Hvordan man køberbillettertilenbaseballkampi New York

Vil du nyde en af de mest populære amerikanske sportsgrene på dit besøg i New York? Her er alle detaljerne om, hvordan du køber billetter til MLB-baseballkampe, Yankees eller ethvert andet hold.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

13 minutters læst

Hvordan man køberbillettertilenbaseballkampi New York

Yankee Stadium | ©Hellotickets

En af de mest fascinerende oplevelser, man kan få i USA, er at tage til en MLB-kamp. Uanset om det er, fordi du elsker baseball, eller fordi du vil nyde atmosfæren omkring sporten i New York, er det helt sikkert noget, du skal opleve på din rejse.

De mest berømte baseballhold i New York er Yankees, hvis hjemmestadion er Yankee Stadium, og Mets, hvis hjemmestadion er Citi Field. De er ikke overraskende rivaliserende hold, og begge konkurrerer i MLB (Major League Baseball), som løber fra begyndelsen af april til oktober. Men selvom de spiller i den samme liga (MLB), spiller Yankees i AL (American League) og Mets i NL (National League). Læs videre for at finde ud af mere om begge hold.

New York Yankees-billetter; den foretrukne løsning

Yankee Stadion| ©Chanan Greenblatt
Yankee Stadion| ©Chanan Greenblatt

New Yorks mest ikoniske hold med flest vundne titler i de fire store professionelle ligaer (MLB, NBA, NFL og NHL). New York Yankees blev grundlagt i 1901 og har vundet 27 World Series ud af de 40, de har spillet. De hører til i American Leagues Eastern Division og spiller på det legendariske Yankee Stadium i Bronx.

Køb billetter til at se New York Yankees

Billetter til New York Mets, de store rivaler

Mets Stadion
Mets Stadion

Det andet store hold i byen er New York Mets. De blev grundlagt i 1962 og har til dato vundet 2 World Series, selvom de næsten vandt endnu en i 2015. De er også en del af den østlige division i National League og spiller på Citi Field i Queens.

Køb billetter til New York Mets

Hvor kan man købe MLB-billetter i New York?

Yankee Stadium| ©Dan Gold
Yankee Stadium| ©Dan Gold

Der er mange kampe i MLB, faktisk spiller holdene med få dages mellemrum og endda hver dag i et par uger. Så baseballbilletter er normalt nemme at få fat i, især sammenlignet med NBA-billetter. For at købe baseball-billetter har du to muligheder:

Køb billetter online og på forhånd til baseballkampe i NYC

Hvis du vil inkludere en baseballkamp i din New York-ferie, anbefaler jeg, at du køber MLB-billetter online, før du rejser.

 • Efterspørgslen på at komme til en baseballkamp i New York er stor, så det er normalt, at billetterne hurtigt bliver udsolgt. Nøglen er at købe dem før snarere end senere for at få den bedste plads til den billigste pris.
 • Det amerikanske billetmarked er dynamisk, hvilket betyder, at priserne stiger, når datoen for kampen nærmer sig, og udbuddet falder (ligesom f.eks. flyrejser). Hvis du venter for længe, risikerer du at løbe tør for billetter eller at have få billetter til rådighed til en høj pris og i sektorer med mindre spektakulær synlighed.
 • Ved at booke online kan du desuden vælge din egen plads på stadion. Efter min mening er dette den nemmeste, sikreste og hurtigste løsning.

Køb af MLB-billetter ved stadionets billetkontor

Min erfaring siger mig, at dette ikke er den bedste løsning. Det er der flere grunde til, og her er hvorfor:

 • At købe baseballbilletter i billetkontoret betyder, at du bliver nødt til at købe dem, når du ankommer til New York, så du bliver nødt til at tilpasse dig åbningstiderne for billetvinduet, rejse til stadion og vente i en meget lang kø for at købe dem.
 • Det betyder, at du spilder dyrebar tid på din rejse til New York, hvor du kunne have taget en byrundtur eller shoppet i The Big Apple i stedet for at stå i kø ved porten til et stadion.
 • At få dine baseballbilletter i billetkontoret vil være flere måneder senere, end hvis du havde købt dem hjemmefra. Så der vil være langt færre muligheder tilbage og måske til en ublu pris. Eller de vil være udsolgt på grund af den store efterspørgsel, som MLB har.

Pas på videresalg

Hvis jeg skal give dig et sidste råd, når det handler om at købe baseballbilletter, så er det at være på vagt over for videresælgere. Du vil sandsynligvis ende med at betale en overpris for billetter, der har dårlig synlighed eller, i værste fald, ikke er autentiske og ikke giver dig adgang til kampen.

Køb MLB-billetter

Hvor meget koster MLB-billetter i New York?

Tribunen på Yankee Stadium| ©Dan Gold
Tribunen på Yankee Stadium| ©Dan Gold

Prisen på baseballbilletter til New York Yankees eller New York Mets afhænger af modstanderholdet og den ugedag, kampen spilles, samt hvor tæt du er på banen og kasteren. Priserne spænder fra $20 på toppen af stadion til $500 i et VIP-område. I gennemsnit skal du lægge omkring 80 dollars til side for at få gode billetter til at nyde showet.

Husk, at priserne varierer fra kamp til kamp og har en tendens til at stige, når datoen for kampen nærmer sig. Hvis du vil se en baseballkamp under din rejse til New York, er det derfor bedst at købe billetter på forhånd.

Køb MLB-billetter

Hvordan sparer man penge på billetter til baseballkampe i NYC?

Yankee Stadium
Yankee Stadium

De første tips, jeg kan give dig for at spare penge, når du køber MLB-billetter, er dem, du sikkert kan forestille dig: Køb dine billetter på forhånd, og vælg et hold eller en kamp, der ikke er blandt sæsonens vigtigste. Det tredje tip er selvfølgelig at vælge din plads på stadion med omhu.

Hvilket sæde skal man vælge på stadion?

Når du vælger en plads på stadion, gælder det om at finde en balance mellem en god plads og dit budget. De billigste billetter svarer til de højeste og fjerneste sæder, mens jo lavere sæder, jo højere pris.

Men når du køber baseballbilletter online, kan du se et billede af den nøjagtige udsigt fra hvert sæde, så du ved, hvad du kan forvente fra hvert sæde.

Kort sagt afhænger prisen på MLB-billetter af, hvor tæt du er på banen. Når du kommer længere væk fra banen, falder prisen.

Er det værd at købe de dyrere billetter?

Det afhænger af, hvor stor en baseballfan du er. Hvis du bare tager til en kamp for at opleve atmosfæren og have det sjovt, vil en billet i et hvilket som helst afsnit af stadion, mere eller mindre tæt på pitcheren, måske give dig den samme nydelse, selv om du ser kampen på afstand.

Hvis du derimod virkelig er interesseret i baseball og gerne vil se spillet og spillerne helt tæt på, så er mit råd at investere lidt flere penge i at få gode pladser - oplevelsen er det hele værd!

Køb MLB-billetter

Hvor meget koster billetter til New York Yankees?

Luftfoto af stadion
Luftfoto af stadion

Selvom du kan finde billigere billetter, hvis du sidder i et område væk fra Yankee Stadium, er gennemsnitsprisen for en baseballkamp på Yankee Stadium mellem $35 og $90. Hvis du investerer dette beløb, er du sikker på at få gode pladser med et udsyn, der giver dig mulighed for at nyde kampen.

Hvad er det bedste sæde på Yankee Stadium?

Prøv altid at vælge en række, der er så lav som muligt og så tæt på første base som muligt, da det er her, 80% af pointene bliver scoret. De bedste pladser er mellem sektion 14 og 18 i hver række, da de tilhører hjemmeholdet og er tæt på home plate.

På dette stadion kan du dog se kampene fra næsten hvor som helst, så hvis dit mål bare er at nyde oplevelsen, kan du finde billige billetter i sektion 400.

Køb MLB-billetter

Hvor meget koster New York Mets-billetter?

Luftfoto af stadion
Luftfoto af stadion

Hvis du investerer mellem $20 og $80, får du en god plads på New York Mets' Citi Field-stadion. Hvis du også vælger en hverdag til at gå til kampen, vil billetten sandsynligvis være billigere, end hvis du går på en lørdag eller søndag (selvom det altid vil afhænge af Mets' modstander og det tidspunkt i sæsonen, hvor den pågældende kamp finder sted).

Hvor er det bedste sæde på Citi Field Mets Stadium?

Mets Stadium har 5 store sektioner (100, 200, 300, 400 og 500), som er opdelt i forskellige undersektioner. Jo tættere du er på 100-sektionen, jo tættere vil du være på banen, og jo bedre vil du kunne se kampen. Hvis du også er placeret i baseområdet, vil du kunne nyde endnu bedre af de fleste af de spil, der finder sted under kampen.

De bedste pladser er mellem zone 111 og 128, men de vil også være de dyreste; en mellemløsning kan være zone 310 til 330, hvor du vil have et godt udsyn uden at ofre dit New York-rejsebudget.

Køb MLB-billetter

Hvordan er MLB-sæsonen, og hvor længe varer den?

MLB-bolde| ©Lesly Juárez
MLB-bolde| ©Lesly Juárez

MLB (Major League Baseball) består af 30 hold, der spiller i American League (AL) og National League (NL), med 15 hold i hver liga. Det er interessant, at selvom de spiller i samme liga, tilhører Yankees og Mets forskellige MLB-divisioner, hvor førstnævnte spiller i American League (AL) og sidstnævnte i National League (NL).

Hver sæson spiller holdene 162 kampe, og fem hold fra hver liga kvalificerer sig til et mesterskab med fire hold efter sæsonen, som slutter med World Series, en mesterskabsserie med syv kampe mellem vinderen af hver liga, som har været afholdt siden 1903.

Pre-season (februar - marts)

I pre-season finder der venskabskampe sted mellem februar og marts for at forberede holdene og få fansene til at glæde sig til starten på den nye sæson.

Det er normalt billigere at købe baseballbilletter til pre-season-kampe, selvom kvaliteten af kampene er lavere, da holdene ofte reserverer deres stjerner og er midt i deres træningslejr.

Regulær sæson (april - begyndelsen af oktober)

Denne spilles fra april til begyndelsen af oktober med et program på 162 kampe. I løbet af disse måneder kan du se Yankees eller Mets spille på deres respektive stadioner.

I den regulære sæson er der to datoer af stor betydning:

 • Traditional Open Day: Afholdes i begyndelsen af april. Alle 30 MLB-hold spiller på denne dag, som er sæsonens åbningsdag.
 • MLB All Star: Dette finder sted i midten af juli. Det er en årlig baseballkamp mellem de bedste spillere fra National League og American League.

Playoffs (oktober)

Playoffs eller slutspillet begynder i oktober. Vinderne af hver division - East, Central og West - kvalificerer sig til slutspillet. Disse hold er defineret som de hold, der har vundet flest kampe i løbet af sæsonen. Vinderne af hver division får en direkte plads i Divisional Series, og de to wildcard-hold, der kvalificerer sig, spiller mod hinanden i Wild Card Game.

Vinderne af Divisional Series kvalificerer sig derefter til Championship Series. I disse semifinaler mødes de to bedste hold fra hver liga, American League og National League.

På dette stadie af konkurrencen er der kun de bedste hold tilbage, og de spiller mod hinanden i slutspillet. Kampene bliver endnu mere spændende, og prisen på baseballbilletter til slutspillet stiger, men oplevelsen er absolut det hele værd.

MLB World Series (slutningen af oktober - begyndelsen af november)

Når vinderne af hver liga er kendt, kommer et af de mest ventede øjeblikke for MLB-fans, World Series. Hele landet går i stå for at se en af årets største sportsbegivenheder.

I World Series mødes American League-mesteren og National League-mesteren i en serie, hvor der spilles bedst af syv kampe. Mesterskabet finder sted mellem slutningen af oktober og begyndelsen af november.

Baseballbilletter til World Series er naturligvis de dyreste i hele MLB-sæsonen, men det er kampen over alle kampe. Den store finale!

 • Hvad er de seks baseballhold med flest World Series-titler: NY Yankees med 27, St. Louis med 11, Oakland med 9, Boston med 9, San Francisco med 8 og LA Dodgers med 6.

Køb MLB-billetter

Hvor lang er en MLB-kamp?

Facade af Yankee Stadium
Facade af Yankee Stadium

Baseballkampe er lange. De kan vare fra 3 til 4 timer, og det meste af spillet er stille, men pludselig er der nogle spændende spil, der får fansene i gang.

Med denne længde, bliver kampene så kedelige? Det afhænger af, hvor stor en baseballfan du er. Hvis du kan lide det meget, vil du nyde det, fordi du vil forstå spillene, og hvis du ikke er baseballekspert, vil du helt sikkert også nyde det, da atmosfæren er livlig, og det er let at komme ind i tingene.

Du kan tage selfies, lave videoer af begivenheden og kommentere spillene, mens du spiser tacos eller hotdogs. Min erfaring er, at baseball er underholdende, og at du kommer til at bruge en dag på at lave noget anderledes på din rejse - det er det værd!

Køb MLB-billetter

Tips til kampdagen

Yankee Stadium| ©Lyle Hastie
Yankee Stadium| ©Lyle Hastie

Hvornår skal man tage på stadion?

MLB-dage i New York har en særlig atmosfære. Du kan mærke det i luften, og gaderne er mere travle end normalt i The Big Apple. Mit råd er ikke at ankomme for tidligt, men mindst en time i forvejen for at gå i holdbutikken, finde dine pladser eller købe en snack. Du vil se, hvordan stadion fyldes lidt efter lidt, og hvordan det brøler, når spillerne går på banen.

 • Sådan kommer du til Yankee Stadium i Bronx. Den nemmeste måde at komme til Yankee Stadium på er med undergrundsbanen. Nærmere bestemt er det 161. stop (linje 4), der sætter dig af ved siden af stadion. Du kan læse alt om, hvordan du bruger New Yorks undergrundsbane i denne artikel, men bare rolig, du kan ikke fare vild.
 • Sådan kommer du til Mets stadion i Queens. Undergrundslinje 7 har et stop lige foran Citi Field (Mets-Willets Point Station), hvilket er den hurtigste løsning, for hvis du bor på Manhattan, vil det være meget dyrt at tage en taxa over broen til Queens.

Er det muligt at spise inde på stadion?

Inde påstadion er der masser af mad- og drikkeboder, hvor du kan købe noget at spise, mens du ser kampen (hamburgere, hotdogs, nachos, chips, pommes frites...), selvom priserne kan være lidt højere end udenfor.

 • Fans kan dog tage snacks med ind på Yankee Stadium til eget forbrug. Hel frugt som f.eks. æbler eller appelsiner skal skæres i skiver eller sektioner. Vandflasker af plast på højst en liter er også tilladt, så længe de er fabriksforseglede.
 • Citi Field er tilgængelig med fabriksforseglede plastikvandflasker på 0,59 liter eller mindre. Fans kan også medbringe en juicebrik til børn, som er forseglet og har bløde sider. Begge produkter må ikke være frosne.

Er det muligt at medbringe rygsække eller kameraer?

 • I henhold til Yankee Stadiums politik må rygsække eller tasker, der er større end 40,64 cm x 40,64 cm x 20,32 cm, ikke medbringes på stadion. Hårde tasker er ikke tilladt på stadion. Heller ikke videokameraer eller andet udstyr, der udelukkende er beregnet til at optage video og/eller lyd, eller selfie-sticks, stativer eller andet professionelt kameraudstyr.
 • Med hensyn til Citi Field står der i Citi Fields politik, at rygsække af sikkerhedsmæssige årsager er forbudt inde i hallen. Håndtasker, tote bags, bleposer eller små kølebokse, der ikke overstiger 40,64 cm x 40,64 cm x 20,32 cm, er dog tilladt. Fuldt gennemsigtige rygsække uden skjulte inderlommer er også tilladt.

Køb MLB-billetter

Nyttig information til at se MLB

Billetter til Yankee Stadium| ©Lyle Hastie
Billetter til Yankee Stadium| ©Lyle Hastie

Hvornår skal jeg vælge at se en baseballkamp i New York?

Mellem april og oktober er der baseballkampe i New York næsten hver dag. Hvis du rejser til New York om sommeren, mellem maj og september, kan det være en god idé at se en eftermiddagskamp. Under alle omstændigheder bør du tjekke dit yndlingsholds tidsplan for at finde det bedste tidspunkt at nyde denne oplevelse, og husk, at kampene har tendens til at være lidt dyrere i weekenden.

Skal børn betale entré?

MLB er i høj grad et familieshow, så det er almindeligt at se forældre tage deres børn med til kampene. På spørgsmålet om, hvorvidt børn betaler entré til baseball, er sandheden, at det afhænger af holdet.

 • For eksempel siger New York Yankees ' adgangspolitik for børn, at ethvert barn, der er 3 år eller yngre og mindre end 30″ (76 cm) højt, ikke behøver en billet, men skal sidde på skødet af en voksen under kampen for ikke at blokere udsynet for andre tilskuere.
 • New York Mets skriver i deres adgangspolitik, at børn, der er 81 cm eller højere, skal have deres egen billet. Børn under 81 cm kan komme gratis ind, men skal sidde på skødet af en voksen under arrangementet.

I hvilket format vil jeg modtage mine billetter?

Yankees- og Mets-billetter er mobilbilletter, så for at få adgang til arrangementet skal de vises på din mobiltelefon og behøver ikke at blive printet ud. Din telefon er din billet!

Jeg har ikke en internetforbindelse i New York, hvordan får jeg adgang til billetterne?

Hvis du ikke har en internetforbindelse under din rejse til New York, kan du altid bruge internetforbindelsen i den lejlighed eller på det hotel, hvor du bor, og åbne dine billetter der, så de er klar på din telefon, når du ankommer til stadion. Du kan også gå på et offentligt sted som en restaurant eller kaffebar i nærheden af stadion, da de har gratis WiFi til kunderne.

Køb MLB-billetter

Kan jeg besøge Yankee Stadium, selv om der ikke er kamp?

Rundt om Yankee Stadium
Rundt om Yankee Stadium

Ja, det kan du tro! Yankee Stadium er en institution i New York City, så der er mange måder at besøge det på, selv hvis du rejser til byen uden for MLB-sæsonen. Her er nogle tips til, hvordan man besøger Yankee Stadium, men der er flere ture, der tager dig rundt på tribunerne og museet, og anlægget har også en Hard Rock Café, hvor du kan komme forbi og få en helt igennem amerikansk oplevelse.

Er området omkring Yankee Stadium sikkert?

Svaret er ja. Området, hvor Yankee Stadium ligger, er sikkert, og atmosfæren er meget festlig i det omkringliggende område, så du vil kunne nyde begivenheden uden bekymringer.

Køb MLB-billetter

Hvad sker der, når der ikke er baseball-sæson i New York?

Facaden på Yankee Stadium
Facaden på Yankee Stadium

Når World Series er slut, er der ingen baseballkampe i New York i de næste seks måneder frem til slutningen af marts. Men hvis du gerne vil overvære en sportsbegivenhed i løbet af din ferie i byen, anbefaler jeg andre muligheder: