Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

10 bedste restauranter i Marrakesh

Brænder du for at udforske den lokale gastronomi, når du rejser, er det skønt! For maden i Marrakech vil betage dine sanser.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

7 minutters læst

10 bedste restauranter i Marrakesh

Lokal mad i Marrakech | ©Xiquinhosilva

Ud over at være et utroligt livligt sted, hvor der er masser af ting at se og lave, er Marrakech også en by, der giver appetit. Der er et bredt udvalg af restauranter for enhver smag, hvor du kan smage nogle af de bedste retter i Marokko.

Uanset om du besøger Marrakech for første gang, eller om du allerede har mistet grebet om antallet af ture, du har været der, vil du altid have lyst til at opdage nye steder, hvor du vil blive betaget af smagen af det lokale køkken. Her er 10 af de bedste restauranter i Marrakech, hvor du vil spise som en sultan!

1. Kif Kif kaffe

Kylling Tajine ret| ©The Travelista
Kylling Tajine ret| ©The Travelista

Café Kif Kif Kif er et lille værtshus på den berømte Koutoubia-plads i hjertet af Marrakech, hvor du kan smage de bedste smagsoplevelser fra det traditionelle marokkanske køkken med et internationalt præg.

Så snart du træder ind, vil du finde stedet hyggeligt og indbydende. Læn dig tilbage i de polstrede sofaer på første sal eller gå op på den øverste terrasse for at nyde den bedste udsigt over byens Koutoubia, mens du smager den lækre tajine, en af Marokkos signaturretter. Der er flere typer tajine, kylling, lam, sardiner, kofta... Men du kan også vælge mellem andre specialiteter som briwates, cous cous cous eller marokkansk salat. Retterne er 100 % hjemmelavede, hvilket du vil bemærke ved første bid!

Servicen på Café Kif Kif Kif er hurtig, servicen er venlig, og priserne er overkommelige. Uden tvivl en af de bedste restauranter i Marrakech, som du skal besøge.

 • Adresse: 28 Rue Koutoubia, Marrakech 40000, Marokko
 • Hovedret Kylling Tajine med blommer.

2. Le Trou au Mur

Mezze-salater, Le Trou Au Mur| ©Second-Half Travels
Mezze-salater, Le Trou Au Mur| ©Second-Half Travels

Le Trou au Mur ligger i en lille riad i den ældste del af Medinaen og er en elegant restaurant med en intim atmosfære, der bringer et frisk pust af frisk luft i form af gastronomiske tilbud ved at gå lidt videre end den sædvanlige couscous og tajine.

Menuen er inspireret af bedstemors traditionelle opskrifter, men med usædvanlige retter som tihane (indvolde fyldt med citron-krydret kefta), mechoui (grillet lam) eller bagt fisk med vermicelli og syltede citroner. Alt sammen tilberedt på en helt hjemmelavet måde.

Jeg anbefaler at sidde på terrassen på restauranten Le Trou au Mur, fordi der er en fantastisk atmosfære og en fantastisk udsigt. Betjeningen er meget professionel og opmærksom, og priserne er, selv om de er lidt højere, det hele værd.

 • Adresse: 39 Derb el Farnatchi, Rue Souk el Fassis, Qua'at Ben Ahid, MarrakechvMedina,
 • Hovedret: Tangia

3. Kafé Merstan

Brochette-plade| ©Sébastien Bertrand
Brochette-plade| ©Sébastien Bertrand

Kafé Merstan er en hyggelig restaurant i hjertet af Medinaen, ideel til en pause på vejen efter en lang dag med sightseeing i Marrakeshs centrum. Det føles som en lille oase midt i byens travlhed og travlhed. Hvis det er muligt, anbefaler jeg, at du får et bord på terrassen på første sal, hvorfra der er en fantastisk udsigt.

Den har også vandforstøver, der lindrer varmen og gør måltiderne endnu mere lækre - den hjælper dig med at slappe af i et stykke tid!

Menuen på Kafé Merstan er inspireret af det traditionelle marokkanske køkken og er virkelig god. Restaurantens personale er meget venligt, og da de taler engelsk, vil de kunne rådgive dig om retter efter din smag. Jeg anbefaler dog, at du prøver pastilla au chocolat, grøntsags-cous cous cous med lam eller briwats med ost. Priserne er overkommelige.

 • Adresse: N° 02 trik souk chaaria kaat benahid 40000 Marrakech
  Hovedret: Pastilla au chocolat

4. Bazaar Café

Lam Tajine| ©Andrew Nash
Lam Tajine| ©Andrew Nash

Hvis du leder efter et godt og billigt spisested i Marrakech, skal du sætte Bazaar Café, et roligt og charmerende sted i Mouassine, et af de ældste kvarterer i Medinaen, på din liste.

Terrassen er et fantastisk sted at spise. Det er komfortabelt og byder på en usædvanlig udsigt over byen. Her kan du tage et par billeder, mens du venter på, at maden bliver bragt til dig.

Menuen er inspireret af det arabiske køkken og middelhavskøkkenet med retter, der minder om Grækenland, Italien, Spanien, Libanon og selvfølgelig Marokko. Alt er omhyggeligt tilberedt med friske lokale råvarer.

Bazaar Café anbefaler jeg, at du prøver hummus, tajine og couscous, og ikke at glemme desserterne, som er lækre med en varm kop te!

 • Adresse: Derb Sidi El Yamani, 24B, Marrakech 40000 Marokko
 • Hovedret: Tajine af lammekød

5. La Perle Blanche

Stegt fiskeretter| ©Benson Kua
Stegt fiskeretter| ©Benson Kua

Et fantastisk sted at spise god fisk til en meget rimelig pris er La Perle Blanche. Restauranten er lille og stille, og alt i indretningen er relateret til havet - selv ejeren bærer en sømandshat!

Han tilbereder en fiskefrikadelle, der er helt utrolig. Blæksprutterne er så lækre, at de smelter på munden, og fiskespyddene er et must at prøve. Rejerne er også gode. Alt sammen ledsaget af chips. Ejeren taler engelsk, så du kan spørge ham om flere forslag. Han tilbereder retterne i fuld offentlighed for gæsterne, og det er underholdende at se ham tilberede dem med en sådan entusiasme.

En af de små perler i Medinaen i Marrakech, som du ikke må gå glip af under din ferie i byen. Hvis du er i humør til frisk fisk, skal du ikke tøve, La Perle Blanchete vil glæde dig!

 • Adresse: Arset Aouzal, Marrakesh 40000, Marokko
 • Hovedret: Fish&Chips

6. Babouche kaffe

Kyllingetærte| ©stu_spivack
Kyllingetærte| ©stu_spivack

Café Babouche-restauranten ligger i gåafstand fra den berømte Jamaa el Fna-plads i Medinaen i Marrakech og er et godt sted at stoppe op for at spise et måltid i en afslappet og venlig atmosfære.

Maden er frisk tilberedt, og det omfattende menukort omfatter traditionelle marokkanske retter samt middelhavsretter og internationale retter med et gourmetpræg.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, er tjenerne meget venlige og hjælpsomme. Hvis du er i humør til marokkansk mad, kan jeg anbefale at bestille pastella, tajine eller cous cous cous, men hvis du har været i byen i et par dage og har lyst til vestlig mad, er deres pizzaer og burgere meget velsmagende.

Servicen er god, og det samme er prisen. Nogle aftener arrangeres der desuden levende musik. Café Babouche vil være et sted, hvor du vil komme tilbage efter mere.

 • Adresse: 37 Rue Des Banque Medina, Marrakech 40400 Marokko
 • Hovedret: Pastilla

7. La Cantine des Gazelles

Tajine med oksekød på La Cantine Des Gazelles| ©farberjared
Tajine med oksekød på La Cantine Des Gazelles| ©farberjared

La Cantine des Gazelles ligger i Marrakeshs souk, meget tæt på Jemaa el Fna-pladsen. Det er en af de mest populære restauranter i byen, og der er altid fyldt op, så hvis du vil besøge den, anbefaler jeg, at du forsøger at reservere bord først.

Ud over den centrale beliggenhed er hemmeligheden bag succesen også den gode prisvenlige menu, som starter ved 9 €. Her kan du nyde lækre retter fra det traditionelle marokkanske køkken (kefta, pastela, cous cous cous, tajine osv.) samt andre muligheder såsom salater, pizzaer og sandwiches.

Mens du venter på dit måltid, bliver du forkælet med frugtjuice og oliven. Det er en meget venlig gestus fra tjenestens side, som altid er værdsat.

Forlad ikke La Cantine des Gazelles uden at prøve en marokkansk te med kager- det er prikken over i'et på et godt måltid!

 • Adresse: 6 Dabachi Kennaria Kennaria Kennaria, Marrakech 40040 Marokko
 • Hovedret: Cous cous royal

8. Cuisine des Terroirs

Tajine af kalvekød| ©Isabelle Hurbain-Palatin
Tajine af kalvekød| ©Isabelle Hurbain-Palatin

Meget tæt på La Cantine des Gazelles ligger en anden restaurant, som også er et vidunder: Cuisine des Terroirs. Det er et godt sted at opleve traditionel marokkansk mad, og tjenerne giver gode anbefalinger. De gør alt for at hjælpe dig med at vælge noget, du måske kan lide.

Terrassen øverst i restauranten er et meget hyggeligt sted, så hvis du har mulighed for det, anbefaler jeg, at du får et bord der.

Cuisine des Terroirs' menukort byder på en stor variation. Som sagt kan du prøve traditionelle retter som tajine og cous cous cous samt mellemøstlige retter som shawarma. Hvis du har lyst til lidt international mad, har de også burgere, tacos, paninis og pasta. Efter måltidet byder de på en mynte-te. En fin detalje, der bringer et smil frem på læben.

 • Adresse: 118 Rue Kennaria Rue Des Banques, Marrakech 4030 Marokko
 • Hovedret: Tajine af kalvekød med mandler og blommer.

9. La Table de La Kasbah

Marokkansk burger| ©Alpha
Marokkansk burger| ©Alpha

Hvis du besøger de saadiske grave (et af de mest besøgte steder i Marrakech), kan du spise frokost på La Table de La Kasbah, en nærliggende restaurant, der også har en dejlig terrasse med en smuk udsigt over Koutoubia-moskeen.

Det er et meget behageligt og roligt sted, hvor man kan nyde de bedste smagsoplevelser fra det lokale køkken. Nogle af de mest populære retter er tajine, kefta, cous cous og marokkanske hamburgere.

Portionerne er rigelige, og betjeningen er meget opmærksom. Værdi for pengene er også noget positivt at fremhæve. Du spiser meget godt uden at bruge en formue.

 • Adresse: Derb Hajra, Bab Agnaou, Kasbah, Marrakech 40000 Marokko
 • Hovedret: Marokkansk burger

10. Café Glacier

Cous Cous med grøntsager| ©LablascovegmenuSeguir
Cous Cous med grøntsager| ©LablascovegmenuSeguir

Café Glacier er et privilegeret sted, hvor man kan nyde den spektakulære udsigt over Jamaa el Fna-pladsen. En oplevelse, du ikke må undvære på din rejse til Marrakech, er at gå op på Grand Balcon for at se solnedgangen, mens du drikker en lækker myntete.

Det er den bedste terrasse, hvorfra man i ro og mag kan betragte det travle liv på torvet nedenfor med alle slags mennesker, der kommer og går fra markedet. Et øjeblik til at se den mest autentiske side af byen, som om du bare var en anden Marrakechi.

Hvis du beslutter dig for at blive og spise en bid mad, kan du prøve tajine eller vegetarisk cous cous cous. Den er enkel, men velsmagende. Café Glacier er lidt dyrere end andre restauranter, men den fantastiske udsigt over Jamaa el Fna-pladsen fra terrassen er det hele værd. Prøv at tage af sted så tidligt som muligt for at få en god plads, for der er ofte meget trængsel.

 • Adresse: Jemaa El Fna, Marrakech Marokko
 • Hovedret: Vegetarisk cous cous.

Bestil en gastronomisk rundvisning i Marrakech