Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Washington dagsture DC fra NYC

Washington DC er uden tvivl en af USA's største byer og kan besøges på kun én dag fra New York.

Alex Grande

Alex Grande

10 minutters læst

Washington dagsture DC fra NYC

En af Washington DC's hovedfærdselsårer | ©Jorge Alcala

Den berømte by Washington repræsenterer USA's ånd med sine gader og museer med Capitol i spidsen. På en tur til Washington kan du bl.a. se Det Hvide Hus og Pentagon.

En tur til Washington fra New York er en af de bedste ture, du kan tage fra Big Apple, og der findes faktisk flere forskellige typer af ture, der passer til alle budgetter og turlængder. Her er dem, jeg synes er de bedste:

Den bedste løsning

Washington D.C. endagstur fra NYC

Det bedste af Washington på én dag til den bedste pris.

Perfekt, hvis du ønsker at forlade New York for en dag for at se Washington DC og de mest populære seværdigheder, såsom Det Hvide Hus, Capitol og Lincoln Memorial.

Varighed: 11 til 13 timer

Den bedste måde at besøge Washington fra New York på én dag, uden at gå glip af noget af byen og lære om de enkelte monumenters historie med en professionel guides forklaring på spansk, er med en organiseret tur. Washington-turen er en hel dag (12-15 timer) med transport tur/retur i en bus med aircondition og WiFi. Det tager ca. 4 timer at komme til Washington fra New York, og din gruppe vil højst bestå af ca. 50 personer.

Alle indgangsgebyrer er inkluderet i denne tur, og du har fri tid ved frokosttid (som ikke er inkluderet i turen) til at udforske i din fritid og spise, hvor du vil. Hvis du gerne vil have et par anbefalinger til, hvor du kan spise i Washington, så vil jeg efterlade et par stykker til sidst!

Under byrundturen vil du se Washingtons højdepunkter, herunder Det Hvide Hus, US Capitol, Arlington National Cemetery, Pentagon, National Air and Space Museum, Lincoln Memorial, Vietnam Veterans Memorial og Korean Memorial.

Derfor kan jeg godt lide denne tur: Ud over at være god værdi for pengene anbefaler jeg denne tur, fordi den omfatter en meget omfattende rundvisning i Washington, så du får mest muligt ud af turen.

Anbefales hvis... du ønsker at besøge Washington DC og se de vigtigste seværdigheder, men ikke ønsker at bruge for meget tid eller budget på det.


To dage

2-dages tur til Philadelphia og Washington fra New York

Den mest komplette udflugt til Washington

Hvis du glæder dig til at se Washington DC, men er bange for, at en dag er for kort, kan du tage med på denne tur, der også stopper i Philadelphia. Indkvartering inkluderet.

Varighed: 2 dage

Hvis du foretrækker at få mest muligt ud af din tid og kombinere to ture i én, er den todages Washington-tur med et besøg i Philadelphia en god mulighed. I Washington kan du opleve alle de vigtigste seværdigheder såsom Det Hvide Hus, US Capitol, Arlington National Cemetery, Pentagon, National Air and Space Museum, Lincoln Memorial og Vietnam- og Korea Veterans Memorials.

På ture til Philadelphia fra New York kan du også se en vigtig del af den amerikanske historie ved at se Liberty Bell. Du kan også se den legendariske "Rocky"-statue og dens berømte trappe og besøge et traditionelt Amish-samfund.

Hvorfor jeg kan lide denne tur: Denne tur er mere omfattende og tager dig med til de vigtigste seværdigheder, ikke kun i Washington, men også i Philadelphia. Du kan se Liberty Bell og Philadelphia Museum of Art, hvor den berømte "Rocky"-scene blev filmet på trappen. Dette er en god måde at få mest muligt ud af din rejse til Washington og lære en anden af de vigtigste byer på østkysten at kende.

Anbefales hvis... du har lyst til et par dages pause under din tur til New York og ikke vil bekymre dig om organisation, transport eller indkvartering.


Den mest komplette løsning

America 4-dages tur fra New York City (Niagara Falls, Washington og Philadelphia)

Det bedste af østkysten på fire dage

USA er meget mere end New York, og denne tur til Washington, Philadelphia og Niagara Falls tager dig med til østkystens højdepunkter. Indkvartering inkluderet.

Varighed: 4 dage

Hvis du har masser af tid til at tage på en rundtur til forskellige seværdigheder på USA's østkyst, er denne tur noget for dig. På fire dage kan du tage på rundrejse i Washington, Philadelphia og Niagara Falls fra New York og se højdepunkterne i hvert sted. Hvis du kun er interesseret i denne del af turen, kan du læse om alle de muligheder, der er til rådighed, i vores artikel om ture til Niagara Falls fra New York.

I Washington får du en rundtur i byen med en guide, som bl.a. tager dig med til Det Hvide Hus, Capitol, den symbolske Arlington National Cemetery, Pentagon, National Air and Space Museum og Lincoln Memorial.

På din vej gennem Philadelphia vil du besøge Liberty Bell og statuen af Rocky samt den berømte trappe, hvor den legendariske scene fra filmen blev filmet. Du vil også besøge et traditionelt amishsamfund for at se, hvordan medlemmerne af disse traditionelle kolonier stadig lever.

Til sidst i Niagara, østkystens vildeste og mest naturlige juvel, vil du besøge nationalparken, Watkins Glen State Park og She-Qua-Ga Falls. Din guide vil sørge for, at du ikke går glip af de bedste seværdigheder. På vej tilbage til New York vil du stoppe for at shoppe i Crossings Premium Outlets.

Anbefalet hvis... du har fire ekstra dage på din tur til New York, er dette helt sikkert den bedste måde at få mest muligt ud af dem. For det første fordi jeg tror, at denne fire-dages tur vil give dig en stor kontrast til det, du har set i Big Apple. Naturen ved vandfaldene, Philadelphias historie og den storslåede ånd i Washington vil virke som en anden verden.

Hvorfor jeg kan lide denne tur: Hvis du skulle tage denne tur på egen hånd, ville det være umuligt at få plads til den på så kort tid, så denne tur er den mest effektive måde at få mest muligt ud af din tid på.


Sammenfattende sammenligner vi de tre muligheder

Hvad skal man se i Washington

Det Hvide Hus| ©Rene Deanda
Det Hvide Hus| ©Rene Deanda

Det er nemt at se Washingtons store monumenter, da de fleste af dem ligger inde på National Mall. Som du måske kan forestille dig, er disse monumenters hovedinteresse relateret til USA's politiske historie og dets præsidenter. De fleste dagsture til Washington og todages ture følger en lignende rute:

National Mall

National Mall (også kendt som National Mall) er det område, der indeholder Capitol, den berømte Obelisk, Lincoln Memorial, Smithsonian Institution-bygningen og andre seværdigheder.

Capitol og kongresbiblioteket

Start dagen med et besøg på det ikoniske Capitol, som er hjemsted for USA's Kongres, og Library of Congress, som du frit kan gå ind i og beundre det spektakulære interiør.

U.S. Marine Corps War Memorial

Du kan genkende denne mindestatue, når du ser den. Den viser amerikanske soldater, der hejser flaget på Iwo Jima, og hvis du er heldig, kan du se en militærparade passere foran den.

Lincoln Memorial

Mindesmærket, der ligger i den vestlige ende af National Mall og er dedikeret til præsident Abraham Lincoln, har været stedet for adskillige historisk betydningsfulde taler, herunder Martin Luther Kings berømte tale i 1963.

Mindesmærke for veteraner fra Korea-krigen

Sydøst for Lincoln Memorial finder du en række stålstatuer, der forestiller en gruppe soldater, arrangeret i en trekant foran en væg med billeder fra Korea-krigen.

Det Hvide Hus

Et must-see, hvis du tager en tur til Washington. Selv hvis du ikke tager en rundvisning i det indre, kan du stadig se den umiskendelige bygning fra det ydre hegn (undtagen ved visse lejligheder, f.eks. ved officielle begivenheder).

Martin Luther King Jr. mindesmærke

Monumentet, der blev indviet i 2011, består af en granitstatue af lederen af borgerrettighedsbevægelsen, der er hugget ud af en klippe bag ham, hvor du finder en række inskriptioner vedrørende Martin Luther King Jr.

Arlington National Cemetery

Denne militærkirkegård rummer de jordiske rester af mere end 14.000 veteraner fra krige så gamle som den amerikanske borgerkrig. Arlington National Cemetery er helt unik med gravsten, der rejser sig op af jorden langs en trælund.

Planlæg din rejse til Washington fra New York City

Solnedgang over Washington DC| ©Casey Horner
Solnedgang over Washington DC| ©Casey Horner

Først og fremmest er det værd at bemærke, at turen frem og tilbage tager ca. syv timer. Hvis du læser dette, ved du, at det altid er værd at opleve nye steder, og Washington er generelt en interessant by nok til at retfærdiggøre den lange rejse fra New York. Og med en organiseret tur behøver du ikke at bekymre dig om, hvordan du kommer til Washington fra New York.

Når det er sagt, er en dag nok til at se de interessante seværdigheder og bygninger i Washington, så nogle ture kombinerer et besøg i Washington med en rundvisning i Philadelphia.

Bedste ugedag til at tage en tur til Washington fra New York

Det amerikanske flag i handelsministeriet| ©Brandon Mowinkel
Det amerikanske flag i handelsministeriet| ©Brandon Mowinkel

Som du måske kan forestille dig, er det bedst at besøge Washington om ugen og undgå lørdage og søndage. De bedste dage til denne tur er mandage og onsdage, og der er normalt mindre trængsel på seværdighederne efter kl. 14.00. Mange af museerne og monumenterne er lukket på helligdage, så prøv at undgå helligdage for at se det hele.

Bedste tidspunkt på året at besøge Washington fra New York

Lincoln Memorial| ©Ian Hutchinson
Lincoln Memorial| ©Ian Hutchinson

Hvis du tilfældigvis besøger New York i foråret eller efteråret, kan du være heldig at kunne tage en tur til Washington på den bedste tid af året. Vinteren i Washington er ret kold, og problemet med sommeren er, at det har tendens til at regne mindst en gang om ugen, og det er også ret varmt. Det bedste tidspunkt at besøge Washington er om foråret, hvor du har mulighed for at se byen fuld af mandelblomster.

 • Vinter
 • December - marts
 • Vejr: Lejlighedsvis snestorme
 • Højde 7ºC
 • Lavt -7ºC
 • Forår
 • Marts - juni
 • Vejr: Omskiftelig
 • Høj 25ºC
 • Lav -2ºC
 • Sommer
 • Juni - august
 • Vejr: Snestorm
 • Høj 28ºC
 • Lav 13ºC
 • Efterår
 • September - november
 • Vejr: Solrigt
 • Høj 23ºC
 • Lav 1ºC

Hvor kan du spise på din rejse til Washington fra New York City

Gourmet-burgere| ©Peter Dawn
Gourmet-burgere| ©Peter Dawn

Pas på restauranterne i de mere turistede områder! Et måltid for to personer kan nemt løbe op i 50 USD. Hvis du har et stramt budget, er det bedst at pakke mad i rygsækken eller kigge efter billigere spisemuligheder, da de fleste ture til Washington fra New York ikke inkluderer mad.

Nogle af mine anbefalinger:

 • Pho 75 - i nærheden af Arlington National Cemetery finder du denne vietnamesiske restaurant, som er klassificeret som nr. 7 ud af 712 på TripAdvisor.
 • Five Guys, Swizzler Burger Truck eller Proper 21 - Washington er kendt for sin amerikanske mad og især for sine burgere, så alle disse muligheder vil glæde enhver kødelsker.
 • Lincoln's Waffle Shop - en anden mulighed er at spise en solid, amerikansk morgenmad. Hvis kombinationen af pandekager, bacon og røræg får dig til at få mundvandet til at løbe i vand, så er dette stedet for dig.
 • Astro Doughnuts & Fried Chicken - hvis du er til doughnuts, skal du tage herhen og tage en (eller flere) af disse lækkerier med på tur.

Hvad skal jeg tage med mig til Washington?

Endnu et stop i Washington DC| ©Zetong Li
Endnu et stop i Washington DC| ©Zetong Li

Som en tommelfingerregel gælder det, at du skal have behageligt tøj og sko på, der er egnet til en hel dags vandring, for selv hvis du tager offentlig transport, skal du stadig gå en smule for at besøge hvert monument. Washington DC er en elegant by, og de lokale afspejler dette: tøjstilen er mere elegant end afslappet. Der er ikke mange mennesker, der har klipklapper, shorts eller T-shirts på, så hvis du ikke vil ligne en turist, er det bedst at undgå denne type påklædning.

Tjek vejret, før du rejser

Hvis du besøger byen om sommeren, er det derfor fornuftigt at klæde sig så køligt som muligt, da temperaturen er ret høj. Som du ved, har det en tendens til at regne, så det er en god idé at medbringe en paraply eller en paraply for en sikkerheds skyld. Vintrene er kolde, og temperaturen kommer sjældent over frysepunktet, så vær forberedt på nogle ret ekstreme temperaturer.

Alex' rejsetips

Hvis du besøger Washington i den varme årstid, vil Arlington Cemetery vrimle med myg - tag insektspray med, hvis du ikke vil blive massakreret!

Sidste tips

Mindesmærke for Vietnamveteraner| ©Ian Hutchinson
Mindesmærke for Vietnamveteraner| ©Ian Hutchinson

Du vil elske Washington, hvis du er interesseret i amerikansk politik og historie, hvis du kan lide at slentre gennem byer fyldt med monumenter, parker og imponerende pladser, og hvis du er interesseret i arkitektur og byplanlægning, da Washington har en ret unik planløsning. Hvis dette ikke er din stil, da du er i New York, kan du prøve nogle af de hundredvis af ture i New York City, der findes.

Washington med børn

Og hvis du besøger byen med børn, skal du ikke være bekymret: Det er nemt at komme rundt i byen med offentlig transport, som også er sikker og af god kvalitet. Du behøver ikke at gå for langt, og takket være de mange parker og esplanader kan du tage en pause fra sightseeing, når du har brug for det.

Glem ikke

Nogle af de tips, vi kan give dig før din rejse, er, at du ikke skal have for mange kontanter med dig, så du undgår at få dem stjålet eller tabt, men vær opmærksom på, at nogle restauranter og lokale butikker ikke accepterer kreditkort (på Pho 75 kan du f.eks. kun betale kontant). Af samme grund bør du undgå at medbringe værdigenstande og efterlade det, der ikke er vigtigt, på dit hotel eller i din lejlighed.

Husk at medbringe dit pas og vær forberedt på at gå igennem sikkerhedskontrollen, især ved monumenter og seværdigheder som f.eks. Arlington Cemetery. Washington DC tager sikkerheden meget alvorligt, ikke mindst på grund af byens politiske betydning.

Kom godt af sted!

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvilke steder kan jeg besøge på en dag i Washington DC?

  Du besøger Arlington Cemetery, National Air and Space Museum, National Mall og kører gennem centrum af Washington DC.

 • Vil der være et besøg i Det Hvide Hus?

  Af sikkerhedshensyn kommer du ikke ind i Det Hvide Hus, men du kan se det udenfor. Afhængigt af dagen kan du måske tage et billede uden for hegnet.

 • Hvad er det bedste tidspunkt på året at besøge Washington DC?

  Et besøg i Washington DC er et besøg værd på alle tider af året, men du bør måske tage til byen under kirsebærblomstfestivalen (mellem marts og april) for at opleve nogle af byens mest unikke seværdigheder.

 • Hvor langt er der fra Washington til New York?

  Ca. 360 km, mindre end 4 timer i bil.