Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Amerikansk fodbold i New York

Der er få oplevelser i denne by, der vil få dig til at føle dig så amerikansk som at se en Giants-kamp. Se her, hvordan du får de bedste NFL-billetter i New York.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

9 minutters læst

Amerikansk fodbold i New York

Billede af Giants' hjemmebane i New York City | ©Met Stadium

Har du nogensinde oplevet galskaben og stemningen ved amerikansk fodbold i New York? At overvære en NFL-kamp er en af de mest spændende oplevelser, du kan få på en rejse til byen.

De to største fodboldhold i byen er New York Giants og New York Jets. Køb dine billetter, og gør dig klar til at nyde USA's bedste sport live og med stil - du vil få det fantastisk!

Sådan køber du billetter til New York Giants

Det historiske team

New York Giants Billetter

Få de bedste billetter til amerikansk fodbold i NYC

Book dine billetter nu for at komme til en kamp med New York Giants, New Yorks førende NFL-hold.

New York Giants blev grundlagt i 1925 og er et amerikansk fodboldhold med base i hovedstadsområdet New York. De hører til den østlige division af NFC (National Football Conference) og har vundet 8 NFL-titler i deres historie: fire i tiden før Super Bowl (1927, 1934, 1938, 1956) og fire efter Super Bowl (XXII i 1986, XXV i 1990, XLII i 2007 og XLVI i 2011).

New York Giants møder Philadelphia Eagles og Dallas Cowboys, deres legendariske rivaler, i de mest lidenskabelige klassikere.

Anbefales, hvis ... du vil se Giants tage imod NFL's store hold på deres hjemmestadion i New Jersey.

En anden stor

New York Jets Billetter

Få de bedste billetter til amerikansk fodbold i NYC

New York Jets er byens andet NFL-hold, der, selvom det har færre titler, sikrer et fuldgyldigt sportsligt spektakel.

New York Jets blev grundlagt i 1959 og konkurrerer i NFL's AFC (American Conference) East Division. Siden 1960'erne har holdet ikke nået Super Bowl og er sammen med Tampa Bay Buccaneers og New Orleans Saints et af kun tre hold i National Football League, der kun har vundet én Super Bowl i historien.

Jets' mest ikoniske, stadionrystende rivaler er New England Patriots og Buffalo Bills.

Anbefales, hvis... du er i New York City for at få en anderledes oplevelse og gerne vil se NFL's andet store hold.


Hvor kan man se en NFL-kamp i New York City?

Giants på MetLife Stadium|©Sarah
Giants på MetLife Stadium|©Sarah

Både Giants og Jets deler det samme stadion. Begge spiller på MetLife Stadium i East Rutherford, New Jersey, som ligger kun 30 minutter vest for Manhattan.

 • Hvor: 1 MetLife Stadium Dr, East Rutherford, NJ 07073, USA.
 • Sådan kommer du derhen: Du kan komme til stadion med offentlig transport ved at tage Coach USA Bus Service 's Meadowlands Express 351 bus fra Port Authority til MetLife Stadium på kampdage og være der på ca. 30 minutter. For at få dine busbilletter skal du gå direkte til Coach USA's billetkontor.

Køb fodboldbilletter

Hvor kan man købe billetter til NFL i New York?

Indgangen til stadion| ©Izaac Crayton
Indgangen til stadion| ©Izaac Crayton

Den bedste måde at få fat i dine NFL-billetter og nyde en fantastisk amerikansk fodboldkamp er via internettet, da det ikke er særlig tilrådeligt at tage til MetLife Stadium for at prøve lykken, hvis der er billetter tilbage kort før kampene.

Du kan købe dine billetter online på Hellotickets hjemmeside, både til New York Jets og New York Giants.

Køb NFL-billetter i New York

Hvor meget koster NFL-billetter i New York?

På stadion| ©Izaac Crayton
På stadion| ©Izaac Crayton

Prisen på en billet til en NFL-kamp i New York varierer fra 20 euro til 1500 euro. Denne forskel afhænger af flere faktorer:

 • De hold, der spiller mod hinanden
 • Det valgte sted på stadionet
 • Det tidspunkt på sæsonen, hvor kampen finder sted
 • Hvor lang tid i forvejen du køber dine billetter

Køb NFL-billetter

Hvordan køber man NFL-billetter i New York?

Giants-hjelmen
Giants-hjelmen

Amerikansk fodbold er den største sport i USA, og billetterne til kampene er udsolgt flere måneder i forvejen. Hvis du vil have en football-kamp med på din rejse til New York, råder jeg dig til at købe billetter online, før du rejser.

 • Der er stor efterspørgsel på billetter til en fodboldkamp i New York, så det er almindeligt, at billetterne hurtigt bliver udsolgt. Det gælder om at købe dem så tidligt som muligt for at få den bedste plads på stadion til den billigste pris.
 • Da det amerikanske billetmarked er dynamisk, stiger priserne, når datoen for kampen nærmer sig, og udbuddet falder (ligesom f.eks. flyrejser). Hvis du venter for længe, risikerer du at løbe tør for billetter eller at have få billetter til en høj pris og i sektorer med mindre spektakulær synlighed.
 • Når du køber fodboldbilletter online, kan du desuden vælge det sted, du bedst kan lide. Efter min mening er det den hurtigste, nemmeste og sikreste løsning.
 • At købe fodboldbilletter ved billetkontoret betyder, at du bliver nødt til at købe dem, når du er i New York, så du bliver nødt til at tilpasse dig billetvinduets åbningstider, rejse til stadion og vente i en meget lang kø for at købe dem.
 • Hvis du køber dine fodboldbilletter i billetkontoret, er du flere måneder senere ude, end hvis du havde købt dem hjemmefra. Så der vil være langt færre billetter tilbage og måske til en urimelig pris. Eller de vil være udsolgt på grund af den store efterspørgsel fra NFL.

Køb billetter til en NFL-kamp

Hvilket sted skal jeg vælge på stadion?

Inde på stadion| ©Wikimedia
Inde på stadion| ©Wikimedia

MetLife Stadium er et nyt og stort stadion. Generelt er der ingen dårlige pladser inde på stadion, og overalt kan man mærke atmosfæren og spændingen ved sporten. Men når du skal vælge en god plads på stadion, gælder det om at finde en balance mellem en god plads og dit budget.

Hvis du er football-fan og gerne vil se spillet og spillerne tættere på, anbefaler jeg, at du investerer lidt flere penge for at få gode pladser. Oplevelsen er det værd!

Hvis du er i tvivl om synligheden af hver sektor, vil du, når du køber football-billetter online, se et billede på skærmen med den nøjagtige udsigt fra hvert sæde, så du ved, hvad du kan forvente fra hver placering. I sidste ende afhænger prisen på NFL-billetter af, hvor tæt du er på banen.

Køb NFL-billetter

Hvordan er NFL-fodboldsæsonen i New York?

Inde på stadion| ©Adrian Curiel
Inde på stadion| ©Adrian Curiel

En af de ting, der adskiller NFL fra andre store amerikanske fodboldligaer, er den åbenlyse lighed mellem de 32 hold. Med andre ord har hvert hold en reel chance for at vinde, hvilket gør NFL endnu mere spændende.

Hvis du undrer dig over, hvordan football-sæsonen fungerer, skal du vide, at de 32 hold i National Football League er opdelt i to forskellige konferencer, NFC (National Football Conference) og AFC (American Football Conference), som hver består af 16 hold.

I løbet af året er der mange vigtige datoer i fodboldkalenderen, som man skal huske på:

Træningslejre (sidst i juli)

Inden pre-season-kampene starter, samles NFL-holdene på forskellige amerikanske universiteter i et par uger for at træne og forberede sig til de første venskabskampe.

Pre-season (august)

Pre-season finder sted i august, og NFL-holdene spiller mellem fem og otte venskabskampe inden selve sæsonstarten. Football-billetter er som regel billigere til disse kampe.

Regulær sæson (september - december)

Den regulære NFL-sæson har et 17-ugers program med i alt 256 kampe mod modstandere fra samme division samt flere kampe mellem divisioner og mellem konferencer. I løbet af den regulære sæson bør du sætte kryds i kalenderen ved flere vigtige datoer:

 • Thanksgiving (22. november): NFL planlægger 3 kampe i forbindelse med denne vigtige amerikanske helligdag.
 • Juleaften og juledag (24.-25. december): Hvis disse helligdage falder på en weekend eller mandag, planlægger NFL normalt nogle kampe i julen.
 • NFL All Star: også kendt som Pro Bowl, er dette en kamp, der afholdes i slutningen af januar, hvor NFL samler de bedste spillere fra NFC og AFC udvalgt af fansene for at danne drømmeholdet i amerikansk fodbold.

NFL-slutspillet (begyndelsen af januar-begyndelsen af februar)

Efter den regulære sæson kvalificerer de to bedste hold fra hver konference sig direkte til Divisional Round Games, hvor de møder de fire vindere af Wild Card Playoff Round. Fra Conference Championship Games, hvor vinderen spiller i Super Bowl.

I denne fase af turneringen spiller holdene mod hinanden i slutspillet, og kun de bedste hold er tilbage. Kampene bliver endnu mere spændende, og prisen på football-billetter til NFL-slutspillet stiger, men oplevelsen er det hele værd.

Super Bowl (februar)

Det er den kamp, alle hold drømmer om at vinde! I Super Bowl kæmper mestrene fra National Football Conference og American Football Conference om sejren i en kamp, hvor det gælder om at vinde eller dø. Hele landet går i stå for at se årets sportsbegivenhed, og det er næsten som en helligdag.

 • længe varer Super Bowl: Finalen kan vare ca. 3 timer og 45 minutter, lidt længere end de almindelige kampe, da denne kamp har et stort musikalsk show i pausen, der får den til at vare længere.

Naturligvis er fodboldbilletter til Super Bowl de dyreste i sæsonen, fordi alle ønsker at være der og være vidne til denne fantastiske kamp, det er en unik oplevelse!

Køb NFL-billetter

Kampdagen er her!

På stadion| ©Izaac Crayton
På stadion| ©Izaac Crayton

Hvornår skal man tage på stadion?

MetLife Stadium ligger i New Jersey, langt fra centrum af New York, så på kampdagen anbefaler jeg, at du tager derhen i god tid, så du ikke kommer for sent, hvis der skulle ske noget uforudset på busturen til stadion. Mindst en time før kick-off.

Dette vil også give dig tid til at vandre rundt i området, besøge holdbutikken, finde dine pladser eller købe en snack. Du vil se atmosfæren før kampen, og hvordan stadion gradvist fyldes op. Et sensationelt øjeblik er, når spillerne går på banen: stadion brøler, og fansene byder dem velkommen som helte!

Er det muligt at spise inde på stadion?

Ja, inde på MetLife Stadium er der mange madvogne, der sælger sandwich, pizza, sandwich, tacos ... der er et stort udvalg, selvom priserne er lidt højere end udenfor.

Du kan dog også komme ind på stadion med mad i klare plastikposer og flasker med vand eller læskedrikke på 0,59 liter eller mindre, så længe de er fabriksforseglede.

Er det muligt at medbringe rygsække eller kameraer?

 • I henhold til MetLife Stadiums politik må hver fan komme ind på stadion med en klar taske, der måler 30 x 15 x 30 cm eller mindre. Også små punge eller clutches, der måler 11,4 x 16,5 cm eller mindre. Alle tasker, tegnebøger og punge vil blive grundigt inspiceret af sikkerhedsteamet, før de kommer ind.
 • Med hensyn til kameraer og videokameraer siger MetLife Stadiums politik, at kameraer med linser, der er større end 6 tommer, ikke er tilladt. Kameraer med linser på 6 tommer eller mindre er tilladt. Go Pro-kameraer er tilladt, så længe deres brug ikke forstyrrer andre tilskueres nydelse af begivenheden.
 • Ingen stativer, monopods eller selfie sticks er tilladt på stadion.

Køb NFL-billetter

Nyttige oplysninger til at se NFL

Logoet på stadionets græstæppe| ©Adrian Curiel
Logoet på stadionets græstæppe| ©Adrian Curiel

Hvor lang er en NFL-kamp?

En amerikansk fodboldkamp kan vare næsten 3 timer. Hvis vi taler om Super Bowl, kan den vare 4 timer inklusive det musikalske show.

Skal børn betale entré?

Ifølge MetLife Stadiums adgangspolitik kan børn op til 34" (86,36 cm høje) komme gratis ind på stadion, men de skal sidde på skødet af en voksen, der har sin egen billet. MetLife Stadium tillader heller ikke barnevogne eller bleposer.

Køb NFL-billetter

Hvilke andre sportsbegivenheder er der i New York?

NBA-kamp| ©NBA
NBA-kamp| ©NBA

Hvis du er sportsfan og ønsker at deltage i en anden begivenhed under din ferie i New York, anbefaler jeg dig andre muligheder som f.eks:

Køb NFL-billetter