Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Alcazar billetter i Segovia: hvordan man køber, priser og rabatter

Alcázar i Segovia er et af de mest symbolske bygningsværker i byen, og denne imponerende fæstning overrasker både med sin skønhed og med sin historiske og kulturelle betydning.

Ana Caballero

Ana Caballero

10 minutters læst

Alcazar billetter i Segovia: hvordan man køber, priser og rabatter

Alcazar de Segovia | ©Manolo García

Alcázar i Segovia er, sammen med akvædukten, en af byens hovedattraktioner. Dette ikoniske middelalderslot ligger på toppen af en klippeformation og dominerer byen Segovia og landskabet i alle retninger. Faktisk er denne strategiske forsvarsposition blevet brugt af forskellige kulturer gennem århundreder.

Alcázar, som vi kender det i dag, blev bygget i midten af det 15. århundrede efter ordre fra kongerne af Castilien, som brugte det som residens. I årenes løb har denne vigtige bygning fungeret som kongeligt palads, militærakademi og endda som fængsel. Fra indgangen til slottet, som man kommer til ved at krydse en imponerende vindebro, der ligner noget fra en film, til de majestætiske sale, der er dekoreret med mudejar- og kristne elementer, er der intet ved dette besøg, der ikke vil overraske dig.

Sådan køber du billetter til Alcázar i Segovia

MacBoook på bordet| © Sincerely Media
MacBoook på bordet| © Sincerely Media

Du vil ikke forlade Segovia uden at have besøgt et af byens mest emblematiske monumenter, da Alcázar er en af de mest enestående bygninger i denne castilianske by. For at få din billet til slottet har du to forskellige købsmuligheder:

 • Den første mulighed er at købe din billet personligt, dvs. på dagen for dit besøg i Alcazars billetkontor. Billetkontoret ligger ved siden af slottet, i Casa de la Química, og her kan du købe billetter alt efter, hvilken type besøg du ønsker at foretage.
 • Den anden mulighed er også den mest tilrådelige og består i at købe dine billetter onlineAlcázar of Segovias officielle hjemmeside. Den første er, at det daglige antal billetter til slottet er begrænset, så hvis du beslutter dig for at købe dem i sidste øjeblik, risikerer du at løbe tør for billetter. Den anden grund til, at jeg anbefaler, at du køber din billet på forhånd, er, at du undgår at spilde tid, hvis der er en lang ved billetkontoret.

Et andet alternativ til at besøge denne storslåede Alcazar ville være at booke en guidet tur i Segovia, der inkluderer et besøg i det pågældende monument. På den måde behøver du ikke bekymre dig om entréen eller at følge turen, hvilket gør det til en ideel mulighed for at besøge byen i dybden og på en mere bekvem måde.

Book en guidet tur til fods i Segovia

Hvilke typer billetter er der?

Gruppe af mennesker i Alcazar i Segovia| ©Abariltur
Gruppe af mennesker i Alcazar i Segovia| ©Abariltur

Der findes forskellige typer af billetter til det berømte Alcazar i Segovia. Når du køber din billet til slottet, er det første, du vil se, at sektionerne er opdelt efter, om du leder efter en individuel billet, eller om du tværtimod vil have billetter til grupper.

Prisen og billettypen afhænger også af andre faktorer, såsom om du vil have en guidet tur af en ekspert, eller om den inkluderer adgang til nogle af slottets faciliteter.

Individuel billet

Den individuelle billet kan købes på de to måder, der er nævnt ovenfor, dvs. online eller personligt i billetkontoret, og der er to typer billetter afhængigt af den adgang til faciliteterne, du ønsker:

 • Den første mulighed for individuel billet inkluderer adgang til alle slottets faciliteter. Ved at købe denne type billet kan du besøge paladset, artillerimuseet og få adgang til det imponerende Juan II-tårn, hvorfra du kan nyde en privilegeret udsigt over den gamle bydel i Segovia.
 • Den anden købsmulighed har en lavere pris og inkluderer kun indgangen til paladset og artillerimuseet. Dette alternativ er designet til folk, der af helbredsmæssige eller aldersmæssige årsager ikke er i stand til at bestige Juan II-tårnet, da man skal op ad en smal vindeltrappe med op til 152 trin for at få adgang til det.

Gruppebillet til koncerter

Denne billettype er til grupper på 15 personer eller mere fra samme forening, institution, organisation eller akkrediteret virksomhed. Med denne type billet kan gruppen af besøgende drage fordel af en reduceret pris. For at købe denne billettype skal gruppen eller institutionen registrere sig i systemet og booke på forhånd.

Billet til uddannelsesgruppe

Denne billettype er ligesom den foregående designet til grupper og giver de besøgende en reduceret pris. I dette tilfælde skal gruppen bestå af elever fra den samme skole. For at købe denne type billet skal den ansvarlige for uddannelsescentret registrere sig i systemet, og besøget kræver forudgående reservation.

Billetter til professionelle

Officielle turistguider, rejsearrangører, rejsebureauer og andre virksomheder i turistsektoren anses for at være professionelle. For at købe denne type billet skal den professionelle være behørigt akkrediteret og skal registrere sig i systemet. Forudgående reservation er påkrævet for denne type billet.

Hvor meget koster billetter til Alcázar i Segovia?

Person, der tæller billetter| © Alexander Grey
Person, der tæller billetter| © Alexander Grey

Prisen på billetter til Alcazar i Segovia varierer alt efter, hvilken type billet du ønsker at købe. Billetter til grupper og professionelle har en særlig pris, da de nyder godt af en reduceret sats.

Hvad angår prisen på individuelle billetter, er der to købsmuligheder afhængigt af de faciliteter, du ønsker at få adgang til.

Individuel billet

med adgang til paladset, artillerimuseet og Juan II's tårn Denne billet inkluderer adgang til alle Alcazars faciliteter. Med den får du adgang til det indre af middelalderpaladset, museet, hvor du får mulighed for at lære om det kongelige artillerikollegiums historie, og du kan bestige Juan II-tårnet og nyde den imponerende udsigt over byen.

Priserne for denne type billet er som følger:

 • Almindelig pris: Den almindelige billet koster omkring 9 euro.
 • Reduceret pris: Denne pris er rettet mod børn fra 6 til 16 år, studerende, store familier, arbejdsløse eller personer over 65 år. Entréprisen er ca. 7 euro.
 • Prisfor Segovianere: Beboere eller personer født i Segovia får en reduceret pris på ca. 2 euro.
 • Gratis adgang: Børn under 6 år, personer med et handicap på 65 % eller derover og officielle turistguider har gratis adgang til Alcázar.

Individuel billet

med adgang til paladset og artillerimuseet Med denne billet kan du komme ind i middelalderpaladset, hvis mure husede op til toogtyve forskellige konger, og artillerimuseet. Denne billet anbefales til folk, der af helbredsmæssige eller aldersmæssige årsager ikke er i stand til at bestige Juan II's tårn.

Priserne for denne billettype er som følger:

 • Almindelig pris: Den almindelige billet koster omkring 6 euro.
 • Reduceret pris: Denne pris er rettet mod børn fra 6 til 16 år, studerende, store familier, arbejdsløse eller over 65 år. Entréen er ca. 4 euro.
 • Prisfor Segovianere: Beboere eller personer født i Segovia får en reduceret pris på ca. 1 euro.
 • Gratis adgang: Som med de andre billetter har børn under 6 år, personer med et handicap på 65 % eller derover og officielle turistguider gratis adgang til Alcázar.

Gruppebillet med adgang til alle faciliteter

Denne billettype inkluderer adgang til alle slottets faciliteter, dvs. at man kan komme ind i paladset, artillerimuseet og klatre op i toppen af Juan II-tårnet.

 • Indgangsprisen for grupper er reduceret til ca. 7 euro pr. person.

Gruppebillet med adgang til paladset og artillerimuseet

Denne billettype inkluderer adgang til paladset og artillerimuseet. Den anbefales til folk, der af helbreds- eller aldersmæssige årsager ikke er i stand til at bestige Juan II-tårnet.

 • Indgangsbilletten for grupper har en reduceret pris på omkring €4 per person.

Gratis adgang

Der er gratis adgang for grupper af elever fra skoler i Segovia-provinsen og grupper af personer, der er i fare for at blive ekskluderet.

Er der billetter, der inkluderer et guidet besøg i Alcázar i Segovia?

Kvinder i Alcazar i Segovia| ©Joaquim Fabrés
Kvinder i Alcazar i Segovia| ©Joaquim Fabrés

Alcazar i Segovia har også billetter, der inkluderer en guidet tur, hvor du kan opdage historien om dette gamle middelalderslot og dets indbyggere gennem årene.

Guidet tur med individuel indgang

At hyre en guide er en fantastisk måde at fuldende dit besøg på, for på den måde kan du dykke ned i historien om det storslåede Alcázar i Segovia og få et indgående kendskab til de mysterier og kuriositeter, der gemmer sig i denne fæstning.

 • Indgang med audioguide: Hvis du gerne vil lære om slottets historie, men foretrækker at besøge det i dit eget tempo, er denne mulighed perfekt for dig. Muligheden for et besøg med audioguide har et tillæg på omkring €4 pr. person, og du skal anmode om det ved billetkontoret på dagen for besøget, også selvom du allerede har din billet. Denne type guidet tur er også tilgængelig på flere sprog.
 • Guidet rundvisning i paladset: Hvis du foretrækker at besøge paladset med en ekspertguide, som vil ledsage dig, mens du lærer om paladsets historie og hemmeligheder, har du mulighed for at leje en guidet rundvisning. Denne mulighed har et tillæg på omkring €4, og for at købe den skal du tjekke tilgængeligheden ved billetkontoret, når du køber din billet.
 • Eksklusivguidebooking: Hvis du vil sikre dig, at du har en guide til rådighed på ankomsttidspunktet, og du også foretrækker at have dem til at lave turen eksklusivt for dig, er dette muligheden for dig. Denne type besøg kræver forudgående booking mindst 72 timer i forvejen, og for at finde ud af den nøjagtige pris skal du udfylde ansøgningsskemaet.

Guidede ture for grupper

Hvis du ønsker at hyre en guide udelukkende til din gruppe, skal du gøre det mindst 72 timer i forvejen. For at anmode om denne turmulighed skal du udfylde en ansøgningsformular, og der er et tillæg på omkring €50 pr. gruppe. Derudover giver denne mulighed dig mulighed for at vælge sproget for besøget mellem spansk, engelsk og fransk.

Besøg i Alcázar i Segovia med børn

Piger går tur i nærheden af slottet| ©Kalboz
Piger går tur i nærheden af slottet| ©Kalboz

Hvis du rejser til Segovia med børn, er et besøg i Alcázar en af de aktiviteter, du kan nyde mest sammen med de små. Denne sensationelle fæstning er ikke kun imponerende for voksne, men dine unge ledsagere vil have det sjovt med at gå gennem korridorerne og lære om historien om dette imponerende middelalderslot.

Som om det ikke var nok, kan børn drage fordel af en reduceret pris, så længe deres alder er mellem 6 og 16 år. Og for børn under 6 år er det helt gratis at komme ind på slottet. Og da besøget ikke er alt for langt, behøver du ikke at bekymre dig om, at de små skal gå lange, trættende ture.

Åbningstider for Alcázar i Segovia

Folk uden for Alcazar i Segovia| ©paco donderis
Folk uden for Alcazar i Segovia| ©paco donderis

Alcazar i Segovia åbner sine døre fra mandag til søndag for de hundredvis af mennesker, der besøger det hver dag. Hvis du rejser til Segovia om vinteren, vil du opdage, at åbningstiderne er meget lig katedralens, men hvis du besøger Segovia om sommeren, vil du opdage, at lukketiden er forsinket i disse måneder.

Om vinteren, fra 1. november til 31. marts, er Alcazar åben fra kl. 10.00 til 18.00.

Om sommeren, fra 1. april til 31. oktober, er Alcazar åben fra kl. 10.00 til 20.00. De eneste undtagelser fra disse åbningstider er katedralens, som er åben fra 1. april til 31. oktober.

De eneste undtagelser fra disse åbningstider er 24. december, 31. december og 5. januar, hvor åbningstiden er fra 10:00 til 14:30, og 2. maj, hvor åbningstiden vil være 12:00

Selvom åbningstiderne er som ovenfor, skal følgende bemærkes:

 • Billetsalg og adgang til det indre slutter 30 minutter før lukketid.
 • Den sidste guidede tur i vinterhalvåret starter kl. 16.30 og i sommerhalvåret kl. 18.30.
 • Salget af adgangskort til Juan II-tårnet stopper om vinteren kl. 16.30 og om sommeren kl. 18.30.
 • Værelserne skal forlades 10 minutter før lukketid.
 • Alcazar er lukket den 25. december, 1. januar, 6. januar, 4. april og 17. juni.

Hvor meget tid har du brug for til at besøge Alcázar i Segovia?

Mennesker inde i Alcazar i Segovia| ©Kalboz
Mennesker inde i Alcazar i Segovia| ©Kalboz

Det anslås, at det tager 40-45 minutter at besøge Alcazar, hvilket er varigheden af de guidede ture, der tilbydes på den officielle hjemmeside. Varigheden af besøget kan dog variere afhængigt af den enkeltes tempo, og om man beslutter sig for at gå op i Juan II-tårnet, hvilket kan forlænge tiden til omkring halvanden time. Under alle omstændigheder er den tid, der er nødvendig til besøget, ikke for lang, så du har mulighed for at gøre det, selvom du kun har en dag i byen Segovia.

Sådan kommer du til Alcázar i Segovia

Piger på broen| ©Kalboz
Piger på broen| ©Kalboz

Segovia er en lille by, og den bedste måde at komme fra et sted til et andet er som regel til fods. Der er dog forskellige måder at komme til toppen af Alcázar på, afhængigt af hvor du starter fra, eller hvilket transportmiddel du vil bruge til at komme dertil.

Sådan kommer du til Alcázar til fods

Når du først er i Segovia, kan du komme næsten overalt til fods, da det er meget nemt at komme rundt til fods. Det er den mest anbefalelsesværdige løsning, da gåturen fra den gamle bydel er ganske behagelig, og afstanden er kort. For at give dig en idé: Fra Plaza Mayor, som ligger i det historiske centrum og kan betragtes som byens hjerte, er gåafstanden til Alcázar kun 12 minutter.

En anden mulighed for at gøre turen mere interessant ville være at leje en rundvisning i Segovia. Der findes nemlig en tur, der fører dig til fods fra Plaza del Azoguejo, hvor Segovias akvædukt ligger, til Alcázar, og hvor du gør flere stop ved de vigtigste seværdigheder.

At komme til Alcázar i bil

Selvom det er muligt at komme til Alcázar i bil, er det den mindst anbefalelsesværdige løsning. Det skyldes, at der ikke er nogen parkeringsplads ved Alcázar, og der er meget få parkeringspladser i det omkringliggende område.

Desuden er de få parkeringspladser, der findes, og som ligger tæt på Alcázar, i den grønne zone, dvs. de er dyrere og tidsbegrænsede end den blå zone, undtagen lørdag eftermiddag og søndag, hvor de er gratis. En anden grund til, at det ikke er tilrådeligt at tage til slottet i bil, er, at det er svært at køre gennem de smalle gader i den gamle bydel.