Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

34 bedste ting at gøre i NYC [opdateret 2022]

Den definitive guide til verdens mest spektakulære by, med det nyeste inden for mad, kultur og underholdning, der tilbydes i Big Apple.

Carmen Navarro

Carmen Navarro

35 minutters læst

34 bedste ting at gøre i NYC [opdateret 2022]

Times Square | ©Hellotickets

Big Apple er stedet, hvor store kunstnere har drømt om succes, hvor mange europæiske indvandrere fandt en måde at ændre deres skæbne på, og hvor enhver besøgende har fundet en grund til ikke at rejse væk.

Vi taler naturligvis om New York, en by, hvor det er praktisk talt umuligt at lukke øjnene. Der er så meget at se og gøre, at det er vigtigt at vide, hvad der er værd at se, og hvad der ikke er værd at se, så du ikke bliver overvældet. Så her er de mest fantastiske oplevelser til din tur til New York.

1. Flyv over New York City på en helikoptertur

Udsigt over Manhattan fra helikopteren| ©Hellotickets
Udsigt over Manhattan fra helikopteren| ©Hellotickets

På en helikoptertur i New York kan du se byen, som kun få andre ser den. Fra fugleperspektivet kan du se New York, som om du havde det i din hule hånd, og det er en oplevelse, du helt sikkert vil tale om, når du vender tilbage fra din rejse.

Byens skyline er et skue i sig selv, og det er endnu mere imponerende fra en helikopterflyvning over New York. De fleste flyvninger varer ca. 15 minutter og tager dig med på en rejse, der kombinerer den vidunderlige udsigt med adrenalinruset ved at flyve over New York i en helikopter med over 200 kilometer i timen.

Sammenlign de bedste helikopterture

2. Verdens bedste basketball live

Madison Square Garden| ©Hellotickets
Madison Square Garden| ©Hellotickets

Uanset om du er basketballfan eller ej, er det noget, du ikke vil opleve andre steder, når du skal se en NBA-kamp. Den ikoniske Madison Square Garden er hjemsted for New York Knicks, hjemmeholdet, og det er i denne arena, at du kan se NBA-stjernerne spille deres hjerter ud på banen. Det er helt sikkert en oplevelse, der vil give en masse til din rejse, og et must, hvis du brænder for basketball. Hvis du allerede ved, at du ikke vil gå glip af det, kan du købe dine NBA-billetter her.

Hvis du vil læse lidt mere om oplevelsen, forstå, hvad du finder der, eller finde ud af, hvorfor det er en af de bedste oplevelser, du kan få i New York, så lad mig overbevise dig i min artikel om NBA. Hvordan man køber billetter til en NBA-kamp i New York.

Se den legendariske Madison Square Garden

Du er måske ikke NBA-fan i sig selv, men du kan ikke vente med at opleve dette sted, hvor så mange kunstnere og sportshold har skrevet historie. Der er guidede rundvisninger på stedet, du kan deltage i koncerter, og du kan naturligvis se Knicks spille på hjemmebane. Her kan du se, hvordan du køber billetter til Madison Square Garden.

Gå ikke glip af Brooklyn Nets' hjemmestadion

Brooklyn Nets ' hjemmebane er måske ikke lige så kendt som Madison Square Garden, men det betyder ikke, at Barclays Center ikke er interessant. Her afholdes der koncerter og arrangementer ud over NBA-kampe, og det er et besøg værd under din tur i Brooklyn. Her er alt, hvad du behøver at vide om Brooklyn Nets-arenaen.

Book dine NBA-billetter

3. Nyd et Broadway-show

Krydset mellem Times Square og Broadway Avenue| ©Hellotickets
Krydset mellem Times Square og Broadway Avenue| ©Hellotickets

New York er en by, der udelukkende er dedikeret til underholdning. Det er ikke tilfældigt, at Broadway-musicals og -stykker er verdensberømte og en magnet for besøgende, så hvis du vil have en helt unik oplevelse, anbefaler jeg, at du køber dine billetter i forvejen og giver dit besøg i New York et særligt præg.

Både Løvernes Konge og Aladdin er uden tvivl to af de mest populære musicals, så prøv at købe dine billetter så tidligt som muligt for at sikre, at du får den bedste plads til den bedste pris. Men hvis du stadig ikke er sikker på, hvilken musical du vil se, så er her en liste over de bedste Broadway-musicals, som jeg synes, at de er.

Andre Broadway-musicals

Sammenlign de bedste Broadway-musicals

4. Udforsk New Yorks multikulturalisme på populære guidede ture

Under en af de guidede ture| ©Hellotickets
Under en af de guidede ture| ©Hellotickets

En tur med kontraster

New York er utvivlsomt en by, hvor kontrasterne er så hurtige, at det er svært at følge med dem. Kontrastturen tager dig med til fire meget forskellige dele af byen: Queens, Harlem, Bronx og Brooklyn.

Du kommer til at se den industrielle del af byen, det jødiske kvarter, de historiske gader i Harlem, ikoniske bygninger, og på bare én dag vil du have rundet byen og virkelig lære den at kende som en lokal.

Rundvisning på øvre og nedre Manhattan

Hvis kontrastturen er et must for at lære de forskellige områder af New York at kende og forstå meget bedre, hvordan de forskellige kulturer passer sammen, vil turen til Upper og Lower Manhattanmeget dybere ned i disse kontraster og hjørner af Manhattan Island, som du ikke må gå glip af. Uanset om det er første gang, du er i New York, eller om du allerede er en fast gæst i byen, vil forklaringerne i denne ekspertguide afsløre mange vigtige steder i byen, som du sikkert ikke kendte til.

Andre ture

På godt og ondt er New York et turistmekka for millioner af rejsende, der hvert år tager på pilgrimsrejse til byen, der aldrig sover. Der er derfor snesevis af muligheder for at besøge byen (til fods, med bus, mere eller mindre grundigt osv.), og nogle gange kan det virke overvældende at vælge den, der passer bedst til vores rejseplan. Det er derfor, jeg har lavet dette udvalg af New York-ture så du kan vælge den, der passer bedst til dig.

Opdag byens hemmeligheder

Hvis du ikke er en stor fan af guidede ture og foretrækker at udforske byen i dit eget tempo og uden forklaringer fra en guide, anbefaler jeg, at du laver din egen rejseplan for at sikre, at du ikke går glip af noget. Hvis det ikke er første gang, du er i byen, og du har lyst til at opleve alternative eller skjulte steder, der er mindre besøgte af turister, må du ikke gå glip af min guide til byens hemmelige steder.

Sammenlign de bedste ture i New York

5. Rundvisning i Harlem og deltagelse i en gospelmesse

De små gader i Harlem| ©Nicole Y. C.
De små gader i Harlem| ©Nicole Y. C.

Atudforske Harlem med en guide er en af de bedste oplevelser, du kan få i New York, da du vil finde alt det, som mange turister går glip af ved blot at se Manhattan på deres tur. Du vil også kunne overvære en autentisk evangeliemesse og opleve spiritualiteten i kvarterets kirker, hvor gudstjenesterne er så intense, at de er et skuespil at se.

Hvis du ønsker at udforske dette kvarter på egen hånd, anbefaler jeg, at du noterer dig de vigtigste ting at se og gøre i Harlem for at sikre dig, at du ikke går glip af noget, og at du også benytter dig af denne liste over de bedste spisesteder i Harlem og denne liste over de bedste steder at høre musik i Harlem.

Book din billet til en evangeliemesse

6. Tag en tur til Niagara Falls

Under en af de guidede ture| ©Tim Gouw
Under en af de guidede ture| ©Tim Gouw

Selv om det ikke er noget, man kan lave i New York, er det en god måde at bruge din tur til USA's østkyst til at fjerne et af verdens mest imponerende naturvidundere fra din liste over oplevelser.

Ture til Niagara Falls er en fantastisk måde at runde din tur til Big Apple af med en stor dosis natur i sin reneste form. De er ledsaget af en ekspertguide og med transport til og fra Manhattan er de den bedste mulighed for at besøge en af de mest spektakulære nationalparker i USA.

Men er det det værd? Hvis du rejser til New York i to dage eller tre dage, er det bedst at tilbringe dem i Big Apple og ikke tage af sted, men hvis du rejser til New York i 10 dage eller 15 dage eller mere, er det en mulighed, du bør overveje.

Sammenlign de bedste ture til Niagara Falls

7. Gå en tur i Central Park

Spadseretur gennem Central Park| ©Hellotickets
Spadseretur gennem Central Park| ©Hellotickets

Du har sikkert planlagt Central Park som en af dine planer for New York, men ved du, hvad du ikke må gå glip af, når du kommer dertil? Gå en tur gennem Conservatory Gardens, en have i europæisk stil med smukke springvand og statuer, Belvedere Castle, et lille slot på parkens højeste punkt med en smuk udsigt, og Bethesda Terrace og dens springvand, et arkitektonisk vidunder, hvor du kan tage nogle spektakulære billeder.

Parken er enorm, så for at hjælpe dig med at finde rundt i den, har jeg lavet denne guide til parken for at hjælpe dig med at finde rundt. Bike Tours og udlejning. Generelt kan jeg anbefale, at du lejer en cykel (hvis sneen tillader det) og bruger et par timer på at fortabe dig i Manhattans lunger. Let's roll!

Lej en cykel i Central Park

8. SUMMIT One Vanderbilt Observatory åbner: Midtowns nyeste observatorium

Den ene Vanderbilt| ©SUMMIT
Den ene Vanderbilt| ©SUMMIT

Ja, du læste rigtigt. Få måneder efter at New York indviede det glasindfattede observationsdæk Edge, står vi igen over for en åbning, der har efterladt alle med åben mund: SUMMIT er et spektakulært observationsdæk, som du ikke må gå glip af, både på grund af udsigten over Manhattan og på grund af selve bygningens utrolige arkitektur.

Alt her er designet for at gøre det nemmere for den besøgende: perspektiver med spejle og glas, så du kan tage de bedste billeder, glaserede observationsdæk, så du kan mærke svimmelheden på egen hånd, ultramoderne elevatorer, så du kan mærke adrenalinen i din krop? Jeg vil ikke fortælle dig mere. Hvis du vil arrangere dit besøg, kan du læse denne artikel om, hvordan du kommer op på den nye udsigtsplatform SUMMIT One Vanderbilt.

Kom op til SUMMIT One Vanderbilt-observatoriet

9. Tag en picnic i en anden af Mahattans parker: Bryant Park

Bryant Park om sommeren| ©Istock
Bryant Park om sommeren| ©Istock

Hvis du troede, at der ikke var noget grønt område i New York ud over Central Park, så tog du fejl. Langs de lange gader og avenuer finder du små pladser og parker, hvor du kan se masser af New Yorkere, der slentrer, dyrker sport eller holder picnic i en pause fra arbejdet. Hvis jeg skulle vælge min favorit blandt de bedste parker i New York (efter det obligatoriske besøg i Central Park, selvfølgelig), ville det være Bryant Park.

Jeg anbefaler, at du får et af deres små borde (de tager dem frem, når vejret er godt) til en picnic med udsigt, men jeg vil fortælle dig mere om det i min artikel om 10 ting at lave i Bryant Park.

10. Rundvisning i den flydende park High Line

Spadseretur langs High Line| ©Hellotickets
Spadseretur langs High Line| ©Hellotickets

Denne lineære park, der er bygget på tidligere jernbanespor, krydser Chelsea-kvarteret med en gangbro flankeret af blomsterarrangementer og udsigt over de omkringliggende bygninger og Hudson-floden mod syd. Det er en anderledes måde at slentre rundt i New York på, og jeg anbefaler, at du tager den med på en tur rundt i Chelsea.

I denne artikel om Guide til High Line i New York City Jeg giver dig nogle tips om, hvordan du kommer rundt, hvor du kan stoppe for at spise frokost eller se de bedste udsigter, og jeg giver dig et forslag til en rejseplan, så du ikke går glip af de vigtigste seværdigheder.

11. Få din kæbe ned i Times Square

Posering foran det lysende flag på Times Square| ©Hellotickets
Posering foran det lysende flag på Times Square| ©Hellotickets

Times Square behøver ingen introduktion: neonlys, store skærme og masser af mennesker. Det kan være overvældende og vidunderligt på samme tid, men det efterlader dig bestemt ikke ligegyldig. Det er helt sikkert et sted, som du kan fortabe dig i under dit besøg i New York, og endnu mere om natten, når bygningerne gløder, og New Yorks magi begynder at skinne igennem.

Andre ting at se og gøre på Manhattan

Selv om det kan virke som en kliché, er Times Square utvivlsomt et af byens vartegn. Men heldigvis har Manhattan mange andre steder (nogle af dem er overraskende, andre har vi set tusindvis af gange på film), som vil efterlade os i ærefrygt. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, får du her en praktisk guide til de bedste ting at se og gøre på Manhattan, så du kan organisere dit besøg.

12. Gå på indkøb

Shopping hos Macy's| ©Hellotickets
Shopping hos Macy's| ©Hellotickets

I SoHo

SoHo ("South of Houston Street") var tidligere et industriområde fyldt med fabrikker, og længe før gentrificeringen tiltrak kvarterets charme de rige mennesker, der gjorde bygningerne og gaderne til fødestedet for "industriel chic". I dag er det et område fyldt med barer, restauranter og butikker på stedet, hvor tidligere fabrikker lå - besøg det, hvis du er vild med synlige murstensvægge, synlige rør og jernarkitektur.

Langs Fifth Avenue

Fifth Avenue er New Yorks luksusgade, hvor du kan se byens mest overdådige boligbygninger, hovedkvartererne for nogle af verdens mest prestigefyldte smykke- og modebrands og et væld af museer, herunder Guggenheim og Metropolitan Museum of Art.

Besøg det bedste outletcenter i New York

Hvis du elsker at shoppe, men leder efter de bedste tilbud, er du heldig i New York, for du kan besøge Premium Outlets, hvor du kan finde snesevis af butikker med luksusmærker til stærkt nedsatte priser. Da der er lidt langt fra Manhattan, er der organiserede ture, så du kan shoppe uden at skulle bekymre dig om logistikken omkring hvordan du kommer dertil. Jeg fortæller dig, hvordan jeg gjorde det, og giver dig nogle tips til, hvordan du kan tilrettelægge din shoppingdag her: Premium Outlet dagsture fra NYC.

Hvad skal du købe

Du tager sikkert til New York med et godt tilbud i tankerne. Og du tager ikke fejl: Amerikanske mærker (både tøj og elektronik) er uden tvivl dem, der betaler sig mest. I New York kan du finde visse produkter til meget gode priser, men du skal vide, hvordan du skal lede efter dem. Derfor har jeg skrevet en praktisk guide, der kan hjælpe dig med at finde rundt, når du skal shoppe: 10 ting man skal købe i New York Husk at have plads nok i kufferten!

Besøg New York Outlets

13. Oplev New Yorks store attraktioner, som mange turister ikke lægger mærke til

Den botaniske have i New York

New York Botanical Garden er en frodig park på 100 hektar, hvor der dyrkes mere end en million arter i 50 forskellige rum og miljøer. En af de største attraktioner er, at den har en del af den gamle skov, der dækkede New York, før det blev koloniseret i det 17. århundrede, hvor man kan finde smukke eksemplarer af hvid ask, birk, tulipan, kirsebær og bøg. Jeg kan varmt anbefale et besøg, især hvis du rejser til New York i foråret.

New York-akvariet

Det er en af de mest fornøjelige oplevelser, hvis du besøger New York med din familie. New York Aquarium ligger på Coney Island-promenaden og er hjemsted for mere end 500 marine arter. Besøget er organiseret på en underholdende måde gennem udstillinger og spil, der er designet til at lære børnene værdier i forbindelse med naturen. Denne guide til New York Aquarium giver dig alle de oplysninger, du har brug for.

Zoo i Bronx

En af New Yorks store attraktioner, som desværre (eller heldigvis for dig) går ubemærket hen af de millioner af turister, der besøger byen, er Bronx Zoo. Hundredvis af arter lever i denne gigantiske zoologiske have i halvfrihed, hvilket gør den til det perfekte sted at besøge. Især hvis du rejser med børn, er et besøg hos dyrene i Bronx Zoo et besøg værd. Her er nogle artikler med alt, hvad du behøver at vide om, hvordan du får billetter til Bronx Zoo, zooens åbningstider og priser i Bronx Zoo.

Bestil billetter til Bronx Zoo

14. Rundvisning i Chinatown

Typiske gader i Chinatown| ©Hellotickets
Typiske gader i Chinatown| ©Hellotickets

Manhattans Chinatown, der er omgivet af TriBeCa, det gamle Little Italy og Lower East Side, er et sted, hvor man nemt kan forestille sig at være på det asiatiske fastland, med de mange kantonesiske sætninger og skilte, der kommer og går, og den konstante markedsstemning med fiskehandlere, slagtere og grønthandlere, der er i fuld gang. Det er ikke den smukkeste Chinatown i hele landet, men det er helt sikkert en af de mest autentiske og et besøg værd, hvis du er på gennemrejse.

For at du ikke bare skal vandre formålsløst gennem byens gader (selv om det altid kan anbefales at vandre rundt i gaderne), er her en praktisk guide om 10 ting at lave i Chinatown med tips og en liste over ting, du ikke må gå glip af at se og gøre der. Og gå ikke glip af chancen for at prøve noget af det mest autentiske kinesiske mad i byen: Her er en guide til de bedste spisesteder i Chinatown.

15. Gå en tur i Hudson Yards

The Vessel, en af Hudson Yards' største attraktioner| ©Hellotickets
The Vessel, en af Hudson Yards' største attraktioner| ©Hellotickets

Det er New Yorks hotteste nye kvarter. På få år er det gået fra at være et totalt forladt område til den nye gyldne mil for luksusboliger, ultramoderne skyskrabere på Manhattan og trendy restauranter og butikker. Ud over at huse The Vessel og The Edge (jeg fortæller dig mere om dem senere, men du må ikke gå glip af dem), er det også hjemsted for den berømte High Line, byens nye park, som jeg allerede har fortalt dig om.

I dette kvarter kan du spise i luksus, du kan beundre New Yorks nye vidundere inden for arkitektur og du kan shoppe i det nye luksusindkøbscenter. Her er en praktisk vejledning om kvarteret: Ting at lave på Hudson Yards.

16. Sig goddag til Frihedsgudinden

Frihedsgudinden ved solnedgang, fra færgen.| ©Hellotickets
Frihedsgudinden ved solnedgang, fra færgen.| ©Hellotickets

Hvis du skulle vælge ét ikon, der repræsenterer byen, der aldrig sover, ville det være Frihedsgudinden. Den berømte "Lady Liberty" ligger på Liberty Island, som ligger en færgetur fra molen syd for Manhattan, og et besøg er et must på en tur til New York.

Hvis du tager færgen til Frihedsgudinden i Battery Park, må du forresten ikke gå glip af alle de ting, du kan se og gøre i Battery Park, før du går om bord eller når du kommer tilbage efter at have besøgt statuen.

Når du ankommer til Frihedsgudinden, har du mulighed for at gå indenfor og besøge statuens sokkel eller endda bestige kronen. Du kan også gå en tur på museet og nyde udsigten fra Frihedsgudindens udsigtsplatform med en smuk panoramaudsigt over Manhattan. Hvis du også vælger en guidet tur, skal du vide, at der er nogle, der fuldender oplevelsen med et besøg på Ellis Island og indvandrermuseet.

Bestil dit besøg til Frihedsgudinden

17. Gå på jagt efter filmkulisser

Vennernes lejlighed| ©Hellotickets
Vennernes lejlighed| ©Hellotickets

Det er klart, at byen gemmer på tusindvis af scener fra mytiske film og serier i sine gader og på sine pladser. Hvis du vil vide præcis, hvor den lejlighed ligger, hvor Monica og Rachel havde Chandler og Joey som naboer i Venner, eller hvis du vil finde frem til den mytiske brandstation fra Ghostbusters, kan du læse denne artikel på Tv og film ture vil hjælpe dig. Uanset om du deltager i en guidet tur eller tager af sted på egen hånd, skal du huske at slå dem op!

Bestil en filmtur i New York

16. Besøg 9/11 Memorial og museum

Hyldest til ofrene for 11. september 2001 på Ground Zero| ©Hellotickets
Hyldest til ofrene for 11. september 2001 på Ground Zero| ©Hellotickets

9/11 Memorial and Museum ligger på det sted, hvor tvillingetårnene ville stå i dag, også kendt som Ground Zero. I stedet finder du springvand med navnene på ofrene og et mindemuseum, der fortæller historien om angrebene og om, hvordan New York langsomt genopbyggede sig selv i dagene efter angrebene.

Selv om det er en følelsesmæssigt overvældende oplevelse at besøge udstillingen på 9/11-museet, kan jeg varmt anbefale det, da det vil give dig en alternativ kontekst til din rejse, og du vil se New York med andre øjne efter dit besøg.

Bestil dit besøg på 9/11-museet

18. One World Observatory: en hyldest til fremtiden

Observatoriet for én verden| ©Hellotickets
Observatoriet for én verden| ©Hellotickets

Hvis du er i området og har besøgt 9/11 Memorial eller 9/11-museet, kan du måske gå op på One World Observatory for at beundre New York fra oven. På toppen af One World Trade Center, den skyskraber, der blev bygget ved Ground Zero efter angrebene den 11. september 2001, finder du en udsigtsplatform i glas med en klar udsigt over det sydlige Manhattan, Hudson og Brooklyn.

Hvis du har en smule svimmelhed, skal du ikke gå glip af udsigten fra One World Observatory, da dette er byens bedste udsigtsplatform, da den er indhegnet med glas og giver en følelse af beskyttelse, som andre åbne observatorier ikke har. Du kan læse alle detaljerne her: NYC One World Observatory billetter: hvordan man køber dem, turistpas der inkluderer dem, osv. og læs mere om, hvordan du kommer til One World Observatory i denne anden artikel.

Book din billet til One World Observatory

19. Oplev alt det, som Rockefeller Center har at tilbyde

Udsigt fra toppen af klippen| ©Hellotickets
Udsigt fra toppen af klippen| ©Hellotickets

Bestig toppen af klippen

Og når du alligevel er der, hvordan kan du så undgå at gå op på et af de mest populære observatorier i byen? Gå ikke glip af New Yorks skyline og udsigten fra Top of the Rock på toppen af Rockefeller Center, herunder udsigten om natten... Her er detaljerne, så du kan organisere din bestigning: Top of the Rock Billetter og at du kan beslutte, om det er bedre for dig at bestige Top of the Rock eller Empire State Building. Husk dog på, at der er masser af spisesteder i Rockefeller Center, så det er et anbefalelsesværdigt besøg, selv om du ikke går op på udsigtsterrassen.

Til jul

Hvis du besøger byen i juletiden, er Rockefeller Center et must-see, både på grund af det berømte træ (et af de bedste juletræer i New York ) og skøjtebanen. Byen ville ikke være den samme til jul uden dette lille hjørne, hvor du kan få taget et billede og endda tage skøjter på og hoppe på skøjter på skøjtebanen. Alt i alt vil jeg ikke benægte, at Christmas in New York fortjener en særlig omtale.

Derfor har jeg sammensat denne guide til at 15 ting at lave i New York City i julen Og hvis du er så heldig at besøge New York i juletiden, må du ikke gå glip af de spektakulære dekorationer, som Brooklyns indbyggere hvert år sætter op i deres hjem i Dyker Heights. Og hvis du er til belysning, må du ikke gå glip af chancen for at se julelysene i Bronx Zoo. Juleelskere, dette vil være dit paradis!

En anden mulighed er at tage på en af de guidede ture for at opleve byens lys- det vil være en fantastisk oplevelse at opleve Big Apple i juledekoration!

Book din billet til Top of te Rock

20. Bliv kulturel på New Yorks bedste museer

Naturhistorisk museum| ©Aditya Vyas
Naturhistorisk museum| ©Aditya Vyas

Uanset om du ønsker at sluge alle byens museer eller blot vælge et eller to museer at besøge på din rejse, har jeg sammensat denne liste over de bedste museer at besøge. 12 bedste museer i New York City. Her kan du læse højdepunkterne for hver enkelt af dem, så du kan se alle mulighederne, hvad du vil se i hver enkelt, og hvordan du får billetter til den bedste pris.

MoMA

Det er umuligt at undgå at nævne MoMa (Museum of Modern Art ) blandt New Yorks must-sees. Blandt de bedste værker på MoMA er Van Goghs "Starry Night", Dalis "The Persistence of Memory", Picassos "Les Demoiselles d'Avignon", Andy Warhols "Cambell Soup Cans" og mange andre værker af moderne kunst, som er værd at se live mindst én gang i livet.

Vær opmærksom på MoMa's priser og åbningstider, så du ikke går glip af muligheden for at besøge dette fantastiske museum.

Book din billet til MoMa

Den markedsøkonomiske behandling

Det majestætiske museum på Fifth Avenue, MET (hvis trapper du straks vil genkende, hvis du har set Gossip Girl), rummer kunstværker og artefakter som kinesiske kalligrafibøger, kileskrifttavler, egyptiske mumier, rustninger fra europæiske konger, musikinstrumenter og en fantastisk samling malerier med værker af Van Gogh, Rembrandt og Rafael blandt højdepunkterne.

Book din billet til MET

Madame Tussauds

Hvis du er nysgerrig efter at besøge et voksmuseum for at se på tæt hold, hvordan dine idoler eller de mest populære figurer ser ud i dag og historisk set, er Madame Tussauds og deres voksfigurer en god mulighed. Det er ikke kun et sjovt besøg, det vil også give dig utallige billeder og anekdoter, som er værd at tage med. Hvis du skal til New York med børn eller venner, er det en god mulighed. Her har du alle oplysninger om Madame Tussauds New York billetter: voksmuseetog alt du skal vide.

Book din billet til Madame Tussauds

En dag på museet i "En nat på museet"

Selv om det var filmen "En nat på museet", der gjorde museet berømt, har et af de museer, der i årtier har imponeret de besøgende mest på grund af det store antal kuriositeter og genstande, der kan ses (og læres) indenfor, været det naturhistoriske museum.

I dag er det stadig et af de vigtigste videnskabelige og forskningsmæssige centre i byen, og dets samling indeholder tusindvis af fossiler, meteoritter og mineraler, som du ikke kan se andre steder. Hvis du også besøger New York med børn, skal du ikke tøve med at tage dem med på dette fantastiske besøg.

Book din billet til det naturhistoriske museum

Guggenheim i New York

Dette utrolige museum vil stjæle dit hjerte, ikke kun på grund af de utrolige værker, det rummer, men også på grund af dets design og struktur, der er enestående i verden. Gå ind ad den majestætiske trappe og føl, hvordan du mister tidsfornemmelsen i hjertet af Manhattan i Guggenheim New York- du vil ikke fortryde det!

Book din billet til Guggenheim New York

Andre interessante museer i byen

Som med næsten alt andet i New York har byen flere kulturelle tilbud end nogen anden by i verden. Det er svært at beregne, hvor meget tid du skal bruge for at besøge alle de utrolige museer, men hvis du har tid eller en passion for kunst og kultur, så se disse andre museer, som ikke vil efterlade dig ligeglad:

Læs mere om Fotografiska New York, tag på Brooklyn Museum, oplev byens historie på Museum of the City of New York, dyk ned i Whitney Museum of American Art, eller føl dig som en spion på KGB Spy Museum.

Sammenlign de bedste museer i New York

21. Udfordre svimmelhed fra toppen af Empire State Building

Udsigt fra Empire State Building om natten| ©Hellotickets
Udsigt fra Empire State Building om natten| ©Hellotickets

Empire State Building er New Yorks mest ikoniske vartegn, og fra udsigtsterrassen kan du nyde den vidunderlige udsigt over Big Apple. Du kan gå op ved solopgang, lige før solnedgang eller endda om natten- uanset hvad du vælger, er det en oplevelse, som du med sikkerhed vil se tilbage på med nostalgi i mange år fremover.

Derfor anbefaler jeg stærkt, at du køber dine billetter til Empire State online på forhånd for at undgå køen ved billetlugerne, for at vælge det bedste tidspunkt for at bestige Empire State og for at undgå de store menneskemængder af turister, som naturligvis har dette besøg blandt deres prioriteter, når de besøger New York.

Book din billet til Empire State Building

22. For de modigste, The Edge

Kanten fra neden| ©Hellotickets
Kanten fra neden| ©Hellotickets

En af de mest fantastiske udsigtsplatforme i verden har for nylig slået dørene op i New York: The Edge. Med sit glasgulv (ja, ja, du læste rigtigt) kan du flyve over New Yorks skyline med dine egne to fødder. Bygningens struktur (det er bogstaveligt talt en "kant", som navnet antyder) er designet til at få dig til at mærke vinden (og svimmelhed) på din hud, når du læner dig ud fra toppen. Er du klar til at teste din adrenalin med udsigten fra The Edge?

Book din billet til The Edge

23. Besøg Harvard University, Boston, fra New York City

Harvard University campus| ©Benjamin Rascoe
Harvard University campus| ©Benjamin Rascoe

Som du læser det: Det er muligt at besøge Harvard, og du behøver ikke at være en uddannet person (eller en tidligere studerende) for at gøre det. Et af verdens mest berømte universiteter åbner sine døre for rejsende på en guidet rundvisning. På en rejse til Boston fra New York kan du også udforske Bostons historiske centrum, hvor en af de vigtigste begivenheder i USA's historie fandt sted: den amerikanske uafhængighedskrig.

På denne tur får du også mulighed for at se MIT og lære alt, hvad du har brug for at vide om byen og dens skikke, som står i kontrast til New Yorks travlhed og travlhed. Det bedste af det hele? Om aftenen vil du være tilbage på dit hotel i Big Apple og klar til at fortsætte din rejse.

Book din tur til Boston

24. Byens lys, som bedst ses fra turistbussen

En tur med turistbussen om natten| ©Hellotickets
En tur med turistbussen om natten| ©Hellotickets

Uanset om du besøger New York om vinteren, når det kolde vejr raser, eller om du mangler tid, vil sightseeingbussen lette de kolde temperaturer og give dig mulighed for at komme rundt i byen på den lettest mulige måde. Selv om det ved første øjekast kan virke som en uautentisk oplevelse, er sandheden, at New Yorks busruter er designet til at få dig fra den ene attraktion til den anden så hurtigt som muligt (og uden at du skal kæmpe med det underjordiske kort!).

Det, jeg bedst kan lide ved denne oplevelse, er, at du kan gøre det både om dagen og tage New York sightseeingbussen om natten, når du er færdig med din maratondag med sightseeing og bare vil slappe af, mens du fortsætter med at nyde panoramaudsigten.

Bestil din busbillet

25. Hvad med Nuevo, New York: The Vessel

Strukturen af The Vessel| ©Hellotickets
Strukturen af The Vessel| ©Hellotickets

Selv hvis det ikke er første gang, du er i byen, vil dette område være helt ukendt for dig: Efter at have været et halvt forladt industriområde i årtier er Hudson Yards i de seneste år opstået i Midtown Manhattan (og er stadig under opførelse) for at huse indkøbscentre og luksusboliger. Og meget af opmærksomheden i dette futuristiske nye område af Manhattan er rettet mod The Vessel (eller The Hive, som mange kalder det).

Halvvejs mellem arkitektonisk juvel og turistattraktion eller udsigtspunkt, skiller denne bygning sig ud på grund af sit ydre udseende, men også på grund af de optiske spil og udsigter, som den tilbyder de besøgende. Jeg opfordrer dig til at gå indenfor, gå op ad de fire trapper og drage dine egne konklusioner.

Book din billet til The Vessel

26. Nyd en cocktail på byens bedste tagterrasser

Harriet Rooftop| ©Time Out
Harriet Rooftop| ©Time Out

Hvis udsigten fra et af byens observatorier ikke er nok for dig, kan du stadig nyde den fra et af de vidunderlige hustage eller terrasser, som Manhattan har at byde på. Selv om udsigten ikke er lige så imponerende (næsten ingen af dem tilbyder 360°-udsigt over byen, fordi andre skyskrabere foran kan blokere for udsigten), har de normalt livemusik og en meget New York-agtig atmosfære, som jeg altid synes er en god måde at afslutte en travl dag med sightseeing i byen på.

Nogle gange kan det være svært at finde disse små barer eller rooftops, så jeg har lavet en liste over de bedste rooftops i New York.

27. Kom ud af Manhattan og udforsk resten af New Yorks bydele

På den anden side af Brooklyn Bridge| ©Hellotickets
På den anden side af Brooklyn Bridge| ©Hellotickets

Jeg er ked af det, men... New York er så meget mere end Manhattan, og selv om det er fristende blot at udforske øens mest ikoniske seværdigheder, er der så meget mere end det i New York. Faktisk består byen af fem bydele (eller "Boroughs"), hvor New York-borgerne bor, spiser ude, shopper, danser og... Lad ikke dovenskaben få overtaget, og udforsk, hvad Brooklyn, Queens, Bronx og Staten Island har at byde på ud over Manhattan. Her er, hvad du ikke må gå glip af på dit besøg i byen: Bedste bydele i New York City.

Hvad du kan se og gøre i Brooklyn

Jeg vil ikke skjule eller benægte, at Brooklyn er et af mine yndlingsområder i byen, så jeg opfordrer dig (for jeg kan ikke tvinge dig) til at gå på gaden og lade intet hjørne af dette område være uberørt. Du vil elske de mange caféer, vintagemarkeder, alternative butikker og gastronomiske markeder. Du skal også være opmærksom på de bedste spisesteder i Brooklyn, da du kan prøve meget autentiske retter til en lavere pris end på Manhattan. Her er mine anbefalinger: Brooklyn Aktiviteter og ture.

Besøg Williamsburg

I Brooklyn kan du også besøge Williamsburg og New Yorks jødiske kvarter, som er en verden for sig selv, og som jeg var helt vild med, da jeg besøgte det første gang. Jeg giver dig nogle tips om, hvordan du kan tilrettelægge dit besøg i denne praktiske vejledning om Ting at lave i Williamsburg, Brooklyn.

Bestil en rundvisning i New York

28. Amerikaniser dig til en fodbold- eller baseballkamp

Yankee Stadium| ©Hellotickets
Yankee Stadium| ©Hellotickets

Hvis der er én ting, der får dig til at føle dig virkelig i hjertet af USA, så er det at dyrke landets mest populære sportsgrene. I New York har du mulighed for at se de legendariske New York Yankees til en baseballkamp, hvilket for mig var en stor oplevelse (jeg kendte ikke engang spillets regler, men oplevelsen omkring disse begivenheder var spektakulær).

Hvis du ikke rejser til New York i MLB-sæsonen, kan du altid tage på en rundvisning på stadion eller besøge det omkringliggende område. Det er trods alt et mytisk sted, der sætter New York-borgernes dagsorden for kultur, sport og fritid. Her er en artikel, der hjælper dig med at finde ud af, hvordan du kan besøge Yankee Stadium.

Hvis du derimod foretrækker at se en NFL-kamp (National Football League), spiller New York Giants på MetLife Stadium, og det er noget af en oplevelse at se dem live.

Book billetter til NFL

29. Afbryd turistlivet på et krydstogt på Hudson River

Manhattans skyline fra båden| ©Hellotickets
Manhattans skyline fra båden| ©Hellotickets

En sejltur på Hudson-floden giver dig en pause fra lange gåture, mens du nyder udsigten over Manhattans skyline, krydser Brooklyn Bridge nedenfor og kommer helt tæt på Frihedsgudinden.

Og det bedste af det hele er, at der er ture og ruter til alle budgetter (fra en kort tur på en time til et luksuskrydstogt med middag og levende musik) og endda krydstogter på Hudson for børn. Prøv det, og selv om det er koldt, så tag dig varmt ind, og gå ud på dækket for at tage de bedste billeder. Her er en artikel, som jeg skrev om Manhattan krydstogter med mine yndlingsmuligheder, men jeg kan sige dig med det samme, at et middagskrydstogt på Hudson kan være den mest fantastiske oplevelse på din rejse.

Hvis du vil have flere oplysninger, kan du læse en artikel om det bedste tidspunkt at tage på krydstogt på Hudson River, en anden om, hvor meget krydstogter på Hudson River koster, og denne sidste artikel om tips til at nyde et krydstogt på Manhattan.

Kom rundt med færgen

Hudson-floden er en af byens største attraktioner, og hvis du vil ud af Manhattan, skal du krydse den med metro, tog eller færge. Jeg synes, at færgen er en fantastisk måde at komme rundt i byen på, mens du nyder udsigten over skyline, så selvom båden ikke er lige så komfortabel som krydstogtskibene, så tøv ikke med at tage færgen på din rejse. Her er alle de oplysninger, du har brug for om New York-færgen.

Bestil et krydstogt på Hudson-floden

30. Nyd det bedste internationale køkken

Lysskilt i en af Manhattans kaffebarer| ©Hellotickets
Lysskilt i en af Manhattans kaffebarer| ©Hellotickets

Ja, jeg ved godt, at burgere ikke ligefrem er det, man tænker på, når man tænker på "haute cuisine", men det fantastiske ved New York er, at man bogstaveligt talt kan spise alt. Fra den billigste fast street food til den bedste pasta, fisk, sushi og pizza, du kan forestille dig.

Selvfølgelig er din tur ikke komplet uden hotdogs, de legendariske hamburgere og cheesecakes. Du vil have lyst til at tage på picnic i en af byens parker, spare penge på fastfood-kæderne og sætte dig til bords på en af de hyggelige restauranter med stearinlys i West Village eller SoHo. Jeg vil fortælle dig alt om det her: 10 spisesteder i New York City.

Besøg Chelsea Market

Hvis du planlægger at gå langs High Line, er det en god idé at spise på Chelsea Market før eller efter din gåtur. På dette gastronomiske marked finder du butikker, hvor du kan købe mad af god kvalitet, men også flere boder, hvor du kan stoppe op og få en bid mad. Hvis du er på udkig efter desserter, morgenmad eller snacks, er du også heldig: der er bagerier, cupcake-butikker, konditorier...

31. Benyt lejligheden til at besøge andre byer som Washington eller Philadelphia

Capitol Hill, Washington DC| ©Caleb Pérez
Capitol Hill, Washington DC| ©Caleb Pérez

New York er en verden for sig selv, men der er så meget at se i USA, at det ville være en skam at glemme at tage en tur til andre nærliggende byer som Washington eller Philadelphia fra New York. Hvis du tager på en guidet tur til den amerikanske histories vugge, kan du lære meget mere om landets kultur og særpræg. Jeg fandt især Washington som et utroligt sted, meget monumentalt og med så mange hjørner, monumenter og seværdigheder, som man kan opleve.

Desuden står dens orden, renlighed og majestæt i kontrast til kaos i Big Apple, så du vil fuldende din rejse ved at tilføje dette kontrapunkt, som ikke vil efterlade dig ligeglad. Det bedste af det hele er, at der er flere muligheder for at opleve Washington og dets omgivelser, især hvis du tager en todages tur til Washington, så jeg har samlet de mest interessante af dem her: Washington dagsture DC fra NYC.

Andre udflugter

Hvis du har lyst til at udforske området omkring New York, men stadig ikke er sikker på, hvilken destination du foretrækker, har jeg skrevet en guide til de bedste steder at besøge i New York. 5 dagsture fra New York hvor jeg har samlet de bedste steder at opleve, og hvordan du kan deltage i en guidet tur, så du ikke behøver at bekymre dig om logistikken i forbindelse med at komme dertil med offentlig transport eller leje en bil. Kom af sted!

Bestil en tur til Washington

32. Nyd udsigten fra Roosevelt Island Cable Car

Udsigt fra svævebanen| ©Dan Gold
Udsigt fra svævebanen| ©Dan Gold

Du har måske ikke engang hørt om denne lille ø øst for Manhattan, men hvis du har tid og lyst til at opleve noget anderledes, er det et fantastisk sted at tilbringe en eftermiddag. For at komme dertil er det bedst at tage svævebanen (den kører fra Second Avenue og 60th) og nyde udsigten undervejs.

Du vil se nogle af Manhattans mest ikoniske bygninger og lande på den anden side, på Roosevelt Island, hvor du kan nyde en spadseretur langs molen. Hvis du overvejer at krydse floden med denne svævebane, kan du læse mere om oplevelsen i min artikel om Roosevelt Island sporvogn.

Andre unikke oplevelser i New York

Hvis du ud over svævebanen vil vide mere om andre unikke aktiviteter i byen, har jeg udarbejdet en liste over de bedste oplevelser i New York, så din tur ikke bliver som alle andres. Jeg anbefaler det især, hvis det ikke er første gang, du er i byen, eller hvis du gerne vil gå uden for de slagne stier og tage en unik souvenir med hjem fra dit ophold i New York.

33. Få mest muligt ud af sommeren i Big Apple

En lur under Brooklyn Bridge| ©Hellotickets
En lur under Brooklyn Bridge| ©Hellotickets

Hvis der er én tid på året, hvor du kan nyde flere timer med dagslys til at udforske byen udendørs, så er det om sommeren. Det er rigtigt, at temperaturen er meget høj (nogle gange for høj), og du vil sætte pris på aircondition i butikker og bygninger, men de kølige aftener på terrasserne og de endeløse gåture gennem Manhattan, langs Hudson-bredderne og cykelturene i Central Park gør det hele godt igen.

Med udgangspunkt i fyrværkeriet den 4. juli og under hensyntagen til at Major League Baseball finder sted om sommeren, foreslår jeg et væld af aktiviteter, der vil få dig til ikke at forlade byen på trods af varmen: hvad du kan lave og se i New York om sommeren.

34. Og stå ansigt til ansigt med kulden om vinteren

Skøjteløb i Central Park| ©Hellotickets
Skøjteløb i Central Park| ©Hellotickets

Hvis du derimod beslutter dig for at besøge byen om vinteren, kan jeg forsikre dig om, at ud over julens store attraktion, vil kulden ikke forhindre dig i at nyde byen, da den er mere end forberedt på de lave temperaturer. Hvis du er heldig, kan det endda sne, og du vil få nogle postkort-perfekte billeder.

Ud over at nyde NBA-kampene kan du også nyde en varm drink på en af byens hyggelige caféer. Mit råd er at kombinere indendørs aktiviteter om aftenen (som f.eks. at besøge observationsdækkene, se en Broadway-musical eller shoppe) med udendørs aktiviteter (gå rundt i byen, tage på et krydstogt på Hudson eller krydse Central Park) midt på dagen, når solen varmer temperaturen en smule op.

Hvis du fryser, skal du ikke være bekymret, for jeg har samlet en guide til alt det, du kan se og gøre i New York om vinteren, og hvad du skal medbringe, hvad du skal have på osv. for at gøre dit ophold mere end behageligt: Hvad du kan se og gøre i New York om vinteren.

Når du rejser til New York, vil du under alle omstændigheder finde tusind ting at lave. Men hvis du ikke har bestilt dine billetter endnu, kan du tage et kig på denne artikel med alle oplysninger om det bedste tidspunkt at rejse til New York.


Tips til planlægning af din rejse til New York

I New Yorks undergrundsbane| ©Hellotickets
I New Yorks undergrundsbane| ©Hellotickets

Måske mindre romantisk, men lige så praktisk som alle andre råd, jeg kan give dig om din rejse til New York, vil jeg give dig et par tips til, hvordan du undgår at ødelægge dit rejsebudget, så snart du ankommer (hvis du rejser med et ubegrænset budget, er denne del måske mindre interessant for dig, men lad mig henvende mig til resten af os).

Få et sightseeingkort

Hvis du planlægger at besøge flere seværdigheder eller tage på rundvisning (sightseeing, museer, sightseeingbusture, krydstogter osv.), er det muligt, at det beløb, du bruger på entréer, vil være mere end relevant. Til dette formål findes der byturistkort, som giver dig adgang til de mest symbolske steder til en fast, reduceret pris.

Der er fire hovedmuligheder: New York Pass, New York CityPASS, New York Explorer Pass y New York Sightseeing Pass. Jeg ved godt, at det kan virke som en umulig opgave at vælge et af disse fire, så ud over den detaljerede forklaring af hver enkelt af dem anbefaler jeg, at du læser denne sammenligning af New York sightseeingpas, så du kan være sikker på, hvilket pas du skal vælge, før du foretager investeringen.

Book en transport mellem lufthavnen og dit hotel på Manhattan

Hvis du leder efter en bekvem måde at komme til dit hotel fra lufthavnen, hvor du lander, uden at du skal bruge en masse penge på det, anbefaler jeg, at du lejer en shuttlebus (som du kan bruge alene eller dele med andre rejsende) til din indkvartering. Jeg fortæller dig, hvordan du gør det i denne artikel om Afgangsoverførsler til lufthavne i New York og her er en anden om, hvordan du kommer fra JFK til Manhattan, hvor du har flere muligheder.

Brug offentlig transport

Ud over at New Yorks undergrundsbane er en attraktion i sig selv (hvis du kan lide at tage billeder, er der nogle ikoniske stationer, hvor du vil nyde at gå under jorden), er det den hurtigste måde at komme fra en del af byen til en anden på. Du skal ikke lade dig lamme af det store antal linjer og stoppesteder, du ser på kortene: Hop på metroen og kom rundt som en lokal. Her er en praktisk guide til at komme rundt med New Yorks undergrundsbane.

Følg disse grundlæggende råd

Hvis det er første gang, du er i New York, skal du ikke være bekymret. Der er hundredvis af tvivlsspørgsmål, som vil plage dig nu, ligesom de plagede alle os rejsende, da vi var der første gang. Vi er også alle sammen faldet i de turistfælder, som byen har forberedt for sine besøgende. Derfor har jeg besluttet at samle de bedste af dem 10 rejsetips til New York i denne artikel. Jeg er sikker på, at du vil finde dem nyttige, når du begynder at organisere din rejse.

Planlæg din rejseplan

For at undgå at spilde en masse tid (og penge) på unødvendig sightseeing anbefaler jeg, at du tilrettelægger din rejseplan i grove træk efter de dage eller ting, du gerne vil se. Her er nogle praktiske vejledninger, som jeg tror vil hjælpe dig med at organisere din tid så effektivt som muligt: Ting at lave i New York City i efteråret y 7-dages rejseplan til New York.

Tegn en rejseforsikring

Selv om det ved første øjekast kan virke som en ekstra udgift, kan jeg forsikre dig om, at det er vigtigt at have en rejseforsikring, når du rejser til New York (eller andre steder i USA). Lægeudgifterne er ekstremt høje, og det skader aldrig at have en god forsikringspolice til at dække eventuelle uforudsete hændelser. Hvis du ikke ved, hvilken du skal tage, hvad du skal dække, og hvordan du gør det, kan du her læse en artikel med alle detaljer om Rejseforsikring til New York.

Husk at have dit visum klar

Det er mest sandsynligt, at du skal have et ESTA-visum for at rejse ind i New York som turist. Du kan udfylde den online og betale gebyret online, hvilket gør processen meget nemmere. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gøre det, fordi du aldrig har gjort det før, kan du læse min artikel om, hvordan du får et ESTA-visum til New York.

Følg disse vejledninger for at sikre, at du ikke går glip af de store dates, uanset hvor du tager hen

 • New York i januar: lad ikke det kolde vejr stoppe dig. Året er lige begyndt, og det er et godt tidspunkt at slutte af med at nyde julelysene.
 • New York i februar: Udnyt de gode priser, som lavsæsonen har at byde på - de bedste hoteller er meget billigere! Og at fejre Valentinsdag i Big Apple er en amerikansk oplevelse, som man ikke må gå glip af.
 • New York i marts: Velkommen til foråret, når dagene begynder at blive længere, temperaturerne bliver mildere, og det er en fornøjelse at gå rundt på Manhattans endeløse avenuer.
 • New York i april: Påsken og påskeferien vil sandsynligvis indlede New Yorks højsæson med tusindvis af turister. Book dine billetter og aktiviteter på forhånd for at sikre, at du får adgang til de mest efterspurgte aktiviteter.
 • New York i maj: Byens parker er nu i fuldt flor: udforsk dem alle til fods eller på cykel, og lad ikke et grønt område stå urørt - hvordan lyder en picnic i Bryant Park eller en solrig morgen ved søen i Central Park?
 • New York i juni: Det begynder at blive varmt, men dagene er lange, og du har tid til det hele. Det er nok den bedste tid på året til at nyde udsigten over Manhattan fra toppen af en af skyskraberne.
 • New York i juli: Dette er en vigtig måned for amerikanerne. Hvis du er der i forbindelse med fejringen af uafhængighedsdagen den 4. juli, må du ikke gå glip af fyrværkeriet.
 • New York i august: Det er varmt, men det er et fantastisk tidspunkt at opleve byen om aftenen, når solen holder pause, og Manhattans parker har opstillet fantastiske udendørs sommerbiografer. Benyt lejligheden til at besøge strandene i Brooklyn eller Coney Island og endda Luna Park, hvor du vil more dig som et barn.
 • New York i september: Tilbage til skolen er en meget speciel tid i New York. Kontorerne er travle igen, New York-borgerne er tilbage i byen og er ivrige efter at nyde restauranterne, hustagene og teatrene, så benyt lejligheden til at nyde byens natteliv som en af de lokale!
 • New York i oktober: I oktober bliver New York orange som et græskar. Halloween-udsmykningerne på huse, butiksfacader og gader er utrolige (sandsynligvis nogle af de bedste i verden), så gå ikke glip af denne tid af året i byen.
 • New York i november: Thanksgiving, Black Friday og Macy's parade. Hvem er mere? Hvis du besøger byen i sidste kvartal af året, vil du opleve, at juleforberedelserne er i fuld gang.
 • New York i december: Du vil føle dig som i den berømte Home Alone-film: skøjtebaner over hele byen, butiksvinduer pyntet med julelys og gigantiske juletræer, der pynter byen. Gå ikke glip af Manhattans ceremonielle tænding af lysene eller det fantastiske Dyker Heights-kvarter med snesevis af huse, der viser deres dekorationer og lys frem - og godt nytår!