Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

76 bedste ting at gøre i NYC [opdateret 2023]

Den definitive guide til verdens mest spektakulære by, med det nyeste inden for mad, kultur og underholdning, der tilbydes i Big Apple.

Carmen Navarro

Carmen Navarro

52 minutters læst

76 bedste ting at gøre i NYC [opdateret 2023]

Times Square | ©Hellotickets

The Big Apple er stedet, hvor store kunstnere har drømt om succes, hvor mange europæiske immigranter fandt en måde at ændre deres skæbne på, og hvor enhver besøgende har fundet en grund til ikke at rejse væk.

Vi taler naturligvis om New York: en by, hvor det praktisk talt er umuligt at lukke øjnene. Der er så meget at se og gøre, at det er vigtigt at vide, hvad der er værd at se, og hvad der ikke er værd at se, så du ikke bliver overvældet. Så her er de mest fantastiske oplevelser til din tur til New York.

1. Flyv over New York på en helikoptertur

Udsigt over Manhattan fra helikopteren| ©Hellotickets
Udsigt over Manhattan fra helikopteren| ©Hellotickets

På en helikoptertur over New York kan du se byen, som kun få andre ser den. Fugleperspektivet giver dig mulighed for at se New York, som om det var i din hule hånd, og det er en oplevelse, som du helt sikkert vil tale om, når du vender hjem fra din rejse.

Byens skyline er et skue i sig selv, og det er endnu mere fra en helikopterflyvning over New York. De fleste flyvninger varer ca. 15 minutter og tager dig med på en tur, hvor den vidunderlige udsigt kombineres med adrenalinruset ved at flyve over New York i en helikopter med over 200 kilometer i timen.

Sammenlign de bedste helikopterture

2. Verdens bedste basketball live

Madison Square Garden| ©Hellotickets
Madison Square Garden| ©Hellotickets

Uanset om du er basketball-fan eller ej, er det at gå til en NBA-kamp noget, du ikke vil opleve andre steder. Det ikoniske Madison Square Garden er hjemsted for New York Knicks, hjemmeholdet, og det er i denne arena, at du kan se NBA-stjernerne spille deres hjerter ud på banen. Det er helt sikkert en oplevelse, der vil tilføje en masse til din rejse og et must, hvis du brænder for basketball. Hvis du allerede ved, at du ikke vil gå glip af det, så køb dine NBA-billetter her.

Hvis du vil læse lidt mere om oplevelsen, forstå, hvad du finder der eller opdage, hvorfor det er en af de bedste oplevelser, du kan få i New York, så lad mig overbevise dig i min artikel om NBA. Hvordan man køber billetter til en NBA-kamp i New York.

Lær det legendariske Madison Square Garden at kende

Du er måske ikke fan af NBA i sig selv, men du kan ikke vente med at opleve dette spillested, hvor så mange kunstnere og sportshold har skrevet historie. Der er guidede rundvisninger på stedet, du kan overvære koncerter, og du kan selvfølgelig se Knicks spille hjemme. Her kan du se, hvordan du køber billetter til Madison Square Garden.

Gå ikke glip af stadionet Brooklyn Nets

Brooklyn Nets-arenaen er måske ikke lige så kendt som Madison Square Garden, men det betyder ikke, at Barclays Center ikke er interessant. Arenaen er vært for koncerter og arrangementer ud over NBA-kampe og er et besøg værd under din rundtur i Brooklyn. Her er alt, hvad du behøver at vide om Brooklyn Nets arenaen.

Book dine NBA-billetter

3. Nyd et Broadway-show

Krydset mellem Times Square og Broadway Avenue| ©Hellotickets
Krydset mellem Times Square og Broadway Avenue| ©Hellotickets

New York er en by, der udelukkende er dedikeret til underholdning. Det er ikke tilfældigt, at Broadway-musicals og -stykker er verdensberømte og en magnet for besøgende, så hvis du vil have en helt unik oplevelse, anbefaler jeg, at du køber dine billetter på forhånd og giver dit besøg i New York et særligt præg.

Både Løvernes Konge og Aladdin er uden tvivl to af de mest populære musicals, så prøv at få dine billetter så hurtigt som muligt, så du er sikker på at få den bedste plads til den bedste pris. Men hvis du stadig ikke er sikker på, hvilken af dem du vil se, er der her en liste over de bedste Broadway-musicals, som jeg synes er de bedste.

Andre Broadway-musicals

Sammenlign de bedste Broadway-musicals

4. Udforsk New Yorks multikulturalisme på populære guidede ture

Under en af de guidede ture| ©Hellotickets
Under en af de guidede ture| ©Hellotickets

Turen med kontraster

New York er uden tvivl en by, hvor kontrasterne er så hurtige, at det er svært at følge med. Kontrasternes tur tager dig med til fire meget forskellige dele af byen: Queens, Harlem, Bronx og Brooklyn.

Du vil se den industrielle del af byen, det jødiske kvarter, de historiske gader i Harlem, byens ikoniske bygninger, og på bare én dag vil du have rundturet byen og oplevet den som en lokal.

Rundtur på øvre og nedre Manhattan

Hvis kontrastturen er et must for at lære de forskellige områder af New York at kende og forstå meget bedre, hvordan de forskellige kulturer passer sammen, vil Upper and Lower Manhattan-turen dykke meget dybere ned i disse kontraster og hjørner af øen Manhattan, som du ikke må gå glip af. Uanset om det er første gang, du er i New York, eller om du allerede er en fast gæst i byen, vil forklaringerne fra denne ekspertguide afsløre mange vigtige steder i byen, som du garanteret ikke kendte til.

Hvis du vil overraskes af et andet af Lower Manhattans kvarterer, skal du forkæle dig selv med et besøg i Greenwich Village. Her finder du de bedste rundvisninger i dette fantastiske kvarter, og du vil kunne indånde den bohemeagtige luft i de borgerlige huse fra det 20. århundrede, alt sammen i hænderne på guider, der vil fortælle dig de mest interessante historier om de berømte mennesker, der boede der.

Andre ture

På godt og ondt er New York et turistmekka for millioner af rejsende, der hvert år tager på pilgrimsrejse til byen, der aldrig sover. Som sådan er der snesevis af muligheder for at besøge byen (til fods, med bus, mere eller mindre grundigt osv.), og nogle gange kan det virke overvældende at vælge den, der passer bedst til vores rejseplan. Det er derfor, jeg har lavet dette udvalg af New York-ture så du kan vælge den, der passer bedst til dig.

En af de ture, der kan interessere dig meget for at få førstehånds kendskab til den finansielle verden, er de bedste ture til Wall Street. Specialiserede guider vil fortælle dig de mest saftige historier om de seneste finanskriser.

Og hvis mystik er din ting, anbefaler jeg, at du finder ud af, hvordan du besøger katakomberne i New York.

Opdag byens hemmeligheder

Hvis du ikke er fan af guidede ture og foretrækker at udforske byen i dit eget tempo og uden forklaringer fra en guide, anbefaler jeg, at du laver din egen rejseplan, så du er sikker på, at du ikke går glip af noget. Hvis det ikke er første gang, du er i byen, og du har lyst til at opdage alternative eller skjulte steder, der er mindre besøgt af turister, må du ikke gå glip af min guide til byens hemmelige steder.

Sammenlign de bedste ture i New York

5. Rundvisning i Harlem og overvære en gospelmesse

Harlem-gaderne| ©Nicole Y. C.
Harlem-gaderne| ©Nicole Y. C.

Atudforske Harlem med en guide er en af de bedste oplevelser, du kan få i New York, da du finder alt det, som mange turister går glip af ved kun at se Manhattan på deres tur. Du vil også kunne overvære en autentisk gospelmesse og mærke den enorme spiritualitet, der finder sted i kvarterets kirker, hvor gudstjenesterne er så intense, at de er et skuespil.

Hvis du vil udforske dette kvarter på egen hånd, anbefaler jeg, at du noterer dig de vigtigste ting at se og gøre i Harlem, så du er sikker på, at du ikke går glip af noget. Åh, og udnyt også denne liste over de bedste steder at spise i Harlem og denne liste over de bedste steder at høre musik i Harlem.

Book din billet til en gospelmesse

6. Tag en tur til Niagara Falls

Under en af de guidede ture| ©Tim Gouw
Under en af de guidede ture| ©Tim Gouw

Selv om det ikke er noget, man skal gøre i New York, er det en fantastisk måde at få mest muligt ud af din tur til østkysten og krydse af på listen over et af verdens mest imponerende naturvidundere.

Niagara Falls-ture er en fantastisk måde at runde din tur til Big Apple af med en dosis natur i sin reneste form. Med en ekspertguide og transport til og fra Manhattan inkluderet er de den bedste mulighed for at besøge en af de mest spektakulære nationalparker i USA.

Men er dette besøg det værd? Hvis du rejser til New York i to dage eller hvis din rejse til New York varer tre dage, er det bedst at tilbringe dem i Big Apple og ikke tage af sted, men hvis du rejser til New York i 10 dage eller 15 dage eller mere, er det en mulighed, du bør overveje.

Sammenlign de bedste ture til vandfaldene

7. Gå en tur gennem Central Park

Slentretur gennem Central Park| ©Hellotickets
Slentretur gennem Central Park| ©Hellotickets

Du vil helt sikkert inkludere Central Park i dine planer for New York City, men ved du, hvad du ikke må gå glip af, når du først er der? Gå en tur gennem Conservatory Gardens, en have i europæisk stil med smukke springvand og statuer, Belvedere Castle, et lille slot på parkens højeste punkt med en smuk udsigt, og Bethesda Terrace og dens springvand, et arkitektonisk vidunder, hvor du kan tage nogle spektakulære billeder.

Den er enorm, så for at hjælpe dig med at finde rundt, har jeg sammensat denne guide på Bike Tours og udlejning. Du har mange muligheder for at gå rundt i denne vidunderlige park, men en helt speciel mulighed er f.eks. at tage en tur i hestevogn gennem Central Park.

Generelt anbefaler jeg, at du lejer en cykel (hvis sneen tillader det) og bruger et par timer på at fortabe dig i Manhattans lunger. Lad os komme af sted!

Men hvis du rejser med børn, må du ikke gå glip af Central Park Zoo, hvor du kan se de mest eksotiske arter, både dyr og vilde. Med dine billetter til Central Park Zoo kan du få adgang til hovedzoo, en anden zoo, der er specielt designet til børn, og også 4-D teatret.

Lej en cykel i Central Park

8. SUMMIT One Vanderbilt observationsdæk åbner: Midtowns nyeste observatorium

One Vanderbilt| ©SUMMIT
One Vanderbilt| ©SUMMIT

Ja, du læste rigtigt. Kun få måneder efter at New York åbnede det glasindkapslede observationsdæk The Edge, står vi igen over for en åbning, der har efterladt alle med åben mund: SUMMIT er et spektakulært observationsdæk, som du ikke må gå glip af, både på grund af den udsigt, det byder på over Manhattan, og på grund af den utrolige arkitektur i selve bygningen.

Alt her er designet til den besøgende: perspektiver med spejle og glas, så du kan tage de bedste billeder, glaserede observationsdæk, så du kan mærke svimmelheden på egen hånd, ultramoderne elevatorer, så du kan mærke adrenalinen i din krop ... Jeg vil ikke fortælle dig mere. Hvis du vil arrangere dit besøg, kan du læse denne artikel om, hvordan du kommer op på det nye SUMMIT One Vanderbilt-observationsdæk.

Gå op på SUMMIT One Vanderbilt-observationsdækket

9. Spis en picnic i en anden af Mahattans parker: Bryant Park

Bryant Park om sommeren| ©Istock
Bryant Park om sommeren| ©Istock

Hvis du troede, at der ikke var noget grønt område i New York ud over Central Park, så tog du fejl. Langs de lange gader og avenuer finder du små pladser og parker, hvor du kan se skarer af New Yorkere, der slentrer rundt, dyrker sport eller holder picnic i en pause fra arbejdet. Hvis jeg skulle vælge min favorit blandt de bedste parker i New York (efter det obligatoriske besøg i Central Park selvfølgelig), ville det være Bryant Park.

Jeg anbefaler, at du får et af deres små borde (de tager dem frem, når vejret er godt) til en picnic med udsigt, men det fortæller jeg dig mere om i min artikel om 10 ting at lave i Bryant Park.

10. Rundvisning i High Lines flydende park

Slentretur langs High Line| ©Hellotickets
Slentretur langs High Line| ©Hellotickets

Denne lineære park, der er bygget på gamle togspor, krydser Chelsea-kvarteret med en gangbro flankeret af blomsterarrangementer og udsigt til de omkringliggende bygninger og Hudson-floden mod syd. En gåtur langs den er en anderledes måde at komme rundt i New York på, og jeg anbefaler at inkludere den i en gåtur rundt i Chelsea.

I denne artikel om Guide til High Line i New York City vil jeg give dig nogle tips om, hvordan du kommer rundt, hvor du kan stoppe for at spise frokost eller se den bedste udsigt, og jeg giver dig et forslag til en rute, så du ikke går glip af de vigtigste seværdigheder.

Book en rundvisning på High Line og Chelsea

11. Få din kæbe ned i Times Square

Posering foran det lysende flag på Times Square| ©Hellotickets
Posering foran det lysende flag på Times Square| ©Hellotickets

Times Square behøver ingen introduktion: neonlys, kæmpeskærme og masser af mennesker. Det kan være lige dele overvældende og forunderligt, men det efterlader dig bestemt ikke ligegyldigt. Det er helt sikkert et sted at fortabe sig i under dit besøg i New York, og endnu mere om natten, når bygningerne lyser klart op, og New Yorks magi begynder at skinne igennem.

Hvad kan du ellers se og gøre på Manhattan?

Selv om det kan virke som en kliché, er Times Square uden tvivl et af byens mest ikoniske vartegn. Men heldigvis har Manhattan mange andre steder (nogle af dem er overraskende, andre har vi set tusindvis af gange på film), som vil få dig til at blive forbløffet. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, får du her en praktisk guide til de bedste ting at lave og se på Manhattan, så du kan organisere dit besøg.

12. Gå på shopping

Shopping hos Macy's| ©Hellotickets
Shopping hos Macy's| ©Hellotickets

Omkring SoHo

SoHo ("South of Houston Street") var tidligere et industriområde fyldt med fabrikker, og længe før gentrificeringen tiltrak kvarterets charme de rige mennesker, der gjorde bygningerne og gaderne til fødestedet for "industriel chic". I dag er det et område fuld af barer, restauranter og butikker på stedet for tidligere fabrikker: besøg det, hvis du elsker synlige murstensvægge, synlige rør og jernarkitektur.

Se de bedste Soho-ture for at få et førstehåndsindblik i glamouren i dette unikke kvarter.

Langs Fifth Avenue

Fifth Avenue er New Yorks luksusgade, hvor du kan se byens mest overdådige boligbygninger, hovedkvartererne for nogle af verdens mest prestigefyldte smykke- og modebrands og et batteri af museer, herunder Guggenheim og Metropolitan Museum of Art.

Besøg New Yorks bedste outletcenter

Hvis du elsker at shoppe, men er på udkig efter de bedste tilbud, er du heldig i New York, for du kan besøge Premium Outlets, hvor du finder snesevis af butikker med luksusmærker til stærkt nedsatte priser. Da det ligger lidt langt fra Manhattan, er der organiserede ture, så du kan shoppe uden at skulle bekymre dig om logistikken omkring hvordan du kommer dertil. Jeg fortæller dig, hvordan jeg gjorde det, og giver dig nogle tips til, hvordan du kan tilrettelægge din shoppingdag her: Premium Outlet dagsture fra NYC.

Hvad skal du købe

Du tager sikkert til New York med et røverkøb i tankerne. Og du tager ikke fejl: Amerikanske mærker (både tøj og elektronik) er uden tvivl de mærker, der betaler sig mest. I New York vil du kunne finde visse produkter til meget gode priser, men du skal vide, hvordan du skal lede efter dem. Derfor har jeg skrevet en praktisk guide, der skal hjælpe dig med at finde rundt, når du skal shoppe: 10 ting man skal købe i New York Husk at have masser af plads i kufferten!

Besøg New York Outlets

13. Oplev New Yorks fantastiske attraktioner, som mange turister overser

Den botaniske have i New York

New York Botanical Garden er en frodig park på 100 hektar, hvor der dyrkes mere end en million arter i 50 forskellige rum og miljøer. En af dens største attraktioner er, at den har en del af den gamle skov, der dækkede New York, før det blev koloniseret i det 17. århundrede, hvor du kan finde smukke eksemplarer af hvid ask, birk, tulipan, kirsebær og bøgetræer. Jeg kan varmt anbefale et besøg, især hvis du rejser til New York om foråret.

New York Akvarium

Dette er en af de mest fornøjelige oplevelser, hvis du besøger New York med din familie. New York Aquarium ligger på Coney Island boardwalk og er hjemsted for mere end 500 marine arter. Besøget er tilrettelagt på en underholdende måde gennem udstillinger og spil, der er designet til at lære børn værdier i forbindelse med naturen. Denne guide til New York Aquarium giver dig alle de oplysninger, du har brug for.

Zoo i Bronx

En af New Yorks store attraktioner, som desværre (eller heldigvis for dig) går ubemærket hen af de millioner af turister, der besøger byen, er Bronx Zoo. Hundredvis af dyrearter lever i denne gigantiske zoo i halvfrihed, hvilket gør den til det perfekte sted at besøge. Især hvis du rejser med børn, er et besøg hos dyrene i Bronx Zoo et besøg værd. Her er nogle artikler med alt, hvad du behøver at vide om, hvordan du får billetter til Bronx Zoo, zooens åbningstider og priser i Bronx Zoo.

Bestil billetter til Bronx Zoo

14. Rundvisning i Chinatown

Typiske gader i Chinatown| ©Hellotickets
Typiske gader i Chinatown| ©Hellotickets

Manhattans Chinatown, der er omgivet af TriBeCa, det gamle Little Italy og Lower East Side, er et sted, hvor man nemt kan forestille sig at være på det asiatiske fastland, med de mange kantonesiske sætninger og skilte, der kommer og går, og den konstante markedsstemning med fiskehandlere, slagtere og grønthandlere, der er i fuld gang med deres aktiviteter. Chinatown er ikke det smukkeste kvarter i hele landet, men det er helt sikkert et af de mest autentiske og et besøg værd, hvis du tilfældigvis er i nærheden.

For at du ikke bare farer vild i gaderne (selv om det altid kan anbefales at vandre rundt i gaderne), er her en praktisk guide til Chinatown med tips og en liste over ting, du kan gøre og se. 10 ting at lave i Chinatown med tips og en liste over ting, du ikke må gå glip af at se og gøre der. Og gå ikke glip af chancen for at prøve noget af det mest autentiske kinesiske mad i byen: her er en guide til de bedste spisesteder i Chinatown.

Tag en rundvisning i Chinatown

15. Slentre rundt i Hudson Yards

The Vessel, en af Hudson Yards' største attraktioner.| ©Hellotickets
The Vessel, en af Hudson Yards' største attraktioner.| ©Hellotickets

Det er New Yorks hotteste nye kvarter. På få år er det gået fra at være et totalt forladt område til den nye gyldne mile for luksusboliger, Manhattans ultramoderne skyskrabere og trendy restauranter og butikker. Ud over at være hjemsted for The Vessel og The Edge (jeg fortæller dig mere om dem senere, men du må ikke gå glip af dem), er det også hjemsted for den berømte High Line, byens nye park, som jeg allerede har fortalt dig om.

I dette kvarter kan du spise i luksus, du kan beundre New Yorks nye arkitektoniske vidundere, og du kan shoppe i det nye luksusindkøbscenter. Her er en praktisk guide til kvarteret: Ting at lave på Hudson Yards.

Bestil en rundvisning i Hudson Yards & The High Line

16. Sig goddag til Frihedsgudinden

Frihedsgudinden ved solnedgang fra færgen.| ©Hellotickets
Frihedsgudinden ved solnedgang fra færgen.| ©Hellotickets

Hvis du kun skulle vælge ét ikon, der repræsenterer byen der aldrig sover, ville det være Frihedsgudinden. Den berømte "Lady Liberty" ligger på Liberty Island, en færgetur væk fra møllerne syd for Manhattan, og at besøge hende er en af de aktiviteter, man ikke må gå glip af på en tur til New York.

Hvis du tager færgen til Frihedsgudinden i Battery Park, må du i øvrigt ikke gå glip af alle de ting, du kan se og gøre i Battery Park, før du går om bord eller på vej hjem efter at have besøgt statuen.

Når du ankommer til Frihedsgudinden, har du mulighed for at gå indenfor og besøge statuens piedestal eller endda bestige kronen. Du kan også gå en tur på museet og nyde udsigten fra Frihedsgudindens observationsdæk med smuk panoramaudsigt over Manhattan. Hvis du også vælger en guidet tur, skal du vide, at der er nogle, der fuldender oplevelsen med et besøg på Ellis Island og Immigrationsmuseet.

Book billetter til Frihedsgudinden

17. Gå på jagt efter filmsæt

Venners lejlighed| ©Hellotickets
Venners lejlighed| ©Hellotickets

Det er klart, at der i byens gader og på byens pladser gemmer sig tusindvis af scener fra legendariske film og serier. Hvis du vil vide præcis, hvor lejligheden ligger, hvor Monica og Rachel havde Chandler og Joey som naboer i Venner, eller hvis du vil opdage den mytiske brandstation fra Ghostbusters, kan du i denne artikel på Tv og film ture vil hjælpe dig. Uanset om du tager med på en af de guidede ture eller udforsker stederne på egen hånd, skal du huske at slå dem op!

Book en filmtur i New York

18. Besøg 9/11 Memorial og museet

Hyldest til ofrene for 9/11 på Ground Zero| ©Hellotickets
Hyldest til ofrene for 9/11 på Ground Zero| ©Hellotickets

9/11 Memorial and Museum ligger på stedet, hvor det, der nu ville være tvillingetårnene, også kendt som Ground Zero, ligger. I stedet finder du springvandene med navnene på ofrene indgraveret og et mindemuseum, der fortæller historien om angrebene, og hvordan New York langsomt genopbyggede sig selv i dagene efter.

Selv om det er en følelsesmæssigt overvældende oplevelse at besøge 9/11-museets udstilling, anbefaler jeg det, da det giver dig en alternativ kontekst til din rejse, og du vil se New York med andre øjne efter dit besøg.

Hvis du ønsker at vurdere de forskellige muligheder for at lære om, hvad der skete den 11. september, så efterlader jeg dig med dette indlæg med de forskellige muligheder for at lære om, hvad der skete den 11. september. Bedste 9/11-ture i New York.

Book dit besøg på 9/11-museet

19. One World Observatory: en hyldest, der ser ud til fremtiden

Observatoriet One World| ©Hellotickets
Observatoriet One World| ©Hellotickets

Hvis du er i området, og du har besøgt 9/11 Memorial eller 9/11 Museum, kan du måske gå op og beundre New York fra oven på One World Observatory. På toppen af One World Trade Center, den skyskraber, der blev bygget ved Ground Zero efter 9/11-angrebene, finder du et observationsdæk i glas med en klar udsigt over det sydlige Manhattan, Hudson og Brooklyn.

Hvis du har en smule svimmelhed, behøver du ikke gå glip af udsigten fra One World Observatory, da dette er den bedste udsigtsplatform i byen, da den er indglaset og derfor giver en følelse af beskyttelse, som andre åbne observatorier ikke har. Du kan læse alle detaljerne her: NYC One World Observatory billetter: hvordan man køber dem, turistpas der inkluderer dem, osv. Du kan læse alle detaljer om One World Observatory i denne anden artikel og se, hvordan du kommer til One World Observatory.

Book din billet til One World Observatory

20. Oplev alt det, som Rockefeller Center har at byde på

Udsigt fra toppen af Rock of the Rock| ©Hellotickets
Udsigt fra toppen af Rock of the Rock| ©Hellotickets

Bestig toppen af Rock

Og når du nu alligevel er der, hvordan kan du så undgå at bestige et af byens mest populære observatorier? Gå ikke glip af New Yorks skyline og udsigten fra Top of the Rock på toppen af Rockefeller Center, herunder udsigten om natten... Her er oplysninger, der kan hjælpe dig med at organisere din bestigning: Top of the Rock Billetter og for at du kan beslutte, om det er bedre for dig at bestige Top of the Rock eller Empire State Building. Husk dog på, at du finder masser af spisesteder i Rockefeller Center, så det kan være et anbefalelsesværdigt besøg, selv om du ikke går op på observationsterrassen.

Ved juletid

Hvis du besøger byen i juletiden, er Rockefeller Center ved juletid også et must-see, både på grund af det berømte træ (et af de bedste juletræer i New York ) og skøjtebanen. Byen ville ikke være den samme til jul uden dette lille hjørne, hvor du kan få taget et billede og endda tage skøjter på og hoppe på skøjter på skøjtebanen. Alt i alt vil jeg ikke benægte, at julen i New York fortjener en særlig omtale.

Derfor har jeg sammensat denne guide til 15 ting at lave i New York City i julen Og hvis du er så heldig at besøge New York i julen, må du ikke gå glip af de spektakulære dekorationer, som Brooklyn-boerne hvert år sætter op i deres hjem i Dyker Heights. Og hvis belysning er din ting, må du ikke gå glip af chancen for at se julelysene i Bronx Zoo. Juleelskere, dette vil være dit paradis!

En anden mulighed er at tage en af de guidede ture for at opleve byens lys- det vil være en utrolig oplevelse at opleve Big Apple pyntet op til jul!

Book din billet til Top of the Rock

21. Bliv kultiveret på New Yorks bedste museer

Naturhistorisk museum| ©Aditya Vyas
Naturhistorisk museum| ©Aditya Vyas

Uanset om du vil sluge hele byens museumsudbud eller vælge et eller to museer at besøge på din rejse, har jeg sammensat denne liste over de bedste museer i New York City. 14 bedste museer i New York City. Her kan du læse højdepunkterne for hvert af dem, så du kan se alle mulighederne, hvad du vil se i hvert enkelt museum, og hvordan du får billetter til den bedste pris.

The MoMa

Det er umuligt ikke at nævne MoMa, eller Museum of Modern Art, blandt New Yorks must-sees. Blandt de bedste værker på MoMa er "The Starry Night" af Van Gogh, "The Persistence of Memory" af Dalí, "Les Demoiselles d'Avignon" af Picasso, "Cambell Soup Cans" af Andy Warhol og mange andre værker af moderne kunst, som er værd at se live mindst én gang i livet.

Vær opmærksom på MoMa priserne og MoMa åbningstider, så du ikke går glip af muligheden for at besøge dette fantastiske museum.

MET

Det majestætiske museum på Fifth Avenue, MET (hvis trapper du straks vil genkende, hvis du har set Gossip Girl), huser kunstværker og artefakter som kinesiske kalligrafibøger, kileskrifttavler, egyptiske mumier, rustninger fra europæiske konger, musikinstrumenter og en fantastisk samling af malerier med værker af Van Gogh, Rembrandt og Rafael blandt højdepunkterne.

Madame Tussauds

Hvis du er nysgerrig efter at besøge et voksmuseum for at se på tæt hold, hvordan dine idoler eller de mest populære personer fra nutiden og historien ser ud, er Madame Tussauds og dets voksfigurer en god mulighed. Ud over at være et sjovt besøg vil det efterlade dig med utallige billeder og anekdoter, som er umagen værd. Hvis du skal til New York med børn eller venner, er det en god mulighed. Her har du alle oplysninger om Madame Tussauds New York billetter: voksmuseetog alt du skal vide.

En dag på museet af "A Night at the Museum"

Selv om det var filmen "A Night at the Museum", der gjorde det berømt, har du i årtier nu tæt på Central Park fundet et af de museer, der imponerer sine besøgende mest med det store antal kuriositeter og genstande, du kan se (og lære om) indeni: Museum of Natural History.

I dag er det stadig et af de vigtigste videnskabelige og forskningsmæssige centre i byen, og dets samling indeholder tusindvis af fossiler, meteoritter og mineraler, som du ikke kan se andre steder. Hvis du også besøger New York med børn, skal du ikke tøve med at tage på dette kæbevælende besøg.

Guggenheim-museet i New York

Dette utrolige museum vil stjæle dit hjerte, ikke kun på grund af de utrolige værker, det rummer, men også på grund af dets design og struktur, der er enestående i verden. Gå ind ad den majestætiske trappe, og føl hvordan du mister tidsfornemmelsen i hjertet af Manhattan i Guggenheim i New York. Du vil ikke fortryde det!

Andre interessante museer i byen

Som med stort set alt i New York har byen flere kulturelle tilbud end nogen anden by i verden. Det er svært at beregne, hvor meget tid du skal bruge for at besøge alle de utrolige museer, men hvis du har tid eller en passion for kunst og kultur, så tjek disse andre museer ud, som ikke vil efterlade dig ligeglad:

Læs mere om Fotografiska New York, tag på Brooklyn Museum, oplev byens historie på Museum of the City of New York, dyk ned i Whitney Museum of American Art, udforsk hangarskibet Intrepid med dit besøg på Sea, Air and Space Museum, eller føl dig som en spion på KGB Spy Museum.

Sammenlign de bedste museer i New York

22. Trodér svimmelhed fra toppen af Empire State Building

Empire State Building om natten| ©Hellotickets
Empire State Building om natten| ©Hellotickets

Empire State Building er New Yorks mest ikoniske vartegn, og fra dens udsigtsplatform kan du nyde en fantastisk udsigt over Big Apple. Du kan gå op ved solopgang, lige før solnedgang eller endda om natten: uanset hvad du vælger, er det en oplevelse, du med sikkerhed vil huske med nostalgi i mange år fremover.

For at gøre dette anbefaler jeg stærkt at købe dine Empire State-billetter online på forhånd for at undgå køen ved billetkontoret, for at vælge det bedste tidspunkt for at gå op på Empire State og for at undgå de store menneskemængder af turister, der naturligvis har dette besøg blandt deres prioriteter, når de besøger New York.

Bestil billetter til Empire State Building

23. For de modigste, The Edge

The Edge fra neden| ©Hellotickets
The Edge fra neden| ©Hellotickets

En af de mest fantastiske udsigtsplatforme i verden har for nylig åbnet sine døre i New York: The Edge. Med sit glasgulv (ja, ja, du læste rigtigt) kan du flyve over New Yorks skyline med dine egne to fødder. Bygningens struktur (det er bogstaveligt talt en "kant", som navnet antyder) er designet til at få dig til at mærke vinden (og svimmelheden) på din hud, når du læner dig ud fra toppen. Er du klar til at teste din adrenalin med udsigten fra The Edge?

Bestil billetter til The Edge

24. Besøg Harvard University i Boston fra New York City

Harvard University campus| ©Benjamin Rascoe
Harvard University campus| ©Benjamin Rascoe

Som du læser det: Det er muligt at besøge Harvard, og du behøver ikke at være en uddannet person (eller en tidligere studerende) for at gøre det. Et af verdens mest berømte universiteter åbner sine døre for rejsende, som kan besøge det på en guidet rundvisning. Ved at tage en tur til Boston fra New York kan du også udforske Bostons historiske bymidte, hvor en af de vigtigste episoder i amerikansk historie blev smedet: den amerikanske uafhængighedskrig.

På denne tur kan du også se MIT og lære alt, hvad du behøver at vide om byen og dens skikke, som står i kontrast til New Yorks travlhed. Det bedste ved det hele? Om aftenen er du tilbage på dit hotel i Big Apple og klar til at fortsætte din rejse.

Book din tur til Boston

25. Byens lys, der bedst ses fra turistbussen

En natlig tur i sightseeingbussen| ©Hellotickets
En natlig tur i sightseeingbussen| ©Hellotickets

Uanset om du besøger New York om vinteren, hvor kulden vil rase, eller med kort varsel, vil sightseeingbussen lette de kolde temperaturer og give dig mulighed for at se byen på den lettest mulige måde. Selv om det ved første øjekast kan virke som en uautentisk oplevelse, er sandheden, at New Yorks tourbusruter er designet til at få dig fra den ene attraktion til den anden så hurtigt som muligt (og uden at skulle kæmpe med undergrundskortet!).

Det, jeg bedst kan lide ved denne oplevelse, er, at du kan gøre det både om dagen og tage New York sightseeingbussen om aftenen, når du er færdig med din maratondag med sightseeing og bare vil slappe af, mens du fortsætter med at nyde panoramaudsigten.

Book din busbillet

26. Hvad er nyt, New York: The Vessel

Strukturen af The Vessel| ©Hellotickets
Strukturen af The Vessel| ©Hellotickets

Selv hvis det ikke er første gang, du er i byen, vil dette område være helt fremmed for dig: Efter at have været et halvt forladt industriområde i årtier er Hudson Yards i de seneste år opstået i Midtown Manhattan (og er stadig under opførelse) for at huse indkøbscentre og luksusboliger. Og meget af opmærksomheden i dette futuristiske nye område af Manhattan går til The Vessel (eller The Hive, som mange kalder det).

Halvvejs mellem arkitektonisk juvel og turistattraktion eller udsigtspunkt skiller denne bygning sig ud på grund af sit ydre udseende, men også på grund af de optiske spil og udsigter, som den tilbyder dem, der besøger den. Jeg opfordrer Dem til at gå indenfor, gå op ad de fire trapper og drage Deres egne konklusioner.

27. Tag en god cocktail på de bedste tagterrasser i byen

The Harriet Rooftop| ©Time Out
The Harriet Rooftop| ©Time Out

Hvis udsigten fra et af byens observatorier ikke er nok for dig, kan du stadig nyde den fra et af de vidunderlige hustage eller terrasser, som Manhattan har at byde på. Selv om udsigten ikke vil være lige så imponerende (næsten ingen af dem tilbyder en 360-udsigt over byen, fordi andre skyskrabere på den anden side af gaden kan blokere for udsigten), er der som regel levende musik og en meget New York-agtig atmosfære, som jeg altid synes er en god måde at afslutte en travl dag med sightseeing i byen på.

Nogle gange kan det være svært at finde disse rooftops, så jeg har lavet en liste over, hvad jeg synes er de bedste rooftops i New York.

28. Kom ud af Manhattan og udforsk resten af New Yorks kvarterer.

På vej over Brooklyn Bridge| ©Hellotickets
På vej over Brooklyn Bridge| ©Hellotickets

Undskyld, men... New York er så meget mere end Manhattan, og selv om det er fristende at holde sig til at udforske øens mest ikoniske seværdigheder, er der så meget mere i New York end det. Faktisk består byen af fem boroughs (eller "Boroughs"), hvor New Yorkere bor, spiser, shopper, danser og... Lad ikke dovenskaben få overtaget, og udforsk, hvad Brooklyn, Queens, Bronx og Staten Island har at byde på ud over Manhattan. Her er, hvad du ikke må gå glip af på dit besøg i byen: Bedste bydele i New York City.

Hvad skal man lave og se i Brooklyn

Jeg vil ikke lægge skjul på eller benægte, at Brooklyn er et af mine yndlingsområder i byen, så jeg opfordrer dig (for jeg kan ikke tvinge dig) til at gå på gaden og lade intet hjørne af dette område være uberørt. Du vil elske dens caféer, vintagemarkeder, alternative butikker og gastronomiske markeder. Læg også mærke til de bedste spisesteder i Brooklyn, da du kan prøve meget autentiske retter til en lavere pris end på Manhattan. Her er mine anbefalinger: Brooklyn Aktiviteter og ture.

Besøg Williamsburg

Inde i Brooklyn kan du også besøge Williamsburg og det jødiske kvarter i New York, en virkelig verden for sig selv, som blæste mig omkuld første gang jeg besøgte det. Jeg giver dig nogle tips til, hvordan du kan tilrettelægge dit besøg i denne praktiske guide til det jødiske kvarter. Ting at lave i Williamsburg, Brooklyn.

Bestil en rundvisning i New York

29. Amerikaniser dig selv til en fodbold- eller baseballkamp.

Yankee Stadion| ©Hellotickets
Yankee Stadion| ©Hellotickets

Hvis der er én ting, der får dig til at føle dig virkelig i hjertet af Amerika, er det at nyde dets mest populære sportsgrene. Mens du er i New York, har du mulighed for at se de legendariske New York Yankees til en baseballkamp, hvilket for mig var en sand oplevelse (jeg kendte ikke engang reglerne for spillet, men oplevelsen omkring disse begivenheder var spektakulær).

Hvis du ikke rejser til New York i MLB-sæsonen, kan du altid tage på en rundvisning på stadion eller besøge det omkringliggende område. Det er trods alt et mytisk sted, der sætter den kulturelle, sportslige og fritidsmæssige dagsorden for New York-borgerne. Her er en artikel, der hjælper dig med at finde ud af, hvordan du besøger Yankee Stadium.

Hvis du foretrækker at se en NFL-kamp (National Football League), spiller New York Giants på MetLife Stadium, og det er noget af et skuespil at se dem live.

Bestil billetter til NFL

30. Afkobl dig fra turistlivet på et krydstogt på Hudson River

Manhattans skyline fra båden| ©Hellotickets
Manhattans skyline fra båden| ©Hellotickets

En sejltur på Hudson-floden giver dig en pause fra lange gåture, mens du nyder udsigten over Manhattans skyline, krydser Brooklyn Bridge nedenfor og kommer helt tæt på Frihedsgudinden.

Og det bedste af det hele er, at der findes ture og ruter til alle budgetter (fra en kort tur på en time til et luksuskrydstogt med middag og levende musik) og endda krydstogter på Hudson for børn. Prøv det, og selv hvis det er koldt, så pak dig varmt ind, og gå ud på dækket for at tage de bedste billeder. Her er en artikel, som jeg skrev om Manhattan krydstogter med mine yndlingsmuligheder, men jeg siger dig med det samme, at et middagskrydstogt på Hudson kan være den mest fantastiske oplevelse på din rejse.

For flere detaljer har du en artikel om det bedste tidspunkt at tage på et Hudson-krydstogt, en anden om, hvor meget Hudson-krydstogter koster, og denne sidste om tips til at nyde et krydstogt på Manhattan.

Kom rundt med færgen

Hudson er en af byens største attraktioner, og hvis du vil ud af Manhattan, skal du krydse den med metro, tog eller færge. Jeg synes, at færgen er en fantastisk måde at komme rundt i byen på, mens du nyder udsigten over Skyline, så selvom båden ikke er lige så komfortabel som krydstogtskibene, så tøv ikke med at bruge færgen under din rejse. Her er alle de oplysninger, du har brug for om færgen i New York.

Book et krydstogt på Hudson River

31. Nyd det bedste internationale køkken

Et lysende skilt på en af Manhattans kaffebarer.| ©Hellotickets
Et lysende skilt på en af Manhattans kaffebarer.| ©Hellotickets

Ja, jeg ved godt, at burgere ikke ligefrem er det, man tænker på, når man tænker på "haute cuisine", men det fantastiske ved New York er, at du bogstaveligt talt kan spise det hele. Fra den billigste fast street food til den bedste pasta, fisk, sushi og pizza, du kan forestille dig.

Selvfølgelig vil din tur ikke være komplet uden hotdogs, de legendariske hamburgere og cheesecakes. Du vil have lyst til at tage på picnic i en af byens parker, spare penge på fastfoodkæderne og sætte dig til bords på en af de hyggelige restauranter med stearinlys i West Village eller SoHo. Jeg vil fortælle dig alt om det her: 10 spisesteder i New York City.

Besøg Chelsea Market

Hvis du planlægger en gåtur langs High Line, er det en god mulighed at spise på Chelsea Market før eller efter din gåtur. På dette gastronomiske marked finder du butikker, hvor du kan købe mad af god kvalitet, men også flere boder, hvor du kan stoppe op og få en bid mad. Hvis du er på udkig efter desserter, morgenmad eller snacks, er du også heldig: der er bagerier, cupcakebutikker, konditorier ...

32. Benyt lejligheden til at besøge andre byer som f.eks. Washington eller Philadelphia

Capitol, Washington DC| ©Caleb Pérez
Capitol, Washington DC| ©Caleb Pérez

Selve New York er en verden for sig selv, men USA har så meget at se, at det ville være en skam at glemme at tage en tur til andre nærliggende byer som Washington eller Philadelphia fra New York. Hvis du tager på en guidet tur til den amerikanske histories vugge, kan du lære meget mere om landets kultur og særpræg. Jeg fandt især Washington som et utroligt sted, meget monumentalt og med så mange hjørner, monumenter og landemærker at opdage.

Desuden står dets orden, renlighed og majestæt i kontrast til kaoset i Big Apple, så du vil fuldende din rejse ved at tilføje dette modspil, som ikke vil efterlade dig ligeglad. Det bedste af alt er, at der er flere muligheder for at opdage Washington og dets omgivelser, især hvis du tager en to-dages tur til Washington, så jeg har samlet de mest interessante her: Washington dagsture DC fra NYC.

Andre ture

Hvis du har lyst til at udforske området omkring New York, men stadig ikke er sikker på, hvilken destination der er din favorit, har jeg skrevet en guide til de bedste steder at besøge i New York her: . 5 dagsture fra New York hvor jeg har samlet de bedste steder at opdage, og hvordan du kan deltage i en guidet tur, så du ikke behøver at bekymre dig om logistikken i forbindelse med at komme dertil med offentlig transport eller leje en bil. Kom i gang med at rejse!

Book en rundvisning i Washington

33. Nyd udsigten fra Roosevelt Island-kabelbanen

Udsigt fra svævebanen| ©Dan Gold
Udsigt fra svævebanen| ©Dan Gold

Du har måske ikke engang hørt om denne lille ø lige øst for Manhattan, men hvis du har tid og lyst til at opleve noget anderledes, er det et fantastisk sted at tilbringe en eftermiddag. For at komme dertil er det bedst at tage svævebanen (den afgår fra Second Avenue og 60th) og nyde udsigten undervejs.

Du vil se nogle af Manhattans mest ikoniske bygninger og lande på den anden side, på Roosevelt Island, hvor du kan nyde en spadseretur langs molen. Hvis du overvejer at krydse floden om bord på denne svævebane, kan du læse mere om oplevelsen i min artikel om Roosevelt Island sporvogn.

Andre unikke oplevelser i New York

Hvis du ud over kabelbanen vil vide mere om andre unikke aktiviteter, som du kan lave i byen, har jeg udarbejdet en liste over de bedste oplevelser i New York, så din tur ikke bliver som alle andres. Jeg anbefaler den især, hvis du ikke ved, hvad du skal lave i New York. Jeg anbefaler den især, hvis det ikke er første gang, du er i byen, eller hvis du gerne vil gå uden for de slagne stier og tage en unik souvenir med hjem fra dit ophold i New York.

34. Se en amerikansk ishockeykamp

Madison Square Garden er ikke kun hjemsted for NBA's bedste trepointere eller fantastiske shows og koncerter, men du kan også opleve stemningen fra New York Rangers, New Yorks ishockeyhold.

At se en NHL-kamp er en oplevelse, der varmt kan anbefales. Det høje tempo og "kampene" mellem spillerne, når de lader pucken glide, vil få dit adrenalinniveau til at stige til det højeste niveau nogensinde. Hvis du vil vide mere om den fjerde nationalsport, kan du læse vores indlæg om, hvordan du får ishockeybilletter i New York, og få fingrene i en.

Bestil billetter til hockey i New York

35. Besøg Radio City Music Hall

I Rockefeller Center har du en date med det, der anses for at være USA's vigtigste teater, Radio City Music Hall. Dets faciliteter har i årtier været vidne til de mest spektakulære shows i landet, og nu kan du besøge det med en guidet rundvisning, hvor du får fortalt de bedste hemmeligheder bag scenen. Du kan også tale med en Rockette-danser, som er en institution på denne scene.

Hvis du også besøger New York i julen, må du ikke gå glip af Radio City Christmas Spectacular, en juleklassiker, der er blevet opført på dette teater siden 1930'erne, og som kan nydes med hele familien.

Book et besøg i Radio City Music Hall

36. Cykel over den ikoniske Brooklyn Bridge

Der er mange måder at komme rundt i Brooklyn på, men du må ikke gå glip af den ikoniske bro, der forbinder bydelen med Manhattan Island. Du kan over den til fods, hvilket kan tage ca. 45 minutter, men en fantastisk måde at komme rundt på er på en cykeltur. Der er guidede ture, hvor du kan lære om broens historie, mens du nyder den spektakulære udsigt fra broen.

På cykelturen undervejs kan du se andre turistattraktioner som Brooklyn Heights, Wall Street og Dumbo. Guiden vil fortælle dig alle de interessante detaljer om hver af dem.

Book en cykeltur på Brooklyn Bridge

37. Øv dig i yoga i Central Park

Hvis du er yogi og ikke kan lade flere dage gå uden meditation, så deltag i en yogaklasse i den fantastiske Central Park. Der er masser at se og gøre i denne gigantiske park, herunder at slentre gennem dens to og en halv kilometer natur. Men hvis du ønsker at tilføje lidt ekstra til dit besøg, kan du benytte dig af en yoga- og meditationstur.

Tag enpause fra det travle liv i New Yorksgader, og forkæl dig selv med et øjeblik med afslapning og velvære for krop og sind. Takket være yogaøvelser, der undervises af en specialiseret instruktør, kan du tage en pause og motionere i New Yorks grønne lunge.

Book en cykeltur over Brooklyn Bridge

38. Stig ned i dybet af St. Patrick's Cathedral

Under New York City, nærmere bestemt i de underjordiske etager i den tidligere St. Patrick's Basilica, ligger katakomberne, hvor resterne af biskopper og andre illustre personer fra byens katolske verden er gemt.

Langs korridorerne i katedralen er der adskillige krypter, som du kan se ved stearinlyslys. Der findes rundvisninger, som tager dig med gennem kirkegårdene i dette tempel og fortæller dig om dets største hemmeligheder. Hvis mystik er din ting, anbefaler jeg, at du finder ud af, hvordan du kan besøge katakomberne i New York.

Book en rundvisning i New Yorks katakomber

39. For dem med en sød tand kan du besøge Museum of Ice Cream

Vil du prøve de saftigste og mest utænkelige is? Få en sjov og velsmagende tid på Museum of Ice Cream i New York. Hvis du er fan af is, uanset årstiden, må du ikke gå glip af dette interaktive museum, hvor du kan lade fantasien få frit løb og eksperimentere med unikke smagsvarianter og farver.

Her kan du selvfølgelig smage på slik, køre ned ad en snegleformet rutsjebane, svømme i en pool med chokoladespåner og meget andet. Gør din Instagram klar, for her vil du tage masser af billeder, som du gerne vil have, at de bliver vist på alle dine netværk.

Book billetter til Museum of Ice Cream i New York City

40. Genskab de bedste scener fra Sex and the City-serien

En tur til de steder i Big Apple, hvor scener fra den legendariske serie Sex and the City blev filmet, er en fantastisk måde at tilbringe tiden i byen på. Du kan genopleve de bedste øjeblikke med Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte ved at tage på en bustur til mere end 40 steder.

Meatpacking District, hvor de plejede at handle, Plaza Hotel, Buddakan-restauranten eller Scout Bar, hvor de plejede at drikke deres cosmopolitan'er, er blot nogle af de steder, du kan besøge i ca. 3,5 timer med en professionel guide, der vil fortælle dig alle hemmelighederne fra serien.

Book en tur til Sex and the City-lokationerne

41. Hyg dig på pubberne i Stone Street

Hvis du vil have det sjovt i New York, skal du bare tilmelde dig en af de ture, der tager dig med langs Stone Street, hvor du kan lære den ægte amerikanske fest at kende med et par øl, mens de fortæller dig de bedste historier om kolonitidens Amerika.

Mens den lokale guide fortæller dig om slagene i revolutionens tid i USA, kan du få et par øl på fad eller cider på byens bedste værtshuse. Mød folk til en sjov eftermiddag, men også for at lære om amerikansk kultur.

42. Tilbring en uhyggelig eftermiddag med Greenwichs spøgelser

Hvis du elsker gys og gerne vil høre de mest uhyggelige historier i et af New Yorks mest ikoniske kvarterer, bør du tage med på Greenwich Village Ghost Tour. Det er en rute gennem steder fulde af legender og uhyggelige historier.

Besøg hjemsøgte bygninger som New York University, Washington Square Park og Jefferson Market Library, alle med historier om ånder og spøgelser, der vil få dig til at huske denne dag for evigt. Kun de mest sarte vil fortryde det!

Book Greenwich Village Ghost Tour

43. Lær New Yorks legendariske kvarterer at kende

Queens, Bronx, Brooklyn... Kender du New Yorks mest autentiske kvarterer? Besøg nogle af dem, og bland dig med deres folk og kultur. Du vil genkende New Yorks karakteristiske mangfoldighed, så snart du sætter dine ben i byen, men der er intet bedre end at udforske gaderne i de bydele, der omgiver Big Apple.

Der findes busture med en lokal guide, som viser dig de mest ejendommelige steder i bydele som Coney Island, et sted, hvor du kan flygte fra de travle gader i byens centrum. Du kan også lære hiphoppens fødested og den ægte gadekunst i form af graffiti i Bronx at kende. Eller tjek New York Mets' Citi Field-stadion i New York Mets ud. Gå dybt ind i Amerika, og lær New Yorks kvarterer at kende.

Bestil Boroughs Tour fra Manhattan

44. Nyd showet på farten med The Ride

The Ride er et unikt show, som du kan opleve fra en aldrig før set scene, nemlig en bus. Denne showoplevelse i Broadway-stil i en bus er helt sikkert et must i New York City.

Fra den komfortable bus kan du nyde en storslået forestilling i etagevis af siddepladser. Du vil se de optrædende synge og danse, mens bussen kører rundt i byen. Med familie eller venner vil The Ride efterlade dig i ærefrygt.

45. Prøv en amerikansk menu på den autentiske Hard Rock Cafe

Har du lyst til en god cheeseburger, rib-eye eller Texas-sandwich? Spil på den sikre side og reserver en reservation til en treretters menu, drink og dessert i Hard Rock Cafe-stil, den legendariske restaurant på Times Square.

Nyd det amerikanske køkken på denne franchisebar, der blev født i London for mere end 50 år siden og nu har spredt sig til mere end 63 lande. Læn dig tilbage og tag en pause fra din tur til New York, og se Hard Rock Cafe New Yorks største udstilling af musikmemorabilia. Den svære del bliver at vælge mellem de mange forskellige retter på menuen.

Bestil en menu på Hard Rock Cafe i New York City

46. Oplev slaveriets historie på den underjordiske jernbane

Der er to vigtige seværdigheder i New York, som du kan besøge for at lære om slaveriets historie. Det ene er African Burial Ground National Monument, som huser resterne af afroamerikanske slaver fra det 17. og 18. århundrede, og det andet er Underground Railroad, hvor du kan rejse tilbage i tiden, når du rejser gennem det netværk, som tusindvis af slaver smed for at flygte fra landet med hjælp fra nogle af datidens amerikanere.

Takket være nogle ture, der fører dig gennem disse og andre steder, der er repræsentative for denne mørke periode i den amerikanske historie, kan du lære mere om slavernes daglige liv og deres befrielse.

Bestil en tur til slaveriets historie

47. Bliv graffitikunstner i Brooklyn

Hvis du altid har ønsket at være en del af gadekunstscenen ved at lave din egen graffiti, men aldrig har turdet, er der ikke noget bedre tidspunkt end din tur til New York for at lære det rigtige med spraymaling.

Tilmeld dig en workshop med en erfaren graffitikunstner, og lær at spraymale vægmalerier i en vigtig del af New Yorks kunstscene, nemlig Bushwick-kvarteret i Brooklyn. Du får mulighed for at debutere din egen kreation og tage den med hjem som en souvenir. Perfekt for alle aldre og niveauer.

Book graffiti-workshop i New York City

48. Få din spionside frem på New Yorks Spyscape Museum

Spyscape Museum er et sted, hvor du kan eksperimentere og give de mere frygtløse frit spil. Det er et interaktivt eventyr, hvor du kan vandre rundt for at udfordre din forstand og finde ud af, hvilken slags spion du ville være.

Udfordringerne i dette medrivende museum, der er designet af en tidligere chef for den hemmelige efterretningstjeneste, vil give en sjov eftermiddag med kodebrydning eller udforskning af skjulte verdener. Test dine evner på Spyscape Museum, og føl dig som en rigtig CIA-agent for en dag.

Bestil billetter til Spyscape Museum

49. Fejr mangfoldigheden med Gay Pride-turen

LGBTQ-miljøet er stort i USA, og en vandretur til New York Citys historiske steder kan hjælpe dig med at genkende og lære om deres kamp gennem årene. En del af indtægterne fra turen vil blive doneret til støtte for Heritage of Pride, en organisation, der fremmer Pride-marcher i byen.

Gay Liberation Monument, Axis Theatre Center eller Stonewall Inn er nogle af de bygninger, du kan besøge langs denne rute, hvor en guide vil fortælle dig om de historiske detaljer om hvert enkelt sted. For eksempel er Stonewall Inn den bar, hvor optøjerne den 28. juni 1969, der førte til opstanden for LGBTQ-miljøet i landet, fandt sted.

Book en Gay Pride-tur i New York City

50. Besøg Central Park og dens monumenter med el-scooter

Der er mange måder at se den store Central Park på, men hvis du vil have en komfortabel og samtidig sjov måde, skal du vælge en elektrisk scooter. På denne scooter vil du kunne udforske mange af parkens seværdigheder og attraktioner uden at blive træt.

Der er guidede ture i hele parken, som også giver dig detaljer om hvert enkelt monument. Og jeg forsikrer dig om, at en guide, der ledsager dig på ruten, vil være meget nyttig, da du ellers kan fare vild i de tusindvis af kroge og hjørner. Desuden vil el-scooteren få dig til mange flere steder i denne store bypark på mere end 4 km længde.

Bestil en tur på el-scooter i Central Park

51. Tag en fotosession i Brooklyn

Hvis du er vild med fotografiets verden, vil du elske denne plan. Et fotoshoot med en professionel fotograf i Brooklyn vil give dig en fantastisk souvenir fra New York. Denne oplevelse vil føre dig gennem symbolske steder, der er perfekte til spektakulære fotos, såsom Dumbo, Rockefeller Center, Manhattan Borough eller Times Square.

Du kan selv vælge din rute og længden af sessionen, og efter et par dage vil du have dine fotos klar til at downloade. Er du ikke bare vild med denne plan? Det svære bliver at vælge, hvilke billeder du vil dele på dine sociale netværk ...

Book et fotoshoot i Brooklyn

52. Gå til en jazzkoncert i Harlem

Harlem er et af de mest kulturelt pulserende kvarterer i New York, og det kan du mærke på nattelivet i området. De bedste jazzklubber ligger der, og hvis du oplever en livekoncert i en af dem, uanset om du er passioneret omkring jazz eller ej, vil du føle dig som en ægte amerikaner.

Nogle ture i dette legendariske kvarter kan give dig et indblik i kunstscenen i Harlem, der af nogle anses for at være jazzens fødested. Du kan også vandre rundt i gaderne, besøge gospelkirker og tjekke de mest berømte spillesteder ud for at få en god aften i byen.

Bestil Harlem Jazz Venues Tour

53. Slap af i New Yorks Arab Baths

Har du brug for en pause fra din tur til den amerikanske hovedstad? Hvis du er træt af rundvisninger, skyskrabere og sightseeing, kan jeg anbefale denne oplevelse, hvor du kan slappe af i et par timer i autentiske arabiske bade. AIRE Ancient Baths i New York ligger i en gammel renoveret bygning fra 1883.

Her kan du nyde afslappende bade ved forskellige temperaturer eller få massage i en unik atmosfære, der vil føre dig tilbage til romersk og græsk tid.

54. Tag en souvenir-tatovering med hjem fra Bang Bang Bang

Bang Bang Bang er New Yorks foretrukne tatoveringsstudie for berømtheder. Det drives af Keith McCordy, en prestigefyldt figur i blækverdenen, der bruger stort set alt sit arbejde på at tatovere berømtheder. Men bare rolig, han har et helt hold af professionelle bag sig, som kan sørge for, at du får den bedste souvenir med hjem fra din tur til USA.

Gå efter en hyperrealistisk tatovering, en minitatovering eller få det symbol, du altid har ønsket at få tatoveret, og som betyder så meget for dig. Hvis du ikke er sikker på designet, skal du ikke være bekymret, tatovørerne vil give dig gode ideer. Så bestil en tid hos Bang Bang og overrask alle med din tatovering i New York.

55. Få en sjov eftermiddag på en flippermaskine

Flipperspil er en fantastisk måde at tilbringe en eftermiddag med dine børn i New York. Hvis de er små, har de sikkert aldrig set en flippermaskine før, men du kan være sikker på, at de vil elske det. Modern Pinball NYC har et bredt udvalg af arkade- og temamaskiner, som I kan prøve og nyde.

Der er også Modern Pinball Museum, hvor I kan se en udstilling af vintage- og topmoderne maskiner, se en live ekspertdemonstration og deltage i det pædagogiske spilprogram for børn og voksne.

56. Trodér tyngdekraften med indendørs faldskærmsudspring

Hvis du nogensinde har drømt om at springe fra en faldskærm, men gerne vil prøve det indendørs på en mere sikker måde, kan du tilmelde dig en indendørs faldskærmsudspringssession hos iFLY. Undgå enhver fare med vindtunneler, hvor du kan genskabe den ægte følelse af at flyve.

De har oplevelser for alle aldre og niveauer. Instruktørerne vil lære dig alle de teknikker, som du kan lære med denne unikke oplevelse af sikker faldskærmsudspring. Vov dig og tilbring en anderledes dag.

57. Rejs til fremtiden med Artechouse Museum

Kunst og teknologi mødes i et futuristisk museum i New York City, Artechouse. Her er der tale om videnskab og innovation anvendt på kunstscenen, hvor du kan se unikke udstillinger med lys og lyd. En fordybende oplevelse af avantgardekunst for dem, der allerede har besøgt de mere traditionelle museer og ønsker at se noget nyt i New York.

Der er multisensoriske udstillinger, nogle midlertidige og andre permanente, som alle kan anbefales. Gå ikke glip af det!

58. Hop om bord på The Beast

Lad adrenalinen pumpe med en tur på en speedbåd på Hudson, hvis navn, "The Beast", er repræsentativt for det energirus, den vil give dig. Det er en tur i fuld fart ned ad floden med rockmusik, der blæser, og med to komikere som kaptajner, der vil give dig en uforglemmelig oplevelse med deres morsomme kommentarer.

Der er også 30-minutters ture, som tager dig til Frihedsgudinden, hvor du kan tage en selfie, inden du kører tilbage.

59. Tag til en koncert med New York Philharmonic

New York Philharmonic Orchestra er et af de ældste symfoniorkestre i verden, da det blev grundlagt i 1842. Det optræder i David Geffen Hall og på Broadway på Manhattans Upper West Side.

Hvis du ikke vil gå glip af store klassiske komponister, kan jeg anbefale dig at få fat i billetter til nogle af deres koncerter. Her er deres officielle hjemmeside, så du kan tage et kig på hele programmet.

60. Kør en Tesla gennem New York Citys gader

Har du nogensinde tænkt på at prøvekøre en rigtig luksus elbil? Book en Tesla, og kør rundt i New Yorks gader med fremtidens køretøjer. Fra luksusbiler til biler, der er super enkle at køre.

Respekt for miljøet og en forpligtelse til bæredygtig energi er missionen for Elon Musks virksomhed, og kan du tænke på en bedre plan end at prøvekøre en af disse fantastiske biler rundt i Big Apple?

61. Udforsk verdenen af "Inside Out" med Stranger Things Experience

For fans af serien Stranger Things er der en interaktiv oplevelse, der tager dig med ind i Hawkins-laboratoriet. Tag tilbage til 80' erne og hjælp med at redde byen fra Demogorgon, bliv en helt og opdag mysterierne omkring den berømte Netflix-serie, mens du udforsker verdenen af Stranger Things.

I denne udstilling kan du besøge Family Video Store, smage mad og cocktails inspireret af serien, tage tusindvis af billeder med dine yndlingsfigurer, spille i spillehallen eller købe nogle af de eksklusive produkter i butikkerne baseret på den populære serie.

62. Find din vaffelbil og forkæl dig selv!

Wafels & Dinges-vafler er ikke bare nogen som helst ting. Derfor vil jeg opfordre dig til at finde en af deres omrejsende lastbiler, der stopper i New York, og prøve en af deres lækre belgiske vafler. Du har fra den klassiske chokolade og andre toppings til mandel, mini, glutenfri eller vegansk.

Kig efter den gule lastbil og tag en kasse vafler og nyd denne udsøgte bagt dej, der vil transportere dig til Belgien. Her er et link til Wafels & Dinges-boderne og deres åbningstider.

63. Gå til Museum of the Moving Image

Hvis du er en filmelsker, må du ikke gå glip af dette museum dedikeret til scenekunst, hvor du kan se udstillinger, filmfremvisninger og uddannelsesprogrammer dedikeret til den syvende kunst og den digitale verden.

Museum of the Moving Image ligger i det historiske Astoria Studio i Queens og byder på optagelser fra film og serier i alle genrer, fra science fiction til dramatik og animation.

64. Grin i Comedy Cellar, byens bedste komedieklub

Hvis der er én sjov aktivitet i New York, er det at købe billetter til et show på Comedy Cellar, som anses for at være byens bedste comedy-klub, og hvor du kan få et par grin.

Comedy Cellar ligger i Greenwich Village, så du kan benytte dig af muligheden for at tage på en af kvarterets ture, f.eks. madturen, bagefter. Begge aktiviteter vil give dig en fantastisk dag med sjov og kulinarisk nydelse i Greenwich Village.

65. Prøv noget lækker pastrami på Katz's

Pastrami er et typisk produkt fra det jødiske køkken, der består af rødt oksekød, som har gennemgået en hærdnings- og saltningsproces. Hvis du aldrig har prøvet det, er det bedste sted at gøre det uden tvivl ved at snuppe en sandwich fra Katz's Delicatessem.

Vær advaret, de er vanedannende, og det er ikke underligt, at denne hundrede år gamle butik, der har specialiseret sig i jødisk mad, sælger tusindvis af sandwiches hver dag. Tag til 205 East Houston Street, og du vil takke mig - god fornøjelse!

66. Festen er stor i Brooklyn Mirage

Er du på udkig efter en aften i byen, der aldrig sover? Tag til et af New Yorks mest imponerende hot spots, Brooklyn Mirage, et udendørs festtempel dedikeret til musik, lyd og skuespil, som du aldrig vil glemme.

Det specielle lydsystem, rummets form, catwalken og dets vægge, der er helt dækket af planter og LED-lys, blandt mange andre ting, vil få dig til at tro, at du er i en drøm. Tag af sted med dine venner for at tilbringe en uforglemmelig aften på denne utrolige sommerklub, et paradis for festelskere.

67. Red et kunstværk i The Escape Game

Scape rooms er altid en fantastisk måde at tilbringe en aften med venner eller familie på. Her er et, der vil få din detektivside frem i lyset. Helt konkret skal du med 'The Heist' genfinde et værdifuldt Monet-maleri, der er blevet stjålet fra museet. Du har 60 minutter til at finde det, tør du det?

The Escape Game er et scape room-center i New York med fem spil af forskellig sværhedsgrad. Det mest komplicerede at løse er det, hvor du skal forsøge at flygte fra fængslet, men der er også enklere spil som "Playground", hvor du skal tilbringe en dag på skolen og arbejde på hold.

68. Tag på en rejse til jordens centrum med Arcadia Earth

Arcadia Earth er en medrivende rejse, der blander videnskab og teknologi, så du og dine børn kan lære planetens kerne at kende. På denne virtual reality-platform kan du interagere med undervandsverdenen, se jorden indefra og mærke, hvordan hvert enkelt element i naturen kommer til live.

Gå ikke glip af denne multisensoriske tur på 705 Broadway, du vil elske den!

69. Nyd en aften med burlesque på The Rose Room

Nattelivet i New York City er uendeligt, og der er tusindvis af planer for nattelivet at vælge imellem. Men hvis du er i humør til noget anderledes, kan du kigge forbi til en lille burlesque, et cirkusshow eller et trylleshow på The Rose Room.

Dette varietésted i Midtown vil give dig en magisk aften. Du kan nippe til cocktails i en afslappet atmosfære, mens du ser et cabaret-show. Gå ikke glip af et af New Yorks mest anerkendte natklubber.

70. Spis en velsmagende amerikansk burger på JG Melons

Skal du forlade USA uden at have prøvet en rigtig amerikansk burger? Hvis du vil have et forslag til nogle af New Yorks bedste, skal du tage til Upper East Side og bede om et bord på JG Melons. Et unikt sted, der indhyller dig i en Yankee-stemning, og hvor du kan spise saftige burgere ledsaget af en bloody mary.

Hvis det ikke tilfredsstiller dig, kan jeg anbefale roastbeef-sandwiches eller den autentiske steak tartar, løber det ikke i vand i munden på dig?

71. Genopfrisk dine yndlingsserier med Friends Experience

Verdenen af den legendariske serie Friends venter på dig i denne uundværlige oplevelse, hvor du vil føle dig som en af karaktererne. Træd ind i Monica og Rachels lejlighed og sæt dig i deres orange sofa eller overvære Ross og Rachels bryllup.

Friends Experiencie genskaber de bedste scener i en fordybende rejse, der er perfekt placeret i denne gruppe af venner på Manhattan, som fik os til at have så mange gode stunder i 90'erne.

72. Besøg Museum of Sex i New York

Gør et stop på din rute gennem New York og gå ind på Museum of Sex. Her kan du finde forskellige kunstudstillinger, hemmelige fotografier, gallerier med genstande og værker om seksualitet og erotik.

Lær om menneskets videnskab, historie og seksuelle kultur på dette museum. Et sted med en forskel, som du ikke må gå glip af på din tur til USA's hovedstad.

73. Tag på en skattejagt i New Yorks gader

Den store New York-metropol gemmer på mange skjulte skatte. Derfor foreslår jeg denne super sjove plan, hvor du kan opdage skjulte hjørner, skulpturer og skjulte steder, mens du udforsker byen.

Udforsk den store Central Park og find dens skjulte monumenter, gå en tur i Greenwich Village og find de levn, som legendariske berømtheder som Jimmy Hendrix har efterladt sig, eller opdag de skjulte hemmeligheder på Times Square og i Rockefeller Center. Der er masser af udforsknings- og eventyrspil til en sjov dag i New York, prøv nogle af dem.

74. Tag en tur i varmluftballon

Hvis du vil have et anderledes eventyr, kan du booke en tur i varmluftballon og beundre New Yorks skyline. Flyv over Hudson-floden, og få den bedste udsigt over New Jersey. Det er en afslappende 45-60 minutters tur gennem skyerne ved solopgang eller solnedgang, som vil efterlade dig med en god smag i munden.

Nogle af disse flyvninger inkluderer champagne, hvis du ønsker at fejre en særlig begivenhed med din partner, men børn over 10 år må også være om bord, hvis I rejser som familie. Sørg blot for at vælge en klar dag for at få mest muligt ud af dette fascinerende eventyr i New Yorks himmel.

75. Få det bedste ud af sommeren i Big Apple

Tag en lur under Brooklyn Bridge| ©Hellotickets
Tag en lur under Brooklyn Bridge| ©Hellotickets

Hvis der er én tid på året, hvor du kan nyde flere timer med dagslys til at udforske byen udendørs, er det om sommeren. Det er rigtigt, at temperaturerne er meget høje (nogle gange for høje), og du vil sætte pris på airconditionen i butikker og bygninger, men de kølige aftener på terrasserne og de endeløse gåture gennem Manhattan, langs Hudson-bankerne og cykelturene i Central Park opvejer det hele.

Jeg anbefaler dig at tjekke de bedste cykelture i New York i denne sommersæson og opleve byen på en sundere og mere bæredygtig måde.

Med udgangspunkt i fyrværkeriet den 4. juli og under hensyntagen til, at baseballligaen finder sted om sommeren, foreslår jeg et væld af aktiviteter, der vil få dig til ikke at have lyst til at forlade byen på trods af varmen: hvad du skal lave og hvad du skal se i New York om sommeren.

76. Og stå ansigt til ansigt med kulden om vinteren

Skøjteløb på skøjter i Central Park| ©Hellotickets
Skøjteløb på skøjter i Central Park| ©Hellotickets

Hvis du derimod beslutter dig for at besøge byen om vinteren, kan jeg forsikre dig om, at ud over den store attraktion, som julen er, kan jeg forsikre dig om, at kulden ikke vil forhindre dig i at nyde byen, da den er mere end forberedt på de lave temperaturer. Hvis du er heldig, kan det endda sne, og du vil stå tilbage med nogle postkort-perfekte julefotos.

Ud over at nyde NBA-spillene vil du sætte pris på en varm drink på en af byens hyggelige caféer. Mit råd er at kombinere indendørs aktiviteter om aftenen (f.eks. besøg på observationsdækkene, se en Broadway-musical eller gå på shopping) med udendørs aktiviteter (gå rundt i byen, tag på et krydstogt på Hudson eller gå gennem Central Park) midt på dagen, når solen varmer temperaturen lidt op.

Hvis du fryser, skal du ikke være bekymret, for jeg har sammensat en guide til alt det, du kan se og gøre i New York om vinteren, og hvad du skal medbringe, hvad du skal have på osv. for at gøre dit ophold der mere end behageligt: What to do and see in winter in New York.

Under alle omstændigheder vil du finde tusind ting at lave, når du rejser til New York. Men hvis du endnu ikke har bestilt dine billetter, kan du tage et kig på denne artikel med alle oplysninger om det bedste tidspunkt at rejse til New York på.


Tips til planlægning af din rejse til New York

I New Yorks undergrundsbane| ©Hellotickets
I New Yorks undergrundsbane| ©Hellotickets

Måske mindre romantisk, men lige så praktisk som alle andre råd, jeg kan give dig om din rejse til New York, vil jeg give dig nogle tips, så du ikke ødelægger dit rejsebudget, så snart du ankommer (hvis du rejser med et ubegrænset budget, interesserer denne del dig måske ikke så meget, men tillad mig at henvende mig til resten af de dødelige).

Få et turistkort

Hvis du planlægger at besøge flere attraktioner eller tage på rundvisning (udsigtspunkter, museer, sightseeingbusture, krydstogter osv.), er det muligt, at det beløb, du skal bruge på entrégebyrer, vil være mere end relevant. Til dette formål findes der byturistkort, som giver dig adgang til de mest emblematiske steder til en fast, reduceret pris.

Der er fire hovedmuligheder: New York Pass, New York CityPASS, New York Explorer Pass y New York Sightseeing Pass. Jeg ved: at vælge en af disse fire kan virke som en umulig opgave, så ud over den detaljerede forklaring af hver af dem anbefaler jeg, at du læser denne sammenligning af New York sightseeingpas, så du kan være sikker på, hvilken du skal vælge, før du foretager investeringen.

Book en transfer mellem lufthavnen og dit hotel på Manhattan

Hvis du leder efter en praktisk måde at komme til dit hotel fra den lufthavn, du lander i, uden at bruge en masse penge på at prøve, anbefaler jeg at booke en shuttlebus (som du kan bruge eksklusivt eller dele med andre rejsende) til døren til din bolig. Jeg fortæller dig, hvordan du gør det i denne artikel om Afgangsoverførsler til lufthavne i New York og her er en anden om, hvordan du kommer fra JFK til Manhattan, hvor du har flere muligheder.

Brug offentlig transport

Udover at New Yorks undergrundsbane er en attraktion i sig selv (hvis du kan lide at tage billeder, er der nogle ikoniske stationer, hvor du vil nyde at gå under jorden), er det den hurtigste måde at komme fra den ene del af byen til den anden på. Lad dig ikke lamme af det enorme antal linjer og stop, du ser på kortene: Hop på metroen og kom rundt som en lokal. Her er en praktisk guide til at komme rundt med New Yorks undergrundsbane.

Følg disse grundlæggende tips

Hvis det er første gang, du er i New York, skal du ikke være bekymret. Der er hundredvis af tvivlsspørgsmål, som vil overfalde dig nu, ligesom de overfaldt alle os rejsende, da vi var der første gang. Ligeledes er vi alle sammen faldet i de turistfælder, som byen har forberedt for sine besøgende. Derfor har jeg besluttet at samle de bedste af dem 15 rejsetips til New York i denne artikel. Jeg er sikker på, at du vil finde dem nyttige, så du kan begynde at organisere din rejse.

Planlæg din rejseplan

For at undgå at spilde en masse tid (og penge) på unødvendige ture anbefaler jeg, at du organiserer - groft sagt - en rejseplan efter dage eller efter ting, du gerne vil se. Her er nogle praktiske vejledninger, som jeg tror vil hjælpe dig med at tilrettelægge din tid så effektivt som muligt: Ting at lave i New York City i efteråret y 7-dages rejseplan til New York.

Tegn en rejseforsikring

Selv om det i første omgang kan virke som en ekstra udgift, kan jeg forsikre dig om, at det er vigtigt at have en rejseforsikring, når du rejser til New York (eller hvor som helst i USA). Medicinudgifterne er ekstremt høje der, og det skader aldrig at have en god forsikring til at dække enhver uforudset begivenhed. Hvis du ikke ved, hvilken forsikring du skal tage, hvad du skal dække, og hvordan du gør det, så efterlader jeg dig her en artikel med alle detaljer om Rejseforsikring til New York.

Husk at tage dit visum med dig

Det er mest sandsynligt, at du skal medbringe ESTA-visum for at komme ind i New York som turist. Du kan udfylde det online og betale gebyret online, hvilket gør processen meget nemmere. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gøre det, fordi du aldrig har gjort det før, kan du læse min artikel om, hvordan du får et ESTA-visum til at rejse til New York.

Følg disse vejledninger for at sikre dig, at du ikke går glip af datoerne, når du rejser

 • New York i januar: Lad ikke det kolde vejr stoppe dig. Året er lige begyndt, og det er et godt tidspunkt at slutte af med at nyde julelysene.
 • New York i februar: Udnyt de gode priser, som lavsæsonen har at byde på - de bedste hoteller er meget billigere! Desuden er det at fejre Valentinsdag i Big Apple en amerikansk oplevelse, som du ikke må gå glip af.
 • New York i marts: Byd foråret velkommen, når dagene begynder at blive længere, temperaturerne bliver mildere, og det er en fornøjelse at gå rundt på Manhattans endeløse avenuer.
 • New York i april: Påsken og påskeferien vil sandsynligvis indlede New Yorks højsæson med tusindvis af turister. Book dine billetter og aktiviteter på forhånd for at sikre dig, at du kommer med på de mest efterspurgte aktiviteter.
 • New York i maj: Byens parker står nu i fuldt flor: Udforsk dem alle til fods eller på cykel, og lad ikke et grønt område stå urørt tilbage - hvordan lyder en picnic i Bryant Park eller en solrig morgen ved Central Park Lake?
 • New York i juni: Varmen er begyndt at blive hedt, men dagene er lange, og du har tid til det hele. Det er nok det bedste tidspunkt på året til at nyde udsigten over Manhattan fra toppen af en af skyskraberne.
 • New York i juli: Dette er en vigtig måned for amerikanerne. Hvis du er der til fejringen af uafhængighedsdagen den 4. juli, må du ikke gå glip af fyrværkeriet.
 • New York i august: Det er varmt, men det er et fantastisk tidspunkt at opleve byen om aftenen, når solen giver en pause, og Manhattans parker indretter utrolige udendørs sommerbioteker. Benyt lejligheden til at besøge strandene i Brooklyn eller Coney Island og endda Luna Park, hvor du vil hygge dig som et barn.
 • New York i september: Tilbage til skolen er en helt særlig tid i New York. Kontorerne er travle igen, og New York-borgerne er tilbage i byen og er ivrige efter at nyde restauranterne, hustagene og teatrene, så benyt lejligheden til at nyde byens natteliv som en af de lokale!
 • New York i oktober: I oktober bliver New York orange som et græskar. Halloween-udsmykningerne på huse, butiksfacader og gader er utrolige (sandsynligvis nogle af de bedste i verden), så gå ikke glip af denne tid af året i byen.
 • New York i november: Thanksgiving, Black Friday og Macy's parade - hvem er mere? Hvis du besøger byen i årets sidste kvartal, vil du opleve, at juleforberedelserne er i fuld gang.
 • New York i december: Du vil føle dig som i den berømte Home Alone-film: skøjtebaner over hele byen, butiksvinduer pyntet med julelys og gigantiske juletræer, der pynter byen. Gå ikke glip af Manhattans ceremonielle tænding af lysene eller det fantastiske Dyker Heights-kvarter med snesevis af huse, der viser deres dekorationer og lys frem - oh, og godt nytår!