Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

New York CityPASS

Med New York CITYPass kan du få en "åben bar" og udforske New Yorks bedste seværdigheder uden at bekymre dig om dit budget.

Alex Grande

Alex Grande

6 minutters læst

New York CityPASS

Fifth Avenue | ©Hellotickets

New York City Pass er et turistkort, der gør det nemmere og mere bekvemt at organisere din rejse til New York City og giver dig rabat på adgang til byens største attraktioner.

Turistkort

New York Bypas

Betal kun for det antal attraktioner, du ønsker at besøge.

Hvis du allerede har valgt de museer, skyskrabere eller attraktioner, du vil besøge (du kan vælge op til fem), kan du få dette kort og kun betale for det antal steder, du vil besøge, så du sparer tid og penge.

Når du bestiller New York CityPass fra 1.104 kr., betaler du for det antal seværdigheder, du ønsker at besøge. Passet omfatter tre faste attraktioner og tre attraktioner efter eget valg, hvilket giver i alt fem attraktioner, som du kan besøge i løbet af højst 9 dage fra første brug.

Når du køber New York CityPass, får du individuelle billetter til hver enkelt forlystelse, som du skal fremvise i billetlugen på hvert sted. Du kan vælge at få billetterne på papir eller få dem tilsendt pr. e-mail, udskrive dem eller have dem på din mobiltelefon og scanne dem ved indgangen til hver enkelt forlystelse. Når du bruger New York CityPass første gang, har du 9 dage til at bruge passet, inden det udløber.

Hvis du vælger at modtage dit New York CityPass i fysisk format, vil du modtage en slags billethæfte sammen med dine billetter. Du skal være opmærksom på ikke at rive billetterne af, da de vil blive betragtet som ugyldige. I stedet skal du finde et billetkontor og aflevere hæftet - en af ulemperne ved gammeldags rejser!

Derfor kan jeg godt lide denne mulighed: Du vil blive glad for at vide, at du kan spare op til 72 € i forhold til at købe individuelle billetter til hver enkelt attraktion med dette pas, og du slipper for at stå i kø for at købe en billet ved hvert sted, du besøger.


Hvad er inkluderet i New York CITYPass

Empire State-observatoriet| ©Hellotickets
Empire State-observatoriet| ©Hellotickets

Adgang til Empire State Building med audioguide

Empire State Building er et af ikonerne i New Yorks skyline med ikonisk arkitektur og design, der vil bringe dig tilbage til 1930'erne. Empire State Building's største attraktion er dog udsigten fra observatoriet, som uden tvivl er en af de mest imponerende måder at se byen på. Sæt dette besøg øverst på listen over ting, du skal se i Big Apple!

 • Billetpris, hvis den købes uden for passet: ca. 35 euro.
 • Sådan fungerer passet: Spring køen over for at købe dine billetter og gå direkte til sikkerhedskontrollen, hvor du kan vise dit pass, og de vil lade dig passere. Bemærk venligst, at CityPass omfatter to indgange til Empire State Building på forskellige tidspunkter.
 • Om attraktionen: Åben fra 8:00 til 2:00, og et typisk besøg varer 2 timer.

Billetter til Naturhistorisk Museum

Dette museum er en af de perfekte attraktioner i New York, som man kan besøge med hele familien. Den permanente udstilling er dedikeret til jordens historie med meget interessante rum dedikeret til havliv, fossiler og meteoritter.

Billetter til MoMA

MoMA er et must-see museum i New York, hvis du med egne øjne vil se en ekstraordinær udstilling af kunstværker, der har defineret det sidste århundrede. Du kan nyde kunstværker som Van Goghs berømte "Stjerneskud" samt malerier af bl.a. Monet, Pollock, Mondrian, Hellen Frankenthaler og Andy Warhol.

Husk, at MoMa er gratis om fredagen, men jeg vil råde dig til at undgå denne dag, hvis du ikke vil opleve, at museet er overfyldt.

Billetter til 9/11 Memorial og 9/11 Museum (valgfrit)

9/11 Memorial and Museum fortæller historien om 9/11-angrebene på tvillingetårnene. Det er et meget følsomt besøg, som giver dig et meget intimt indblik i, hvad der skete under angrebene. Selv om denne oplevelse ikke er for alle, vil den give dig en sammenhæng om terrorangrebene på tvillingetårnene, som du måske ellers ikke ville få, og ændre dit perspektiv på New York City.

 • Pris ved køb af billetter til museet uden for passet: fra 24 euro.
 • Sådan fungerer passet: Spring køen for at købe billetter over, gå direkte til sikkerhedskontrollen og fremvis dit pass for at få direkte adgang til 9/11-museet.
 • Om attraktionen: Åben fra kl. 09.00 til 20.00 og til kl. 21.00 fredag og lørdag. De fleste tager en 2 timers rundvisning.

Intrepid Sea, Air & Space Museum (valgfrit)

Dette museum er en fantasi for alle ingeniørfans og giver den unikke mulighed for at se indenfor i hangarskibet Intrepid, hvor der på dækket er en række fly og helikoptere fra forskellige epoker, Growler-ubåden, som kan udforskes i sin helhed, og Concorde-flyet med supersonisk fartøj.

Top of te Rock-billetter (valgfrit)

Top of the Rock (navnet på observatoriet i Comcast Building på Rockefeller Plaza) byder på den bedste udsigt over New York fra en skyskraber - det er her, alle de vidunderlige postkort af Empire State er blevet taget. Hvis du er passioneret fotograf, vil du blive overrasket over de billeder, du kan tage af dette ikon for New Yorks arkitektur, især hvis du bestiger Top of the Rock ved solnedgang eller på en tåget morgen.

Guggenheim-museet (valgfrit)

Alle Guggenheims i verden er berømt for at være en stor oplevelse både ude og inde, og Guggenheim i New York er ingen undtagelse. Den moderne kunstsamling indeholder værker af kunstnere som Van Gogh, Gaugin, Picasso og Malevich, og gavebutikken er det perfekte sted at købe en souvenir fra byen.

Færge til Frihedsgudinden (valgfrit)

Frihedsgudinden repræsenterer New York City som intet andet bymonument i verden. Det er betagende at se den på tæt hold, og næsten endnu mere imponerende er udsigten over Manhattan fra Liberty Island. For at besøge den skal du tage en færge fra Battery Park, og med New York Pass behøver du ikke at bekymre dig om billetten, da den er inkluderet i prisen.

Det omfatter også færgen til Ellis Island, hvor du kan besøge Immigration Museum og se en udstilling om dengang, hvor New York blev et velkomment sted for indvandrere fra hele verden på jagt efter en bedre fremtid.

 • Pris, hvis du køber billetter uden for passet: fra 24 euro.
 • Sådan fungerer passet: Du behøver ikke at købe en billet, så gå direkte til sikkerhedskontrollen og vent på, at færgen ankommer.
 • Om attraktionen: Du kan besøge Frihedsgudinden fra kl. 9.30 til 17.25. Et typisk besøg varer ca. 4 til 5 timer.

Krydstogt på Manhattan (valgfrit)

Circle Line-krydstogter er en af de New York-attraktioner, som jeg altid anbefaler af én simpel grund: At se Manhattan udefra er lige så imponerende som indefra. Ud over at det er en måde at se New York fra et andet perspektiv på, er det en meget afslappende aktivitet, der giver dig en pause fra Times Square's travlhed og travlhed.

Turen (valgfrit)

The Ride er en 75-minutters bustur i bussen rundt på Manhattan med en interaktiv oplevelse og et panoramavindue, hvor du kan opleve byen på en anderledes måde, og hvor komedie, dans og musik ledsager dig under hele turen. Det er som at træde ind i en Broadway-musical, der foregår i New Yorks gader.

Book New York City Pass

Før du køber et New York CityPass

Frihedsgudinden| ©Hellotickets
Frihedsgudinden| ©Hellotickets

For mange oplysninger! Jeg ved det godt: Det er ikke let at vælge dit sightseeingpas til New York. Hvis du ikke er helt sikker, får du her en oversigt, der kan hjælpe dig med at træffe din beslutning. New York CityPass er noget for dig, hvis du:

 • Du skal være i New York i en uge
 • Du vil se det mest "typiske" af New York City
 • Du har lidt tid til at organisere din rejse
 • Du kan lide at udforske en ny by i dit eget tempo
 • Du har et stramt budget for din rejse

Anbefalinger

Udsigt over Manhattan fra toppen af klippen| ©Hellotickets
Udsigt over Manhattan fra toppen af klippen| ©Hellotickets

Bemærk, at New York CityPass varer 9 dage fra første gang du bruger det, så du behøver ikke at gøre det hele i løbet af de første to eller tre dage i New York. Det er bedst at sprede besøgene og bruge passet mindst to eller tre gange om dagen.

Hvisdu rejser med børn i New York, kan du få et CityPass til dem til en pris, der er 40 % billigere end voksenpasset for børn i alderen 6-17 år. Børn over 17 år betaler voksenkortet, og børn under 6 år har normalt gratis adgang til mange af New Yorks attraktioner.

Andre passersedler til rådighed

Adgang til One World Observatory med Explorer Pass| ©Hellotickets
Adgang til One World Observatory med Explorer Pass| ©Hellotickets

Hvis New York CityPass ikke helt overbeviser dig, skal du huske på, at der findes tre andre typer New York City Passes, så der kan være en anden type, der passer bedre til den rejse, du planlægger.