Sådan køber du billetter til en hockeykamp i New York

Bliv fascineret af USA's fjerde nationalsport: ishockey. Her kan du se, hvordan du får din billet til Rangers, NHL's bedste hold i New York.

Matteo Gramegna

Matteo Gramegna

7 minutters læst

Sådan køber du billetter til en hockeykamp i New York

NHL | ©Ron Lach

Der er tusindvis af ting at lave i New York, og det kan varmt anbefales at købe billetter til en NHL-kamp. Ishockeykampe er kendt for deres atmosfære. Du vil se tilskuerne summe, når pucken glider hurtigt hen over banen. Det er en uforglemmelig oplevelse, som du kan gøre det meste af året.

Hvilke NHL-hockeykampe kan du se i New York?

New York Rangers-spiller| ©Matthew D. Britt
New York Rangers-spiller| ©Matthew D. Britt

Ishockey er en intens og underholdende sport: Hver kamp varer 60 minutter og er opdelt i 3 halvlege. For at sikre et højt tempo har alle fem spillere lov til at skifte. Denne strategi kaldes "line switching". I New York er hovedholdet New York Rangers, og New York Islanders spiller også.

New York Rangers

I Big Apple er New York Rangers det foretrukne hold. Det er det eneste hold, der repræsenterer metropolen i denne konkurrence. Klubben blev grundlagt i 1926 og er et af de seks oprindelige hold, som bragte NHL til live. De spiller deres kampe i det legendariske Madison Square Garden. Arenaen ligger i Midtown Manhattan mellem Seventh og Eighth Avenues.

New York Rangers er en del af Eastern Conference, Metropolitan Division. I den samme liga konkurrerer hold som Carolina Hurricanes, New Jersey Devils, New York Islanders, Philadelphia Flyers, Pittsburgh Penguins og Washington Capitals. Nogle af disse kampe er meget inderlige. Generelt starter konkurrencen i oktober, og slutspillet spilles i april.

Book New York Rangers billetter

Hvor kan man købe billetter til at se NHL i New York?

Til en NHL-kamp| ©Doug Kerr
Til en NHL-kamp| ©Doug Kerr

NHL-billetter kan nemt købes online. Billetterne er digitale, og du behøver ikke at udskrive dem, du skal blot scanne koden på billetten for at komme ind på stadion.

Du kan også købe dem på billetkontoret, men det vil jeg ikke anbefale, da du på den måde undgår at spilde kostbar tid under dit ophold i metropolen. Det er generelt at foretrække at købe dine billetter et par dage i forvejen. Tjek NHL-planen, hvisNew York Rangers møder deres store rivaler, flyver billetterne. De mest inderlige sportsfejder er dem med New Jersey Devils og New York Islanders (to derbies), Philadelphia Flyers, Washington Capitals og Boston Bruins.

Bestil dine NHL-billetter

Hvor meget koster det at se en NHL-kamp i New York?

Penge i euro| ©Pixabay
Penge i euro| ©Pixabay

Det afhænger af sæde og kamp. Typisk ligger den billigste billet på mellem 20 og 30 dollars (ca. 18-27 euro), mens den dyreste billet - og med den bedste udsigt - kan koste over 300 dollars. Hvis du har et større budget, kan du vælge suiterne på Event Level, Lexus Level, Signature Level, Lounge og Garden Lounge. For mere information anbefaler jeg, at du tager et kig på New York Rangers' officielle hjemmeside.

Bemærk venligst, at amerikanske hold bruger dynamisk prissætning. Lad mig forklare: Beløbet for hver billet varierer afhængigt af forskellige faktorer såsom efterspørgsel på markedet og sæsonbestemthed. Desuden stiger priserne, når Rangers møder deres store rivaler:

Bestil NHL-billetter

Hvordan sparer man på NHL-billetter i New York?

New York Islanders vs. Buffalo Sabres| ©Doug Kerr
New York Islanders vs. Buffalo Sabres| ©Doug Kerr

Den bedste måde at spare penge for at se en ishockeykamp på er at købe dine billetter på forhånd. At se New York Rangers live i det utrolige Madison Square Garden har en pris. Der er dog andre faktorer, der kan hjælpe dig med at spare på dit billetkøb.

Vælg en mere beskeden modstander

Når du kigger på billetter til en New York Rangers-kamp, bør du ikke kun kigge på den dato, hvor kampen spilles, men også på det hold, de spiller mod. Hvis du vælger en af deres større rivaler, kan priserne være højere, og faktisk bliver de billigste pladser hurtigt udsolgt på grund af interessen fra de tusindvis af amerikanske fans, som sporten tiltrækker.

Men hvis du køber dine billetter i god tid - og hvis dit ophold i New York tillader det - så prøv at vælge en mindre attraktiv modstander, så vil billetpriserne være billigere, og du vil have større chancer for at finde billige billetter. Billetter tilpre-season kampe vil også være mere overkommelige. Før ligaens start kan du se nogle fantastiske kampe, herunder derbies! Der er også collegekampe, som er mindre interessante, men som stadig giver dig mulighed for at nyde atmosfæren ved en ishockeykamp uden at sprænge banken.

De bedste pladser i Madison Square Garden

Som det er tilfældet i de store stadioner for massesport, er der pladser med bedre eller dårligere udsyn.

Hvis du ønsker at opleve New York Rangers i Madison Square Garden for det show, de leverer, men uden at skulle følge pucken på isen hele tiden, anbefaler jeg, at du vælger et sæde i zone 200, nærmere bestemt 208, 210, 222 eller 225. Det er de bedste blokke til prisen. Der er også andre sektorer fra 413 til 420, hvor sigtbarheden er dårligere, men priserne er meget mere overkommelige, selv om det vil være sværere at følge med i kampen.

Undgå salg af billetter

Selv om det ikke er så udbredt som i andre nationale sportsgrene som NBA og amerikansk fodbold, findes der også salg af ishockey-billetter til scalping. Du kan finde upålidelige websteder, hvor du kan købe dem, eller omkring de stadioner, hvor kampene spilles. For at sikre dig, at du får en original og gyldig billet, er det bedst at gå til officielle billetwebsteder som Hellotickets.

Bestil NHL-billetter

Hvor meget koster billetter til New York Rangers?

New York Rangers kamp i Madison| ©ses7
New York Rangers kamp i Madison| ©ses7

Først og fremmest skal du huske, at der næsten altid er udsolgt til New York Rangers-kampe. For at sikre dig en plads er det mere end tilrådeligt at bestille dine billetter i god tid. Lad os gå tilbage til vores, som en generel regel har billetter til New York Rangers en gennemsnitspris på 145 dollars, hvilket mere eller mindre svarer til 133 €. Priserne stiger meget i løbet af slutspillet. Hvis New York Rangers kvalificerer sig, er den billigste billet nemt 350 $ (ca. 321 €).

Book billetter til New York Rangers

Kan jeg besøge Madison Square Garden, hvis jeg ikke skal til en kamp?

Madison Square Garden| ©Ajay Suresh
Madison Square Garden| ©Ajay Suresh

Madison Square Garden er den største og mest berømte multi-purpose arena i Big Apple. Den er hjemsted for New York Rangers, som deler den med New York Knicks - et af NBA's bedste hold - og hundredvis af kunstnere, som optræder på scenen hver uge. Det er et legendarisk sted at besøge, selv om der ikke er planlagt nogen kampe eller shows.

Bestil et besøg i Masidon Square Garden

Hvornår skal du se en NHL-kamp i New York?

Spiller og Stanley Cup| ©eyekungfu
Spiller og Stanley Cup| ©eyekungfu

Den regulære sæson løber fra begyndelsen af oktober til begyndelsen af april. Selv om der er en pre-season, som du kan nyde i løbet af september måned. I alt spiller NHL-holdene 82 kampe i løbet af den regulære sæson. De tre bedste hold i hver division (Central, Pacific, Atlantic og Metropolitan) og to wildcard-hold pr. konference kommer med i slutspillet. Vinderen løfter Stanley Cup, det ældste trofæ i nordamerikansk professionel sport, i vejret.

For at give dig en idé, startede slutspillet i 2019/2020-sæsonen den 1. august 2020, mens finalen fandt sted den 28. september 2020. Hvis du besøger New York om sommeren, kan du benytte lejligheden til at slippe væk fra varmen og samtidig opleve en side af den amerikanske kultur.

Book dine NHL-billetter

Hvor lang tid varer en NHL-kamp?

Ishockeyspillere| ©Ron Lach
Ishockeyspillere| ©Ron Lach

Hvis du er fascineret af denne sport, men ikke ved alt om den, vil denne oversigt være meget nyttig for dig. Ishockeykampe spilles med 6 spillere, selv om holdene ofte omfatter 20 eller flere atleter. Det er en sport med højt tempo, og hver spiller spiller spiller kun i et minut eller deromkring. Derfor er der meget hyppige udskiftninger. Fighting" er tilladt (rødt kort varer 5 minutter), og dette element tilføjer mere adrenalin til kampene.

En kamp varer 60 minutter og er opdelt i 3 halvlege af 20 minutters varighed. Hver halvleg varer 15 minutter. Tænk på, at tiden stopper ved hver pause, og at udskiftninger foretages i dette interval. Af denne grund varer kampen normalt omkring to og en halv time. Hvis der ved afslutningen af de 60 minutter er uafgjort, er der fastsat en tillægstid på 5 minutter. Det gyldne mål afgør kampen.

Book dine NHL-billetter

Betaler børn entré til NHL-kampe?

New York Islanders vs Philadelphia Flyers| ©Steve Maciejewski
New York Islanders vs Philadelphia Flyers| ©Steve Maciejewski

Afhænger af alder. Som hovedregel giver NHL-holdene børn under 2 år gratis adgang til kampen. Bemærk venligst, at dit barn skal sidde på dit skød, da det ikke har en fast plads. Hvis du tror, at dit barn ville være utilpas, anbefaler jeg, at du køber en billet alligevel. En anden ting, du skal huske på, er temperaturen. Da det er en issport, er stadionerne normalt ret kolde, så pak dig varmt ind, inden du forlader hotellet!

Her er mere info om, hvad man kan lave i New York med børn.

Tips til at se en NHL-kamp

Under en kamp| ©Steve Maciejewski
Under en kamp| ©Steve Maciejewski
  • Det er bedst at ankomme til arenaen mindst en halv time før kampen. Vær opmærksom på, at du skal igennem en metaldetektor ved indgangen.
  • Det berømte Madison Square Garden ligger tæt på Penn Station og er let tilgængeligt med tog (linje 1, 2, 3, A, C og E) til 34th Street/Penn Station.
  • Der er hundredvis af spisesteder omkring arenaen. Det er tilrådeligt at gå ind med en fuld mave. Inde i Madison Square Garden er maden ikke billig.
  • Hver kamp begynder med "face off" og slutter, når dommeren fløjter eller et mål er scoret.
  • Ved straffespark skal den spiller, der er blevet dømt for en fejl, skøjte alene mod modstanderholdets målmand fra midten af banen.
  • Skøjtebanen kaldes en "rink". Den er 200 fod lang og 85 fod bred og er omgivet af beskyttende glas.
  • Hvis du ikke vil fryse, skal du pakke dig ind!

Book dine NHL-billetter