Afgangsoverførsler til lufthavne i New York

Efter en lang rejse ønsker vi alle at komme til hotellet så hurtigt og behageligt som muligt. Og hvis det er billigt, er det endnu bedre. Jeg vil fortælle dig om de forskellige muligheder.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

7 minutters læst

Afgangsoverførsler til lufthavne i New York

Landing af fly | © Gary Lopater

New Yorks vigtigste lufthavne er JFK (John F. Kennedy), La Guardia i Queens og Newark i New Jersey. The Big Apple er en af de vigtigste indfaldsveje til USA med rejsende fra hele verden.

Når du lander på amerikansk jord, skal du vælge den bedste måde at komme til centrum af New York fra lufthavnen. Her er de muligheder, du kan vælge imellem, men for mig er den bedste mulighed for at få valuta for pengene den delte transfer.

Delt transport fra lufthavnen til dit hotel på Manhattan

Delt transfer| ©Kyle Cesmat
Delt transfer| ©Kyle Cesmat

Efter en lang flyvetur, hvor du er udmattet og slæber rundt på kufferter, er det sidste, du har lyst til, at gå rundt i terminalen og lede efter en taxa og betale en ublu pris eller at skulle vente i evigheder på offentlig transport for at komme til dit hotel. Derfor er den mest bekvemme løsning at booke en delt transfer til dit hotel på Manhattan, hvor du rejser i moderne, fuldt udstyrede minibusser.

Deres flåde af køretøjer har en maksimal kapacitet på elleve passagerer. De har masser af bagageplads (hver passager kan højst medbringe en kuffert og en håndtaske), og de henter dig ved ankomsten til lufthavnen og sætter dig af ved døren til dit hotel.

 • Sådan fungerer det: Transfers kører 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Når du har booket, modtager du en bekræftelsesmail, og de venter på dig! Når dit fly lander i JFK, Newark eller La Guardia lufthavnene, skal du blot gå til Ground Transportation Desk i terminalen og fremvise din printede voucher til en af agenterne for at få instruktioner.
 • Hvad sker der, hvis flyet er forsinket: På bookingtidspunktet vil du blive bedt om dine flyoplysninger, så selskabet kan overvåge dit fly hele tiden, så de ved, hvis dit fly er forsinket. Flyforsinkelser påvirker ikke transferbookingen.
 • Er priserne endelige: Den pris, du betaler på bookingtidspunktet, er et fast beløb og vil ikke afhænge af trafikken ved ankomsten til New York. Drikkepenge og gebyr for overskydende bagage er dog ikke inkluderet.

Book en privat overførsel fra NYC lufthavne

Delt transport fra Manhattan til enhver lufthavn i New York

Togbus til New York| ©Tetiana Shyshkina
Togbus til New York| ©Tetiana Shyshkina

Når vores ophold i New York er slut, er vi mest optaget af at komme til lufthavnen i tide til at nå vores fly hjem i fred og ro og uden at skulle lede efter en taxa eller foretage flere skift med byens offentlige transport. Ligesom ved ankomsten er den mest bekvemme løsning at booke en transfer fra hotellet til lufthavnen.

 • Sådan fungerer det: Transferen kører hver dag uden afbrydelser. Når du booker, skal du oplyse detaljer om din returflyvning og dit hotels adresse, så chaufføren ved, hvor og hvornår han skal hente dig. For at lette servicen anbefaler vi, at du informerer hotellets portier eller concierge om, at du venter på, at en chauffør henter dig i lufthavnen.
 • Er priserne endelige: Som med ankomsttransporten fra lufthavnen til dit hotel er priserne endelige, og hverken de kørte kilometer eller trafikken kan ændre prisen, det er en fast pris. Drikkepenge er dog ikke inkluderet.

Privat transfer fra alle lufthavne i New York

Privat transfer| ©Hanners Egler
Privat transfer| ©Hanners Egler

Uanset om det er, fordi du er træt efter en lang flyvetur og ikke vil vandre rundt og lede efter en gratis taxa, fordi du ikke er bekendt med det offentlige transportnet og foretrækker ikke at skifte, eller fordi du ikke taler meget engelsk og er bange for at fare vild, er den hurtigste og mest komfortable måde at komme til dit hotel på med en privat transfer fra lufthavnen til dit hotel i New York.

Den største forskel mellem en delt transfer og en privat transfer er, at ved denne lejlighed vil køretøjet og chaufføren være til din rådighed, og køretøjet vil kun være til dig og din gruppe, du behøver ikke at vente på andre passagerer.

 • Sådan fungerer det: Denne transferservice er tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Afhængigt af antallet af personer, der vil gøre brug af denne service, skal du på bookingtidspunktet vælge mellem en privat transfer i en luksus sedan til tre personer, en VIP SUV, der kan tage op til seks passagerer, eller en varevogn, der kan tage op til ni passagerer. Du skal derefter angive dine flyankomstoplysninger og den fulde adresse på dit Manhattan-hotel, lejlighed eller hjemmeadresse. Din transfer vil blive bekræftet med det samme, og du vil få en voucher, som du kan vise til chaufføren.
 • Bagage: Interiøret i alle køretøjer er elegant og rummeligt og har tilstrækkelig kapacitet til at transportere alle passagerers bagage (hver passager må højst have 1 kuffert og 1 håndtaske).
 • Hvad er prisen for denne private transfer: Prisen er pr. person baseret på tre passagerer pr. bil, seks passagerer pr. SUV eller ni passagerer pr. varevogn. Prisen svarer til en all-inclusive afhentnings- og afleveringsservice, plus lokale skatter og vejafgifter. Den pris, du betaler på bookingtidspunktet, er et fast beløb og afhænger ikke af trafikken ved ankomsten til New York.

Book en privat transfer fra New Yorks lufthavne

Privat transport fra Manhattan til enhver lufthavn i New York

Online booking af transfer| ©Priscilla du Preez
Online booking af transfer| ©Priscilla du Preez

Forudbestilling af en privat transfer fra dit hotel til New Yorks lufthavn er den bedste måde at nå dit fly hjem på uden at skulle bekymre dig om at finde en taxa i sidste øjeblik på afrejsedagen eller foretage endeløse ture med offentlig transport med bagage, med al den stress, der følger med det.

Med denne private transfer fra dit hotel på Manhattan til en hvilken som helst lufthavn i New York vil en erfaren chauffør, der kender byens gader, hente dig ved døren til dit hotel i god tid for at køre dig til terminalen for dit returfly. Ingen ventetid og ingen stress, og du har ro i sindet, fordi du ved, at du når frem til flyet til tiden, og at du ikke kommer til at betale en ublu pris for det.

Hvis du lander i en lufthavn og skal skifte til en anden, kan du også regne med denne service. Glem alt om stressen ved at misse et fly takket være denne private transfer.

 • Sådan fungerer det: Den private transportservice tilbage til lufthavnen fungerer på samme måde som transporten ved ankomsten, men denne gang skal du angive adressen på dit hotel og detaljerne om dit flys afgang. Din transfer vil blive bekræftet, og du vil få en voucher, som du kan vise til chaufføren. Afhængigt af tidspunktet på dagen kan trafikken være mere overbelastet. Normalt anbefales det at være i lufthavnen 2 timer før dit fly afgår, men 3 timer i forvejen er ideelt. I den forbindelse anbefaler vi, at du giver dig selv ekstra tid til at finde ud af, hvornår du bliver hentet på dit hotel. I myldretiden skal du regne med mindst 45 minutter til den nærmeste lufthavn (LaGuardia) og 75 minutter til de fjerneste lufthavne (JFK og Newark).
 • Om din bagage: På dagen for din transfer vil chaufføren vente på dig ved døren til dit hotel eller din bolig på Manhattan for at køre dig til lufthavnen til tiden. Husk, at hvis du har særlige behov eller bagage, kan du kontakte selskabet, når du har foretaget din booking, så de kan besvare eventuelle spørgsmål. Dette er en personlig service.
 • Om prisen: Denne private transfer fra hotellet til lufthavnen giver rigtig god værdi for pengene, hvis du tager i betragtning, at servicen minder meget om en taxa, men at du er sikker på at betale et fast beløb på forhånd, og at prisen ikke afhænger af trafikken ved din ankomst til New York.

Andre muligheder for at komme rundt i New York

Taxa i New York| ©Luke Stackpoole
Taxa i New York| ©Luke Stackpoole

New York er en by, der er godt forbundet. Det offentlige transportnet er ret effektivt og giver dig mulighed for hurtigt at komme fra ende til anden og udforske alle hjørner af The Big Apple.

Undergrundsbanen

Det er et af de største i verden med mere end 1.000 kilometer spor. Togene kører 24 timer i døgnet og består af 26 linjer, hvis navne kan være tal eller bogstaver. Den blev åbnet i begyndelsen af det 20. århundrede, og stationerne ser lidt gammeldags og ikke særlig rene ud. Her er vores guide til New Yorks undergrundsbane.

Busser

Hvis du ikke vil bruge undergrundsbanen i New York, er busser en praktisk mulighed, selvom du vil lide under konsekvenserne af tung trafik. Der er hundredvis af buslinjer, men for at undgå forvirring er det bedst at kigge på linjekortene ved hvert stoppested. Buslinjer består af et nummer og et bogstav. Bogstavet angiver den bydel, hvor bussen kører: Manhattan (M), Brooklyn (B), Queens (Q), Bronx (Bx) og Staten Island (S).

Taxaer

Taxier er en anden måde at komme rundt i New York på. Takket være deres ikoniske gule farve kan du se dem på lang afstand og praje dem ved at løfte hånden. Priserne er ofte meget dyre, og der kommer små tillæg og drikkepenge oveni. Hvis du vil spare penge og tid, kan du prøve at praje en taxa, der kører i samme retning som dig.

Uber

Uber er blevet et populært transportmiddel i New York. Du kan nemt booke dem fra appen. Generelt er de billigere end taxaer, men hvis efterspørgslen er stor, og der er få chauffører, vil priserne stige voldsomt. Hvis du ikke taler engelsk, er det en god mulighed, fordi du bare indtaster den adresse, du vil hen til, i appen, og du behøver ikke at give chaufføren en rutevejledning.

Du har også mulighed for at booke en sightseeingbus med gratis stop, en natbustur på Manhattan eller endda en nattur i New York i en luksusbus, hvis du vil lære byen at kende i dybden.

Book din sightseeingbus med gratis stop

Hvad skal du lave, når du er der?

Det behøver ikke at være kedeligt at organisere logistikken for din rejse. Hvis du tænker på en original og økonomisk måde at komme rundt i byen på, skal du ikke glemme, at der er mulighed for at komme rundt til de vigtigste seværdigheder med byens bedste turistbusser.

Og her er selvfølgelig alle de tips, du har brug for, for at få mest muligt ud af din rejse: hvad skal man se og lave i New York.

Book din sightseeingbus med gratis stop