når du når stranden, kan du tage en svømmetur og nyde havet i et stykke tid. Nyd en tropisk frokost eller middag på en restaurant som Herman 311. Bagefter er det tid til at cykle tilbage til udgangspunktet.

Interessante detaljer

 • Pris: omkring 70 €.
 • Varighed: ca. 3 timer.
 • Transportmiddel: elektrisk cykel.
 • Fordele ved denne mulighed: Det er en økologisk tur, som alle kan deltage i, da cyklerne er elektriske og nemme at håndtere.
 • Ulemper ved denne mulighed: Nogle mennesker kan blive hurtigere trætte af denne tur, for selvom det er et elektrisk køretøj, skal personen træde i pedalerne hele vejen.

Book en tur fra Punta Cana

Guidet buggy-tur til Macao Beach, Taino-grotten og kaffesmagning

Taino-grotten| ©RLBrinkman
Taino-grotten| ©RLBrinkman

Hvis du kan lide idéen om at køre en buggy for at udforske Punta Cana, kan du tage en tur derfra via Macao Beach og Taino Cave, en af Den Dominikanske Republiks oprindelige kulturarv. Disse ture koster normalt i gennemsnit 50 euro og varer cirka 5 timer. Det vil være den bedste del af din dag, da du vil kunne se smukke landskaber i Den Dominikanske Republik.

På denne type udflugt skal du gå til ranchen, hvor buggyerne normalt er placeret. Der forklarer den professionelle guide, hvordan buggyerne fungerer, og så begynder turen til Macao Beach. Turisterne plejer at nyde stranden i omkring to timer.

Næste stop er Taino-grotten, som du kommer til ved at køre i den buggy, du har fået tildelt. Denne grotte er underjordisk, så du skal parkere bilen udenfor og derefter gå ind og tage et bad i det forfriskende ferskvand på dette sted.

Det næste og sidste stop bliver et besøg i et typisk dominikansk hus, hvor de laver kaffe, chokolade, tobak og kakao. Du vil få en kort forklaring på processen, og du vil kunne smage nogle af produkterne.

Interessante detaljer

 • Pris: omkring 50 €.
 • Varighed: ca. 5 timer.
 • Transportmiddel: buggy.
 • Fordele ved denne mulighed: På denne type udflugt spilder du ikke tiden, for på kun 5 timer kan du få forskellige oplevelser og endda smage kaffe, chokolade og meget andet fra Den Dominikanske Republik.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du vil tage den med ro og opleve et sted om dagen, er dette måske ikke den tur, der passer bedst til dig.

Hvad kommer jeg til at se på denne type tur?

Macau-safari| ©Richie Diesterheft
Macau-safari| ©Richie Diesterheft

Punta Cana er en velkendt region i Den Dominikanske Republik for sin smukke natur og sine klare strande. For at se alt, hvad dette tropiske paradis har at byde på, anbefales det, at du tager en udflugt til Macao Beach for at udforske Den Dominikanske Republik ud over Punta Cana.

Undervejs vil du se smukke palmer, blomster og fugle. Når du ankommer til Macao Beach, kan du tage dig tid til at udforske byen. Du kan se kaffeplantager, spise fisk og skaldyr for deres sundhedsmæssige fordele og deltage i nogle vandaktiviteter.

Book en ridetur på Macau Beach

Tips til en udflugt til Macau Beach fra Punta Cana

Dag på stranden| ©MacWalth
Dag på stranden| ©MacWalth

For at nyde hele din rejse, anbefaler jeg, at du overvejer det bedste tidspunkt at besøge Punta Cana på. Det er normalt, når regnen holder op, mellem oktober og december måned. Vejret er behageligt, og du vil kunne lave mange forskellige aktiviteter.

Husk, at de fleste af de aktiviteter, du laver, foregår i solen, så du bør altid bruge solcreme, der passer til din hudtype. Det vil hjælpe dig med at holde dig sund under hele ferien, og glem ikke at drikke vand.

Udflugter til Macao Beach fra Punta Cana tager normalt en halv dag eller mindre. Derfor anbefaler jeg, at du planlægger din ferie rigtig godt og inkluderer en anden aktivitet om morgenen eller eftermiddagen. Snorkling er en af de mest populære oplevelser, og jeg er sikker på, at du vil elske at se havlivet i Punta Cana.

Endelig anbefaler jeg ikke, at du tilføjer Macao Beach til din liste over ting, du kan lave med børn i Punta Cana, da bølgerne kan være lidt voldsomme, især hvis børnene ikke kan svømme. Nogle mennesker tager endda til Macao Beach for at surfe på grund af bølgerne.

Book en snorkeloplevelse i Punta Cana

Hvad er fordelene ved at tage på en guidet tur i forhold til at besøge Macao Beach fra Punta Cana på egen hånd?

Båd og strand| ©Eaulive
Båd og strand| ©Eaulive

Hvis du vil besøge Macao Beach på egen hånd, skal du tage en taxa. Hvis du gør det, kan du ikke gøre stop undervejs, eller måske kan du, men du bliver nødt til at betale lidt mere til chaufføren. Husk på, at en taxatur i gennemsnit kan koste 30 euro. Du har også mulighed for at leje en bil og få lidt mere frihed på dine rejser.

Mit råd er dog at tage på en af de udflugter, jeg har anbefalet i de foregående afsnit. De hjælper dig ikke kun med at komme til den smukke Macau-strand, men giver dig også en ekstra oplevelse.

På den anden side er udflugterne guidet af professionelle folk, der kender området. De kan fortælle dig om stedets flora og fauna, mens de hjælper dig med at køre på cykel eller buggy eller hjælper dig med at ride på hesten. Det er en sjov oplevelse, der giver dig mulighed for at gøre noget anderledes og lære, mens du har det sjovt.

Book en ridetur på stranden i Macau

Sammenligning af de forskellige muligheder

 • Ridning på stranden i Macao fra Punta Cana
 • Pris: ca. 50 €.
 • Varighed: ca. 2 timer.
 • Transportmiddel: på hesteryg.
 • Fordele ved denne mulighed: Det er en sjov og anderledes tur, hvor du kommer i kontakt med dyr, og hvor der ikke bruges forurenende brændstof.
 • Ulemper ved denne mulighed: Folk, der aldrig har redet på en hest før, kan føle sig meget nervøse under turen.
 • Buggy-eventyr i Punta Cana til Macao strand med grottebadning.
 • Pris: ca. 50 €.
 • Varighed: ca. 4 timer.
 • Transportmiddel: med buggy
 • Fordele ved denne mulighed: På denne type udflugt lærer du Punta Canas landområder at kende på vej til Macao Beach.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du ikke ved, hvordan man kører, eller er lidt bange for at køre på ujævnt terræn, er dette måske ikke den bedste tur for dig.
 • Udflugt til Redonda-bjerget og Macao Beach fra Punta Cana
 • Pris: omkring 80 €.
 • Varighed: ca. 5 timer.
 • Transportmiddel: bus og safari.
 • Fordele ved denne mulighed: Med denne type udflugt vil du kunne rejse til to forskellige steder og få mest muligt ud af din ferietid.
 • Ulemper ved denne mulighed: Det er en lidt længere tur end andre.
 • Elektrisk cykeltur fra Punta Cana til Macao Beach
 • Pris: omkring 70 €.
 • Varighed: ca. 3 timer.
 • Transportmiddel: elektrisk cykel.
 • Fordele ved denne mulighed: Det er en økologisk tur, som alle kan deltage i, da cyklerne er elektriske og nemme at håndtere.
 • Ulemper ved denne mulighed: Nogle mennesker kan blive hurtigere trætte på denne tur, for selvom det er et elektrisk køretøj, skal personen træde i pedalerne hele vejen.
 • Guidet buggy-tur til Macao Beach, Taino-grotten og kaffesmagning.
 • Pris: omkring 50 €.
 • Varighed: ca. 5 timer.
 • Transportmiddel: buggy.
 • Fordele ved denne mulighed: På denne type udflugt spilder du ikke tiden, for på kun 5 timer kan du få forskellige oplevelser og endda smage kaffe, chokolade og meget andet fra Den Dominikanske Republik.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du vil tage den med ro og opleve et sted om dagen, er dette måske ikke den tur, der passer bedst til dig.