Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

New York Explorer Pass

Hvis du overvejer at købe Explorer Pass, vil jeg fortælle dig, hvordan du bruger det, hvor meget det koster, og om det er det værd eller ej. Læs videre!

Alex Grande

Alex Grande

8 minutters læst

New York Explorer Pass

Udsigt over Manhattan fra The Edge | ©Hellotickets

Hvis du planlægger en tur til New York, er New York Explorer Pass en mulighed, du helt sikkert bør overveje for at spare en masse på dit besøg, så du kan gøre mere. Læs videre, så fortæller jeg dig hvorfor!

Turistkort

New York By Explorer Pas

Vælg mellem mere end 100 aktiviteter og attraktioner

Hvis du skal være i New York i flere uger, giver dette pas dig mulighed for at vælge, hvor mange attraktioner du vil besøge, og du har mulighed for at gøre det i 30 dage. Det er det længste pas i byen.

Explorer Pass, fra 500 kr., er et sightseeingkort, som giver dig adgang til et antal attraktioner efter eget valg til en reduceret pris. Ud over at spare penge sparer du også tid på din rejse, da du ikke behøver at købe billetter på billetkontoret for hvert sted, du besøger.

Explorer Pass er et pass, som du betaler for på baggrund af det antal attraktioner, du ønsker at besøge. Det betyder, at det er perfekt til at personliggøre din New York-oplevelse, da du kan vælge 3, 4, 5, 7 eller 10 attraktioner og betale efter det beløb, du vælger. Fra det øjeblik, du aktiverer passet, har du en hel måned til at besøge de attraktioner, du har valgt, så du kan tage din tur i ro og mag.

Du kan vælge at modtage den i din e-mail eller direkte på din smartphone (den mest praktiske måde), få den leveret til dit hjem eller hente den på et af udleveringsstederne rundt om i New York. Med dit New York Explorer Pass får du desuden en New York City-guide, der viser dig den mest effektive måde at besøge de attraktioner, du har valgt.

Når du bruger det første gang, begynder passet at tælle og er gyldigt i 30 dage, hvilket er en fordel i forhold til andre pass, som normalt er gyldige i meget kortere tid. Hvis du vil have mest muligt ud af dit New York Explorer Pass, anbefaler jeg, at du vælger de dyreste attraktioner for at maksimere dine besparelser (undgå attraktioner til under 20 euro). Lav en liste over de steder, du vil besøge, og sammenlign, om det er bedre at købe billetter separat.

Derfor kan jeg godt lide denne mulighed: Ud over at du kun betaler for det antal attraktioner, du ønsker at besøge, har du op til 30 dage til at gøre det, hvilket gør det til det perfekte kort, hvis du skal på en lang rejse.


Hvad er inkluderet i Explorer Pass

Udsigt til Frihedsgudinden fra færgen| ©Hellotickets
Udsigt til Frihedsgudinden fra færgen| ©Hellotickets
 • Frit valg af 3, 4, 5, 5, 5, 7 eller 10 produkter fra over 100 aktiviteter og attraktioner
 • Gyldig i 30 dage
 • Hurtig adgang til udvalgte attraktioner
 • Rejseguide til New York City til dine udvalgte seværdigheder
 • Rabatter i butikker, restauranter og udstillinger

Anbefalede aktiviteter

Udsigt fra toppen af klippen| ©Hellotickets
Udsigt fra toppen af klippen| ©Hellotickets

New York Explorer Pass er perfekt til en omfattende rundtur i New York, da det giver dig mulighed for at spare så meget som muligt på de dyreste seværdigheder, så du kan gøre resten på egen hånd. Så jeg har regnet det hele ud for dig og fundet de to bedste kombinationer af attraktioner til Explorer Passet, så det bliver så omkostningseffektivt som muligt. Som en tommelfingerregel gælder det, at hvis du kan få passet til at koste 25 euro pr. billet, er du på rette vej.

Den bedste kombination, hvis du ønsker 3 aktiviteter

 • Top of te Rock - enkeltbillet koster 38 euro
 • Ripley's Believe or Not - enkeltbillet koster 30 euro
 • NYC TV & Movie Sites - enkeltbillet koster 43 euro

Den bedste kombination, hvis du ønsker 7 aktiviteter

 • Hop On Hop Off Big Bus Tour: Classic New York Tour - enkeltbillet koster 45 euro
 • Big Bus Night Tour - enkeltbillet koster 47 euro
 • Top of te Rock - enkeltbillet koster 38 euro
 • Empire State Building - enkeltbillet koster 35 euro
 • NYC TV & Movie Bus Tour - enkeltbillet koster 50 euro
 • Luna Park 24 Ride Pass - enkeltbillet koster 58 euro
 • Clipper City Sailing Cruise - enkeltbillet koster 43 euro

Book New York Explorer Pass

Inkluderede attraktioner

Sightseeingbussen, mens den kører gennem Times Square| ©Hellotickets
Sightseeingbussen, mens den kører gennem Times Square| ©Hellotickets

Classic Sightseeing Bus

Big Bus Classic Hop On Hop Off-busturen varer en dag og er en perfekt måde at udforske hele Manhattan på. Med stoppesteder fra Battery Park (syd for øen) til Central Park kan du hoppe på bussen og bruge den som transportmiddel til at besøge New Yorks vigtigste seværdigheder eller hoppe på bussen i slutningen af din rejse for at se det hele en sidste gang.

Natlig sightseeingbus

At udforske byen, der aldrig sover om natten er en oplevelse, som man ikke må gå glip af, som du nok kan forestille dig. Det, der gør denne tur så speciel, er, at du vil kunne gå gennem Times Square, når alle skærme er oplyst, og du vil kunne se Empire State Building og One World Observatory oplyst.

Top of te Rock

Top of the Rock har efter min mening den bedste udsigt over New York: Du kan ikke kun se Manhattans mest berømte skyskrabere, men du kan også fra højden se et vidunderligt panorama over Central Park, der er bevogtet af de nye skyskrabere, der er ved at blive bygget i Big Apple.

 • Pris ved separat køb: Adgang til Top of the Rock koster 35 € (voksne) og 30 € (børn). Børn under 6 år har gratis adgang.
 • Sådan fungerer passet: Du kan bruge passet til at få en tidsbestemt online-billet eller fremvise passet på billetkontoret for at få din billet valideret.
 • Om attraktionen: Åbningstiderne er fra 8:00 til midnat (sidste lift er kl. 23:00). Et gennemsnitligt besøg varer ca. en time, men det er op til dig, hvor længe du vil blive på observationsdækket.

Empire State Building

Empire State Building er et af ikonerne i New Yorks skyline og en sand tidskapsel med sit imponerende art deco-interiør og et museum dedikeret til bygningens opførelse, som vil bringe dig tilbage til 1930'erne. Hovedårsagen til, at alle besøgende i New York tager til Empire State er dog for udsigten fra observatoriet, som uden tvivl er en af de mest imponerende måder at se byen på. Sæt dette besøg øverst på listen over ting, du skal se i Big Apple!

 • Pris ved separat køb: Der er to typer billetter, en der giver dobbelt adgang dag og nat og besøg på museet på første sal (57 € for voksne og 48 € for børn), og en enkeltbillet med adgang til observationsdækket og museet på første sal (39 € for voksne og 33 € for børn).
 • Sådan fungerer passet: Spring billetkøen over og gå direkte til sikkerhedskontrollen, hvor du kan vise dit pas og blive lukket igennem. Bemærk venligst, at CityPasset omfatter to billetter til Empire State Building på forskellige tidspunkter.
 • Om attraktionen: Åben fra 8:00 til 2:00, og et typisk besøg varer 2 timer.

NYC TV & Movie Bus Tour

Det er ikke underligt, at New York har dannet rammen om en million film og serier, og på denne tur kan du besøge over 60 steder, der har dannet baggrund for dem. For at nævne nogle få, kan du se lejligheden fra "Friends", Washington Square Park (velkendt, hvis du er fan af "Girls"), hotellerne fra "Home Alone 2" og "Ocean's 8" og optagesteder fra "Avengers: Endgame", "Mr. Robot" og "Modern Family".

Luna Park 24 Ride Pass

Luna Park er en forlystelsespark ved vandet i Coney Island syd for Brooklyn med en dekadent, vintage, tivoli-agtig stemning. Med dette pas har du adgang til 24 forskellige forlystelser, f.eks. en rutsjebane eller en karrusel. Efter min mening er forlystelserne slet ikke imponerende, så et besøg i Luna Park er mere værd at besøge på grund af den retro-agtige atmosfære.

Clipper City Sailing Cruise

Dette er et krydstogt på Manhattan... men på en sejlbåd! Det er en fantastisk måde at lave en aktivitet på, og jeg kan varmt anbefale, at du benytter dig af dit New York Explorer Pass. Du skal ikke lade dig narre af, at det kan virke lidt smagløst at tage på en sejlbåd, når du kan tage på et almindeligt krydstogt, for det har en stor fordel: Du får en meget mere rolig og utryllet oplevelse og undgår de fleste turister.

Ripley's Tro det eller ej

Dette berømte museum, der har museer over hele verden, er et must, hvis du besøger New York med børn. Du kan finde sjældne artefakter, apparater og kuriositeter samt interaktive oplevelser som f.eks. et middelalderligt torturkammer og en simulering af et sort hul.

Før du køber

Empire State Building| ©Hellotickets
Empire State Building| ©Hellotickets

Efter alle disse oplysninger vil du sikkert være lidt forvirret. Det er ikke let at vælge det perfekte sightseeingpas til din tur til New York, men her er kort fortalt, hvad du skal overveje. New York Explorer Pass er noget for dig, hvis:

 • Planlæg dine rejser på forhånd
 • Du ønsker at besøge New Yorks største attraktioner
 • Du har ikke noget imod at se mange ting på én dag
 • Du har et stramt budget til din rejse
 • Du skal på en lang rejse til New York

De opdagelsesrejsende børn

Børn mellem 3 og 12 år har deres eget Explorer Pass til en reduceret pris. Normalt er prisforskellen mellem 20 og 50 euro mindre end for et voksenpas.

Hvad hvis jeg ikke ønsker at vælge?

Empire State-observatoriet| ©Hellotickets
Empire State-observatoriet| ©Hellotickets

Du ved måske allerede, at New York er en af de mest populære byer i verden for turister, og derfor er der mange forskellige typer af pas til rådighed for enhver smag. Hvis du foretrækker ubegrænset adgang til så mange attraktioner som muligt (en åben bar af attraktioner), kan jeg anbefale New York Pass (du kan læse min praktiske guide til kortet her: New York Pass).

New York Pass bestilles (og betales) på grundlag af det antal dage, du ønsker at bruge det, og så længe kortet er aktivt, kan du besøge så mange attraktioner, som du ønsker, fra listen over 100 tilgængelige attraktioner.

Seneste tips

Udsigt over Manhattan fra Hudson| ©Hellotickets
Udsigt over Manhattan fra Hudson| ©Hellotickets

Det gode ved New York Explorer Pass er, som du ved, at det er gyldigt i 30 dage fra første brug, så hvis du skal på en længere tur til New York, kan du tage det roligt... så længe du ikke vælger 10 attraktioner, og du skal være i byen i 3 dage, for så skal du løbe!

Sidst, men ikke mindst, min vigtigste anbefaling: Nyd dit besøg i New York! Selv om New York Explorer Pass kræver, at du besøger så mange attraktioner som muligt for at få mest muligt ud af dine besparelser, skal du huske at afsætte lidt tid hver dag på din rejse til at gå rundt i Big Apples gader og se, hvad du opdager på egen hånd.

Solnedgang i New York
Solnedgang i New York

Andre turistkort til rådighed

Fartøjet| ©Hellotickets
Fartøjet| ©Hellotickets

Hvis New York Explorer Pass ikke helt overbeviser dig, skal du ikke være bekymret, for der findes andre pass til New York, og et af dem passer måske bedre til den rejse, du planlægger. For at gøre det nemmere for dig at vælge, er her de praktiske vejledninger, jeg har skrevet om de andre tilgængelige pas, og en sammenligning af dem alle sammen: