Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Hvordan man køber billetter til en NBA-kamp i New York

Hvis du køber en billet til en NBA-kamp i Madison Square Garden eller Barclays Center, kan du se Knicks og Nets live. Er du med?

Isabel Catalán

Isabel Catalán

12 minutters læst

Hvordan man køber billetter til en NBA-kamp i New York

Inde i Madison Square Garden | ©Christian Reimer

En af de mest fascinerende begivenheder, du kan overvære i USA, er en NBA-kamp. Uanset om det er fordi basketball er din passion, eller fordi du ønsker at opleve det vanvid og den atmosfære, som denne sport bringer til New York, er det en unik oplevelse, som du skal opleve mindst én gang i dit liv.

Hvilke NBA-kampe kan du se i New York?

New York Knicks vs Phoenix Suns på Madison Square Garden| ©James Trosh
New York Knicks vs Phoenix Suns på Madison Square Garden| ©James Trosh

Der er to NBA-hold i New York, New York Knicks og Brooklyn Nets. Begge turnerer fra oktober til april i den ordinære sæson og fra april til juni i slutspillet, hvis de kvalificerer sig.

New York Knicks

New York Knicks spiller i den legendariske Madison Square Garden, der ligger midt på Manhattan. Holdet blev grundlagt i 1946 og er det hold, der har eksisteret længst. Selv om de kun har vundet to titler (den sidste i... 1972!), er de det mest berømte hold i NBA. Og de er endelig en fornøjelse at se på: De nåede slutspillet i sidste sæson og har superstjerner som Julius Randle og veteranen Derrick Rose.

Brooklyn Nets

Brooklyn Nets skiftede hjemmebane for et par år siden og spiller nu i det moderne Barclays Center i Brooklyn. De har muligvis den bedste trup i NBA med duoen James Harden og Kevin Durant. De starter som favoritter til titlen og sørger for mere underholdning end noget andet hold i ligaen.

Se NBA-billetter

Hvor kan man købe billetter til NBA i New York?

Boston Celtics vs Brooklyn Nets på Madison Square Garden| ©Erik Cleves Kristensen
Boston Celtics vs Brooklyn Nets på Madison Square Garden| ©Erik Cleves Kristensen

NBA-billetter kan kun købes online, da alle billetter er digitale. Hellotickets har indgået en aftale med New York Knicks og Brooklyn Nets om at sælge deres billetter i Spanien.

Efter COVID er det ikke længere muligt at købe billetter ved kassen, selv om de stadig arbejder på at indsamle nogle firmabilletter eller sæsonkortindehavere, der har sæsonkort.

Se NBA-billetter

Hvor meget koster det at se en NBA-kamp i New York?

Madison Square Garden, hjemmebane for New York Knicks| ©Ajay Suresh
Madison Square Garden, hjemmebane for New York Knicks| ©Ajay Suresh

Prisen varierer afhængigt af, hvilke hold der spiller mod hinanden, men gennemsnitsprisen er ca. 150 € pr. billet til både New York Knicks og Brooklyn Nets. Mindsteprisen er normalt 50 € for et lille spil og en plads væk fra banen. Den maksimale pris er et godt stykke over 1.000 euro for en plads ved domstolene.

Det er vigtigt, at billetpriserne ændrer sig hver dag, ligesom prisen på en flybillet. Hvis der er større efterspørgsel, og der kun er få billetter tilbage, bliver prisen dyrere, mens prisen falder, hvis efterspørgslen ikke opfyldes, og prisen falder.

Prisen varierer også i løbet af sæsonen. Knicks' julekampe er de dyreste på året, da byen fyldes med internationale og amerikanske turister, der gerne vil til Madison. Mod slutningen af den regulære sæson (april) er de dog ofte billigere, fordi fans af begge hold foretrækker at vente på slutspillet.

Se NBA-billetter

Hvordan kan du spare, når du køber NBA-billetter i New York?

Basketball bold af spil.| ©Markus Spiske
Basketball bold af spil.| ©Markus Spiske

Hvis du vil spare penge på NBA-billetter, når du rejser til New York, er det vigtigt at huske på, at billetpriserne ændrer sig konstant. Det vil sige, at priserne hver dag stiger eller falder afhængigt af efterspørgslen, ligesom en flybillet.

Problemet er, at Knicks og Nets har solgt det meste af stadionet ud til deres sæsonkortholdere, inden sæsonen starter. Derfor er det ikke ualmindeligt, at billetterne bliver udsolgt, så efterspørgslen er altid stor. Der er derfor et par ting, du kan gøre for at spare penge.

Køb billetter på forhånd

Den vigtigste måde at spare på billetpriserne i NBA på er at købe billetter så langt i forvejen som muligt. Billetter til Knicks og Nets bliver sat til salg i midten af august, og det er her, at priserne er lavest for alle sæsonens kampe. Hvis det er muligt, er dette det bedste tidspunkt at købe dem på. Det svarer til at bestille en flyrejse eller et hotel.

Hvis der stadig er mere end to måneder til kampen, vil billetpriserne være ændret, men de vil endnu ikke være steget voldsomt.

Det største problem er, hvis der er mindre end to uger tilbage: I så fald er der intet andet valg end at betale en højere pris, da der vil være stor efterspørgsel og få billetter til rådighed.

Vælg en mindre attraktiv modstander

En anden vigtig faktor, der er afgørende for prisen på spillet, er Knicks' eller Nets' modstander. En kamp mod et af de bedste hold i ligaen eller et af de mest berømte hold (f.eks. Lakers) kan være op til tre gange dyrere end en kamp mod et mindre godt hold. Det er klart, at de store kampe er dem, der er mest efterspurgt, men hvis du går op i oplevelsen og har en vis fleksibilitet med hensyn til datoer, kan du spare penge ved at deltage i en mindre attraktiv kamp.

Vælg sædet bag kurven

Det sidste sparetip er at vælge et sæde, der giver en god oplevelse, men som ikke er alt for dyrt. Prisen for pladser bag kurven (uanset om du er tæt på eller langt fra banen) er altid billigere end pladser på siden af Madison Square Garden eller Barclays Center.

De bedste pladser med hensyn til værdi for pengene er dog hjørnesæderne. Disse billetter har en god synsvinkel, og prisen er betydeligt billigere end en billet midt på siden.

Se NBA-billetter

Hvor meget koster en billet til New York Knicks?

Knicks-holdets logo| ©Michael Tipton
Knicks-holdets logo| ©Michael Tipton

En billet til New York Knicks koster i gennemsnit €148 per billet. Minimumsprisen er €52, hvis det er en ligegyldig kamp i slutningen af sæsonen.

Det dyreste tidspunkt i den regulære sæson (før slutspillet) at se Knicks er i julen, da efterspørgslen er størst. Hvis de kvalificerer sig til slutspillet, varierer gennemsnitsprisen fra 200 € for første runde til anslået 1.000 €, hvis de når frem til NBA-finalen.

Se Knicks-billetter

Hvor meget koster en billet til Brooklyn Nets?

Brooklyn Nets-holdets logo| ©Michael Tipton
Brooklyn Nets-holdets logo| ©Michael Tipton

En billet til Brooklyn Nets har en gennemsnitspris på €172 pr. billet. Minimumsprisen er 55 €, hvis modstanderen er uinteressant, og der ikke er noget på spil i slutningen af den ordinære sæson, lige før slutspillet.

Den gennemsnitlige pris for en billet til slutspillet for at se Nets er 225 € i første runde og forventes at koste omkring 850 €, hvis de går hele vejen til NBA-finalerne.

Se Nets-billetter

Hvordan undgår man falske NBA-billetter i New York?

Halvleg af kampen| ©Daniel Torres Bonatto
Halvleg af kampen| ©Daniel Torres Bonatto

Den eneste måde at undgå falske billetter på er at købe fra officielle websteder som Hellotickets. Der findes websteder med virksomheder, der sælger uautoriserede videresalg af billetter. Ikke alle deres billetter er et problem, men der er en chance for, at de bliver kopieret, og selv om de senere refunderer pengene, kan du ikke komme ind på stadion.

Der er også folk uden for stadion, som tilbyder billetter. De gør det ikke åbent, men går forbi fansene og spørger diskret, om der er nogen, der leder efter billetter. Disse billetter er altid falske. Deres metode er at tage dig med til et afsides sted, hvor du kan indsamle billetterne kontant. Når de har blokeret dig i dit forsøg på at få adgang, er den pågældende sælger forsvundet med dine penge.

Se NBA-billetter

Hvad er de bedste pladser i de enkelte arenaer?

Inde i Madison Square Garden| ©Emmanuel Milou
Inde i Madison Square Garden| ©Emmanuel Milou

Oplevelsen af NBA-spillet afhænger i høj grad af det sæde, du vælger, når du køber din billet. Selv om basketballarenaer har mindre kapacitet end en fodboldarena, er de store spillesteder i forhold til den lille arena, og en billet på de bageste rækker er langt fra spillerne.

Hvad er de bedste pladser i Madison Square Garden?

De bedste pladser i Madison Square Garden er i sektion 1 til 12. I hjørnerne eller bag kurven (sektion 1, 2, 3, 7, 8 og 9) kan du opleve spillet helt tæt på, og selv om du ikke kan se spillet godt, er oplevelsen fantastisk. 100-sektionerne er også højt værdsat, fordi det er her, du kan nyde basketball i bedste velgående og stadig er tæt på banen.

Hvad er de bedste pladser i Barclays Center?

De bedste pladser i Barclays Center er mellem sektion 1 og 31. Hjørneafsnittene, som har et godt forhold mellem pris og seertal, er 3, 13, 19 og 29. En af de sidste rækker i disse afsnit er at foretrække frem for en af de første rækker i afsnit 200.

Hvor mange NBA-kampe er der i New York?

Indgang til Barclays Center| ©Reading Tom
Indgang til Barclays Center| ©Reading Tom

New York spiller 82 NBA-kampe fra oktober til april: 41 New York Knicks-kampe og 41 Brooklyn Nets-kampe. Hvis et af holdene kvalificerer sig til slutspillet, vil tallet være højere.

Kan jeg gå til en NBA-kamp i julen?

New York Knicks vs Brooklyn Nets| ©Miltiadis Fragkidis
New York Knicks vs Brooklyn Nets| ©Miltiadis Fragkidis

Ja, det er virkelig et af de mest populære øjeblikke i sæsonen, og stemningen er spektakulær. NBA sørger for, at alle hold, herunder New York Knicks og Brooklyn Nets, spiller flere kampe i deres hjemby i julen, så det er næsten sikkert, at der vil være mindst én kamp på turen.

Kan jeg gå til en NBA-kamp om sommeren?

Yankee Stadium i New York City| ©Marco Verch
Yankee Stadium i New York City| ©Marco Verch

Desværre ikke, da NBA's regulære sæson starter i oktober og slutter i april, og slutspillet slutter i juni.

Hvis du rejser om sommeren og ønsker et alternativ til NBA for at opleve amerikansk sport, kan du se New York Yankees eller New York Mets, to baseballhold, der er midt i sæsonen om sommeren. Baseballhold spiller mange kampe, så det er nemt at nå en af dem. Du kan måske ikke engang lide baseball, men du vil helt sikkert få det typiske look med kasket, hymne og hotdog.

Du kan købe billetter til New York Yankees her og billetter til New York Mets her.

Hvis du rejser i slutningen af august eller i september, er fodboldsæsonen allerede begyndt. I New York er det New York Giants og New York Jets, der spiller. Der er kun få kampe, men du kan tjekke, om en dato passer dig på dette link for Giants-billetter og på dette link for Jets-billetter.

Hvor lang er NBA-sæsonen?

Inde i Knicks' omklædningsrum| ©AtlasMasland
Inde i Knicks' omklædningsrum| ©AtlasMasland

Forsæsonen (begyndelsen af oktober)

NBA-holdene spiller normalt mellem fem og otte kampe i forsæsonen, som normalt varer lidt over tre uger, for at vurdere deres styrke til ligastarten. Det er normalt billigere at købe NBA-billetter til disse kampe, selv om det er sandt, at kvaliteten af kampene er lavere, da holdene endnu ikke er i fuld gang og ofte har reserveret deres stjerner.

NBA's regulære sæson (midt i oktober - begyndelsen af april)

I løbet af disse måneder spiller hvert hold 82 kampe, en hver anden dag. I løbet af den ordinære sæson er der flere datoer, som du skal sætte kryds i kalenderen, fordi de er afgørende kampe:

  • 25. december (jul). En meget speciel dag, hvor NBA normalt planlægger de bedste kampe.
  • Årets første kamp. Årets første kamp i både Madison Square Garden og Barclays Center er normalt en fest. Mange New Yorkere og turister benytter lejligheden til at se denne kamp.
  • Knicks VS. Nets. En klassisk kamp i New York, der normalt tiltrækker mange tilskuere, er "derbyet" mellem byens to hold. Hvis du er heldig og tilfældigvis er der, må du ikke gå glip af det.
  • Februar (NBA All-Star). All-Star-kampen, hvor de bedste spillere fra hvert hold i ligaen mødes for at spille en opvisningskamp.

NBA-slutspillet (midt i april - begyndelsen af juni)

Når den regulære sæson er slut, starter de 16 bedste hold i NBA slutspillet om titlen: 8 hold fra Eastern Conference og 8 hold fra Western Conference skal møde hinanden.

Slutspillet er bedst-af-7 kampe, og før man når NBA-finalen, er der tre runder: kvartfinaler, semifinaler og Conference Finals. Disse slutspil varer normalt næsten to måneder, og til sidst er det kun de to vindere af konferencerne, der er tilbage for at kæmpe i finalen om NBA-titlen.

I sidste sæson lykkedes det både New York Knicks og Brooklyn Nets at kvalificere sig til slutspillet.

NBA-finalerne (juni)

Der kan kun være én vinder. Med 2 hold tilbage af de 16 hold, der nåede slutspillet, begynder NBA-finalerne, der igen spilles som en serie af syv kampe i bedst-af-syv kampe. Disse kampe er uden tvivl de mest ventede og årets bedste kampe, da de byder på de to bedste hold i USA.

Men selvfølgelig er billetterne til disse NBA-kampe de dyreste i hele sæsonen. Og alligevel bliver de hurtigt uds olgt, fordi det ud over Superbowl er årets sportsbegivenhed i USA.

Hvornår skal du rejse til New York for at nyde NBA?

Inde i Barclays Center| ©LunchboxLarry
Inde i Barclays Center| ©LunchboxLarry

Hvis du rejser til byen før den ordinære sæson begynder, dvs. i forsæsonen, anbefaler jeg dig at kigge på holdenes program før sæsonen, da de normalt spiller venskabskampe i begyndelsen af oktober.

Men de NBA-kampe, der vil finde sted i New York, er kun garanteret mellem oktober og april. Derefter afhænger det hele af, om New York Knicks eller Brooklyn Nets har kvalificeret sig til slutspillet og i sidste ende til NBA-finalerne.

Betaler børn adgang til NBA?

NBA-fans| ©Seth Hoffman
NBA-fans| ©Seth Hoffman

NBA er en meget familievenlig begivenhed, men når det kommer til spørgsmålet om, hvorvidt børn skal betale entré, afhænger det i virkeligheden af holdet. I New York Knicks' tilfælde siger Madison Square Garden's politik, at børn, der er fyldt to år, skal have en billet.

Hvad angår Brooklyn Nets, kan børn på op til 86,36 centimeter (34" tommer) ifølge Barclays Center-stadionet for alle sportsbegivenheder komme gratis ind i Barclays Center, men de skal dele sæde med en voksen med billet, der ledsager dem. Alle børn, der ikke opfylder dette højdekrav, skal have en billet for at komme ind på stadion og må kun sidde på deres plads med billet.

Hvis du tager på stadion med børn under to år, bedes du medbringe bevis for børnenes alder, hvis du bliver bedt om det ved indgangen. Gyldige former for identifikation er et fødselsattest eller pas.

På kampdagen

I køen på stadion| ©David Jones
I køen på stadion| ©David Jones

Hvornår skal man gå til stadion?

NBA-dage i New York er noget særligt. Man kan mærke det i luften, og der er mere travlhed i gaderne end normalt i Big Apple. Mit råd er, at man ikke kommer for tidligt. Inde på stadion er der fastfood-, snack- og souvenirbutikker, som du kan kigge i, mens du har tid, og du vil ikke gå glip af hymnen.

Madison Square Garden ligger i hjertet af Manhattan, så du kan gå derhen, hvis du går rundt i området efter at have set en anden nærliggende turistattraktion. Til gengæld skal du bruge lidt mere tid på at komme til Barclays Center, hvis du tager offentlig transport, så vær opmærksom på trafikken eller myldretiden, så du kan nå frem til stadion uden at skynde dig.

På kampdagen anbefaler jeg, at du tager af sted mindst en time i forvejen, så du kan tage det roligt, gå gennem sikkerhedsbuen, finde dine pladser, opleve stemningen før kampen med musikken og dansene fra cheerleaderne, lytte til den amerikanske hymne, før kampen starter, og se spillerne komme ind på stadion. Det er en film!

Er det muligt at medbringe rygsække eller kameraer?

I henhold til Madison Square Gardens politik må rygsække og unødvendige tasker ikke medbringes på stadion. Alle vil blive underkastet en streng sikkerhedskontrol, som kan forsinke adgangen til stadion. Desuden er det ikke tilladt at bruge videokameraer, lydoptagere, professionelle kameraer (herunder tele- eller zoomobjektiver), selfie-stænger eller stativer.

I Barclays Center er det ifølge adgangspolitikken ikke tilladt at medbringe rygsække eller tasker, der er større end 14 "x14 "x6" eller har hårde sider. Det gælder heller ikke professionelt kameraudstyr, lyd- og/eller videooptagelsesudstyr eller selfie-stænger og stativer.

Hvor kan man spise før eller efter kampen?

Inde på stadion er der mange boder med mad og drikkevarer, men priserne er betydeligt dyrere end udenfor. En flaske vand kan f.eks. koste omkring 5 $, en hotdog omkring 7 $ og en sodavand omkring 6,5 $.

Da du ikke må medbringe din egen mad eller drikkevarer på stadion, er mit råd, at hvis du er sulten inden kampen, så køb noget at spise på en af restauranterne omkring Madison Square Garden og Barclays Center, f.eks. Shake Sack eller Five Guys. Du kan også vente med at tage derhen, indtil kampen er slut, fejre dit holds sejr og forkæle dig selv.

Nyttige oplysninger til at se NBA

Uden for Madison Square Garden| ©Jordan Staub
Uden for Madison Square Garden| ©Jordan Staub

Selv om NBA er en af de mest populære sportsgrene i verden, kan der altid opstå tvivl i sidste øjeblik.

Hvor længe varer en NBA-kamp?

Officielt varer den 48 minutter (4 kvarter af 12 minutter hver), men mellem halvleg og halvleg varer de fleste kampe normalt 2 timer eller mere. Efter de to første kvarter er der en halvtid på 15 minutter, hvor du kan benytte lejligheden til at købe noget at spise eller gå på toilettet.

Jeg har ingen internetforbindelse i New York! Hvordan får jeg adgang til billetter?

Hvis du ikke har en internetforbindelse på din rejse til New York, kan du altid bruge hotellets internetforbindelse og åbne dine billetter der, så de er klar på din mobiltelefon, når du ankommer til spillestedet. Du kan også gå ind på en hvilken som helst offentlig institution, f.eks. en café eller restaurant i nærheden af stadion, da de har gratis WiFi.