New York CityPASS® Turistkort

Med New York CityPASS® kan du have en "åben bar" og udforske New Yorks bedste attraktioner uden at bekymre dig om dit budget.

Alex Grande

Alex Grande

5 minutters læst

New York CityPASS® Turistkort

Fifth Avenue | ©Hellotickets

New York CityPASS® er et sightseeingkort, der gør det nemmere og mere bekvemt at organisere din rejse til New York City, og det er en måde at få rabat på entréen til byens største attraktioner.

Turistkort

New York CityPASS® Turistkort

Betal kun for det antal attraktioner, du ønsker at besøge.

Hvis du allerede har valgt de museer, skyskrabere eller attraktioner, du vil besøge (du kan vælge op til fem), kan du få dette kort og kun betale for det antal steder, du vil besøge for at spare tid og penge.

Når du bestiller New York CityPASS® fra 1.023 kr, betaler du for det antal attraktioner, du ønsker at besøge. Passet inkluderer 2 faste attraktioner og 3 attraktioner efter eget valg, i alt fem attraktioner, som du kan besøge i op til 9 dage fra første brug.

Når du køber et New York CityPASS®, modtager du individuelle billetter til hver attraktion, som du skal vise ved billetkontoret på hvert sted. Du kan vælge at modtage disse billetter på papir eller få dem sendt til dig via e-mail, printe dem ud eller have dem på din mobiltelefon og scanne dem ved indgangen til hver attraktion. Når du har brugt passet første gang, har du 9 dage til at bruge dit sightseeingpas, før det udløber.

Derfor kan jeg lide denne mulighed: Du vil blive glad for at vide, at sammenlignet med at købe individuelle billetter til hver attraktion, kan du spare op til €72 med dette pass, samt springe køen over for at købe en billet på hvert sted, du besøger.


Hvad er inkluderet i New York CityPASS® sightseeingpasset?

Empire State Observatorium| ©Hellotickets
Empire State Observatorium| ©Hellotickets

Billetter til Empire State Building med audioguide

Empire State Building er et af de ikoniske vartegn i New Yorks skyline med en arkitektur og et design, der bringer dig tilbage til 1930'erne. Empire States hovedattraktion er dog udsigten fra Empire State Observatory, som uden tvivl er en af de mest imponerende måder at se byen på. Sæt dette besøg øverst på din liste over ting, du skal se i The Big Apple!

 • Billetpris, hvis den købes uden for passet: ca. 35 euro.
 • Sådan fungerer passet: Spring køen over for at købe dine billetter, og gå direkte til sikkerhedskontrollen, hvor du kan vise dit pass, og de vil lade dig komme igennem. Bemærk venligst, at NY CityPASS® inkluderer to indgange på forskellige tidspunkter til Empire State Building.
 • Om attraktionen: Åben fra 8:00 til 2:00, og et typisk besøg varer 2 timer.

Billetter til Naturhistorisk Museum

Dette museum er en af de perfekte attraktioner i New York at besøge med hele familien. Den permanente udstilling er dedikeret til Jordens historie, med interessante rum dedikeret til livet i havet, fossiler og meteoritter.

Billetter til 9/11 Memorial og 9/11 Museum (valgfrit)

9/11 Memorial og 9/11 Museum fortæller historien om 9/11-angrebene på tvillingetårnene. Det er et meget følsomt besøg, som vil give dig et meget intimt indblik i, hvad der skete under angrebene. Selvom denne oplevelse ikke er for alle, vil den give dig en kontekst om terrorangrebene på tvillingetårnene, som du måske ellers ikke ville få, og ændre dit perspektiv på New York City.

 • Pris ved køb af billetter til museet uden for passet: fra 24 euro.
 • Sådan fungerer passet: Spring billetkøen over, gå direkte til sikkerhedskontrollen og fremvis dit CityPASS®-kort for at få direkte adgang til 9/11 Museum.
 • Om attraktionen: Åbent fra kl. 9.00 til 20.00 og til kl. 21.00 på fredage og lørdage. De fleste tager en 2-timers tur.

Intrepid Sea, Air & Space Museum (valgfrit)

Dette museum er en ingeniørfans fantasi og giver den unikke mulighed for at se ind i hangarskibet Intrepid, hvis dæk har en række fly og helikoptere fra forskellige epoker; Growler-ubåden, som kan udforskes i sin helhed; og Concorde supersonic jet.

Billetter til Top of the Rock (valgfrit)

Top of the Rock (navnet på observatoriet i Comcast Building på Rockefeller Plaza) giver den bedste udsigt over New York fra en skyskraber - det er her, alle de vidunderlige postkortfotos af Empire State er blevet taget. Hvis du er passioneret fotograf, vil du blive forbløffet over de billeder, du kan tage af dette ikon for New Yorks arkitektur, især hvis du klatrer op på Top of the Rock ved solnedgang eller en tåget morgen.

Guggenheim Museum (valgfrit)

Alle Guggenheim-museer i verden er berømte for at være en eksplosion både inde og ude, og New York Guggenheim er ingen undtagelse. Dets samling af moderne kunst indeholder værker af kunstnere som Van Gogh, Gaugin, Picasso og Malevich blandt andre, og dets gavebutik er det perfekte sted at købe en souvenir fra byen.

Færge til Frihedsgudinden (valgfrit)

Frihedsgudinden repræsenterer New York City som intet andet bymonument i verden. Det er betagende at se den på nært hold, og næsten endnu mere imponerende er udsigten over Manhattan fra Liberty Island. For at besøge den skal du tage en færge fra Battery Park, og med New York CityPASS® behøver du ikke at bekymre dig om billetten, for den er inkluderet.

Det inkluderer også færgen til Ellis Island, hvor du kan besøge Immigration Museum og udforske en udstilling om de tider, hvor New York blev et velkomststed for immigranter fra hele verden på jagt efter en bedre fremtid.

 • Pris, hvis du køber billetter uden for passet: fra 24 euro.
 • Sådan fungerer passet: Du behøver ikke at købe en billet, så gå direkte til sikkerhedskontrollen og vent på, at færgen ankommer.
 • Om attraktionen: Du kan besøge Frihedsgudinden fra kl. 9.30 til 17.25. Et typisk besøg varer omkring 4-5 timer.

Book et New York CityPASS® turistpas

Før du køber New York CityPASS®-kortet

Frihedsgudinden| ©Hellotickets
Frihedsgudinden| ©Hellotickets

For meget information! Jeg ved det godt: Det er ikke nemt at vælge dit New York City Pass. Hvis du ikke er helt sikker, får du her en oversigt, der kan hjælpe dig med at træffe din beslutning. New York CityPASS® er for dig, hvis du:

 • du skal være i New York i en uge
 • Du ønsker at se de mest "typiske" New York City seværdigheder
 • Du har ikke meget tid til at planlægge din rejse
 • Du kan lide at udforske en ny by i dit eget tempo
 • Du har et stramt budget for din rejse

Book et New York CityPASS® sightseeing-pas

Anbefalinger

Udsigt over Manhattan fra Top of the Rock| ©Hellotickets
Udsigt over Manhattan fra Top of the Rock| ©Hellotickets

Husk, at New York CityPASS® Tourist Card holder i 9 dage fra første gang, du bruger det, så du behøver ikke at gøre det hele på de første to-tre dage i New York. Den bedste udnyttelse af dit kort er at sprede dine besøg ud og bruge det mindst to eller tre gange om dagen.

Hvis du rejser med børn i New York, kan du få et New York CityPASS® til dem med en besparelse på 40% i forhold til voksenkortet for børn i alderen 6-17 år. Børn over 17 år betaler voksenpasset, og børn under 6 år har som regel gratis adgang til mange af New Yorks attraktioner.

Book et New York CityPASS® sightseeing-pas

Andre tilgængelige pas

Adgang til One World Observatory med Explorer Pass| ©Hellotickets
Adgang til One World Observatory med Explorer Pass| ©Hellotickets

Hvis New York CityPASS® ikke helt er det, du leder efter, skal du huske, at der findes tre andre typer New York City Pass, så der er måske et andet, der passer bedre til den tur, du planlægger.