Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Hvordan man køber billetter til en NBA-kamp i New York

Hvis du køber en billet til en NBA-kamp i Madison Square Garden eller Barclays Center, kan du se Knicks og Nets live. Er du med?

Isabel Catalán

Isabel Catalán

13 minutters læst

Hvordan man køber billetter til en NBA-kamp i New York

Inde i Madison Square Garden | ©Christian Reimer

En af de mest fascinerende forestillinger, man kan overvære i USA, er en NBA-kamp. Uanset om det er, fordi basketball er din passion, eller fordi du vil opleve sportens vanvid og atmosfære i New York, er det en unik fornemmelse, som du skal opleve mindst én gang i dit liv.

Der er to NBA-hold i New York, New York Knicks og Brooklyn Nets. Begge konkurrerer fra oktober til april i den regulære sæson og fra april til juni i slutspillet, hvis de kvalificerer sig.

New York Knicks-billetter: de mest populære

New York Knicks vs Phoenix Suns i Madison Square Garden| ©James Trosh
New York Knicks vs Phoenix Suns i Madison Square Garden| ©James Trosh

New York Knicks spiller i den legendariske Madison Square Garden, som ligger i downtown Manhattan. Holdet blev grundlagt i 1946 og er det hold, der har eksisteret længst. Selvom de kun har vundet to titler (den sidste i... 1972!), er de det mest berømte hold i NBA. Og så er de en fornøjelse at se på: I sidste sæson kom de i slutspillet og har superstjerner som power forward Julius Randle og point guard Jalen Brunson.

Se billetter til New York Knicks

Brooklyn Nets-billetter: alternativet

Inde i Barclays Center| ©LunchboxLarry
Inde i Barclays Center| ©LunchboxLarry

Brooklyn N ets flyttede for nylig til en ny hjemmebane og spiller nu i det moderne Barclays Center i Brooklyn. De har uden tvivl det bedste defensive hold i NBA med Mikal Bridges og Cam Johnson som sæsonens bedste spillere. Selv om de ikke starter som favoritter, er der stadig garanti for showet.

Se Brooklyn Nets-billetter

Hvor kan man købe billetter til NBA i New York?

Boston Celtics vs Brooklyn Nets i Madison Square Garden| ©Erik Cleves Kristensen
Boston Celtics vs Brooklyn Nets i Madison Square Garden| ©Erik Cleves Kristensen

Billetter til NBA kan kun købes online, da alle billetter er digitale. Hellotickets har en aftale med New York Knicks og Brooklyn Nets om at sælge deres billetter i Spanien.

Efter COVID er det ikke længere muligt at købe billetter i billetkontoret, selvom de stadig arbejder på at indsamle nogle firmabilletter eller sæsonkortholdere, der har sæsonkort.

Se NBA-billetter

Hvor meget koster det at se en NBA-kamp i New York?

Madison Square Garden, hjemmebane for New York Knicks| ©Ajay Suresh
Madison Square Garden, hjemmebane for New York Knicks| ©Ajay Suresh

Prisen varierer, afhængigt af hvilke hold der spiller mod hinanden, men gennemsnitsprisen er omkring 150 € pr. billet til både New York Kn icks og Brooklyn Nets. Minimumsprisen er normalt 50 euro for en lille kamp og et sæde væk fra banen. Maksimumsprisen er langt over 1.000 euro for en plads ved siden af banen.

Det er vigtigt at bemærke, at billetpriserne ændrer sig dagligt, ligesom prisen på en flybillet. Hvis der er større efterspørgsel, og der kun er få billetter tilbage, bliver prisen dyrere, mens prisen falder, hvis efterspørgslen ikke bliver mødt.

Prisen svinger også i løbet af sæsonen. Knicks' julekampe er de dyreste på året, da byen fyldes op med internationale og amerikanske turister, der gerne vil til Madison. Men mod slutningen af den regulære sæson (april) plejer de at være billigere, fordi fans af begge hold foretrækker at vente på slutspillet.

Se NBA-billetter

Hvordan sparer man penge, når man køber NBA-billetter i New York?

Basketballkugler fra kampene.| ©Markus Spiske
Basketballkugler fra kampene.| ©Markus Spiske

For at spare penge ved køb af NBA-billetter, når du rejser til New York, er det vigtigt at huske på, at billetpriserne ændrer sig konstant. Det vil sige, at priserne hver dag går op eller ned afhængigt af efterspørgslen ligesom en flybillet.

Problemet er, at Knicks og Nets har udsolgt det meste af stadion til deres sæsonkortholdere, før sæsonen starter. Derfor er det ikke ualmindeligt, at billetterne bliver udsolgt, så efterspørgslen er altid høj. Med dette i tankerne er der et par ting, du kan gøre for at spare penge.

Køb billetter på forhånd

Det vigtigste for at spare på NBA-billetpriserne er at købe billetter så langt i forvejen som muligt. Knicks- og Nets-billetter kommer til salg i midten af august, og det er der, priserne er lavest for alle sæsonens kampe. Hvis det er muligt, er det det bedste tidspunkt at købe dem på. Det svarer til at booke et fly eller et hotel.

Hvis der stadig er mere end to måneder til kampen, vil billetpriserne have ændret sig, men endnu ikke være steget kraftigt.

Det største problem er, hvis der er mindre end to uger tilbage: I så fald har du intet andet valg end at betale en højere pris, da der vil være stor efterspørgsel og få billetter til rådighed.

At vælge en mindre attraktiv modstander

En anden vigtig faktor for prisen på en kamp er Knicks' eller Nets' modstander. En kamp mod et af de bedste hold i ligaen eller et af de mest berømte hold (såsom Lakers) kan være op til 3 gange dyrere end en kamp mod et mindre hold. Det er klart, at de store kampe er de mest efterspurgte, men hvis du går op i oplevelsen og har en vis fleksibilitet med datoerne, kan du spare ved at overvære en mindre attraktiv kamp.

Vælg sædet bag kurven

Det sidste sparetip er at vælge et s æde, der giver en god oplevelse, men som ikke er for dyrt. Prisen på pladserne bag kurven (uanset om du er tæt på eller langt fra banen) er altid billigere end pladserne ved siden af Madison Square Garden eller Barclays Center.

Men de bedste pladser med hensyn til værdi for pengene er dem, der er placeret i hjørnerne. Disse billetter har en anstændig betragtningsvinkel, og prisen er betydeligt billigere end en billet midt på siden.

Se NBA-billetter

Hvor meget koster en billet til New York Knicks?

Knicks' holdlogo| ©Michael Tipton
Knicks' holdlogo| ©Michael Tipton

En billet til New York Knicks koster i gennemsnit €148 per billet. Minimumsprisen er 52 €, hvis det er en lille kamp mod slutningen af sæsonen.

Det dyreste tidspunkt i den regulære sæson (før slutspillet) at se Knicks er ved juletid, da det er her, efterspørgslen er størst. Hvis de kvalificerer sig til slutspillet, varierer gennemsnitsprisen fra 200 euro for første runde til anslået 1.000 euro, hvis de når til NBA-finalen.

Se Knicks-billetter

Hvor meget koster Brooklyn Nets-billetter?

Brooklyn Nets' holdlogo| ©Michael Tipton
Brooklyn Nets' holdlogo| ©Michael Tipton

En Brooklyn N ets-billet har en gennemsnitspris på 172 € pr. billet. Minimumsprisen er 55 €, hvis modstanderen ikke er attraktiv, og der ikke er noget på spil i slutningen af den regulære sæson, lige før slutspillet.

Den gennemsnitlige pris for en slutspilsbillet til Nets er 225 € i første runde og anslås at koste omkring 850 €, hvis de går hele vejen til NBA-finalen.

Se Nets-billetter

Hvordan undgår man falske NBA-billetter i New York?

Halvleg af kampen| ©Daniel Torres Bonatto
Halvleg af kampen| ©Daniel Torres Bonatto

Den eneste måde at undgå falske billetter på er at købe fra officielle hjemmesider som Hellotickets. Der findes hjemmesider for firmaer, som sælger uautoriserede videresalgsbilletter. Ikke alle deres billetter er et problem, men der er en chance for, at de bliver kopieret, og selvom de senere refunderer pengene, vil du ikke kunne komme ind på stadion.

Der er også folk uden for stadion, der tilbyder billetter. De gør det ikke åbenlyst, men går forbi fansene og spørger diskret, om der er nogen, der leder efter billetter. Disse billetter er altid falske. Deres metode er at tage dig med til et afsides sted for at få billetterne i kontanter. Når de har blokeret dig i forsøget på at få adgang, er sælgeren forsvundet med dine penge.

Se NBA-billetter

Hvad er de bedste pladser på hvert stadion?

Inde i Madison Square Garden| ©Emmanuel Milou
Inde i Madison Square Garden| ©Emmanuel Milou

Oplevelsen af en NBA-kamp afhænger i høj grad af det sæde, du vælger, når du køber din billet. Selvom basketballarenaer har mindre kapacitet end en fodboldarena, er de enorme arenaer i forhold til, hvor lille banen er, og en billet på de bageste rækker er virkelig langt væk fra spillerne.

Hvad er de bedste pladser i Madison Square Garden?

De bedste pladser i Madison Square Garden er i sektion 1 til 12. I hjørnerne eller bag kurven (sektion 1, 2, 3, 7, 8 og 9) kan du opleve spillet helt tæt på, og selvom du ikke kan se spillet så godt, er oplevelsen fantastisk. 100-sektionerne er også højt værdsatte, fordi det er her, man bedst kan nyde basketball, og de er stadig tæt på banen.

Hvad er de bedste pladser i Barclays Center?

De bedste pladser i Barclays Center er mellem sektion 1 og 31. Hjørnesektionerne, som giver et godt forhold mellem pris og antal tilskuere, er 3, 13, 19 og 29. Det er bedre at sidde på en af de sidste rækker i disse sektioner end på en af de første rækker i 200-sektionerne.

Når du bestiller billetter på Hellotickets hjemmeside, kan du se et interaktivt kort og vælge de pladser, du er mest interesseret i, afhængigt af hvor tæt du vil være på banen. Du kan tjekke de forskellige priser, og du kan se et billede, så du kan få en idé om afstanden til banen.

Se NBA-billetter

Hvor mange NBA-kampe er der i New York?

Indgangen til Barclays Center| ©Reading Tom
Indgangen til Barclays Center| ©Reading Tom

82 NBA-kampe spilles i New York fra oktober til april: 41 New York Knicks-kampe og 41 Brooklyn Nets-kampe. Hvis et af holdene kvalificerer sig til slutspillet, vil antallet være højere.

Se NBA-billetter

Kan jeg gå til en NBA-kamp i julen?

New York Knicks vs Brooklyn Nets| ©Miltiadis Fragkidis
New York Knicks vs Brooklyn Nets| ©Miltiadis Fragkidis

Ja, det er faktisk et af de mest populære tidspunkter på sæsonen, og atmosfæren er spektakulær. NBA sørger for, at alle hold, inklusive New York Knicks og Brooklyn Nets, spiller flere kampe i din by i julen, så det er næsten garanteret, at der vil være mindst én kamp under din rejse.

Se NBA-billetter

Kan jeg tage til en NBA-kamp om sommeren?

Yankee Stadium i New York City| ©Marco Verch
Yankee Stadium i New York City| ©Marco Verch

Desværre ikke, da NBA's regulære sæson starter i oktober og slutter i april, og slutspillet slutter i juni.

Hvis du rejser til New York om sommeren og vil have et alternativ til NBA for at opleve amerikansk sport, kan du se New York Yankees eller New York Mets, to baseballhold, der er midt i sæsonen om sommeren. Baseballholdene i NYC spiller mange kampe, så det er nemt at nå at se en af dem. Måske kan du ikke engang lide baseball, men du er sikker på at få det typiske look med kasket, hymne og hotdog.

Du kan købe billetter til New York Yankees her og New York Mets her.

Hvis du rejser i slutningen af august eller september, er fodboldsæsonen allerede startet. I New York spiller New York Giants og New York Jets. Der er kun få kampe, men du kan tjekke, om en dato passer dig på dette link for Giants-billetter og på dette link for Jets-billetter.

Hvor lang er NBA-sæsonen?

Inde i Knicks' omklædningsrum| ©AtlasMasland
Inde i Knicks' omklædningsrum| ©AtlasMasland

Preseason (begyndelsen af oktober)

NBA-holdene spiller typisk fem til otte kampe i preseason, som normalt varer lidt over tre uger, for at måle deres styrke til starten af ligaen. Det er som regel billigere at købe NBA-billetter til disse kampe, selvom det er rigtigt, at kvaliteten af kampene er lavere, da holdene endnu ikke er i fuld træningslejr og ofte reserverer deres stjerner.

NBA's regulære sæson (midten af oktober - begyndelsen af april)

I disse måneder spiller hvert hold 82 kampe, en hver anden dag. I løbet af den regulære sæson er der flere datoer, som du bliver nødt til at markere i din kalender, da de er afgørende kampe:

  • 25. december (jul). En meget speciel dag, hvor NBA normalt planlægger de bedste kampe.
  • Årets første kamp. Årets første kamp i både Madison Square Garden og Barclays Center er som regel en fest. Mange newyorkere og turister benytter lejligheden til at se denne kamp.
  • Knicks VS. Nets. En klassisk kamp i New York, som normalt tiltrækker et stort publikum, er "derbyet" mellem de to hold i byen. Hvis du er heldig og tilfældigvis er der, må du ikke gå glip af det.
  • Februar (NBA All-Star). All-Star-kampen, hvor de bedste spillere fra hvert hold i ligaen mødes for at spille en opvisningskamp.

NBA Playoffs (midten af april - begyndelsen af juni)

Når den regulære sæson er slut, starter de 16 bedste hold i NBA slutspillet om titlen: 8 hold fra den østlige konference og 8 hold fra den vestlige konference møder hinanden.

Slutspillet er bedst af 7 kampe, og før man når til NBA-finalen, er der tre runder: kvartfinaler, semifinaler og konferencefinaler. Slutspillet varer som regel næsten to måneder, og til sidst er der kun de to conference-vindere tilbage, som kæmper om NBA-titlen i finalen.

I sidste sæson kvalificerede både New York Knicks og Brooklyn Nets sig til slutspillet.

NBA-finalen (juni)

Der kan kun være én vinder. Med to hold tilbage ud af de 16, der kom med i slutspillet, begynder NBA-finalerne, der igen spilles som en bedst-af-syv-serie. Disse kampe er uden tvivl de mest ventede og årets bedste, da hovedpersonerne er de to bedste hold i USA.

Men det er ikke overraskende, at billetterne til disse NBA-kampe er de dyreste i hele sæsonen. Og alligevel bliver de hurtigt uds olgt, fordi det ud over Superbowl er årets sportsbegivenhed i USA.

Se NBA-billetter

Hvornår skal man rejse til New York for at se NBA?

Knicks T-shirts| ©NBA.com
Knicks T-shirts| ©NBA.com

Hvis du rejser til byen, før den regulære sæson starter, dvs. i pre-season, vil jeg råde dig til at kigge på holdenes pre-season program, fordi de normalt spiller venskabskampe i begyndelsen af oktober.

Men de NBA-kampe, der vil finde sted i New York, er kun garanteret mellem oktober og april måned. Derefter afhænger det hele af, om New York Knicks eller Brooklyn Nets har kvalificeret sig til slutspillet og i sidste ende NBA-finalen.

Skal børn betale entré til NBA?

NBA-fans| ©Seth Hoffman
NBA-fans| ©Seth Hoffman

NBA er en meget familievenlig forestilling, men når det kommer til spørgsmålet om, hvorvidt børn betaler entré, er sandheden, at det afhænger af holdet. Når det gælder New York Knicks, siger Madison Square Gardens politik, at børn, der er fyldt to år, skal have en billet.

Hvad angår Brooklyn Nets, kan børn op til 86,36 cm ifølge Barclays Centers regler for alle sportsbegivenheder komme gratis ind i Barclays Center, men de skal dele sæde med en voksen, der har billet og ledsager dem. Alle børn, der ikke opfylder dette højdekrav, skal have en billet for at komme ind på stadion og må kun sidde på den plads, de har billet til.

Hvis du kommer på stadion med børn under to år, bedes du medbringe bevis på børnenes alder, hvis du bliver bedt om det ved indgangen. Gyldige former for identifikation er en fødselsattest eller et pas.

Se NBA-billetter

På kampdagen

I billetkøen inde på stadion| ©David Jones
I billetkøen inde på stadion| ©David Jones

Hvornår skal man tage på stadion?

NBA-dage i New York er noget særligt. Man kan mærke det på atmosfæren, og der er mere liv og glade dage i gaderne end normalt i The Big Apple. Mit råd er ikke at ankomme for tidligt. Inde på stadion er der fastfood-, snack- og souvenirbutikker, som du kan besøge, mens du tager dig tid, og du vil ikke gå glip af hymneøjeblikket.

Madison Square Garden ligger i hjertet af Manhattan, så du kan gå derhen, hvis du går rundt i området efter at have set en anden nærliggende turistattraktion. For at komme til Barclays Center skal du dog bruge lidt mere tid, hvis du tager offentlig transport, så vær opmærksom på trafik eller myldretid, så du kan komme til stadion uden at skynde dig. Her er New Yorks undergrundsguide.

På kampdagen råder jeg dig til at gå mindst en time i forvejen, så du kan tage det roligt, gå gennem sikkerhedsbuen, finde dine pladser, opleve stemningen før kampen med cheerleadernes musik og dans, lytte til den amerikanske hymne, før kampen starter, og se spillerne komme ind på stadion. Det er som en film!

Er rygsække og kameraer tilladt?

I henhold til Madison Square Gardens politik er rygsække og unødvendige tasker ikke tilladt på stadion. Alle vil blive underkastet en streng sikkerhedsscreening, som kan forsinke adgangen til stadion. Derudover er det ikke tilladt at medbringe videokameraer, lydoptagere, professionelle kameraer (inklusive tele- eller zoomobjektiver), selfie-sticks eller stativer.

Hvad angår Barclays Center, vil rygsække eller tasker, der er større end 14"x14"x6" eller har hårde sider, ifølge adgangspolitikken ikke være tilladt. Det samme gælder professionelt kameraudstyr, lyd- og/eller videooptagelsesudstyr samt selfie-sticks og stativer.

Hvor kan man spise før eller efter kampen?

Inde på stadion er der mange mad- og drikkeboder, men priserne er betydeligt dyrere end udenfor. For eksempel kan en flaske vand koste omkring 5 dollars, en hotdog omkring 7 dollars og en sodavand omkring 6,5 dollars.

Da du ikke må medbringe din egen mad eller drikke på stadion, er mit råd, at du før kampen, hvis du er sulten, køber noget at spise på en af restauranterne omkring Madison Square Garden og Barclays Center, såsom Shake Sack eller Five Guys. Eller vent til kampen er slut med at tage derhen, fejre dit holds sejr og forkæle dig selv.

Se NBA-billetter

Nyttig information til at se NBA

Uden for Madison Square Garden| ©Jordan Staub
Uden for Madison Square Garden| ©Jordan Staub

Selvom NBA er en af de mest populære sportsgrene i verden, kan der altid opstå spørgsmål i sidste øjeblik.

Hvor lang er en NBA-kamp?

Officielt varer den 48 minutter (4 quarters af 12 minutter hver), men mellem timeouts og halvleg varer de fleste kampe normalt 2 timer eller mere. Efter de første to quarters er der en pause på 15 minutter, hvor du kan benytte lejligheden til at få noget at spise eller gå på toilettet.

Jeg har ikke en internetforbindelse i New York, hvordan får jeg adgang til billetterne?

Hvis du ikke har en internetforbindelse under din rejse til New York, kan du altid bruge dit hotels internetforbindelse og åbne dine billetter der, så de er klar på din mobiltelefon, når du ankommer til spillestedet. Du kan også gå på et offentligt sted som en kaffebar eller restaurant i nærheden af stadion, da de har gratis WiFi.

Se NBA-billetter