Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Afgangsoverførsler til lufthavne i New York

Efter en lang rejse ønsker vi alle at komme til hotellet så hurtigt og komfortabelt som muligt. Og hvis det er billigt, er det endnu bedre. Sådan gør du

Isabel Catalán

Isabel Catalán

8 minutters læst

Afgangsoverførsler til lufthavne i New York

Landing af luftfartøjer | © Gary Lopater

New Yorks vigtigste lufthavne er JFK (John F. Kennedy), La Guardia i Queens og Newark i New Jersey. Big Apple er en af de vigtigste indfaldsveje til USA med rejsende fra hele verden.

Når du lander på amerikansk jord, skal du vælge den bedste måde at komme til centrum af New York på fra lufthavnen. Jeg fortæller dig om de forskellige muligheder, du kan vælge mellem, men for mig er den bedste løsning til prisen den fælles transport.

1. Fælles transport fra lufthavnen til dit hotel på Manhattan

Fælles overførsel| ©Kyle Cesmat
Fælles overførsel| ©Kyle Cesmat

Efter en lang flyvetur, hvor du er udmattet og fyldt med bagage, er det sidste, du har lyst til, at gå rundt i terminalen og lede efter en taxa og betale en urimelig høj pris eller vente evigt på at komme til dit hotel med offentlig transport. Derfor er den mest praktiske løsning at bestille en fælles transport til dit hotel på Manhattan, hvor du rejser i moderne, fuldt udstyrede minibusser.

Hvis du lander på JFK, kan du læse mere detaljerede oplysninger om, hvordan du kommer fra JFK til Manhattan her.

Deres flåde af køretøjer har en maksimal kapacitet på 11 passagerer. De har masser af bagageplads (hver rejsende kan højst medbringe én kuffert og én håndtaske), henter dig ved ankomsten til lufthavnen sammen med andre rejsende og sætter dig af ved døren til dit hotel efter en smidig og behagelig tur med et team af professionelle chauffører, der kender New York ud og ind.

Hvordan virker det?

Overførslerne fungerer 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Når du har booket, modtager du en bekræftelsesmail, og de venter på dig! Når dit fly lander i JFK-, Newark- eller La Guardia-lufthavnene, skal du blot gå til skranken for jordtransport i terminalen og fremvise din udskrevne kupon til en af agenterne for at få instruktioner.

Hvad sker der, hvis flyet er forsinket?

Når du booker, bliver du bedt om at oplyse dine flyoplysninger, så selskabet hele tiden kan overvåge dit fly, så de ved, hvis dit fly er forsinket. Forsinkelser på flyet påvirker ikke reservationen af overførslen.

Er priserne endelige?

Den pris, du betaler på reservationstidspunktet, er et fast beløb og afhænger ikke af trafikken ved ankomsten til New York. Drikkepenge og gebyrer for overvægt af bagage (hvor det er relevant) er dog ikke inkluderet.

Bestil en transport mellem lufthavnen og Manhattan

2. Fælles transport fra dit hotel på Manhattan til en hvilken som helst lufthavn i New York (Go Airlink)

New York Bus Lane| ©Tetiana Shyshkina
New York Bus Lane| ©Tetiana Shyshkina

Når vores ophold i New York er slut, er vores største bekymring at komme til lufthavnen i tide til at nå vores fly hjem i fred og ro, uden at skulle lede efter en taxa eller foretage flere overførsler med byens offentlige transportmidler.

Ligesom ved ankomsten er det mest bekvemme at bestille en transport fra dit hotel til lufthavnen, som kører dig fra dør til dør.

Hvordan virker det?

Overførslerne kører hver dag med ubrudte køreplaner. Når du booker, skal du oplyse oplysninger om dit returfly og din hoteladresse, så chaufføren ved, hvor og hvornår han/hun skal hente dig. For at lette servicen anbefaler vi, at du informerer hotellets portner eller concierge om, at du venter på, at en chauffør henter dig i lufthavnen.

Er priserne endelige?

Ligesom ved ankomsttransporten fra lufthavnen til dit hotel er priserne endelige, og hverken de kørte kilometer eller trafikken kan ændre prisen, det er en fast pris. Drikkepenge er dog ikke inkluderet.

Isabels rejsetips

Når du bekræfter tidspunktet for afhentning på dit hotel, skal du beregne tid nok til at komme til lufthavnen til tiden på trods af trafikken (især i myldretiden).

Bestil en transport mellem lufthavnen og Manhattan

3. Privat transport fra en hvilken som helst lufthavn i New York til dit hotel på Manhattan

Privat overførsel| ©Hanners Egler
Privat overførsel| ©Hanners Egler

Uanset om du er træt efter en lang flyvetur og ikke har lyst til at gå rundt og lede efter en gratis taxa, om du ikke er bekendt med det offentlige transportnet og foretrækker ikke at skulle overflytte, eller om du ikke taler meget engelsk og er bange for at fare vild, så er den mest komfortable og hurtigste måde at komme til dit hotel på en privat transport fra lufthavnen til dit hotel i New York.

Den største forskel mellem en delt transport og en privat transport er, at køretøjet og chaufføren i dette tilfælde er til din rådighed, og køretøjet er kun til dig og din gruppe, du behøver ikke at vente på andre passagerer.

Sådan fungerer det

Denne transportservice er tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Afhængigt af antallet af personer, som du vil benytte denne service, skal du på bookingtidspunktet vælge mellem en privat transport i en luksus sedan til tre personer, en VIP SUV, der kan tage op til seks passagerer, eller en varevogn, der kan tage op til ni passagerer.

Du skal derefter oplyse dine ankomstoplysninger for flyet og den fulde adresse på dit hotel på Manhattan, din lejlighed eller din hjemadresse. Din transport vil blive bekræftet med det samme, og du vil få en voucher, som du kan vise chaufføren. Når du er i lufthavnen, skal du blot sætte dig ind i køretøjet og sætte dig til rette for en hurtig og problemfri tur. Så nemt er det!

Din bagage

Alle køretøjer er stilfulde og rummelige og har tilstrækkelig kapacitet til at transportere alle passagerers bagage (hver passager må højst medbringe 1 kuffert og 1 håndtaske).

Hvor meget koster denne private overførsel?

Prisen er pr. person og er baseret på tre passagerer pr. bil, seks pr. SUV eller ni passagerer pr. varevogn. Prisen svarer til en alt inklusive afhentning og aflevering plus lokale skatter og vejafgifter. Den pris, du betaler på reservationstidspunktet, er et fast beløb og afhænger ikke af trafikken ved ankomsten til New York.

4. Privat transfer fra dit hotel på Manhattan til en hvilken som helst lufthavn i New York

Online booking af overførsler| ©Priscilla du Preez
Online booking af overførsler| ©Priscilla du Preez

At forudbestille en privat transport fra dit hotel til New Yorks lufthavn er den bedste måde at nå dit fly hjem på uden at skulle bekymre dig om at finde en taxa i sidste øjeblik på afrejsedagen eller om at skulle tage endeløse ture med offentlige transportmidler med kufferter og alt det stress, der følger med det.

Med denne private transport fra dit hotel på Manhattan til en hvilken som helst lufthavn i New York vil en erfaren chauffør, der kender byens gader, hente dig ved døren til dit hotel i god tid for at køre dig til terminalen for dit returfly. Ingen ventetid og ingen stress, og du kan være sikker på, at du ankommer til tiden til flyet, og at du ikke skal betale en urimelig høj pris for det.

Hvis du lander i en lufthavn og skal skifte til en anden, kan du også regne med denne service. Glem alt om stress ved at gå glip af et fly takket være denne private transport.

Hvordan virker det?

Den private transport tilbage til lufthavnen fungerer på samme måde som ankomsttransporten, men denne gang skal du oplyse din hoteladresse og oplysninger om flyafgang. Din transfer vil blive bekræftet, og du vil få en voucher, som du skal fremvise til chaufføren.

Afhængigt af tidspunktet på dagen kan trafikken være mere overbelastet. Normalt anbefales det at være i lufthavnen 2 timer før afgang, men 3 timer før afgang er ideelt. I denne henseende anbefaler vi, at du giver dig ekstra tid til at bestemme afhentningstidspunktet på dit hotel. I myldretiden skal du regne med mindst 45 minutter til den nærmeste lufthavn (LaGuardia) og 75 minutter til de fjerneste lufthavne (JFK og Newark).

Om bagagen

På dagen for din transfer vil chaufføren vente på dig ved døren til dit hotel eller din bopæl på Manhattan for at køre dig til lufthavnen til tiden. Husk, at hvis du har særlige behov eller bagage, kan du kontakte selskabet, når du har foretaget din reservation, så de kan besvare eventuelle spørgsmål, som du måtte have; dette er en personlig service.

Om prisen

Denne private transport fra hotellet til lufthavnen er meget god værdi for pengene, hvis du tænker på, at tjenesten minder meget om en taxa, men at du er sikker på at betale et fast beløb på forhånd, og at prisen ikke afhænger af trafikken, når du ankommer til New York.

Book en transport mellem lufthavnen og Manhattan

5. Andre muligheder for at komme rundt i New York

New York Taxi| ©Luke Stackpoole
New York Taxi| ©Luke Stackpoole

New York er en by med gode transportforbindelser. Det offentlige transportnet er ret effektivt og giver dig mulighed for at komme hurtigt fra ende til anden og udforske alle hjørner af Big Apple.

Underjordisk

Det er et af de største i verden med over 1.000 kilometer bane. Togene kører 24 timer i døgnet og består af 26 linjer, hvis navne kan være tal eller bogstaver. Den blev åbnet i begyndelsen af det 20. århundrede, og stationerne ser lidt forældede og ikke særlig rene ud. Her er vores guide til New Yorks undergrund.

Busser

Hvis du ikke ønsker at bruge undergrundsbanen i New York, er busser en praktisk mulighed, selv om du vil lide under konsekvenserne af den tætte trafik. Der er hundredvis af linjer, men for at undgå forvirring er det bedst at kigge på kortet over linjerne ved hvert stop for at undgå forvirring. Buslinjer består af et nummer og et bogstav. Bogstavet angiver den bydel, hvor bussen kører: Manhattan (M), Brooklyn (B), Queens (Q), Bronx (Bx) og Staten Island (S).

Taxaer

Taxaer er en anden måde at komme rundt i New York på. Takket være deres ikoniske gule farve kan du se dem på lang afstand og tilkalde dem ved at løfte hånden. Billetpriserne er ofte meget dyre, og små tillægsgebyrer og drikkepenge bidrager til prisen for turen. Hvis du vil spare penge og tid, kan du prøve at ringe efter en taxa, der kører i samme retning, som du er på vej.

Uber

Taxaer er blevet en populær transportform i New York. Du kan bestille dem bekvemt via appen. Generelt er de billigere end taxaer, men hvis efterspørgslen er meget stor, og der er få chauffører, vil priserne stige voldsomt. Hvis du ikke taler engelsk, er det en god mulighed, fordi du bare skal indtaste den adresse, du vil køre til, i appen, og du behøver ikke at give chaufføren en vejbeskrivelse.

6. Hvad skal du så lave, når du er der?

Det behøver ikke at være kedeligt at organisere logistikken på din rejse. Hvis du tænker på en original og økonomisk måde at komme rundt i byen på, må du ikke glemme, at der er mulighed for at komme rundt til de vigtigste seværdigheder med byens bedste turistbusser.

Og her er selvfølgelig alle de tips, du har brug for, for at få mest muligt ud af din rejse: hvad du skal se og lave i New York.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad sker der, hvis mit fly er forsinket?

  Chaufføren vil tage hensyn til eventuelle flyforsinkelser, da du på forhånd har meddelt, hvilket fly du ankommer med, så chaufføren kan overvåge det.

 • Hvor lang tid tager det fra JFK til Manhattan?

  JFK ligger 32 km fra Manhattan, så det tager højst en time at komme dertil. I myldretiden kan trafikken gøre dig langsommere og forlænge din rejse, men prisen for transporten forbliver den samme, så længe den varer.

 • Er det værd at tage en lufthavnstransport for at komme til Manhattan?

  Ja, især hvis du rejser som par eller i en gruppe og ønsker at undgå den træthed og bekymring, der er forbundet med at skulle rejse med offentlig transport. Desuden er det billigere end en Uber eller en taxa.

 • Hvor mange stykker bagage kan jeg tage med på transporten?

  En kuffert og et stykke håndbagage pr. person. Hvis du har mere bagage eller særlig bagage med (musikinstrumenter, sportsudstyr osv.), anbefaler jeg, at du informerer selskabet på forhånd, så de kan tage hensyn til den plads, du har brug for.