Bedste Flyview Oplevelser I Paris

Paris er en by fuld af charme, oplev den fra et nyt perspektiv med den utrolige Flyview-teknologi.

Nicolas Reffray

Nicolas Reffray

6 minutters læst

Bedste Flyview Oplevelser I Paris

FlyView Paris | ©Isango

Lysets by har alt, hvad du behøver for at have det sjovt, men hvis du vil have en helt ny oplevelse i Lysets by, skal du tilmelde dig Flyview-oplevelsen i Paris, som kombinerer den nyeste virtual reality-teknologi, det bedste inden for underholdning og den smukkeste udsigt over byen.

Flyv over Eiffeltårnet

Eiffeltårnet| ©Sandra Vos
Eiffeltårnet| ©Sandra Vos

En af de seværdigheder, man ikke må gå glip af i den franske hovedstad, er uden tvivl det imponerende Eiffeltårn. Ud over at du kan tage en guidet tur eller gå op på egen hånd, vil jeg opfordre dig til at købe billetter til Flyview-oplevelsen i Paris, så du kan se tårnet fra luften.

Det er virtual reality, ja, men med nogle tilføjelser, der får dig til at føle, at du virkelig er i luften. Illusionen er total, du vil føle, at du har en jetpack (rygsæk), der tager dig gennem Paris til Eiffeltårnet. Derudover inkluderer Flyview en guide, der i detaljer fortæller dig om de steder, du flyver over, samt deres historie.

En af de bedste muligheder for at lære en anden side af Paris at kende og opleve al flyvningens adrenalin med simuleringens ro i sindet.

Book billetter til Flyview-oplevelsen i Paris

Flyv over den majestætiske Opera Garnier

Flyview-dag| ©Alex Foster
Flyview-dag| ©Alex Foster

Oplev dette virtual reality-eventyr, og besøg et af Paris' mest anerkendte arkitektoniske ikoner, Opéra Garnier, fra luften. Operaen eller Palais Garnier blev bygget af den franske arkitekt Charles Garnier og indviet i 1875 og er blevet en af de mest besøgte bygninger i den franske hovedstad. Dens majestæt, både indvendigt og udvendigt, og dens kuppel malet af Marc Chagall, gør den til et kunstværk i sig selv.

Med Flyview får du mulighed for at flyve over bygningen og se alle detaljerne på nært hold. Sammen med din guide kan du lære om facadens ornamentik og andre hemmeligheder. Hvis du stadig har lyst til at gå rundt indvendigt og besøge museet, kan du selvfølgelig booke billetter til Opéra Garnier i Paris.

Book billetter til Flyview-oplevelsen i Paris

Få den unikke oplevelse at flyve over rekonstruktionen af Notre Dame de Paris

Notre Dame de Paris| ©Drew de F Fawkes
Notre Dame de Paris| ©Drew de F Fawkes

Katedralen Notre Dame de Paris ligger ud til Seinen på Ile Saint Louis og er, sammen med Sacre Coeur, den mest besøgte religiøse bygning i byen.

I april 2019 gik en stor del af den mytiske katedral op i flammer på grund af en ulykke. Siden da har en større genopbygning været i gang, hvilket begrænser fodgængernes adgang til nogle af korsgangene.

Med denne fordybende virtual reality-oplevelse kan du flyve over den parisiske katedral. Et eventyr uden sidestykke gennem et af de mest bevægende steder for lokale og turister fra hele verden. Og hvis du stadig gerne vil se katedralen indefra, skal du huske at booke en rundvisning i Notre Dame-katedralen.

Book billetter til Flyview-oplevelsen i Paris

Flyv over et af Paris' kunstikoner: Louvre-museet

Louvre-museet| ©Pedro Szekely
Louvre-museet| ©Pedro Szekely

I denne virtual reality-oplevelse gennem de vigtigste parisiske højdepunkter må du ikke gå glip af det utrolige Louvre-museum, der er hjemsted for Mona Lisa, et af alle tiders vartegn for kunst.

Louvre er hjemsted for smuk arkitektur, der er værd at se på nært hold, og nu kan du flyve over det, mens din guide fortæller dig alt, hvad du behøver at vide om stedet, dets historie og dets uovertrufne samlinger.

Du vil kunne se den imponerende struktur ved Seinen og den ikoniske glaspyramide, og hvis du stadig er sulten efter mere, skal du bare købe billetter til at besøge Louvre-museet live.

Book billetter til Flyview-oplevelsen i Paris

Flyv over det mægtige Mont Saint Michel og Mont Blanc

Udstyr til oplevelser| ©Alex Foster
Udstyr til oplevelser| ©Alex Foster

En anden af de virtuelle ture, du kan tage under Flyview-oplevelsen i Paris, er gennem nogle af de vigtigste steder i Frankrig: Du kan flyve over Mont Saint Michel, der ligger i Normandiet. En ideel destination at besøge fra luften, da den ligger på en klippeø. Den lille, men maleriske landsby og klosteret på toppen er et besøg værd.

En anden af de destinationer, du vil besøge på dette eventyr, er Mont Blanc. Udsigten fra luften til denne sneklædte kolos er ikke tilgængelig på en traditionel tur, så du må ikke gå glip af chancen for at se denne kolos gennem virtuel teknologi.

Book billetter til Flyview-oplevelsen i Paris

Flyv gennem den parisiske himmel og opdag dens skjulte sider

Grand Palais| ©Eduardo Ortín
Grand Palais| ©Eduardo Ortín

Udforsk den skjulte side af den franske hovedstad fra luften, og se steder, der normalt ikke er inkluderet i nogen tur, som f.eks:

Du vil blive ført gennem den parisiske himmel for at opdage den anden side af lysets by og andre effekter som vind og regn, der fuldender illusionen. Du vil føle, at du flyver gennem den grå himmel over Paris. Intet kan sammenlignes med dette.

Book billetter til Flyview-oplevelsen i Paris

Oplev pyramidernes pragt i Egypten fra luften

Saqqarah| ©Patrice Le
Saqqarah| ©Patrice Le

En anden af de mest fantastiske Flyview-oplevelser er den, der tager dig fra Paris til pyramiderne i Egypten, hvor du flyver over Saqqarah og Meidoum i dette hidtil usete virtual reality-eventyr.

Nyd Kheops, Mykerinos, Khepren og selvfølgelig den store sfinks i Giza, og sus derefter gennem mystiske korridorer, hvor kun få mennesker nogensinde har vovet sig hen.

I et øjeblik vil du glemme, at du er i Paris, for billederne og dybdefornemmelsen er 100 % perfekt. Et eventyr fuld af adrenalin og overraskelser, ideelt for hele familien, og børnene vil elske det.

Book billetter til Flyview-oplevelsen i Paris

Find ud af alt, hvad du behøver at vide om Flyview-oplevelsen i Paris

Book online| ©Glenn Carstens-Peters
Book online| ©Glenn Carstens-Peters

Nu vil du sikkert gerne vide alle detaljerne om denne utrolige oplevelse baseret på den nyeste teknologi, som vil tage dig over den parisiske himmel og endda transportere dig til så eksotiske steder som Cairo på et øjeblik ... og uden at skulle pakke din kuffert! Og uden at du behøver at pakke din kuffert!

Læs videre, for jeg fortæller dig alt om det nedenfor.

Hvordan booker man en Flyview-oplevelse i Paris?

Det er ganske enkelt. Du kan booke dine billetter til en Flyview-oplevelse i Paris online. På den måde kan du se, hvad andre rejsende, der allerede har nydt denne fantastiske oplevelse, har at sige.

Og da der er flere muligheder, anbefaler jeg, at du tager dig tid til at se, hvilken der passer bedst til din smag og dine interesser.

Hvor meget koster en Flyview-oplevelse i Paris?

Billetter til denne type fordybende oplevelse koster 24 euro og inkluderer virtual reality-hjelm, jetpack og audioguide.

Hvor lang tid varer en Flyview-oplevelse i Paris?

Oplevelsen varer ca. 30-40 minutter i alt, afhængigt af den valgte mulighed, med især ca. 25 minuttersvirtual reality. Du vil helt sikkert have mere, når det er overstået.

Kan alle få en Flyview-oplevelse i Paris?

Generelt ja, det er en aktivitet, der kan nydes uanset alder, selv om den er begrænset til børn under 1,20 meter.

Der er dog nogle undtagelser: folk i kørestol, for eksempel, gravide kvinder eller dem, der lider af svimmelhed, kan ikke gøre aktiviteten.

Selvom det er en simuleret aktivitet, er illusionen meget realistisk, og derfor anbefales det ikke i disse tilfælde.

Er Flyview-oplevelsen i Paris inkluderet i nogen af byens turistpas?

Nej, desværre er det endnu ikke inkluderet i noget turistpas, såsom Paris Pass.

Book billetter til en Flyview-oplevelse i Paris

Hvis du var interesseret i Flyview Paris-oplevelsen, er du måske også interesseret i

Krydstogt i Paris| ©Paul VanDerWerf
Krydstogt i Paris| ©Paul VanDerWerf

Her er nogle muligheder for at udforske Lysets By i dybden. Guidede ture, bådture på Seinen, museer og meget mere.

Tag en tur rundt i et af Paris' yndlingskvarterer: Latinerkvarteret

Hvis du, efter at have fået fødderne ned på jorden igen, vil have en smagsprøve på byens universitets- og intellektuelle charme, må du ikke gå glip af en af de bedste ture i Paris' latinerkvarter. Sammen med Saint Germain de Prés var Latinerkvarteret eller Quartier Latin et yndet tilholdssted for tænkere og litterater som Simone de Beauvoir, Jean Paul Sartre og Boris Vian.

En rundtur i Latinerkvarteret i Paris vil give dig mulighed for at opdage al charmen ved Paris, og takket være din specialiserede lokale guide vil du lære historierne om oprørene i kvarteret i maj '68.

Oplev Paris fra Seinen om bord på et krydstogtskib

Floden Seinen deler Paris i to, og dens bredder er hjemsted for nogle af de højdepunkter, man bare må se, når man besøger den franske hovedstad. Fra Musée d'Orsay, Louvre, Jardin de Plantes til Trocadero og Eiffeltårnet er Seinen et førsteklasses sted. Hvilken bedre måde at udforske den på end om bord på et sightseeing-krydstogt.

Tag en tur på Se inen, og oplev al magien i lysets og kærlighedens by.

Book en tur på Seinen