Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Hvordan man køberbillettertilenbaseballkampi New York

Vil du nyde en af de mest populære amerikanske sportsgrene under dit besøg i New York? Her er alle oplysninger om, hvordan du køber billetter til MLB-baseballkampe, Yankees eller andre hold.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

13 minutters læst

Hvordan man køberbillettertilenbaseballkampi New York

Yankee Stadium | ©Hellotickets

En af de mest fascinerende oplevelser, man kan få i USA, er at gå til en MLB-kamp. Uanset om det er fordi du elsker baseball, eller fordi du vil nyde atmosfæren i New York, er det helt sikkert noget, du skal opleve på din rejse.

1. Hvilke MLB-kampe kan du se i New York?

Yankee Stadium| ©Chanan Greenblatt
Yankee Stadium| ©Chanan Greenblatt

New Yorks mest berømte baseballhold er Yankees, hvis hjemmebane er Yankee Stadium, og Mets, hvis hjemmebane er Citi Field. Yankees er ikke overraskende rivaler og konkurrerer begge i MLB (Major League Baseball), som løber fra begyndelsen af april til oktober. Selv om de konkurrerer i samme liga (MLB), spiller Yankees i AL (American League) og Mets i NL (National League).

New York Yankees

Det er det mest legendariske hold i New York med de fleste titler vundet i de fire store professionelle ligaer (MLB, NBA, NFL og NHL). New York Yankees blev grundlagt i 1901 og har vundet 27 World Series ud af de 40 World Series, de har spillet. De hører til American League's Eastern Division og spiller på det legendariske Yankee Stadium i Bronx.

 • Hvor er de placeret? One E 161st Street.
 • Hvordan kommer man dertil? Med bus med linje Bx13 (stop 161st Street/River Avenue) og med metro med linje B og D (stop 161st Street Yankee Stadium).

New York Mets

Byens andet store hold er New York Mets. De blev grundlagt i 1962 og har vundet 2 World Series til dato, selv om de næsten vandt endnu en i 2015. De er også en del af Eastern Division i National League og spiller på Citi Field i Queens.

 • Hvor? 41 Seaver Way.
 • Sådan kommer du dertil. Med undergrundsbanen ved at tage linje 7 (Mets/Willets Point station).

Køb MLB-billetter

2. Hvor kan man købe MLB-billetter i New York?

Yankee Stadium| ©Dan Gold
Yankee Stadium| ©Dan Gold

I MLB er der mange kampe, faktisk spiller holdene hver dag og endda hver dag i et par uger. Så baseballbilletter er normalt nemme at få, især sammenlignet med NBA-billetter. Du har to muligheder for at købe baseballbilletter:

Køb billetter online og på forhånd til baseballkampe i NYC

Hvis du ønsker at se en baseballkamp på din rejse til New York, anbefaler jeg, at du køber MLB-billetter online, inden du rejser.

 • Der er stor efterspørgsel efter at se en baseballkamp i New York, så det er ikke ualmindeligt, at billetterne hurtigt bliver udsolgt. Det gælder om at købe dem så hurtigt som muligt for at få det bedste sæde til den billigste pris.
 • Det amerikanske billetmarked er dynamisk, hvilket betyder, at priserne stiger, efterhånden som datoen for kampen nærmer sig, og udbuddet falder (ligesom f.eks. flyrejser). Hvis du venter for længe, risikerer du at løbe tør for billetter eller at få få billetter til en høj pris og i sektorer med mindre spektakulær synlighed.
 • Ved at booke online kan du desuden vælge din egen plads på stadion. Efter min mening er dette den nemmeste, sikreste og hurtigste løsning.

Køb MLB-billetter fra stadionets billetkontor

Efter min erfaring synes jeg ikke, at det er den mest tilrådelige løsning. Det er der flere grunde til, og jeg vil forklare hvorfor:

 • At købe billetter ved billetkontoret betyder, at du skal købe dem, når du ankommer til New York, så du skal tilpasse dig billetkontorets åbningstider, rejse til stadion og vente i en meget lang kø for at købe dem.
 • Det betyder, at du vil spilde kostbar tid på din tur til New York, når du kunne tage på byrundtur eller shoppe i Big Apple i stedet for at stå i kø ved stadionportene.
 • Du får dine baseballbilletter ved billetkontoret først måneder senere, end du kunne have købt dem derhjemme. Så der vil være langt færre muligheder tilbage, og måske til en urimelig høj pris. Eller de vil blive udsolgt på grund af den store efterspørgsel i MLB.

Pas på scalping

Hvis jeg skal give dig et sidste råd, når du køber dine baseballbilletter, er det at være på vagt over for de sælgere, der vrimler med stadionbilletter. Du risikerer at komme til at betale en overpris for billetter, som har dårlig synlighed eller i værste fald ikke er autentiske og ikke giver dig adgang til kampen.

Køb MLB-billetter

3. Hvor meget koster MLB-billetter i New York?

Tribunerne på Yankee Stadium| ©Dan Gold
Tribunerne på Yankee Stadium| ©Dan Gold

Prisen på New York Yankees- eller New York Mets-billetter til baseball afhænger af modstanderholdet og den dag i ugen, kampen spilles, samt hvor tæt du er på banen og pitcherne. Priserne varierer fra 20 dollars i toppen af stadion til 500 dollars i et VIP-område. I gennemsnit skal du afsætte ca. 80 dollars for at få gode billetter til at nyde showet.

Husk, at priserne varierer fra kamp til kamp og har tendens til at stige, efterhånden som datoen for kampen nærmer sig. Hvis du vil se en baseballkamp på din rejse til New York, er det derfor bedst at købe dine billetter på forhånd.

Køb MLB-billetter

4. Hvordan kan man spare på billetter til baseballkampe i NYC?

Yankee Stadium
Yankee Stadium

De første tips, jeg kan give dig til at spare penge, når du køber MLB-billetter, er det, du sikkert kan forestille dig: køb dine billetter på forhånd, og vælg et hold eller en kamp, der ikke er blandt de vigtigste i sæsonen. Det tredje tip er naturligvis at vælge din plads på stadion med omtanke.

Hvilken plads skal du vælge på stadion?

Når du vælger en plads på stadion, er det vigtigt at finde en balance mellem en god plads og dit budget. De billigste billetter svarer til de højeste og fjerneste pladser, og jo lavere pladserne er, jo højere er prisen.

Men når du køber baseballbilletter online, får du et billede af den nøjagtige udsigt fra hvert sæde, så du ved, hvad du kan forvente fra hvert sæde.

Kort sagt afhænger prisen på MLB-billetter af, hvor tæt du er på banen. Jo længere væk du kommer fra marken, desto lavere bliver prisen.

Er det værd at købe de dyreste billetter?

Det afhænger af, hvor stor en baseballfan du er. Hvis du bare skal til en kamp for at opleve stemningen og have det sjovt, vil en billet i en hvilken som helst sektion af stadionet, mere eller mindre tæt på kasterens placering, måske få dig til at nyde oplevelsen lige så meget, selv om du ser den på afstand.

Hvis du derimod er virkelig interesseret i baseball og gerne vil se spillene og spillerne på tæt hold, så er mit råd at investere lidt flere penge i gode pladser. Oplevelsen er det hele værd!

Køb MLB-billetter

5. Hvor meget koster billetter til New York Yankees?

Luftfoto af stadion
Luftfoto af stadion

Selv om du kan finde billigere billetter, hvis du sidder i et område væk fra Yankee Stadium, ligger den gennemsnitlige pris for en baseballkamp på Yankee Stadium på mellem 35 og 90 dollars. Hvis du investerer dette beløb, kan du sikre dig gode pladser med en synlighed, så du kan nyde spillet.

Hvor er den bedste plads på Yankee Stadium?

Prøv altid at vælge en række, der er så lav som muligt og tæt på første base, da det er her, 80 % af pointene bliver scoret. De bedste omgivelser er mellem sektion 14 og 18 i hver række, da de svarer til hjemmeholdet og er tæt på basen.

På dette stadion kan du dog se spillene fra næsten overalt, så hvis dit mål bare er at nyde oplevelsen, kan du finde billige billetter i sektion 400.

Køb MLB-billetter

6. Hvor meget koster billetter til New York Mets?

Luftfoto af stadion
Luftfoto af stadion

Hvis du investerer mellem 20 og 80 dollars, får du en god plads på New York Mets' Citi Field-stadion. Hvis du også vælger en hverdag til kampen, vil billetten sandsynligvis være billigere, end hvis du tager af sted på en lørdag eller søndag (selv om det altid afhænger af Mets' modstander og det tidspunkt i sæsonen, hvor den pågældende kamp finder sted).

Hvor er den bedste plads på Citi Field Mets Stadium?

Mets Stadium har 5 store sektioner (100, 200, 300, 400 og 500), som er opdelt i forskellige undersektioner. Jo tættere du er på sektion 100, jo tættere er du på banen, og jo bedre kan du se kampen. Hvis du også befinder dig i hjemmebaneområdet, kan du endnu bedre nyde de fleste af de spil, der finder sted i løbet af kampen.

De bedste pladser er mellem sektion 111 og 128, men de vil også være de dyreste; en mellemliggende mulighed er sektion 310 til 330, hvor du har god udsigt uden at ofre dit New York-budget.

Køb MLB-billetter

7. Hvordan er sæsonen i MLB, og hvor længe varer den?

MLB-bolde| ©Lesly Juárez
MLB-bolde| ©Lesly Juárez

MLB (Major League Baseball) består af 30 hold, der spiller i American League (AL) og National League (NL) med 15 hold i hver liga. Selv om Yankees og Mets spiller i samme liga, tilhører de to hold forskellige divisioner i MLB, idet Yankees spiller i American League (AL) og Mets i National League (NL).

Hver sæson spiller holdene 162 kampe, og fem hold fra hver liga kvalificerer sig til et mesterskab med fire hold i eftersæsonen, som afsluttes med World Series, en mesterskabsserie med syv kampe mellem vinderne af hver liga, der har været afholdt siden 1903.

Før-sæsonen (februar - marts)

I forsæsonen afholdes der venskabsture mellem februar og marts for at forberede holdene og få fansene opildnet til starten af den nye sæson.

Det er normalt billigere at købe baseballbilletter til kampe før sæsonen, selv om kvaliteten af kampene er lavere, da holdene ofte har reserveret deres stjerner og er midt i deres træningslejr.

Den almindelige sæson (april - begyndelsen af oktober)

Sæsonen løber fra april til begyndelsen af oktober med et program på 162 kampe. I disse måneder kan du se Yankees eller Mets spille på deres respektive stadions.

I den ordinære sæson er der to datoer af stor betydning:

 • Traditionel åbent hus: Afholdes i begyndelsen af april. Alle 30 MLB-hold spiller på denne dag, som er sæsonens åbningsdag.
 • MLB All Star: Denne begivenhed finder sted i midten af juli. Dette er en årlig baseballkamp mellem de bedste spillere fra National League og American League.

Slutspil (oktober)

I oktober begynder slutspillet eller playoffs. Vinderne af hver division - øst, central og vest - kvalificerer sig til denne fase. Disse hold er defineret som de hold, der har vundet flest sejre i løbet af sæsonen. Mesterne i hver division får en direkte plads til Divisional Series, og de to wildcard-hold, der kvalificerer sig, spiller mod hinanden i Wild Card Game.

Vinderne af divisionsserien kvalificerer sig derefter til mesterskabsserien. I disse semifinaler mødes de to bedste hold fra hver liga, American League og National League, og de to bedste hold fra hver liga står over for hinanden.

På dette stadium afkonkurrencen er det kun de bedste hold, der er tilbage, og de spiller mod hinanden i slutspillet. Kampene bliver endnu mere spændende, og prisen på baseballbilletter til slutspillet stiger, men det er absolut det hele værd.

MLB World Series (slutningen af oktober - begyndelsen af november)

Når vinderne af hver liga er kendt, kommer et af de mest ventede øjeblikke for MLB-fans, nemlig World Series. Hele landet går i stå for at se en af årets største sportsbegivenheder.

I World Series står mesteren i American League og mesteren i National League over for hinanden i en serie med syv kampe i bedst af syv kampe. World Series finder sted mellem slutningen af oktober og begyndelsen af november.

Naturligvis er baseballbilletter til World Series de dyreste i hele MLB-sæsonen, men dette er spillets spil - den store finale!

 • Hvilke seks baseballhold har flest World Series-titler? NY Yankees med 27, St. Louis med 11, Oakland med 9, Boston med 9, San Francisco med 8 og LA Dodgers med 6.

Køb MLB-billetter

8. Hvor lang er en MLB-kamp?

Yankee Stadium facade
Yankee Stadium facade

Baseballkampe er lange. De kan vare 3-4 timer, og det meste af kampen er stille, men der er pludselige, spændende spil, som får fansene til at gå i gang.

Bliver kampene kedelige med denne længde? Det afhænger af, hvor stor en baseballfan du er. Hvis du kan lide det meget, vil du nyde det, fordi du forstår spillene, og hvis du ikke er baseballekspert, vil du også nyde det, fordi stemningen er livlig, og det er nemt at komme ind i tingene.

Du kan tage selfies, lave videoer af begivenheden og kommentere spillene, mens du spiser nogle tacos eller hotdogs. Min erfaring er, at det er sjovt at gå til baseball, og du vil bruge en dag på at lave noget andet på din tur. Det er det hele værd!

Køb MLB-billetter

9. Tips til kampdagen

Yankee Stadium| ©Lyle Hastie
Yankee Stadium| ©Lyle Hastie

Hvornår skal man gå til stadion?

MLB-dage er noget særligt i New York. Det kan mærkes på atmosfæren, og der er mere travlhed i gaderne end normalt i Big Apple. Mit råd er, at du ikke skal komme for tidligt, men mindst en time i forvejen for at besøge holdbutikken, finde dine pladser eller købe en snack. Du vil se, hvordan stadion fyldes lidt efter lidt, og hvordan det brøler, når spillerne går på banen.

 • Sådan kommer du til Yankee Stadium i Bronx. Den nemmeste måde at komme til Yankee Stadium på er med metroen. Du kan komme af ved 161. stop (linje 4) ved siden af stadion. Du har alle oplysninger om, hvordan du bruger New Yorks undergrundsbane i denne artikel, men bare rolig, du kan ikke fare vild.
 • Sådan kommer du til Mets-stadionet i Queens. Metrolinje 7 har et stop lige foran Citi Field (Mets-Willets Point Station), hvilket vil være den hurtigste løsning, da det vil være meget dyrt at tage en taxa over broen til Queens, hvis du bor på Manhattan.

Er det muligt at spise inde på stadion?

Inde på stadion er der masser af mad- og drikkevarer, hvor du kan købe noget at spise og drikke, mens du ser kampen (hamburgere, hotdogs, nachos, chips, pommes frites...), selv om priserne kan være lidt højere end uden for stadion.

 • Fans kan dog medbringe snacks på Yankee Stadium til eget forbrug. Hele frugter som f.eks. æbler eller appelsiner skal skæres i skiver eller stykker. Vandflasker af plast på 1 liter eller mindre er også tilladt, så længe de er forseglede fra fabrikken.
 • Citi Field kan benyttes med fabriksforseglede plastikvandflasker på 0,59 liter eller mindre. Fans kan også medbringe en juiceboks til børn, som er forseglet og har bløde sider. Begge produkter må ikke være frosne.

Er det muligt at medbringe rygsække eller kameraer på stadion?

 • Ifølge Yankee Stadions politik må rygsække eller tasker, der er større end 40,64 cm x 40,64 cm x 20,32 cm, ikke medbringes på stadion. Hårde tasker er ikke tilladt på stadion. Det gælder heller ikke videokameraer eller andet udstyr, der udelukkende er beregnet til at optage video og/eller lyd, eller selfie-stænger, stativer eller andet professionelt kameraudstyr.
 • Hvad angår Citi Field, står der i Citi Field-politikken, at rygsække af sikkerhedshensyn er forbudt inde på banen. Det er dog tilladt at medbringe håndtasker, indkøbstasker, bleposer eller små køletasker, der ikke er større end 40,64 cm x 40,64 cm x 20,32 cm. Helt gennemsigtige rygsække uden skjulte indvendige lommer er også tilladt.

Køb MLB-billetter

10. Nyttige oplysninger til at se MLB

Indgangen til Yankee Stadium| ©Lyle Hastie
Indgangen til Yankee Stadium| ©Lyle Hastie

Hvilken dato skal jeg vælge for at se en baseballkamp i New York?

Mellem april og oktober er der baseballkampe i New York næsten hver dag. Hvis du rejser til New York om sommeren mellem maj og september, kan det være en god idé at se en kamp om eftermiddagen. Tjek under alle omstændigheder dit yndlingsholds program for at finde det bedste tidspunkt at nyde denne oplevelse, og husk, at kampene er lidt dyrere i weekenden.

Betaler børn entré?

MLB er en meget familievenlig klub, så det er almindeligt at se forældre, der tager deres børn med til kampene. Til spørgsmålet om, hvorvidt børn betaler for at se baseball, er sandheden, at det afhænger af holdet.

 • For eksempel siger New York Yankees ' adgangspolitik for børn, at børn, der er 3 år eller yngre og under 76 cm høje, ikke behøver en billet, men skal sidde på skødet af en voksen under kampen, så de ikke blokerer for andre tilskuere.
 • New York Mets oplyser i deres adgangspolitik, at børn, der er 81 cm (32") eller højere, skal have deres egen billet. Børn under 32" kan komme gratis ind, men skal sidde på skødet af en voksen under arrangementet.

I hvilket format vil jeg modtage mine billetter?

Yankees- og Mets-billetter er mobilbilletter, så for at få adgang til arrangementet skal de vises på din mobiltelefon og behøver ikke at blive udskrevet - din telefon er din billet!

Jeg har ingen internetforbindelse i New York! Hvordan får jeg adgang til billetter?

Hvis du ikke har en internetforbindelse på din rejse til New York, kan du altid bruge internetforbindelsen i den lejlighed eller på det hotel, hvor du bor, og åbne dine billetter der, så de er klar på din telefon, når du ankommer til stadion. Du kan også gå ind på en offentlig restaurant eller café i nærheden af stadion, da de har gratis WiFi til kunderne.

Køb MLB-billetter

11. Kan jeg besøge Yankee Stadium, selv om der ikke er nogen kamp i gang?

Omkring Yankee Stadium
Omkring Yankee Stadium

Ja, det er rigtigt! Yankee Stadium er en institution i New York City, så der er flere måder at besøge stadionet på, selv hvis du rejser til byen uden for MLB-sæsonen. Her er nogle tips til, hvordan du besøger Yankee Stadium, men der er flere rundvisninger, som tager dig rundt på tribunerne og museet, og anlægget har også en Hard Rock Café, hvor du kan kigge forbi for at få en helt amerikansk oplevelse.

Er området omkring Yankee Stadium sikkert?

Svaret er ja. Området, hvor Yankee Stadium ligger, er sikkert, og stemningen er meget festlig i det omkringliggende område, så du vil kunne nyde begivenheden uden bekymringer.

Køb MLB-billetter

12. Hvad sker der, når der ikke er baseball-sæson i New York?

Yankee Stadium facade
Yankee Stadium facade

Når World Series er slut, er der ingen baseballkampe i New York i de næste seks måneder indtil slutningen af marts. Men hvis du ønsker at deltage i en sportsbegivenhed under din ferie i byen, anbefaler jeg andre muligheder: