Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Hvordan man køber billetter til en NBA-kamp i New York

Hvis du køber en billet til en NBA-kamp i Madison Square Garden eller Barclays Center, kan du se Knicks og Nets live. Er du med?

Isabel Catalán

Isabel Catalán

13 minutters læst

Hvordan man køber billetter til en NBA-kamp i New York

Inde i Madison Square Garden | ©Christian Reimer

En af de mest fascinerende begivenheder, du kan overvære i USA, er en NBA-kamp. Uanset om det er fordi basketball er din passion, eller fordi du ønsker at opleve det vanvid og den atmosfære, som denne sport bringer til New York, er det en unik fornemmelse, som du skal opleve mindst én gang i dit liv.

Hvilke NBA-kampe kan du se i New York?

New York Knicks mod Phoenix Suns i Madison Square Garden| ©James Trosh
New York Knicks mod Phoenix Suns i Madison Square Garden| ©James Trosh

Der er to NBA-hold i New York, nemlig New York Knicks og Brooklyn Nets. Begge spiller fra oktober til april i den regulære sæson og fra april til juni i slutspillet, hvis de kvalificerer sig.

New York Knicks

New York Knicks spiller i den legendariske Madison Square Garden, der ligger i midten af Manhattan. Holdet blev grundlagt i 1946 og er det hold, der har eksisteret længst. Selv om de kun har vundet to titler (den sidste i... 1972!), er de det mest berømte hold i NBA. Og de er endelig en fornøjelse at se på: De nåede slutspillet i sidste sæson og har superstjerner som Julius Randle og veteranen Derrick Rose.

Brooklyn Nets

Brooklyn Nets skiftede hjemmebane for et par år siden og spiller nu på det moderne Barclays Center i Brooklyn. De har vel nok NBA's bedste hold med duoen James Harden og Kevin Durant. De starter som favoritter til titlen og sørger for mere underholdning end noget andet hold i ligaen.

Se NBA-billetter

Hvor kan man købe billetter til at se NBA i New York?

Boston Celtics vs Brooklyn Nets i Madison Square Garden| ©Erik Cleves Kristensen
Boston Celtics vs Brooklyn Nets i Madison Square Garden| ©Erik Cleves Kristensen

Billetter til NBA kan kun købes online, da alle billetter er digitale. Hellotickets har en aftale med New York Knicks og Brooklyn Nets om at sælge deres billetter i Spanien.

Efter COVID er det ikke længere muligt at købe billetter ved kassen, selv om de stadig arbejder på at indsamle nogle firmabilletter eller sæsonkortholdere, der har sæsonkort.

Se NBA-billetter

Hvor meget koster det at se en NBA-kamp i New York?

Madison Square Garden, hjemmebane for New York Knicks| ©Ajay Suresh
Madison Square Garden, hjemmebane for New York Knicks| ©Ajay Suresh

Prisen varierer alt efter, hvilke hold der spiller mod hinanden, men gennemsnitsprisen ligger på omkring 150 € pr. billet til både New York Knicks og Brooklyn Nets. Mindsteprisen er normalt 50 € for en lille kamp og en plads væk fra banen. Den maksimale pris er langt over 1 000 EUR for en plads ved domstolene.

Det er vigtigt, at billetpriserne ændrer sig dagligt, ligesom prisen på en flybillet. Hvis der er større efterspørgsel, og der kun er få billetter tilbage, bliver prisen dyrere, mens prisen falder, hvis efterspørgslen ikke bliver opfyldt.

Prisen svinger også i løbet af sæsonen. Knicks' julekampe er de dyreste på året, da byen fyldes med internationale og amerikanske turister, der gerne vil til Madison. Mod slutningen af den regulære sæson (april) er de dog ofte billigere, fordi fans af begge hold foretrækker at vente på slutspillet.

Se NBA-billetter

Hvordan sparer man, når man køber NBA-billetter i New York?

Basketbold fra kampene.| ©Markus Spiske
Basketbold fra kampene.| ©Markus Spiske

For at spare penge, når du køber NBA-billetter, når du rejser til New York, er det vigtigt at huske på, at billetpriserne ændrer sig konstant. Det vil sige, at priserne hver dag stiger eller falder afhængigt af efterspørgslen ligesom en flybillet.

Problemet er, at Knicks og Nets har det meste af stadionet udsolgt til deres sæsonkortholdere, inden sæsonen starter. Derfor er det ikke ualmindeligt at billetterne bliver udsolgt, så efterspørgslen er altid stor. Med dette in mente er der et par ting, du kan gøre for at spare penge.

Køb billetter på forhånd

Det vigtigste for at spare på billetpriserne i NBA er at købe billetter så langt i forvejen som muligt. Knicks- og Nets-billetter bliver sat til salg i midten af august, og det er der, hvor priserne er lavest for alle sæsonens kampe. Hvis det er muligt, er dette det bedste tidspunkt at købe dem på. Det svarer til at bestille en flyrejse eller et hotel.

Hvis der stadig er mere end to måneder til kampen, vil billetpriserne have ændret sig, men de vil endnu ikke være steget kraftigt.

Det største problem er, hvis der er mindre end to uger til kampen: I så fald har du intet andet valg end at betale en højere pris, da der er stor efterspørgsel og få billetter til rådighed.

Valg af en mindre attraktiv modstander

En anden væsentlig faktor, der er afgørende for prisen på kampen, er Knicks' eller Nets' modstander. En kamp mod et af de bedste hold i ligaen eller et af de mest berømte hold (som f.eks. Lakers) kan være op til tre gange dyrere end en kamp mod et mindre godt hold. Det er klart, at de store kampe er de mest efterspurgte, men hvis du går op i oplevelsen og har en vis fleksibilitet med datoerne, kan du spare ved at overvære en mindre attraktiv kamp.

Vælg sædet bag kurven

Det sidste sparetip er at vælge et sæde, der giver en god oplevelse, men som ikke er overpris. Prisen på pladserne bag kurven (uanset om du er tæt på eller langt fra banen) er altid billigere end pladserne på siden af Madison Square Garden eller Barclays Center.

De bedste pladser med hensyn til værdi for pengene er dog pladserne i hjørnerne. Disse billetter har en anstændig synsvinkel, og prisen er betydeligt billigere end en billet midt på siden.

Se NBA-billetter

Hvor meget koster en billet til New York Knicks?

Knicks-holdets logo| ©Michael Tipton
Knicks-holdets logo| ©Michael Tipton

En billet til New York Knicks koster i gennemsnit €148 per billet. Mindsteprisen er 52 €, hvis det er en lille kamp mod slutningen af sæsonen.

Det dyreste tidspunkt i den regulære sæson (før slutspillet) at se Knicks er i julen, da efterspørgslen er størst. Hvis de kvalificerer sig til slutspillet, varierer gennemsnitsprisen fra 200 € for første runde til anslået 1.000 €, hvis de når frem til NBA-finalen.

Se Knicks-billetter

Hvor meget koster Brooklyn Nets-billetter?

Brooklyn Nets holdets logo| ©Michael Tipton
Brooklyn Nets holdets logo| ©Michael Tipton

En Brooklyn Nets-billet har en gennemsnitspris på 172 € pr. billet. Mindsteprisen er 55 €, hvis modstanderen er uinteressant, og der ikke er noget på spil i slutningen af den regulære sæson, lige før slutspillet.

Den gennemsnitlige pris for en billet til slutspillet for at se Nets er 225 € i første runde og anslås at koste omkring 850 €, hvis de går hele vejen til NBA-finalerne.

Se Nets-billetter

Hvordan undgår man falske NBA-billetter i New York?

Halvleg af kampen| ©Daniel Torres Bonatto
Halvleg af kampen| ©Daniel Torres Bonatto

Den eneste måde at undgå falske billetter på er at købe fra officielle hjemmesider, såsom Hellotickets. Der findes hjemmesider for virksomheder, der sælger uautoriserede videresalgsbilletter. Ikke alle deres billetter er et problem, men der er en chance for, at de bliver kopieret, og selv om de senere refunderer pengene, kan du ikke komme ind på stadion.

Der er også folk uden for stadion, der tilbyder billetter. De gør det ikke åbent, men går forbi fansene og spørger diskret, om der er nogen, der leder efter billetter. Disse billetter er altid falske. Deres metode er at tage dig med til et afsides sted, hvor du kan få billetterne kontant udbetalt. Når de har blokeret dig i forsøget på at få adgang, er tout'en forsvundet med dine penge.

Se NBA-billetter

Hvad er de bedste pladser på hvert stadion?

Inde i Madison Square Garden| ©Emmanuel Milou
Inde i Madison Square Garden| ©Emmanuel Milou

Oplevelsen af NBA-kampen afhænger i høj grad af det sæde, du vælger, når du køber din billet. Selv om basketballarenaer har mindre kapacitet end en fodboldarena, er de enorme spillesteder i forhold til hvor lille banen er, og en billet på de bagerste rækker er virkelig langt væk fra spillerne.

Hvad er de bedste pladser i Madison Square Garden?

De bedste pladser i Madison Square Garden er i sektion 1 til 12. I hjørnerne eller bag kurven (sektion 1, 2, 3, 7, 8 og 9) kan du opleve spillet helt tæt på, og selv om du ikke kan se spillet godt, er oplevelsen fantastisk. 100-sektionerne er også meget værdsat, fordi det er her, man kan nyde basketball bedst muligt, og de er stadig tæt på banen.

Hvad er de bedste pladser i Barclays Center?

De bedste pladser på Barclays Center er mellem sektion 1 og 31. Hjørneafsnittene, som giver et godt pris/synsforhold, er 3, 13, 19 og 29. Det er bedre at sidde på en af de sidste rækker i disse sektioner end på en af de første rækker i sektion 200.

Når du bestiller billetter på Hellotickets' websted, kan du se et interaktivt kort og vælge de pladser, du er mest interesseret i, alt efter hvor tæt på banen du ønsker at være. Du vil kunne tjekke de forskellige priser, og du vil kunne se et billede for at få en idé om afstanden til banen.

Se NBA-billetter

Hvor mange NBA-kampe er der i New York?

Indgangen til Barclays Center| ©Reading Tom
Indgangen til Barclays Center| ©Reading Tom

Der spilles 82 NBA-kampe i New York fra oktober til april: 41 New York Knicks-kampe og 41 Brooklyn Nets-kampe. Hvis et af holdene kvalificerer sig til slutspillet, vil antallet være højere.

Se NBA-billetter

Kan jeg gå til en NBA-kamp i julen?

New York Knicks vs Brooklyn Nets| ©Miltiadis Fragkidis
New York Knicks vs Brooklyn Nets| ©Miltiadis Fragkidis

Ja, det er faktisk et af de mest populære tidspunkter i sæsonen, og stemningen er fantastisk. NBA sørger for, at alle hold, herunder New York Knicks og Brooklyn Nets, spiller flere kampe i din by i løbet af julen, så det er næsten garanteret, at der vil være mindst én kamp under din rejse.

Se NBA-billetter

Kan jeg tage til en NBA-kamp om sommeren?

Yankee Stadium i New York City| ©Marco Verch
Yankee Stadium i New York City| ©Marco Verch

Desværre ikke, da NBA's regulære sæson starter i oktober og slutter i april, og slutspillet slutter i juni.

Hvis du rejser til New York om sommeren og ønsker et alternativ til NBA for at opleve amerikansk sport, kan du se New York Yankees eller New York Mets, to baseballhold, som er midt i sæsonen om sommeren. Baseballholdene i NYC spiller mange kampe, så det er nemt at nå at se en af dem. Du kan måske ikke engang lide baseball, men du vil helt sikkert få det typiske kasket-, hymne- og hotdog-look.

Du kan købe billetter til New York Yankees her og New York Mets her.

Alternativt kan du rejse i slutningen af august eller september, hvor fodboldsæsonen allerede er begyndt. I New York spiller New York Giants og New York Jets. Der er kun få kampe, men du kan tjekke, om en dato passer dig på dette link for Giants-billetter og på dette link for Jets-billetter.

Hvor lang er NBA-sæsonen?

Inde i Knicks' omklædningsrum| ©AtlasMasland
Inde i Knicks' omklædningsrum| ©AtlasMasland

Forsæsonen (begyndelsen af oktober)

NBA-holdene spiller typisk fem til otte kampe i preseason, som normalt varer lidt over tre uger, for at måle deres styrke til ligastarten. Det er normalt billigere at købe NBA-billetter for at se disse kampe, selv om det er rigtigt, at kvaliteten af kampene er lavere, da holdene endnu ikke er i fuld træningslejr og ofte reserverer deres stjerner.

NBA's regulære sæson (midt i oktober - begyndelsen af april)

I disse måneder spiller hvert hold 82 kampe, en hver anden dag. I løbet af den regulære sæson er der flere datoer, som du skal markere i din kalender, da de er afgørende kampe:

  • 25. december (jul). En meget speciel dag, hvor NBA normalt planlægger de bedste kampe.
  • Årets første kamp. Årets første kamp i både Madison Square Garden og Barclays Center er normalt en fest. Mange New Yorkere og turister benytter sig af muligheden for at se denne kamp.
  • Knicks VS. Nets. En klassisk kamp i New York, der normalt tiltrækker et stort publikum, er "derbyet" mellem de to hold i byen. Hvis du er heldig, og du tilfældigvis er der, må du ikke gå glip af det.
  • Februar (NBA All-Star). All-Star-kampen, hvor de bedste spillere fra hvert hold i ligaen mødes for at spille en opvisningskamp.

NBA Playoffs (midt i april - begyndelsen af juni)

Når den regulære sæson er slut, starter de 16 bedste hold i NBA slutspillet om titlen: 8 hold fra den østlige konference og 8 hold fra den vestlige konference møder hinanden.

Slutspillet er bedst-af-7 kampe, og før man når NBA-finalen, er der tre runder: kvartfinaler, semifinaler og konferencefinaler. Slutspillet varer normalt næsten to måneder, og til sidst er det kun de to konferencervindere, der er tilbage for at kæmpe om NBA-titlen i finalen.

I sidste sæson kvalificerede både New York Knicks og Brooklyn Nets sig til slutspillet.

NBA-finalerne (juni)

Der kan kun være én vinder. Med 2 hold tilbage af de 16 hold, der nåede slutspillet, begynder NBA-finalerne, der igen spilles som en serie af syv kampe i bedst af syv kampe. Disse kampe er uden tvivl de mest ventede og årets bedste kampe, da de byder på de to bedste hold i USA.

Men ikke overraskende er billetterne til disse NBA-kampe de dyreste i hele sæsonen. Alligevel bliver de hurtigt udsolgt, fordi det, ud over Superbowl, er årets sportsbegivenhed i USA.

Se NBA-billetter

Hvornår skal du rejse til New York for at nyde NBA?

Inde i Barclays Center| ©LunchboxLarry
Inde i Barclays Center| ©LunchboxLarry

Når du ved alt det ovenstående, anbefaler jeg dig, hvis du rejser til byen, før den regulære sæson starter, dvs. i forsæsonen, at du tager et kig på holdenes før-sæsonplan, fordi de normalt spiller venskabskampe i begyndelsen af oktober.

Men de NBA-kampe, der finder sted i New York, er kun garanteret mellem oktober og april måned. Derefter afhænger det hele af, om New York Knicks eller Brooklyn Nets har kvalificeret sig til slutspillet og i sidste ende til NBA-finalerne.

Betaler børn entré til NBA?

NBA-fans| ©Seth Hoffman
NBA-fans| ©Seth Hoffman

NBA er et meget familievenligt skuespil, men når det kommer til spørgsmålet om, hvorvidt børn betaler entré, er sandheden, at det afhænger af holdet. I New York Knicks' tilfælde siger Madison Square Garden's politik, at børn, der er fyldt to år, skal have en billet.

Hvad angår Brooklyn Nets, kan børn på op til 86,36 cm (34" inches) ifølge Barclays Centers stadion for alle sportsbegivenheder få gratis adgang til Barclays Center, men de skal dele plads med en voksen med billet, der ledsager dem. Ethvert barn, der ikke opfylder dette højdekrav, skal have en billet for at komme ind på stadion og må kun sidde på det sæde, der er omfattet af billetten.

Hvis du kommer til stadion med børn under to år, skal du medbringe bevis for børnenes alder, hvis du bliver bedt om det ved indgangen. Gyldige former for legitimation er en fødselsattest eller et pas.

Se NBA-billetter

På kampdagen

I billetkøen inde på stadion| ©David Jones
I billetkøen inde på stadion| ©David Jones

Hvornår skal du gå til stadion?

NBA-dage i New York er specielle. Du kan mærke det på stemningen, og der er mere travlhed i gaderne end normalt i Big Apple. Mit råd er, at du ikke skal ankomme for tidligt. Inde på stadion er der fastfood-, snack- og souvenirbutikker, som du kan kigge forbi, mens du tager dig tid, og du vil ikke gå glip af hymneøjeblikket.

Madison Square Garden ligger i hjertet af Manhattan, så du kan gå derhen, hvis du går rundt i området efter at have set en anden nærliggende turistattraktion. For at komme til Barclays Center skal du dog bruge lidt mere tid, hvis du tager offentlig transport, så vær opmærksom på trafikken eller myldretiden, så du kan nå frem til stadion uden at skynde dig. Her er New Yorks undergrundsguide.

På kampdagen anbefaler jeg, at du tager af sted mindst en time i forvejen, så du kan tage det roligt, gå gennem sikkerhedsbuen, finde dine pladser, opleve stemningen før kampen med musikken og dansen fra cheerleaderne, lytte til den amerikanske hymne, inden kampen starter, og se spillerne komme ind på stadion. Det er som en film!

Er rygsække og kameraer tilladt?

I henhold til Madison Square Gardens politik er rygsække og unødvendige tasker forbudt på stadion. Alle vil blive underkastet en streng sikkerhedskontrol, hvilket kan forsinke adgangen til stadion. Desuden er det ikke tilladt at bruge videokameraer, lydoptagere, professionelle kameraer (herunder tele- eller zoomobjektiver), selfie-stænger eller stativer.

Hvad angår Barclays Center, er rygsække eller tasker, der er større end 14 "x14 "x6" eller med hårde sider, ikke tilladt i henhold til adgangspolitikken. Det samme gælder for professionelt kameraudstyr, lyd- og/eller videooptagere samt selfie-stænger og stativer.

Hvor kan man spise før eller efter kampen?

Inde på stadion er der mange boder med mad og drikkevarer, men priserne er betydeligt dyrere end udenfor. F.eks. kan en flaske vand koste omkring 5 $, en hotdog omkring 7 $ og en sodavand omkring 6,5 $.

Da du ikke må medbringe din egen mad eller drikkevarer på stadion, er mit råd, at hvis du er sulten, så køb noget at spise inden kampen på en af restauranterne omkring Madison Square Garden og Barclays Center som f.eks. Shake Sack eller Five Guys. Eller vent, til kampen er slut, med at gå derhen, fejre dit holds sejr og forkæle dig selv.

Se NBA-billetter

Nyttige oplysninger for at se NBA

Uden for Madison Square Garden| ©Jordan Staub
Uden for Madison Square Garden| ©Jordan Staub

Selv om NBA er en af de mest populære sportsgrene i verden, kan der altid opstå spørgsmål i sidste øjeblik.

Hvor lang tid varer en NBA-kamp?

Officielt varer den 48 minutter (4 quarters af 12 minutter hver), men mellem timeouts og halvleg varer de fleste kampe normalt 2 timer eller mere. Efter de to første quarters er der en pause på 15 minutter, hvor man kan benytte lejligheden til at få noget at spise eller gå på toilettet.

Jeg har ingen internetforbindelse i New York, hvordan får jeg adgang til billetterne?

Hvis du ikke har en internetforbindelse under din tur til New York, kan du altid bruge dit hotels internetforbindelse og åbne dine billetter der, så de er klar på din mobiltelefon, når du ankommer til spillestedet. Du kan også gå hen til en offentlig institution som f.eks. en café eller restaurant i nærheden af stadion, da de har gratis WiFi.

Se NBA-billetter