NYC Intrepid Sea, Air & Space Museum

Hvis du er på en tur til New York, må du ikke gå glip af Air, Sea and Space Museum. Dette museum er et af de bedste i byen og i verden, og det fascinerer både børn og voksne.

Ana Caballero

Ana Caballero

8 minutters læst

NYC Intrepid Sea, Air & Space Museum

Museum of te Sea, New York | ©Joao Carlos Medau

Intrepid Sea, Air and Atmospheric Museum of New York er opkaldt efter sin beliggenhed på det tidligere hangarskib Intrepid, som er et nationalt historisk vartegn i USA.

Det er et sted, hvor du kan nyde historien på en sjov og legende måde, hvor du kan udforske forskellige udstillinger gennem interaktivt indhold. Du kan se forskellige artefakter og lære alt om dem. Der er også midlertidige udstillinger og masser af arrangementer, der er værd at besøge.

Hvis du spekulerer på, hvad du skal lave i New York, er et besøg på Museum of Sea, Air and Space en af de ting, du ikke må gå glip af.

Den bedste løsning

NYC Intrepid Sea, Air & Space Museum Billetter

Et to timers besøg på Museum of Sea, Air and Space i New York City

Du vil besøge rumfærgepavillonen, Growler-ubåden og alle de midlertidige udstillinger!

Et besøg på et museum i en unik beliggenhed: hangarskibet Intrepid. Med adgang uden kø kan du se 4 forskellige dæk, fra broen til sovekabinerne.

Andre museumsattraktioner omfatter rumfærgepavillonen, Crowler-ubåden og British Airways Concorde. Alt sammen præsenteret på en underholdende og interaktiv måde. Uden tvivl et besøg, der ikke vil efterlade nogen ligeglade.

Anbefales, hvis... du er interesseret i at komme ind på et gammelt hangarskib og lære om transportmidler, der er en del af historien.

Hvor meget koster billetter til New York Sea, Air and Space Museum?

Besøg på museet| ©Noti Nabox
Besøg på museet| ©Noti Nabox

Der er mange muligheder for billetpriser på New York Sea, Air and Space Museum, og prisen varierer alt efter alder, antallet af personer i gruppen, ugedag, om du er museumsstøtte eller ej, og hvilke tillægsydelser der kommer oven i grundbilletten. Som grundpris for en fredag betaler en voksen under 65 år f.eks. 33 USD og et barn 24 USD.

Det er godt at vide, at der er masser af ekstra aktiviteter, der kan tilføjes for at gøre besøget endnu mere komplet. I så fald forhøjes billetpriserne.

For eksempel skal du betale 11 dollars ekstra pr. person for aktiviteten "Apollo Beyond Virtual Reality", for "Simulatorer" og "Concorde Experience" skal du også betale 11 dollars ekstra pr. person, mens oplevelsen "3D Cinema" koster 10 dollars pr. person.

Køb din billet til New York Museum of Sea, Air and Space

Kan man købe billetter til New York Sea, Air and Space Museum på billetkontoret?

Museets yderside fra en båd| ©Kersal Flats
Museets yderside fra en båd| ©Kersal Flats

På New York Sea, Air and Space Museum kan du købe billetter på museets billetkontor, men det er bedst at købe dem på forhånd, da nogle aktiviteter er planlagt på faste tidspunkter og kan være udsolgt, hvis du køber billetter på samme dag.

Du skal blot henvende dig til Welcome Center Box Office for at få dine billetter ved New York Sea, Air and Space Museum-boksen. Der kan du købe dem uden problemer, hvis der stadig er ledige pladser til de ekstra arrangementer, du ønsker.

Er der guidede ture på New York Sea, Air and Space Museum, og er de det værd?

Udsigt fra toppen af museet| ©Robert Cutts
Udsigt fra toppen af museet| ©Robert Cutts

Der tilbydes guidede ture kaldet VIP- og VVIP-turepå New York Sea, Air and Space Museum.

VIP-turen, som varer 90 minutter og kan rumme op til 10 personer, koster 750 dollars, uanset antallet af besøgende.

VVIP-arrangementet, som varer to til tre timer, koster 1250 USD for op til 10 personer, ligesom VIP-arrangementet, som er en fast pris.

Prisforskellen mellem de to guidede ture skyldes, at VVIP-turen varer længere, dækker flere områder af museet og omfatter flere aktiviteter. Bemærk venligst, at der muligvis ikke er guidede rundvisninger, hvis museet har særlige arrangementer booket de pågældende dage.

Det er vigtigt at huske på, at museet er meget velorganiseret, og at der er meget at se, så det er ikke værd at betale for en guidet rundvisning, da du selv kan tilrettelægge besøget ved at få adgang til de oplysninger, som Sea, Air and Space Museum har online.

Er billetter til New York Sea, Air and Space Museum inkluderet i et New York City Sightseeing Pass?

Rundvisning på museet| ©toftos
Rundvisning på museet| ©toftos

Adgang til New York Air, Sea and Space Museum er inkluderet i New York City Pass og New York C3.

Med New York City Pass får du 40 % rabat på dine billetter, mens New York C3 giver dig 38 % rabat på billetpriserne.

Det er meget praktisk at købe New York City Pass, for ikke alene får du utrolige rabatter på prisen på aktiviteterne, men du har også mulighed for at springe køen over ved mange af dem.

Du kan også få rabatter på restauranter og i gavebutikker. I det lange løb er det at købe New York City Pass en investering snarere end en udgift, hvis du regner på, hvor meget du sparer på entréer og andre tjenester, når du bruger det.

Køb dit New York City Pass

Sådan kommer du til New York Sea, Air & Space Museum

New Yorks undergrundsbane| ©Jean-Marc Vernier
New Yorks undergrundsbane| ©Jean-Marc Vernier

Du kan komme til New York Sea, Air and Space Museum på mange forskellige måder. Adgangen er enkel, uanset om det er med metro, bus, taxa, selv at køre, vand eller til fods- det afhænger af, hvad du foretrækker, og hvor langt væk du er.

På det officielle websted for New York Air, Sea and Space Museum kan du finde detaljerede instruktioner om, hvordan du kommer til New York Air, Sea and Space Museum, afhængigt af dit valgte transportmiddel.

Er det tilrådeligt at tage til New York Sea, Air and Space Museum med børn?

New Yorks Museum of Sea, Air and Space med børn| ©Tim Kemperle
New Yorks Museum of Sea, Air and Space med børn| ©Tim Kemperle

Det kan varmt anbefales at tage til New York Sea, Air and Space Museum med børn. Der er masser af aktiviteter, som børnene kan lave på en sjov og interaktiv måde.

Børn elsker undervisningsindhold, der præsenteres for dem på en sjov, letforståelig og legende måde. De kan lære en masse uden at kede sig, og voksne vil også nyde aktiviteterne for børn, da de præsenteres på en intelligent og pædagogisk måde.

De bedste ting at lave på New York Museum of Sea, Air and Space

Inde i et museumsskib| ©Daniel Torres Bonatto
Inde i et museumsskib| ©Daniel Torres Bonatto

Der er et bredt udvalg af aktiviteter på New York Sea, Air and Space Museum, som alle er meget interessante, afhængigt af hvor meget tid du har til rådighed til dit besøg, men der er nogle få, som du ikke må gå glip af. Du må ikke gå glip af Growler-ubåden, Concorde og rumfærgepavillonen.

Growler Submarine er den eneste missilubåd i USA med rundvisninger, der er åbne for offentligheden, og giver besøgende mulighed for at opleve, hvordan det er at bo i et af disse vandfartøjer.

Et besøg på British Airways Concorde er også et must. Det udstillede fly er den hurtigste Concorde i historien, som krydsede Atlanterhavet på kun 2 timer og 52 minutter.

I rumfærgepavillonen kan de besøgende se den berømte Enterprise og lære alt om den.

Hvor meget tid har du brug for til at besøge New York Museum of Sea, Air and Space?

Inde i en hytte på museet| ©Daniel Torres Bonatto
Inde i en hytte på museet| ©Daniel Torres Bonatto

Som nævnt ovenfor har New York Sea, Air and Space Museum en masse at se og gøre. Hvis du planlægger et besøg, bør du afsætte mindst 2-3 timer til besøget.

Hvor lang tid det tager dig at komme rundt afhænger meget af dine interesser og dine ledsageres, men denne minimumstid anbefales, så du kan besøge de grundlæggende attraktioner på museet.

Hvis du også planlægger at deltage i de supplerende aktiviteter, skal du bruge længere tid på dit besøg.

Køb din billet til New York Museum of Sea, Air and Space

Åbningstider for New York Air, Sea and Space Museum

På museet| ©toftos
På museet| ©toftos

New York Sea, Air and Space Museum har samme åbningstider i både høj- og lavsæson, kl. 10.00 om morgenen.

De lukker kl. 17.00 fra oktober til maj og på hverdage fra juni til september, men i sommerweekenderne lukker de en time senere, kl. 18.00.

Bemærk venligst, når du planlægger dit besøg, at Growler Submarine kan lukke tidligere, da de sidste billetter kun sælges op til en time før museets lukketid.

Der er visse datoer i løbet af året, hvor adgangen er begrænset eller åbningstiderne er ændret på grund af private arrangementer. Når du planlægger dit besøg på New York Sea, Air and Space Museum, kan du med fordel konsultere denne liste.

Tips til besøg på New York Museum of Sea, Air and Space

Museumsfly| ©Alan Wilson
Museumsfly| ©Alan Wilson

New York Sea, Air and Space Museum har en omfattende liste med tips og oplysninger om besøg på museet på sit websted.

  • Det er vigtigt at bemærke, at kameraer, tegnebøger og andre ejendele skal blive på dig, da der ikke er plads til at efterlade dem på museet.
  • Det er også vigtigt at være opmærksom på, at din bagage, dit kamera og andet udstyr vil blive grundigt gennemsøgt ved indgangen.
  • Museet anbefaler også, at du tager behageligt tøj på og passende sko på, så du undgår sandaler eller høje hæle, så du kan gå rundt i faciliteterne.
  • Det er også tilrådeligt at undgå halskæder, armbånd og enhver anden form for tilbehør, der kan sidde fast og forårsage ulykker under besøget.
  • Husk, at mange af aktiviteterne på New York Sea, Air and Space Museum foregår udendørs, så det er tilrådeligt at medbringe solcreme.

Sådan ser butikken på New York Sea, Air and Space Museum ud

Museets helikoptere| ©Alan Wilson
Museets helikoptere| ©Alan Wilson

Der er to butikker i New York Sea, Air and Space Museum, som er en total fristelse med et bredt udvalg af souvenirs til salg til meget overkommelige priser.

Butikken i Welcome Center tilbyder museumsrelaterede varer, lige fra T-shirts til modeller af flyene i skala og astronautdragter til børn. Der er alt, hvad du kan forestille dig, til salg i forbindelse med de forskellige udstillinger og områder på museet.

I butikken i Space Shuttle Pavilion vil du som fanatiker af videnskab og rumfart være begejstret for modellerne af rumfærgerne i skala og det store udvalg af bøger om videnskab og astronomi, der tilbydes.

Hvis du ikke ønsker at spilde tid i butikken og foretrækker at handle fra dit hotel, eller hvis du har glemt at købe en souvenir, kan du handle online i New York Sea, Air and Space Museum Online Store.

Hvor kan man spise i nærheden af Museum of Sea, Air and Space i New York City

Spisning på Aviator Grill| ©Jose Maria Sandoval
Spisning på Aviator Grill| ©Jose Maria Sandoval

Du kan spise inde på New York Sea, Air and Space Museum, der er allerede to restauranter derinde.

I Welcome Center finder du Aviator Grill med en varieret og lækker menu, som du kan bestille på forhånd for at undgå at spilde ventetid. Det andet sted at spise inde på museet er Intrepid Marketplace, der ligger på Intrepid-molen, hvor du kan nyde typiske New York-retter.

Du kan finde alle oplysninger om, hvor du kan spise på New York Sea, Air and Space Museum på dette link.

Hvis du derimod foretrækker at spise mere afslappet uden for museet eller blot har lyst til en anden type mad, kan du finde mange forskellige muligheder i nærheden for at tilfredsstille selv de mest kræsne ganer.

New York er den mest kosmopolitiske by i verden, så det gastronomiske udbud er uendeligt. Nogle af de bedste restauranter i verden ligger i New York, så gør dig klar til at besøge nogle af de bedste spisesteder i New York, du vil ikke fortryde det.