Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Heldagstur til Paris fra London med højhastighedstog

4.5
(205 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 15 timer
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
Fra
3.095 € 2.814 €
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Tag en dag ud af din tur til London for at se en anden af Europas store hovedstæder, Paris. På denne tur, der varer i alt ca. 15 timer, tager du af sted fra London og ankommer til den franske hovedstad med et højhastighedstog.

Under hele rejsen vil du, ligesom i Paris, blive ledsaget af en rejseleder som en del af en gruppe på op til 20 personer. Sammen med ham vil du besøge det smukke og traditionelle Sacré-Coeur-kvarter, herunder en sejltur på Seinen. På denne tur vil du få en 3-retters frokost og champagne.

 • Besøg Paris med et højhastighedstog fra London.
 • Lad en guide vise dig rundt i den franske hovedstad og forklare dig alle dens hemmeligheder.
 • Denne tur omfatter en billet til et krydstogt på Seinen med en 3-retters frokost og champagne.

Hvad er inkluderet

 • 1 dagsudflugt til Paris fra London
 • Returrejse med højhastighedstog
 • Turistguide
 • Besøg i Sacré-Coeur

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Besøg Paris, den smukke lysets og kærlighedens by, på denne 1-dages tur fra London. London har meget at byde på, men det skader ikke at se en anden af kontinentets vigtigste hovedstæder, nemlig Paris. Turen tager i alt ca. 15 timer, og rejsen foregår med højhastighedstog. Disse ture er inkluderet i prisen og vil blive foretaget med højst 20 personer pr. gruppe.

Hvis du vil nyde dit besøg i Paris fuldt ud, vil du altid blive ledsaget af en rejseleder, som vil forklare dig alt, hvad du har brug for at vide om byen. Under denne tur i Paris vil du besøge Sacré-Coeur-kvarteret, der er fyldt med parisisk ånd og anekdoter om alle slags karakterer.

Men det er ikke det hele, for du kan også nyde et krydstogt på Seinen-floden. Under turen vil du lytte til byens kommentarer takket være rejselederen. Du kan se vigtige monumenter som Eiffeltårnet og Les Invalides fra det rolige vand.

Det vil give dig et overblik over hele byen, så du kan tage tilfreds af sted, selv om du kun tilbringer en dag i byen. Og det er ikke kun udsigten, du kan nyde på krydstogtet, for der er en komplet 3-retters frokost inkluderet med champagne til at ledsage den.

Anmeldelser

4.5
· 205 Anmeldelser
 • J
  Jennifer
  5
  (0 Anmeldelser)
  Alt var vidunderligt, den eneste ting jeg ville tilføje ville være at kunne blive returneret til hotellet eller hvor du bor, da prisen er lidt høj.
 • S
  Sarah
  5
  (0 Anmeldelser)
  Inden vi bestilte turen, vidste min mand og jeg, at det ville blive en lovende oplevelse. Vi var meget glade, da dagen endelig kom, og vi nød den i fulde drag. Skal gentages
 • L
  Linda
  4
  (0 Anmeldelser)
  En af de ture, jeg nød mest, men guiden var lidt adskilt fra gruppen, og han gav os ikke meget information om byen, men mere en introduktion til byen.
 • M
  Megan
  5
  (0 Anmeldelser)
  En dag som ingen anden, som ikke ligner nogen anden udflugt, jeg nogensinde har været på.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler