Washington dagsture DC fra NYC

Washington DC er uden tvivl en af USA's største byer og kan besøges på kun én dag fra New York.

Alex Grande

Alex Grande

9 minutters læst

Washington dagsture DC fra NYC

En af Washington DC's hovedfærdselsårer | ©Jorge Alcala

Den berømte by Washington er indbegrebet af USA's ånd med sine gader og museer, der domineres af Capitol. På en tur til Washington kan du bl.a. se Det Hvide Hus og Pentagon.

En tur til Washington fra New York er en af de bedste ture, du kan tage fra Big Apple, og der findes faktisk flere typer af ture, der passer til alle budgetter og turlængder.

Den bedste løsning

Washington D.C. endagstur fra NYC

Det bedste af Washington på én dag til den bedste pris.

Perfekt, hvis du ønsker at forlade New York for en dag for at se Washington DC og dets mest populære seværdigheder, såsom Det Hvide Hus, Capitol og Lincoln Memorial.

Varighed: 15 timer

Her er dem, jeg synes er de bedste: Den bedste måde at besøge Washington fra New York på én dag og lære om historien om hvert eneste monument i byen med enprofessionel guide er med en organiseret tur.

W ashington-turen er en heldagstur med bustransport tur/retur og tager ca. 4 timer. Under byrundturen vil du se Washingtons højdepunkter, såsom bl.a.Det Hvide Hus, US Capitol, Arlington National Cemetery, Pentagon og Lincoln Memorial. Alle indgangsgebyrer til monumenter er inkluderet, og du har fri tid til at udforske i din fritid og spise, hvor du ønsker det.To dage

2-dages tur til Philadelphia og Washington fra New York

Den mest komplette udflugt til Washington

Hvis du glæder dig til at se Washington DC, men er bange for, at en dag måske er for kort, kan du tage med på denne tur, der også stopper i Philadelphia. Indkvartering inkluderet.

Varighed: 2 dage

Derfor kan jeg godt lide denne tur: Ud over den gode værdi for pengene anbefaler jeg denne aktivitet, fordi den omfatter en meget komplet rundvisning i Washington, og du får mest muligt ud af turen.Anbefales hvis... du ønsker at besøge Washington DC og se de vigtigste attraktioner, men ikke ønsker at bruge for meget tid eller budget. Hvis du foretrækker at få mest muligt ud af din tid og kombinere to ture i én, anbefaler jeg, at dubestiller to-dages turen til Washington med et besøg i Philadelphia. I Washington vil du opleve alle de vigtigste seværdigheder såsom Det Hvide Hus, Capitol, Pentagon og Vietnam- og Korea-veteranernes mindesmærker.

På ture til Philadelphia fra New York vil du også se en vigtig del af den amerikanske historie ved at besøge Liberty Bell.

Du får også lov til at se den legendariske "Rocky"-statue og dens berømte trappe og besøge et traditionelt Amish-samfund.Hvorfor jeg kan lide denne tur: Dette er en mere omfattende tur, og den tager dig til de vigtigste seværdigheder, ikke kun i Washington, men også i Philadelphia.


Den førsteklasses løsning

America 4-dages tur fra New York City (Niagara Falls, Washington og Philadelphia)

Det bedste af østkysten på fire dage

USA er meget mere end New York, og denne tur til Washington, Philadelphia og Niagara Falls tager dig med til østkystens højdepunkter. Overnatning inkluderet.

Varighed: 4 dage

Det er en fantastisk måde at få mest muligt ud af din rejse og lære de store byer på østkysten at kende.Anbefales hvis... du har lyst til et par dages pause under din tur til New York og ikke vil bekymre dig om organisation, transport eller indkvartering. Hvis du har tid til overs til en rundtur på USA's østkyst, er denne tur noget for dig.

På fire dage kan du fra New York tage på rundtur i Washington, Philadelphia og Niagara Falls og se højdepunkterne fra hvert sted. I Washington får du en rundtur i byen med en guide, der bl.a. tager dig med til Det Hvide Hus, Capitol, Arlington National Cemetery,Pentagon og Lincoln Memorial. I Philadelphia skal du besøge Liberty Bell og Rocky Statue samt et traditionelt Amish-samfund for at se, hvordan medlemmer af Amish-kolonierne stadig lever.

Endelig skal I i Niagara, østkystens vildeste og mest naturlige juvel, besøge nationalparken, Watkins Glen State Park og She-Qua-Ga Falls.

Anbefales hvis... du har ekstra dage på din rejse til New York, for denne tur vil give dig fire dage med kontrast til det, du har set i Big Apple. Naturen ved vandfaldene, Philadelphias historie og den statelige ånd i Washington vil virke som en anden verden.

Hvorfor jeg kan lide denne tur: Hvis du skulle lave denne tur på egen hånd, ville det være umuligt at få plads til den på så kort tid, så dette virker som den mest effektive måde at få mest muligt ud af din tid på.


Vi sammenligner de tre muligheder

Hvad skal man se i Washington

Det Hvide Hus| ©Rene Deanda
Det Hvide Hus| ©Rene Deanda

Det er nemt at se Washingtons store monumenter, da de fleste af dem ligger i National Mall. Som du måske kan forestille dig, er hovedinteressen for disse monumenter relateret til USA's politiske historie og dets præsidenter. De fleste dagsture til Washington og todages ture følger en lignende rute:

National Mall

National Mall (også kendt som National Mall) er den flade, der indeholder Capitol, den berømte Obelisk, Lincoln Memorial, Smithsonian Institution-bygningen og andre seværdigheder.

Capitol Hill og kongresbiblioteket

Start dagen med et besøg på det ikoniske Capitol, der er hjemsted for USA's Kongres, og Library of Congress, som du frit kan gå ind i og beundre det spektakulære interiør.

U.S. Marine Corps War Memorial

Du kender denne mindesmærkestatue, når du ser den. Den forestiller amerikanske soldater, der hejser flaget på Iwo Jima, og hvis du er heldig, kan du se en militærparade gå forbi den.

Lincoln Memorial

Mindesmærket, der ligger i den vestlige ende af National Mall, og som er dedikeret til præsident Abraham Lincoln, har været stedet for adskillige historisk betydningsfulde taler, herunder Martin Luther Kings berømte tale i 1963.

Mindesmærke for veteraner fra Korea-krigen

Sydøst for Lincoln Memorial finder du en række stålstatuer, der forestiller en gruppe soldater, arrangeret i form af en trekant foran en væg med billeder fra Korea-krigen.

Det Hvide Hus

Et must-see, hvis du tager en tur til Washington. Selv hvis du ikke tager en rundvisning i det indre, kan du stadig se den karakteristiske bygning fra det ydre hegn (undtagen ved visse lejligheder, f.eks. officielle begivenheder).

Martin Luther King Jr

Monumentet, der blev afsløret i 2011, består af en granitstatue af lederen af borgerrettighedsbevægelsen, der er hugget ud af en sten på ryggen, og som bærer en række inskriptioner vedrørende Martin Luther King Jr.

Arlington National Cemetery

Denne militærkirkegård er hjemsted for de jordiske rester af mere end 14.000 veteraner fra krige så gamle som den amerikanske borgerkrig. Arlington National Cemetery er ret unik med gravsten, der rejser sig op af jorden langs en trælund.

Bestil din Washington-tur fra New York

Planlæg din Washington-tur fra New York City

Solnedgang over Washington DC| ©Casey Horner
Solnedgang over Washington DC| ©Casey Horner

Først og fremmest er det værd at huske på, at turen tur/retur vil tage dig omkring syv timer. Hvis du læser dette, ved du, at det altid er værd at opdage nye steder, og Washington er generelt en interessant nok by til at retfærdiggøre den lange tur fra New York.

Desuden behøver du med en organiseret tur ikke at bekymre dig om, hvordan du kommer til Washington fra New York. Når det er sagt, er en dag nok til at se de seværdigheder og bygninger af interesse i Washington, så nogle ture kombinerer et besøg i Washington med enrundvisning i Philadelphia.

Book din Washington-tur fra New York

Bedste ugedag for en Washington-tur fra New York City

Amerikansk flag ved handelsministeriet| ©Brandon Mowinkel
Amerikansk flag ved handelsministeriet| ©Brandon Mowinkel

Som du måske kan forestille dig, er det bedst at besøge Washington i løbet af ugen og undgå lørdage og søndage. Især er de bedste dage til denne rundtur mandage og onsdage, og seværdighederne har tendens til at være mindre overfyldte efter kl. 14.00. Mange af museerne og monumenterne er lukket på helligdage, så prøv at undgå helligdage for at se så meget som muligt.

Bestil din Washington-tur fra New York

Bedste tidspunkt på året til en rundtur i Washington fra New York City

Lincoln Memorial| ©Ian Hutchinson
Lincoln Memorial| ©Ian Hutchinson

Hvis du tilfældigvis besøger New York i foråret eller efteråret, er du heldig at kunne tage en tur til Washington på den bedste tid af året. Vinteren i Washington er ret kold, og problemet med sommeren er, at det som regel regner mindst en gang om ugen og er ret varmt. Det bedste tidspunkt at besøge Washington på er om foråret, hvor du har mulighed for at nyde byens mandelblomster.

 • Vinter
 • December - marts
 • Vejr: Lejlighedsvis snestorme
 • Højeste 7ºC
 • Lav -7ºC
 • Forår
 • marts - juni
 • Klima: Omskifteligt
 • Højeste 25ºC
 • Minimum -2ºC
 • Sommer
 • juni - august
 • Klima: Varmt
 • Højeste 28ºC
 • Minimum 13ºC
 • Efterår
 • september - november
 • Klima: Solrigt
 • Højeste 23ºC
 • Minimum 1ºC

Hvor skal du spise på din rejse til Washington fra New York City

Gourmet burgere| ©Peter Dawn
Gourmet burgere| ©Peter Dawn

Pas på restauranterne i de mere turistede områder! Et måltid for to kan nemt løbe op i 50 USD. Hvis du har et stramt budget, er det bedst at pakke mad i din rygsæk eller kigge efter billigere spisemuligheder, da de fleste ture til Washington fra New York ikke inkluderer mad.

Her er nogle af mine anbefalinger:

 • Pho 75 - i nærheden af Arlington National Cemetery finder du denne vietnamesiske restaurant, som ligger på 7 ud af 712 på TripAdvisor.
 • Five Guys, Swizzler Burger Truck eller Proper 21 - Washington er kendt for sin all-amerikanske mad og især sine burgere, så alle disse muligheder vil glæde enhver kødelsker.
 • Lincoln's Waffle Shop - en anden mulighed er at få en solid, amerikansk morgenmad. Hvis kombinationen af pandekager, bacon og røræg får din mund til at løbe i vand, så er dette stedet for dig.
 • Astro Doughnuts & Fried Chicken - hvis du er til doughnuts, skal du tage herhen og tage en (eller flere) af disse lækkerier med dig.

Book din Washington-tur fra New York

Hvad skal jeg tage med mig til Washington?

Et andet stop i Washington DC| ©Zetong Li
Et andet stop i Washington DC| ©Zetong Li

Som en generel tommelfingerregel anbefaler jeg, at du tager behageligt tøj og fodtøj på, der er egnet til en hel dags vandring, for selv hvis du tager offentlig transport, skal du stadig gå lidt for at besøge hvert monument. Washington DC er en elegant by, og de lokale afspejler dette: tøjstilen har en tendens til at være smart snarere end afslappet. Du vil ikke finde ret mange mennesker i klipklappere, shorts eller T-shirts, så hvis du ikke vil ligne en turist, er det bedst at undgå denne type påklædning.

Tjek vejret, før du rejser

Med dette in mente giver det mening, hvis du besøger byen om sommeren, at klæde dig så køligt som muligt, da temperaturerne er ret høje. Som du ved, har det en tendens til at regne, så det er en god idé at pakke en mackintosh eller paraply for en sikkerheds skyld.

Vintrene er kolde, og temperaturen kommer sjældent over frysepunktet, så vær forberedt på nogle ret ekstreme temperaturer. Alex' rejsetips Hvis du besøger Washington i de varmere måneder, vil Arlington Cemetery være fuld af myg, så tag noget insektspray med, hvis du ikke vil blive massakreret!

Seneste tips

Vietnamkrigsveteranernes mindesmærke| ©Ian Hutchinson
Vietnamkrigsveteranernes mindesmærke| ©Ian Hutchinson

Du vil elske Washington, hvis du er interesseret i amerikansk politik og historie, hvis du kan lide at gå rundt i byer fulde af monumenter, parker og imponerende pladser, og hvis du er interesseret i arkitektur og byplanlægning, da Washington har en noget unik planløsning. Hvis dette ikke er din stil, da du er i New York, kan du prøve nogle af de hundredvis af ture i New York City, der findes.

Washington med børn

Og hvis du besøger byen med børn, skal du ikke være bekymret: Det er nemt at komme rundt i byen med offentlig transport, som også er sikker og af god kvalitet. Du behøver ikke at gå alt for langt, og takket være de mange parker og esplanader kan du tage en pause fra sightseeing, når du har brug for det.

Glem ikke

Et par tips, vi kan give dig inden din rejse, er, at du ikke skal have for mange kontanter med dig for at undgå at få dem stjålet eller tabt, men vær opmærksom på, at nogle restauranter og lokale butikker ikke accepterer kreditkort (på Pho 75 kan du f.eks. kun betale med kontanter).

Af samme grund bør du undgå at medbringe værdigenstande og efterlade det, du ikke har brug for, på dit hotel eller i din lejlighed. Husk at medbringe dit pas og vær forberedt på at gå igennem et sikkerhedstjek af og til, især ved monumenter og seværdigheder som Arlington Cemetery.

Washington DC tager sikkerheden ret alvorligt, ikke mindst på grund af byens politiske betydning. Kom godt af sted!

Bestil din Washington-tur fra New York