Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Hvordan man køberbillettertilenbaseballkampi New York

Vil du nyde en af de mest populære amerikanske sportsgrene under dit besøg i New York? Her er alle oplysninger om, hvordan du køber billetter til MLB-baseballkampe, Yankees eller andre hold.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

13 minutters læst

Hvordan man køberbillettertilenbaseballkampi New York

Yankee Stadium | ©Hellotickets

En af de mest fascinerende oplevelser, man kan få i USA, er at gå til en MLB-kamp. Uanset om det er fordi du elsker baseball, eller fordi du vil nyde atmosfæren i New York, er det helt sikkert noget, du skal opleve på din rejse.

Hvilke MLB-kampe kan du se i New York?

Yankee Stadium| ©Chanan Greenblatt
Yankee Stadium| ©Chanan Greenblatt

New Yorks mest berømte baseballhold er Yankees, hvis hjemmebane er Yankee Stadium, og Mets, hvis hjemmebane er Citi Field. Yankees er ikke overraskende rivaler og konkurrerer begge i MLB (Major League Baseball), som løber fra begyndelsen af april til oktober. Selv om de konkurrerer i samme liga (MLB), spiller Yankees i AL (American League) og Mets i NL (National League).

New York Yankees

New Yorks mest ikoniske hold med de fleste titler i de fire store professionelle ligaer (MLB, NBA, NFL og NHL). New York Yankees blev grundlagt i 1901 og har vundet 27 World Series ud af de 40 World Series, de har spillet. De hører til Eastern Division of the American League og spiller på det legendariske Yankee Stadium i Bronx.

 • Hvor: One E 161st Street.
 • Hvordan man kommer dertil: Med bus med linje Bx13 (161st Street/River Avenue stop) og med metro med linje B og D (161st Street Yankee Stadium stop).

New York Mets

Byens andet store hold er New York Mets. De blev grundlagt i 1962 og har vundet 2 World Series til dato, selv om de næsten vandt endnu en i 2015. De er også en del af Eastern Division i National League og spiller på Citi Field i Queens.

 • Hvor: 41 Seaver Way.
 • Hvordan man kommer dertil: Med metrolinje 7 (Mets/Willets Point station).

Køb MLB-billetter

Hvor kan man købe MLB-billetter i New York?

Yankee Stadium| ©Dan Gold
Yankee Stadium| ©Dan Gold

Der er mange kampe i MLB, faktisk spiller holdene hver dag og endda hver dag i et par uger. Så baseballbilletter er normalt nemme at få, især sammenlignet med NBA-billetter. Du har to muligheder for at købe baseballbilletter:

Køb billetter online og på forhånd til baseballkampe i NYC

Hvis du vil se en baseballkamp på din rejse til New York, anbefaler jeg, at du køber MLB-billetter online, inden du rejser.

 • Der er stor efterspørgsel efter billetter til en baseballkamp i New York, så det er normalt, at billetterne hurtigt bliver udsolgt. Det vigtigste er at købe dem hellere før end senere for at få den bedste plads til den billigste pris.
 • Det amerikanske billetmarked er dynamisk, hvilket betyder, at priserne stiger, når kampdatoen nærmer sig, og udbuddet falder (ligesom f.eks. flyrejser). Hvis du venter for længe, risikerer du at løbe tør for billetter, eller at der kun er få billetter til rådighed til en høj pris og i sektorer med mindre spektakulær synlighed.
 • Når du bestiller online, kan du desuden selv vælge din plads på stadion. Efter min mening er dette den nemmeste, sikreste og hurtigste løsning.

Køb af MLB-billetter ved stadionets billetkontor

Efter min erfaring tror jeg ikke, at det er den bedste løsning. Det er der flere grunde til, og her er hvorfor:

 • Hvis du køber baseballbilletter ved billetkontoret, skal du købe dem, når du ankommer til New York, så du skal tilpasse dig billetlugenes åbningstider, rejse til stadion og vente i en meget lang kø for at købe dem.
 • Det betyder, at du spilder kostbar tid på din rejse til New York, når du kunne have været på rundtur i byen eller shoppe i Big Apple i stedet for at stå i kø ved stadionets porte.
 • Det vil tage måneder at få dine baseballbilletter ved billetkontoret, end hvis du kunne have købt dem hjemmefra. Så der vil være langt færre valgmuligheder og måske til en urimelig høj pris. Eller de vil blive udsolgt på grund af den store efterspørgsel i MLB.

Pas på videresalg

Hvis jeg skal give dig et sidste råd, når du skal købe dine baseballbilletter, skal du være på vagt over for scalpers. Du risikerer at komme til at betale en overpris for billetter, der har dårlig synlighed, eller som i værste fald ikke er autentiske og ikke giver dig adgang til kampen.

Køb MLB-billetter

Hvor meget koster MLB-billetter i New York?

Tribunerne på Yankee Stadium| ©Dan Gold
Tribunerne på Yankee Stadium| ©Dan Gold

Prisen på New York Yankees- eller New York Mets-billetter til baseball afhænger af modstanderholdet og den dag i ugen, kampen spilles, samt hvor tæt du er på banen og kasteren. Priserne varierer fra 20 dollars i toppen af stadion til 500 dollars i et VIP-område. I gennemsnit skal du lægge ca. 80 USD til side for at få gode billetter til at nyde showet.

Husk, at priserne varierer fra kamp til kamp og har tendens til at stige, jo nærmere datoen for kampen kommer. Hvis du vil se en baseballkamp på din rejse til New York, er det derfor bedst at købe billetter på forhånd.

Køb MLB-billetter

Hvordan kan man spare på billetter til baseballkampe i NYC?

Yankee Stadium
Yankee Stadium

De første tips, jeg kan give dig til at spare penge, når du køber MLB-billetter, er dem, du sikkert kan forestille dig: køb dine billetter på forhånd, og vælg et hold eller en kamp, der ikke er blandt de vigtigste i sæsonen. Det tredje tip er naturligvis at vælge din plads på stadion med omtanke.

Hvilken plads skal man vælge på stadion?

Når du vælger en plads på stadion, er det vigtigt at finde en balance mellem en god plads og dit budget. De billigste billetter svarer til de højeste og fjerneste pladser, og jo lavere pladserne er, jo højere er prisen.

Men når du køber baseballbilletter online, får du et billede af den nøjagtige udsigt fra hvert sæde, så du ved, hvad du kan forvente fra hvert sæde.

Kort sagt afhænger prisen på MLB-billetter af, hvor tæt du er på banen. Jo længere væk du kommer fra marken, desto lavere bliver prisen.

Er det værd at købe de dyrere billetter?

Det afhænger af, hvor stor en baseballfan du er. Hvis du bare skal til en kamp for at opleve stemningen og have det sjovt, vil en billet i en hvilken som helst sektion af stadion, mere eller mindre tæt på kasterens placering, måske få dig til at nyde oplevelsen lige så meget, selv om du ser den på afstand.

Hvis du derimod er virkelig interesseret i baseball og gerne vil se spillene og spillerne på tæt hold, så er mit råd at investere lidt flere penge i gode pladser - det er oplevelsen værd!

Køb MLB-billetter

Hvor meget koster billetter til New York Yankees?

Luftfoto af stadion
Luftfoto af stadion

Selv om du kan finde billigere billetter, hvis du sidder i et område væk fra Yankee Stadium, ligger den gennemsnitlige pris for en baseballkamp på Yankee Stadium på mellem 35 og 90 dollars. Hvis du investerer dette beløb, kan du sikre dig gode pladser med en synlighed, så du kan nyde spillet.

Hvad er den bedste plads på Yankee Stadium?

Prøv altid at vælge en række, der er så lav som muligt og tæt på første base, da det er her, 80 % af pointene bliver scoret. De bedste pladser er mellem sektion 14 og 18 i hver række, da de tilhører hjemmeholdet og er tæt på hjemmebanepladen.

På dette stadion kan du dog se kampene fra næsten hvor som helst, så hvis dit mål bare er at nyde oplevelsen, kan du finde billige billetter i sektion 400.

Køb MLB-billetter

Hvor meget koster billetter til New York Mets?

Luftfoto af stadion
Luftfoto af stadion

Hvis du investerer mellem 20 og 80 dollars, får du en god plads på New York Mets' Citi Field-stadion. Hvis du også vælger en hverdag til kampen, vil billetten sandsynligvis være billigere, end hvis du tager af sted på en lørdag eller søndag (selv om det altid afhænger af Mets' modstandere og det tidspunkt i sæsonen, hvor den pågældende kamp finder sted).

Hvor er den bedste plads på Citi Field Mets Stadium?

Mets-stadionet har 5 store sektioner (100, 200, 300, 400 og 500), som er opdelt i forskellige undersektioner. Jo tættere du er på sektion 100, jo tættere er du på banen, og jo bedre kan du se kampen. Hvis du også befinder dig i baseområdet, kan du endnu bedre nyde de fleste af de spil, der finder sted i løbet af spillet.

De bedste pladser er mellem zone 111 og 128, men de er også de dyreste; en mellemliggende mulighed kan være zone 310 til 330, hvor du har god sigtbarhed uden at gå på kompromis med dit budget for New York-rejsen.

Køb MLB-billetter

Hvordan er sæsonen i MLB, og hvor længe varer den?

MLB-bolde| ©Lesly Juárez
MLB-bolde| ©Lesly Juárez

MLB (Major League Baseball) består af 30 hold, der spiller i American League (AL ) og National League (NL) med 15 hold i hver liga. Selv om Yankees og Mets spiller i samme liga, hører de interessant nok til forskellige MLB-divisioner, idet førstnævnte spiller i American League (AL) og sidstnævnte i National League (NL).

Hver sæson spiller holdene 162 kampe, og fem hold fra hver liga kvalificerer sig til et mesterskab med fire hold i eftersæsonen, som afsluttes med World Series, en mesterskabsserie med syv kampe mellem vinderne af hver liga, der har været afholdt siden 1903.

Før-sæsonen (februar - marts)

I løbet af før-sæsonen finder der venskabsture sted mellem februar og marts for at forberede holdene og gøre fansene glade for starten på den nye sæson.

Det er normalt billigere at købe baseballbilletter til kampe før sæsonen, selv om kvaliteten af kampene er lavere, da holdene ofte har reserveret deres stjerner og er midt i deres træningslejr.

Den almindelige sæson (april - begyndelsen af oktober)

Den spilles fra april til begyndelsen af oktober med et program på 162 kampe. I disse måneder kan du se Yankees eller Mets spille på deres respektive stadions.

I den ordinære sæson er der to datoer af stor betydning:

 • Traditionel åbningsdag: Afholdes i begyndelsen af april. Alle 30 MLB-hold spiller på denne dag, som er sæsonens åbningsdag.
 • MLB All Star: Denne begivenhed finder sted i midten af juli. Dette er en årlig baseballkamp mellem de bedste spillere i National League og American League.

Slutspillet (oktober)

Slutspillet eller playoffs begynder i oktober. Vinderne af hver division - øst, central og vest - kvalificerer sig til slutspillet. Disse hold er defineret som de hold, der har vundet flest sejre i løbet af sæsonen. Mesterne i hver division får en direkte plads i Divisional Series, og de to wildcard-hold, der kvalificerer sig, spiller mod hinanden i Wild Card Game.

Vinderne af Divisional Series kvalificerer sig derefter til Championship Series. I disse semifinaler mødes de to bedste hold fra hver liga, American League og National League.

På dette stadium af konkurrencen er det kun de bedste hold, der er tilbage, og de spiller mod hinanden i slutspillet. Kampene bliver endnu mere spændende, og prisen på baseballbilletter til slutspillet stiger, men det er absolut det hele værd.

MLB World Series (slutningen af oktober - begyndelsen af november)

Når vinderne af hver liga er kendt, kommer et af de mest ventede øjeblikke for MLB-fans, nemlig World Series. Hele landet går i stå for at se en af årets største sportsbegivenheder.

I World Series står mesteren i American League og mesteren i National League over for hinanden i en serie af syv kampe i den bedste række. Dette mesterskab finder sted mellem slutningen af oktober og begyndelsen af november.

Naturligvis er baseballbilletter til World Series de dyreste i hele MLB-sæsonen, men det er den store finale!

 • Her er de seks baseballhold med flest World Series-titler: NY Yankees med 27, St. Louis med 11, Oakland med 9, Boston med 9, San Francisco med 8 og LA Dodgers med 6.

Køb MLB-billetter

Hvor lang er en MLB-kamp?

Facaden af Yankee Stadium
Facaden af Yankee Stadium

Baseballkampe er lange. De kan vare fra 3 til 4 timer, og det meste af kampen er stille, men pludselig er der nogle spændende spil, der får fansene til at gå i gang.

Bliver kampene kedelige med denne længde? Det afhænger af, hvor stor en baseballfan du er. Hvis du kan lide det meget, vil du nyde det, fordi du forstår spillene, og hvis du ikke er baseballekspert, vil du også nyde det, da stemningen er livlig, og det er nemt at komme i gang.

Du kan tage selfies, lave videoer af begivenheden og kommentere spillene, mens du spiser nogle tacos eller hotdogs. Min erfaring er, at baseball er underholdende, og du vil bruge en dag på at lave noget andet på din rejse - det er det hele værd!

Køb MLB-billetter

Tips til kampdagen

Yankee Stadium| ©Lyle Hastie
Yankee Stadium| ©Lyle Hastie

Hvornår skal man gå til stadion?

MLB-dage i New York er noget særligt. Man kan mærke det i luften, og der er mere travlt end normalt i Big Apple. Mit råd er, at du ikke skal ankomme for tidligt, men mindst en time før, så du kan gå i teambutikken, finde dine pladser og købe en snack. Du vil se, hvordan stadion fyldes lidt efter lidt, og hvordan det brøler, når spillerne går på banen.

 • Sådan kommer du til Yankee Stadium i Bronx. Den nemmeste måde at komme til Yankee Stadium på er med metroen. Du kan komme til 161. stop (linje 4) lige ved siden af stadion. Du har alle oplysninger om, hvordan du bruger New Yorks undergrundsbane i denne artikel, men bare rolig, du kan ikke fare vild.
 • Sådan kommer du til Mets Stadium i Queens. Metrolinje 7 har et stop lige foran Citi Field (Mets-Willets Point Station), og det vil være den hurtigste løsning, da en taxa over broen til Queens vil være meget dyr, hvis du bor på Manhattan.

Er det muligt at spise inde på stadion?

Inde på stadion er der mange mad- og drikkevarestande, hvor du kan købe snacks, mens du ser kampen (hamburgere, hotdogs, nachos, chips, fritter...), selv om priserne kan være lidt højere end udenfor.

 • Fans er dog velkomne til at medbringe snacks på Yankee Stadium til eget forbrug. Hele frugter som f.eks. æbler eller appelsiner skal skæres i skiver eller stykker. Plastikvandflasker på 1 liter eller mindre er også tilladt, så længe de er fabriksforseglede.
 • Fabriksforseglede plastikvandflasker på 0,59 liter eller mindre må medbringes på Citi Field. Fans kan også medbringe en juiceboks til børn, som er forseglet og har bløde sider. Begge produkter må ikke være frosne.

Må rygsække eller kameraer medbringes?

 • Ifølge Yankee Stadions politik må rygsække eller tasker, der er større end 40,64 cm x 40,64 cm x 20,32 cm, ikke medbringes på stadion. Hårde tasker er ikke tilladt på stadion. Det gælder heller ikke videokameraer eller andet udstyr, der udelukkende er beregnet til at optage video og/eller lyd, og heller ikke selfie-stænger, stativer eller andet professionelt kameraudstyr.
 • Med hensyn til Citi Field hedder det i politikken, at rygsække af sikkerhedshensyn er forbudt inde på stadion af hensyn til sikkerheden. Det er dog tilladt at medbringe tasker, indkøbstasker, bleposer eller små køletasker, der ikke er større end 40,64 cm x 40,64 cm x 20,32 cm. Helt gennemsigtige rygsække uden skjulte indvendige lommer er også tilladt.

Køb MLB-billetter

Nyttige oplysninger til at se MLB

Indgangen til Yankee Stadium| ©Lyle Hastie
Indgangen til Yankee Stadium| ©Lyle Hastie

Hvornår skal jeg vælge at se en baseballkamp i New York?

Mellem april og oktober er der baseballkampe i New York næsten hver dag. Hvis du rejser til New York om sommeren, mellem maj og september, kan det være en god idé at se en eftermiddagskamp. Tjek under alle omstændigheder dit yndlingsholds program for at finde det bedste tidspunkt at nyde denne oplevelse, og husk, at kampene er lidt dyrere i weekenden.

Betaler børn entré?

MLB er i høj grad et familieshow, så det er almindeligt at se forældre, der tager deres børn med til kampene. Med hensyn til spørgsmålet om, hvorvidt børn betaler entré til baseball, er sandheden, at det afhænger af holdet.

 • For eksempel siger New York Yankees ' adgangspolitik for børn, at ethvert barn, der er 3 år eller yngre og under 30″ (76 cm) høj, ikke behøver en billet, men skal sidde på en voksens skød under kampen for ikke at blokere for andre tilskuere.
 • New York Mets oplyser i deres adgangspolitik, at børn, der er 81 cm (32") eller højere, skal have deres egen billet. Børn under 32" kan komme gratis ind, men skal sidde på skødet af en voksen under arrangementet.

I hvilket format vil jeg modtage mine billetter?

Yankees- og Mets-billetter er mobilbilletter, så for at få adgang til arrangementet skal de vises på din mobiltelefon og behøver ikke at blive udskrevet. Din telefon er din billet!

Jeg har ingen internetforbindelse i New York! Hvordan får jeg adgang til billetterne?

Hvis du ikke har en internetforbindelse på din rejse til New York, kan du altid bruge internetforbindelsen i den lejlighed eller på det hotel, hvor du bor, og åbne dine billetter der, så de er klar på din telefon, når du ankommer til stadion. Du kan også gå ind på en offentlig restaurant eller café i nærheden af stadion, da de har gratis WiFi for kunderne.

Køb MLB-billetter

Kan jeg besøge Yankee Stadium, selv om der ikke er nogen kamp i gang?

Omkring Yankee Stadium
Omkring Yankee Stadium

Ja, det er rigtigt! Yankee Stadium er en institution i New York City, så der er en række muligheder for at besøge stadionet, selv hvis du rejser til byen uden for MLB-sæsonen. Her er nogle tips til, hvordan du besøger Yankee Stadium, men der er flere rundvisninger, som tager dig rundt på tribunerne og museet, og anlægget har også en Hard Rock Café, hvor du kan kigge forbi for at få en helt amerikansk oplevelse.

Er området omkring Yankee Stadium sikkert?

Svaret er ja. Området, hvor Yankee Stadium ligger, er sikkert, og der er en meget festlig stemning i det omkringliggende område, så du kan nyde begivenheden uden bekymringer.

Køb MLB-billetter

Hvad sker der, når der ikke er nogen baseball-sæson i New York?

Facaden af Yankee Stadium
Facaden af Yankee Stadium

Når World Series er slut, er der i de næste seks måneder indtil slutningen af marts ingen baseballkampe i New York. Men hvis du ønsker at overvære en sportsbegivenhed under din ferie i byen, anbefaler jeg andre muligheder som f.eks.