Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Billetter til Central Park Zoo

Hvis du besøger Central Park, må du ikke gå glip af en af dens juveler. Jeg fortæller dig alt, hvad du skal vide for at få billetter til Central Park Zoo, hvor du kan opleve de mest varierede og eksotiske arter og få unikke oplevelser.

Camilla Graciano

Camilla Graciano

10 minutters læst

Billetter til Central Park Zoo

Central Park Zoo i New York | ©vagueonthehow

På din rejse vil du finde en masse ting at se og gøre i New York, og et besøg i Central Park Zoo er uden tvivl en af dem. Det var byens første zoologiske have og åbnede i 1860 som et reservat for vilde dyr. I dag er den specialiseret i visse eksklusive arter som f.eks. grizzlybjørne, pingviner, hvide leoparder, aber, røde pandaer og søløver.

For at komme ind i zoologisk have skal du købe billetter på forhånd. Jeg vil fortælle dig, hvilke typer billetter der er til rådighed. Du kan også få en guidet rundvisning i New York Zoo sammen med din billet.

Den grundlæggende mulighed

Central Park Zoo billetter

Sørg for at sikre dig din early bird-billet til Central Park Zoo

Du vil besøge en af New Yorks mest eksklusive zoologiske haver og møde unikke arter.

Forestil dig at kunne se sneleoparder, søløver eller røde pandaer i hjertet af New York City. Takket være denne lille zoologiske have, der ligger i byens grønne lunge, er det muligt. Med billetter til Central Park Zoo kan du se, hvordan de fodrer pingvinerne, eller lære om avlsprogrammet for truede dyrearter. Alt sammen til en meget rimelig pris.

Den ubegrænsede billet med almindelig adgang omfatter adgang til den store zoologiske have, Tisch Children's Zoo og et besøg i 4-D teatret. Med andre ord får du for kun 19 euro adgang til hele zoo, og du kan se dyrene helt tæt på!

Anbefales hvis... du ønsker at besøge Central Park Zoo på den nemmeste og mest direkte måde og til den bedste pris.


Den mest komplette løsning

NYC Central Park Zoo og NYC Sightseeing Gåtur

Udnyt en New York-tur til også at besøge Central Park Zoo.

Ud over en rundvisning i byens vigtigste turistattraktioner kan du få en vild oplevelse i Central Park Zoo.

Med denne mulighed køber du en tur til New York, der omfatter adgang på forhånd for at få adgang uden besvær, da Central Park Zoo kræver, at alle besøgende har billetter til bestemte datoer og tidspunkter for at få adgang.

Du vil være det rette sted for at nyde en dag med en spadseretur i Central Park og nyde det vilde dyreliv, der lever i hjertet af Manhattan. Du vil ikke kun have mulighed for at opleve en lang række forskellige arter, men du kan også nyde de mest eksklusive dyreudstillinger, se de bedste shows eller besøge børnezooen.

Anbefales hvis... du ønsker at benytte dig af en tur i New York, hvor du kan nyde den fulde oplevelse, som kun Central Park Zoo har at tilbyde, og du kan sikre dig dagen og tidspunktet for dit besøg.

Hvor meget koster billetter til Central Park Zoo?

Entré til Central Park Zoo| ©Steve Maciejewski
Entré til Central Park Zoo| ©Steve Maciejewski

Det er bedst at købe den mest omfattende billet, som omfatter et ubegrænset pas, da du ud over adgang til den primære zoologiske have også har adgang til Tisch Children's Zoo og 4-D teatret. Denne mulighed koster omkring $19,95.

Hvis du foretrækker en billigere løsning, kan du købe de begrænsede billetter, som ikke giver adgang til 4-D-teatret og koster omkring $13,95 for voksne og $8,95 for børn.

Udnyt disse rabatter

Bemærk venligst, at børn under 2 år har gratis adgang til zoo, så du behøver ikke at købe en billet til dem.

På samme måde har voksne over 65 år en særlig pris og vil kunne købe deres ubegrænsede billetter for ca. 16,95 USD og det begrænsede pas for 10,95 USD.

Kan man købe billetter i billetsalget?

Delacorte musikalsk ur| ©Ann Oro
Delacorte musikalsk ur| ©Ann Oro

Det er i øjeblikket ikke muligt at købe billetter til zoologisk have på billetkontoret, så den eneste mulighed er at købe dem online. Zoologisk have advarer selv om, at ingen bør ankomme uden at have deres tidsbestemte billet klar.

Book billetter til Central Park Zoo

Spar på dine billetter til Central Park Zoo med byens turistkort.

New York Pass turistkort| ©Viaggio Routard
New York Pass turistkort| ©Viaggio Routard

I New York City er der så mange ting at se og gøre, at du kan spare penge ved at købe dit New York Sightseeing Pass, hvor du ikke kun får adgang til Central Park Zoo, men også til mange andre attraktioner, så du kan nyde byen fuldt ud.

Jeg anbefaler især, at du køber dette turistpas, hvis du planlægger at tage til New York med din familie, og du har planlagt aktiviteter med børnene, for New York Sightseeing passet omfatter alle former for attraktioner og giver dig også mulighed for at besøge steder som New York Aquarium, New York Botanical Garden, Brooklyn Botanic Garden og møde dyrene i Bronx Zoo med din familie.

Med dette pas får du desuden alle mulige rabatter på New Yorks bedste attraktioner, ikoniske bygninger, museer og eksklusive udsigtspunkter, og du får det meste ud af byen til en god pris.

Bemærk venligst, at du med dette pas har begrænset adgang til Central Park Zoo, idet du kun har adgang til hovedzoo og Tisch Children's Zoo.

Køb dit New York Sightseeing Pass

Sådan kommer du til Central Park Zoo

New Yorks undergrundsbane| ©Jean-Marc Vernier
New Yorks undergrundsbane| ©Jean-Marc Vernier

Som de fleste af New Yorks seværdigheder kan du nemt komme dertil med offentlig transport. Central Park Zoo ligger i et af de mest turistede områder af Manhattan, så jeg anbefaler denne mulighed for at komme hurtigt og nemt hertil uden at bruge for mange penge.

Zoologisk have ligger nær det sydøstlige hjørne af Central Park, på 64th Street og 5th Avenue. Her kan du se, hvordan du kommer dertil fra forskellige steder i byen.

Underjordisk

Hvis du vælger at tage undergrundsbanen, skal du tage N-, R- eller W-toget til Fifth Avenue-stationen ved 59th Street på Manhattan. Derfra skal du gå ca. fire blokke til zoologisk have.

Som en anden mulighed kan du tage toget fra Lexington Avenue til 68th St - Hunter College Station, og derfra skal du gå ca. 10 minutter for at komme til din destination.

Bus

Der findes en række busser, som sætter dig af i nærheden af Central Park Zoo. Det er bedst at tage en af de busser, der stopper på Fifth Avenue mellem 59th og 65th Streets: M1, M2, M3, M4, M5, M66 og Q32.

Parkering

Central Park Zoo har ikke sin egen parkeringsplads. Men det er ikke noget problem for dig, hvis du vil køre i din bil, da der er mange parkeringspladser i området kun få gader væk.

Du kan endda reservere en parkeringsplads i nærheden af zoologisk have via denne app.

Er det tilrådeligt at besøge Central Park Zoo med børn?

Børn på besøg i Sea Lion| ©-JvL-
Børn på besøg i Sea Lion| ©-JvL-

Svaret er helt klart ja. Central Park Zoo er fantastisk for børn og uden tvivl en af de bedste aktiviteter, man kan lave med dem.

Det er designet som en fantastisk oplevelse for både børn og voksne, der kan lære mere om de eksotiske arter og nyde alle de aktiviteter, der tilbydes.

Børnene vil elske fodring og leg med pingvinerne og søløverne, få en unik oplevelse i 4-D-teatret og kan kravle, hoppe og klatre i Tisch Children's Zoo blandt får, geder og zebuer.

New York er en meget alsidig by og har et stort udvalg af aktiviteter, som man kan lave med de små. Her er en guide til de bedste ting, du kan lave med børn.

Book billetter til Central Park Zoo

Hvad du ikke må gå glip af i Central Park Zoo

Pingviner i zoologisk have| ©Augie De Blieck
Pingviner i zoologisk have| ©Augie De Blieck

Det er en fantastisk oplevelse at besøge denne zoologiske have. Du kan opleve dyreudstillinger fra den arktiske cirkel til det tropiske område og unikke oplevelser som f.eks. at fodre dyrene og den sanselige verden i 4-D-teatret.

Du får ikke kun mulighed for at komme helt tæt på forskellige dyrearter, men du kan også lære deres levesteder at kende, lære meget mere om dem og endda vække dit indre barn i Tisch Children's Zoo.

Dyreudstillinger

Blandt de mange forskellige udstillinger i Central Park Zoo kan du nyde den arktiske cirkel og møde de fem pingvinarter, der lever der: tufted pingvin, Gentoo pingvin, kongepingvin, chinstrap pingvin og makaroni pingvin.

Selv om du befinder dig i hjertet af Manhattan, hvor der er mange skyskrabere, er denne zoologiske have et tropisk område. Her kan du se et bredt udvalg af tropiske fugle og grupper af sorte og hvide rufous lemurer, hvidhovedede sakiaber, hvidhovedede marmosets og meget mere.

I hjertet af zoologisk have ligger den centrale have og pool, hvor du kan finde søløver, der solbader eller svømmer.

Du kan også benytte dig af panda- og abeudstillingerne i det tempererede område. Du kan nyde de eksotiske sneleoparder og møde pandabjørnene, som er den nyeste tilføjelse fra Bronx Zoo.

Tisch Children's Zoo

Du finder denne zoologiske have lige overfor 65th Street fra Central Park Zoo, og der er både ubegrænset og begrænset adgang. Du vil blive overrasket over geder, grise, zebu'er, ænder, får, vandfugle og meget mere.

I Tisch Children's Zoo kan du se bronzestatuer ved siden af hønsene, som blev sat der for at undervise og underholde de små, som kan røre ved dem for at gengive lyden af hvert enkelt dyr.

Fodring af dyrene

Et af de mest attraktive øjeblikke er, når egern-, hagesmæk- og kongepingvinerne kommer ud for at spise og svinge sig på jagt efter fisk. Dette skuespil kan ses hver dag kl. 10.30 og 14.30.

Det samme gælder for søløverne. Du kan se disse dyrs træning og fodring hver dag kl. 11.30, 13.30 og 15.30.

4-D Teater

Oplev den utrolige oplevelse af en 3D-film med en række forskellige sanseeffekter. Både børn og voksne nyder denne oplevelse fuldt ud og er forbløffet over de mange fornemmelser, som 4-D teatret kan give dem.

4-D-teatret er inkluderet i din billet med ubegrænset almindelig adgang. Hvis du har en begrænset billet og ønsker at få adgang til den, kan du gøre det ved at betale $7 pr. person.

Det legendariske musikalske ur fra Delacorte

Ved en af indgangene til Central Park Zoo vil du blive forbløffet over dette utrolige ur, der lyser op på dagene i parken med sine små dyr og lyde. Ikke alene viser den tiden, men hver halve time mellem kl. 8 og 18 underholder den også alle besøgende, fra de yngste til de ældste, med sine melodier.

De søde små dyr aktiveres for at markere, at timerne er gået. De mest fremtrædende er elefanten, bjørnen, pingvinerne og abeparret, der ringer med klokken. Klokkens musikalske repertoire varierer alt efter årstiden; i juletiden kan du lytte til julesange.

Hvor lang tid tager det at gå rundt i hele Central Park Zoo?

Gåtur i Central Park Zoo| ©Ann Oro
Gåtur i Central Park Zoo| ©Ann Oro

Hvis du planlægger at besøge Central Park Zoo med din familie og dine børn, skal du bruge ca. to timer til at få det meste ud af oplevelsen.

Husk på, at børnene sandsynligvis gerne vil tilbringe mere tid sammen med deres yndlingsdyr, nyde fodringstiderne og interagere med og lære af dyrepasserne.

I dette tilfælde vil du kunne udforske zoologisk have på en time, hvis du holder et meget godt og konstant tempo uden større afbrydelser.

Du bør tage højde for, når du planlægger dit besøg, at du kan bruge mere eller mindre tid, hvis du stopper op for at tage billeder eller spise noget i zoologisk have.

Hvad er åbnings- og lukketiderne for Central Park Zoo?

Sneaber i Central Park Zoo| ©-JvL-
Sneaber i Central Park Zoo| ©-JvL-

Du kan besøge denne eksotiske zoologiske have hver dag fra kl. 10.00. Lukningstiderne afhænger af årstiden, fra april til oktober lukker den kl. 17.00 og fra november til marts kl. 16.30. I weekender og på helligdage lukker den kl. 17.30.

Før du besøger Central Park Zoo, skal du være opmærksom på, at sidste adgang er en time før lukketid, og at du kan nyde dyrenes udstillinger op til 30 minutter før lukketid.

Book billetter til Central Park Zoo

Tips til at besøge Central Park Zoo uden at gå glip af noget som helst

Solnedgang i Central Park Zoo| ©Mrs. Gemstone
Solnedgang i Central Park Zoo| ©Mrs. Gemstone

Her er et par ting, du skal huske, når du besøger zoologisk have, så du ikke går glip af noget og får mest muligt ud af din oplevelse i Central Park Zoo.

  • Husk at bestille dine billetter online på forhånd, da alle besøgende skal have en billet til en bestemt dato og et bestemt tidspunkt.
  • Hav zookortet ved hånden, så du kan finde rundt i zoologisk have og sikre dig, at du ikke går glip af noget.
  • Tjek, inden du tager af sted, tidsplanerne for udstillingerne og fodringerne af dyrene, så du ikke går glip af de bedste øjeblikke under dit besøg.
  • Tjek, inden du tager af sted, hvad du kan se den dag i 4-D Teatret på det tidspunkt, hvor du besøger det.
  • Husk, at du ikke må fodre dyrene eller kaste ting ind i udstillingerne. Og husk altid at gå på de offentlige stier.
  • Du skal holde zooens planter og træer intakte og undgå at røre ved, træde på eller beskadige dem på nogen måde.
  • Det er ikke forbudt at medbringe mad eller snacks til at spise der.
  • Selv om der er vandfontæner i zoologisk have, anbefaler jeg, at du medbringer en flaske vand, for det skader aldrig.
  • Tag behageligt tøj på, der passer til temperaturen på den årstid, hvor du besøger zoologisk have. Husk at beskytte dig mod de ekstreme sommertemperaturer og de kolde vintre.
  • Husk at tage det rigtige fodtøj på til de timer, det tager at gå rundt i zoologisk have. Hvis du vil fortsætte med at gå rundt i Central Park bagefter, skal du heller ikke have ondt i fødderne.

Jeg anbefaler, at du læser reglerne for Central Park Zoo grundigt igennem for at undgå problemer under dit besøg.

Hvor kan man spise i Central Park Zoo

Cafeteria i zoologisk have| ©La Citta Vita
Cafeteria i zoologisk have| ©La Citta Vita

Når du besøger denne legendariske zoologiske have, anbefaler jeg, at du stopper op for at spise en bid mad og genoplade dine batterier på Dancing Crane Café i Central Park Zoo.

Dette sted er ideelt til at sætte sig ned og hvile benene, og så kan du fortsætte turen.

Her kan du nyde et bredt udvalg af snacks, måltider, drikkevarer og lækre desserter af meget god kvalitet. Du kan ledsage din kaffe med et udvalg af friske og sunde madvarer.

Hvis du ønsker at spise, mens du går rundt i zoologisk have, uden at spilde for meget tid, kan du finde mad- og drikkevareforhandlere i hele zoologisk have, hvor du kan købe en hurtig snack eller noget at drikke. Hvis du har mad med hjemmefra, har du bænkene uden for Central Park Zoo, som er ideelle til en picnic og et lille hvil.

Book billetter til Central Park Zoo