76 bedste ting at gøre i NYC [opdateret 2024]

Den definitive guide til verdens mest spektakulære by, med det nyeste inden for mad, kultur og underholdning i The Big Apple.

Carmen Navarro

Carmen Navarro

52 minutters læst

76 bedste ting at gøre i NYC [opdateret 2024]

Times Square | ©Hellotickets

The Big Apple er stedet, hvor store kunstnere har drømt om succes, hvor mange europæiske immigranter fandt en måde at ændre deres skæbne på, og hvor enhver besøgende har fundet en grund til ikke at forlade stedet.

Vi taler selvfølgelig om New York: en by, hvor det praktisk talt er umuligt at lukke øjnene. Der er så meget at se og gøre, at det er vigtigt at vide, hvad der er værd at se, og hvad der ikke er, så du ikke bliver overvældet. Så her er de mest fantastiske oplevelser til din rejse til New York.

1. Flyv over New York på en helikoptertur

Udsigt over Manhattan fra helikopteren| ©Hellotickets
Udsigt over Manhattan fra helikopteren| ©Hellotickets

En helikoptertur over New York City vil vise dig byen, som kun få andre ser den. Fugleperspektivet giver dig mulighed for at se New York, som om du havde den i din hule hånd, og det er en oplevelse, du helt sikkert vil tale om, når du kommer hjem fra din rejse.

Byens skyline er et skue i sig selv, og det er den endnu mere fra en helikopterflyvning over New York. De fleste flyvninger varer omkring 15 minutter og tager dig med på en tur, hvor den vidunderlige udsigt kombineres med adrenalinsuset ved at flyve over New York i en helikopter med over 200 kilometer i timen.

Sammenlign de bedste helikopterture

2. Verdens bedste basketball live

Madison Square Garden| ©Hellotickets
Madison Square Garden| ©Hellotickets

Uanset om du er basketballfan eller ej, er det at gå til en NBA-kamp noget, du ikke oplever andre steder. Den ikoniske Madison Square Garden er hjemsted for New York Knicks, hjemmeholdet, og det er i denne arena, at du kan se NBA-stjernerne spille deres hjerter ud på banen. Det er helt sikkert en oplevelse, der vil gøre din rejse meget mere spændende, og et must, hvis du er vild med basketball. Hvis du allerede ved, at du ikke vil gå glip af det, kan du købe dine NBA-billetter her.

Hvis du vil læse lidt mere om oplevelsen, forstå, hvad du finder der, eller finde ud af, hvorfor det er en af de bedste oplevelser, du kan få i New York, så lad mig overbevise dig i min artikel om NBA. Hvordan man køber billetter til en NBA-kamp i New York.

Lær den legendariske Madison Square Garden at kende

Du er måske ikke fan af NBA i sig selv, men du kan ikke vente med at opdage dette sted, hvor så mange kunstnere og sportshold har skrevet historie. Der er guidede ture på stedet, du kan overvære koncerter, og du kan selvfølgelig se Knicks spille på hjemmebane. Her kan du se, hvordan du køber billetter til Madison Square Garden.

Gå ikke glip af Brooklyn Nets' stadion

Brooklyn Nets-arenaen er måske ikke så kendt som Madison Square Garden, men det betyder ikke, at Barclays Center ikke er interessant. Arenaen er vært for koncerter og events ud over NBA-kampe og er et besøg værd på din tur rundt i Brooklyn. Her er alt, hvad du har brug for at vide om Brooklyn Nets-arenaen.

Book dine NBA-billetter

3. Nyd et Broadway-show

Krydset mellem Times Square og Broadway Avenue| ©Hellotickets
Krydset mellem Times Square og Broadway Avenue| ©Hellotickets

New York er en by helt dedikeret til underholdning. Det er ikke tilfældigt, at Broadways musicals og teaterstykker er verdensberømte og en magnet for besøgende, så hvis du vil have en virkelig unik oplevelse, anbefaler jeg, at du køber dine billetter på forhånd og tilføjer et særligt præg til dit besøg i New York.

Både Løvernes Konge og Aladdin er uden tvivl to af de mest populære musicals, så prøv at få dine billetter så hurtigt som muligt for at sikre, at du får den bedste plads til den bedste pris. Men hvis du stadig ikke er sikker på, hvilken du vil se, er her en liste over, hvad jeg synes er de bedste Broadway-musicals.

Andre Broadway-musicals

Sammenlign de bedste Broadway-musicals

4. Udforsk New Yorks multikulturalisme på populære guidede ture

Under en af de guidede ture| ©Hellotickets
Under en af de guidede ture| ©Hellotickets

En tur i kontrasternes tegn

New York er uden tvivl en by, hvor kontrasterne er så hurtige, at det er svært at følge med. Kontrastturen tager dig med til fire meget forskellige dele af byen: Queens, Harlem, Bronx og Brooklyn.

Du vil se den industrielle del af byen, det jødiske kvarter, de historiske gader i Harlem, ikoniske bygninger i byen, og på bare én dag har du været rundt i byen og oplevet den som en lokal.

Turen til Upper og Lower Manhattan

Hvis kontrastturen er et must for at lære de forskellige områder af New York at kende og forstå meget bedre, hvordan de forskellige kulturer passer sammen, vil Upper and Lower Manhattan-turen dykke meget dybere ned i de kontraster og hjørner af øen Manhattan, som du ikke må gå glip af. Uanset om det er første gang, du er i New York, eller om du allerede er fast inventar i byen, vil forklaringerne fra denne ekspertguide afsløre mange vigtige steder i byen, som du garanteret ikke kendte til.

Hvis du vil overraskes af et andet af Lower Manhattans kvarterer, så forkæl dig selv med et besøg i Greenwich Village. Du finder de bedste ture i dette fantastiske kvarter, og du vil kunne indånde den bohemeagtige luft i de borgerlige huse fra det 20. århundrede, alt sammen i hænderne på guider, der vil fortælle dig de mest interessante historier om de berømte mennesker, der boede der.

Andre ture

På godt og ondt er New York et turistmekka for millioner af rejsende, som hvert år valfarter til byen, der aldrig sover. Som sådan er der snesevis af muligheder for at besøge byen (til fods, med bus, mere eller mindre indgående osv.), og nogle gange kan det virke overvældende at vælge den, der passer bedst til vores rejseplan. Det er derfor, jeg har lavet dette udvalg af New York-ture så du kan vælge den, der passer dig bedst.

En af de ture, der kan interessere dig meget, er de bedste ture til Wall Street, hvor du kan få et førstehåndskendskab til den finansielle verden. Specialiserede guider vil fortælle dig de mest saftige historier om de seneste finanskriser.

Og hvis mystik er din ting, anbefaler jeg, at du finder ud af, hvordan man besøger katakomberne i New York.

Opdag byens hemmeligheder

Hvis du ikke er fan af guidede ture og foretrækker at udforske byen i dit eget tempo og uden forklaringer fra en guide, anbefaler jeg, at du laver din egen rejseplan for at sikre, at du ikke går glip af noget. Hvis det ikke er første gang, du er i byen, og du har lyst til at opdage alternative eller skjulte steder, der er mindre besøgte af turister, må du ikke gå glip af min guide til byens hemmelige steder.

Sammenlign de bedste ture i New York

5. Tag på tur til Harlem og deltag i en gospelmesse

Harlems gader| ©Nicole Y. C.
Harlems gader| ©Nicole Y. C.

Atudforske Harlem med en guide er en af de bedste oplevelser, du kan få i New York, da du finder alt det, som mange turister går glip af ved kun at se Manhattan på deres rejse. Du vil også kunne deltage i en autentisk gospelmesse og mærke den enorme spiritualitet, der finder sted i kvarterets kirker, med gudstjenester så intense, at de er et skue.

Hvis du vil udforske dette kvarter på egen hånd, anbefaler jeg, at du noterer dig de vigtigste ting at se og gøre i Har lem for at sikre, at du ikke går glip af noget. Åh, og benyt dig også af denne liste over de bedste spisesteder i Har lem og denne liste over de bedste steder at lytte til musik i Harlem.

Book din billet til en gospelmesse

6. Tag en tur til Niagara Falls

På en af de guidede ture| ©Tim Gouw
På en af de guidede ture| ©Tim Gouw

Selvom det ikke er noget, man gør i New York, er det en fantastisk måde at få mest muligt ud af sin tur til østkysten og krydse et af verdens mest imponerende naturvidundere af på listen.

Ture til Niagara Falls er en fantastisk måde at afrunde sin tur til Big Apple med en dosis natur, når den er allermest ren. Ledsaget af en ekspertguide og med transport inkluderet til og fra Manhattan er det den bedste mulighed for at besøge en af de mest spektakulære nationalparker i USA.

Men er dette besøg det værd? Hvis du rejser til New York i to dage, eller hvis din rejse til New York er på tre dage, er det bedst at tilbringe dem i Big Apple og ikke tage af sted, men hvis du rejser til New York i 10 dage eller 15 dage eller mere, er det en mulighed, du bør overveje.

Sammenlign de bedste ture til vandfaldene

7. Tag en spadseretur gennem Central Park

Spadseretur gennem Central Park| ©Hellotickets
Spadseretur gennem Central Park| ©Hellotickets

Central Park indgår helt sikkert i dine planer for New York City, men ved du, hvad du ikke må gå glip af, når du først er der? Gå en tur gennem Conservatory Gardens, en have i europæisk stil med smukke springvand og statuer, Belvedere Castle, et lille slot på det højeste punkt i parken med en smuk udsigt, og Bethesda Terrace og dens springvand, et arkitektonisk vidunder, hvor du kan tage nogle spektakulære billeder.

Det er enormt, så for at hjælpe dig med at finde rundt har jeg lavet denne guide på Bike Tours og udlejning. Du har mange muligheder for at komme rundt i denne vidunderlige park, men en meget speciel mulighed er for eksempel at tage en tur i hestevogn gennem Central Park.

Generelt anbefaler jeg, at du lejer en cykel (hvis sneen tillader det) og bruger et par timer på at fare vild i Manhattans lunger. Lad os komme af sted!

Men hvis du rejser med børn, må du ikke gå glip af Central Park Zoo, et sted, hvor du kan se de mest eksotiske arter, både dyr og vilde. Med dine billetter til Central Park Zoo kan du få adgang til hovedzooen, en anden, der er specielt designet til børn, og også 4-D-teatret.

Lej en cykel i Central Park

8. SUMMIT One Vanderbilt observationsdæk åbner: Midtowns nyeste observatorium

One Vanderbilt| ©SUMMIT
One Vanderbilt| ©SUMMIT

Ja, du læste rigtigt. Kun få måneder efter at New York åbnede det glasinddækkede observationsdæk The Edge, står vi igen over for en åbning, der har efterladt alle med åben mund: SUMMIT er et spektakulært observationsdæk, som du ikke må gå glip af, både på grund af den udsigt, det giver over Manhattan, og på grund af selve bygningens utrolige arkitektur.

Alt her er designet til den besøgendes fornøjelse: perspektiver med spejle og glas, så du kan tage de bedste billeder, observationsdæk med glas, så du kan mærke svimmelheden på første hånd, ultramoderne elevatorer, så du kan mærke adrenalinen i din krop... Jeg vil ikke fortælle dig mere. Hvis du vil organisere dit besøg, kan du læse denne artikel om, hvordan du kommer op på det nye SUMMIT One Vanderbilt observationsdæk.

Gå op til SUMMIT One Vanderbilts observationsdæk

9. Tag på picnic i en anden af Mahattans parker: Bryant Park

Bryant Park om sommeren| ©Istock
Bryant Park om sommeren| ©Istock

Hvis du troede, at der ikke var andre grønne områder i New York end Central Park, tog du fejl. Langs de lange gader og veje finder du små pladser og parker, hvor du kan se masser af newyorkere slentre rundt, dyrke sport eller holde picnic i en pause fra arbejdet. Hvis jeg skulle vælge min favorit blandt de bedste parker i New York (selvfølgelig efter det obligatoriske besøg i Central Park), ville det være Bryant Park.

Jeg anbefaler, at du får et af deres små borde (de tager dem frem, når vejret er godt) til en picnic med udsigt, men jeg fortæller dig mere om det i min artikel på 10 ting at lave i Bryant Park.

10. Tag på rundtur i High Lines flydende park

Spadseretur langs High Line| ©Hellotickets
Spadseretur langs High Line| ©Hellotickets

Denne lineære park, bygget på gamle togskinner, krydser Chelsea-kvarteret med en gangsti flankeret af blomsterarrangementer og udsigt over de omkringliggende bygninger og Hudson-floden mod syd. En gåtur langs den er en anderledes måde at komme rundt i New York på, og jeg anbefaler at inkludere den i en gåtur rundt i Chelsea.

I denne artikel om Guide til High Line i New York City vil jeg give dig nogle tips til, hvordan du kommer rundt, hvor du kan stoppe for at spise frokost eller se de bedste uds igter, og jeg vil give dig et forslag til en rute, så du ikke går glip af de vigtigste seværdigheder.

Book en tur til High Line og Chelsea

11. Få kæben til at falde af led på Times Square

Posering foran det lysende flag på Times Square| ©Hellotickets
Posering foran det lysende flag på Times Square| ©Hellotickets

Times Square behøver ingen introduktion: neonlys, gigantiske skærme og masser af mennesker. Det kan være lige dele overvældende og forunderligt, men det efterlader dig bestemt ikke ligeglad. Det er bestemt et sted, man kan fortabe sig i under sit besøg i New York, og endnu mere om natten, når bygningerne skinner klart, og New Yorks magi begynder at skinne igennem.

Hvad kan man ellers se og lave på Manhattan?

Selvom det kan virke som en kliché, er Times Square uden tvivl et af byens mest ikoniske vartegn. Men heldigvis har Manhattan mange andre steder (nogle af dem overraskende, andre har vi set tusind gange på film), som vil forbløffe dig. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, får du her en praktisk guide til de bedste ting at lave og se på Manhattan, så du kan organisere dit besøg.

12. Gå på shopping

Shopping hos Macy's| ©Hellotickets
Shopping hos Macy's| ©Hellotickets

Omkring SoHo

SoHo ("South of Houston Street") var engang et industriområde fuld af fabrikker, og længe før gentrificeringen tiltrak kvarterets charme de rige, som gjorde dets bygninger og gader til fødestedet for "industrial chic". I dag er det et område fyldt med barer, restauranter og butikker, der ligger på de tidligere fabrikkers grund: Besøg det, hvis du elsker synlige murstensvægge, synlige rør og jernarkitektur.

Tjek de bedste Soho-ture for at få et førstehåndsindtryk af glamouren i dette unikke kvarter.

Langs Fifth Avenue

Fifth Avenue er New Yorks luksusgade, hvor du kan se byens mest overdådige beboelsesejendomme, hovedkvarteret for nogle af verdens mest prestigefyldte smykke- og modemærker og en række museer, herunder Guggenheim og Metropolitan Museum of Art.

Besøg New Yorks bedste outlet-center

Hvis du elsker at shoppe, men leder efter de bedste tilbud, er du heldig i New York, for du kan besøge Premium Outlets, hvor du finder dusinvis af luksusmærkebutikker til stærkt nedsatte priser. Da det er lidt langt fra Manhattan, er der organiserede ture, så du kan shoppe uden at skulle bekymre dig om logistikken for, hvordan du kommer derhen. Jeg vil fortælle dig, hvordan jeg gjorde det, og give dig nogle tips til, hvordan du kan organisere din shoppingdag her: Premium Outlet dagsture fra NYC.

Hvad skal du købe?

Du tager sikkert til New York med en god handel i tankerne. Og du tager ikke fejl: Amerikanske mærker (både tøj og elektronik) er uden tvivl dem, der kan betale sig mest. I New York vil du kunne finde visse produkter til meget gode priser, men du skal vide, hvordan du leder efter dem. Derfor har jeg skrevet en praktisk guide, der hjælper dig med at finde rundt, når du skal shoppe: 10 ting man skal købe i New York Husk at efterlade masser af plads i din kuffert!

Besøg New York Outlets

13. Oplev New Yorks store attraktioner, som mange turister overser

Den botaniske have i New York

New Yorks botaniske have er en frodig park på 100 hektar, hvor der dyrkes mere end en million arter i 50 forskellige rum og miljøer. En af hovedattraktionerne er, at den har en del af den gamle skov, der dækkede New York, før den blev koloniseret i det 17. århundrede, hvor man kan finde smukke eksemplarer af hvide asketræer, birketræer, tulipantræer, kirsebærtræer og bøgetræer. Jeg kan varmt anbefale et besøg, især hvis du rejser til New York om foråret.

New Yorks akvarium

Dette er en af de mest fornøjelige oplevelser, hvis du besøger New York med din familie. New York Aquarium ligger på Coney Island boardwalk og er hjemsted for mere end 500 marine arter. Besøget er organiseret på en underholdende måde gennem udstillinger og lege, der er designet til at lære børn værdier relateret til naturen. Denne guide til New York Aquarium giver dig alle de oplysninger, du har brug for.

Den zoologiske have i Bronx

En af New Yorks store attraktioner, som desværre (eller heldigvis for dig) går ubemærket hen blandt de millioner af turister, der besøger byen, er Bronx Zoo. Hundredvis af arter lever i denne gigantiske zoologiske have i semi-frihed, hvilket gør den til det perfekte sted at besøge. Især hvis du rejser med børn, er et besøg hos dyrene i Bronx Zoo det hele værd. Her er nogle artikler med alt, hvad du behøver at vide om, hvordan du får billetter til Bronx Zoo, åbningstider og priser i Bronx Zoo.

Book billetter til Bronx Zoo

14. Rundtur i Chinatown

Typiske gader i Chinatown| ©Hellotickets
Typiske gader i Chinatown| ©Hellotickets

Manhattans Chinatown, der er omgivet af TriBeCa, det gamle Little Italy og Lower East Side, er et sted, hvor man nemt kan forestille sig, at man befinder sig på det asiatiske fastland, med de kantonesiske udtryk og skilte, der kommer og går, og den konstante markedsstemning med fiskehandlere, slagtere og grønthandlere, der summer af aktivitet. Chinatown er ikke det smukkeste kvarter i hele landet, men det er helt sikkert et af de mest autentiske og et besøg værd, hvis du tilfældigvis er i nærheden.

For at du ikke bare farer vild i gaderne (selvom det altid kan anbefales at vandre rundt i gaderne), er her en praktisk guide til Chinatown med tips og en liste over ting, du kan lave og se. 10 ting at lave i Chinatown med tips og en liste over ting, du ikke må gå glip af at se og gøre der. Og gå ikke glip af chancen for at prøve noget af den mest autentiske kinesiske mad i byen: her er en guide til de bedste spisesteder i Chinatown.

Tag en tur rundt i Chinatown

15. Slentre rundt i Hudson Yards

The Vessel, en af Hudson Yards' største attraktioner.| ©Hellotickets
The Vessel, en af Hudson Yards' største attraktioner.| ©Hellotickets

Det er New Yorks hotteste nye kvarter. På få år er det gået fra at være et totalt forladt område til den nye gyldne mile for luksusboliger, Manhattans ultramoderne skyskrabere og trendy restauranter og butikker. Ud over at være hjemsted for The Vessel og The Edge (jeg fortæller dig mere om dem senere, men du må ikke gå glip af dem), er det også hjemsted for den berømte High Line, byens nye park, som jeg allerede har fortalt dig om.

I dette kvarter kan du spise i luksus, du kan beundre de nye vidundere i New Yorks arkitektur, og du kan shoppe i det nye luksusshoppingcenter. Her er en praktisk guide til kvarteret: Ting at lave på Hudson Yards.

Book en tur til Hudson Yards & The High Line

16. Sig hej til Frihedsgudinden

Frihedsgudinden ved solnedgang fra færgen.| ©Hellotickets
Frihedsgudinden ved solnedgang fra færgen.| ©Hellotickets

Hvis man kun skulle vælge ét ikon til at repræsentere byen, der aldrig sover, ville det være Frihedsgudinden. Den berømte "Frihedsgudinde" ligger på Liberty Island, en færgetur væk fra molerne syd for Manhattan, og at besøge hende er en af de aktiviteter, man ikke må gå glip af på en tur til New York.

Hvis du tager færgen til Frihedsgudinden i Battery Park, må du i øvrigt ikke gå glip af alle de ting, du kan se og gøre i Battery Park, før du går om bord, eller når du kommer tilbage efter at have besøgt statuen.

Når du ankommer til Frihedsgudinden, har du mulighed for at gå indenfor og besøge statuens sokkel eller endda klatre op på kronen. Du kan også gå rundt på museet og nyde udsigten fra Frihedsgudindens observationsdæk med smuk panoramaudsigt over Manhattan. Hvis du også vælger en guidet tur, skal du vide, at der er nogle, der fuldender oplevelsen med et besøg på Ellis Island og Immigration Museum.

Book billetter til Frihedsgudinden

17. Gå på jagt efter filmkulisser

Vennernes lejlighed| ©Hellotickets
Vennernes lejlighed| ©Hellotickets

Det er tydeligt, at byens gader og pladser gemmer på tusindvis af scener fra legendariske film og serier. Hvis du vil vide præcis, hvor lejligheden ligger, hvor Monica og Rachel havde Chandler og Joey som naboer i Venner, eller hvis du vil opdage den mytiske brandstation i Ghostbusters, kan denne artikel på Tv og film ture hjælpe dig. Uanset om du tager med på en af de guidede ture eller udforsker stederne på egen hånd, skal du huske at slå dem op!

Book en filmrundvisning i New York

18. Besøg 9/11 Memorial og Museum

Hyldest til ofrene for 9/11 på Ground Zero| ©Hellotickets
Hyldest til ofrene for 9/11 på Ground Zero| ©Hellotickets

9/11 Memorial and Museum ligger på det sted, hvor tvillingetårnene nu ville have stået, også kendt som Ground Zero. I stedet finder du springvand med ofrenes navne indgraveret og et mindesmærke, der fortæller historien om angrebene, og hvordan New York langsomt genopbyggede sig selv i dagene efter.

Selvom det er en følelsesmæssigt overvældende oplevelse at besøge 9/11-museets udstilling, anbefaler jeg det, da det vil give dig en alternativ kontekst til din rejse, og du vil se New York med andre øjne efter dit besøg.

Hvis du vil evaluere de forskellige muligheder for at lære om, hvad der skete den 9/11, vil jeg give dig dette indlæg med de forskellige muligheder for at lære om, hvad der skete den 9/11. Bedste 9/11-ture i New York.

Book dit besøg på 9/11 Museum

19. One World Observatory: en hyldest, der ser ind i fremtiden

One World-observatoriet| ©Hellotickets
One World-observatoriet| ©Hellotickets

Hvis du er i området og har besøgt 9/11 Memorial eller 9/11 Museum, vil du måske gerne op og beundre New York fra oven på One World Observatory. På toppen af One World Trade Center, skyskraberen, der blev bygget ved Ground Zero efter angrebene den 11. september, finder du et observationsdæk af glas med en klar udsigt over det sydlige Manhattan, Hudson-floden og Brooklyn.

Hvis du har lidt højdeskræk, behøver du ikke gå glip af udsigten fra One World Observatory, da det er det bedste observationsdæk i byen, og da det er glasinddækket, giver det en følelse af beskyttelse, som andre åbne observatorier ikke har. Du kan læse alle detaljerne her: NYC One World Observatory billetter: hvordan man køber dem, turistpas der inkluderer dem, osv. og se, hvordan du kommer til One World Observatory i denne anden artikel.

Book din billet til One World Observatory

20. Oplev alt, hvad Rockefeller Center har at byde på

Udsigt fra toppen af klippen| ©Hellotickets
Udsigt fra toppen af klippen| ©Hellotickets

Klatre op på toppen af klippen

Og mens du er der, hvordan kan du så undgå at bestige et af byens mest populære observatorier? Gå ikke glip af New Yorks skyline og udsigten fra Top of the Rock, på toppen af Rockefeller Center, inklusive natudsigten... Her er detaljerne, der kan hjælpe dig med at organisere din klatretur: Top of the Rock Billetter og til at beslutte, om det er bedst for dig at bestige Top of the Rock eller Empire State Building. Husk dog, at der er masser af spisesteder i Rockefeller Center, så det kan være et anbefalelsesværdigt besøg, selv hvis du ikke går op på observationsdækket.

Ved juletid

Hvis du besøger byen ved juletid, er Rockefeller Center også et must-see, både på grund af det berømte træ (et af de bedste juletræer i New York ) og skøjtebanen. Byen ville ikke være den samme ved juletid uden dette lille hjørne, hvor du kan få taget et billede og endda tage skøjterne på og hoppe ud på banen. Alt i alt vil jeg ikke benægte, at julen i New York fortjener en særlig omtale.

Det er derfor, jeg har lavet denne guide til New York. 15 ting at lave i New York City i julen Og hvis du er så heldig at besøge New York i julen, må du ikke gå glip af de spektakulære dekorationer, som de lokale i Brooklyn hvert år sætter op i deres hjem i Dyker Heights. Og hvis du er til lys, må du ikke gå glip af chancen for at se julelysene i Bronx Zoo. Juleelskere, dette vil være jeres paradis!

En anden mulighed er at tage på en af de guidede ture for at opdage byens lys- det vil være en utrolig oplevelse at opleve Big Apple pyntet op til jul!

Book din billet til Top of the Rock

21. Bliv kultiveret på New Yorks bedste museer

Naturhistorisk museum| ©Aditya Vyas
Naturhistorisk museum| ©Aditya Vyas

Uanset om du har lyst til at sluge hele byens museumstilbud eller vælge et eller to museer at besøge på din rejse, har jeg sammensat denne liste over de bedste museer i New York City. 14 bedste museer i New York City. Her kan du læse højdepunkterne for hvert enkelt af dem, så du kan se alle de muligheder, der er, hvad du kan se på hvert enkelt, og hvordan du får billetter til den bedste pris.

MoMa

Det er umuligt ikke at nævne MoMa, eller Museum of Modern Art, blandt New Yorks must-sees. Blandt de bedste værker på MoMa er 'The Starry Night' af Van Gogh, 'The Persistence of Memory' af Dalí, 'Les Demoiselles d'Avignon' af Picasso, 'Cambell Soup Cans' af Andy Warhol og mange andre moderne kunstværker, som er værd at se live mindst én gang i livet.

Vær opmærksom på MoMa's priser og åbningstider, så du ikke går glip af muligheden for at besøge dette fantastiske museum.

MET

Det majestætiske museum på Fifth Avenue, MET (hvis trapper du straks vil genkende, hvis du har set Gossip Girl), huser kunstværker og artefakter som kinesiske kalligrafibøger, kileskrifttavler, egyptiske mumier, rustninger fra europæiske konger, musikinstrumenter og en imponerende samling af malerier med værker af Van Gogh, Rembrandt og Raphael blandt højdepunkterne.

Madame Tussauds

Hvis du er nysgerrig efter at besøge et voksmuseum for at se på nært hold, hvordan dine idoler eller de mest populære personer fra nutiden og historien ser ud, er Madame Tussauds og dets voksfigurer en fantastisk mulighed. Ud over at det er et sjovt besøg, vil du få utallige fotos og anekdoter med hjem, som er umagen værd. Hvis du skal til New York med børn eller venner, er det en god mulighed. Her har du al information om Madame Tussauds New York billetter: voksmuseetog alt du skal vide.

En dag på museet i "A Night at the Museum"

Selvom det var filmen "A Night at the Museum", der gjorde det berømt, har der nu i årtier ligget et af de museer tæt på Central Park, der imponerer sine besøgende mest med det store antal kuriositeter og genstande, man kan se (og lære om) derinde: Museum of Natural History.

I dag er det stadig et af de vigtigste videnskabelige og forskningsmæssige centre i byen, og dets samling indeholder tusindvis af fossiler, meteoritter og mineraler, som du ikke kan se andre steder. Hvis du også besøger New York med børn, skal du ikke tøve med at tage på denne imponerende tur.

Guggenheim-museet i New York

Dette utrolige museum vil stjæle dit hjerte, ikke kun for de utrolige værker, det huser, men også for dets design og struktur, der er unik i verden. Gå ind ad den majestætiske trappe og mærk, hvordan du mister tidsfornemmelsen i hjertet af Manhattan inde i Guggenheim i New York. Du vil ikke fortryde det!

Andre interessante museer i byen

Som med næsten alt andet i New York, har byen flere kulturelle tilbud end nogen anden by i verden. Det er svært at beregne, hvor meget tid man skal bruge på at besøge alle de utrolige museer, men hvis du har tid eller en passion for kunst og kultur, så tjek disse andre museer ud, som ikke vil efterlade dig ligeglad:

Læs mere om Fotografiska New York, besøg Brooklyn Museum, oplev byens historie på Museum of the City of New York, dyk ned i Whitney Museum of American Art, udforsk hangarskibet Intrepid med dit besøg på Sea, Air and Space Museum eller føl dig som en spion på KGB Spy Museum.

Sammenlign de bedste museer i New York

22. Trods svimmelhed fra toppen af Empire State Building

Empire State Building om natten| ©Hellotickets
Empire State Building om natten| ©Hellotickets

Empire State Building er New Yorks mest ikoniske vartegn, og fra dens observationsdæk kan du nyde en fantastisk udsigt over Big Apple. Du kan gå op ved solopgang, lige før solnedgang eller endda om natten: Uanset hvad du vælger, er det en oplevelse, du helt sikkert vil huske med nostalgi i mange år fremover.

For at gøre dette anbefaler jeg stærkt, at du køber dine Empire State-billetter online på forhånd for at undgå køen ved billetkontoret, for at vælge det bedste tidspunkt at gå op i Empire State og for at undgå de store skarer af turister, der selvfølgelig har dette besøg blandt deres prioriteter, når de besøger New York.

Book billetter til Empire State Building

23. For de modigste, The Edge

The Edge set nedefra| ©Hellotickets
The Edge set nedefra| ©Hellotickets

Et af de mest fantastiske observationsdæk i verden har for nylig åbnet sine døre i New York: The Edge. Med sit glasgulv (ja, ja, du læste rigtigt) kan du flyve over New Yorks skyline med dine egne to fødder. Bygningens struktur (det er bogstaveligt talt en 'kant', som navnet antyder) er designet til at få dig til at føle vinden (og svimmelheden) på din hud, når du læner dig ud fra toppen. Er du klar til at teste din adrenalin med udsigten fra The Edge?

Book billetter til The Edge

24. Besøg Harvard University i Boston fra New York City

Harvard Universitets campus| ©Benjamin Rascoe
Harvard Universitets campus| ©Benjamin Rascoe

Som du læser det: Det er muligt at besøge Harvard, og du behøver ikke at være en veluddannet person (eller en alumne) for at gøre det. Et af verdens mest berømte universiteter åbner dørene for rejsende, som kan besøge det på en guidet tur. Hvis du tager en tur til Boston fra New York, kan du også udforske Bostons historiske centrum, hvor en af de vigtigste episoder i amerikansk historie fandt sted: den amerikanske uafhængighedskrig.

På denne tur ser du også MIT og lærer alt, hvad du behøver at vide om byen og dens skikke, som står i kontrast til New Yorks travlhed. Det bedste ved det hele? Om aftenen er du tilbage på dit hotel i The Big Apple, klar til at fortsætte din rejse.

Book din tur til Boston

25. Byens lys, bedst set fra bussen

En natlig tur med sightseeingbussen| ©Hellotickets
En natlig tur med sightseeingbussen| ©Hellotickets

Uanset om du besøger New York om vinteren, når kulden raser, eller med kort varsel, vil sightseeingbussen lette de kolde temperaturer og give dig mulighed for at komme rundt i byen på den nemmeste måde. Selvom det ved første øjekast kan virke som en uautentisk oplevelse, er sandheden, at New Yorks busruter er designet til at få dig fra den ene attraktion til den anden så hurtigt som muligt (og uden at kæmpe med undergrundskortet!).

Det, jeg bedst kan lide ved denne oplevelse, er, at du kan gøre det både om dagen og tage New York-sightseeingbussen om aftenen, når du er færdig med din maratondag med sightseeing og bare vil slappe af, mens du fortsætter med at nyde panoramaudsigten.

Book din busbillet

26. Hvad er nyt i New York: The Vessel

Strukturen af The Vessel| ©Hellotickets
Strukturen af The Vessel| ©Hellotickets

Selv hvis det ikke er første gang, du er i byen, vil dette område være helt fremmed for dig: Efter at have været et halvt forladt industriområde i årtier, er Hudson Yards dukket op i Midtown Manhattan i løbet af de sidste par år (og er stadig under opførelse) for at huse indkøbscentre og luksusboliger. Og meget af rampelyset i dette futuristiske nye område af Manhattan går til The Vessel (eller The Hive, som mange kalder det).

Bygningen er en mellemting mellem en arkitektonisk juvel og en turistattraktion eller et udsigtspunkt, og den skiller sig ud på grund af sit ydre, men også på grund af de optiske spil og udsigter, den tilbyder dem, der besøger den. Jeg opfordrer dig til at gå indenfor, gå op ad de fire trapper og drage dine egne konklusioner.

27. Få en god cocktail på byens bedste tagterrasser

Taget på Harriet| ©Time Out
Taget på Harriet| ©Time Out

Hvis udsigten fra et af byens observatorier ikke er nok for dig, kan du stadig nyde den fra et af de vidunderlige tage eller terrasser, som Manhattan har at byde på. Selvom udsigten ikke er så imponerende (næsten ingen af dem tilbyder 360 graders udsigt over byen, fordi andre skyskrabere på den anden side af gaden kan blokere for udsigten), er der som regel levende musik og en meget New York-agtig atmosfære, som jeg altid synes er en god måde at afslutte en travl dag med sightseeing i byen på.

Nogle gange kan det være svært at finde disse tagterrasser, så jeg har lavet en liste over, hvad jeg synes er de bedste tagterrasser i New York.

28. Kom ud af Manhattan og udforsk resten af New Yorks kvarterer.

Krydsning af Brooklyn Bridge| ©Hellotickets
Krydsning af Brooklyn Bridge| ©Hellotickets

Jeg er ked af det, men... New York er så meget mere end Manhattan, og selvom det er fristende at holde sig til at udforske øens mest ikoniske vartegn, er der så meget mere i New York end det. Faktisk består byen af fem bydele (eller "Boroughs"), hvor newyorkerne bor, spiser ude, shopper, danser... Lad ikke dovenskaben løbe af med dig, og udforsk, hvad Brooklyn, Queens, Bronx og Staten Island har at byde på ud over Manhattan. Her er, hvad du ikke må gå glip af på dit besøg i byen: Bedste bydele i New York City.

Hvad skal man lave og se i Brooklyn?

Jeg vil ikke skjule eller benægte, at Brooklyn er et af mine yndlingsområder i byen, så jeg opfordrer dig (for jeg kan ikke tvinge dig) til at gå på gaden og ikke efterlade noget hjørne af dette område uberørt. Du vil elske caféerne, vintagemarkederne, de alternative butikker og de gastronomiske markeder. Vær også opmærksom på de bedste spisesteder i Brooklyn, hvor du kan prøve meget autentiske retter til en lavere pris end på Manhattan. Her er mine anbefalinger: Brooklyn Aktiviteter og ture.

Besøg Williamsburg

I Brooklyn kan du også besøge Williamsburg og det jødiske kvarter i New York, en verden for sig, som slog benene væk under mig, første gang jeg besøgte det. Jeg giver dig nogle tips til, hvordan du organiserer dit besøg i denne praktiske guide til det jødiske kvarter. Ting at lave i Williamsburg, Brooklyn.

Book en rundtur i New York

29. Amerikaniser dig selv ved en fodbold- eller baseballkamp.

Yankee Stadium| ©Hellotickets
Yankee Stadium| ©Hellotickets

Hvis der er én ting, der virkelig får dig til at føle dig i hjertet af Amerika, så er det at dyrke landets mest populære sportsgren. Når du er i New York, har du mulighed for at se de legendariske New York Yankees spille baseball, hvilket for mig var en stor oplevelse (jeg kendte ikke engang spillereglerne, men oplevelsen omkring disse begivenheder var spektakulær).

Hvis du ikke rejser til New York i MLB-sæsonen, kan du altid tage en tur på stadion eller besøge det omkringliggende område. Det er trods alt et mytisk sted, der sætter den kulturelle, sportslige og fritidsmæssige dagsorden for newyorkerne. Her er en artikel, der hjælper dig med at finde ud af, hvordan du besøger Yankee Stadium.

Hvis du foretrækker at se en NFL-kamp (National Football League), spiller New York Giants på MetLife Stadium, og det er noget af en oplevelse at se dem live.

Book NFL-billetter

30. Kobl af fra turistlivet på et krydstogt på Hudson River

Manhattans skyline fra båden| ©Hellotickets
Manhattans skyline fra båden| ©Hellotickets

Et krydstogt på Hudson-floden vil give dig en pause fra de lange gåture, mens du nyder udsigten over Manhattans skyline, krydser Brooklyn Bridge nedenfor og kommer helt tæt på Frihedsgudinden.

Det bedste af det hele er, at der er ture og ruter, der passer til alle budgetter (fra en kort tur en time til et luksuskrydstogt med middag og levende musik) og endda krydstogter på Hudson for børn. Prøv det, og selv om det er koldt, så pak dig varmt ind og kom ud på dækket for at tage de bedste billeder. Her er en artikel, jeg skrev om Manhattan krydstogter med mine favoritmuligheder, men jeg siger dig med det samme, at et middagskrydstogt på Hudson kan være den mest fantastiske oplevelse på din rejse.

For flere detaljer har du en artikel om det bedste tidspunkt at tage et Hudson-krydstogt, en anden om, hvor meget Hudson-krydstogter koster, og denne sidste om tips til at nyde et krydstogt på Manhattan.

Kom rundt med færgen

Hudson-floden er en af byens hovedattraktioner, og hvis du vil ud af Manhattan, er du nødt til at krydse den med metro, tog eller færge. Jeg synes, at færgen er en fantastisk måde at komme rundt i byen på, mens man nyder udsigten over Skyline, så selvom båden ikke er så komfortabel som krydstogtskibene, skal du ikke tøve med at bruge færgen på din rejse. Her er alle de oplysninger, du har brug for om New York-færgen.

Book et krydstogt på Hudson River

31. Nyd det bedste internationale køkken

Et lysende skilt på en af Manhattans kaffebarer.| ©Hellotickets
Et lysende skilt på en af Manhattans kaffebarer.| ©Hellotickets

Ja, jeg ved godt, at burgere ikke ligefrem er det, man tænker på, når man tænker på "haute cuisine", men det fantastiske ved New York er, at man bogstaveligt talt kan spise det hele. Fra den billigste fast street food til den bedste pasta, fisk, sushi og pizza, du kan forestille dig.

Selvfølgelig vil din tur ikke være komplet uden hotdogs, de legendariske hamburgere og cheesecakes. Du får lyst til at tage på picnic i en af byens parker, spare penge på fastfoodkæderne og sætte dig til bords på en af de hyggelige restauranter med levende lys i West Village eller SoHo. Jeg fortæller dig alt om det her: 10 spisesteder i New York City.

Besøg Chelsea Market

Hvis du planlægger en gåtur langs High Line, er det en god idé at spise på Chelsea Market før eller efter din gåtur. På dette gastronomiske marked finder du butikker, hvor du kan købe mad af god kvalitet, men også flere boder, hvor du kan stoppe og få en bid mad. Hvis du er på udkig efter desserter, morgenmad eller snacks, er du også heldig: der er bagerier, cupcake-butikker, konditorier...

32. Benyt lejligheden til at besøge andre byer som Washington eller Philadelphia

Capitol, Washington DC| ©Caleb Pérez
Capitol, Washington DC| ©Caleb Pérez

New York er i sig selv en verden for sig, men USA har så meget at se, at det ville være en skam at glemme at tage en tur til andre nærliggende byer som Washington eller Philadelphia fra New York. Hvis du tager på en guidet tur til den amerikanske histories vugge, kan du lære meget mere om landets kultur og idiosynkrasier. Jeg syntes især, at Washington var et utroligt sted, meget monumentalt og med så mange hjørner, monumenter og vartegn at opdage.

Derudover står dets orden, renlighed og majestæt i kontrast til kaoset i Big Apple, så du vil fuldende din rejse ved at tilføje dette kontrapunkt, der ikke vil efterlade dig ligeglad. Det bedste af det hele er, at der er flere muligheder for at opdage Washington og dens omgivelser, især hvis du tager en to-dages tur til Washington, så jeg har samlet de mest interessante her: Washington dagsture DC fra NYC.

Andre ture

Hvis du har lyst til at udforske området omkring New York, men stadig ikke er sikker på, hvad der er din favoritdestination, har jeg skrevet en guide til de bedste steder at besøge i New York her: . 5 dagsture fra New York hvor jeg har samlet de bedste steder at opdage, og hvordan man kommer med på en guidet tur, så du ikke behøver at bekymre dig om logistikken med at komme dertil med offentlig transport eller leje en bil. Kom afsted!

Book en rundvisning i Washington

33. Nyd udsigten fra svævebanen på Roosevelt Island

Udsigt fra svævebanen| ©Dan Gold
Udsigt fra svævebanen| ©Dan Gold

Du har måske ikke engang hørt om denne lille ø lige øst for Manhattan, men hvis du har tid og lyst til at opdage noget anderledes, er det et fantastisk sted at tilbringe en eftermiddag. Den bedste måde at komme dertil på er at tage svævebanen (den kører fra Second Avenue og 60th) og nyde udsigten undervejs.

Du vil se nogle af Manhattans mest ikoniske bygninger og lande på den anden side, på Roosevelt Island, hvor du kan nyde en spadseretur langs molen. Hvis du overvejer at krydse floden ombord på denne svævebane, kan du læse mere om oplevelsen i min artikel på Roosevelt Island sporvogn.

Andre unikke oplevelser i New York

Hvis du ud over svævebanen vil vide mere om andre unikke aktiviteter i byen, har jeg lavet en liste over de bedste oplevelser i New York, så din tur ikke bliver som alle andres. Jeg anbefaler den især, hvis du ikke ved, hvad du skal lave i New York. Jeg anbefaler det især, hvis det ikke er første gang, du er i byen, eller hvis du vil gå uden for alfarvej og tage en unik souvenir med hjem fra dit ophold i New York.

34. Se en amerikansk hockeykamp

Madison Square Garden er ikke kun hjemsted for NBA's bedste tre-pointere eller fantastiske shows og koncerter, men du kan også opleve atmosfæren hos New York Rangers, New Yorks ishockeyhold.

At se en NHL-kamp er en oplevelse, der varmt kan anbefales. Det hurtige tempo og "kampene" mellem spillerne, når de glider med pucken, vil få dit adrenalinniveau til at stige helt vildt. Hvis du vil vide mere om den fjerde nationalsport, så læs vores indlæg om, hvordan du får fat i hockeybilletter i New York og får fingrene i en.

Book billetter til hockey i New York

35. Besøg Radio City Music Hall

I Rockefeller Center har du en aftale med det, der betragtes som det vigtigste teater i USA, Radio City Music Hall. Dets faciliteter har været vidne til de mest spektakulære shows i landet i årtier, og nu kan du besøge det med en guidet tur, hvor du får fortalt de bedste hemmeligheder bag scenen. Du kan også tale med en Rockette-danser, som er en institution på denne scene.

Hvis du også besøger New York i julen, må du ikke gå glip af Radio City Christmas Spectacular, en juleklassiker, der er blevet opført på dette teater siden 1930'erne, og som kan nydes med hele familien.

Book et besøg i Radio City Music Hall

36. Cykel over den ikoniske Brooklyn Bridge

Der er mange måder at komme rundt i Brooklyn på, men du må ikke gå glip af den ikoniske bro, der forbinder bydelen med Manhattan Island. Du kan over den, hvilket kan tage omkring 45 minutter, men en god måde at komme rundt på er på en cykeltur. Der er guidede ture, hvor du kan lære om broens historie, mens du nyder den spektakulære udsigt fra broen.

Når du cykler undervejs, ser du andre turistattraktioner som Brooklyn Heights, Wall Street og Dumbo. Guiden vil fortælle dig alle de interessante detaljer om hver af dem.

Book en Brooklyn Bridge cykeltur

37. Udøv yoga i Central Park

Hvis du er yogi og ikke kan lade flere dage gå uden meditation, skal du deltage i en yogatime i fantastiske Central Park. Der er masser at se og lave i denne gigantiske park, inklusive at slentre gennem de tre kilometer natur. Men hvis du vil gøre lidt ekstra ud af dit besøg, kan du tage med på en yoga- og meditationstur.

Træk stikketfra New Yorks travlegader, og forkæl dig selv med et øjebliks afslapning og velvære for krop og sind. Takket være yogaøvelserne, som undervises af en specialiseret instruktør, kan du tage en pause og træne i New Yorks grønne lunge.

Book en cykeltur over Brooklyn Bridge

38. Dyk ned i dybet af St. Patrick's Cathedral

Under New York City, nærmere bestemt i de underjordiske etager i den tidligere St. Patrick's Basilica, ligger katakomberne, hvor resterne af biskopper og andre berømte skikkelser fra byens katolske verden er gemt.

Langs katedralens gange er der adskillige krypter, som du kan se i stearinlysets skær. Der er ture, som tager dig gennem templets kirkegårde og fortæller dig dets største hemmeligheder. Hvis du er til mystik, anbefaler jeg, at du finder ud af, hvordan du besøger katakomberne i New York.

Book en rundvisning i New Yorks katakomber

39. For dem med en sød tand, Museum of Ice Cream

Har du lyst til at prøve de saftigste og mest utænkelige is? Få en sjov og velsmagende oplevelse på Museum of Ice Cream i New York. Hvis du er fan af is, uanset årstid, må du ikke gå glip af dette interaktive museum, hvor du kan lade fantasien få frit løb og eksperimentere med unikke smage og farver.

Selvfølgelig kan du også smage på slik, køre ned ad en snegleformet rutsjebane, svømme i en pool af chokoladespåner og meget andet. Gør din Instagram klar, for her kommer du til at tage masser af billeder, som du gerne vil have vist på alle dine netværk.

Book billetter til Museum of Ice Cream i New York City

40. Genskab de bedste scener fra Sex and the City-serien

Et besøg på de steder i Big Apple, hvor scener fra den legendariske serie Sex and the City blev filmet, er en fantastisk måde at tilbringe tid i byen på. Du kan genopleve de bedste øjeblikke med Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte på en bustur til mere end 40 steder.

Kødbyen, hvor de plejede at shoppe, Plaza Hotel, Buddakan-restauranten eller Scout-baren, hvor de plejede at drikke deres cosmopolitans, er blot nogle af de steder, du kan besøge i ca. 3,5 time med en professionel guide, som vil fortælle dig alle seriens hemmeligheder.

Book en tur til Sex and the City-locations

41. Hav det sjovt på pubberne i Stone Street

Hvis du vil have det sjovt i New York, skal du bare tilmelde dig en af de ture, der tager dig langs Stone Street, hvor du lærer den ægte amerikanske fest at kende med et par øl, mens de fortæller dig de bedste historier fra kolonitidens Amerika.

Mens den lokale guide fortæller dig om kampene i den revolutionære æra i USA, kan du få et par øl på fad eller cider på byens bedste taverner. Mød folk til en eftermiddag med sjov, men også for at lære om amerikansk kultur.

42. Tilbring en uhyggelig eftermiddag med Greenwichs spøgelser

Hvis du elsker gys og vil høre de mest uhyggelige historier i et af New Yorks mest ikoniske kvarterer, skal du tage på Greenwich Village Ghost Tour. Det er en rute gennem steder fulde af legender og uhyggelige historier.

Besøg hjemsøgte bygninger som New York University, Washington Square Park og Jefferson Market Library, alle med historier om ånder og spøgelser, der vil få dig til at huske denne dag for evigt. Kun de mest sarte vil fortryde det!

Book Greenwich Village Ghost Tour

43. Lær New Yorks legendariske kvarterer at kende

Queens, Bronx, Brooklyn... Kender du New Yorks mest autentiske kvarterer? Besøg nogle af dem, og bland dig med deres folk og kultur. Du vil genkende New Yorks karakteristiske mangfoldighed, så snart du sætter fod i byen, men der er intet som at udforske gaderne i de bydele, der omgiver Big Apple.

Der er busture med en lokal guide, der viser dig de mest særegne steder i distrikter som Coney Island, et sted at flygte fra de travle gader i byens centrum. Du kan også lære hiphoppens fødested og graffitiens ægte gadekunst at kende i Bronx. Eller tjek New York Mets' stadion Citi Field. Gå dybt ind i Amerika og lær New Yorks kvarterer at kende.

Book en Boroughs-tur fra Manhattan

44. Nyd showet på farten med The Ride

The Ride er et unikt show, som du kan opleve i en aldrig før set ramme - en bus. Denne Broadway-agtige showoplevelse i en bus er helt sikkert et must i New York City.

Fra den komfortable bus kan du nyde en storslået produktion i siddepladser i flere niveauer. Du vil se de optrædende synge og danse, mens bussen kører rundt i byen. Med familie eller venner vil The Ride efterlade dig i ærefrygt.

45. Prøv en amerikansk menu på den autentiske Hard Rock Cafe

Har du lyst til en god cheeseburger, rib-eye eller Texas-sandwich? Gå på den sikre side ved at reservere bord til en treretters menu, drink og dessert i Hard Rock Cafe-stil, den legendariske restaurant på Times Square.

Nyd det amerikanske køkken på denne franchise-bar, der blev født i London for mere end 50 år siden og nu har spredt sig til mere end 63 lande. Læn dig tilbage og tag en pause fra din rejse til New York, og se Hard Rock Cafe New Yorks største udstilling af musikmemorabilia. Den svære del bliver at vælge mellem de mange forskellige retter på menuen.

Book en menu på Hard Rock Cafe i New York City

46. Oplev slaveriets historie på den underjordiske jernbane

Der er to vigtige vartegn i New York, som du kan besøge for at lære om slaveriets historie. Det ene er African Burial Ground National Monument, som huser resterne af afroamerikanske slaver fra det 17. og 18. århundrede, og det andet er Underground Railroad, hvor du kan rejse tilbage i tiden, mens du rejser gennem det netværk, som tusindvis af slaver skabte for at flygte fra landet, hjulpet af nogle af datidens amerikanere.

Takket være nogle ture, der tager dig gennem disse og andre steder, der er repræsentative for denne mørke periode i amerikansk historie, vil du lære mere om slavernes daglige liv og deres befrielse.

Book turen om slaveriets historie

47. Bliv graffitikunstner i Brooklyn

Hvis du altid har ønsket at være en del af street art-scenen ved at lave din egen graffiti, men aldrig har turdet, er der ikke noget bedre tidspunkt end din rejse til New York for at lære den ægte vare med spraymaling.

Tilmeld dig en workshop med en graffiti-ekspert, og lær at spraymale vægmalerier i en vigtig del af New Yorks kunstscene, Bushwick-kvarteret i Brooklyn. Du får mulighed for at debutere med din egen kreation og tage den med hjem som en souvenir. Perfekt til alle aldre og niveauer.

Book graffiti-workshop i New York City

48. Find din spionagtige side frem på New Yorks Spyscape Museum

Spyscape Museum er et sted, hvor man kan eksperimentere og give de mere frygtløse frie tøjler. Det er et interaktivt eventyr, hvor du kan gå rundt og udfordre din intelligens og finde ud af, hvilken slags spion du ville være.

Udfordringerne i dette fordybende museum, der er designet af en tidligere chef for Secret Intelligence Service, vil gøre det til en sjov eftermiddag med kodebrydning eller udforskning af skjulte verdener. Test dine evner på Spyscape Museum, og føl dig som en ægte CIA-agent for en dag.

Book billetter til Spyscape Museum

49. Fejr mangfoldigheden med Gay Pride Tour

LGBTQ-samfundet er stort i USA, og en vandretur til New Yorks historiske steder kan hjælpe dig med at genkende og lære om deres kamp gennem årene. En del af overskuddet fra turen går til at støtte Heritage of Pride, en organisation, der promoverer Pride-marcher i byen.

Gay Liberation Monument, Axis Theatre Center eller Stonewall Inn er nogle af de bygninger, du kan besøge langs denne rute, hvor en guide vil fortælle dig de historiske detaljer om hvert sted. For eksempel er Stonewall Inn den bar, hvor optøjerne den 28. juni 1969, der førte til LGBTQ-samfundets oprør i landet, fandt sted.

Book en Gay Pride-tur i New York City

50. Besøg Central Park og dens monumenter på el-scooter

Der er mange måder at se den store Central Park på, men hvis du vil have en behagelig og samtidig sjov måde, skal du vælge et elektrisk løbehjul. På dette løbehjul vil du kunne udforske mange af parkens seværdigheder og attraktioner uden at blive træt.

Der er guidede ture i hele parken, som også giver dig detaljer om hvert monument. Og jeg kan forsikre dig om, at en guide, der følger dig langs ruten, vil være meget nyttig, da du ellers kan fare vild i de tusindvis af kroge og hjørner. Desuden vil det elektriske løbehjul få dig til mange flere steder i denne fantastiske bypark, der er mere end 4 km lang.

Book en tur på elektrisk løbehjul i Central Park

51. Tag et fotoshoot i Brooklyn

Hvis du elsker fotografiets verden, vil du elske denne plan. Et fotoshoot med en professionel fotograf i Brooklyn vil give dig en fantastisk souvenir fra New York. Denne oplevelse vil tage dig gennem symbolske steder, der er perfekte til spektakulære fotos, såsom Dumbo, Rockefeller Center, Manhattan Borough eller Times Square.

Du kan vælge din rute og varigheden af sessionen, og efter et par dage har du dine fotos klar til download. Elsker du ikke bare denne plan? Den svære del bliver at vælge, hvilke du vil dele på dine sociale netværk...

Book et fotoshoot i Brooklyn

52. Gå til jazzkoncert i Harlem

Harlem er et af de mest kulturelt pulserende kvarterer i New York, og det kan mærkes i områdets natteliv. De bedste jazzklubber ligger der, og at opleve en livekoncert i en af dem vil få dig til at føle dig som en rigtig amerikaner, uanset om du er vild med jazz eller ej.

Nogle ture i dette legendariske kvarter kan give dig et indblik i kunstscenen i Harlem, som af nogle anses for at være jazzens fødested. Du kan også vandre rundt i gaderne, besøge gospelkirker og tjekke de mest berømte spillesteder ud for en god aften.

Book turen til Harlem Jazz Venues

53. Slap af i New Yorks arabiske bade

Har du brug for en pause fra din tur til den amerikanske hovedstad? Hvis du er træt af ture, skyskrabere og sightseeing, anbefaler jeg denne oplevelse, hvor du kan slappe af i et par timer i autentiske arabiske bade. AIRE Ancient Baths i New York ligger i en gammel renoveret bygning fra 1883.

Her kan du nyde afslappende bade ved forskellige temperaturer eller få massage i en unik atmosfære, der vil føre dig tilbage til romersk og græsk tid.

54. Tag en souvenir-tatovering med hjem fra Bang Bang

Bang Bang er berømthedernes foretrukne tatoveringsstudio i New York. Det drives af Keith McCordy, en prestigefyldt figur i blækverdenen, som dedikerer næsten alt sit arbejde til at tatovere berømtheder. Men bare rolig, han har et helt team af professionelle bag sig, som kan sørge for, at du får den bedste souvenir med hjem fra din tur til USA.

Gå efter en hyperrealistisk tatovering, en mini-tatovering eller få det symbol, du altid har ønsket at få tatoveret, og som betyder så meget for dig. Hvis du ikke er sikker på designet, skal du ikke bekymre dig, tatovørerne vil give dig gode ideer. Så lav en aftale med Bang Bang og overrask alle med din New York-tatovering.

55. Få en sjov eftermiddag på en pinball-maskine

Pinball-spil er en fantastisk måde at tilbringe en eftermiddag med dine børn i New York. Hvis de er små, har de sikkert aldrig set en flippermaskine før, men du kan være sikker på, at de vil elske det. Modern Pinball NYC har en bred vifte af arkade- og temamaskiner, som du kan prøve og nyde.

Der er også Modern Pinball Museum, hvor du kan se en udstilling af vintage- og topmoderne maskiner, se en live ekspertdemonstration og deltage i det pædagogiske spilprogram for børn og voksne.

56. Trods tyngdekraften med indendørs faldskærmsudspring

Hvis du nogensinde har drømt om at springe ud fra en faldskærm, men gerne vil prøve det indendørs på en mere sikker måde, så tilmeld dig en indendørs skydiving-session hos iFLY. Undgå enhver fare med vindtunneller, hvor du kan genskabe den ægte følelse af at flyve.

De har oplevelser for alle aldre og niveauer. Instruktørerne vil lære dig alle de teknikker, som du kan lære med denne unikke oplevelse af sikkert faldskærmsudspring. Vov og tilbring en anderledes dag.

57. Rejs til fremtiden med Artechouse Museum

Kunst og teknologi mødes i et futuristisk museum i New York City, Artechouse. Vi taler om videnskab og innovation anvendt på kunstscenen, hvor du kan se unikke udstillinger med lys og lyd. En fordybende oplevelse af avantgardekunst for dem, der allerede har besøgt de mere traditionelle museer og ønsker at se noget nyt i New York.

Der er multisensoriske udstillinger, nogle midlertidige og nogle permanente, som alle varmt kan anbefales. Gå ikke glip af det!

58. Klatre ombord på Udyret

Lad adrenalinen pumpe med en tur på en speedbåd på Hudson-floden, hvis navn, "The Beast", er repræsentativt for det energirush, den vil give dig. Det er en tur i fuld fart ned ad floden med rockmusik i højtalerne og med to komikere som kaptajner, der vil give dig en uforglemmelig oplevelse med deres sjove kommentarer.

Der er 30-minutters ture, der tager dig til Frihedsgudinden, hvor du kan tage en selfie, før du går tilbage.

59. Gå til en koncert med New York Philharmonic

New York Philharmonic Orchestra er et af de ældste symfoniorkestre i verden og blev grundlagt i 1842. Det optræder i David Geffen Hall og på Broadway på Manhattans Upper West Side.

Hvis du ikke vil gå glip af store klassiske komponister, anbefaler jeg, at du skaffer billetter til nogle af deres koncerter. Her er deres officielle hjemmeside, så du kan se hele programmet.

60. Kør en Tesla gennem gaderne i New York City

Har du nogensinde tænkt på at prøvekøre en rigtig luksus-elbil? Book en Tesla, og kør gennem New Yorks gader med fremtidens køretøjer. Fra luksusbiler til biler, der er superenkle at køre.

Respekt for miljøet og en forpligtelse til bæredygtig energi er missionen for Elon Musks virksomhed, og kan du tænke på en bedre plan end at prøvekøre en af disse fantastiske biler rundt i Big Apple?

61. Udforsk verdenen fra 'Inside Out' med Stranger Things Experience

For fans af serien Stranger Things er der en interaktiv oplevelse, der tager dig med ind i Hawkins-laboratoriet. Tag tilbage til 80'erne, og hjælp med at redde byen fra Demogorgon, bliv en helt, og opdag mysterierne omkring den berømte Netflix-serie, mens du udforsker Stranger Things' verden.

I denne udstilling kan du besøge Family Video-butikken, smage mad og cocktails inspireret af serien, tage tusindvis af billeder med dine yndlingsfigurer, spille i arkaden eller købe nogle af de eksklusive produkter i butikkerne, der er baseret på den populære serie.

62. Find din vaffelvogn og forkæl dig selv!

Wafels & Dinges vafler er ikke bare noget, man laver. Derfor vil jeg opfordre dig til at finde en af deres omrejsende vaffeltrucks i New York og prøve en af deres lækre belgiske vafler. Du har alt fra den klassiske chokolade og andre toppings til mandel, mini, glutenfri eller vegansk.

Kig efter den gule lastbil og tag en kasse vafler og nyd denne udsøgte bagte dej, der vil transportere dig til Belgien. Her er et link til Wafels & Dinges-boderne og deres åbningstider.

63. Tag på Museum of the Moving Image

Hvis du elsker film, må du ikke gå glip af dette museum dedikeret til scenekunst, hvor du kan se udstillinger, screeninger og uddannelsesprogrammer dedikeret til den syvende kunst og den digitale verden.

Museum of the Moving Image ligger i det historiske Astoria Studio i Queens og byder på optagelser fra film og serier i alle genrer, fra science fiction til drama og animation.

64. Grin i Comedy Cellar, byens bedste comedy-klub

Hvis der er én sjov aktivitet i New York, så er det at købe billetter til et show på Comedy Cellar, som anses for at være byens bedste comedy club, hvor man kan få sig et par gode grin.

Comedy Cellar ligger i Greenwich Village, så du kan benytte dig af muligheden for at tage på en af kvarterets ture, f.eks. madturen, bagefter. Begge aktiviteter vil give dig en fantastisk dag med sjov og kulinarisk nydelse i Greenwich Village.

65. Prøv en lækker pastrami hos Katz's

Pastrami er et typisk produkt fra det jødiske køkken, som består af rødt oksekød, der har gennemgået en saltningsproces. Hvis du aldrig har prøvet det, er det bedste sted at gøre det uden tvivl ved at snuppe en sandwich fra Katz's Delicatessem.

Vær advaret, de er vanedannende, og det er ikke underligt, at denne århundrede gamle butik med speciale i jødisk mad sælger tusindvis af sandwich hver dag. Tag til 205 East Houston Street, og du vil takke mig - god fornøjelse!

66. Hold en stor fest i Brooklyn Mirage

Er du på udkig efter en aften i byen, der aldrig sover? Så tag til et af New Yorks mest imponerende hotspots, Brooklyn Mirage, et udendørs festtempel dedikeret til musik, lyd og spektakel, som du aldrig vil glemme.

Det særlige lydsystem, rummets form, catwalken og væggene, der er helt dækket af planter og LED-lys, vil blandt meget andet få dig til at tro, at du befinder dig i en drøm. Tag afsted med dine venner og tilbring en uforglemmelig nat i denne utrolige sommerklub, et paradis for festglade mennesker.

67. Red et kunstværk i The Escape Game

Scape rooms er altid en god måde at tilbringe en aften med venner eller familie på. Her er et, der vil få din detektivside frem. I 'The Heist' skal I finde et værdifuldt Monet-maleri, som er blevet stjålet fra museet. Du har 60 minutter til at finde det, tør du?

The Escape Game er et scape room-center i New York med fem spil af varierende sværhedsgrad. Det mest komplicerede er det, hvor man skal forsøge at flygte fra fængslet, men der er også enklere spil som "Playground", hvor man skal tilbringe en dag i skolen og arbejde i et team.

68. Tag på en rejse til jordens centrum med Arcadia Earth

Arcadia Earth er en fordybende rejse, der blander videnskab og teknologi, så du og dine børn kan lære planetens kerne at kende. På denne virtual reality-platform kan du interagere med undervandsverdenen, se jorden indefra og føle, hvordan hvert element i naturen kommer til live.

Gå ikke glip af denne multisensoriske tur på 705 Broadway, du vil elske det!

69. Nyd en aften med burlesque på The Rose Room

Nattelivet i New York City er uendeligt, og der er tusindvis af planer for nattelivet at vælge imellem. Men hvis du er i humør til noget anderledes, kan du kigge forbi til lidt burlesque, cirkus eller trylleri på The Rose Room.

Dette varietésted i Midtown vil give dig en magisk aften. Du kan nippe til cocktails i en afslappet atmosfære, mens du ser et kabaretshow. Gå ikke glip af et af New Yorks mest anerkendte nattesteder.

70. Spis en velsmagende amerikansk burger på JG Melons

Vil du forlade USA uden at prøve en rigtig amerikansk burger? Hvis du vil have et forslag til nogle af New Yorks bedste, skal du tage til Upper East Side og bede om et bord på JG Melons. Et unikt sted, der indhyller dig i en yankee-agtig atmosfære, og hvor du kan spise saftige burgere ledsaget af en bloody mary.

Hvis det ikke tilfredsstiller dig, anbefaler jeg roastbeefsandwichene eller den autentiske steak tartar, løber munden ikke i vand?

71. Mindes din yndlingsserie med Friends Experience

Verdenen fra den legendariske serie Venner venter på dig i denne uundgåelige oplevelse, hvor du vil føle dig som en af karaktererne. Gå ind i Monica og Rachels lejlighed og sæt dig i deres orange sofa, eller deltag i Ross og Rachels bryllup.

Friends Experiencie genskaber de bedste scener i en fordybende rejse perfekt sat i denne gruppe af Manhattan-venner, der fik os til at have så mange gode tider i 90'erne.

72. Besøg Museum of Sex i New York

Gør et stop på din rute gennem New York, og gå ind på Museum of Sex. Her kan du finde forskellige kunstudstillinger, hemmelige fotografier, gallerier med genstande og værker om seksualitet og erotik.

Lær om menneskets videnskab, historie og seksuelle kultur på dette museum. Et anderledes sted, som du ikke må gå glip af på din tur til den amerikanske hovedstad.

73. Gå på skattejagt i gaderne i New York City

Den store metropol New York gemmer på mange skjulte skatte. Derfor foreslår jeg denne super sjove plan, hvor du kan opdage skjulte hjørner, skulpturer og skjulte steder, mens du udforsker byen.

Udforsk den store Central Park og find dens skjulte monumenter, tag en tur gennem Greenwich Village og find de rester, som legendariske berømtheder som Jimmy Hendrix har efterladt, eller opdag de skjulte hemmeligheder på Times Square og Rockefeller Center. Der er masser af udforsknings- og eventyrlege til en sjov dag i New York, prøv nogle af dem.

74. Tag en tur i varmluftsballon

Hvis du vil have et anderledes eventyr, kan du booke en tur i luftballon og beundre New Yorks skyline. Flyv over Hudson-floden, og få den bedste udsigt over New Jersey. Det er en afslappende 45-60 minutters tur gennem skyerne ved solopgang eller solnedgang, som vil efterlade dig med en god smag i munden.

Nogle af disse flyvninger inkluderer champagne, hvis du vil fejre en særlig begivenhed med din partner, men børn over 10 år er også tilladt om bord, hvis I rejser som familie. Bare sørg for at vælge en klar dag for at få mest muligt ud af dette fascinerende eventyr i New Yorks himmel.

75. Få mest muligt ud af sommeren i The Big Apple

Tag en lur under Brooklyn Bridge| ©Hellotickets
Tag en lur under Brooklyn Bridge| ©Hellotickets

Hvis der er en tid på året, hvor du kan nyde flere timer med dagslys til at udforske byen udendørs, så er det om sommeren. Det er rigtigt, at temperaturerne er meget høje (nogle gange for høje), og du vil sætte pris på aircondition i butikker og bygninger, men de kølige aftener på terrasserne og de endeløse slentreture gennem Manhattan, langs bredden af Hudson og cykelturene i Central Park opvejer det hele.

Jeg anbefaler, at du tjekker de bedste cykelture i New York i denne sommersæson og opdager byen på en sundere og mere bæredygtig måde.

Med udgangspunkt i fyrværkeriet den 4. juli og under hensyntagen til, at baseball-ligaen finder sted om sommeren, foreslår jeg et væld af aktiviteter, der vil få dig til ikke at ville forlade byen på trods af varmen: hvad man skal gøre, og hvad man skal se i New York om sommeren.

76. Og møde kulden om vinteren

Skøjteløb i Central Park| ©Hellotickets
Skøjteløb i Central Park| ©Hellotickets

Hvis du derimod beslutter dig for at besøge byen om vinteren, kan jeg forsikre dig om, at bortset fra julens store tiltrækningskraft, vil kulden ikke forhindre dig i at nyde byen, da den er mere end forberedt på de lave temperaturer. Hvis du er heldig, kan det endda sne, og du vil få nogle postkort-perfekte julebilleder.

Ud over at nyde NBA-kampene vil du sætte pris på en varm drink på en af byens hyggelige caféer. Mit råd er at kombinere indendørs aktiviteter om aftenen (såsom at besøge observationsdækkene, se en Broadway-musical eller shoppe) med udendørs aktiviteter (gå rundt i byen, tage et krydstogt på Hudson eller krydse Central Park) midt på dagen, når solen varmer temperaturerne lidt op.

Hvis du fryser, skal du ikke bekymre dig, for jeg har lavet en guide til alt, hvad du kan se og gøre i New York om vinteren, og hvad du skal medbringe, hvad du skal have på osv. for at gøre dit ophold der mere end behageligt: hvad man kan gøre og se om vinteren i New York.

Under alle omstændigheder vil du finde tusindvis af ting at lave, når du rejser til New York. Men hvis du ikke har bestilt dine billetter endnu, kan du tage et kig på denne artikel med al information om det bedste tidspunkt at rejse til New York.


Tips til planlægning af din rejse til New York

I New Yorks undergrundsbane| ©Hellotickets
I New Yorks undergrundsbane| ©Hellotickets

Måske mindre romantisk, men lige så praktisk som alle andre råd, jeg kan give dig om din rejse til New York, vil jeg give dig nogle tips, så du ikke ødelægger dit rejsebudget, så snart du ankommer (hvis du rejser på et ubegrænset budget, vil denne del måske ikke interessere dig så meget, men tillad mig at tale til resten af de dødelige).

Få et turistkort

Hvis du planlægger at besøge flere attraktioner eller tage på en tur (udsigtspunkter, museer, sightseeing-busture, krydstogter osv.), er det muligt, at det beløb, du vil bruge på indgangsbilletter, vil være mere end relevant. Til det formål findes der turistkort til byen, som giver dig adgang til de mest emblematiske steder til en fast, reduceret pris.

Der er fire hovedmuligheder: New York Pass, New York CityPASS® Turistkort, New York Explorer Pass y New York Sightseeing Pass. Jeg ved godt, at det kan virke som en umulig opgave at vælge en af disse fire, så ud over den detaljerede forklaring af hver af dem, anbefaler jeg, at du læser denne sammenligning af New York-sightseeingkort, så du kan være sikker på, hvilken du skal vælge, før du foretager investeringen.

Book en transfer mellem lufthavnen og dit hotel på Manhattan

Hvis du leder efter en bekvem måde at komme til dit hotel fra den lufthavn, du lander i, uden at bruge en masse penge på det, anbefaler jeg, at du booker en shuttlebus (som du kan bruge alene eller dele med andre rejsende) til døren til din bolig. Jeg fortæller dig, hvordan du gør det i denne artikel på Afgangsoverførsler til lufthavne i New York og her er en anden om, hvordan man kommer fra JFK til Manhattan, hvor du har flere muligheder.

Brug offentlig transport

Udover at New Yorks undergrundsbane er en attraktion i sig selv (hvis du kan lide at tage billeder, er der nogle ikoniske stationer, hvor du vil nyde at gå under jorden), er det den hurtigste måde at komme fra en del af byen til en anden. Lad dig ikke lamme af det store antal linjer og stoppesteder, du ser på kortene: Hop på metroen, og kom rundt som en lokal. Her er en praktisk guide til at komme rundt i New Yorks undergrundsbane.

Følg disse grundlæggende tips

Hvis det er din første gang i New York, skal du ikke bekymre dig. Der er hundredvis af tvivlsspørgsmål, som vil overfalde dig nu, ligesom de overfaldt alle os rejsende, da vi var der for første gang. På samme måde er vi alle faldet i de turistfælder, som byen har forberedt til sine besøgende. Det er derfor, jeg har besluttet at samle de bedste af dem 15 rejsetips til New York i denne artikel. Jeg er sikker på, at du vil finde dem nyttige, når du skal i gang med at organisere din rejse.

Planlæg din rejseplan

For at undgå at spilde en masse tid (og penge) på unødvendige ture, anbefaler jeg, at du - groft sagt - organiserer en rejseplan efter dage eller efter ting, du gerne vil se. Her er nogle praktiske guides, som jeg tror vil hjælpe dig med at organisere din tid så effektivt som muligt: Ting at lave i New York City i efteråret y 7-dages rejseplan til New York.

Tegn en rejseforsikring

Selvom det i første omgang kan virke som en ekstra udgift, kan jeg forsikre dig om, at det er vigtigt at have en rejseforsikring, når du rejser til New York (eller hvor som helst i USA). Lægeudgifterne er ekstremt høje, og det skader aldrig at have en god forsikring, der dækker alle uforudsete hændelser. Hvis du ikke ved, hvilken en du skal tage, hvad du skal dække, og hvordan du gør det, giver jeg dig her en artikel med alle detaljerne om Rejseforsikring til New York.

Husk at tage dit visum med dig

For at komme ind i New York som turist skal du højst sandsynligt medbringe et ESTA-visum. Du kan udfylde det online og betale gebyret online, hvilket gør processen meget lettere. Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør, fordi du aldrig har gjort det før, kan du læse min artikel om, hvordan man får et ESTA-visum til at rejse til New York.

Følg disse vejledninger for at sikre, at du ikke går glip af datoerne, når du rejser

 • New York i januar: Lad ikke det kolde vejr stoppe dig. Året er lige begyndt, og det er et godt tidspunkt at slutte af med at nyde julelysene.
 • New York i februar: Udnyt de gode priser, som lavsæsonen har at tilbyde - de bedste hoteller er meget billigere! Og at fejre Valentinsdag i The Big Apple er en amerikansk oplevelse, man ikke må gå glip af.
 • New York i marts: Byd foråret velkommen, når dagene begynder at blive længere, temperaturen falder, og det er en fornøjelse at gå på Manhattans endeløse gader.
 • New York i april: Påsken og påskeferien vil sandsynligvis sætte gang i New Yorks højsæson med tusindvis af turister. Book dine billetter og aktiviteter på forhånd for at sikre, at du kommer med på de mest efterspurgte.
 • New York i maj: Byens parker står nu i fuldt flor: Udforsk dem alle til fods eller på cykel, og efterlad ikke et grønt område uberørt - hvordan lyder en picnic i Bryant Park eller en solrig morgen ved Central Park Lake?
 • New York i juni: Det begynder at blive varmt, men dagene er lange, og du har tid til det hele. Det er nok det bedste tidspunkt på året at nyde udsigten over Manhattan fra toppen af en af skyskraberne.
 • New York i juli: Dette er en vigtig måned for amerikanerne. Hvis du er der til fejringen af uafhængighedsdagen den 4. juli, må du ikke gå glip af fyrværkeriet.
 • New York i august: Det er varmt, men det er et godt tidspunkt at gå på opdagelse i byen om aftenen, når solen holder pause, og Manhattans parker indretter fantastiske udendørs sommerbiografer. Benyt lejligheden til at besøge strandene i Brooklyn eller Coney Island og endda Luna Park, hvor du vil hygge dig som et barn.
 • New York i september: Skolestart er en helt særlig tid i New York. Kontorerne har travlt igen, og newyorkerne er tilbage i byen, ivrige efter at nyde restauranterne, tagene og teatrene, så benyt lejligheden til at nyde byens natteliv som en af de lokale!
 • New York i oktober: I oktober bliver New York orange som et græskar. Halloween-dekorationerne på huse, butiksfacader og gader er utrolige (sandsynligvis nogle af de bedste i verden), så gå ikke glip af denne tid på året i byen.
 • New York i november: Thanksgiving, Black Friday og Macy's parade - hvem er mere? Hvis du besøger byen i årets sidste kvartal, vil du opleve, at juleforberedelserne er i fuld gang.
 • New York i december: Du vil føle, at du er med i den berømte Alene Hjemme-film: skøjtebaner over hele byen, butiksvinduer pyntet med julelys og kæmpe juletræer, der dekorerer byen. Gå ikke glip af Manhattans ceremonielle lystænding eller det fantastiske Dyker Heights-kvarter med snesevis af huse, der viser deres dekorationer og lys frem - åh, og godt nytår!