Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Dubai-ørkenen: buggy-udflugter

En af de bedste måder at udforske ørkenen i Dubai på er med buggy. Et uforligneligt eventyr, hvor du også vil nyde en række andre uforglemmelige aktiviteter.

María Cano

María Cano

7 minutters læst

Dubai-ørkenen: buggy-udflugter

Buggy i Dubai | ©BuggyRentalinDubai

En buggy-tur i Dubais ørken er en af de mest populære oplevelser for besøgende til dette eksotiske sted. Der findes ikke nogen bedre måde at opleve Rub al-Khali, en af verdens største ørkener, og udforske klitterne på, mens du undslipper denne store bys travlhed og travlhed.

Denne type udflugt, som kan gennemføres enten i en gruppe eller på egen hånd, varer mellem 3 og 6 timer, selv om selve køretiden i buggy'en er knap en time. Hvis du vil vide mere, kan du læse videre. Og hvis du er på udkig efter alternative planer, skal du læse denne artikel om, hvad du kan se og lave i Dubai, som beskriver en lang række aktiviteter. Kom nu!

Mulighed 1: Rundtur i Dubais ørken med buggy

Rundtur i Dubai Dunes med buggy| ©Explorer Tours
Rundtur i Dubai Dunes med buggy| ©Explorer Tours

Har du nogensinde forestillet dig selv at tage på en buggy-tur? Hvis du har det, har vi et endnu bedre forslag: en tur i Dubai-ørkenen. Det er en ufattelig oplevelse, hvor du vil føle dig som en opdagelsesrejsende, når du kører gennem sandklitterne og tager på et grænseløst eventyr i en 800 kubikcentimeter stor buggy, mens du udforsker dalene og toppene i dette smukke ørkenlandskab.

Du kan også holde en forfriskningspause for at lade adrenalinen løbe ud, og på visse ture er der også mulighed for at slutte af med en grillmiddag for at få nye kræfter efter den intense tur.

Hvad angår varigheden, varer morgenoplevelsen normalt 3 timer fra hotellet, mens eftermiddagsoplevelsen med grillning varer omkring 6 timer. Afhentningstidspunktet er normalt ret tidligt, kl. 7 eller kl. 15 om eftermiddagen.

 • Pris... fra 50 €.

 • Varighed... mellem 3 og 6 timer, afhængigt af om der er en grill med eller ej.

Book en buggy-tur i Dubai-ørkenen

Mulighed 2: komplet oplevelse med buggy-tur, kameltur og sandboarding

Gennem ørkenen på kamel| ©Jose David Vazquez Moreno
Gennem ørkenen på kamel| ©Jose David Vazquez Moreno

Hvis du ønsker at koble af fra storbyen og samtidig få den mest komplette oplevelse, kan du tilføje en tur på kamel og sandboarding til buggy-turen. Ja, lige som du læser. Du vil ikke gå glip af en eneste hemmelighed i ørkenen, og du vil få en uforglemmelig dag! Jeg vil give dig alle detaljerne. Men først skal du ikke tøve med at læse indlægget Dubai by camel, som vil være meget, meget nyttigt, før du tager på denne tur.

Denne tur kan finde sted i forskellige områder som f.eks. de røde ørkenklitter omkring Dubai, Lehbab-området, der ligger ca. 50 km fra Dubai, eller Hajar. Desuden omfatter denne type tur muligheden for at besøge en kamelfarm og nyde en kort tur på dette mytiske og populære ørkendyr.

Og hvis det ikke er nok, kan du også tage på sandboarding på klitterne i Dubais ørken, hvor en ekspert guider dig undervejs. Og hvis du vil vide mere om andre alternativer i ørkenen, kan du læse dette indlæg om andre udflugter til Dubai-ørkenen.

 • Pris... fra 150 €.

 • Varighed... 6 - 7 timer.

Book en buggy-tur i ørkenen i Dubai

Mulighed 3: Nyd et ørkenshow efter din buggytur

Camping i ørkenen i Dubai| ©traveljunction
Camping i ørkenen i Dubai| ©traveljunction

Har du nogensinde forestillet dig at campere i ørkenen og nyde et danseshow midt ude i ingenting? I Dubai har du mulighed for med denne buggy-tur også at få andre oplevelser som f.eks. at få en henna-tatovering, beundre en smuk solnedgang, tage en tur på kamel, opleve oplevelsen af at være i en typisk ørkenlejr eller endda klæde sig ud i arabisk tøj og få en fotobog eller ryge en sisha- en hel dag med nye oplevelser, uanset om du tager af sted alene, som par eller som familie!

På denne maraton og unikke dag kan du også nyde et mavedansshow eller en typisk dans fra området, kendt som Tanura-dans. Men det bedste ved denne tur er, at mens du nyder showet, kan du genoplade dine batterier, mens du nyder en velsmagende flerretters grillmad under stjernehimlen. Tro det eller ej, men de smager endnu bedre i disse omgivelser, især efter al den adrenalin, du har investeret i buggyturen, og efter at have oplevet så mange nye ting på bare én dag.

Og hvis denne udflugt ikke er nok for dig, så glem ikke at læse indlægget Udflugter med middag og show i ørkenen i Dubai og se efter den mest komplette mulighed.

 • Pris... fra 180€.

 • Varighed... 6 timer.

Book en buggy-tur i Dubai-ørkenen

Hvor meget koster en tur med en buggy i ørkenen i Dubai?

Kontant| ©cottonbro
Kontant| ©cottonbro

Prisen for en buggy-tur i ørkenen i Dubai varierer fra 50 € til over 400 €, afhængigt af om turen er begrænset til blot at køre i buggy, eller om du kan få andre oplevelser som f.eks. en kort tur på kamel, se et danseshow, nyde en grillfest, en oplevelse med sandboarding eller få mulighed for at klæde dig ud i traditionelt tøj og få taget et billede af dig.

Book en buggy-tur i Dubai-ørkenen

Hvorfor anbefaler vi en buggy-tur i Dubai-ørkenen?

Buggy-udflugt| ©Timo Tervo
Buggy-udflugt| ©Timo Tervo

På din tur til Dubai er det vigtigt, at du udnytter en af dagene til at tage en buggy-tur gennem Dubais ørken, fordi du vil forlade storbyens travlhed og opleve en oplevelse fuld af nyheder, du vil opleve unikke landskaber og du vil kunne tage nogle drømmeagtige billeder. Derudover kan du få forskellige oplevelser som f.eks. at nyde et danseshow, være i en lejr midt i ørkenen eller se himlens uendelighed.

Jeg anbefaler uden tvivl, at hvis du tager en buggy-tur i Dubai, så gør du det på den mest komplette måde, så du får alle mulige oplevelser.

Book en buggy-tur i Dubai-ørkenen

Hvad er fordelene ved at tage en guidet buggy-tur i Dubai-ørkenen?

Nyd klitterne i Dubai med Buggy| ©Richard Zhou
Nyd klitterne i Dubai med Buggy| ©Richard Zhou

Denne type udflugt er vigtigt at gøre det med en ekspertguide, der ledsager dig både under kørslen og på stedet, da det, som du kan forestille dig, er vigtigt ikke at fare vild. Der er faktisk ingen andre muligheder for denne type udflugt. Desuden vil guiden give dig alle mulige oplysninger langs ruten.

Hvilket tøj skal du have på på en buggy-tur i Dubai-ørkenen?

Solnedgang i ørkenen| ©Sara Leggett
Solnedgang i ørkenen| ©Sara Leggett

På grund af det ubarmhjertige solskin, de høje temperaturer og den mulige vind er det vigtigt, at du har behageligt tøj på, der dækker hele kroppen på din buggy-tur i Dubai-ørkenen. Det er også tilrådeligt at medbringe en hat, kasket eller kasket og solbriller. Fodtøj er også en meget vigtig faktor at tage hensyn til, da det skal være dækket og komfortabelt.

Hvad er det værste tidspunkt at tage en buggy-tur i Dubai-ørkenen?

En tur i klitterne| ©Hugh Tobin
En tur i klitterne| ©Hugh Tobin

Det værste tidspunkt at tage en buggy-tur i Dubai-ørkenen er uden tvivl i sommermånederne på grund af den ekstreme varme. December og januar er heller ikke de bedste måneder at tage af sted, da det er højsæson og mere turisme, så priserne på ture til Dubai-ørkenen kan være højere, og turene er mere overfyldte.

I januar og februar er der mindre turisme i Dubai, så det kan være et ideelt tidspunkt at tage på buggy-tur uden problemer med at booke.

Hvad angår ugedagen, er det altid bedst at booke midt på ugen, da der ikke er så stor efterspørgsel. Det bedste tidspunkt på dagen er ved solnedgang og solnedgang, fordi du har mulighed for at se både solnedgang og stjernehimmel, og begge oplevelser er helt unikke. Tøv ikke med at tage dit kamera med! Du vil blive misundt af alle, der ser den.

Hvordan er klimaet i ørkenen i Dubai?

Kørsel med Buggy| ©DifferentWithUs
Kørsel med Buggy| ©DifferentWithUs

Vejret i ørkenen i Dubai er kendetegnet ved at være ret ekstremt. Som du kan forestille dig, er klimaet ørkenagtigt, og det regner næsten aldrig. Desuden er der ret store temperaturudsving mellem dag og nat, så det er en god idé at tage en jakke eller en vindjakke på, så du ikke lider så meget under temperaturforskellen, især hvis du skal overnatte i ørkenen i Dubai.

Sommersæsonen er kendetegnet ved meget høje temperaturer, i gennemsnit 30°C om natten og 40°C om dagen. Luftfugtigheden er høj, og vindstød er almindelige. Vintertemperaturerne falder til 20-25ºC i gennemsnit. Men hvis du vil vide mere om det bedste tidspunkt at rejse til Dubai, kan du læse artiklen Det bedste tidspunkt at rejse til Dubai for at få alle detaljerne at vide.

Anbefalinger til en buggy-tur i Dubai-ørkenen

Komfortabelt fodtøj| ©Ray Piedra
Komfortabelt fodtøj| ©Ray Piedra

Kun få mennesker har taget en buggy-tur, og de, der har gjort det, har ikke nydt denne oplevelse i et så autentisk område som Dubais ørken. Når du tager på denne tur, er det tilrådeligt at følge en række anbefalinger, som jeg angiver nedenfor, men på den anden side skal du sørge for at læse indlægget Tips til at besøge ørkenen i Dubai, så får du den mest komplette guide til din tur.

Nogle mennesker tager en biodraminpille før denne tur for at undgå at blive svimmel efter den hårde kørsel og dermed kunne fortsætte med at nyde dagen.

 • Det er tilrådeligt at tage vand med.
 • Brug behagelige, lukkede sko.
 • Tag behageligt, let tøj på.
 • Det er tilrådeligt at bære solbriller og en hat eller kasket.
 • Beskyttelseshandsker anbefales undertiden.
 • Det er meget vigtigt at bruge solcreme både før og under udflugten.
 • Rygsække og store tasker er ikke tilladt.
 • Hvis du har et kamera eller elektroniske apparater med dig, er det vigtigt, at du lægger dem i en taske, så de ikke bliver beskadiget af sandet.

Køretøjerne på disse ture er meget sikre og er udstyret med stænger og særlige sæder for at øge chaufførernes sikkerhed. Alligevel skal du ikke lade din vagt falde.