Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Rom pas og omnia kort

4.5
(6440 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Kørestolsadgang
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
Fra
1.223 € 1.112 €
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Roma Pass og Omnia Card er to af de mest nyttige turistkort til at besøge den italienske hovedstad, og takket være denne booking kan du nyde godt af fordelene ved begge kort. Du kan nyde alle fordelene i 3 dage plus et kort og en guide til at komme rundt i byen.

Takket være Roma Pass kan du komme ind til 2 af de 6 hovedattraktioner i Rom. Du kan vælge mellem Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum, de kapitolinske museer, Borghese-galleriet og nationalmuseet i Castel Sant'Angelo.

Du kan tænke over, hvilke du vil besøge, mens du går. Andre fordele, der er inkluderet i Roma Pass, er rabatter på over 30 attraktioner og et transportkort. Dette transportkort inkluderer al offentlig transport i Rom, men også sightseeing-busture med gratis stop i løbet af de 3 dage.

Omnia Vatican Card, på den anden side, giver dig adgang til de vigtigste seværdigheder i Vatikanstaten, såsom Vatikanmuseerne eller Det Sixtinske Kapel.

 • Derer inkluderet adgang til 2 af de 6 vigtigste monumenter i Rom, såsom Colosseum eller Capitolin-museerne.
 • Adgang til sightseeingbusser, og rejs komfortabelt med et kort til offentlig transport i 3 dage.
 • Adgang til de vigtigste monumenter i Vatikanstaten med Omnia-kortet.

Hvad er inkluderet

 • Omnia-kort og Roma-pas
 • Gratis transportkort til ubegrænset rejse med offentlig transport i Rom
 • Adgang til turistbusser i Rom
 • Kort

Vælg dato

Husk på at du skal ankomme 15 minutter før start

Hvad man kan forvente

Det kulturelle udbud i Rom er enormt på grund af det store antal monumenter og emblematiske steder, byen har at byde på. Med denne booking får du alle fordelene ved Roma Pass og Omnia Card. Ved at kombinere begge muligheder får du adgang til forskellige monumenter samt transportmidler, et kort og en guide til at komme rundt. Du vil kunne nyde alt dette i 3 dage fra aktiveringen ved den første brug.

Roma Pass inkluderer adgang til 2 af Roms 6 største monumenter. Disse omfatter Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum, de kapitolinske museer, Borghese-galleriet og nationalmuseet i Castel Sant'Angelo. På denne måde får du adgang til to af disse store monumenter, hvis billetter du kan indløse, når du vil, dvs. du kan selv bestemme, hvilket du vil ind i, når du har fået et Roma Pass.

Men derudover giver Roma Pass dig også mulighed for at få rabat på 30 andre interessante steder spredt over hele byen. Blandt dem kan du finde store attraktioner som Museum of Roman Civilisation eller elektricitetens aktuelle historie på Museo Centrale Montemartini.

En anden fordel ved dette kort er, at du vil kunne tage turistbusserne for at komme rundt i Rom på den nemmeste måde, men også et kort til offentlig transport, som du vil kunne bruge uden begrænsninger.

På den anden side indeholder Omnia-kortet alt, hvad du behøver for at nyde Vatikanstaten. Du vil kunne komme ind til alle monumenterne og de vigtigste seværdigheder i dette lille land. Blandt dem vil du kunne få adgang til store monumenter som Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken.

Anmeldelser

4.5
· 6440 Anmeldelser
 • L
  Lina
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er to kort i ét, og de er meget nyttige, da de giver dig adgang til to af Roms mest berømte turistattraktioner og ubegrænset busrejse. De gør din rejse rundt i Rom meget mere komfortabel og mindre kompliceret.
 • M
  Matías
  5
  (0 Anmeldelser)
  Hvis du har planer om at komme meget rundt i Roms centrum, er disse kort helt sikkert den bedste løsning, og de omfatter ubegrænset busrejse rundt i Roms centrum i tre dage.
 • A
  Asier
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vi var meget glade for disse kort, vi kunne rejse komfortabelt gennem centrum uden begrænsninger, og det omfatter også en god service, hvor man ikke behøver at vente i køer.
 • I
  Isabella
  5
  (0 Anmeldelser)
  Ud over det gratis buskort er en anden af de medfølgende fordele en guide og et kort, som er gode til at lære mere om byen og til at undgå at fare vild.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler