Buggy eventyr

Har du lyst til at opleve et ekstremt eventyr i Punta Cana? Så skal du rejse med buggy og udforske de forskellige hjørner af denne region for at få en unik oplevelse i Caribien!

Ana Caballero

Ana Caballero

10 minutters læst

Buggy eventyr

Buggy i Punta Cana | ©ksquaredpics

En af de bedste ting at lave i Punta Cana er at booke et buggy-eventyr. Disse terrængående køretøjer giver dig mulighed for at udforske regionens landskab og jungle. Du kan køre gennem kakao- og kaffeplantager, se heste og får på nært hold og komme til skjulte tropiske paradisområder.

Hver buggy-tur byder på noget forskelligt. Nogle er planlagt til en dag på stranden, andre giver dig mulighed for at udforske Punta Canas laguner og grotter, og børnenes favoritter har sjove temaer. Det er helt sikkert en familieplan, som du bør tilføje til din liste over ting at lave i Punta Cana, hvis du skal af sted i en uge eller mindre.

Buggy-eventyr i Punta Cana til Macao Beach

Buggy fra Punta Cana| ©johncooper911
Buggy fra Punta Cana| ©johncooper911

Hvis du er på udkig efter noget anderledes at lave på din ferie, kan jeg anbefale et Buggy-eventyr fra Punta Cana til Macau Beach. Disse ture koster normalt i gennemsnit 50 € og tager ca. 4 timer eller deromkring. Den store fordel ved disse ture er, at du kommer ind i landområderne og kan opleve Den Dominikanske Republik fra et andet synspunkt.

Hvis du vil besøge strandene i Punta Cana, er buggyen, også kendt som en sandbuggy, det ideelle transportmiddel, da den er lavet til at køre på sandet. Med den kan du gå ind i junglen, blive beskidt med snavs, komme til stranden, blive beskidt med sand og derefter tage en velfortjent svømmetur i det krystalklare vand i Playa de Macao.

Undervejs passerer du gennem kakao- og kaffeplantager. Du vil også kunne se nogle landområder og huse i regionen. Husk, at du altid rejser med en gruppe og vil blive guidet af en professionel guide. Tøv ikke med at stille dem alle de spørgsmål, du måtte have før eller under buggy-eventyret.

Når du kører med buggy, vil du blive udsat for støv, snavs og sand. Selv om det kan være sjovt at blive beskidt på vejen, anbefaler jeg, at du beskytter dine øjne, næse og mund. Du kan bruge et tørklæde til at dække din næse og mund og solbriller. Glem ikke at bede om din hjelm, før du begynder turen.

Oplysninger om interesse

 • Pris: ca. 50 €.
 • Varighed: ca. 4 timer.
 • Fordele ved denne mulighed: Du vil lære landdistrikterne i Punta Cana at kende.
 • Ulemper ved denne mulighed: Denne type udflugt omfatter kun turen og besøget på stranden.

Book et buggy-eventyr i Punta Cana

4x4 buggy-eventyr med besøg i en cenote

Af Jeep| ©PuntaCana JustSafari
Af Jeep| ©PuntaCana JustSafari

Om bord på en 4x4 buggy kan du udforske Punta Cana, Den Dominikanske Republiks turistboble, på den sjoveste og mest originale måde. På denne type udflugt går du gennem junglen og forbi økologiske gårde, indtil du når frem til en økologisk Taino-park. Du vil tage hele turen med din gruppe og følge din professionelle guide hele tiden.

Den gennemsnitlige pris for disse ture er omkring 50 €, og den gennemsnitlige varighed er 5 timer. Hvis du vælger dette eventyr, starter din dag om morgenen med en kort lektion, hvor du lærer det grundlæggende om at køre en buggy. Derefter er det tid til at køre off-road ind i junglen - gør dig klar til at blive mudret!

På vejen kommer du forbi en økologisk gård, hvor din lokale guide vil vise dig kaffe- og kakaoplantagerne, og du må ikke glemme at smage dem! Næste destination er en økologisk park, hvor du kan svømme i en cenote, en lille underjordisk grotte med vand, der vil overraske dig.

Nogle af disse ture omfatter et besøg på nærliggende strande som Playa de Macao eller Playa de Arena Gorda. Hvis du kan lide ture i nærheden af havet, kan du altid tage en tur til Macao Beach og tilbringe en hel dag med at lege med bølgerne og nyde havbrisen, er du klar til det?

Oplysninger om interesse

 • Pris: ca. 50 €.
 • Varighed: ca. 5 timer.
 • Fordele ved denne mulighed: Du kan besøge mange områder i Punta Cana og få mest muligt ud af din dag.
 • Ulemper ved denne mulighed: Du skal sørge for, at besøget på stranden er inkluderet. Jeg anbefaler, at du kontakter selskabet, inden du foretager din reservation.

Book etbuggy-eventyr i Punta Cana

Guidet buggy-tur til Macao Beach og Taino-hulen

Taino-hulen| ©RLBrinkman
Taino-hulen| ©RLBrinkman

Hvis du kan lide tanken om at udforske grotterne i Punta Cana, må du ikke gå glip af muligheden for at udforske Taino-grotten, som er en af de oprindelige kulturarven i Den Dominikanske Republik. På denne udflugt kan du besøge den og derefter tage til Macao Beach, som er en af de mest populære strande i området. Du kører hele vejen i en buggy for en gennemsnitlig pris på 50 € og en varighed på ca. 5 timer.

Det første stop på denne type tur er ranchen, hvor du henter dit køretøj. Når du har fået en kort lektion i at køre en buggy, går du til hulen. Her parkerer du buggyen udenfor for at dykke ned i det friske vand. Nyd denne oplevelse i ca. to timer.

Så er det tid til at køre til hulen i din buggy. Glem ikke at følge din guide, så du ikke farer vild på vejen. Når du ankommer, kan du tage en svømmetur, solbade eller svømme lidt i havet. Hvis det er tid til frokost eller middag, kan du spise på en af restauranterne på Macao Beach.

Oplysninger om interesse

 • Pris: ca. 50 €.
 • Varighed: ca. 5 timer.
 • Fordelene ved denne mulighed: Du kan besøge to steder på samme tid og få mest muligt ud af din dag.
 • Ulemper ved denne mulighed: Selv om det er en lidt lang tur, er der ingen forfriskninger med i prisen.

Book etbuggy-eventyr i Punta Cana

Buggy-eventyr og katamarantur med snorkling

Snorkling i Punta Cana| ©Jonathan Heisler
Snorkling i Punta Cana| ©Jonathan Heisler

Har du lyst til at udforske Punta Cana og opleve masser af oplevelser? Så vælg denne type udflugt, som omfatter snorkling i Punta Cana og en tur på katamaran. Disse eventyr varer normalt 8 timer og koster i gennemsnit 100 €.

Hvis du leder efter en måde at planlægge den bedste dag i Punta Cana på, kan jeg anbefale denne udflugt. Du starter dagen med at lære det grundlæggende om, hvordan du kører din buggy. Derefter vil din guide tage dig med ind i junglen i Den Dominikanske Republik, så vær ikke bange for at blive beskidt, det er en del af oplevelsen!

Du kommer forbi områder, hvor der høstes kaffe og kanel, og du må ikke glemme at smage på dem. Derefter er det tid til at sejle ud på havet på en tur med katamaran. I ca. 3 timer vil du sejle i farvandet i dette tropiske paradis. Her kan du opleve en ægte caribisk fest med musik, drikkevarer og snacks. Hvis du rejser med venner, er dette den bedste løsning. Hvis du kan lide tanken, skal du ikke glemme, at du kan bestille båd- eller katamaranture i Punta Cana for at nyde havet i længere tid.

Det sidste eventyr i denne oplevelse er snorkling eller dykning langs koralrevene. Fordyb dig i vandet, og lær Punta Canas undervandsfauna og -flora at kende. Sørg for, at din guide tager billeder, mens du er i vandet, de vil være en smuk souvenir!

Oplysninger om interesse

 • Pris: ca. 100 €.
 • Varighed: ca. 8 timer.
 • Fordele ved denne mulighed: Du vil kunne lave flere forskellige aktiviteter på én dag
 • Ulemper ved denne mulighed: Du kan lettere blive træt på grund af de mange aktiviteter, der er inkluderet.

Book en snorklingoplevelse i Punta Cana

Buggy-eventyr langs Flintstones-ruten

Buggy-tur for grupper| ©Ryan's Dad
Buggy-tur for grupper| ©Ryan's Dad

Punta Cana er en af de mest populære turistdestinationer i Den Dominikanske Republik takket være alle de aktiviteter, du kan lave. Blandt buggy-eventyrene er en tur med Flintstones-tema, som du helt sikkert vil elske. Disse udflugter koster i gennemsnit 70 € og varer ca. 5 timer.

Normalt starter disse ture i centrum af Bávaro. Herfra kører du i en automatisk buggy efter din professionelle guide sammen med resten af din gruppe. Du vil køre gennem forskellige klippeformationer og se køer, heste og mange andre dyr undervejs.

Efter en halv time eller deromkring gør du dit første stop ved et typisk hus, hvor du kan smage kaffe eller spise det, du foretrækker. Priserne er meget billige, så jeg anbefaler, at du prøver nogle søde sager, før du fortsætter. Du fortsætter ad en lidt mere uregelmæssig sti, indtil du når til "Cueva de la Fantasía" (Fantasiens hule). Herfra skal du gå op til den.

Inde fra hulen går du op ad trapper til Bedrock City, et unikt sted, der består af en gruppe huler, som er udsmykket med elementer fra den berømte tegnefilm The Flintstones. Du vil se forskellige villaer, f.eks. Fred Flintstones villa og garagen med Flintstone Mobile. Dette er helt sikkert en af de bedste ting at lave med børn i Punta Cana, og de vil blive fascineret af tegnefilmene.

Oplysninger om interesse

 • Pris: ca. 70 €.
 • Varighed: ca. 5 timer.
 • Fordele ved denne mulighed: Det er en ideel aktivitet for hele familien.
 • Ulemper ved denne mulighed: Den omfatter ikke snacks eller mad. Hvis du rejser med børn, må du ikke glemme at medbringe en snack til dem.

Tur i junglebuggy og guidet tur i Monkeyland

I Monkeyland| ©flickrized
I Monkeyland| ©flickrized

Hvis du overvejer at tage til Punta Cana, vil du helt sikkert have i tankerne at tilbringe en dag i Monkeyland. Her kan du tilbringe en dag med at interagere med forskellige egernaber med hjælp fra din rejseleder. Disse oplevelser, hvor buggy-turen er inkluderet, varer normalt omkring 5 timer og koster i gennemsnit 100 €.

Rejsen på denne type udflugt begynder som med alle andre eventyr. Du bør altid lytte nøje til den professionelle guides råd, før du starter turen - husk at tage hjelm på! Herefter begynder du at køre gennem Punta Canas landskab og jungle. Dette omfatter normalt et stop for at hvile sig og købe noget i et typisk hus.

Næste stop er Monkeyland, et område, der dækker ca. 2 hektar natur. En række forskellige abearter fra både Afrika og Amerika er bevaret her. Under rundvisningen kan du fodre dem og tage billeder med dem. Bemærk venligst, at disse dyr har en særlig kost, så du bør kun give dem det, som guiderne fortæller dig.

Vær ikke bange for at interagere med disse dyr! De er vant til besøgende og er meget legesyge. Nyd deres tilstedeværelse, og benyt lejligheden til at tage masser af billeder, selfies og videoer med dem. Efter dette besøg er det tid til at vende tilbage i din buggy til udgangspunktet.

Oplysninger om interesse

 • Pris: ca. 100 €.
 • Varighed: ca. 5 timer.
 • Fordele ved denne mulighed: Det er en ideel aktivitet for hele familien, især for børn, der ønsker at se dyrene helt tæt på.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du er lidt bange for at interagere med dyrene, er dette måske ikke den bedste løsning for dig.

Hvad vil jeg opleve på denne type eventyr?

Turne med Buggy| ©Dave Kerr
Turne med Buggy| ©Dave Kerr

Punta Cana er et meget eftertragtet turistmål i Den Dominikanske Republik. Det skyldes den smukke natur og de forskellige miljøer. Buggy-eventyr hjælper dig med at udforske mange af disse steder på en enkelt dag og på en sjov måde.

Jo længere du kører med dit køretøj, jo mere vil du se jungle, plantager, landområder og underjordiske grotteformationer. Buggyen er helt sikkert en fantastisk måde at se Den Dominikanske Republik på ud over Punta Cana, da du får mulighed for at se meget mere end blot de mest populære strande.

Du vil også have mulighed for at se forskellige landbrugsdyr som heste, får og svin. Hvis du vælger et eventyr i Monkeyland, kan du se og interagere med de aber, der bor i denne naturpark. Hvis du er naturelsker, er Punta Cana den ideelle destination for dig.

Tips til et Buggy-eventyr i Punta Cana

Buggy Day| ©Dave Kerr
Buggy Day| ©Dave Kerr

Som jeg nævnte før, bliver man nødvendigvis beskidt, hvis man rejser med buggy. Derfor er min første anbefaling at tage behageligt tøj på, som ikke let bliver plettet. Et par behagelige sko, som du kan vaske efter dit eventyr, er også den bedste løsning. Hvis du ønsker at tage en rygsæk med, skal du sørge for, at den er vandtæt, så dine ejendele ikke bliver våde.

På den anden side vil jeg råde dig til at forsøge at planlægge din rejse på det bedste tidspunkt at besøge Punta Cana på. Mellem oktober og december er regntiden forbi, så vejret er behageligt, og du har mere frihed til at komme ud og udforske så meget, som du har lyst til.

Glem ikke at bruge solcreme, når du tager på stranden eller på et buggy-eventyr. Prøv at tage det med dig, så du kan påføre mere i løbet af dagen. Det sidste, du ønsker, er at få et solstik på din ferie.

Lad os sammenligne mulighederne

 • Buggy-eventyr i Punta Cana til Macao Beach
 • Pris: ca. 50 ¤.
 • Varighed: ca. 4 timer.
 • Fordele ved denne mulighed: Du vil lære landdistrikterne i Punta Cana at kende.
 • Ulemper ved denne mulighed: Denne type udflugt omfatter kun turen og besøget på stranden.
 • 4x4 buggy-eventyr med besøg i en cenote
 • Pris: ca. 50 €.
 • Varighed: ca. 5 timer.
 • Fordele ved denne mulighed: Du kan besøge mange områder i Punta Cana og få mest muligt ud af din dag.
 • Ulemper ved denne mulighed: Du skal sørge for, at besøget på stranden er inkluderet. Jeg anbefaler, at du kontakter selskabet, inden du booker.
 • Guidet buggy-tur til Macao Beach og Taino-hulen
 • Pris: ca. 50 €.
 • Varighed: ca. 5 timer.
 • Fordelene ved denne mulighed: Du kan besøge to steder på samme tid og få mest muligt ud af din dag.
 • Ulemper ved denne mulighed: Selv om det er en lidt lang tur, er der ikke forfriskninger inkluderet.
 • Buggy-eventyr og katamarantur med snorkling
 • Pris: ca. 100 €.
 • Varighed: ca. 8 timer.
 • Fordele ved denne mulighed: Du kan lave flere forskellige aktiviteter på én dag
 • Ulemper ved denne mulighed: Du kan lettere blive træt på grund af de mange aktiviteter, der er inkluderet.
 • Buggy-eventyr langs Flintstones-ruten
 • Pris: ca. 70 €.
 • Varighed: ca. 5 timer.
 • Fordele ved denne mulighed: Det er en ideel aktivitet for hele familien.
 • Ulemper ved denne mulighed: Der er ikke inkluderet snacks eller mad, så hvis du rejser med børn, skal du ikke glemme at medbringe en snack til dem.
 • Tur i junglebuggy og guidet besøg i Monkeyland
 • Pris: ca. 100 €.
 • Varighed: ca. 5 timer.
 • Fordele ved denne mulighed: Det er en ideel aktivitet for hele familien, især for børn, der ønsker at se dyrene helt tæt på.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du er lidt bange for at interagere med dyrene, er dette måske ikke den bedste løsning for dig.

Ofte stillede spørgsmål

 • Bliver buggyer betragtet som terrængående?

  Selv om buggyer er ganske dygtige køretøjer, betragtes de ikke som terrængående køretøjer, da de ikke har et sikkerhedsbur og ikke er så alsidige. Buggyer har også mere komfortable sæder og sikkerhedsseler.

 • Hvad står ATV for?

  ATV står for "all-terrain vehicle" (terrængående køretøj), og denne betegnelse bruges oftest om biler og quadricykler. Når det er sagt, er der en vis diskussion om, hvorvidt terrængående motorcykler også betragtes som terrængående.

 • Er buggyer farlige?

  Der kan ske ulykker i buggyer, men så længe du rejser ansvarligt, uanset om du sidder bag rattet eller på bagsædet, burde du ikke have nogen problemer. Husk at bære sikkerhedsudstyr som hjelm og beskyttelsesbriller, vær opmærksom på vejret og husk, at hvis det regner, vil du komme til at gå gennem mange mudrede områder.