Hvordan man køber billetter til en NBA-kamp i New York

Hvis du køber en billet til en NBA-kamp i Madison Square Garden eller Barclays Center, får du mulighed for at se Knicks og Nets live. Er du med?

Isabel Catalán

Isabel Catalán

13 minutters læst

Hvordan man køber billetter til en NBA-kamp i New York

Inde i Madison Square Garden | ©Christian Reimer

En af de mest fascinerende forestillinger, man kan overvære i USA, er en NBA-kamp. Uanset om det er fordi basketball er din passion, eller fordi du gerne vil opleve sportens vanvid og atmosfære i New York, så er det en unik oplevelse, som du skal have mindst én gang i dit liv.

Der er to NBA-hold i New York, New York Knicks og Brooklyn Nets. Begge konkurrerer fra oktober til april i den regulære sæson og fra april til juni i slutspillet, hvis de kvalificerer sig.

 • New York Knicks
 • Billetter fra 50 €.
 • Mærk Madison Square Garden buldre med en Knicks-kamp.
 • Køb dine billetter
 • Brooklyn Nets
 • Billetter fra €50
 • Endnu en NBA-klassiker fra New York venter på dig i den ikoniske bydel Brooklyn.
 • Køb dine billetter

New York Knicks-billetter: de mest populære

New York Knicks vs Phoenix Suns i Madison Square Garden| ©James Trosh
New York Knicks vs Phoenix Suns i Madison Square Garden| ©James Trosh

New York Knicks spiller i den legendariske Madison Square Garden, som ligger i centrum af Manhattan. Holdet blev grundlagt i 1946 og er det hold, der har eksisteret længst. Selv om de kun har vundet to titler (den sidste i ... 1972!), er de det mest berømte hold i NBA. Og de er endelig en fornøjelse at se på: I sidste sæson nåede de slutspillet og har superstjerner som power forward Julius Randle og point guard Jalen Brunson.

Se billetter til New York Knicks

Brooklyn Nets-billetter: alternativet

Inde i Barclays Center| ©LunchboxLarry
Inde i Barclays Center| ©LunchboxLarry

Brooklyn Nets flyttede for nylig til en ny hjemmebane og spiller nu i det moderne Barclays Center i Brooklyn. De har uden tvivl det bedste defensive hold i NBA med Mikal Bridges og Cam Johnson som sæsonens bedste spillere. Selvom de ikke starter som favoritter, er der stadig garanti for show.

Se Brooklyn Nets-billetter

Hvor kan man købe billetter til at se NBA i New York?

Boston Celtics vs Brooklyn Nets i Madison Square Garden| ©Erik Cleves Kristensen
Boston Celtics vs Brooklyn Nets i Madison Square Garden| ©Erik Cleves Kristensen

Billetter til NBA kan kun købes online, da alle billetter er digitale. Hellotickets har en aftale med New York Knicks og Brooklyn Nets om at sælge deres billetter i Spanien.

Efter COVID er det ikke længere muligt at købe billetter ved billetkontoret, selv om de stadig arbejder på at indsamle nogle firmabilletter eller sæsonkortholdere, der har sæsonkort.

Se NBA-billetter

Hvor meget koster det at se en NBA-kamp i New York?

Madison Square Garden, hjemmebane for New York Knicks| ©Ajay Suresh
Madison Square Garden, hjemmebane for New York Knicks| ©Ajay Suresh

Prisen varierer afhængigt af, hvilke hold der spiller mod hinanden, men gennemsnitsprisen er omkring 150 euro pr. billet til både New York Knicks og Brooklyn Nets. Minimumsprisen er normalt €50 for en lille kamp og et sæde væk fra banen. Maksimumsprisen er langt over 1.000 euro for et sæde ved banen.

Det er vigtigt, at billetpriserne ændrer sig dagligt, ligesom prisen på en flybillet. Hvis der er større efterspørgsel, og der er få billetter tilbage, bliver prisen dyrere, mens prisen falder, hvis efterspørgslen ikke imødekommes.

Prisen svinger også i løbet af sæsonen. Knicks' julekampe er årets dyreste, da byen fyldes op med internationale og amerikanske turister, der vil til Madison. Men mod slutningen af den regulære sæson (april) plejer de at være billigere, fordi fans af begge hold foretrækker at vente på slutspillet.

Se NBA-billetter

Hvordan sparer man, når man køber NBA-billetter i New York?

Basketball-bold fra kampene.| ©Markus Spiske
Basketball-bold fra kampene.| ©Markus Spiske

For at spare penge ved køb af NBA-billetter, når du rejser til New York, er det vigtigt at huske på, at billetpriserne hele tiden ændrer sig. Det vil sige, at priserne hver dag går op eller ned afhængigt af efterspørgslen ligesom en flybillet.

Problemet er, at Knicks og Nets har det meste af stadion udsolgt til deres sæsonkortholdere, før sæsonen starter. Derfor er det ikke ualmindeligt, at billetterne bliver udsolgt, så efterspørgslen er altid høj. Med dette i tankerne er der et par ting, du kan gøre for at spare penge.

Køb billetter på forhånd

Den vigtigste ting at gøre for at spare på NBA-billetpriserne er at købe billetter så lang tid i forvejen som muligt. Knicks- og Nets-billetter bliver sat til salg i midten af august, og det er der, priserne er lavest for alle sæsonens kampe. Hvis det er muligt, er det det bedste tidspunkt at købe dem på. Det svarer til at booke et fly eller et hotel.

Hvis der stadig er mere end to måneder til kampen, vil billetpriserne have ændret sig, men endnu ikke være steget kraftigt.

Det største problem er, hvis der er mindre end to uger tilbage: I så fald har du intet andet valg end at betale en højere pris, da der vil være stor efterspørgsel og få ledige billetter.

At vælge en mindre attraktiv modstander

En anden væsentlig faktor for prisen på kampen er Knicks' eller Nets' modstander. En kamp mod et af de bedste hold i ligaen eller et af de mest berømte hold (f.eks. Lakers) kan være op til 3 gange dyrere end en kamp mod et mindre hold. Det er klart, at de store kampe er de mest efterspurgte, men hvis du går op i oplevelsen og har en vis fleksibilitet med hensyn til datoerne, kan du spare ved at overvære en mindre attraktiv kamp.

Vælg sædet bag kurven

Det sidste sparetip er at vælge et sæde, der giver en god oplevelse, men som ikke er for dyrt. Prisen på pladserne bag kurven (uanset om du er tæt på eller langt fra banen) er altid billigere end pladserne ved siden af Madison Square Garden eller Barclays Center.

De bedste pladser med hensyn til værdi for pengene er dog dem, der er placeret i hjørnerne. Disse billetter har en god synsvinkel, og prisen er betydeligt billigere end en billet midt på siden.

Se NBA-billetter

Hvor meget koster en billet til New York Knicks?

Knicks' holdlogo| ©Michael Tipton
Knicks' holdlogo| ©Michael Tipton

En billet til New York Knicks koster i gennemsnit €148 pr. billet. Minimumsprisen er €52, hvis det er en lille kamp mod slutningen af sæsonen.

Det dyreste tidspunkt i løbet af den regulære sæson (før slutspillet) at se Knicks er i julen, da det er her, efterspørgslen er størst. Hvis de kvalificerer sig til slutspillet, varierer gennemsnitsprisen fra €200 for første runde til anslået €1.000, hvis de når frem til NBA-finalen.

Se billetter til Knicks

Hvor meget koster Brooklyn Nets-billetter?

Brooklyn Nets holdlogo| ©Michael Tipton
Brooklyn Nets holdlogo| ©Michael Tipton

En billet til Brooklyn Nets har en gennemsnitspris på 172 € pr. billet. Minimumsprisen er 55 €, hvis modstanderen er uinteressant, og der ikke er noget på spil i slutningen af den regulære sæson, lige før slutspillet.

Den gennemsnitlige pris for en slutspilsbillet til Nets er 225 € i første runde og anslås at koste omkring 850 €, hvis de går hele vejen til NBA-finalen.

Se billetter til Nets

Hvordan undgår man falske NBA-billetter i New York?

Halvlegen af kampen| ©Daniel Torres Bonatto
Halvlegen af kampen| ©Daniel Torres Bonatto

Den eneste måde at undgå falske billetter på er ved at købe fra officielle hjemmesider som Hellotickets. Der findes hjemmesider for virksomheder, der sælger uautoriserede videresalgsbilletter. Ikke alle deres billetter er et problem, men der er en chance for, at de bliver kopieret, og selv om de senere refunderer pengene, vil du ikke kunne komme ind på stadion.

Der er også folk uden for stadion, som tilbyder billetter. De gør det ikke åbent, men går forbi fansene og spørger diskret, om der er nogen, der leder efter billetter. Disse billetter er altid falske. Deres metode er at tage dig med til et afsides sted for at hente billetterne i kontanter. Når de har blokeret dig i forsøget på at få adgang, er touten forsvundet med dine penge.

Se NBA-billetter

Hvad er de bedste pladser på hvert stadion?

Inde i Madison Square Garden| ©Emmanuel Milou
Inde i Madison Square Garden| ©Emmanuel Milou

Oplevelsen af en NBA-kamp afhænger i høj grad af det sæde, du vælger, når du køber din billet. Selv om basketballarenaer har mindre kapacitet end en fodboldarena, er det enorme arenaer i forhold til, hvor lille banen er, og en billet på de bagerste rækker er virkelig langt væk fra spillerne.

Hvad er de bedste pladser i Madison Square Garden?

De bedste pladser i Madison Square Garden er i sektion 1 til 12. I hjørnerne eller bag kurven (sektion 1, 2, 3, 7, 8 og 9) kan du opleve spillet helt tæt på, og selv om du ikke kan se spillet så godt, er oplevelsen fantastisk. 100-sektionerne er også meget værdsatte, fordi det er her, man bedst kan nyde basketball, og de er stadig tæt på banen.

Hvad er de bedste pladser i Barclays Center?

De bedste pladser i Barclays Center er mellem sektion 1 og 31. Hjørnesektionerne, som giver et godt forhold mellem pris og udsigt, er 3, 13, 19 og 29. Det er bedre at sidde på en af de sidste rækker i disse sektioner end på en af de første rækker i 200-sektionerne.

Når du bestiller billetter på Hellotickets hjemmeside, kan du se et interaktivt kort og vælge de pladser, du er mest interesseret i, alt efter hvor tæt du vil være på banen. Du vil kunne se de forskellige priser, og du vil se et billede, så du kan få en idé om afstanden til banen.

Se NBA-billetter

Hvor mange NBA-kampe er der i New York?

Indgang til Barclays Center| ©Reading Tom
Indgang til Barclays Center| ©Reading Tom

82 N BA-kampe spilles i New York fra oktober til april: 41 New York Knicks-kampe og 41 Brooklyn Nets-kampe. Hvis et af holdene kvalificerer sig til slutspillet, vil antallet være højere.

Se NBA-billetter

Kan jeg gå til en NBA-kamp i julen?

New York Knicks vs Brooklyn Nets| ©Miltiadis Fragkidis
New York Knicks vs Brooklyn Nets| ©Miltiadis Fragkidis

Ja, det er faktisk et af de mest populære tidspunkter på sæsonen, og stemningen er spektakulær. NBA sørger for, at alle hold, inklusive New York Knicks og Brooklyn Nets, spiller flere kampe i din by i julen, så det er næsten garanteret, at der vil være mindst én kamp under din rejse.

Se NBA-billetter

Kan jeg gå til en NBA-kamp om sommeren?

Yankee Stadium i New York City| ©Marco Verch
Yankee Stadium i New York City| ©Marco Verch

Desværre ikke, da NBA's regulære sæson starter i oktober og slutter i april, og slutspillet slutter i juni.

Hvis du rejser til New York om sommeren og vil have et alternativ til NBA for at opleve amerikansk sport, kan du se New York Yankees eller New York Mets, to baseballhold, der er midt i sæsonen om sommeren. Baseballholdene i NYC spiller mange kampe, så det er nemt at nå en af dem. Måske kan du ikke engang lide baseball, men du er sikker på at få det typiske look med kasket, hymne og hotdog.

Du kan købe billetter til New York Yankees her og billetter til New York Mets her.

Hvis du rejser i slutningen af august eller september, er fodboldsæsonen også allerede begyndt. I New York spiller New York Giants og New York Jets. Der er kun få kampe, men du kan tjekke, om en dato passer dig på dette link for Giants-billetter og på dette link for Jets-billetter.

Hvor lang er NBA-sæsonen?

Inde i Knicks' omklædningsrum| ©AtlasMasland
Inde i Knicks' omklædningsrum| ©AtlasMasland

Forsæsonen (begyndelsen af oktober)

NBA-holdene spiller typisk fem til otte kampe i preseason, som normalt varer lidt over tre uger, for at måle deres styrke til ligastarten. Det er normalt billigere at købe NBA-billetter til disse kampe, selv om det er sandt, at kvaliteten af kampene er lavere, da holdene endnu ikke er i fuld træningslejr og ofte reserverer deres stjerner.

NBA's regulære sæson (midten af oktober - begyndelsen af april)

I disse måneder spiller hvert hold 82 kampe, en hver anden dag. I løbet af den regulære sæson er der flere datoer, som du bliver nødt til at markere i din kalender, da det er afgørende kampe:

 • 25. december (jul). En meget speciel dag, hvor NBA normalt planlægger de bedste kampe.
 • Årets første kamp. Årets første kamp i både Madison Square Garden og Barclays Center er normalt en fest. Mange newyorkere og turister benytter lejligheden til at se denne kamp.
 • Knicks VS. Nets. En klassisk kamp i New York, som normalt tiltrækker et stort publikum, er "derbyet" mellem byens to hold. Hvis du er heldig og tilfældigvis er der, må du ikke gå glip af det.
 • Februar (NBA All-Star). All-Star-kampen, hvor de bedste spillere fra hvert hold i ligaen mødes for at spille en opvisningskamp.

NBA-slutspillet (midten af april - begyndelsen af juni)

Når den regulære sæson er slut, starter de 16 bedste hold i NBA slutspillet om titlen: 8 hold fra den østlige konference og 8 hold fra den vestlige konference møder hinanden.

Slutspillet er bedst af 7 kampe, og før man når til NBA-finalerne, er der tre runder: kvartfinaler, semifinaler og konferencefinaler. Disse slutspil varer normalt næsten to måneder, og til sidst er der kun de to konferencevindere tilbage til at kæmpe om NBA-titlen i finalen.

I sidste sæson kvalificerede både New York Knicks og Brooklyn Nets sig til slutspillet.

NBA-finaler (juni)

Der kan kun være én vinder. Med 2 hold tilbage ud af de 16, der nåede slutspillet, begynder NBA-finalerne, der endnu en gang spilles som en bedst-af-syv-kamp-serie. Disse kampe er uden tvivl de mest ventede og årets bedste, da hovedpersonerne er de to bedste hold i USA.

Men ikke overraskende er billetterne til disse NBA-kampe de dyreste i hele sæsonen. Og alligevel bliver de hurtigt udsolgt, fordi det ud over Superbowl er årets sportsbegivenhed i USA.

Se NBA-billetter

Hvornår skal man rejse til New York for at se NBA?

Knicks T-shirts| ©NBA.com
Knicks T-shirts| ©NBA.com

Hvis du rejser til byen, før den regulære sæson starter, dvs. i pre-season, råder jeg dig til at se på holdenes pre-season-plan, fordi de normalt spiller venskabskampe i begyndelsen af oktober.

Men de NBA-kampe, der finder sted i New York, er kun garanteret mellem oktober og april. Derefter afhænger det hele af, om New York Knicks eller Brooklyn Nets har kvalificeret sig til slutspillet og i sidste ende NBA-finalen.

Betaler børn entré til NBA?

NBA-fans| ©Seth Hoffman
NBA-fans| ©Seth Hoffman

NBA er et meget familievenligt spektakel, men når det kommer til spørgsmålet om, hvorvidt børn betaler entré, er sandheden, at det afhænger af holdet. Når det gælder New York Knicks, siger Madison Square Gardens politik, at børn, der er fyldt to år, skal have en billet.

Hvad angår Brooklyn Nets, kan børn på op til 86,36 cm ifølge Barclays Center-stadionet for alle sportsbegivenheder komme gratis ind i Barclays Center, men de skal dele sæde med en voksen med billet, som ledsager dem. Alle børn, der ikke opfylder dette højdekrav, skal have en billet for at komme ind på stadion og må kun sidde på deres billetplads.

Hvis du kommer på stadion med børn under to år, bedes du medbringe bevis for børnenes alder, hvis du bliver bedt om det ved indgangen. Gyldige former for identifikation er fødselsattest eller pas.

Se NBA-billetter

På kampdagen

I billetkøen inde på stadion| ©David Jones
I billetkøen inde på stadion| ©David Jones

Hvornår skal man tage på stadion?

NBA-dage i New York er noget særligt. Man kan mærke det på stemningen, og der er mere liv og glade dage i gaderne end normalt i The Big Apple. Mit råd er ikke at ankomme for tidligt. Inde på stadion er der fastfood-, snack- og souvenirbutikker, som du kan kigge på, mens du har tid, og du vil ikke gå glip af hymnen.

Madison Square Garden ligger i hjertet af Manhattan, så du kan gå derhen, hvis du går rundt i området efter at have set en anden nærliggende turistattraktion. For at komme til Barclays Center skal du dog bruge lidt mere tid, hvis du tager offentlig transport, så vær opmærksom på trafikken eller myldretiden, så du kan komme til stadion uden at skynde dig. Her er en guide til New Yorks undergrundsbane.

På kampdagen anbefaler jeg, at du kommer mindst en time i forvejen, så du kan tage det roligt, gå gennem sikkerhedsbuen, finde dine pladser, opleve stemningen før kampen med cheerleadernes musik og dans, lytte til den amerikanske hymne, før kampen starter, og se spillerne komme ind på stadion. Det er som en film!

Er rygsække og kameraer tilladt?

I henhold til Madison Square Gardens politik frarådes rygsække og unødvendige tasker på stadion. Alle vil blive underkastet en streng sikkerhedsscreening, som kan forsinke adgangen til stadion. Derudover er det ikke tilladt at medbringe videokameraer, lydoptagere, professionelle kameraer (inklusive tele- eller zoomobjektiver), selfiesticks eller stativer.

Hvad angår Barclays Center, er det ifølge adgangspolitikken ikke tilladt at medbringe rygsække eller tasker, der er større end 14"x14"x6" eller har hårde sider. Heller ikke professionelt kameraudstyr, lyd- og/eller videooptagelsesenheder eller selfie-sticks og stativer.

Hvor kan jeg spise før eller efter kampen?

Inde på stadion er der mange boder med mad og drikke, men priserne er betydeligt dyrere end udenfor. For eksempel kan en flaske vand koste omkring 5 dollars, en hotdog omkring 7 dollars og en sodavand omkring 6,5 dollars.

Da du ikke må tage din egen mad eller drikke med ind på stadion, er mit råd, at hvis du er sulten før kampen, så køb noget at spise på en af restauranterne omkring Madison Square Garden og Barclays Center, såsom Shake Sack eller Five Guys. Eller vent til kampen er slut med at tage derhen, fejre dit holds sejr og forkæle dig selv.

Se NBA-billetter

Nyttige oplysninger til at se NBA

Uden for Madison Square Garden| ©Jordan Staub
Uden for Madison Square Garden| ©Jordan Staub

Selvom NBA er en af de mest populære sportsgrene i verden, kan der altid opstå spørgsmål i sidste øjeblik.

Hvor lang er en NBA-kamp?

Officielt varer den 48 minutter (4 quarters af 12 minutter hver), men mellem timeouts og halvleg varer de fleste kampe normalt 2 timer eller mere. Efter de første to quarters er der 15 minutters pause, hvor man kan nå at få noget at spise eller gå på toilettet.

Jeg har ikke internetforbindelse i New York, hvordan får jeg adgang til billetterne?

Hvis du ikke har en internetforbindelse på din rejse til New York, kan du altid bruge dit hotels internetforbindelse og åbne dine billetter der, så de er klar på din mobiltelefon, når du ankommer til spillestedet. Du kan også besøge en offentlig institution som en café eller restaurant i nærheden af stadion, da de har gratis WiFi.

Se NBA-billetter